30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fødselsdag bord dekoration

Ideer til at servere bordet til din fødselsdag

Stilfuldt design af bordet i anledning af fejringen er altid fremhæve smagen af ​​ejerne, vil blive beundret af besøgende og ferie dekorationer. Dagens mesterklasse er dedikeret til at dekorere et bord til fødselsdagen derhjemme (foto med ideer til enhver smag!). For dem, der organiserer en ferie eller ønsker at overraske en elsket, tilbyder vi 4 interessante muligheder for at dekorere bordet og et par tips om, hvordan man kan spare på indretning.

"Den bedste improvisation er en velforberedt improvisation." Forestil dig, du har allerede opfundet stilen på en festlig aften eller besluttet på farveskemaet, men i sidste øjeblik viste det sig, at der ikke var nok plader eller gafler, og duken holder minder fra tidligere parter. Disse små ting bliver husket, når gæsterne er på vej. Derfor vil vi begynde med dem.

 1. Tildel en tid til fest.
 2. Lav en liste over gæster og den planlagte menu.
 3. Bestem ferieens budget.
 4. Tjek indretnings- og serviceartiklerne.

Selvfølgelig bør servietter, plader og apparater ikke kun være i den rigtige mængde (helst med en margin), men også af korrekt kvalitet. Glem ikke om tallerkener til frugt og dessert, såvel som stearinlys, brødkurve og en blomstervase. Retter af forskellige størrelser og former betragtes som dårlig form, service er at foretrække.

Det vil være overflødigt at opdatere reglerne for at tjene bordet.

Betjener bordet til fødselsdag

En uundværlig detaljer i udsmykningen af ​​det festlige bord - dug. Lacy mønstre vil give højtidelighed, og en bred vifte af farver og teksturer giver et bredt anvendelsesområde.

I stedet for almindeligt papir skal du bruge linnedservietter, foldet i form af en hætte (fold i halvt, sænk kantens kant) eller fyld serviet i ringen.

Nær fødselsdagens dreng sætte vase med blomster. Hvis buket er omfangsrige og kun lukker anmeldelsen, er det bedre at fjerne det fra bordet.

Frugt og Drikkevarer er placeret fra hver kant. Brød og snacks - i nærheden af ​​gæsterne i samme afstand

Ifølge etiketterne skal pladerne være placeret 1 cm fra bordets kant og ikke mindre end 0,5 m fra hinanden. I midten er der en serveringsplade, på toppen er der en snackbar (eller til en kogeplade). Knivene er placeret til højre for pladen, gaflerne er til venstre. I dette tilfælde er den fjerneste fra skålen den enhed, der skal bruges først. Brillerne er anbragt i faldende rækkefølge (fra venstre mod højre).

Ensartede farver og original stil

Den rigtige kombination af farver kan skabe en atmosfære af harmoni og komfort. Dette er ikke kun en smuk løsning, men også en rimelig budgetmulighed. For at undgå at blive forvekslet med valget af paletten, bemærk dette tip:

En særlig originalitet af ferien vil tilføje til udsmykningen af ​​bordet med usædvanlige motiver og stil.

Nestende dukker, små fåreskind, malet samovar, Khokhloma, søde cockerels - alt dettebordfarvning a la Rus. Denne form for design begynder kun at komme i mode. Påkrævede egenskaber af festet: vinaigrette, svinefedt, koldt, sild under en pels.

Rustik - bevidst uhøflighed og enkelhed på samme tid

Populær i bryllupet indretning rustikke - en sjældenhed for hjem sammenkomster. Laconisme og enkelhed vil skabe sjælfulde atmosfære. Du kan skabe dekorationer i denne stil med dine egne hænder, hvilket vil påvirke budgettets budget positivt.

Dekoration af et bord i blomstermotiver - win-win mulighed. I trenden er mønstrene af blomster ikke kun på en vase eller retter, men også på servietter, duge.

Børns søde bord Gotham City eller en ferie for voksne "Great Gatsby" - Gæsterne vil virkelig glæde sig fra fejringen af ​​stiliseret fødselsdag. Udsmykningen er kun begrænset af din fantasi. Brug følgende betjeningselementer som grundlag:

 • Servietter, duge;
 • Forræderens kage, dessert;
 • Dekoration af flasker;
 • Menu, tablets med navnene på gæster;
 • Ornamenter og tilbehør (vaser, lys, masker, perler og meget mere).

Lys tematisk indretning er velegnet til støjende virksomheder, og i en familiekreds er det bedre at bruge en elegant indretning med fokus på årets år, hvor fødselsdagen blev født. Et væsentligt plus på denne mulighed er muligheden for at bruge sæsonbetonede blomster, blade, frugter, kegler - nogen naturlige materialer.

Hvis en fødselsdag fejres om sommeren, sæt derefter friske vildblomster i små runde vaser. Frugter kan bruges til at lave personlige kort.

Acorns, gyldne og maroon blade, græskar, træstænger - den bedste dekoration efterår tabel.

Vinterferie harmonisk komplement fyr kegler, grene af bjerg aske, lamper, snefnug, legetøj ugle. Til grund tager du rolige kolde nuancer: sølv, blå, blå, hvid. For at undgå nytårstemaet må du ikke bruge gran eller fyrgrene i indretning, samt røde, grønne og gyldne farver. Sørg for at sætte en vas med friske blomster, for eksempel hvide roser eller pæoner.

skabe forårstemperatur vil hjælpe tulipaner, grene af fisse-pil og kirsebær, sommerfugle.

Hvordan sparer man på festlig servering?

Stilfuld betyder ikke dyrt: mange detaljer af festbordet kan gøres af sig selv.

 1. Det er ikke nødvendigt at købe vaser. brug glas eller dåser. Dekorer dem med bånd, blonder, garn.
 2. I stedet for dyre servietringe kan du bruge bånd, spændte perler eller perler.
 3. I den varme årstid kan friske blomster samles på gaden og make up elegant sammensætning fra kamille, timian, kløver, pil-te.
 4. Snackplader eller siddekort Gæsterne kan dekorere med kegler, kager, propper fra flasker vin, æbler og andre frugter.
 5. Det er ikke nødvendigt at købe en duge af en bestemt farveordning. Brug i stedet farve spor eller gøre dem selv, for eksempel fra blonder og burlap.

Indretning ideer med dine egne hænder (video)

Vælg et foto og legitimere ideer, for nu ved du alt om, hvordan du kan dekorere bordet til en fødselsdag derhjemme.

2 kommentarer til "Idéer til servering bordet på din fødselsdag"

Jeg tror nu, at folk sjældenthjemmer fejrer vigtige begivenheder, alle ønsker at komme ud i en cafe, for ikke at forstyrre madlavning og servering. I vores by og selskab i denne sag raskrutilas- dekorere hallen for en fejring af klienten, helst med balloner og blomster, plus alle fjernet i billedet. Selvfølgelig vil en sådan begivenhed blive husket.

Og vi fejrer og pynter børneferier hjemme med luftballer, og for børn køber vi hyggelige servietter og engangsservietter til børn. Vi laver en buket søde og mange, mange små pizzaer, sandwicher gør sjov. Og spil bliver altid gennemtænkt. Børn kan lide det.

Registrering af festbordet til fødselsdagen

Desværre fødselsdag kun en gang om året. Sådan spillede det berømte krokodilgen i hans børns sang. Og det er ikke trist, fordi det viser sig at være et andet år af livet bag skuldrene, men fordi problemerne med at forberede fødselsdagen altid er behagelige. Nå, lad os begynde. Og vi starter med dekoration af festbordet. Støttens punkt kan kaldes, måske valget af duge. Der er flere muligheder.

 • En almindelig duge uden et mønster eller med et næppe mærkbart mønster. Normalt anvendes duge af denne type mere som en baggrund, snarere end en accent til et festligt bord.

 • En lys duge bruges i det væsentlige i tilfælde af at fødselsdagen er indstillet af et bestemt tema. Normalt tilføjelser kan blive retter, glas, retter sig selv og så videre.

 • Bordduge med kant eller kant. Det bruges til specielt højtidelige lejligheder (jubilæum eller bryllup, for eksempel).

Baggrundsdesign er et meget komplekst emne. Det (design) afhænger af fødselsdagen, stilen og emnet. Du kan arrangere en fødselsdag i haven i baghaven blandt smukke blomsterbed med duftende blomster. Eller start en fødselsdag med nedsænkning i barndommen, for eksempel. Her er nogle tips, der vil kunne henvende sig til design af enhver ferie.

 1. Vær opmærksom på de små ting. Blomster, stearinlys, små souvenirs kan skabe en hygge på din ferie
 2. Rummets friskhed og den behagelige lugt af rummet er vigtige
 3. Pas på på forhånd for indkvartering af gæster. Bordet skal placeres, så alle gæster nemt kan komme hen til det.

til indholdsfortegnelsen ↑

Bordservice er et af de vigtigste egenskaber ved et festligt bord. Skålene bør ikke være for meget på taget, men der bør ikke være nogen mangel. Valget af festlige retter bør kontaktes særligt omhyggeligt. For eksempel, oftest i sådanne tilfælde bruger vi redskaber til farven på det grundlæggende design, som vi for eksempel ser på billedet nedenfor.

Med et stærkt ønske kan du sætte en stor smuk vase med dine yndlingsblomster (roser, orkideer, liljer, krysantemum og andre)

eller installer små kurve langs hele bordets længde. Hvis bordet ikke er designet til et stort antal gæster, kan du blot arrangere små blomster på plader eller i nærheden.

Hvordan man kan dekorere et bord til et barns fødselsdag

På fødselsdagen for din baby ønsker du at behage ham specielt. Du kan dekorere bordet udstoppede dyr eller andre interessante gadgets, pænt lagt fruktiki og salater, for eksempel, vil drengene være interessant at "opsuge" robotten eller en giraf, og en pige - Farverige sommerfugle og søde bamse og andre.

Ud over forskellige delikatesser skal der som regel på bordet være til stede snacks og andre lignende retter, der er forbundet med det voksne festbord.

Desuden er duklædet bedre at vælge lyse farver eller med tegn af animerede film.

Smukt foldede servietter kan virkelig overraske og venligst dine gæster, som kom til at lykønske dig på denne lyse dag. Nedenfor finder du flere ordninger til den smukke foldning af servietter.

 1. Serviet er foldet diagonalt (nederst i folden)
 2. Kombiner de 2 sidekant med øverste hjørne
 3. Fold serviet, så nederste hjørne forbliver et par centimeter under toppen
 4. Øverste hjørnebøjning
 5. Sidens sider tilbage bøjes og indsæt den ene i den anden for at danne en cirkel

 1. Fold diagonalt
 2. Fold trekanten med et accordeon, og lad en lille trekant være ovenpå
 3. Fastgør toppen med accordeonet
 4. Fold i halvdelen
 5. Sikker med en ring eller andre dekorative elementer.

 1. Placér serviet med forsiden nedad
 2. Bøj alle hjørnerne igen
 3. tur
 4. Bøj alle hjørner igen
 5. Hold hjørnerne i midten, træk hjørnerne fra bunden, så de danner kronblade.

til indholdsfortegnelsen ↑

Normalt betyder et sødt bord et lille bord væk fra hovedbordet med forskellige delikatesser og slik. Normalt er sådanne på børneferier. Jeg tror, ​​at børn vil være meget glade for at se sjove billeder af slik ikke kun på hovedbordet, men også på den søde.

På den søde bord kan også være til stede bløde legetøj, kan være bundet helium bolde. For pigenes kæreste vil det være interessant at studere og smag en sød blomsterkurv

Jubilæum er altid en meget spændende og vigtig begivenhed i en persons liv. Derfor bør udsmykningen af ​​denne ferie være speciel. Du kan dekorere salater, lave et nummer fra boldene, hvilket betyder datoen for jubilæet, smukt lægge skiver osv.

 • Bedste gaver til fødselsdag ... Bedste gaver til din elskede søster på hendes fødselsdag. Udvælgelse af de bedste overraskelser for forskellige aldersgrupper, gaver til hendes mands søster og for yngre eller ældre søstre. Det bedste ...
 • Gaver "egen ... Vi laver fine gaver til din kæreste selv. Overraskelser for en sød fyr, en romantisk eller en praktisk elsket. Nemme og klare teknikker til at lave gaver. Enhver fyr vil være yderst glad for at modtage ...
 • Spejl - en almindelig gave eller ... Intet interiør kan uden et spejl. Spejle hænger på væggene i hvert rum i hvert hus, næsten hver garderobe har spejlet døre, spejle er dekoreret med kister og endda ...
 • Scener til skolens emner Rolige skitser om skolen har altid været brugt, nydt og selvfølgelig vil være populære, de ligner de skøreste mulige begivenheder i vidunderlige skoleår. Derfor er der mange sjove scener, ...

Kunne lide det? Del med venner på sociale netværk

Dekoration af et festligt bord

Laks, smør, citronskiver, oliven, grønne.

Se Hjemmelavet fisk og kalvesalter. Blandet fisk

(fiskeplade, fiskekut)

Fisk udskæring (fisk plade, fisk skål) som kød, grøntsager skære eller udskæring smukke frugter indtager en vigtig plads på ferie bordet, og hver husmor forsøger at forberede sit hjemmelavede fisk fad, selv med det mindste antal fisk dele.

I de fleste restauranter er en fiskeplade en obligatorisk snack. Ikke mindre smukt og velsmagende fiskesortiment kan tilberedes hjemme.

Smukke skiver fisk, ligesom pålæg (kød parabol), kogte meget enkelt, og ingen begrænsninger i brugen af ​​de grundlæggende ingredienser og den dekoration er ikke - alt er gjort af den kulinariske fantasi og af tilstedeværelsen af ​​føde.

For at få en appetitlig fiskplade skal du bruge fisk af forskellige farver: let saltet laks, hellefisk, olie, røget ål eller brisling.

Glem ikke at dekorere fisk sorterede skiver skiver grøntsager, oliven, oliven, salat, grønne og citroner.

Nogle gæster foretrækker at spise fisk på sandwicher, så du skal tilføje lidt smør i form af en rose eller spåner i fiskesortimentet.

Skæringen af ​​fisk kan også være dekoreret med rød eller sort kaviar.

Brug eksemplerne nedenfor til små fiskeretter tilberedt af restaurant kokke.

En fisk parabol tilberedt derhjemme kan se ikke mindre smuk ud.

Se afsnittet "Fisketøj": Opskrifter af fiskeretter med beskrivelser af fiskearter

Shark Meat Dishes

Skåle fra frøbener Ben fra laks, ørred Kød fra gedde aborre, tunfisk, fisk Fisk fra havabbor Fisk fra torsk Korn fra karper Skåle fra forskellige fisk Skåle fra hakket fisk

Til en fiskplade

Koldt røget makrel uden røget

Fantastisk appetitlig duft og fremragende smag! Det gøres meget simpelt, det viser sig meget billigere og uden giftige tilsætningsstoffer E. Ingredienser:

• 1-2 frosne makrel,

• En fuld håndfuld løgskræl (husk bør ikke pitied),

• 100 ml flydende røg,

• Tøm plastflaske. Forbered fisken til at frigøre, tarm, trimme halen, finner og hoved, vask. Løg skræl hæld en liter vand, kog og kog på lav varme (under låget) i 10 minutter.

Skræl af skallerne, klem og kassér. Hvis vandet koger, skal du tilføje så meget vand som muligt for at få 1 liter væske.

Tilsæt salt og sukker. Lad kødet afkøle helt og tilsæt flydende røg.

Tag en tom plastflaske og afskær halsen, så vores flaske kan passe ind i flasken.

Hvis vi laver 1 fisk, er det bedre at tage en 1,5-liters smal flaske, hvis den 2. fisk er en bred 2-liters.

Fyld fisken med afkogning, dække hullet godt med madfilm og sæt i køleskabet i 3 dage.

Hvis fisken er alene, så lad den være alene for hele perioden, hvis den anden er, så skift fiskens position en gang om dagen for en ensartet "rygning".

Efter den "kolde rygning" for at fjerne fisken fra væsken, hæng den i et par timer for at tørre, smør derefter med vegetabilsk olie og send til køleskabet.

Fisken er klar til brug. Smag og farve af fint røget fisk!

BEMÆRK. Produktet er ikke beregnet til langtidsopbevaring. Det er bedst at bruge i 1-2 dage, og derefter lave en ny fisk. Til en fiskeskål

Hjemmelavet røget fisk

med te brew og løgeskaller

• 3 frosne makreler.

• 3 spsk. skeer uden top af salt,

• 1,5 spsk. skeer af sukker,

• 2 spsk. skeer af tør te brewing,

• 2 håndfulde løgskal. Forbered fisken til at rengøre, vask, fjern hovedet og halen.

Forbered pickle: sæt salt, sukker, te blade og løgeskaller i en gryde med vand; kog, lad så afkøle under låg og spænding.

Tilberedte fiskkroppe sættes i en glas eller emaljeret beholder, hæld den tilberedte saltlage.

Dæk og lad være ved stuetemperatur i 4 dage.

Hver dag, om morgenen og om aftenen, drejer fisken over.

Fjern fisken fra saltlage, overfør til en anden beholder og opbevar i køleskabet i 5-7 dage.

BEMÆRK. Især denne fisk er god med kogte kartofler, surkål og saltede svampe. Til en fiskplade

Sild er en uovertruffen måde at betegne

• 1 kg friskfryst sild af god kvalitet

• 3 løg, skåret i ringe,

• 1-2 spsk. l. salt (uden rutschebane)

• 0,5 tsk. sort jord peber,

• 2-3 spsk. l. 9% eddike,

• 1/2 kop vegetabilsk olie. Forberedelse Vi forbereder fyldningen:

3 løg skæres i ringe, tilsæt de resterende ingredienser i hældning, kog alle sammen med løg, afkøles og smag. Vi tager 1 kg friskfryst sild af god kvalitet. Tarm, fjern huden, skilt filetene og skær dem i skiver.

Vi tilføjer fisken til en emaljeret gryde eller et glasfarve med bred hals og fylder det med en forkølelse.

Vi fjerner det i køleskabet, og på en dag vil den lækre sild være klar.

BEMÆRK. Forholdet mellem salt, sukker og eddike kan variere alt efter din smag. Blandet fisk og skaldyr

De forberedte det. Se hvad der skete

Beskrivelse af billedet

Kommentarer 13 Hvad diskuteres på webstedet nu

For at skrive en kommentar og dele et billede af skålen, skal du logge ind eller registrere dig

Original og flot til at dekorere bordet. Meget æstetisk, tak!

elegant dekorere bordet for dig selv på din fødselsdag kan være meget cool

Meget flot

STORE INTERESSERENDE IDEER

Super. Det er ikke bare velsmagende at spise, det er rart at se. Mange tak. I et ord skønhed. Alle har en behagelig appetit.

Stadig har ikke råd til sådanne stiklinger. Ligner en fest for øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

45 − 38 =