30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Forklæder til køkken fra glasfotoprint

Fordele og ulemper ved glas køkkenforklæder

I denne gennemgang vil vi overveje en af ​​de populære og moderne løsninger til køkkenområdet - glasforkladen. Vi vil analysere alle nuancer vedrørende materialer til fremstilling, hvor der er mange ting på markedet, og det er nemt at blive forvirret, når du kommer til butikken.

Denne artikel vil give en klar ide om, hvad det er, og du vil se mange fotos om emnet.

Hvad er fordelene ved et glasforklæde foran en keramisk flise?

Det vigtigste plus er et stilfuldt udseende, som vil være i overensstemmelse med enhver designbeslutning af køkkener i stilarter: højteknologiske, neoklassiske, art deco, moderne, loft og andre lignende retninger, op til eklekticisme.

Intet er kombineret med kromben af ​​møbler, glaselementer af husholdningsapparater, glans af køkkenmøbler i minimalistisk stil.

Selvfølgelig, hvis dit køkken er indrettet i en landestil, klassisk eller populær nu Provence, så bør du overveje andre løsninger.

Og for alle andre er glas det bedste valg, ikke kun på grund af dets dyre og usædvanlige udseende, men også fordi det er lettere at vaske sådanne paneler.

Der er næsten ingen led, et sted kan ses på en gang, og det vil ikke være svært at tørre det. Når alt kommer til alt ved du, hvis snavs ikke kan ses, betyder det ikke, at det ikke eksisterer!

Desuden øger glasset visuelt rummet, takket være glansen og evnen til at reflektere.

Det kan også betragtes som en fordel, at den er fastgjort til væggen meget hurtigt uden snavs og cementmørtel. Installation af arbejdsvæggen tager kun en time eller to, afhængigt af master og det originale område.

Det skal bemærkes, at glasforkladen kan gøres så originalt, at du i et køkken i verden ikke finder en analog.

Du er fri til at vælge et mønster for det forklæde, du kan lide.

For eksempel indsæt under et glas et udvalg af familiebilleder eller bestil fotoudskrivning på den model, der er tegnet af dig selv.

Så lad os opsummere de utvivlsomme fordele:

  • Moderne udseende
  • Muligheden for at manøvrere i design
  • sterilitet
  • Nem vedhæftning

Og minusserne er selvfølgelig. Hvor uden dem? Lad os starte med det vigtigste: Hvis du har en ujævn overflade, så kan du ikke vedhæfte glas til det, det brister.

Det betyder ikke så meget små uregelmæssigheder i området, og et skævt niveau, som ikke altid er ligetil at justere. Men fliserne kan placeres godt på enhver væg og justere forskellene ved hjælp af en løsning.

Et andet forklæde af glas er ikke en budget mulighed, undtagen polycarbonat underarter. Men de er ikke så holdbare. Men vi vil se på det i den relevante underposition.

Det kan betragtes som minus og det faktum, at et glaspanel med et individuelt mønster har brug for en lang ventetid. Fremstillingsprocessen kan forsinkes med tre uger eller mere. Og hvis du er utålmodig, så er denne mulighed ikke for dig.

Og så mere og der er intet at sige i modsætning til fordelene.

For alle andre egenskaber: slagfasthed, varmebestandighed og andet er glasset på ingen måde dårligere end standardbelægningen. Det er trods alt ikke almindeligt glas, som er færdigt med vinduer.

Der er mange underarter, og nu vil vi se nærmere på dem.

Materialer til fremstilling af glasforklæder

Hvis du bedt om at finde glaspaneler, så har du helt sikkert hørt mange betingelser: hud, emalje, plexiglas, optovit og andre kloge navne.

Dette er alt - underarter design og design af visse typer glas. Og de behøver ikke styres, da - denne ting er allerede sekundær. Til at begynde med skal du selv vælge materialet og starte fra det, når du vælger en undertype.

Vi vil fortælle dig alt i detaljer, og disse klasser vil blive opført i visse typer glas.

I et ord er dette det mest almindelige silicatglas, kun hærdet. Dens styrke er 10 gange højere end konventionelle og endog meget højere end for nogle typer keramiske fliser.

Hvis du pludselig klarer at opdele det, er det sådan materiale sikkert i form af skader og nedskæringer: Det spalter i små stykker, og dets kanter er ikke skarpe, men afrundede.

Dette glas er ikke bange for temperaturændringer, så det kan installeres sikkert ved siden af ​​gaskomfuret. Det ridser ikke og rengøring med slibemidler forårsager ikke nogen skade på overfladen. Betjener en sådan belægning så længe som brugen af ​​fliser - i årtier.

Men at vælge dette materiale er det nødvendigt at huske en funktion: Efter hærdning og installation kan du ikke længere bore et hul i det og sætte en ny stikkontakt eller en slags krog. Alle huller laves på forhånd, inden de hærdes. Derefter sprænger det bare fra punchers indvirkning.

Hårdt glas har sådanne underarter:

Steamalit eller emalje (det er bagmalet glas, emaljeret glas) - det er først malet i den valgte farve og derefter hærdet.

Som et resultat bliver mønsteret et enkelt konglomerat med glas.

Skinnhærdet glas med et underlag af vinylfilm, som påføres billedet gennem fotoudskrivning eller stereoprint. Det vil sige, du kan nemt bestille en 3D-tegning, og dit forklæde er ikke bare moderne, men ultra-moderne.

Optivite - perfekt gennemsigtigt, bleget glas. Han har ikke den mindste skygge af grønlig tone, der er forbundet med almindelige briller.

Hvis du har et lyst billede eller nogle af de fineste elementer i ornamentet på underlaget, så skal du stoppe ved denne underart. Det vil selvfølgelig koste mere, men som et resultat får du et helt klart billede.

På billedet nedenfor er forskellen synlig mellem den sædvanlige og afklarede belægning:

Men den visuelle forskel er tættere og i et snit.

Satinat - frostet glas. I plejen er det vanskeligere, fordi overfladen er grov. Men det ligner fløjlstof.

Der er stadig glas med indbygget LED-belysning, med sandblæste ornamenter. Men det gælder ikke selve materialets kvaliteter. Designet vil blive tilbudt af producenten, og du vil allerede vælge, hvad der er mere til din smag.

Det vigtigste er at forfølge ikke billighed og tag ikke glas med en bredde på 4 mm, det er ikke nok. Den bedste mulighed er 6 mm. Selvom dyrere, men mere pålidelige og mere holdbare.

Triplex - lamineret glas

Selve navnet siger, at det er et glas af tre komponenter. Som regel: to lag glas og inde i enhver tegning på en film. Samtidig kan selve basematerialet være: almindeligt silikatglas eller samme stalinit.

Sørg for at tjekke hos fabrikanten, hvorfra deres triplex er lavet. Tykkelsen af ​​sådanne paneler til køkkenet er ikke mindre end 8 mm, hvilket er godt, det bliver stærkere. Og når den slår, smelter den ikke, men hviler på filmen, som delene limes sammen.

Garanterer, at denne type slet ikke brister - nej. Det falder bare ikke på gulvet, men det vil ligne et glas, revnet med revner. Stadig nødt til at skyde. Så, om der er en grund til at betale for meget eller ikke - du bestemmer dig.

Det eneste ubestridelige plus med en sådan belægning er, at billedet ikke får kondensat fra bagsiden, da det også er beskyttet af glas. Men her kan vi sige dette: Bare forsegl sømmen silikone ved krydset mellem væg og forklæde.

Triplex er meget dyrere end konventionelt hærdet glas, ikke engang fordi det er sikrere og mere holdbart. Bare på grund af de særlige egenskaber i sin produktion, kommer ud en meget bred vifte i valget af design. Du kan bestille en spejloverflade, og med en slags stof, læder.

Dette er den mest budgetmæssige version af glasforkladen. Den er tilgængelig, plus evnen til at bore huller efter installationen, og det er ikke nødvendigt at have en perfekt flad overflade, hvorved forklæbningen kan fastgøres.

Men denne mulighed er dårlig, fordi den hurtigt taber syn. Rengør det med slibende pulvere, det falder straks. Og du skal stadig rense det, køkkenet har et køkken, og du følger ikke altid fedtdråberne. Slet dem ikke i tide, de hærder. Og hvordan fjerner du dem derefter?

Generelt er muligheden billig, men kortvarig. Høje temperaturer plexiglas kan heller ikke stå, så det ikke kan fastgøres nær komfuret. Og da størstedelen af ​​de små køkkener, hvor ovnen er en del af arbejdsvæggen, falder dette dæk klart ud af en række egnede.

Selvfølgelig ser det i første omgang meget meget ud, selv ikke noget. Du kan bestille og udskrive på den og andre dekorationer. Men, men ... Miserly betaler to gange, som de siger. Hvis der er et valg mellem plexiglas og keramiske fliser, er det bedre at give præference til sidstnævnte.

Om polycarbonat kan du sige alt det samme som om plexiglas. Og plastik, og billigt, men hurtigt at miste syn. Det eneste plus før sidstnævnte er, at polycarbonat er mere varmebestandigt. På denne værdighed ender.

Under alle omstændigheder, uanset hvor godt plexiglaset eller polycarbonatet så fra begyndelsen, er det stadig ikke sammenligneligt med det almindelige farvede glas.

Hvilke tegninger er mere fordelagtige i design

Da overfladen af ​​arbejdsvæggen ikke er så omfattende, normalt kun 50 centimeter, så vælger vi billedet, at vi ikke opretter for meget. Lad os sige, at motivet i stil med foto wallpapers med et perspektiv ser meget dårligt ud i et sådant komprimeret område.

Det er meget bedre, hvis du foretrækker enten en monofonisk belægning eller noget ornament. Husk at overveje farven på dine køkkenmøbler.

Hvis det er monofonisk, så kan væggen gøres mere valmue og lysere. Hvis derimod ikke overbelaste blomster. Alt vil fusionere og udsigten vil ikke være dyrt, men simpelthen usmageligt.

Og nu skal vi se på specifikke eksempler på populære forklæder fra glas i køkkenets interiør.

Der er tusindvis af muligheder og en mere. Alt hvad du kan bestille! Selv tegne dit eget selvportræt. Der er ingen mening at begrunde meget, det er nemmere at se selv hvordan det ser ud i køkkenets indretning. Vi forsøgte at finde de mest fordelagtige kombinationer.

Harmoni i køkkenet ser ud som billeder af frugt, grøntsager, blomster.

Passer perfekt også med kaffemotiver.

Nogen kan lide bylandskaber.

Også interessant kan se udskrifter med abstraktioner, klassiske monogrammer og blomster ornamenter.

Men det er alt i vores subjektive synsvinkel. Måske kan du ikke lide disse muligheder overhovedet, og du vil finde noget helt modsat for dig selv. Heldigvis er manøvreren ved at vælge et billede simpelthen dimensionløst.

Glas, der er malet i en tone, ser ædel og elegant ud. Med en enkelt advarsel: Hvis det er et ægte, hærdet glas. Polycarbonat eller plexiglas vil se trist ud.

Se, hvor vellykket farven på det arbejdende forklæde er valgt i denne figur.

Sådanne forklæder er ifølge mange designere de mest universelle. Det vigtigste, som allerede nævnt ovenfor, er at gætte med farve, dens mætning og kompatibilitet med køkkenets indre.

Spejlet er godt, fordi det udvider rummet betydeligt. Hvis du er ejer af et lille tekøkken, så er det værd at overveje en sådan beslutning. Visuelt vil rummet forøge nøjagtigt to gange, fordi arbejdsforkladen viser den modsatte væg.

Den eneste ulempe ved dette design er, at du vil have en følelse af andens tilstedeværelse hele tiden. Ikke alle kan lide at uendeligt se deres bevægelser i spejlet.

Se på billedet nedenfor, hvordan en sådan overflade ser "levende" ud.

Spejloverfladen kan enten være fast eller i form af en mosaik.

Ved brug af almindeligt gennemsigtigt glas kan du simpelthen dække tapetet eller endda muren på arbejdsfladen. Det ser også godt ud, mens du tilføjer funktionalitet.

Typer af fastgørelse af paneler fra glas

Et glasforklæde til køkkenet er fastgjort til enten "flydende negle", det vil sige silikone eller til specielle fastgørelsesdele, der passer til spejle.

Den første mulighed er meget mere foretrukket, da det er muligt at skabe led mellem døvens væg, og dette garanterer holdbarheden af ​​billedet, og chancen for at bryde et sådant panel bliver minimal.

På hængslede eller gennem fastgørelsesanordninger anbefaler vi dig ikke at gøre.

For det første vil fikseringspunkterne være synlige, og for det andet vil der være en tilbageslag mellem væggen og panelet, som vil samle kondensat og snavs. Men vigtigst af alt er dette panel meget mislykket. På grund af det faktum, at det er på vægt, er det meget nemmere at bryde det end limt fast.

Forkladen af ​​glas i køkkenet hjælper dig med at vælge producentens katalog, der præsenteres enten i byggeforretninger eller på internettet. Priserne på glasforklæder beregnes i kvadratmeter og varierer fra 800 rubler til 5000 rubler pr. Kvadrat, afhængigt af materialets kvalitet.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at vi håber, at det materiale, der præsenteres her, var nyttigt. Og efter at have kendskab til det, vælger du det bedste forklæde fra glas til køkkenet, uden at overbetale på samme tid, men ikke tage et en-dags produkt.

Forklæde til køkken fra glas (60 + rigtige billeder)

En kreativ designløsning bliver et forklæde til køkkenet af glas, hvoraf fotos kan ses nedenfor. Det vil være en afspejling af din personlighed og originalitet, vil hjælpe dig med at vise dig selv som designer.

Glaspladen vil revitalisere atmosfæren, vil præsentere en ferie atmosfære. Det er ikke modtageligt for fugt og damp, det er let at rengøre, så det er ideelt til et køkken.

Køkkenforklæde er et nødvendigt element i moderne køkkeninteriør. Dette er en del af arbejdsfladen, som beskytter væggene mod forurening, uundgåelig under madlavning.

Det kan være anderledes i farver, fra pastelfarver til lyse farver. Det hele afhænger af dig. Vær ikke bange for at eksperimentere. Du kan opdatere køkkenets design uden større reparation. Det vil være nok at hente et lyst forklæde. Og rummet omdannede straks.

Designere tilbyder en pakke af løsninger og råder til at prøve forskellige kombinationer og eksperimentere med nuancer og materialer. Det vil genoplive rummet, skabe en atmosfære af hygge.

Forklæde funktionelle rolle er vigtig. Derfor skal materialet, som det er fremstillet af, opfylde flere krav:

  • Udfør høje temperaturer (over 150 C).
  • Det er let at vaske (fjernelse af snavs og sod bør ikke være et problem).
  • I lang tid at have et anstændigt udseende (deformér ikke, når du udfører overfladerensningsprocedurer, behold lysets farve og billedkvaliteten).

En obligatorisk betingelse for vedligeholdelse af hygiejne vil være en absolut forsegling mellem bordpladen og forkladen. For eksempel ved hjælp af silikone. Skørt denne procedure med en sokkel.

Panelet lavet af hærdet glas er en vidunderlig mulighed. Meget praktisk på den ene side og meget moderigtigt, hvilket giver dig mulighed for at legemliggøre modige designideer på den anden. Glasforklædningen er let at rengøre og vil ikke miste sit smukke udseende i lang tid.

Der er mange dekorative designs. Glas kan være mat eller blankt, dets overflade - tekstureret eller glat. Du kan bruge en række forskellige designfund: dekorere med ornamenter ved hjælp af fotoudskrivning eller sandblæsning.

Diversificere indretningen kan placeres under glasfotoet, tapet, papir, tekstiler.

Køkkenforklæde lavet af glas i køkkendesign

Glas er en fremragende erstatning for fliser og andre materialer, der almindeligvis anvendes til at dekorere vægdelen af ​​køkkenbordet eller forkladen.

Lad os overveje de vigtigste muligheder:

1. Farveløst glas uden mønster. Der er to typer: matte og gennemsigtige. Gennemsigtigt glas bruges hovedsagelig til at beskytte den malede eller papirformede væg eller papirvæg mod fugt, fedt, sod. Med hensyn til dekoration er det praktisk, fordi det ikke giver blænding, det er gennemsigtigt, det kommer ikke til syne.

Mere interessant vil være en mat version, der giver mindre blænding. Overfladen kan være glat og struktureret tekstureret. Anvendes et mønster, indskrift, mønster på glaset, sandblæsning eller silketryksprintning.

2. En anden variant vil være fotoudskrivning på glasset. Den mest populære slags panel til i dag. De hedder skind. Fordelen ved denne teknik er skønhed og holdbarhed.

Mønsteret påføres med UV-blæk på bagsiden af ​​glasset. Det brænder ikke ud, det er ikke bange for fugt. Meget imponerende ser 3D-billede med en 3D-effekt. En sådan metode vil imidlertid koste mere end et farveløst eller farvet glas.

3. Smukt og med dette diskret vil det se et farvet glasforklæde. Glasets indre overflade er malet med en særlig maling, så panelet er varmebehandlet. Denne slags holdbare, farvepaletten er forskelligt.

4. Designpanel med et billede på dekorativ vinylfilm. Denne metode er ikke så dyr som fotoudskrivning. Filmen er limet ind i glasset, som beskytter billedet mod snavs, høje temperaturer og fugt. Men efterfølgende er deformation af filmen mulig.

5. Triplex eller lamineret glas af forskellige tykkelser. Mellem de to lag glas er billedet forseglet. Fordelen ved denne metode er pålideligheden af ​​billedets beskyttelse: hvis den ikke bryder glasset, vil den knække. Ulemperne kan tilskrives en større tykkelse end andre forklæder og høje omkostninger.

6. Meget stilfuld mulighed vil være et spejlforklæde. En endnu større udvidelse af rummet er skabt, en ikke-standard visuel effekt. Fremragende vil se en spejlflise med sandblæsning og delvis matting.

Et perspektiv af rummet vil give et billede af byen placeret under glasset eller et billede af naturen. Dette trykker visuelt grænserne, tilføjer dybden. Hvad er meget vigtigt for et lille køkken.

Katalog af billeder til forklæder

Ønskede billedet? Klik på knappen "Tilføj til montering"!

[Ikke en gyldig skabelon]

billeder i kataloget

Forklæder til køkken fremstillet af glas i Perm

© AUTHOR DECOR, 2016. Perm, st. Danschina, 5/2

Forklæder fremstillet af hærdet glas (skind) - en fremragende løsning til dem, der ønsker at gøre deres køkken unikt. Og vi vil hjælpe dig med dette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 4 =