30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Flush toiletskål

WC tank. Typer af skylle cisterner

Behovet for at købe en tank separat fra toilettet er yderst sjældent. Derudover er mange af os blevet vant til, at disse to ting sælges som et bundt. Men hvad skal man gøre med dem, der pludselig har tabt toiletskålen? Ved hvilke kriterier skal de vælge dette produkt?

Lad os starte med materialet. I dag findes keramiske spyling cisterner ofte til salg. For at producere dem anvendes højkvalitets fajance. Dette materiale har fremragende dekorative egenskaber, styrke og hygiejne. Ikke mindre populært blandt russiske købere bruger en toiletskål lavet af plast og metal.

Det andet vigtige kriterium er den type konstruktion. Der er kun tre muligheder: skjult, kompakt og adskilt. Så vil du købe en toiletskål, så ved ikke, hvilket design du skal vælge? For at afklare situationen lidt, lad os tale om de særlige forhold i hver af de tre arter.

 • Separat billede af strukturen. I dette tilfælde er toiletskålen installeret i en bestemt højde. Han vil gerne fansen af ​​retro stil. Denne model kan kaldes praktisk og funktionel. Men dets udseende er langt fra ideel. Desuden er denne tank meget støjende, som ikke kan hjælpe irriterende.
 • Et kompakt design installeres direkte på toilettet, mere præcist bagved det. Til dato anses denne type skyllevand som den mest almindelige og efterspurgte. Men hvert år giver han mere og mere sin position til tanke af en skjult type.
 • Skjult (muret) konstruktion. Ved hjælp af en sådan tank kan du dramatisk ændre dine ideer om design af toilettet. Faktum er, at han selv ikke er synlig. For tilstedeværelsen af ​​en skylle i rummet indikerer kun et pænt panel udstyret med en speciel udløserknap. Det er umagen værd for dig at presse på det, da vandet vil hælde i toilettet med en stormstrøm.

Det tredje kriterium, som giver dig mulighed for korrekt at vælge toiletskålen, er den slags udløseren. Dens pålidelighed og anvendelighed lykkedes at bevise mekanismerne med en knap på overfladens overflade. Til salg er det muligt at møde modeller udstyret med en håndtag. For at sænke vandstrømmen skal den skubbes kraftigt. Nogen finder det praktisk at modelere, hvor udløseren er placeret på siden. Normalt er det en lille håndtag med en ledning eller kæde. I tankene af latent type er triggermekanismen placeret direkte på frontfladen.

Alle eksisterende triggere er opdelt i automatisk og manuel ved hjælp af handlingsmåden. For at starte vandstrømmen i automatisk tilstand, er det nødvendigt at trykke på knappen eller den håndtag, der er ansvarlig for afløb en gang. Princippet om manuelle mekanismer er ekstremt simpelt - mens du trykker, strømmer vandet. Dette sker, indtil den indbyggede toiletskål er helt tømt.

Vigtige kriterier kan også kaldes prisen på skyllebeholderen og dens farve. Den valgte skygge skal svare til farven på skålen på toiletskålen. Hvis du beslutter dig for at købe en tank af skjult type, så er dens udseende ikke rigtig noget.

Valget af toilettet skål: hvordan ikke at gå tabt blandt de mange modeller?

Blandt det komplette kompleks af moderne sanitetsudstyr er et af de første steder i kompleksitet besat, mærkeligt nok, ved udformningen af ​​dræncisternerne til toiletskålene. Af den grund, på grund af denne kompleksitet, fører de også med hensyn til antallet af fejl.

Derfor vil en stringent og systematisk tilgang til det rette valg af santehizdely køb og installation tillader under yderligere operation er ikke kun for at spare materielle ressourcer, men også spare en masse nerveceller i deres fremtidige ejere.

Typer af placering og metode til installation

De forskellige designs af disse tilsyneladende uhåndterlige VVS-produkter forårsager normalt forvirring blandt en simpel køber. Og det begynder med den generelle struktur af hele toiletskålen.

Monoblok - toiletskål med integreret cistern i et enkelt hus. Enkelheden ved at installere en toiletskål, som kun består i tilslutning af tilførsel og udledning af vand, er en utvivlsomt fordel. Hvis der opstår uoprettelige fejl i en af ​​enhedens dele, kræves den komplette udskiftning, og monolitisk design bliver en ulempe.

Separat (hængslet) toiletskål - En kendt og den mest udbredte variant af den strukturelle konstruktion, som giver dig mulighed for at kombinere forskellige modeller af toiletter og tanke, det mest behagelige for forbrugeren. Det har tre hovedtyper af placering:

 • høj - For nylig er en sådan placering, når tanken ligger ret højt over toilettet, der forbinder det med et langt rør, den mest traditionelle. Dette arrangement sikrer et godt tryk og hastighed af skyllevandet. Tanken selv har et lateralt arrangement af afløbssystemet med armen til hvilken kæden til skylning er fastgjort.

Støbejerns højspolet toiletskåle serveres en gang i 50 år eller mere, og nogle steder arbejder de stadig. På trods af overflod af moderne lavtliggende modeller lignende produkter har en vis popularitet i forfatterens værker med retro design af badeværelser. Som en mulighed kan have en skjult placering bag det falske loft eller på loftet ovenpå badeværelset.

 • fattige - en af ​​de mest populære vægmonterede dræn cisterner. Tilslutning til toilettet en kort rør den er fastgjort til væggen i en lav højde, som giver adgang til placeret på fiksturen knappen afløbsventil.

 • CD - Tanken til direkte placering på toilettet. På trods af den eksterne lighed med monobloket består denne type installation af to uafhængige dele forbundet i et enkelt design. Toiletskålen i dette tilfælde skal være forsynet med en særlig hylde, på hvilken tanken er installeret, og sidstnævnte skal igen have en passende passende forstærkning.
 • Skjult (indbygget) en tank til et toilet - stigende popularitet, især i komplet med suspension struktur toilet separat design variant, hvor cisternen bygget ind i en væg, i den forseglede forsænkning, og udad drænvand vises kun knap.

  Fordelen ved skyllebeholderen til indbygning til toilettet er, at dette element af sanitetsudstyr, der har et rent praktisk formål, gemmer sig fra øjnene, æstetisk forbedring af indretningen af ​​badeværelset og så overbelastet med forskellige enheder. Mere om valg af vedhængs toiletter og installation til dem læses her.

  kantet - en slags kompakt design, når tanken er i form af en trekantet eller trapezformet, let at installere i hjørnet af lokalet, hvilket sparer værdifuld plads badeværelser lille område.

  Det synes helt udadtil De samme modeller af disse VVS-enheder kan have et fundamentalt anderledes intern arrangement.

  Den indvendige indretning af flush toiletskål består som regel af flere mekanismer:

  • dræne. Sikrer, at hastigheden og volumenet af det drænet vand er tilstrækkeligt til rengøring af toilettet. Ved at starte dræningsarmaturen er den opdelt i flere typer:
  • Rychagova. Den blev hovedsagelig brugt i blokke af øverste position og forældede lavtliggende modeller.
  • spindel. Afløbsventilen åbnes ved at hæve den vertikale stamme, hvis ende åbner på topdækslet. Det anvendes også sjældent i dag af store producenter.
  • pneumatisk. Mekanismen startes ved at trykke på knappen på det pneumatiske kammer forbundet med udstødningsventilen med en fleksibel slange.
  • knap. Afløbet er lavet af en knap på tankhuset, der åbner afløbsventilen gennem håndtaget.
  • To-knap. En moderne version af designet, der tilbyder valget mellem en hel og halv runde.

  På grund af fyldning og beskyttelse mod overløb

  Påfyldningstankerne efter skylning bliver automatisk fyldt med et bestemt vandvolumen. De er af flere typer, afhængigt af vandforsyningens metode:

  • Flydende sideflap associeret tryk eller modtryk, stempel eller membrantype, der overlapper vandet ved modtagelse af dets etablerede volumen.
  • Ikke-smeltelig side- og bundventil. Vandafbrydelsesanordningens rolle udføres af et specielt kammer i form af et inverteret glas. Dets handling er baseret på den arkimediske kraft, som varierer med tankens påfyldning.

  Også af stor betydning i udformningen af ​​påfyldningsarmaturen er Tilstedeværelsen af ​​et filter til vandrensning fra mekaniske urenheder. Hvis der er et beskyttelsessystem i reservoiret, beskytter det enheden mod overfyldning, hvis fyldstofet fejler.

  Forskellige producenter fylder, dræner og Spylingscisternernes beskyttelsesventiler kan repræsenteres enten som et enkelt konstruktivt sæt eller som uafhængige udskiftelige moduler, egnet til forskellige modeller af disse Santehizdelia.

  Afhængigt af placeringen og det interne arrangement er affaldstankerne er opdelt efter metoden til tilslutning af vandforsyningsarmaturer:

  • lateral. En traditionel metode til tilslutning, med muligheder for både højre og venstre placering. Det ubrugte hul skal være dækket af det medfølgende stik. Ulempen er foderrørernes høje synlighed.

  Også enheder af denne type er kendetegnet ved en mærkbar støj, der kommer ind, når de fylder vandet, for at eliminere hvilke moderne modeller der leveres med et specielt rør, som føder det til bunden af ​​tanken.

 • lavere. Næsten fuldstændigt blottet for støjvirkninger under påfyldning, og gør det også muligt at skjule tilførselshanen.
  1. metal. Dybest set denne model Overhead: forældet støbejern, samt nogle producenter moduler cylindrisk form af emaljeret jern placeret i bunden af ​​en startknap, som viste sig malopraktichnymi grund af lav korrosionsbestandighed når emalje skader. Dette kan også omfatte eksotiske produkter fremstillet af bronze eller ædle metaller.
  2. Plast toilet skåle. Den mest budgetmæssige version af skallen. De vigtigste ulemper:
   • hurtigt tab af udseende fra forurening, saltaflejringer og mekaniske scuffs;
   • lille modstand mod bioforurening og behovet for grundig sanitet;
   • lav mekanisk styrke.
  3. fajance. Den mest praktiske sanitetsartikler: slidstærk, letvægts og æstetisk.
  4. Toilet skål med dobbelte vægge. Faience produkter har ofte et problem i form af kondens på toilets skåls sideflader på grund af forskellen i indvendige og ydre temperaturer. Til fjernelse producerer nogle producenter modeller af tanke med dobbelte vægge: en keramisk ydre og plastik indvendig.

  Som du kan se, kan antallet af sorter af disse Santehizdeliy forbløffe fantasien hos en teknisk usofistikeret person. Hvordan kan en almindelig forbruger ikke gå tabt blandt al denne mangfoldighed, når han vælger den rigtige model for ham?

  Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme muligheden for at placere toiletskålen, og derefter med sin indre armatur. Overhold følgende anbefalinger:

  1. For små værelser, de mest optimale monoblokke og kompakte modeller, og et hjørne toilet med en tank giver dig mulighed for at spare yderligere kvadratcentimeter af området.
  2. Gør moderne renovering, det er værd at give præference hængende toiletskål med skjult cistern i væggen.
  3. Sortimentet af separate modeller giver Muligheden for en kreativ tilgang til badeværelset ved uafhængigt udvalg af begge dele af kittet.
  4. At vælge en bestemt model følger det med omhyggeligt studere sine evner såvel som strukturen og kvaliteten af ​​interne indretninger, hvorfra pålideligheden på det første afhænger af enhedens holdbarhed og uafbrudte drift. Her kan en betydelig rolle både spille fabrikantens berømmelse og læse anmeldelser om specifikke modeller på internettet.
  5. Det er også værd at være opmærksom på yderligere muligheder den pågældende vare: tilstedeværelsen af ​​et indtag filter, en anti-vakuum puste og så videre.

  For eksempel tillader dyrere enheder med to knapper reducere vandforbruget væsentligt i færd med at bruge enheden, og det er en reel økonomisk effekt, ikke kun for en separat lejlighed, men også for byøkonomien generelt med massebrug af sådanne modeller.

  De nuværende standarder for den moderne boligplads særlige krav til VVS udstyr. Og her er der ikke noget overraskende, fordi det er designet til ikke kun at give et niveau af komfort og komfort, men også meget strenge hygiejniske krav.

  Ingen relaterede indlæg.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Moskva, 1 st gade Yamskogo Field, 9/13 +7 (499) 322-91-67

  Mød toiletspyling cisternen

  Hvis du er interesseret i, hvordan du justerer skålen, skal du først og fremmest forstå sin enhed, da et stort udvalg af sådanne enheder kun ligner hinanden i princippet, men hver af dem adskiller nuancer.

  Drænmekanismen kan bringes i drift ved siden af ​​trykket på håndtaget eller ved at løfte eller skubbe stangen i midten af ​​dækslet. Derudover kan vandstanden i tanken, afløbsvejledningen (stor / lille) og så videre, afvige.

  Moderne afløbstank med en knap

  Alt dette vil blive diskuteret nedenfor, såvel som til din opmærksomhed - videoen i denne artikel.

  Generelle principper for arbejde

  Bemærk. Enhver af modellerne, uanset tidspunktet for dens design, er ret egnet til arbejde. Men for dem alle er der en hovedbetingelse - den korrekte justering. Dræn af en ny type med fabriksindstillingerne i justeringen behøver ikke, selv om det er helt muligt, hvis det er nødvendigt.

  Princippet om dræning

  • Som allerede nævnt tidligere i denne artikel, en række forskellige modeller af tanke at dræne toilettet, ikke påvirker det generelle princip om drift i flere årtier - vand stadig får i toiletkummen ved udledning ventil og dens niveau reguleres af en flyder. Desuden instruktion under alle omstændigheder kræver, at vandtanken kun var øverst, og det kan være placeret på en plade bevoksning af toilettet på væggen, loftet eller i en niche i væggen - men under alle omstændigheder - øverst.
  • Sprøjtemekanismen til toiletskålen eller lukkeventilen, som den også kaldes, giver også altid adgang til vand og fylder tanken i automatisk tilstand uden udenforstyrrelser, selvom niveauet kan justeres i nogen af ​​modellerne. Kontrol (afløb) udføres kun manuelt ved hjælp af en knap, en knap eller en nøgle, som løfter lukkeventilen, og reservoiret tømmes helt eller delvis. Efter at en vis mængde vand strømmer gennem sifonen i toilettet, tager udstødningsventilen sin oprindelige position, og tanken genopfyldes til den ønskede grænse.
  • Vandstanden i den indledende tilstand eller justeringen af ​​spildtanken på toiletskålen af ​​enhver prøve er lavet ved hjælp af en flyde, som er forbundet med en spak med en spærreventil til vandforsyningen. Flyderen flyder altid på overfladen, og når vandstanden stiger, stiger den også med håndtaget, og i et bestemt øjeblik bringer håndtaget ventilen til "lukket" stilling - hvorefter vandforsyningen stopper.

  Støbejernstank til dræning

  Hvis vi taler om de karakteristiske træk ved modeller af den gamle model, så kan vi måske nævne de vigtigste definerende egenskaber, hvorved det er muligt at bestemme tilhørende afløbstanken til den gamle generation.

  1. For det første, det er en beholder lavet af støbejern eller fajance.
  2. For det andet, sideværts (lejlighedsvis central) stilling af håndtaget til dræning af vandet.
  3. tredje, kun lateral vandforsyning.

  Hvis du overvejer det tidligere, har badeværelset (især i Sovjetunionen) altid været betragtet som en utilitaristisk type, designet af få mennesker interesseret i almindelighed, derfor er alle modeller af den tid helt berøvet nogen dikkedarer. Tankens lukkeventiler består af en simpel afløbsmekanisme og den samme enkle maskine, som regulerer tilførslen af ​​vand til tanken.

  Sådan virker det gamle type afløbssystem

  I dette tilfælde er udledningen af ​​vand forsynet med et simpelt design, som er en stor udladningsnifon med en gummi- eller plastventil, som i sin form ligner meget på et hygiejnestempel.

  Stammen fra denne ventil trækkes sædvanligvis tilbage til sidegrebet, hvorigennem den stiger for at lade vand komme i hullet. Ventilens lukkede tilstand stabiliseres af tyngdekraftenes indflydelse.

  Reguleringsmekanisme: 1) pakning; 2) boliger 3) Gummiprop til forsegling 4) en prop 5) hul flyde; 6) metalhåndtaget; 7) akse; 8) gummislange; 9) metal vaskemaskine; 10) møtrikken

  Når vandet kommer i reservoiret, stiger flyden og trækker metalhåndtaget bagved det, som igen sætter tryk på afstengningsventilen.

  Det vil sige, denne ventil kommer gradvist til åbningen, hvor vandet kommer fra og i sidste øjeblik lukker dette hul helt. Når vandet er frigivet fra tanken, går flyden ned, trækker håndtaget med ventilen bagved det, og hele processen gentages igen.

  Enheden af ​​en toiletskål: 1) et dæksel og sagen; 2) kontrolventil fra float; 3) håndtaget til dræning 4) overløb; 5) afløbsventilstemplet

  På trods af, at sådant udstyr, som du kan se i den øverste billede, er temmelig besværlig, er det yderst pålidelig i drift - i nogle af lejlighederne er kampvogne stod for omkring 50 år uden eventuelle reparationer, selv om der er små og forebyggelse blev afholdt.

  Dette var muligt på grund af manglen på små fjedre og plastdele, som i sidste ende bliver ubrugelige, hvilket kan observeres i moderne modeller.

  Skyllecisterner til toiletter, hvor processen startes ved at trykke på en knap på midten af ​​låget, se, selvfølgelig, er langt mere attraktiv end en tilsvarende kapacitet, der er udstyret med en side arm eller en central stiger op stilken med en bold over dækslet. Som vi har sagt, vodonaborny mekanisme her består også af en float med et håndtag, trykker på afspærringsventilen i hullet vandforsyningen (se også artiklen "Tanke til den gammeldags toilet - funktioner i deres enhed og anbefalinger i reparationsarbejde").

  Afløbsmekanisme med knap

  Men i nye modeller blev denne enhed udskiftet med en kugleventil, som udfører denne justering, og hele mekanismen er en enkelt enhed af en knap, stang og ventil (kugleventil).

  På en sådan blok er der en tråd, med hvilken den er installeret i en drænhule, og den er forsynet med et hul til vandafladning i tilfælde af, at afbryderen (kran) på foderet svigter. Knappen, der er forbundet med knappen, fungerer på princippet om omvendt mekanisme, dvs. når trykket sænkes, stiger ventilen.

  Bemærk. Fastgørelse af ventilen i lukkede tilstand her såvel som i tankene i den gamle prøve er mulig under indflydelse af tyngdekraften.

  Sådanne designs har en ubestridelig fordel, og det er ikke engang fabriksindstillinger, nej, det er modulær reparation. Det vil sige, hvis dræningsmekanismen fejler, skal du blot fjerne den fra afløbstanken og tage den med i butikken.

  VVS-handel - sælgeren uden vanskeligheder vil afhente den nødvendige ændring af enheden, især da prisen er 4 gange lavere end prisen på en ny tank til skylning. At reparere sådanne mekanismer giver simpelthen ikke mening - de er designet til engangsbrug, og interferens i funktionen er kun acceptabel til justering af flyderen (vandstanden i tanken i primed tilstand).

  En tank med separat (to-knap) dræn

  For nylig er toilettet med en skylle cistern i overensstemmelse med GOST 30493-96 med to knapper blevet mere og mere populært, som hver giver dig mulighed for at bruge en vis mængde vand, når du dræner.

  Sådanne indretninger er blevet populære ikke kun i soveområder, men også i caféer, restauranter og andre offentlige institutioner. Da den rigtige (målbevidste) brug af knapper forbruges, mindskes vandmængden, og derfor påvirker det budget, der er afsat til forsyningsselskaber.

  Det er i dette tilfælde muligt at bruge to forskellige mængder vand, og hvis du aflaster 7-8 liter vand med en knap, vil den anden reducere dette volumen til 3,5-4 liter.

  Bemærk. Når man taler om identifikationsegenskaberne, er tomodusmodellerne genkendelige ved tilstedeværelsen af ​​to knapper eller nøgler i midten af ​​låget. For at bestemme mængden af ​​drænet vand bliver de som regel styret af deres størrelse - hvilket er større, der er et større volumen af ​​drænet væske.

  Afløbsventiler med to ventiler

  Det ene stykke, ikke-adskilte legeme af dræningsbeslag, som næsten dækker hele rummet fra låget til bunden af ​​skyllebeholderen, adskiller sig næsten ikke fra udseende fra en knap-mekanisme.

  Installationen af ​​en sådan mekanisme med egne hænder er også ikke anderledes end et single-mode system - samme fastgørelse med intern eller ekstern tråd og samme indløbsventilsystem til rekruttering af vand til tanken.

  Men her er der to løftestænger med en glidetype, som du kan indstille tilstanden til et lille dræn, det vil sige justere mængden af ​​vand, der er udledt i toilettet.

  Men det er denne tilpasning, der ikke kan være på alle mekanismer, da hver producent foretager sine egne ændringer, og der er simpelthen ingen mulighed for at notere dem. Reparation af denne ventil er heller ikke fornuftig, da det i tilfælde af en fejl er en modulær udskiftning af enheden simpelthen udført.

  Bemærk. For offentlige institutioner er den mest almindelige dobbelte mekanisme, hvor der ikke er nogen justering af lydstyrken, dvs. arbejdet udføres i "standard" -modus fra producenten. Men for private huse eller lejligheder har sådanne tanke eller lukkeventiler ikke særskilt betydning for besparelser - det er for ubetydeligt.

  Forbrug af vand, som du får i slutningen af ​​måneden i hans lejlighed, omkring 50% afhængig af hyppigheden af ​​brugen af ​​toilettet og kun 25% til at drikke, vask mad og retter og yderligere 25% i brusebadet eller badet. Men du kan selv justere disse omkostninger selv, hvis du justerer affaldstanken efter eget valg.

  Den gennemsnitlige strøm af det "store" afløb er ca. 7-8 liter vand, men det kan gøres mere eller mindre ved at udsætte flyderen til en vis højde som vist i det øverste billede.

  Af de materialer specificeret ovenfor, du forstår, at svømmeren er direkte forbundet til en afspærringsventil i vandforsyningstanken dermed den lavere sin nedre dig, jo hurtigere ventilen vil blive lukket, og vandet i reservoiret vil få mindre.

  I moderne modeller kan flyderen bevæges langs den ribbe stang, efterlade den i den ønskede position, og i de gamle prøver kan du simpelthen bøje metalstangen for at ændre niveauet.

  Du forstår sikkert, at en spyling cistern kan afvige fra den anden, og justeringen af ​​mekanismen vil også have forskelle, men princippet vil stadig forblive i at give en flyde på et bestemt niveau. Når du vælger et reservoir, skal du være opmærksom på hullets placering (hvilken side) for at levere vand i overensstemmelse med den mulige mulighed for at installere toiletskålen med dine egne hænder.

  Har du stadig spørgsmål? Spørg dem i vores gruppe vkontakte

  Hvad er badeværelset i dit hus?

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 2 = 4