30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Foto på væggen ideer til interiøret

Fotorammer i indretningen - 70 ideer til placering på væggen

Et smukt, velvalgt og korrekt placeret billede (eller en sammensætning af flere fotografier) ​​kan blive en fremhævning i det indre af rummet. Vi har længe været vant til at se på billeder, klikke på computermus eller se dem direkte på kameraet, men sande kendissører ved, hvor meget der kan ændre billedet i rummet og dets stil. Ikke for ingenting, mange designere bruger en sådan original løsning som fotorammer i interiøret.

Fotorammer på væggen i interiøret

Stilen gør selvfølgelig ikke selve billedet, men emballagen er en fotoramme. Det har også selv den funktion at bevare fotografering, og beskytte den mod direkte sollys, hvilket alder det med sprang og grænser.

På grund af de mange moderne fotorammer, deres former, farver og størrelser, kan de indskrives i stort set alle indvendige. Lad os prøve at tænke gennem forskellige designløsninger.

Fotorammer i interiøret - vigtige noter

Den enkleste løsning, acceptabel i ethvert rum, er billede i rammen på bordet. Billedrammens stil i dette tilfælde afhænger af, hvor bordet er placeret. På bordet på kontoret vil en strengt klassisk ramme se spektakulært ud på bordet i boudoir eller i soveværelset, noget blidt, romantisk og hyggeligt. På bordet kan du lægge en tredimensionel fotoramme, som ser meget solid ud.

Et af de mest frugtbare steder at placere en fotoramme - børn. Det er hensigtsmæssigt her at se udstilling baby-fotos, der viser, hvordan den vokser og ændringer fra år til år. Sådan eksponering kan placeres under samme vidtgående (klassisk) indrammet tilfældigt i forhold til hinanden. Hvis du ønsker at sætte en række rammer, så er det værd deres stand i samme stil - børnene, "frugt", "hav", at de er så at sige, fra samme serie og er fremstillet af det samme materiale.

Helt vulgært i samme udstilling vil der være en række træ- og glasrammer. Men at kombinere et antal fotos af forskellige størrelser er helt acceptabelt. Således φotoramki i interiøret kræver harmoni

Hvis du vil placere rammer symmetrisk, Vær så forsigtig, da de vil kræve symmetri fra alt i rummet. For eksempel vil en sådan modtagelse i børnehaven være i det mindste uhensigtsmæssig. Du kan arrangere udstillingen om "ved spiring", fra mindste til største, men så er det nødvendigt at gøre nogle ekstra udsmykning på væggen, der vil støtte dette "tanke", og overlapper med det.

Du kan oprette et stamtræ bestående af en håndtegnet del i form af et træ på væggen og derfor arrangeret fotografier i ovale rammer. I princippet ideen om en kombination af tegning og fotorammer temmelig succesfuldt implementeret i børneværelset. "Sea" drenge rum, kan det være et billede tegnet i et vindue af skibet, i piget værelse i stil med prinsesser - det kan være en tegning vogn og fotoramme til et vindue. Og så videre, under hensyntagen til stil og design. Mange spiller selv fotoramme, er det nu meget stiliseret modeller, der med succes dekorere hylderne i børnenes værelser.

Perfekt ved hjælp af fotos kan du dekorere rummet nær spiraltrappen i huset. Der er en variant af det kaotiske arrangement af fotografier af forskellige størrelser, og man kan gøre en eksponering af odnostyle fotografier på omtrent samme afstand fra gulvet.

I stuen vil sammensætningen "ur" se godt ud. Døgnet rundt er der installeret fotografier (du kan arrangere familiebilleder fra brylluppet efter alder). Det ser rigt og oprindeligt nok ud. Også interessant er muligheden for stuen portrætter, arrangeret som billeder og vedvarende i en stil. Således indrammetotoramki i interiøret vil være se usædvanligt ud.

Elegant og smagfuldt ligner foto-triptychs og fotos, fotorammer, der kombinerer to eller flere billeder.

I soveværelset passer fotos perfekt ind i sengepladsen: over sengen eller på sengebordet.

Og korridoren, det mest kedelige værelse i huset - takket være fotografierne inden for rammerne, kan ikke kun blive et kunstgalleri, men også bevareren af ​​familiehemmeligheder og legender.

Jeg vil gerne nævne nogle få originale ideer. Hvis der er en strikker i huset, og hun besluttede at udstyre stuen i stil med håndlavede, vil de håndrammede fotorammer til dette værelse se godt ud.

Den avantgarde interiør vil se interessante billeder "til tørre", tøjklemmer knyttet til et reb strakt langs væggen som er fastsat i de Sovjettiden, mennesker, der er involveret i filmen udvikling billeder selv.

For nylig er fotorammer i form af puslespil meget relevante.

Sande eksperter og kendetegnere af luksusdesign er usandsynligt at overse sådanne detaljer som fotorammer i interiøret.

Oprettelse af en fotovæg. Hvor smukt at placere billeder på væggene

Collage af fotos - en interessant måde at dekorere et stort rum på væggen. For at oprette en collage skal du vælge flere billeder i en eller anden stil, de samme eller forskellige størrelser og placere dem på væggen. Alt lyder simpelt nok, men forsøger ofte at lave en collage af billeder på væggen denne meget væg i kaos og gør det til at se ud ikke smukt og interessant, men uordenligt og smagløst.

Der er flere regler, hvordan man placerer billeder på væggen, så hele kompositionen ser original og værdig ud.

Tip # 1: Vælg den rigtige væg.

Det første skridt til den succesfulde placering af fotografier er valget af væggen. Det er bedre at sætte billeder på en væg, som du kan se på fjernt og dermed vurdere kompositionens integritet, og som du kan gå tæt på for at se billederne mere detaljeret.

Det er derfor, at jeg ikke anbefaler at placere collager fra fotos i gange eller over lukkede trapper. Det er tilrådeligt kun at have fotografier på væggen, når afstanden til den modsatte væg er mindst 3,5 meter.

I gennemsnit skal du placere en collage, du har brug for 2 meter ledig plads på væggen. Dette betyder slet ikke, at din udstilling skal være så stor, blot ved at observere denne regel, vil sammensætningen af ​​billeder på væggen se ud og ikke blive fladt og krøllet.

Designere anbefaler ikke at placere personlige billeder, det vil sige billeder af familiemedlemmer over store møbler - en seng eller en sofa, fordi dine gæster vil se nærmere på billedet. Den eneste design-verificerede version af at placere personlige billeder over sengens hoved - brugen af ​​flere store fotografier med et lille antal detaljer, du kan sort / hvide.

Nu hvor du har valgt på hvilken væg for at placere billederne, er det tid til at planlægge din collage.

Ofte for en komponent af sammensætning fra fotos, vælg familiefotografier eller tematiske cykler af fotos af moderne fotografer. Lidt sjældnere - fotografisk gengivelse af berømte malerier eller billeder af naturen. Alle disse muligheder er gode, hvis du ikke vælger familiebillederne - start fra stilen på værelset.

Husk, at i enhver vellykket collage udover den semantiske enhed skal der være noget visuelt center - den største eller lyseste ramme. Det ser meget smuk fotocollage, hvor et eller flere billeder erstattes af spejle.

Nu skal du beslutte, om du vil bruge rammer til billeder og i bekræftende fald hvilke. Hvis du vælger indstillingen med rammer, er det ikke nødvendigt at købe det samme. Der er en regel: jo mere ligner de billeder, du vælger, jo mere frihed har du råd til, når du vælger rammer. Bare overdriv det ikke!

Hvis du føler, at de rammer, du har valgt, er unikke i sig selv, så kan du gøre uden rammer.

Hvis du grupperer forskellige typer elementer - anderledes i stilfoto eller billede og spejl, så bør valget af rammer være meget konservative: lad det være bedre tyndt hvidt, sort eller sølv (hvis der er et spejl i sammensætningen).

Tip # 4. Bestemmelse af størrelser og proportioner af fotografier.

I dag er alt meget simpelt. Der er mange færdige løsninger, som du kan prøve. For at bestemme placeringen og størrelse, kan du skære plader af pap eller byggeri papir og placere dem på væggen, som du planlægger at placere fotos.

Indstillinger for placering af billeder på væggen.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de klare muligheder for at placere billeder på væggen, du kan komme op med din egen, efter reglerne:

 • En succesfuld collage har som regel en vertikal eller vandret akse, langs hvilken den er placeret.
 • Følg reglerne for symmetri og balance. For eksempel, hvis du bruger en lille oval ramme (ikke i centrum) i en collage af kvadratiske eller rektangulære billeder, Sørg for at indbefatte en anden oval ramme lignende andel anden oval ramme bør anbragt symmetrisk, eller afspejles lodret.
 • I en collage bør der ikke være mere end 3 forskellige former eller størrelser af fotos.
 • Den mest visuelt ens i størrelse eller billeder har brug for, mærkeligt nok, er placeret tæt på hinanden, kontrasterende dem mindre ens billeder.
 • Hvis du arbejder med billeder af forskellige størrelsesplanlægninger fra store til små.
 • Når du placerer en collage, skal du bruge niveauet - krøllet hængte billeder vil ikke gøre væggen smukkere.
 • Centret af collagen skal placeres i øjenhøjde eller lidt højere.

Nu ved du det hvor smukt at placere billeder på væggene.

Vægindretning med fotos: lyse øjeblikke af livet i det indre

Lyse farverige familiebilleder på væggen i spisestuen

Det første billede blev taget i fjernt 1822 af franskmanden Njeltz. Vi kan sige, at æra med indretning med fotografier begyndte med ham. Små og store, firkantede og rektangulære, i komposition og i separate fragmenter, billeder af vores liv bringer varme minder og en særlig, hyggelig atmosfære til huset.

Sort / hvid og farvefotografier på væggen i stuen

Original mounts til snapshots - buuser thimbles

Det er ligegyldigt, om du ikke ved eller ikke kan bestemme, hvordan du placerer dem på væggen. Vi vil fortælle og lære dig at dekorere væggen med fotos.

Den første og mest enkle er at indsætte billedet i rammen og hænge det på væggen. Men vores opgave er at få som et resultat af den oprindelige indretning, organisk indskrevet i det indre af rummet. Hvad har vi? Billeder, rammer og væg. Hvad har vi brug for? Ideer til indkvartering. Lad os komme i gang.

Du kan zoome ind eller ud. Med nye teknologier bliver fotografering nemt til en lys, original plakat. Vil du lave en sammensætning - vælg et billede efter størrelse. Hæng billederne spredt, symmetrisk eller strengt parallelt med hinanden. Hæng en, men et stort billede, eller flere ens i størrelse i en række.

Tip! Clav en foreløbig tegning af billedsammensætningen, du har udtænkt på papir. Så det bliver lettere for dig at bestemme kombinationen af ​​billeder på væggen.

Symmetrisk placeret billeder på væggen

Når dekorere en mur - hvorfor ikke gå ud over?

Billeder inden for rammerne behøver ikke at hænge på væggen - de kan placeres på gulvet

Du kan hænge et billede på væggen, eller du kan lægge det på en hylde

I stedet for det fjerde billede - det første bogstav i dit barns navn

Hvor og hvordan man placerer billeder

Hvis væggen allerede har noget fra indretningen, skal du slå den med fotos. For eksempel et ur. Vælg rammer i denne rækkefølge: stor på 12, 3, 6 og 9 timer, små på de resterende tal eller omvendt og hæng dem døgnet rundt.

Spejl er også et glimrende objekt til indramning af fotos.

Og hvilken årstid kan du lide? Ved hjælp af fotos kan du lave et billede af forår eller efterår. Vælg de billeder, hvor din yndlingssæson er taget, kombiner den generelle plan fra dem. Vægpanelets størrelse afhænger kun af dine ønsker.

Fotografi er en historie, en begivenhed, følelser. Har du et barn, og du har fanget øjeblikkets vækst? Fremragende. Vi skal komponere et panelstige på væggen fra billedet, hvor hvert trin er året for dit barns liv. Her tog han de første skridt, og på den ene højere gik han i skole.

Meget ofte bliver bryllupsbilleder placeret på væggen. Pludselig har du stadig bryllupsbilleder af bedsteforældre, mor og far. Tilføj dine bryllupsbilleder til dem, og du vil få en historisk fotokronik af din familie med de lykkeligste øjeblikke af det.

Tip! HSkynd dig ikke, vælg de historier, der svarer til det rum, hvor du vil hænge udefotos, og så vil ethvert rum spille med nye farver, og det arbejde, der udføres, vil give dig et godt humør i mange år.

Fra fotografier kan du "væve" et helt tæppe, hvis du fylder dem med hele væggen.

En romantisk ide til et soveværelse er en ramme af hjertet

Rammer med fotos suspenderet fra loftet - smukt og usædvanligt

Hele væggen er dækket af fotografier af dit barn

Billeder fastgjort til det stramme reb

I stedet for tapet - hele væggen i billeder

Rammer til vægfotografier

Et meget vigtigt punkt i udsmykning af mure med fotografier er rammen. Med dem vil din fantasi udvides til en universel skala.

 • For det første er det farve. Det kan vælges som en indvendig stil eller omvendt en kontrastakent. På den grønne mur ser de gule rammer organisk ud, på den røde eller sort-hvide.

Flerfarvede - røde, grå, lyserøde, beige rammer

Et kompetent valg af rammens farve er lagt ned i stilopløsningen af ​​rummet. Moderne accepterer varicoloured farver, og landet elsker alt under et træ, husk det.

Se effektivt små billeder, indsat i passepartout og derefter i rammen. Her har du tre varianter af farveløsninger: en farvet ramme, en farvemåtte eller en farvefarve. Klassisk sort og hvid, sepia under antikken, en farvet interspersed i et sort og hvidt skud.

 • For det andet, størrelsen. En stor ramme i baguette stilen under billedet - og du har på væggen et eksklusivt kunstværk skabt af dine hænder. Igen ser kombinationer af store og små rammer interessant og stilfuldt ud.

Billeder i forskellige størrelser pryder trappe marts

 • For det tredje, formularen. Rektangulære og firkantede, ovale og runde rammer kan samles i en version eller spille med en kombination af forskellige former.

Universal "frame" - du kan ændre placeringen og antallet af billeder mindst hver dag

 • Fjerde stil. Trærammer, i lys eller mørk tone, til klassikere, land og provence. Plast og metal - til højteknologisk, moderne eller allernærlig eklektisk. Lazy i soveværelset og stuen piger, strenge i undersøgelsen og stuen.

Rammen og billederne hænger adskilt fra hinanden, men de udgør en enkelt sammensætning

 • For det femte, fastgørelsesmetoden. Billedet kan hænges på bånd eller forbindes med en dekorativ snor i en bestemt rækkefølge. En kreativ mulighed er at hænge fotografiet på tøjspidserne langs ledningen eller rebet strakt langs væggen.

Rammer med ledninger, suspenderet på skriveknapper

Det er ikke nødvendigt at bruge kun en lige væg. En lille pokoldovav over de to rammer, fjerner hver af siderne, billedet er let at passe ind i hjørnet af rummet.

Ved at placere billeder på væggen er det vigtigt at sætte din sjæl i, gå til processen med kærlighed og en masse fiktion.

Rigeligt dekoreret med billeder muren

Billeder vedrørende en begivenhed, som f.eks. Ferie eller bryllup, kan placeres i en fælles ramme

Rammer med fotos ophængt på kæder

Hvis du ofte går til havet eller er glad i håndarbejde, skal du vedhæfte dine hobbyer til rammerne. Køb konventionelle rammer uden indretning, og limskaller på dem. Binde en baguette af garn eller væve macrame som et underlag under rammen. Fordelen ved dette design i sin eksklusivitet, fordi dette er dit manuelle arbejde.

En fantastisk idé - billeder på træet. Lad det være et slægtsligt træ af din art, malet eller lavet af dekorative materialer, og så kan du lægge billeder af dine pårørende på hver af sine grene.

Der er ikke noget ønske om at ødelægge væggen med huller og negle, købe en selvklæbende vinylfilm og gøre sammensætningen i enhver form. Det kan være et eksotisk vandfald fra fotos og tre dekorative strimler af forskellig længde.

Bemærk venligst, at du ikke kan miste billedet fra filmen uden tab, så brug de billeder, du ikke har i singularet eller udskrive dem ud.

Tilføj fotos af mennesker til billeder af blomster eller dyr. Vælg dem i henhold til værelset, hvor du besluttede at dekorere væggen med fotos. Lyriske motiver er passende i soveværelset, højtidelige eller familiefotografier passer til stuen.

Til billeder på væggen kan du endda justere en speciel hylde. Tilføj LED-baggrundsbelysningen til det - og du vil få et usædvanligt kunstobjekt.

Vi bragte kun en lille del af mulighederne for at dekorere væggene ved hjælp af fotografier. Måske har du begyndt at arbejde, du har din egen originale idé. Tør, og alt vil vise sig.

Foto stande - fra gammel palle

I stedet for rammer - tabletter-clips til papirer

Rammer med fotos hængende på reb

Original sammensætning inden for en ramme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 41 = 48