30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fødselsdagsbord dekorationer

Vi udsmykker jubilæumets festlige bord uafhængigt

Forberedelse til fødselsdagen er meget flot. En sådan ferie er kun en gang om året. Selvfølgelig inviterer folk deres familie og familie på denne dag til at fejre denne begivenhed. Naturligvis, for sådanne kære gæster, er der lagt et festligt bord og de bedste retter og drikkevarer er placeret på den. Men hvis du virkelig vil overraske dine gæster, så skal du smukt dekorere det festlige bord. Men hvordan man gør det korrekt, vil vi fortælle i denne publikation.

Sådan smukt dekorere et feriebord til fødselsdag

I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvordan man kan dekorere bordet til et jubilæum med egne hænder. For dig her vil vi tilbyde en beskrivelse og billeder af festlige borde. Vi håber, at du vil kunne vælge den rigtige og samtidig elegante klædningsbord dekoration.

Naturligvis bør udsmykningen af ​​festbordet starte med udvælgelsen af ​​en almindelig og elegant duge. Her kan du følge flere muligheder. Det kan være:

Bordduge i en farve. Dette lærred må ikke have et mønster eller have et let skarpt mønster. Typisk anvendes disse duge som baggrund. Accent sådan en tabel klud kan ikke være.

Bordduge i lyse farver skal bruges i tilfælde af, at fødselsdagen holdes i et bestemt emne. For at supplere lysstyrken af ​​sådanne duge kan: smukke plader, festlige glas og selvfølgelig festlige retter.

At dekorere det festlige bord kan komme op med duge, som har en frynse eller kant. Typisk er denne duge egnet til brug i specielt festlige lejligheder.

Et komplekst tema er baggrundsdesignet. Designet afhænger som regel af fødselspersonens præferencer og på hans karakter. Også stilen og temaet for ferien påvirker baggrundens design. Dæk det festlige bord til jubilæet kan være på ethvert sted. I denne sag kan du vælge: et smukt sted i haven blandt blomstrende blomsterbed eller en terrasse i et landhus. Og for at atmosfæren skal være virkelig festlig, skal du udnytte følgende tips.

Når du organiserer en fødselsdag, skal du ikke glemme de små ting. På en sådan ferie vil stearinlys, blomster og ligefrem suvenirer af små størrelser bidrage til at skabe en hygge.

Værelset, hvor fødselsdagen holdes, skal nødvendigvis være frisk og ren. Det skal også have en behagelig lugt.

Tænk på at placere dine gæster. Det festlige bord skal være placeret i den generelle tilgængelighed for gæsterne. De bør nærme ham uhindret.

Hvad skal man lave med retter og servietter. Hvordan man bruger dem i designet.

Den vigtigste egenskab ved hvert festbord er retter. Men sæt ikke mange retter på festbordet. Men der bør ikke være for meget af det. Valget af retter er også en kompliceret sag. Især ved brug af festbordet bruges der ofte retter, der har farven på det grundlæggende design. Køkkenredskaber og andre farver kan også bruges. Hvide retter er også velegnede.

Vi bruger servietter i udsmykningen.

Ved ikke, hvordan man kan dekorere et bord til et jubilæum, så kig på billedet af vores publikation. I slutningen af ​​denne artikel kan du finde interessante billeder med fantastiske ideer til at dekorere bordet til ferien. Hvis du dekorere bordet til en festlig lejlighed, så glem ikke servietter. Hvis de er smukt foldede og arrangeret rundt om bordet, vil de kunne glæde deres udseende og endda overraske alle dine gæster. Nu vil vi give dig nogle ordninger for at skabe originale kompositioner fra servietter.

Blomster i udsmykningen af ​​festbordet.

Hvis du har et stort ønske, så kan det festlige bord være dekoreret med friske blomster. Blomsterne kan især installeres i en smuk vase. Denne vas skal placeres midt i bordet. Du kan også bruge miniature kurve med blomster. De er placeret langs hele bordets længde. Hvis der ikke er nok gæster til din fest, så brug små blomster i dette tilfælde. De er placeret ved siden af ​​pladerne eller placeret i pladerne selv.

Ikke meget over, vi talte om de grundlæggende regler for at dekorere et festligt bord. Nu er det værd at tilbyde dig et billed-ide om den festlige servering.

Det skal siges, at absolut hver servering, der er vedvarende i et koncept, ser godt ud. Men hvis du vælger nogle usædvanlige sammensætninger, kan du opnå en ekstraordinær effekt. Nu vil vi tilbyde dig nogle interessante design ideer.

Style a la Russian. Denne stil er blevet populær for nylig. Det lykkedes naturligvis ikke at kede sig med mennesker. På bordet er sat: samovar, nesting dukker og bettas på pinde. Denne tabel vil blive husket af dine gæster i lang tid.

Rustik stil. Denne stil er hovedsagelig populær i bryllupsdekorationer. Det bruges dog ofte til at designe indenlandske festligheder.

Sort-hvid-pink-guld skala, som har en trykning, zigzag eller striber, er også et hit for sæsonen. Det kan dristigt bruges til dekoration af festbordet.

Blomstermotiver er også et populært emne i dag. Derfor, i bordet layout, brug dristigt blomstermotiver.

Sådan laver du et bord i et bestemt emne.

Hvis fødselsdagen er bundet til et emne, bliver din ferie dømt til succes og interessante billeder.

Emner for voksne og børneferie i dag er der en enorm mængde. Husk dog, at hvert emne kræver, at du har visse tilbehør. Tror ikke, at dekorere en fødselsdag i et emne er en dyr fornøjelse. Faktisk kan du i dette tilfælde lave billige varer og tilbehør.

Vær opmærksom på nogle eksempler på bordlayout. Vi tror, ​​at de vil kunne lide dig.

I dag forsøgte vi at fortælle dig, hvordan du smukt dekorerer bordet til jubilæet. Udover vores oprindelige ideer kan du bruge din fantasi i dette tilfælde. Vi håber at du vil klare at organisere en festlig fest, som vil bringe alle dine gæster behagelige minder.

Registrering af festbordet til fødselsdagen

Desværre fødselsdag kun en gang om året. Sådan spillede det berømte krokodilgen i hans børns sang. Og det er ikke trist, fordi det viser sig at være et andet år af livet bag skuldrene, men fordi problemerne med at forberede fødselsdagen altid er behagelige. Nå, lad os begynde. Og vi starter med dekoration af festbordet. Støttens punkt kan kaldes, måske valget af duge. Der er flere muligheder.

 • En almindelig duge uden et mønster eller med et næppe mærkbart mønster. Normalt anvendes duge af denne type mere som en baggrund, snarere end en accent til et festligt bord.

 • En lys duge bruges i det væsentlige i tilfælde af at fødselsdagen er indstillet af et bestemt tema. Normalt tilføjelser kan blive retter, glas, retter sig selv og så videre.

 • Bordduge med kant eller kant. Det bruges til specielt højtidelige lejligheder (jubilæum eller bryllup, for eksempel).

Baggrundsdesign er et meget komplekst emne. Det (design) afhænger af fødselsdagen, stilen og emnet. Du kan arrangere en fødselsdag i haven i baghaven blandt smukke blomsterbed med duftende blomster. Eller start en fødselsdag med nedsænkning i barndommen, for eksempel. Her er nogle tips, der kan nærme sig design af enhver ferie.

 1. Vær opmærksom på de små ting. Blomster, stearinlys, små souvenirs kan skabe en hygge på din ferie
 2. Rummets friskhed og den behagelige lugt af rummet er vigtige
 3. Pas på på forhånd for indkvartering af gæster. Bordet skal placeres, så alle gæster nemt kan komme hen til det.

til indholdsfortegnelsen ↑

Bordservice er et af de vigtigste egenskaber ved et festligt bord. Skålene bør ikke være for meget på taget, men der bør ikke være nogen mangel. Valget af festlige retter bør kontaktes særligt omhyggeligt. For eksempel, oftest i sådanne tilfælde bruger vi redskaber til farven på det grundlæggende design, som vi for eksempel ser på billedet nedenfor.

Med et stærkt ønske, kan du sætte den smukkeste vase af dine foretrukne blomster (roser, orkideer, liljer, krysantemum og andre)

eller installer små kurve langs hele bordets længde. Hvis bordet ikke er designet til et stort antal gæster, kan du blot arrangere små blomster på plader eller i nærheden.

Hvordan man kan dekorere et bord til et barns fødselsdag

På fødselsdagen for din baby ønsker du at behage ham specielt. Du kan dekorere bordet udstoppede dyr eller andre interessante gadgets, pænt lagt fruktiki og salater, for eksempel, vil drengene være interessant at "opsuge" robotten eller en giraf, og en pige - Farverige sommerfugle og søde bamse og andre.

Ud over forskellige delikatesser skal der som regel på bordet være til stede snacks og andre lignende retter, der er forbundet med det voksne festbord.

Desuden er duklædet bedre at vælge lyse farver eller med tegn af animerede film.

Smukt foldede servietter kan virkelig overraske og venligst dine gæster, som kom til at lykønske dig på denne lyse dag. Nedenfor finder du flere ordninger til den smukke foldning af servietter.

 1. Serviet er foldet diagonalt (nederst i folden)
 2. Kombiner de 2 sidekant med øverste hjørne
 3. Fold serviet, så nederste hjørne forbliver et par centimeter under toppen
 4. Øverste hjørnebøjning
 5. Sidens sider tilbage bøjes og indsæt den ene i den anden for at danne en cirkel

 1. Fold diagonalt
 2. Fold trekanten med et accordeon, og lad en lille trekant være ovenpå
 3. Fastgør toppen med accordeonet
 4. Fold i halvdelen
 5. Sikker med en ring eller andre dekorative elementer.

 1. Placér serviet med forsiden nedad
 2. Bøj alle hjørnerne igen
 3. tur
 4. Bøj alle hjørner igen
 5. Hold hjørnerne i midten, træk hjørnerne fra bunden, så de danner kronblade.

til indholdsfortegnelsen ↑

Normalt betyder et sødt bord et lille bord væk fra hovedbordet med forskellige delikatesser og slik. Normalt er sådanne på børneferier. Jeg tror, ​​at børn vil være meget glade for at se sjove billeder af slik ikke kun på hovedbordet, men også på den søde.

På den søde bord kan også være til stede bløde legetøj, kan være bundet helium bolde. For pigenes kæreste vil det være interessant at studere og smag en sød blomsterkurv

Jubilæum er altid en meget spændende og vigtig begivenhed i en persons liv. Derfor bør udsmykningen af ​​denne ferie være speciel. Du kan dekorere salater, lave et nummer fra boldene, hvilket betyder datoen for jubilæet, smukt lægge skiver osv.

 • Bedste gaver til fødselsdag ... Bedste gaver til din elskede søster på hendes fødselsdag. Udvælgelse af de bedste overraskelser for forskellige aldersgrupper, gaver til hendes mands søster og for yngre eller ældre søstre. Det bedste ...
 • Gaver "egen ... Vi laver fine gaver til din kæreste selv. Overraskelser for en sød fyr, en romantisk eller en praktisk elsket. Nemme og klare teknikker til at lave gaver. Enhver fyr vil være yderst glad for at modtage ...
 • Spejl - en almindelig gave eller ... Intet interiør kan uden et spejl. Spejle på væggene i alle rum i hvert hus, har næsten hver skab spejlet døre, spejle, dekorerede æsker, og selv ...
 • Skitser på skolefag Funny sketches om skole har altid været, er og, selvfølgelig, vil være populære, de repræsenterer synspunkter de mest levende mulige begivenheder vidunderlige skoleår. Derfor er der mange sjove scener, ...

Kunne lide det? Del med venner på sociale netværk

Sådan dekoreres et bord til fødselsdag - indretning og bordlayout

At servere et festligt bord til en fødselsdag er ikke kun en inspiration og fantasi, men også en ægte kunst, herunder regler og traditioner, der er opbygget i mange århundreder af madlavningsforberedelser til ferien.

Forberedelse til den nuværende fest omfatter ikke kun bordindstillingen, men også udsmykningen af ​​værelset, hvor fejringen er planlagt. Gratulationsplakater, balloner, festlig klitter bør understrege temaet til ære for hvilke gæsterne samles.

Bordet er dækket af en smuk duge. Servering udføres af individuelle og ekstra bestik - plader, gafler, knive, skeer, briller, briller, arrangeret i en bestemt rækkefølge.

Forbered dig på fejringen på forhånd. Ved angivelse af festenes dato og time samt identifikation med de inviterede udgør menuen og maler budgettet. Uden forsinkelse begynder de at inspicere tjenesten, for at være sikker på antallet af bestik og deres overholdelse af antallet af gæster.

Hovedformålet med udarbejdelsen af ​​bordet til arrangementet kan betragtes som bestik, tallerkener og retter til forfriskninger er i den rigtige mængde og er i passende kvalitet,

siger den førende Moskva restauratør Arkady Novikov.

Succesen for ferien afhænger ikke kun af de tilberedte retter og bordindstillinger til fødselsdagen. Af stor betydning er indretningen af ​​værelset og indretningens hjælpeelementer.

Dekorerer plads til fødselsdagen

Designet af hele rummet er baseret på valg af ... duge. Det er dette element, der skaber stemningen og dikterer arrangementets stil.

Bordduge, lavet i gyldne nuancer af oker eller terracotta, orange eller rødlige toner, er dækket for at understrege indretningens rigdom.

For udsøgte møbler, vælg en duge af mættede mørkeblå, lyse røde eller dybe grønne toner.

Ved brug af lyse farver i duge skal der tages hensyn til farvepalet af bestiket og bordets sammensætningselementer.

For at understrege betydningen af ​​arrangementet lægger stolene på dækkene i kludens tone og er bandage med et kontrastbånd.

Vi serverer bordet til fødselsdagen

I bordindstillingen skal der lægges vægt på den korrekte ordning af apparater og bordservice samt dekorative elementer. Skålene er arrangeret efter de præcise regler for servering:

 1. For det første er der en lervarer og porcelænservise.
 2. Arrangementet af bestiket nær pladerne er strengt i rækkefølge.
 3. Krystal eller glas - bunker, briller, briller udstilles i sidste tur og har deres egen ordreordning.

Ifølge reglerne placeres pladerne i en afstand af en halv meter fra hinanden og i en centimeter fra bordets kant. Den første er lavvandede plader beregnet til anden kurser. På toppen er installeret store apparater. Hvis den første skål ikke er antaget, er der i stedet for dem plader til appetitvækkere sat.

Bestik er placeret i nærheden af ​​pladerne:

 • på venstre side af gaffel og serviet;
 • til højre - skeer og bordknive.

Gafler og skeer skal placeres konvekse ned!

Sammensætningen, der består af glas, glas og briller, er placeret bag en plade. Den største kapacitet er placeret på venstre side, så placeres varerne i faldende rækkefølge. Raden ender fint med det mindste glas på højre side af pladen.

For at dække bordet korrekt skal du dekorere det med to sæt servietter - papir og klud. Bordtekstiler af samme materiale som duge er designet til at dække klædning af gæster. De dækker deres knæ eller stykker tøj for at forhindre mulige pletter. Papirservietter tørrer deres hænder og læber under og efter festet.

Servietter skal tilskrives indretningens hovedelement. En indviklet form af foldede vævservietter tiltrækker ufrivilligt opmærksomhed og sætter på en festlig atmosfære. Den mest elegante variant af udfoldede servietter foldes ind i et rør og bandager serviet med et kontrasterende satinbånd.

Du kan oprette en sjælfuld fest med en Russe-stil. Nesting dukker og samovar, bagels og persille på en pind, skjolder malet rød og sort med guld retter i det indre vil skabe en uforglemmelig atmosfære af den russiske ferie dedikeret til fødselsdag.

Populært i den seneste tid, som det mest "bryllup" rustikke stil, er det lige begyndt at blive brugt til at dekorere indenlandske festligheder. Dette er en af ​​de mest ukomplicerede stilarter, så du kan dekorere bordet og værelset med naturlige materialer. Her er indretningselementerne passende afhængigt af sæsonen uden for vinduet. Dekorative græskar, majskål, frugtkurve - i efteråret høstperioden. Duftende blomster i de oprindelige vaser - om sommeren. Fir grener dekoreret med kegler og stearinlys med lignende sammensætninger til stede på bordet - om vinteren.

Trendy kompositioner i dekoration af festbordet i år var en sort og hvid bordindstilling med et stænk af gyldne og lyserøde udskrifter med geometriske mønstre - zigzag, ærter, striber.

Blomstermotiver på tallerkenen og i udsmykningen betragtes som klassikere af bordets design.

Det er nødvendigt ikke kun at servere med bestik med de illustrerede buketter, men også at sætte på blomsterpotter med buketter med rigtige blomster. Vaser skal være lave, for ikke at skjule ansigterne til inviterede gæster. Bordtekstiler vælges i fuld overensstemmelse med udsmykningens stil.

Klassisk stil i at dekorere festbordet til enhver tid var en hvid dug, serveret med hvide tallerkener med guldkant.

På nuværende tidspunkt kan duken være af varm farve. Kontrastservietter med guldfælge anses for at være den mest succesfulde mulighed for at servere en fødselsdag.

Indretning af bordet til fødselsdagen for barnet

Udsmykningen af ​​festbordet tillader tilstedeværelsen af ​​blomster som et ornament og understreger eventets identitet.

Husk, at blomster ikke skal have en stærk lugt, der kan afbryde smagen af ​​de serverede retter.

Sammensætningen af ​​den lave vase, ikke lukke indbudte, arrangeret mellem de to stearinlys på de lave eller meget høje lysestager fremmer intim samtale og skabe en atmosfære af fest og højtidelighed vedhæftet event noter.

På mode inkluderede tema partier dedikeret til fødselsdag folk. Emner af kostume samlinger kan varieres - fra piratpartier til boliger i høj samfund.

De lyseste ideer om reinkarnation af voksne og respektable mennesker hos børn og unge, når bånd og strenge dragter fjernes, og du har råd til at hvile fra prudish tilbageholdenhed.

Dekoration af et bord til en ferie i stil med en piratfest er den enkleste:

 • stribet bordtøj;
 • pirat symboler til design af tabletter med navnene på gæster;
 • "Golden piastres" som gave souvenirer;
 • Frugter stablet i retter, der ligner et piratskib.

Den endelige akkord kan være en kage med Merry Roger.

Tilbage i 30-årene i det sidste århundrede og reproducere atmosfæren i den "tørre lov" vil hjælpe modellerne med gangster våben, illusionen af ​​luksus og virkelige cigarer. Et bord designet til poker, tekstiler med et tryk, der symboliserer valutaen, et dæmpet lys og originale lanterne af tiden, vil skabe den rette atmosfære.

Som dessert kan du ikke servere en fødselsdagskage, men individuelle punkcakes. De kan krones med tematiske tegninger fra madmastiks.

Det mest populære emne for fødselsdage. Farvens skørhed og lysets overflod kan skabe en fantastisk effekt. Brugen af ​​gamle vinylplader som underplader vil kun styrke effekten og skabe et godt humør for de inviterede gæster.

Udskiftning af navne på venner med sjove kælenavne i stilens stil: Michael - Michael, Lena - Lyalya, Constantine - Cat, vil tilpasse sig en legesyg stemning.

Fødselsdag til et barn i Hawaii

Halskæder af lyse papir blomster, skaller, et bord dekoreret med søstjerner, brugen af ​​retter af azurblå farve og bord tekstiler af samme tone vil skabe den passende ferie atmosfære ud for kysten. Udskiftning af champagneporslin med plastskål, brug af kokosnødder som retter til drikkevarer kan medføre ekstase ikke blot gæsterne og værterne af arrangementet, men også fødselsdagen.

Men selvfølgelig bør den musikalske akkompagnement af ferien vælges i fuld overensstemmelse med temaet for festen.

Børns festlige bord serveres på samme måde, men med mindre ændringer:

 • Porcelæn og glas erstattes af lyse plastskål for at undgå skade;
 • hovedvægten lægges på frugt og desserter - cookies, slik, kager og is, en obligatorisk egenskab for enhver børneferie;
 • Der bør lægges stor vægt på drikkevarer - frugtdrikke, compotes og saft;
 • udvalgte tematiske spil i overensstemmelse med alderskategori.

Nogle billeder af ideer til tematiske begivenheder

Bordindstilling i stil med "Tilbage til barndommen"

Rustik stil i at dekorere et festligt bord

Et bord til en teenagefest i stil med snedronningen

Udsøgt stil bordindstilling til fødselsdagen for mænd

Design af et bord i 60'ernes stil - en samling af 60'erne

Brusebad i et lille badeværelse - skabe illusionen af ​​rummet

Brusekabine i et lille badeværelse - indvendige funktioner

Nyt på stedet

Drømmer du om et soveværelse, hvor kun lyse drømme bliver drømt? Hvor vil du virkelig hvile uden at tænke på det vitale? Det er ikke svært at skabe et passende miljø - flere regler og design teknikker vil hjælpe dig med at organisere det indre af dine drømme. 1. Farve og udsmykning af væggene Det første, der kræver nøje opmærksomhed, er udsmykningen af ​​væggene. Gør det ikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 1