30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fiberglass forstærkning отзывы

Glasfiberforstærkning - anmeldelser, ulemper, sammenligning

Glasfiberforstærkning - anmeldelser, ulemper, sammenligning

Zlata »Torsdag den 16. december 2011, 06:08

Paul: Temaer: 4 Indlæg: 23 Har takket: 0 gange. Tak: 0 gange.

Vi kan godt lide det på den gamle måde sætter vi metal.

Marisabel »Torsdag den 31. december 2011, 14:04

Det vides ikke, hvordan denne anker arbejder i strukturer

Prophet73 »01.01.2012, 13:06

Basalt forstærkning er ikke egnet til forstærkning af beton

tiger27 »25-01-2012, 17:46

Det kan ikke erstatte stålforstærkning

Registratore »06.02.2012, 03:24

Alternativer til stålarmaturer endnu!

Svjatoslav »Onsdag den 18. februar 2012, 03:59

For at ankeret skal fungere, skal det være kompakt med beton

tortle41 »04.03.2012, 05:28

Basalt forstærkning - Glasfiberforstærkning

Versija »Mandag den 16. marts 2012, 00:41

Har du nogensinde set det og holdt det i dine hænder?

Julia100579 »Onsdag den 23. marts 2012, 23:54

Plast, der er forskelligt fra stål og beton er afgørende. Elasticitetsmodulet, modulet for termisk ekspansion og ikke-anisotropi.

Glasfiberforstærkning erstatter ikke stål

JULICHKAAA »Mandag den 3. april 2012, 18:11

Anbefalinger til glasfiberforstærkning

DiSpalL »04/18/2012, 05:11

Hvem brugte glasfiber til at lægge fundamentet?

Skolot »Onsdag den 30. april 2012, 15:31

Til lejestrukturer anvendes den ikke.

longboy »Onsdag den 05 maj 2012 kl 23:17

Denne forstærkning er ikke beregnet til forstærkning.

KoT_B_Meshke »Mandag den 22. maj 2012, 13:39

Glasfiber og basalt plast forstærkning

Kes »08-07-2013, 17:36

- Lav specifik gravitation;

- Høj korrosionsbestandighed i alle kendte aggressive kemiske miljøer;

- Fremragende reologiske egenskaber ved ikke-metallisk forstærkning;

- Økonomisk fordel i forhold til metal.

- spildevand, landvindings- og vandforsyning;

- styrkelse af kørebanen og kystlinjen samt hav- og havnefaciliteter

- belysningsstøtter, strømforsyningsstøtter samt isolerende kraftoverførselslinjer;

- fundamenter under nulmærkningen, decking og hegn af broer

- veje og belægningsplader, hegnplader, samt forskellige søjler og understøtninger;

- formede produkter til kollektorer, rørledninger og rutediameter (varmecentre, kabelkanaler) af kommunale systemer;

Glasfiberforstærkning - anmeldelser, ulemper, sammenligning

  • Beslægtede emner Svar Visninger Sidste post
  • Glasfiberforstærkning og basalt-plastforstærkning

    N11048202

  • FIFA vs PES? Hvad er bedre end en Fifa eller en hund? Sammenligning af spil

    N1222894

  • Hvad så ud? Anmeldelser.

    Brugere der læser dette forum: Ingen registrerede brugere og 1 gæst

    Anmeldelser og kommentarer

    For at bygge grundlaget for et landhus besluttede vi at bruge glasfiberforstærkning. Hovedårsagen til dette valg var, at denne forstærkning har større styrke end metallet. Vi tog også højde for, at forstærkningen fremstillet af glasfiber har de bedste anticorrosive egenskaber og lav varmeledningsevne. Vi var tilfredse med brugen af ​​polymerforstærkning - dens vægt er meget mindre end traditionelt metal, så alt installationsarbejde var lettere og hurtigere. Det forenklede også leveringen og losningen. Omkostningerne ved konstruktion som følge heraf var lavere end det kunne være ved brug af metalbeslag.

    Fiberglass forstærkning vi brugte, når hælde gulve. Resultatet er ret tilfredsstillende med hensyn til byggekostnader og i form af praktisk arbejde. Armaturen af ​​denne type er meget mere bekvem at transportere og opbevare, det kræver ikke svejsning og er let at skære. Dens trækstyrke er højere end for konventionel forstærkning, da støbning beton viste høj pålidelighed. En anden positiv funktion er modstanden mod fugtighed.

    Efter anmodning fra kunden blev glasfiberforstærkning lagt i udvidelsen til boligbygningen. Vi havde visse tvivl, men vi pålagde os ikke en sådan mulighed for kunden, besparelserne var der forresten et sted 20-30% billigere end metallet - sikkert. Det bøjer - at transportere og montere lettere end metal og sektionen blev taget lidt tyndere, MEN. glasfiber (af en eller anden grund brydde jeg mig ikke om dens reaktion på negativ temperatur) - efter min mening har en vis ustabilitet i at bevare dets egenskaber i tide. Hvis stålforstærkning kan ruste (i den vellagte beton er denne proces fraværende), så har glasfiberen en fluiditet, såvel som glas. Effekten kan manifesteres i det lange løb (nu er der så mange, der ikke lever, det er nok derfor, at de ikke er bange).

    Lang tanke, men besluttede at tage en chance - købt for at styrke det monolitiske fundament under badet. Stiftelsen lavede et bånd i hjørnerne med kolonner. Jeg tror, ​​at i fundamentet for at bruge glasfiberforstærkning - den eneste ting, i det mindste, det ruster ikke. Korrosion af metal på personlig oplevelse observeret på Khrushchevs kollapsende balkon. Det var baseret på det faktum, at for cellerne 250 til 250 vil trækstyrken af ​​det dannede net være ca. 10 tons pr. "Kvadrat". Når bøjning i hjørnerne ikke bøjede sig. Jeg ved af erfaringerne, at styrken af ​​armerede betonstrukturer bestemmes ikke af leddens stivhed, men ved adhæsion til beton og ved lige store temperaturkoefficienter af forlængelserne. Med dette er ASK i fuld orden. Men metallet i beton, hvor mediet er alkalisk, er hurtigt dækket af rust. På samme tid går overfladeadhæsionen væk, kun et "hak" forbliver på arbejde.

    Jeg bygger mit eget hus uden for byen. Med en kompositforstærkning oversvømmede skræget og gulvet på første sal. Alle arrangeret - prisen plus kvalitet. Hun lægger sig let. I betragtning af omkostningerne ved fragt og losning koster det 2 gange billigere end stål.

    Fiberglass forstærkning отзывы

    Fiberglass forstærkning отзывы

    • Tråd Rating:
    • Gennemsnit: 3.3 (10 stemmer)
    • Udgivet: 25. august 2011
    • Af: nikidim84

    Hvis du har et spørgsmål: Hvilken type foundation har du brug for? eller har du brug for rådgivning: Hvad skal du vælge og foretrække? - så rådgiver hele diskussionen i emnet fundamentet.

    Til at begynde med arbejder ethvert gitter på fundamentets forstærkende bur på et snit. Glasfiberforstærkning er ikke en opfindelse hos amerikanerne, og ingen har formået at bringe det til de krævede standarder. The Green City Company er et almindeligt begyndende handelsselskab, og under modemærket økologi er engageret i salg og fremme af byggematerialer. Der kunne du næppe give råd. Glasfiberforstærkning i konstruktionen af ​​grundskelettet eller skelettet af gulvet i lavkonstruktion er intet andet end hovedpine. Dens egenskaber ved radio gennemsigtighed og ikke-ledningsevne af elektrisk strøm anvendes ikke, og de nødvendige egenskaber er brandmodstand, plastisitet er fraværende i glasfiberarmeringsstænger. Se kommentarer ovenfor - der er begrundet og begrundet Kinto beskrevet anvendelsen og egenskaberne af glasfiberarmering. Hvis du besluttede at bruge denne armatur (som næppe svarer til sandheden) til armopoyas, husets lintel, så gik du bare på ekstra og urimelige omkostninger uden at vinde noget.

    Dette er det samme som kartofler fra landsbyen til byen for at køre til bazaar 500-m Mercedes - du kan tage det, men det er, om suspensionen vil stå.

    Og hvorfor gennemse og dykke ind i emnet, især for at bekendtgøre kommentarerne. Hovedmålet med litmash01 er at besøge forummet, find et emne "glasfiberforstærkning" og efterlader intet meningsløst indlæg med links til webstedet, der beskæftiger sig med implementeringen af ​​angiveligt miljøvenlige byggematerialer. Det er bare reklame og hjemmeside forfremmelse. Selv om glasfiberforstærkning er opmærksom, er det kun nødvendigt at anvende det mere rationelt og ikke i lavkonstruktion.

    Ja, og de andre sælger og holder stille som fisk

    Du er ved konstruktion "land 9quot; Huset tilbyder at gøre en elastikbase på vanskelige eller svage jordbund. Ja det er lettere at vælge en anden type fundament (i hvert fald skrue, bunke) for ikke at forstyrre disse værker til brug for glasfiberarmering.

    Selvfølgelig vil salget falde, men det er mere økonomisk for kunden.

    Selvfølgelig vil salget falde, men det er mere økonomisk for kunden.

    Og hvilken type fond er mest anvendelig?

    Især hvor finder du sådanne jordbund "elastisk base". Din plade er i en kompleks-stress tilstand, og endda et skift i flyet er muligt. Jeg ville ikke bare bruge glasfiberforstærkning - kun i en forspændt tilstand. Her skal du kun eksperimentere med brugen af ​​glasfiberarmering. Selvom mesteren er en mester. Kun det faktum, at armaturen ikke oxideres, fører mange til en glædelig tilstand - et evigt fundament. Og om denne anker vil fungere - det er ligegyldigt.

    Forresten er der oplysninger om, at de fleste af Peter er på w / w bunker og ... selv træ, fra lærk, eg. og der er intet - det står stadig.

    Hvis det beskyttende lag med konventionel forstærkning observeres, er de ens i korrosionsbestandighed.

    Forresten er der oplysninger om, at de fleste af Peter er på w / w bunker og ... selv træ, fra lærk, eg. og der er intet - det står stadig.

    Ja, ikke på stænger, men på flåder. Føler du forskellen? Alle de gamle bygninger i Tomsk står også på flåder fra lærke.

    Hvis det beskyttende lag med konventionel forstærkning observeres, er de ens i korrosionsbestandighed.

    Og intet at beton er et alkalisk medium i hele tykkelsen?

    Og forresten, med kompositarmaturerne over hele verden reduceres beskyttelseslaget tykkelsen, hvilket desuden fører til besparelser af beton

    Stakken er ikke kun en monolitisk kerne af en grillstøtte, der er kede huller (jævnt jord), typeindstilling, brændende design. "ploty9quot; Fundamentet repræsenterer ikke et fly, men en støtte eller en bunke.

    Ikke præcis som du siger. Ellers vil alle forstærkningsstænger i betonens krop oxideres. Kemiske reaktioner (hærdning) under hærdning af beton er aktive i de første ti dage, passiv beskyttelse af forstærkning kan endda være dens oxider. Ideelt dækket armering med et beskyttende lag. Beskyttelseslag, du ikke kan reducere til kun én grundglasforstærket plastik "proskalzyvaet9quot; i betonkroppen har det brug for en stor indsats for friktionskraft (fastklemning) i monolitens legeme for at sikre det samlede arbejde i hele strukturen. Et lille lag af det vil ikke give - bare flået. Dette bekræftes af et stort antal praktiske tests. Så du kan kun spare på design, der arbejder på kompression, hvor forstærkningen praktisk talt ikke er involveret. I konstruktioner, der arbejder på bøjning, strækker sig - at spare det beskyttende lag af beton vil fremme udseendet af "gennem" revner i strukturens krop.

    - Porsche Cayenne - du anker eller bil?

    Det er bedre. maskine.

    Hvis det sparer 1-2% af husets værdi, hvad er det så vigtigt at kontakte? Men når man bygger en bro, ville økonomien være betydelig, men jeg hørte ikke, at nogen havde modet til at bruge glasfiberforstærkning, når de opførte sådanne strukturer.

    Så dette fundament under garagen og uden nogen beslag vil stå. Hvad slags derude? Naturligvis - kunden har altid ret, hvis han ville det var muligt, og jernbanen skinner til beton

    Fremkomsten af ​​alle publikationer om glasfiberforstærkning i lavhusbyggeri - skubber ikke helt nyt, men ikke helt testet materiale. Som korrekt bemærket ekspert, armatur tager en ringe andel i husets værdi. Spørgsmålet er enkelt - er disse eksperimenter (myter om økonomi) nødvendige for lavhusbyggeri.

    Selvfølgelig, hvis der ikke er nogen økonomi fra denne anker, hvorfor eksperimentere?

    Stakken er ikke kun en monolitisk stang af grillstøtte, der er kede huller (lige jorden), sætning, brændende design. "ploty9quot; Fundamentet repræsenterer ikke et fly, men en støtte eller en bunke.

    Nej, flåden er kun et vandret plan i fuld forståelse. Jeg så disse flåder med mine egne øjne, når genoprettende obduktion. Det er virkelig lagt vandret, tæt på hinanden logs med en diameter på ca. 40 cm. Logs er lagt i to lag, retningen af ​​logs i forskellige lag er vinkelret på hinanden. Flere flåder er lagt under bygningen. Rafts er bundet til hinanden. Rafts ligger ikke kun under bygningen, men strækker sig også ud over bygningens omkreds for et dusin meter

    Hvis det sparer 1-2% af husets værdi, hvad er det så vigtigt at kontakte? Men når man bygger en bro, ville økonomien være betydelig, men jeg hørte ikke, at nogen havde modet til at bruge glasfiberforstærkning, når de opførte sådanne strukturer.

    Men i størrelsen af ​​almindelige byggelån er selv 34% ubetydelig (det er underforstået, at disse 34% i de samlede omkostninger ved opbygning af et hus faktisk bliver til et par procent).

    Jeg vil ikke give her specifikke tal, da beviset vil tage ca. 10 ark tekst på A4, trykt i type 6. "Glas, som du siger det, er virkelig dyrt, som i Mighty Russia ikke produceres, ud over "stekla9quot; der er stadig komponenter. Og disse komponenter er af russisk fremstilling, men de er værre i kvalitet og dyrere end importerede. Alligevel er der lønninger, betydelige udgifter til el, skatter, transportafgifter, udgifter til udlejning af kontorer, reklame, aktuelle service og reparation mv. og lignende. De, der har deres egen virksomhed eller har haft, vil forstå mig. Resten i en større masse anses for at være omtrent den samme som dig, Dron.

    Hvad kan jeg svare dig på? Hvis det er så enkelt og bringer super fortjeneste - køb en linje, hvor nu på internettet kommer et dusin sorter med en gennemsnitlig pris på 1,5 millioner. gnide. og ENGET sundhed!

    Stakken er ikke kun en monolitisk stang af grillstøtte, der er kede huller (lige jorden), sætning, brændende design. "ploty9quot; Fundamentet repræsenterer ikke et fly, men en støtte eller en bunke.

    Nej, flåden er kun et vandret plan i fuld forståelse. Jeg så disse flåder med mine egne øjne, når genoprettende obduktion. Det er virkelig lagt vandret, tæt på hinanden logs med en diameter på ca. 40 cm. Logs er lagt i to lag, retningen af ​​logs i forskellige lag er vinkelret på hinanden. Flere flåder er lagt under bygningen. Rafts er bundet til hinanden. Rafts ligger ikke kun under bygningen, men strækker sig også ud over bygningens omkreds for et dusin meter

    Nej, flåden er kun et vandret plan i fuld forståelse. Jeg så disse flåder med mine egne øjne, når genoprettende obduktion. Det er virkelig lagt vandret, tæt på hinanden logs med en diameter på ca. 40 cm. Logs er lagt i to lag, retningen af ​​logs i forskellige lag er vinkelret på hinanden. Flere flåder er lagt under bygningen. Rafts er bundet til hinanden. Rafts ligger ikke kun under bygningen, men strækker sig også ud over bygningens omkreds for et dusin meter

    Du er en slags specialist og har et forhold til konstruktion, så brug generelle byggevilkår. Dette er en træstøtte med et udvidet basisareal. I konstruktion er der intet koncept "raft9quot; Denne konstruktion i fundamentet (fundament) har en helt anden betydning og er ikke beregnet til at overvinde vandmiljøet, svømning.

    Det faktum at du beskriver en almindelig landsholdsstøtte fra logfiler. Sådanne understøtninger anvendes ikke kun til opførelse af huse og strukturer i det svampede terræn, men også i brobygning, opførelse af jernbaner og vejledninger.

    Nu om glasfiberforstærkning.

    Det er klart - dig "protalkivaete9quot; dette er stadig smukt "syroy9quot; byggemateriale på byggemarkedet og forsøge at overbevise alle om behovet for brug i lavkonstruktion.

    Vi vil ikke igen diskutere egenskaberne af glasfiberarmering. Sammenlign kun prisen. For eksempel, hvor meget er en stålbeslag på 12 mm og glasfiber til:

    bånd Grundlaget for huset er 12 * 12 m"grov, foreløbig tælling

    - har brug for 50 barer på 12,0 m vejer 530 kg værd 12,9 tusind rubler

    -8 mm til en pris på 17,5 pr. Meter; 600m værd 10.5 tusind rubler (ikke inkluderet "homuty9quot;)

    -10mm til en pris på 24,5 rubler - 500m 12.3 tusind rubler

    - kælder fundament (rammer "i trin af" armaturer 300 mm) 160 bar på 12 m, vejer 1,69 tons, koster 42 tusind rubler

    -8 mm med "shagom9quot; 200mm - 2880m er værd 50.4 tusind rubler

    - 10mm med "shagom9quot; 300 mm -1920 m værd 47 tusind rubler

    Principen om at styrke fundamentet er taget af typen af ​​deres forstærkning (rammeindretning) lavet af stålforstærkning. Hvor er 34% af besparelser ... det er uklart. Gør dine egne konklusioner.

    • visninger
    • evaluering
    • Svar

    Hurtig registrering og autorisation via det sociale netværk ®

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 5 =