30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Figurer fra kegler af et billede

Håndværk af kegler med egne hænder: 78 usædvanlige billed ideer

I verden, sandsynligvis, ved kun babyer ikke, hvad de støder på. Dette naturlige materiale tjener ikke kun til at dekorere træer, men også kilden til mange håndlavede håndværk. Efter lidt tid kan du lave farverige farverige husprodukter og forvandle interiøret med designer håndlavede artikler. Og også lave kollektive sammensætninger af gran, cedertræ, pinjekegler, der tiltrækker hele familien til arbejde. Efter at have afsat meget lidt tid til kreativitet, vil du springe ind i et eventyrs magiske verden. Hvis du har en rig fantasi, så vil det ikke være svært for dig at gøre noget håndværk. I mellemtiden har vi hentet de mest populære sange.

Kegler kan ikke kun kombineres med indvendige emner, men skaber også frittstående dekorationer. Du kan også altid lave sjove små dyr, og processen med at skabe produkter vil intrigere ikke kun barnet, men også den voksne.

Ved brug af kegler kan du oprette:

 1. Dekorative sammensætninger, der ikke kun giver komfort og nytårs indretning, men også opfrisker interiøret. Kategorien af ​​sådanne håndværk kan omfatte: en krans ved døren, ikebana, topiary, lysestage.
 2. Nytårets produkter. Her kan designerens fantasi vende om i alle retninger, fordi du kan starte med en lille sammensætning eller endda lave et kegtræ.
 3. Figurer af dyr. Bear cub, pindsvin, egern, goblin, pingviner, snedækket ugle - et sæt af sådanne helte vil ikke forlade ligeglade ethvert barn. Og fremstillingsprocessen vil give en masse fornøjelse og vil belønne et gebyr for godt humør for hele dagen.

Før du begynder at lave håndværk lavet af kegler, bør du omhyggeligt behandle keglerne:

 1. Det forurenede materiale skal vaskes og tørres naturligt.
 2. Mindre forurenet materiale skal rengøres med en børste.
 3. Unripe og ikke-frigivet kegler skal anbringes i en let opvarmet ovn med en let åben dør. Du vil bemærke, at fugt vil fordampe fra de våde kegler, og de uåbnede vil gradvist åbne op som en gran lapnika.

Hvis ideen kræver lukkede kegler, så skal du undgå at åbne kronbladene i tømrerlimet i 30 sekunder. Ved omdannelsen suges keglerne i vand og binder dem derefter med en tråd, hvilket giver den ønskede form. Materialer til håndværk kan efterlades i naturalier eller dækkes af kunstig sne, lak, maling. Alt vil afhænge af det udtænkte håndværk.

Et af de mest populære håndværk på tærsklen er juletræet. Gør det nemt nok. Overvej to muligheder.

Til arbejde har vi brug for:

Trinvise instruktioner til at lave et juletræ:

 1. Lav en base i form af en kegle lavet af pap.
 2. Lim keglerne til keglen med intervaller.
 3. Mellem koner, vedhæft nåletræer eller klitter.
 4. Juletræet er klar. Det er stadig at dekorere nytårets skønhed.

Dernæst overveje den 2. version af nytårstræet.

Materialer til fremstilling af håndværk Juletræ af kegler:

 1. Fra pap gør grundlaget for vores juletræ i form af en kegle.
 2. For god strukturel stabilitet skal du placere papir eller papir inde i strukturen.
 3. Af pap, skær en cirkel eller brug en træstativ og fastgør en kegle til den.
 4. Lim konerne til konen fra top til bund. For at undgå store lumen, drej konerne i hver række i modsat retning.
 5. Hvis du limede alle støtene, så er hovedparten af ​​fartøjet færdig.

Stadigere i boliger kan du finde smykker lavet af kegler, lavet til nytår eller juleferie med egne hænder. Dybest set er det fyrretræ eller graner eller træer i potter.

Ved arbejde med kegler er det meget vigtigt at bemærke deres fordele:

 • naturligt materiale uden kemiske urenheder
 • behagelig nåletræ
 • spare penge takket være produktionen af ​​dekorationer fra kegler.

Af kegler, hvis du ønsker det, kan du lave næsten ethvert legetøj, du bør kun vedhæfte en lille fantasi og nogle gange tålmodighed. At lave smykker til et juletræ er en god idé til håndværk. Når alt kommer til alt laver du ikke bare disse ornamenter med dine børn, men dekorere det nye års skønhed eller dekorere interiøret med ting. Af de mest elementære håndværk kan du lave dværge.

Trin-for-trin instruktion om hvordan man laver et gnome:

 1. Forlad en bump uændret, og tag det som grundlag for kroppens gnomics.
 2. Tag hovedet af hovedet på kastanjen. Lim derefter skæget.
 3. Ben og hænder er fremstillet af stof og fyldt med sintepon eller bomuldsuld.
 4. Tøj er syet af filt.
 5. For gnomes bør pigerne spidse spidsen af ​​tråd.

Længdeformede knopper kan tjene som dekorationer i huset eller blive en vidunderlig dekoration til et juletræ. Til fremstilling af eksklusive pick-ups til gardiner, tag fløjlstoffet og fastgør fyrkeglen i enderne.

En anden vidunderlig dekoration af vores indretning kan være et nytårs farvede krans af shishechek. At lave dette håndværk tager ikke meget tid.

For kransen skal du:

 • kegler (antallet afhænger af længden af ​​kransen);
 • lim;
 • reb;
 • Sprøjtemaling (du kan bruge enhver maling);
 • pailletter.
 1. Forbered keglerne til farvning ved først at rense dem.
 2. Sprøjt malingen på støtene.
 3. Efter drys keglerne med paljetter. Vent, indtil materialet er tørt.
 4. Tag rebet og lav noter på det, hvor du placerer støjen.
 5. Forlad 10 cm reb for at binde en krans.
 6. Påfør en dråbe lim på bunden af ​​keglen og lim den til reb. Hold bumpen stramt i 5 sekunder for et fast greb.
 7. Gør det samme med de andre kegler.
 8. Kransen er klar.

Også som et nytårs udsmykning af huset vil en artefakt i form af en snefnug fremstillet af kegler lavet med egne hænder, se meget elegant ud.

For at lave snefnug er det bedre at bruge gran eller lange fyrkegler.

Tag 6 kegler og lim hinanden sammen. Centeret for vores håndværk kan være dekoreret med en lille papir snefnug eller blonde. Inden for 5 minutter er vores snefnug klar.

Forberedelse af huset til ferien begynder med en tærskel. Dørens efterårsramme giver plads til vintermotiver og tager dem til et vintereventyr. Lav et nytårs krans er ikke svært.

Først skal du skære kransens bund i form af en cirkel af plast, pap, fleksible grene eller ledninger. På keglerne lim små ringe, forudindstil indretningen til kegler eller efterlade i sin oprindelige form. Ved hjælp af snøring skal du klæde bumpene på ledningen. I slutningen af ​​arbejdet, drej kanterne af ledningen og dekorere med en stor bue.

Grundlaget for en festlig krans kan også være aviser. Spol dem tilbage i en ring og fastgør dem med tråde i en cirkel. Hvis huset har et organza eller andet materiale, skal du pakke det omkring den resulterende ramme. For at simulere gran grene, brug grøn eller lys grøn regn. Lim konerne til regnen og tilføj til sammensætningen af ​​plastfrugter.

Du kan købe en klargjort base til en krans i butikker. Dekorer det med egern, nødder, kegler og lav dit eget individuelle design. Du kan dekorere med alle slags materialer: maling, gnistre, bånd, perler, perler.

Sådan laver du en smuk kugle af kegler

Du kan ændre indretningen af ​​dit interiør ved at lave en usædvanlig kugle af kegler og æbler. At gøre det er ret svært, men hvis du følger vores instruktioner, så vil du klare opgaven.

For bunden af ​​bolden lav en cirkel med papir, crumpling det som når man laver snebold. En anden mulighed for grundlaget kan være en skraldespand. Du kan gøre formen af ​​bolden ved at fylde den med bomuld, bomuld eller en avis. Åbningen af ​​posen skal lukkes eller forsegles. Grundlaget for håndværket er klar.

Vi fortsætter til hovedkompositionen og limer keglerne, jævnt fordelt omkring omkredsen. Efter den naturlige tørring af produktet er sammensætningen klar.

Det sidste stadium er belægningen af ​​bolden med lak eller sne. Det færdige produkt kan sættes i en gryde eller vase, eller blot vedhæftes med en tråd til loftet.

En god ide til at skabe et usædvanligt interiør er de skårede træer - topiary. Nogle gange kaldes de træer af lykke og lykke.

At gennemføre ideen du har brug for:

 • bump;
 • gips eller svamp;
 • en krukke af ler eller plastik;
 • gren af ​​træ;
 • Blade af avis eller blomster svamp;
 • tråd;
 • aerosol maling.
 1. Skab en bold fra avisen og pakk den med tråde.
 2. På bunden af ​​keglen anbringes lim og lim den på bolden så tæt som muligt.
 3. Lim de andre bump på bolden. Prøv at vælge kegler af samme størrelse.
 4. Pinch enden af ​​fyrretræen og lav et hul i bunden af ​​bolden.
 5. Fastgør grenen i bolden med lim.
 6. Farve den resulterende kuglemaling. Skålen er dekoreret med tørrede blade, grene, perler, farvede bånd.
 7. Forbered gipsen til arbejde: fortynd det i en gryde, og lav indrykket fra kanten på 3-5 cm.
 8. Indsæt grenen med bolden i gipsopløsningen, og fastgør den, indtil den tørrer.
 9. Forkæle gipsen med små kegler eller mos.

For at give romantik og skabe et nytårs komposition til festbordet, svarer et tændt lys i et smukt lysestage. Udstrålingen af ​​festlampe vil ikke kun give trøst, men vil også diversificere interiøret. Gør dette tilbehør selv kan endda et barn. Indretningens vigtigste materiale er kegler, og de resterende materialer vælges afhængigt af tilgængeligheden.

For at skabe et festligt stearinlys skal du bruge:

Alle elementerne i dekorationerne er placeret på underlaget og malet. Udfør maleri med åbne vinduer eller udendørs. I midten af ​​cirklen fra pap bør limes et stearinlys og forberedte dekorationer. Oprindeligt ser sammensætningen ud som en gren af ​​et nåletræ.

En anden mulighed for at skabe et stearinlys kan være udsmykningen af ​​færdige lysestager med kegler og kviste. Usædvanlige stearinlys fås fra glasburer. For at gøre dette skal du sætte sukker eller kunstig sne på bunden af ​​krukken. Dekorer toppen med blonder og sæt et par koner fast. Behandl sammensætningen med aerosol med sne.

For at lave en usædvanlig kurvkande, brug vores tips.

Materialer til at skabe en kurvkande:

Bunden skal startes for at forbinde fra den centrale bump, og så til at forbinde 8-16 i en cirkel, indpakningstråd eller fiskelinje.

For den anden række af kegler, lav en cirkel med mindre diameter. For en høj kurv, lav en 3 cirkel.

Forbind to cirkler af kegler til hinanden med lim og ledning. Kurvenes håndtag er lavet af wire og zadekoriruyte kegler. Drej håndtaget igen og drej bumpene.

At være engageret i kunst kreativitet er lige så nyttig både for voksne og for børn. I hvert arbejde anvendes princippet om kombination og afspilning af kontraster. Fordi forskellen i farve, form og størrelse dikterer deres regler i fartøjet.

 • gran kegle;
 • 4 halvt åbne fyrkegler;
 • en stor åben fyrkegle med en rund top;
 • hatte fra acorns;
 • alder kegler;
 • syl;
 • lim;
 • saks.
 1. En aflang fyrkegle er en bjørnepuls legeme.
 2. Påfør lim til de dele af skalaerne, der tilsluttes.
 3. Tilslut dele af produktet, så vægten af ​​en bump fixer skalaerne til den anden.
 4. Fra pinjekegler, lav poter.
 5. Bjørnens bagben gør kegler større end forbenene.
 6. Hovedstykket vil være en åben fyrkegle.
 7. Fra hattene af ørn gør ører og en næse og strammer fast med lim.
 8. Fra sort peber, lav øjne og næsespidsen.

Hvis en pose med kegler er ophobet i huset, er skabelsen af ​​en stor bjørn egnet til dig. Størrelsen af ​​legetøjet er valgt i overensstemmelse med antallet af kegler.

Lav en ramme bjørne lavet af papier-mâché eller monteringsskum. Fyld rammen med papir, og læg tyngre materiale i benene for stabilitet. Lav det øverste lag af kegler og fiks med lim. Øre, lav et puslespil af pompomerne.

Du kan også lave en smuk pindsvin lavet af kegler fra tilsætningen af ​​plasticine.

Til pindsvin har du brug for:

For at lave en pindsvin udføres alle handlinger skiftevis i henhold til instruktionen:

 1. Tag ler og blottet ud en langstrakt næse.
 2. Fastgør det til bunden af ​​keglen.
 3. Fra en anden farve af plastin, lav en tud, øjne, poter.
 4. Løs dem i håndlavede artikler.
 5. Derudover laves en plasticine ører og fastgør dem.
 6. Håndværket er klar.

Naturen har altid inspireret folk til at arbejde, fordi alt er underordnet det i det. Efter at have vist en lille fantasi, kan du oprette ikke kun legetøj, men hele mini-byer af naturlige materialer. Og skabelsesprocessen vil forene familien og give alle mulighed for at vise designer evner.

For tilbagemelding skal du udfylde formularen på Kontakter-siden.

Alle materialer på webstedet er copyright. Kopiering uden et aktivt link er strengt forbudt!

Håndværk fra kegler: Billede af kunsthåndværk fra kegler

Hvis du er på en tur med barnet, har du fundet mange smukke kegler, så kan du lave her en sjov pindsvin, der munter op om vinteren og minder dig og barnet om efterårets skov eller park.

Til fremstilling skal vi:

 • Et par kegler, omtrent lige store.
 • Plastholder.
 • Sort glat sten.
 • Agern.
 • Modellervoks.

Lad os komme på arbejde.

 1. Fra hvid plastin skaber vi en pindsvinlegeme.
 2. På en skarp næse vedhæftes en sort sten, fra rød plasticin udgør vi en lille strimmel og laver en hedgehog-mund, og fra sort plasticine laves vi små øjne.
 3. Cones har nøjagtigt en pindsvin over hele ryggen.
 4. Stepping tilbage fra peephole, forsigtigt fastgør acorns. Hvis der ikke er æbler, så kan små pindsvin laves af sort plasticine.
 5. Vi sætter klar figur på standen.

Kan gøre pindsvin fra kegler lettere, her sådan.

Løve fra gran og fyrkegler

Materialer til hver del af kroppen:

 • 1 stor fuldt eksponeret fyrkegle;
 • ører og næse - 3 store hatte fra ørn;
 • næse - en stor skala fra granskegler og små, flere gange mindre end eikerned, kastanje eller en ærte af sort peber;
 • øjne 2 ærter af peber, et lille stykke birkebark;
 • man - barkbark eller tykt papir;
 • krop: 1 lang stor gran kegle;
 • forpote - 2 fyrstokke og 2 små fyr- eller grankegler;
 • bagpoter - 2 to små fyr- eller grankegler af den tilsvarende form
 • hale - en lille gran kegle, en lang fleksibel pind eller et stykke reb.

Alle dele limes sammen med superlim.

  1. Detaljer om bagbenet af poterne og halen er limet sammen med fokus på billederne nedenfor. Til midlertidig fiksering er det praktisk at bruge gummibånd (kontor).

 1. På fyrkeglen limer vi æggene - næse og ører.
 2. Vi lim tuden fra en lille kastanje og en stor skala af granekegler.
 3. Fra birkens bark skærer vi ud og limer cirkler til øjne, cilia og overskæg.
 4. Lim øjnene, ærterne. Det skal se sådan ud:
 5. Derefter laver vi mane fra strimlerne af birkebark. Hvis barkbaglerne er små, som det viste sig i vores tilfælde, kan det erstattes af farvet pap eller tykt papir.
 6. Vi lim hovedet til kroppen.

Løven er klar!

Sandsynligvis i skolen blev du bedt om at lave håndværk lavet af naturmateriale. Lad os prøve at lave en fabelagtig Baba Yaga ud af kegler og kviste.

 • Stå - dækslet fra skoeskuffen eller en lille træplade
 • mos
 • Engangsbeholder af plast eller karton. Bedre end brun. Fra det vil vi lave en stupa
 • Dobbeltsidet eller glat gennemsigtigt scotch
 • lim
 • Sprigs eller strøer til limning af vores stupa
 • En lang kvist og gammel tråd eller reb til en kost
 • 2 pinjekegler - krop og hoved. Prøv at finde for din hoved en mere rund kegle
 • Gamelt reb eller tråd til hår
 • To bøjede grene - til hænder
 • Et stykke rød klud - til et lommetørklæde

Lad os starte håndværket:

 1. Vi tager vores glasstupa og lim den med dobbeltsidet tape fra oven og nedenunder. (Hvis der ikke er tosidige, kan du tage det sædvanlige gennemsigtige og bøje det halvt med en klæbende side udad). Skær kvistene og lim glaset. Desuden kan top og bund være bundet med tråde. Fyld op til halvdelen med mos eller bomuldsuld. Stupa er klar.
 2. Fold keglerne oven på hinanden, så kroppen og hovedet dannes. Mellem dem er de afviklet med en tynd sort eller brun tråd, der snagger den over skalaerne. Bind også knapene. Vi sætter i stupaen.
 3. Vi laver hår ud af strenge eller reb og holder det på hovedet, så den stumme side af den øvre kegle (ansigt) forbliver åben. Vi binder et lommetørklæde fra et stykke klud. Tegn på øjets hvide papir og pasta på keglen. (Tip: se på bogen, hvordan øjnene af mennesker og dyr ser ud.) Dette vil hjælpe dig med at tegne korrekt)
 4. I slutningen af ​​en lang kvist binder vi en pisketråd (du kan binde pine nåle). Vi sætter den forberedte kost i morteren.
 5. Vi lægger mos på en stativ og sætter en stupa med Baba Yaga der. Mossen kan dekoreres med røde hagtornsbær, eller rulle de røde baller af plasticine. Bag bag vores bedstemor kan du omhyggeligt lægge en fyrretræ med grønne nåle til dekoration.
 6. I nærheden af ​​Yaga kan du sætte en ugle. For det har du brug for en bump, enhver fugles fjer, malede øjne og næb.
 7. Vi tager keglen med en stump side opad. Fra den fundne pen skærer vi stykker til ugleører. Lim til toppen af ​​bumpene lidt bagved. Tegn runde gule øjne og næb, lim. På siden af ​​øjnene mellem keglens skalaer holdes tynde strimler af pennen - det vil være øjenbryn. Vi sætter ugle i mos ved siden af ​​Baba Yaga.

Cockerel kegler og plasticine

En sådan sjov chick vil vise sig selv for en baby, selvfølgelig, hvis min mor hjælper ham lidt med at lave håndværk.

Til arbejde har vi brug for:

 • En stor bump.
 • Modellervoks.
 • To store hvide knapper.
 • Plastholder.
 1. Behandle bumpen. For at gøre dette skal du omhyggeligt afskære toppen og bunden med en saks.
 2. Fra den gule plasticine danner vi hovedet og skulpter poterne.
 3. Fra sort plasticine fremstiller vi øjenelever og indsætter dem på hvide knapper (øjne).
 4. Vi tager den røde ler, hvorfra vi formler næb til kyllingen og dens karm.
 5. Hovedet på billedet er fastgjort til den øvre del af keglen og fødderne til den nederste del.
 6. Vi sætter den færdige figur på standen.

En sådan smukt smuk svane kan laves ved hjælp af et klump og dekorativt materiale. Tilbyde dit barn at gøre et sådant håndværk, han vil helt sikkert lide den meget kreative proces og den resulterende svane på søen.

Til produktion skal du:

 • En stor og to små bump.
 • Modellervoks.
 • To kviste.
 • Tørre blade af træer.
 • Farve pap.
 • Gouache.

Vi starter processen med arbejde:

 1. Ved den store bump en lille smule vil vi afskære bunddelen.
 2. Fra sort plasticine vil vi støbe halsen til svanen og fastgør den til toppen af ​​keglen.
 3. Til fuglens hoved kan du tage en hvid eller grøn ler. Form hovedet, lav en sort vækst med en sort ler, rød i næb og blå i øjet. Fra den blå plasticine, udfør en lille podstavochku og plant en færdig svan på den.
 4. Fra grønfarvet karton skærer vi tynde strimler ud, de tjener som græs.
 5. Små kegler er dekoreret med tynde strimler af plasticine, så de bliver som pander. Vi vedhæfter dem til grenen ved hjælp af lim eller plasticine.
 6. På plastholderen limer vi vippene med plasticine. Ved hjælp af lim placeres strimler af grøn karton, svanehave på stativet.
 7. Tegn en blå gouache på søen.
 8. Når gouacheen tørrer, smukt klæb efter efterårsbladene.

Alt afhænger af din fantasi og lyst, jeg vil tilbyde dig et par mere Billede af kunsthåndværk fra kegler.

Alina, jeg skal pause! fra 1. september!

Indtast faderens og moderens alder, hvis faderen eller moderen havde blodtab (kirurgi, bloddonation, fødsel), og indtast derefter den alder, hvor den skete.

Sådan laver du håndværk fra kegler - 75 billeder af usædvanlige ideer

Kegler er en af ​​de mest tilgængelige, men samtidig atmosfæriske naturlige materialer. Dekorationer og dekorelementer fra dem passer perfekt til vinterinteriør og i hjørnet af sæsonbetonede håndværk i børnehave.

Fordele ved at arbejde med kegler:

 • Kegler er miljøvenlige materialer;
 • De besidder en charmerende nåletræs aroma;
 • Materialet har praktisk talt ingen aldersbegrænsninger. Arbejde med kegler som voksne og børn. Og fælles arbejde vil præsentere mange positive følelser;
 • Brug af klumper i indretningen, du kan spare meget på nytårs dekorationer til huset.

Lidt kreative tricks:

 1. Under indflydelse af varme, herunder stuetemperatur, udløber keglerne. For at forlade keglerne i deres oprindelige form og forhindre deres åbning, sænk dem i 30 sekunder i en hvilken som helst gennemsigtig lim (f.eks. Tømrer). Når materialet er helt tørret, kan du begynde at arbejde med det.
 2. Hvis du har brug for kegler af en bestemt form, så sug dem først og lad dem være i flere timer i vandet. Derefter, med et reb (eller tråd), giver keglerne den ønskede form. Lad dem tørre.

Håndværk til kegler

På grund af sin enkelhed og økologiske kompatibilitet er kegler et glimrende materiale til at arbejde med børn. Deres usædvanlige struktur vil give barnet nye taktile fornemmelser og vil fremme udviklingen af ​​fine motoriske færdigheder, hvilket er meget vigtigt i barndommen. Og et vidunderligt håndværk kan være stolt ikke kun af barnet, men også af hans forældre!

Idéer til tematisk arbejde med børn:

  • skov- og skovbrugsemner;
  • nogen repræsentanter for dyrenes verden (pindsvin, drager, bjørne, svin osv.);
  • fugle (ugler, pingviner, kyllinger osv.);
  • Nytårs dekorationer.

  Et særligt sted er optaget af kegler i nytårets interiør. De skaber en utrolig vinter atmosfære, og er i stand til at give interiøret et komplet udseende kun ved sin tilstedeværelse. Et fremragende element i nytårets indretning kan være gyldne kegler, til skabelsen af ​​som du har brug for: kegler, farverig akrylmaling og pailletter.

  En anden variant af indretningen med brug af kegler er nytårs suspension. For at få den originale og effektive suspension skal du bruge: kegler, satinbånd og en lille fantasi.

 • Kegler er også et fremragende materiale til udsmykning af nytårstræet, lysekrone og andre indvendige genstande. Og processen med nytårs kreativitet vil hjælpe med at skabe et festligt humør for voksne og børn.

  Et af de mest atmosfæriske nytårsdekorationer er en krans. Til en festlig krans kan du bruge forskellige naturlige materialer og dekorative elementer. Nåletræer, kegler, bær, bånd, julkugler, perler - og det er kun en lille del af det, du kan bruge til at lave dit eget mesterværk.

  En masse muligheder kan tænkes på for at dekorere lysekronen.

 • En keglkugle kan ikke kun blive et vidunderligt nytårsudsmykning, men også en fremragende accent af ethvert interiør. Det kan hænge på et bånd under loftet, en lysekrone eller på en dør, anbragt i en gennemsigtig vase eller dekoreret med et nytårs bord. Bump, lim, perler, blade og meget tålmodighed - dette er alt hvad du behøver for at skabe det.

  • Du skal bruge:
  • den store klump;
  • tæt karton;
  • saks;
  • lim;
  • et lille glas til lysets diameter.

  Skær en kartoncirkel ud, hvis diameter er ca. 2 gange diameteren af ​​glasset med et stearinlys. Vi demonterer keglen på pladerne og lim dem med "poter" langs kanten af ​​den snitte cirkel. Efter det første lag er klar begynder vi at sy det andet lag af plader i hullerne. Antallet af efterfølgende lag afhænger direkte af lysestatens ønskede højde. Tør lysestagen og læg i midten et glas med et stearinlys. Hvis du vil færdiggøre indretningen kan være med akrylmaling, perler, pailletter og andre praktiske materialer.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 + = 19