30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Foto af fuglehuse

Kreative fuglehuse (28 billeder)

En samling af smukke ornamental fuglehuse, som er en fremragende udsmykning af gården, og nogle - selv et godt hus til fugle:

Kunne lide det? Del nyhederne med dine venner! 🙂

Kommentarer (5)

Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

Birdhouses i landet eller hvordan man kan dekorere haven for ankomst af gæster

Uden hvilken det er umuligt at forestille sig haven, i hvilken stil det ikke var arrangeret? Selvfølgelig uden fugle! Med starten af ​​foråret er duftende haveindsmykninger fyldt med homon og fjordrige triller, der gør hele distriktet til en malerisk præstation. Hvordan dekorere haven til ankomst af gæster? Dygtige hænder, junkmaterialer, en smule kreativitet og traditionelle fuglhuse fra almindelige utilitaristiske strukturer er forvandlet til elementer i havedesign!

Jeg håber, at fotos af smukke fuglehuse vil inspirere dig til at kombinere forretninger med fornøjelse, og du vil helt sikkert bygge for dit land plot mindst et par fuglehuse.

Have fuglehuse: fotos, ideer og deres udførelsesform

Winged garden attendants værdsat en vis respekt, og derfor bolig for dem, om end sæsonbestemt, bør være mærkbar og glædeligt for øjet. Traditionelt er huse til fugle normalt placeret et sted højere, for eksempel i kronerne af gamle træer.

Dette har sin egen grund, men i dag afviger vi fra standardløsningerne til boligproblemet og overvejer et fuglehus som et kunstobjekt i vores landes overordnede stil.

I landskabets haver er der mange steder, hvor du kan placere et fuglehus eller endda en. Fuglehuse passer perfekt ind i det kunstneriske koncept for en landsbyblomsthave med farverige sommerfloretter og duftende urter.

Og i et skyggefuldt hjørne af haven, dækket med vildtræer og omgivet af mystiske bregner, vises en eventyrstruktur pludselig ... Hvad er dette, skovens elvehus? Nej, et lille pensionat for flere fuglefamilier. Det ville være rart at udstyre det med baggrundsbelysning, som vi vil gøre!

Gæstfri og familielignende rørende parret "hytter" til fugle. Det oprindelige "mølle" -kvarter og enkle design i stil med "hytte på kyllingeben" passer ind i sommerlandskabet og giver det et særligt humør.

Ekstra fuglehuse i haven området sker ikke, og besættelsen er kreativ og sjov. En flere etagers vandrehjem til vinge gæster? Please! Det vigtigste er at finde et passende sted for ham, og de glædeligt scampering lejere vil ikke tage lang tid at vente.

Birdhouses fra krydsfiner og træ - praktisk, miljømæssigt og traditionelt! Hvad ville du sige, for eksempel på kviste, dekoreret med mosaikker, hyggelige små familier af vin propper, rummelig tønde "Khrushchev" og halm sommer bungalow? Og det er ikke alt!

Ved du hvor du skal passe en fembenet bedstemors lysekrone, støv på loftet? Så det er bare et fund, der hedder vintage. Den sidste squeak i udviklingen af ​​dacha rummet plus fem glade fjeder familier, der forsynes med boliger i det område, der er betroet dig!

I samme vintage stil slozhnosochinennogo dannet og design af træbjælker og balustre, som passer til en stær distrikter. Denne installation selv gør et varigt indtryk, men hvis køre på hendes krøllede dekorative vin, så efter to eller tre sæsoner er det indviklede struktur vil blive omdannet til en spektakulær hæk.

Fra tømrerkomfort og travlhed med små arkitektoniske former vendes vi til enkle løsninger. Længe leve omvendt af gamle ting! Udgivet i omløb tepotter, dåser og børns legetøj - alt det der kan tilpasses til habitat kræsne Ptah, der besluttede at bosætte sig i din sommerhus.

Hvad kan vi endda sige om de gamle gummistøvler og forældede gammeldags støvler. Hvad er vigtigt for fugle? At det var bekvemt og sikkert for fremtidige afkom. Og hvor du hænger dine usædvanlige fuglehuse - du ved bedre.

Ud over det store haverum kan fuglehuse bruges som dekorelementer af husets døvvæg og forskellige sommerhuse.

Fans for at gøre noget som dette i deres egen dacha konceptuelle idé "livets træ" mod baggrunden af ​​murværk kan give en masse fornøjelse.

Ideer til at arrangere stjernelignende huse i forstæderne kan være meget større, vi giver kun en lille del af dem og en masse inspiration til deres gennemførelse. Ordninger med dimensioner til stjernekasser og teknologi til deres fremstilling findes i denne artikel.

Hvordan til at dekorere haven til foråret? Kig rundt - stjernerne er ankommet!

Hvis du var inspireret af vores artikel - del din inspiration i sociale netværk og abonner på opdateringer af vores hjemmeside for ikke at gå glip af nye ideer til dacha-kreativitet.

Jeg er glad! Strålende!

10 år sætter jeg i min havehøstekasser. Baseret på personlig erfaring er de fleste nestkasser stadigfødt9raquo; fordi Afstanden fra hul til bunden er mindre end 25 centimeter. Sådanne fuglehuse som krager og magpies. De er glade for at besøge dem, når kyllingerne lidt vokser op og trækker dem roligt en ad gangen. Og diameteren af ​​hullet må ikke overstige 47 mm.

Vladimir, mange tak for sådanne værdifulde råd! Sørg for at tage højde for disse dimensioner, når vi i foråret vil lave nye fuglehuse.

Ingen ord, bare et punkt. Særligt store sovesale. Du kan sige, som i et eventyr, jo længere, jo mere forfærdeligt (for fugle).

Webstedet om Marina Makarova dacha. Drej dacha ind i et paradis

Den, der stjæler indholdet, vil lide en afgrødefejl, invasion af skadedyr, ubudne og fuld overgrowing af ukrudtets udgivelse.

30 ideer til fuglehuse og fuglefodere

Vi forsikrer dig om, at fødere kan laves ikke kun fra en pakke mælk eller en flaske.

Foråret kommer, sneen smelter hurtigt, og nu er det tid til at tage sig af fuglene, der vender hjem fra varme lande. AdMe.ru samlet de bedste eksempler på huse til fugle og egern, hvoraf nogle let kan gøres af sig selv. Lad os gøre fuglens hjemkomst hyggeligt og behageligt.

Birdhouses i Kiev Park of Recreation and Culture. M. Rylsky. ©

Photobucket og fugl feeder Bird Photo Booth. Afhængig af værdien udvides dets evner også. Det kan være serielt eller makro, optagelse i time-lapse mode, om natten, i regnen eller under et snefald. ©

Bar for fjærede elskere at spise.

Og fuglene er fulde, og havenes ejere er glade - de hænger simpelthen op og fjerner foderet. © Esschert Design, køb

Denne feeder til generering af fugle, der voksede op på fastfood. Burger King tegnet arbejder på solpaneler og lyser om natten. ©

Hus med feeder ©

En fashionabel hestemaske kan fodre en egern og juble folk op. ©

Et sjældent tilfælde, når katten er helt sikker for fugle. ©

Agenturet Winsor Pop lavede en fugl feeder og protein i form af et lille keramisk dæk. For mange minder det om barndommen, da det fra de nuværende dæk var muligt at lave gode svingninger. ©

Enkel og smuk feeder. For det nye år anbefaler producenterne at dekorere det med bånd og få en festlig krans. ©

En god birdhouse er enkel, hyggelig og holdbar. ©

Japansk arkitektonisk studie Nendo har udviklet et hus på træet Bird-apartment, der kombinerer plads med en indgang til folk og et stort fuglehus med 78 huller til fugle. Mellem værelserne er der en mur med små "øjne". Gennem disse små huller kan man observere fuglhusets indre indefra og forblive ubemærket. ©

Et vintage fuglehus håndlavet i form af en trailer skabt under indtryk af trailere fra 1950'erne. ©

Sådanne fuglefodere fremstilles i Israel.

Et sådant fuglehus kan pakkes om ethvert træ, det beskadiger ikke træet, og fuglene føler sig hjemme, fordi i stedet for bagvæggen - stammen af ​​det oprindelige træ. ©

Det svenske selskab Slas Ohlson har udviklet ikke blot et fuglehus, men endnu mere. Dette er et landsted for fugle med en "have", møbler, perches og trapper. Enhver gæst vil være bare glad. ©

Det hollandske selskab skabte en samling af "te sæt" til fugle. Skål kan bruges som drikker. ©

Ugle-feeder for elskere at spise om natten. Lavet for hånd i Bali. ©

Forsigtige og ressourcefulde cyklister lavet af en gammel hjelm, en foderskål til egern. Der vil være meget mad!

Foderskål lavet af ler og bambus. ©

Til romantiske fugle og mennesker - frokost under månen. Gennem de gennemsigtige vægge kan du se, hvor meget korn der er tilbage, og når det er nødvendigt at fylde reserverne.

Et sådant fuglehus kan laves med hånden. Kun det ser ud til, at fuglen ikke bosatte sig der. ©

Elegant palæ. I dette og mange ville ikke nægte at leve.

Og dette er en hyggelig blomsterbutik.

Fuglehus for fugle, der elsker et godt design. ©

Birdhouse for fugle-hedonister. Eller for fugle, der ikke har noget imod at leve i en tønde, som Diogenes.

Ikke kun fuglene har brug for et hus, så designerne af Estres Estudio tog sig af flagermusene og gjorde Hanging Bat House. Så du kan komfortabelt sove på hovedet. ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 1