30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Foto af arbors med grill og grill

Billede af hyggelige arbors med en grill fra forskellige materialer

Lys og miljøvenlig træ, funktionel mursten, tracery smedet, med grill eller grill - valget af lysthus er ikke kun afhængigt af arealet af grunden, men også på ejerens vaner. Hvis du vil slappe af i noget vejr, er det værd at give præference for den lukkede version, hvilket giver et pålideligt udstødningssystem. Men folk der foretrækker lethed og luftighed, vil sandsynligvis vælge deres valg på en udskårne arbor lavet af træ eller endda openwork metal. I dette tilfælde er det værd at være opmærksom på designets anvendelighed - et let træhus med alle dets fordele vil vare meget mindre tid end sten eller metal.

En stenborde med indbygget grill kan se lidt tungt og ielegant, men dens massivitet kan let omdannes til en fordel, hvis du zadekorirovat, for eksempel vilde druer eller vedbend. Nå, smedejern lysthus er simpelthen designet til at blive vævet ved at klatre planter. Det er dog værd at bemærke, at en sådan model kan blive meget varm i varme. Valget af møbler til et lysthus er også direkte afhængig af dets design. I et åbent lysthus er det bedst at placere lysborde med foldestole eller havebænke. Men den stationære lukkede struktur giver dig komfortabelt plads i det bløde lænestole og endda en sofa.

Billede af et komfortabelt lysthus til sommerhus med grill

Først og fremmest skal du bestemme arborets form: Det kan ikke kun være traditionelt rundt, men også kvadratisk og endda i form af en kompleks polyhedron. Derefter er det tid til at vælge en stil: land, romantik, minimalisme, moderne mv. I overensstemmelse hermed er det allerede muligt at vælge ikke kun en brazier, men også alle nødvendige møbler og tilbehør.

En bjælkehytte med flisebelagt tag

Træ polyhedron + kolonner "under stenen."

Åben træ lysthus med fliser

Åbent mursten arbor med grill

Lukket sten arbor med grill

En firkantet træ lysthus med åbent grille

Åben stenhave med yndefuld smedning

En simpel træ lysthus med en baldakin

Åben stenbor med baldakin

Firkantet stenkonstruktion med konstant belysning

Brick Arbor med åbningsbjælker

Træ lysthus med panoramavinduer

Carved træ lysthus med fliser

Rund stenborede med fliser

Åben sten lysthus med åbent smedning

Foto af sommerhuse med grill og grill med egne hænder

Et sommerhus med indbygget grill er let at bygge med egne hænder, da den tilhører små arkitektoniske former og desuden ikke kræver vandforsyning og anden kommunikation der skal forbindes med den. Det er bedst at bruge egnede færdige projekter til dette. Men med et smukt træ havepavillon bliver nødt til at tinker, fordi det med al den nemme konstruktion kræver en omhyggelig behandling af træ fra fugt, svampe og insekter.

Åben sten arbor med grill

Åbent træ træbarn med grill

Mursten + træ: et lysthus med grill

Stilfuld jugendstil med grill

Elegant land med grill

Lukket rock lysthus med grill

Åbent træ træbarn med grill

Enkel træ lysthus med grill

Hyggeligt land med grill

Flerdimensioneret murstenbor med grill

Stenarbor med grill og baldakin

Enkelt træbor med grill

Romantisk træbor med grill og bro

Billeder af smukke arbors fra en mursten med en grill

Murstenen er pålidelig og holdbar, og med den lukkede struktur vil det tillade at forlænge sommeren glæde selv til de første frost. Det kan være et rigtigt mesterværk af bygningskunst. For eksempel at dekorere et lukket havepavillon med store panoramavinduer, vil du være pålideligt beskyttet mod regn og vind. En anden vigtig fordel ved dette design er brandmodstand, hvor du ikke kan være bange for en gnist, der ved et uheld har fløjet ud af brazeren.

Firkantet murstenbor med fliser

Brick Arbor med åbningsbjælker

Romantik på grillen

Lukket lysthus med panoramavindue

Åben lysthus med sten efterbehandling

Billede af sommerbrændere lavet af træ med komfur

En hyggelig havepavillon med en komfur, hvor træ er knækket blødt, ligner ikke kun en hytte fra et eventyr, men vil også være et yndet feriested for voksne. Bygget af sten eller træ i en simpel rustik stil, vil det give dig mulighed for at lave en række lækre picnic retter med dine egne hænder. Det er ikke overraskende, at et sådant lysthus vil helt sikkert være en kilde til stolthed for ejerne af stedet!

Lukket havepavillon med natursten finish

Fantastisk "hytte" med dekorative hamp

Åben laced arbor med fliser

Lukket lysthus med panoramavinduer

Klassisk lysthus med panorama tag

Lukket havepavillon med stenfinish

Land-stil log hus

Du så på et udvalg af billedgazebos med grill. Flere billeder kan ses i afsnittet Dacha.

Billede af hus design inde

Billede af arbours til sommerhus

Billede af bad finish indeni

Billeder af blomsterbed i landet

Et stort udvalg af smukke billeder af lysthus med grill i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Gazebo med grill selv. Bedste konstruktion instruktioner

Som et eksempel tilbyder vi en trinvis instruktion til opførelse af et lysthus med en brazier på forskellige måder. Dette vil hjælpe med at organisere din egen konstruktion og vil spørge den rigtige retning for hele arrangementet.

Træ lysthus med grill

Og først vil vi overveje eksemplet, når lysthuset er lavet af savet tømmer, og brazeren er lavet af klodser. Umiddelbart vigtigt råd: Se efter 6 meter træ og bræt. Så der vil være meget mindre affald.

Det første punkt at oprette et sommerhus fra et træ med en grill med egne hænder er valget af et sted til bygning og dets konfiguration. Vi tager højde for flere vigtige punkter:

 • Log ind i huset og indgangen til pergola skal se på hinanden (så det er mere bekvemt at udføre bordindstillingen).
 • Vi overvejer reglerne brandsikkerhed. I lysthuset vil der være en brazier med åben ild, det er ikke nødvendigt at oprette det ret tæt på huset.

Bestemt med stedet ved hjælp af byggesandplanen kontur fundament af konstruktion. Vores tegninger af arboret med grill antager, at lysthuset vil være ottekantet, og bunden under den vil være i form af en cirkel. "At draw9raquo; Cirklen kan bruges med et rør fastgjort i jorden og et reb bundet til det.

I vores tilfælde havde det frugtbare jordlag en tykkelse på kun ca. 20 cm. Bag den var en fremragende lerjord. Konstruktionen er forholdsvis lille, og derfor vælges betonbaser som bunden. Jorden under dem er bedre at vælge og erstatte den med en sand-grus blanding. Så du kan niveauere højden.

Materiale til nedre omløb Betjener en strålesektion på 100x100 mm. For at undgå fejl i savens hjørner skal du bruge et papmønster. For enheden af ​​tværbjælker er det bedre at bruge et bord 50x100. For at gøre selen pålidelig, kan den fastgøres med metal hjørner indefra og ud. Passer perfekt til galvaniseret 105x105x90x2 mm ved 135 og 90 grader. Glem ikke om ruberoidens vandtætningslag mellem søjlerne og båndene.

Pavilioner med grill med deres hænder trin-for-trin fotos

Paul i arboret er lavet af kantbræt 50x100. Umiddelbart i størrelsen af ​​den rigtige mængde materiale. På forsiden af ​​brættet er det bedre at planlægge flyet, og indefra - at behandle med antiseptisk (helst i flere lag). Vi fastgør gulvet med en skrue og sørg for at kontrollere bundforbindelsen med et niveau igen.

Top sele det er mere hensigtsmæssigt at konstruere nedenfor. Så det vil være mere bekvemt at udføre montering af låse og længder af spærre. Som materiale til bjælkerne og den øvre omløb bruger vi det samme kantkort 50x100.

I vores tilfælde har et havepavillon af træ med en brazier egne hænder ottekantet tag. Derfor vil spærrenes lås også være ottekantet. Vi udfører det fra en bar 100х100. Vær opmærksom på placeringen af ​​understøtninger under baren. Til installationen måtte oktaedronen forstørres ved hjælp af plader, der måler 1,5 cm tykke.

Pavilioner med grill med egne hænder. foto

Lad os gå videre til produktion spær. Vi udfører en trekantet snit ved bundankerpunktet. Vi vil bruge det som en lavere lås.

Ligesom den øvre klase er truss konstruktionen også samlet nedenunder. Det vil være lettere at rette mindre fejl.

Vores tegninger af et havepavillon med en grill giver mulighed for installation af ti bærende søjler. Vi laver dem fra en bar 100х100. For at gøre det lettere at udføre deres installation, skæres enderne præcist i en vinkel på 90 grader. Vi fastgør polerne til bunden af ​​arboret ved hjælp af hjørner 105x105x90x2 mm lavet af galvaniseret stål. Vi kontrollerer konstruktionen ved hjælp af niveauet. I vores tilfælde var installationen af ​​skråninger ikke nødvendig.

Gazebo med grill selv. Foto instruktion

Nu installerer vi rafter system og top sele. Til fastgørelse har vi brug for:

 • Vinkler 70x70x55x2 mm 135 grader;
 • Corners 50х50х40х2 mm 90 grader;
 • Tilslutningsplader 80х40х2 mm.

tag er lavet af en tommelfart med en bredde på 100 og 150 mm. Vi gør det tæt; Start fra bunden og gå rundt om cirklen til bygningens øverste punkt. Til brug for mærkning bruger vi en papemaleri. Med det er det lettere at markere skærelinien. Hvert bord er fastgjort med to skruer på hver side. Så deformerer ikke taget med tiden.

Glem ikke om BBQ lavet af mursten med egne hænder, som vil være i lysthuset. Grave et hul under fundamentet af en brazier 40 cm dyb.

forskalling kan være lavet af plader fra transportpaller.

Vi laver fordybningen tagpap. Det er mest hensigtsmæssigt at gøre dette med en konstruktion hæftemaskine.

Vi lægger forstærkning i pit (10 mm klasse A3-stænger) og forstærkningsnet (d = 4, 100x100 mm) i pit. Grundlaget er fyldt med en blanding af cement og bygningssand i forholdet 1 til 3. Ideelt set er cementet M 250 mærket ideelt. I vores tilfælde var der 5 poser.

Derefter kan du sy en pergola omkring omkredsen log imitator 45x146 mm. Dette vil ikke blot gøre konstruktionen mere attraktiv, men også tilføje en afstivningsramme.

sålbænke Vi udfører fra et bord 50 x 100 mm. For at rette dem skal du bruge hjørnerne 50x50x40x2 mm. Denne del af strukturen er ikke obligatorisk, men det vil gøre havehuset mere behageligt for gæsterne.

grunde bænke Vi laver fra en bar 50x50. Vi løser dem i en vinkel på væggene ved hjælp af hjørner 50x50x40x2 mm. Dette er den mest holdbare og ergonomiske designmulighed.

Materialet til at gøre toppen af ​​bænkene er et rillet bord 28x121 mm. For at øge styrken er alle bænke fra enderne forbundet med plader 80x40x2 mm.

For visuel adskillelse af lysthuset i to funktionelle zoner er mangalsiden dekoreret trægitter. Til produktion er en stang 15x20 mm egnet.

Træ lysthus med en grill med egne hænder. foto

Ved dette arbejde på lysthuset er der en ende, og du kan gå videre til byggeri grill lavet af mursten egne hænder.

Jo enklere designet er, jo lettere er det at installere det uden fejl. Derfor er det bedre at bruge simple mangal tegninger af mursten uden dikkedarer. Til konstruktionen skal du bruge:

 • Fyldig rød mursten (360 stk);
 • Chamotte mursten sand farve (90 stk);
 • Ovnblanding (175 kg);
 • Ildfast blanding (50 kg);
 • Varmvalset hjørne 40х40х4 mm (7 meter);
 • Galvaniseret ovn paraply.

For korrekt og præcis placering er det nødvendigt at opfylde en række betingelser. For det første bør opløsningen ikke være for tyk. Efter installationen skal mursten let justeres manuelt. For det andet har den ideelle søm en tykkelse på 3 mm. Til dette er det nødvendigt at stræbe efter at gøre strukturen så holdbar som muligt. Sørg for at observere samme tykkelse af sømmen i hele strukturen. For det tredje må du ikke skynde dig. Murværk er strengt niveau. På denne trin-for-trin instruktion om at bygge en grill fra en mursten i en træ lysthus kan afsluttes. Hele sekvensen af ​​murværk er godt sporet i fotografier.

Brazier lavet af mursten i lysthuset. foto

Det er kun at dække taget bituminøse fliser (i eksemplet anvendte røde helvedesild Shinglas) ved hjælp af negle og en byggestifter, og også behandle lysthuset med antiseptisk og lak. Antiseptisk anvendes i to lag. Som lak er glatte yachter gode.

Brick Arbor med grill og grill

Dem, der er mere i en murer end en tømrer, tilbyder vi en trinvis vejledning til opførelse af et lysthus med grill af mursten. Vi hopper over stadierne i søgningen efter et sted og markering for konstruktionen. Alt dette blev beskrevet ovenfor. Gå straks til arbejde.

Byggeri af en mursten pavillon med en grill. Trin-for-trin instruktion

Mursten konstruktion vil veje meget, så denne gang fundament det er nødvendigt at lave en solid og forstærket. Når den er klar, udfører vi murens murværk.

Tagsystemet kan fremstilles på nøjagtig samme måde som for et træhus.

Den første række er bedre lagt på en tør.

bygge drovnitsu. Det vil også være grundlaget for grillen og røghuset.

Vi fortsætter med at lægge grillen fra mursten med egne hænder. Til gengæld brændeovn og bordplade. Om ønsket kan du arrangere en niche til retter.

Gazebo med grill selv. Phased foto

For kazan skal vi installere tallerken. Nedenfor er en variant med aftagelige ringe.

Basen af ​​grillen er klar. Det er tid til at lægge bordpladen ud af ildsted mursten.

I murværk bruger vi ildfast blanding.

Den næste fase af opførelsen af ​​et lysthus med en mursten grill med egne hænder er en organisation skorsten og danner en kanal til røghuset.

I vores pavillon vil der være Russisk komfur. Vi danner for det under.

Hver serie skal styrkes wire.

Vi sætter væggene sammen. Nøjagtigheden af ​​arbejdet kontrolleres ved hjælp af et niveau.

I vores tilfælde måtte bagvæggen af ​​ovnen skubbes ud.

Arbejdet tager lidt tid, men fremskridt vil opvarme sjælen.

Vi fortsætter med at bygge en grill af mursten af ​​egne hænder. Vi installerer døre røgeri. Vi afslutter buerne over grillen, kogepladen og komfuret.

Sømme kan altid tildeles en assistent.

Over pladen kan installeres rustfrit stålnet. I fremtiden vil det være godt at tørre bær og svampe eller retter.

Sådan syes et tag vi allerede har sagt ovenfor.

Arbor med grill og grill. foto

På denne trin-for-trin instruktion til opførelse af en grill af mursten kommer til en ende. Kompleks gazebo-grill er klar til overgivelse.

Vi bringer vand til vasken bagved lysthuset. Til vinteren kan den blokeres.

pibe gøre tre-kanal. Så trækkraften bliver mere stabil.

Glem ikke at dække hele murværk med en speciel imprægnering med vandafvisende effekt.

Det tager cirka en uge at tørre bygningen. På denne måde er opførelsen af ​​et havepavillon med grill af mursten færdiggjort.

Hjemmelavet mursten brazier. Trin-for-trin instruktion

Mangal med egne hænder. tegninger

Byggeri af en murstenstruktur begynder med en stærk fundament. Størrelsen er valgt i henhold til størrelsen af ​​den fremtidige grill.

På det valgte sted udgraver vi graven. På kantene arrangerer vi et forarbejde (det kan f.eks. Laves af plader fra paller). Vi hælder beton og forstærker basen. For fuldstændig hærdning tager det 1-2 uger.

fundament klar og du kan begynde at opbygge en brazier.

Tegning af tegninger og planer er en nyttig ting. De vil bidrage til at foretage et nøjagtigt skøn. Her er en omtrentlig liste over de krævede materialer:

 • Ildfaste mursten;
 • Tråd til murværk forstærkning;
 • Sand og cement;
 • Hjørner af galvaniseret metal;
 • Mesh eller forstærkende stænger;
 • Lime.

Brazier af mursten med egne hænder. foto

Til indledende beregninger skal du arrangere murstenene som de burde være i strukturen. Nu er det klart, hvor murerens sting vil være, og hvor mange halve og kvartaler af mursten der er behov for.

Materialet absorberer fugt meget godt. Derfor er en mursten bedre at sætte vandtætningsmateriale. Et par lag af tagmateriale er meget velegnet.

Det er på tide at begynde at bygge en grill.

Madlavning opløsning. For at gøre dette blandes cement, sand og slagt kalk i forholdet 1: 3: 0,25. På den resulterende blanding vil blive lagt ud på forhånd forberedt mursten.

Koblinger kræver nøjagtighed, opmærksomhed og tålmodighed. Vi følger sømme og nivellerer murstenene efter niveau.

Teknologien af ​​arbejde kræver ligning af serier i forskudt. Vi fokuserer på den første række, begynder at lægge fra hjørnet og gradvist fylder det laterale rum.

Den brazier vil blive udsat for høje temperaturer. Derfor er det bedre at sætte anden række med en ler-chamotte-blanding.

For at gøre basen under frugten skal du installere stængerne fittings mellem modsatte vægge. Ovnens bund er monteret på dem. For eksempel kan det være en metalpallet.

Forbrændingsprocessen kræver konstant tilførsel af ilt. For at gøre dette bør der i ovnen lægge et par huller uden en løsning.

Det er stadig at installere gitteret på stænger eller ledges (afhænger af brazierens placering) og vælg en bordplade.

Mursten grill er en ideel mulighed for et feriehus. Dette er et simpelt, praktisk og pålideligt design, der ser ret præsentabelt ud.

Vi tilbyder en detaljeret vejledning, der vil hjælpe en uerfarne person i bygningen til at opbygge en sådan bygning på kortest mulig tid.

Første fase af arbejdet er kompileringen detaljeret plan. Vi giver kun en omtrentlig ordning med konstruktion. Du skal tage højde for egenskaben i din egen ovn, dens udseende, dekorelementer og så videre.

Bestilling af en brazier fra en mursten. foto

Glem ikke nichen til brænde og kul. Vi beregner stedet for en grill i en højde på 65-70 cm fra jorden. Ovnen skal placeres 10 cm under.

Mursten mursten lægge. foto

Efter at have arbejdet med en blyant og lineal, kan du gå videre til den praktiske del. Som i de tidligere instruktioner begynder vi med fundament.

Under grillen er det samme fundament som brazeren velegnet. Dette er en monolitisk forstærket base. Vi udgraver for ham en huldybde på ca. en halv meter. Bunden er dækket af et lag af en blanding af grus og mursten, vandet og tampet.

Vi installerer forstærkningen, vi danner rammen. Alt, hvad der er tilbage at gøre, er forskalling. Nu kan du flytte til bunden af ​​bunden med beton.

Grundlaget vil tage op til to uger for helt at tørre. Lidt tålmodighed, og du kan gå videre til at bygge en grill af mursten.

Brandsæt - ideelt til murværk ovn. Han rammes ikke hårdt på lommen, men er stærk nok og hård til høje temperaturer. På forhånd høstes vi cement, bygningssand og rød ler. De er nødvendige for at skabe en løsning. Efterhånden skal du fylde leret med vand og holde det i et par dage.

Når mørtel er klar, kan du gå til murværk. Vi arbejder langsomt, ifølge planen, der lægger en række til en serie. Konstant styring af koblingen ved hjælp af et niveau.

Først spredte vi piedestal Grill ovn. Det bør ikke være for højt (op til 70 cm).

Den anden række er lagt ud, skiftende begyndelsen af ​​tieret til en halv mursten.

Gå til komfuret, husk at dens dybde skal være mindst tre klodser, og længden er ikke mindre end seks. Vi bruger ildsted mursten. På lofterne sætter vi armeringsstængerne fast.

Næste fase er konstruktion skorsten. Hvis ordningen er lavet korrekt, vil der ikke være nogen problemer. Når du lægger rækker, glem ikke at lave en "mantelpiece" på bagsiden af ​​ovnen. Det vil i høj grad forbedre udkastet i røret.

Det er kun at tilføje dekorelementer og rense murværket fra sprøjteopløsninger og andet byggematerialeaffald. Du kan dekorere en grill med maling på en mursten. Dette vil visuelt markere strukturens sømme. Generelt er designet allerede færdigt og kan bruges til det tilsigtede formål.

Grill fra tønde med egne hænder

Hvis der ikke er så meget plads på stedet for at arrangere et havepavillon med grillgrill, kan du altid lave grill fra en tønde med egne hænder. Til dette har vi brug for:

 • Metal tønde (fortrinsvis mad);
 • Maling materialer (primer, maling);
 • Beslag og hængsler til fastgørelsesanordninger;
 • Rør til skorsten.

Vi vil installere en grill til et specielt design. For at gøre det har vi brug for rør med lille diameter (op til 50 mm) og brædder. Under arbejdet skal følgende værktøjer være nødvendige:

 • Bor med et sæt øvelser;
 • Vinkelslibemaskine;
 • Målebånd måle;
 • Sæt med skruenøgler;
 • Fastgørelseselementer (yokes, bolts).

Træningsprocessen er færdig, og du kan starte produktionen. Vi skærer ud i vores side tønder rektangulært hul, som vist på billedet.

Nu har vi brug for 6 pibe lille diameter. Hvis de er betonede, så skæres ved hjælp af en bulgarsk. Af de fire rør skal vi lave benene på strukturen, hvorpå der skal stå arbeku.

Grill fra tønde. foto

De resterende to rør bruges til at forbinde hvert par ben. For at fikse strukturen bruger vi bolte.

De vil fastsætte vores tønde. Længden af ​​rørene kan justeres afhængigt af tønderets størrelse. Som følge heraf skal der opnås en todelt konstruktion, som hver især består af et par ben og et forbindelsesrør.

For at forbinde de to dele skal du tage 5 brædder med en bredde på 150-200 mm. Fire af dem bruges til at rette benene (på hver side af to brædder). Et bord er fast i en højde på 5-10 cm fra jorden. Den anden skal være lige over midten af ​​benene.

Ved hjælp af en boremaskine bores huller i brædderne med en diameter svarende til rørets diameter. Vi installerer konstruktionen på hovedet og monterer brædderne på benene. I vores tilfælde for at fastgøre pladerne på det ønskede niveau, blev bolteklammer anvendt. Vi vender strukturen og tavlerne ind i deres plads, og ikke lad benene på strukturdelen være.

Det sidste bord bruges til at forbinde den øverste del af brædder. Dette er den sidste touch i at skabe grunde til en grill. Nu kan grillen fra tønderen installeres på plads.

Den næste fase af arbejdet er arrangementet af tønderen. Til madlavning har vi brug for grill. For at løse det inde i strukturen installerer vi et par beslag på hver side ved hjælp af bolte.

Vi kan huske det stykke tønde, vi skar ud i begyndelsen. Fra det vil vi lave et dække til en grill. Monter hængslerne og fastgør den tilbage til tønde. Grillarmene tillader ikke at låget tommer ind, når det lukkes.

Som et håndtag til omslaget til strukturen kan du bruge noget, for eksempel skovl skovl.

Efter installation af dækslet skal du forsigtigt vaske tønderen.

I slutningen af ​​tønderen borer vi hullerne til ventilation og styrer bolten til dem.

Efter dette kan du rette skorsten og maler grillen.

På denne trin-for-trin instruktion til opbygning af en grill lavet af metal kommer til en ende.

Der kan være mange variationer af træarrangementer med grill. Denne version har en ottekantet bund og åbne vægge på den ene side. Der er nok lys i karmen, og bænke og et bord kan installeres efter behov.

Det er ikke nødvendigt at helt gøre hele bjørnen af ​​mursten. Et træk ved dette lysthus er smedede elementer, hvorfra væggene er lavet. Designet ser let ud og er naturligt belyst fra alle sider.

Selvom der ikke er så mange steder på stedet, er det altid muligt at bygge en baldakin og at dekorere væggene med konventionelle plader. Denne version af arboret med en mursten brazier passer ind i et meget lille område.

Hvis tid og ressourcer tillader det, kan du på dit websted bygge et ægte kunstværk. En træ lysthus med en mursten brazier, en komfur og en bordplade, dekoreret med fliser, ser rig ud. Selv om dens enhed ikke tager meget tid.

For en stor familie vil tage meget plads. Det er bedre at undvære konstruktionen af ​​klodsede vægge og bygge en baldakin og en murstenbørste med en bordplade under den på et forstærket, slidstærk fundament. Et bordmøbelsæt er let rengjort til vinteren i et hus eller bryggers.

Projekt lysthus med grill. foto

Hot emner. Vi råder dig til at læse!

© Copyright 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering af materialer uden et aktivt hyperlink er forbudt!

Arbor med grill: ideer, projekter og billeder

Start nogen projekt lysthus med grill Det er bedre at vælge modellen af ​​ovnen selv, fordi den bliver nødt til at blive det centrale element i hele strukturen. Mangaler til dachas, med egne hænder, som vi allerede har lært at gøre, er ikke kun bærbare og stationære, men de er også forskellige i størrelse, materialer, som de er sammensat og konstrueret til. Jo vanskeligere og sværere det er at bage, desto mere skal der være plads rundt, jo mere ubrændbare materialer skal bruges til montering af vægge og så videre.

For at gøre det klart, hvordan forskellige modeller kan afvige fra hinanden, kan du se på den forkonstruerede til konstruktion arbor med grillprojekter, foto som du ser ovenfor. Eller alle bygget op omkring et komplekst ovn murværk, som er sammensat af alle de regler, eller om, uden videre, bruger en lille bærbar grill, der er en ganske god ide til at klare sin funktion. Så meget desto mere inden for de smedede metal pavilloner kan du ikke overholder den teknologiske afstand mellem ildstedet og væggene, som det er tilfældet med træ, fordi metal er ikke forfærdeligt tilfældig antændelse. Derfor kan du selv i en meget lille bygning installere en fuld ovn.

Stol på moderne teknologi og fremskridt er muligt og nødvendigt i opbygningen af ​​en grill med sine egne hænder, fordi ikke længe siden det syntes, at sod, sod og røg ikke får i sådanne tilfælde, men der er særlige sten af ​​vulkansk oprindelse, hvilket er nok til at varme ved hjælp af gas eller elektricitet . En sådan opvarmet sten vil give dig varme, som et godt lag af kul, og kødet bliver stegt jævnt og kvalitativt. Samtidig får du ikke en åben farlig ild eller et irriterende barn, hvorfra indvendige møbler kan dækkes af sod.

For grill i almindelighed er kvaliteten af ​​metal grill meget vigtig, hvorpå direkte og madlavningsprocessen foregår. Mærkeligt nok, men materialet vil også påvirke og stærkt på det projekt, du vil vælge selv. Tværtimod betragtes lette stålgitter som uegnede til høj temperaturproces af stegekød, de forlader skalaen, som så vil være meget svært at slippe af med. Derfor anbefaler eksperter ikke at spare, og vælger støbejernsstrukturer, gitter, vægge, og det medfører selvfølgelig en betydelig vægtning. Under sådanne grillsystemer af mursten som regel ikke kun et stærkt fundament, men også udføre det autonomt, adskilt fra hele hovedbygningen. Så hvis du vil bruge støbejern på alle eksempler arbor med grill, foto som du vil se i dagens artikel, skal du være opmærksom på de projekter, hvor ovnen står autonomt til side, så det er muligt at lægge et separat, forstærket fundament med vandtætning under den.

Med projektet og beregningerne er det meget mere kedeligt at rodde rundt end at revidere fotos af succesfulde inkarnationer arbours med en grill, men vi opfordrer stadig dig til at behandle startfasen meget ansvarligt. Selv pavilloner til dacha med egne hænder med grill er meget dyre i forhold til at købe alle de nødvendige materialer, og hvad er det, hvad man skal sige om kontraktarbejdet, hvornår til erektion du vil ansætte specialister. Korrekt overvågning (ikke størrelsen, ubelejlig placering, utilstrækkelig funktionalitet) vil ikke være så let. Men alle de ansvarlige bygherrer i slutningen af ​​denne vanskelige sti venter på et bekvemt, yndlingssted, hvor man ikke kun kan lave kød, men også bruge det som et fuldt udviklet sommer køkken.

Hvad er anderledes er en stor ovn fra en simpel brazier, du kan også se på billedet. Udlægning i hendes maksimale potentiale, output, du kan få: BBQ, grill til madlavning over trækul, tandoor eller russisk, ovn, røgeri, placeres ved siden af ​​overfladen af ​​en elektrisk eller gas komfur, gøre skrivebordet til madlavning og vask. Alt dette i et kompleks gør det muligt for dig i et sådant køkken at føle sig mest trygge og belyser alle dine kulinariske ideer.

Pavilioner med grill og grill

Lad os nu tale om de materialer, der oftest bruges til byggeri pavilloner med grill og grill. Dette er traditionelt metal, mursten, bar, men med billige materialer er det bedre ikke at overveje projekter. Alligevel er de penge, der er sparet, ikke værd for den fare, du kan få, hvis du begynder at åbne ild i en letvægts krydsfiner bygning.

Smukt og billigt at bruge - en havepavillon med egne hænder lavet af træ. Ved første øjekast ser det ud til, at ild og træ er bestemt ikke et par, og det er ikke værd at forsøge at kombinere dem til en enkelt helhed. Men erfaringen med at bruge træbygninger i traditioner fra forskellige folkeslag og moderne træbeskyttelse betyder, at vi giver mulighed for sikkert at bruge opførelsen af ​​tømmer, plader eller lignende materialer.

Det er at træ sorter omfatter lukkede lysthus, som udføres i nationale skandinaviske stilarter. I denne region har det længe været meget vigtigt, at der er et ildsted inde i bygningen, der kunne varme luften inde, og disse bygninger var så behagelige og varme, at de forbliver populære i vores tidspunkter. BBQ er placeret i midten af ​​dem, til den varme væg arne havde ingen kontakt med væggene i de fleste bygninger, det var ikke opvarmet, men de mennesker, der vil sidde omkring bålet, selv i den koldeste vejr vil føle sig meget komfortabel. Eksempler på sådanne arbor med grill du kan se på billedet ovenfor.

Mursten vil ikke kun være beskyttet mod ildens virkninger, men også perfekt blandes med murværket i selve ovnen, som huser en grill. Selvfølgelig er dette er den dyreste løsning, og fundamentet under det er nødvendigt den mest grundige, men hvis du ikke er bange, og andre bygninger, og huset er lavet af mursten, er det netop dette, og bør være dit pavillon. For at spare materiale og gøre den samlede vægt lidt mindre, kan du få det mest åbne mellemrum mellem murstenstolperne, hvor et træ eller metal tag er placeret på toppen. Mellem støtterne hænger klæder, der giver Middelhavet charmen til bygningen, og forsinker udkastet eller generende solstråler.

til sommer arbours med grill meget karakteristisk for den maksimale åbne plads og overflod af ledig plads på stedet inde. Når alt kommer til alt vil du være der for ikke bare at sidde ved bordet, men også at kommunikere, spille, måske, dans eller omvendt ligge i en hængekøje eller en liggestol. Især hvis bygningen ligger i nærheden af ​​?? poolen (og det er en meget god ide at placere dem ved siden af ​​hinanden), så bliver lysthuset bare en ideel lounge zone. En sådan bygning behøver ikke at blive forsynet med al kommunikation, men i det mindste er det nødvendigt at lede elektricitet til det for at modtage kunstig belysning om aftenen, og om dagen var det muligt at inkludere musik. Imidlertid er der i telthusbygningen til en sommerbolig kun en funktion af beskyttelse mod solen, hvilket ikke forhindrer det i at være en meget populær og populær model.

Sommeren legeplads vil være endnu mere praktisk, hvis du laver en væg, der beskytter rummet inde i vinden, som selv i ekstrem varme kan ødelægge al den fornøjelse at opholde sig udendørs. En væg kan allerede forhindre udseende af et ubehageligt træk, især hvis det er placeret på nord eller nordøst, men du kan lukke andre retninger, styret af det eksisterende landskabsdesign.

Sommerhus med grill

For at fungere sammen arbor med grill, sommer køkken og en terrasse til hvile, vil du have brug for en masse ledig plads. Webstedet bør vælges således, at der tages hensyn til vindrose, fordi i modsætning til madlavning kebab fra tid til anden for at lave mad i sommerkøkken dig hver dag. Derfor må hverken røg eller lugt af mad behandles i retning af huset.

Ovne af sten eller mursten kan ødelægges, hvis der ofte spildes vand på dem. Derfor er baldakinen over ovnen ikke kun nemmere at lave mad, men også forlængelsen af ​​hele bygningens levetid. Det menes, at for arne at gøre en solid mur, der vil beskytte murværket fra indtrængning af vand ved kraftige regnskyl skrå. Af denne grund må gulvniveau være højere end niveauet for oversvømmelser i dit område, hvis du ønsker at bruge ovnen i mange sæsoner. Om sommeren kan regn falde under murværket selv gennem nabobyer, så det er bedre at gå for et lille trick. For at gøre dette, er gulvniveauet på terrassen lavet noget tilbøjelig til at blive ovnen. Dette er gjort, så vandet ikke akkumuleres under mursten og skylles ikke ud af murværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =