30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Flizeline tapet til maleri

Hvad er ikke-vævet tapet til maleri

Gør reparationer eller kosmetisk renovering af rummet, du er nødt til at løse en række spørgsmål relateret til valget af materialer til dekoration. Nu er sortimentet af tilbud så stort, at selv de mest erfarne medarbejdere ikke kender alle mulige muligheder: næsten hver uge vises noget nyt i store byggevirksomheder. Det var sådan en nyhed for nylig var flizeline tapet til maleri. Selvfølgelig, når de allerede har vundet en velfortjent popularitet, har situationen ændret sig radikalt, og deres forgængere på et simpelt papirgrundlag går langsomt ned i historien. Desuden afhænger det ikke af købernes ønske - branchen simpelthen "slukker" lignende produktion. Derfor kan du nu købe uvævet fleece tapet i enhver specialbutik. Dette er helt naturligt, hvis du husker deres fordele.

Hvad er den ikke-vævede tapet

Oversat fra det tyske ord "nonwoven9raquo; betyder "nonwoven materiale". Dens grundlag er ikke papir, men på en vis måde pressede cellulosefibre, der desuden limes med særlige tilsætningsstoffer. På grund af dette er forandringen i størrelsen af ​​de indsatte lærred praktisk taget fraværende, end det kan ikke "prale 9raquo; papir tapet, især den lavere pris kategori. Derudover er styrken af ​​nonwoven højere. Niveauet af luftpermeabilitet er ret tilstrækkeligt til at kalde sådan tapet "breathing9raquo;

Der findes flere typer af sådanne tapeter. Så i markedet for at købe "ikke-vævede konstruktion." - det ruller 1 m bred og 20-25 m lang, i virkeligheden, er den virkelige interlining. Den anden type - ikke-vævet tapet til maleri. I modsætning til den første variant har de en håndgribelig struktur: de er tynde nok til at være lette, men samtidig holdbare, for ikke at rive i hænderne. Ydermere ligner ikke-vævet tapet under maleri et papirblott fra sovjetiske skrivebøger, idet den eneste forskel er, at volumenstrukturen er hvidere end bunden. Efter limning (forresten limes kun på substratoverfladen) og tørring, tapet skal males. Til dette kan du bruge vandbaseret maling. Det optimale resultat opnås med et dobbeltpas: langs, og efter at laget tørrer over de indsatte ruller.

Den tredje type er repræsenteret af tapet, hvor basen er uvævet, og toplaget er lavet af et andet materiale, for eksempel polyvinylchlorid (vinyl). Disse er allerede færdige produkter, de kræver ikke maleri.

Sammenlignet med papirvarianter har ikke-vævet tapet til maling en unik evne til at skjule mikrokasser. Lad os dvæle mere om dette punkt. Beboere i private boliger er velbevidste om, at selv på idealt pudsede vægge og lofter udvikler revner over tid. De kan være ret ubetydelige, men ikke desto mindre mærkbare. Situationen forværres, hvis der blev lavet fejl under bygningen af ​​huset: et svagt fundament, der gør det muligt at bosætte sig; forkert valgt materiale til murværk; krænkelse af efterbehandlingsteknologi. Forresten kan selv et tilsyneladende pålideligt materiale, som gipsplader, knække ved pladens ledning, selv når man bruger forstærkende mesh og specielle kittetyper. Efter at have klistret ikke-vævet tapet, kan du ikke bekymre dig om, at cracken dukkede op, vil beskadige strimlen, som det ville være med papirvarianter.

Flizeline tapet: værdighed, typer, regler for limning og maling

Ved hjælp af ikke-vævet tapet til maleri kan du oprette en særlig komfort og usædvanligt interiør. Og det gælder ikke kun boligområderne, men også arbejdsstuen. Dette materiale er praktisk og miljøvenligt. Værelset, der er dækket af et sådant tapet, vil blive forvandlet uden anerkendelse. Det vil se virkelig stilfuldt og smukt ud.

Hvad er ikke-vævet tapet?

Flizelin er et meget praktisk og virkelig stærkt materiale, der i høj grad minder om papir. Den består af cellulosefibre, men på trods af dette adskiller den sig fra det sædvanlige papir med visse funktioner.

Non-woven fleece tapet består ofte af to lag: fleece og skum polyvinyl. På grund af dets tekniske egenskaber er det første lag i stand til at absorbere maling og lim, mens det andet lag holder dem perfekt.

Fordele ved tapet på ikke-vævede basis

Dette færdigmateriale er i øjeblikket meget populært på grund af en række fordele:

 1. Økologisk renlighed og absolut harmløshed. Da belægningen ikke indeholder skadelige stoffer, kan den bruges til efterbehandling af børnenes værelse.
 2. Materiale af høj kvalitet.
 3. Tilstrækkelig tæthed.
 4. Modstand mod mekanisk skade.
 5. Smuk tekstur.
 6. Høj grad af brandsikkerhed.
 7. Holdbarhed.
 8. Muligheden for flere gentagelse (hvis du mener ikke-vævet tapet til maleri).
 9. Ikke-vævet stof trækker vejret godt. Passerer dampen og lader den fordampe.
 10. Møbelstoffer fra fine stretch fleece, hvilket er hvorfor de nemt kan modstå den lineære ekspansion og godt skjule revner på væggene, ikke giver dem mulighed for at vokse i størrelse.

Non-woven tapet er et unikt efterbehandling materiale med mange fordele

Der er to typer tapet, der fremstiller som uvævet.

Hvis substratet er lavet af specielt pressede ikke-vævede fibre, efterfulgt af sprøjtning af skummet vinyl, kaldes sådanne væv vinyl på en ikke-vævet basis.

Der er også fuldstændig ikke-vævet fleece, for hvilken der anvendes en præget fleece. Omkostningerne til sådan tapet er meget højere, og du kan ikke møde dem i alle butikker.

Mange er interesserede i at male tapet til maleri med egne hænder og er det virkelig overhovedet?

Sticky flizeline tapet forårsager ikke særlige vanskeligheder, så det er helt muligt at gøre det alene

Processen med limning af rummet med fleece tapet er ret simpelt. Og det er ikke nødvendigt at ty til hjælp fra specialister. Du skal bare købe en passende lim, en børste, som den vil blive anvendt på, samt en speciel rulle, en plastikspatel eller en blød klud.

Wallpapering under maleriet med egne hænder begynder med forberedelsen af ​​arbejdsfladen. Til dette har du brug for:

 • fjern den gamle finish;
 • Juster væggene med kitt;
 • primeroverflade.

Dernæst klargør klæbemiddel til ikke-vævet tapet i overensstemmelse med instruktionerne, samt skær båndene af den ønskede længde. For at gøre dette skal du tage den nødvendige højde af rummet og føje den til ca. 5 cm. Samtidig er det nødvendigt at overvåge tilfældigheden af ​​mønsteret eller mønsteret, hvis det er tilfældet.

Nu overvej hvordan man limer tapetet til maleri på væggene.

Ved udjævning af tapetet skal alle bevægelser ske fra midten til kanterne

Det er vigtigt, at den første strimmel limes strengt lodret. For at gøre dette skal du bruge en lodret linje eller et niveau. Læg derefter lim på overfladen af ​​væggen (selve kluden er ikke dækket af klæbemiddelsammensætning) og fastgør en strimmel til den. Derefter trimmer lærredet forsigtigt ud og udsuger luft under dem med en speciel rulle, børste eller blød klud. Alle bevægelser udføres fra midten til kanterne. Der bør ikke være nogen folder eller bobler. Efter limning passerer en strimmel til den næste.

Alt overskydende lim, som forbliver på forsiden af ​​kluden, skal straks fjernes med en klud.

Når væggene er klistret, er det nødvendigt at vente på en dag, for at de kan tørre helt. På dette tidspunkt må du undgå ændringer i temperaturen i rummet samt udkast.

Der er ikke-vævet tapet, der ikke kan males, såvel som dem, der er beregnet til farvning. Den anden mulighed er god, fordi du kan vælge den ønskede farve og male dem flere gange med dine egne hænder. Meget maleri af ikke-vævet tapet er ret simpelt, og på grund af brugen af ​​forskellige metoder og metoder til farvning er en fuldstændig omdannelse af rummet mulig.

Nogle tapet sengetøj har en glat struktur, andre imponerer med en særlig lettelse. Hvis tapetet er glat, hvis du ønsker at du kan oprette et billede på dem, ser den teksturerede overflade sig selv stilfuld og smuk ud.

Du kan male malingen selv, eller du kan købe den nødvendige farve i specialbutikker. For ikke-vævet tapet er det bedre at vælge vandbaserede maling. Akryl- og latexblandinger er også fremragende.

Hvor meget maling der skal bruges til at farve rummet, afhænger af det valgte tapet såvel som malingen selv.

Et af de mest almindelige spørgsmål, der opstår ved maleri tapet - hvor meget skal du vente efter limning? Maling til non-woven under maling eller andre tapet lærred ikke tidligere end en dag.

Til maling har du brug for en malingbakke, en rulle, en børste og faktisk malingen selv. Det skal blandes grundigt for at gøre skyggen ens.

Maling hældes i bakken og derefter imprægneres med en rulle. Maling tapet skal nødvendigvis være fra toppen ned. Det er muligt, at det første lag ikke vil ligge jævnt. Derfor skal du male igen. I dette tilfælde skal hvert efterfølgende lag kun anvendes, efter at den forrige er tørret helt.

Farvning skal ske ad gangen. Kun i dette tilfælde vil belægningen være ensartet og ensartet som muligt.

For at male hjørnerne, skråningerne og også væggene nær bordpladen, brug en børste eller en lille rulle. Alle områder, der ikke skal males (skråninger, døråbninger osv.) Er nødvendigvis limet med malingstape. Han vil redde dem mod mulig forurening. Efter at farven tørrer godt, skal du fjerne tape.

Farvning af muren nær baseboard ved hjælp af en lille rulle

Hvis du vil male dit eget uvævede tapet til maling, skal du blot anvende en ny maling på den gamle maling. Hvis rummet er malet i en lysere farve, inden du anvender den ønskede skygge, er det bedre at anvende et lag hvidlakation.

Hvor mange gange du kan male igen, påvirker ikke-vævet tapet deres kvalitet. Normalt er det 5-7 procedurer, men det er værd at huske at efter hver farve kan mønsteret og reliefen gradvist blive sløret.

Flizeline tapet til maleri kan males på mange måder.

Den første metode er traditionel, hvor forsiden af ​​tapetet er malet. Som et resultat er det muligt at opnå en helt ensartet farve.

Den anden metode indebærer at male materialet fra den forkerte side. Ved hjælp af denne metode er det muligt at give relief reliefen speciel luftighed. Sagen er, at malingen på de steder, hvor polyvinyl ikke er til stede, vises på forsiden, og hvor den er, er den ikke synlig. Takket være denne farve er det muligt at skabe rigtigt volumetriske tegninger, og selve overfladen ser lige godt ud. Et træk ved anvendelsen af ​​denne teknik er behovet for at male lærredet selv inden limning af tapetet til maleri.

En anden usædvanlig mulighed er at male væggene selv. I dette tilfælde vil farven være interessant at skinne gennem tapetet. Her er det vigtigste at vælge flere tynde dåser.

Også du kan helt ikke male tapetet. En interessant mulighed - toning af individuelle konvekse dele eller sprøjtning med en malingspistol på den allerede oprettede baggrund. Du skal bare tænke på forhånd hvilken effekt du vil have.

Vær ikke bange for at eksperimentere, se efter nye måder at farve. Til sidst skaber du et ægte kunstværk med dine egne hænder.

 • Indvendig finish
  • loft
  • vægge
  • Paul
  • Døre, buer
  • vinduer
  • Komfur, pejs
 • Afslutning af lokaler
  • køkken
  • Badeværelse, toilet
  • Korridor, entré
  • Balkon, loggia
  • Andre værelser
 • Afslutning af bygninger
  • Sommer og private huse
  • Træhuse
  • Badehuse, saunaer
 • Efterbehandling materialer
  • gips gipsplader
  • Facing paneler
  • Baggrund, kork
  • flise
  • Laminat, linoleum
  • Dekorative gips
 • Afslutningsarbejde
  • gips
  • underuld
  • caulking
  • Maling, hvidvaskning
 • Udvendig finish
  • facade

Maling af badeværelset vil være af interesse for ejerne af mange boliger, som mener at badeværelset ikke bør repareres.

Døråbninger fra MDF giver interiøret et helt færdigt udseende. Men deres installation indebærer overholdelse af nogle.

Moderne byggematerialer butikker tilbyder et stort udvalg af indretning elementer til vægge, men kombinationen af ​​tapet er alt.

Fordele og ulemper ved ikke-vævet tapet til maling

Over tid bliver stadig flere sorter af byggematerialer og efterbehandling materialer stadig mere populære. Blandt dem er der ikke-vævet tapet, som ofte bruges til maleri. Så, flizeline tapet plusser og minusser. Lad os overveje dette spørgsmål mere detaljeret, samt snakke mere detaljeret om tapet til maleri, som som kendt også ofte produceres på basis af ikke-vævet stof.

Monokrome vægge - en fremragende løsning til indretningen

Så før du fokuserer på er, hvad der præcist fordele og ulemper ved ikke-vævede tapet, skal du i det mindste i nogle detaljer for at finde ud af, hvad de er. Denne type af dekorative belægninger til vægge bliver mere udbredt, at finde interesse kunder med forskellig tykkelse pung.

I sådanne tilfælde taler vi om vinyl tapet på et ikke-vævet grundlag. Fordele og ulemper er tilgængelige, og de har. Ikke desto mindre er nogle af tapeterne helt fremstillet af ikke-vævede stoffer, hvilket er en slags fiberholdigt materiale. Strukturen af ​​dette fibrøse materiale er delvis noget som ligner cellulose. Så ser han på nogle måder ud som papir. Selvfølgelig taler vi om materialets struktur og ikke om fysiske og operationelle karakteristika, fordi egenskaberne af ikke-vævet og papir tapet er stort set forskellige. Under alle omstændigheder beskrives alle de vigtigste egenskaber ved denne slags dekoration til væggene mere detaljeret i artiklen om noget på vores hjemmeside.

I dette tilfælde skal det forstås, at ikke-vævet tapet, i mange tilfælde kun er designet til maling. Deres dekorative ydre lag kan have denne eller den tekstur, som vil gøre fremtidens indre af rummet mere attraktivt. Du kan gentage sådan tapet gentagne gange og gøre det selv - det er ikke svært. Dette vil hurtigt og billigt ændre situationen i lejligheden, uafhængigt af en kosmetisk reparation.

Vigtigste fordele og ulemper

Så hvis vi taler om fordele og ulemper ved ikke-vævet tapet, så skal vi i første omgang være opmærksomme på følgende egenskaber:

 1. Fremragende niveau af modstand fra ild og generelt god brandsikkerhed.
 2. Intet behov for et ideelt vægpræparat før vægpapir. Faktum er, at sådanne tapeter perfekt "glatter" de små fejl på vægoverfladen (chips, små ridser osv.). Dette gøres muligt af deres betydelige tykkelse.
 3. Takket være den specielle struktur er et sådant tapeter mere enkelt og praktisk at bruge.
 4. Deres limning er meget mindre vanskeligt sammenlignet med andre typer tapet. Dette bliver muligt på grund af det faktum, at der ikke er behov for at påføre lim på overfladen af ​​tapetet. Det vil være nok for dig kun at salve lærredet med klæbemiddel. Vægge behøver ikke smøres.
 5. Et højt modstandsdygtigt mod fugt giver dig mulighed for at tørre dem med en fugtig klud eller svamp.
 6. Reparationshastigheden stiger til tider, i tilfældet når det kommer til non-woven tapet til maling.
 7. På grund af denne belægnings evne til at modstå påvirkning af aggressivt sollys, kan du ikke bekymre dig om den mulige fading af maling på det ydre lag.

Selvfølgelig er disse bare de vigtigste og mest oplagte plusser, som gør tapet, fremstillet på basis af nonwoven, et af de mest populære materialer på markedet til reparation. Ikke desto mindre er det nødvendigt at bemærke nogle ulemper. Her er deres liste:

 1. I de tilfælde, hvor tapetets overflade har en tilstrækkelig stærk korrugering, kan støv sætte sig på det. Sådant tapet er for det første nødvendigt at gnide ofte nok, og for det andet er de selvfølgelig ikke egnede til de mennesker, der lider af astma og nogle andre luftvejssygdomme.
 2. Hvis man skal sammenligne med papiranaloger, vil prisen på sidstnævnte blive meget lavere, især i de tilfælde, når det kommer til almindeligt enkeltlagspapir tapet.
 3. Hvis vi taler om den første maleri, så bliver du nødt til at betale det dobbelte beløb, som vil omfatte både egne tapet og maling omkostninger. Af hensyn til retfærdighed skal det bemærkes, at når du maler i fremtiden, vil du ikke kun kunne kompensere for de oprindelige omkostninger, men du kan også spare betydelige penge, som ellers ville have været brugt på at købe nyt tapet og lim.

Baggrund, som du kan male: hvad du behøver at vide

Og nu skal vi snakke detaljeret om tapetet til maleri. For nylig er mere moderne tendenser i arrangementet af interiører i stigende grad. Vi taler først og fremmest om sådanne interiørtyper som loft, high tech, moderne, skandinavisk stil og nogle andre. De antager ikke kun enkelheden ved at dekorere en lejlighed eller et landhus som helhed, men også brugen af ​​farvefarve i en farve, hvis vi snakker specifikt om udsmykningen af ​​vægge.

I sådanne tilfælde kan tapetet, der kan males, være den bedste pasform. Ja, på den ene side vil du ikke kunne reproducere dette eller det gentagne mønster eller ornament. Men på den anden side behøver du ikke det, fordi du oprindeligt foretrak et enklere og mere koncis design af væggene, hvilket gør valget til fordel for en farvefarve i en farve.

Principper for udvælgelse og efterbehandling

Det er nødvendigt at ikke nævne nogle funktioner i valget af sådanne baggrunde. Det er vanskeligt at kalde disse mangler, men de skal tages i betragtning ved køb og inden limning. Så her er hvad du skal tænke på yderligere:

 1. Noget overpris, sammenlignet med de fleste almindelige papirbaggrunde.
 2. Behovet for mere omhyggeligt valg afhængigt af hvilket rum der skal bruges. Så for køkkenet, gangen eller badeværelset er det ønskeligt at vælge tapet med et øget niveau af modstandsdygtighed mod fugt. På samme tid, for sådanne værelser som et opholdsstue, et soveværelse eller et børnehave, kan du undvære det.

Mange af dem, der planlægger en reparation, undrer sig over, hvad der er bedst: tapet til maleri eller almindeligt. Jeg må sige, at alt er individuel her. Som vi kan se, har tapetet under maleriet sine fordele og ulemper. Det samme gælder for andre typer tapet, som i dette tilfælde kan klassificeres som "almindelig". I høj grad kan svaret på dette spørgsmål opnås afhængigt af hvad der er hovedprioriteten for dig: et attraktivt mønster / ornament eller farven og mulighederne om nødvendigt ændre det hurtigt.

Så lad os se på de mest oplagte funktioner, der har tapet til maleri. Fordele og ulemper er iboende, herunder og dette materiale, som faktisk og alle andre, fordi der ikke er ideelle muligheder for at afslutte lokalerne. Her er de vigtigste fordele ved denne belægning:

 1. De kan males i næsten enhver farve. For at vælge en bestemt farveopløsning behøver du bare at bruge forskellige farver, eller alternativt en kombination af dem.
 2. Modstandsdygtig over for flere farvning. Nogle typer af sådan tapet, som er den mest holdbare, kan modstå mere end 10 gentagne farvningsprocedurer.
 3. Høj styrke garanterer langvarig drift.
 4. De dækker mindre mekaniske skader, der kunne være på overfladen af ​​væggen.
 5. Takket være næsten ubegrænsede farver kan du oprette meget originale interiører. Forresten kan du bruge som en farve og flere forskellige nuancer, der henviser til en sort / hvid eller omvendt til en kontrasterende palette af toner.

Ud over de utvivlsomme plusser og kan tilføje funktioner såsom ekstra lyd og varmeisolering i rummet, samt resistens over for den konstante udsættelse for solen, således at de er i det væsentlige uafhængig fading.

Til noten! Ud over ikke-vævet tapet kan nogle typer glasvægge bruges til maling. Mere detaljeret med egenskaberne ved denne dækning kan du se i en artikel sådan og sådan. Papir tapet, som en overflade, der kan males, bruges ganske sjældent.

Hvis vi forsøger at finde nogle åbenlyse ulemper, det bare kommer til at tænke de ekstra omkostninger, der, som nævnt lige over, er den indledende og nivelleret under efterfølgende farvelag, samt en vis kompleksitet i operationen. Men sidstnævnte vedrører som regel kun nogle typer tapet til maleri. De fleste af dem er enkle og uhøjtidelige.

Så vi kort gennemgået de funktioner i tapet til maleri, samt uvævede stoffer, der beskriver deres fordele og ulemper. Som vi ser, har alle sådanne materialer for det meste meget flere fordele end mangler. Samtidig, stillet over for valget skal du omhyggeligt tænke over, hvad der præcist det ville være mere hensigtsmæssigt i dit indre, under hensyntagen til dets individuelle karakteristika, samt dine personlige præferencer. Under alle omstændigheder ønsker vi dig en vellykket reparation og smukt dekoreret interiør!

specialist finde

Baggrundsbutik regnemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

27 − 17 =