30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Farvealdermøbelfoto

Farvealder fotomøbler

Nogle miniaturer er beskåret. Ved fuld visning vises billeder uden tab.

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Vi anvender i indvendige farver farver af alderen

Olkhovaya træ er længe blevet brugt af håndværkere i møbelproduktion. Dette naturlige materiale har rige nuancer fra honning til gylden. Nogle prøver af træ ligner valnød.

Måske, en række nuancer - den eneste vægtige fordel ved aldetræ. Dette materiale adskiller sig ikke i styrke og elasticitet, det er vanskeligt at behandle. Men efter tørring kvalitet, de gør fremragende produkter af elletræ, som vil vare lang tid uden at ændre form, ikke torsk eller tabe et attraktivt udseende.

Hvis træmaterialet har gennemgået den rigtige behandling, så kan træ være ens i tekstur og farve til valnød, kirsebær.

Alder har en behagelig lysebrun tone, som bruges i indretningen som en grundlæggende skygge. Det er blødt, egnet til ethvert design, farve. Ofte i farveskemaet erhverves aldersmøbler og indvendige døre. Møbler i lyse farver, er universel, egnet til børn, køkken, spisestue, gæsteværelse.

Møblernes farve er alderen på billedet, kan kombineres med lyse vægdekorationer. Fremragende lysebrunt miljø ser ud mod baggrunden af ​​gule, lysegrønne vægge. Og selvom det grå rum, møbler i farven på alderen i indretningen spredes og dekorerer situationen. For værelser, der er tapetseres i pistacie farvesammensætning eller dekoreret i fersken, pastel lyserød, pastel blå palet, farve elletræ møbler i det indre i billedet, vil passe bedst. Takket være en kombination af blide, ikke skrigende nuancer, er rummet roligt, hvile.

Effektivt og moderigtigt er et værelse med en kombination af chokolade og mælkede nuancer med lyse nuancer. Farven på møbleralderen i en kombination af chokoladefarver giver dig mulighed for at skabe et dynamisk design i kombination med mælkefulde nuancer, du får et blidt og harmonisk rum. Et gråt værelse, der er dækket af tapet i en musfarve, vil bogstaveligt talt komme til liv, når du bruger et sæt i et lysebrunt design.

Ifølge designere ikke den bedste kombination er en kombination af alderfarve og hvid eller sort. Dette er et skarpt farve ensemble, som ikke tillader at skabe en behagelig atmosfære. For at skabe et smukt design af ethvert værelse er det bedre at anvende tapet i farven på champagne, aiwory, pink pastel. Til kontrast kan du tilføje elementer af grafit, rige lilla og chokoladefarve.

Det mest populære rum, hvor husmødre elsker at bruge møbler er farven på alders, er køkkenet. Headsets i lysebrunt design er meget populære på grund af deres anvendelighed. Møbler lavet af alvedræ på billedet passer perfekt ind i køkkenet. For at skabe en behagelig stemning i køkkenet anbefales det at kombinere møbelalderen til farve på tapet i malkestald eller pastelldekoration. Men at interiøret ikke viser sig at være kedeligt, glem ikke at supplere situationen med lyse tilbehør.

Det er umuligt at vælge den bedste farve til at dekorere et børnerum end en alder. Møbler i lyse farver vil tjene som en vidunderlig baggrund for at skabe, som en dreng, et dynamisk rum og et blidt rum til pigen. Ved hjælp af lyse møbler kan du nemt supplere designet med lyse tekstiler. En vellykket løsning til at arrangere et hyggeligt værelse er brugen af ​​puder og sengetæpper i patchworkets stil. Brug af multi-farvede gardiner er tilladt. Ved hjælp af disse anbefalinger vil det være muligt at skabe et behageligt, praktisk og originalt rum.

Brugen af ​​aldermøbler forbyder ikke kombinationen af ​​møbler fremstillet af andre trætyper. Meget interessant er kombinationen af ​​alder og mahogni. Mætning og juiciness af farver giver dig mulighed for at kombinere sådanne møbler med tekstureret tapet i de samme saftige nuancer. Og at designet ikke fusionerer i et enkelt ulæseligt billede, anbefales det at supplere interiøret med beige detaljer.

For at fremhæve mætningen af ​​alderen anbefales det at bruge møbler fremstillet i farvebleget egetræ. I dette tilfælde skal baggrunden kombinere disse to farver. Et fremragende valg til at dekorere væggene vil være tapet grøn te med et mønster i oliven skygge. Komplet oprettelsen af ​​en original interiør sofa vil hjælpe i terracotta dekoration. Gardiner kan vælges olivenfarvet, med koralfinish.

Således møbler i farven på alderen - et fremragende, praktisk valg, der passer perfekt i næsten alle indretninger. Farvernes alsidighed giver dig mulighed for at kombinere lysobjekter med forskellige detaljer og tilbehør.

Møbler lavet af aldetræ ser lige så godt ud i børnehaven, i stuen, i soveværelset, i køkkenet. Oprettelse af en hyggelig og behagelig atmosfære i huset, du kan sikkert bruge møblerne i alderen farve.

Farvealder: En kombination i interiøret med andre farver

lookcolor.ru »Træfarve» Farvealder: En kombination i interiøret med andre farver

Farven på alderen er træets honningfarve. Kombinationen af ​​det med kolde nuancer af tapet i interiøret vil forbedre sin gyldne nuance. Eksempler. Foto.

Alder træ har en rig honningfarvede, rødlig-gule og røde nuancer, nogle er ligesom den gyldne eg, andre på nogle sten kirsebær og valnød. Alderen selv er ikke en værdifuld træart og er af mellemhøjhed i forarbejdning. Det er ikke stærkt og ikke meget elastisk, det er ikke modstandsdygtigt over for rådnende, når ydersiden er færdig eller i kontakt med jorden. Kontakt med metallet med høj luftfugtighed efterlader grå pletter på overfladen, derimod forårsager korrosion. Kontakten med cement er også skadelig.

Altret er dog ensartet og blødt, det tørrer godt, knækker ikke og bevarer sin form. Det er nemt at ændre: det er ikke svært at så, planlægge, holde skruerne og limet sammen. Det er også godt poleret, lakeret og ansvarlig for moræne. Efter forarbejdning kan farven på alderen ligne kirsebær, valnød, mahogni og endda med ibenholt.

Alder er et almindeligt træ fra Europa til Sibirien. Relativt let bytte af træ og dets egenskaber forårsager lav lav pris, men på samme tid, overholdelse af behandling og evne til at efterligne ædle træsorter gav hende en anstændig segment af finer produktion, og dette møbler farve el døre, laminat.

Kombinationen af ​​alder og loro

Eller gylden alder og mahogni. Dette frem for alt kontrasten i lysstyrken, men højdepunktet i denne kombination er farvemætningen af ​​begge træarter: succulent alder ikke give en mørk bordeaux farve. Tapetet til denne kombination af trætoner bør ikke være mindre mættet, helst tekstureret og med farveovergange. Uanset hvad alle sammenflette og holdt kontrasten, brug i de indvendige beige nuancer: møbler i farve af bleget eg eller beige tæppe. For polstring polstring bruge en kombination af lys beige og grå med en blå farvetone. Gardiner vil se godt roligt rød-orange farve. Og de lyse elementer i rummet, såsom fragmenter af malerier eller andet værelse tilbehør - en klassisk orange.

Kombinationen af ​​alder og eg rustik

Og denne kombination er bygget på kontrasten, men det har fastlagt grundlaget for lighed nuancer af el og eg, rustik stil: både guld undertone, men jo mørkere farven på egetræ også skyldes mørkebrune streger - design. Dette er en rolig kombination. Med nogle belysning kan skyggerne af disse træarter virke identiske. Fortsæt linjen af ​​balance vil hjælpe roen tapet: ingen skarpe overgange, neutrale farver. Så silketrykket vil give en vis glans og opretholde den givne atmosfære.

Støtte et elegant miljø hjælper dig med perle sofa grå-lilla skygge med egetræ rustikke armlæn. Brug den samme nuance af rød karmin i gardinerne eller andre tekstiler i rummet.

En lyse accent af rummet vil være fersken skygge.

Kombinationen af ​​alder og bleget egetræsfarve

Hvidagtig eg er normalt en kold skygge, og foruden en lille lys kontrast er det en kontrast af varmt og koldt. På baggrund af bleget eg vil alderen se mere mættet og strålende.

For at forbinde disse to farver: Bleget egetræ og alderfarve, vælg en baggrundsfarve mellem kulde og varme, for eksempel farven på grøn te med et oliemønster.

Sofaen i dette værelse er egnet terracotta med et mønster der indeholder en køligere skygge af grønt.

Gardiner i et sådant værelse er bedre at vælge oliven og møbler farver af bleget eg.

Til tilbehør kan du vælge en lyserød nuance, men ikke kold, men tættere på koralen.

Kombinationen af ​​alder og macassar

Dette er en skarp lyskontrast af mørkt og lys. Kombinerer disse træfarver gyldne rødbrune vener af macassar og rig farve.

Et rum i en kombination af sådanne trætyper vil være excentrisk, kontrasterende og lyst. Tilføje kontrast med lys tapet i lilla og lilla striber.

For at indstille et elegant værelse, brug en blank sort lædersofa.

Møbler er også bedre at vælge sort farve med en overflod af glas.

Gardiner på vinduerne vil se lilla violet og lyse tilbehør - farverne på lilla.

(kun på russisk)

Indretning er meget vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære, hvor du vil føle dig tryg i dit liv. Og i den henseende er ikke det sidste sted besat af farve løsninger. Køber møbler og dekorationsmaterialer, du skal repræsentere det overordnede farveskema i dine lokaler.

Polstrede møbler, headset, laminat og tapet - er den vigtigste bærer af farve i rummet, og før beslutningen om at købe, skal du have et designprojekt, som du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 48 = 53