30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Fælles badeværelse

Badeværelse design - 30 billeder af indretningsdesign ideer

De fleste mennesker tror, ​​at badeværelset udformes og slutter med valget af efterbehandling og farveskema. Faktisk er dette et bredere koncept.

Det fulde designprojekt, som er grundlaget for reparationen, omfatter ledningsføring, vandforsyning og kloaksystemer under hensyntagen til placeringen af ​​VVS-inventar. Først efter det, på papir eller i et computerprogram, visualiserer fremtidens interiør op til tilbehør. Alle faser er indbyrdes forbundne, hvilket resulterer i et harmonisk billede af den fremtidige reparation: smuk, komfortabel og funktionel.

Principper for planlægning og zoneinddeling

Der er sådan en ting som en "funktionel zone", der er forbundet med planlægning. VVS er arrangeret på en sådan måde, at den er så adskilt som muligt fra hinanden, og foran den og ved siderne er der i det mindste lidt ledig plads til praktisk brug.

På forespørgsel kan der identificeres individuelle zoner: Brug kombinationer af teksturer, lav farvelentninger, installer partitioner. I et kombineret bad arbejdsområde bør være mindst tre:

Udgangspunktet for layoutet er kloakstativet. Jo længere væk fra ham vil VVS installeres, jo flere rør skal lægges og holde hældningen nødvendig for plommen. I praksis skal toilettet væk fra stigrøret i 2-3 meter løftes på podiet for at sikre en normal vandafladning.

Der er to hovedmåder til at lokalisere VVS:

 • Lineær - indebærer parallel placering af elementer, ofte modsat hinanden;
 • Radial - VVS er placeret på omkredsen.

Det komplette design af det integrerede badeværelse består af små genstande, ikke det sidste sted er besat af tilbehør: blandere, hylder, kroge til håndklæder, coasters, sæbe, håndklædeholdere, toiletpapirholder og meget mere. Tilbehør anbefaler at placere under reglen af ​​udstrakte hænder. Det er alt, hvad der kan være nødvendigt, for eksempel i nærheden af ​​håndvasken bør der ikke være mere end 70 cm.

Alle VVS-inventar bør kombineres. Stylistik, materiale og form er af stor betydning. Dimensioner af produkter dikterer ofte små dimensioner af rummet. Heldigvis er der i det moderne marked mange muligheder, der giver dig mulighed for at maksimere den økonomiske udnyttelse af rummet uden tab af kvalitet og bekvemmelighed.

For små værelser er det bedst at vælge den indbyggede, hængende eller hjørne VVS. Samtidig tages der hensyn til gæsternees fysik. En meget høj mand vil nok være ubehageligt i et fem fods bad, og store mennesker er ubehagelige i et lille brusebad.

Vær opmærksom på vaskens størrelse. Selvfølgelig vil jeg spare penge, men en meget lille skal er ikke altid den bedste løsning. Hvis du planlægger at installere en vaskemaskine under vasken, skal du give en model med en bakhøjde.

Valget af farve i indretningen påvirkes af personlige præferencer, men tager også hensyn til andre vigtige faktorer:

 • Lys toner øger rummet visuelt, mørkt - reducer;
 • Psykologisk opfattelse af farve;
 • Hvis det besluttes at overholde en stil i design af et kombineret badeværelse, så vil han på mange måder diktere valget af farver, som svarer til hans koncept;
 • De, der er glade for feng shui, bør huske på, at ifølge den taoistiske doktrin bidrager kun pastell nuancer af blå, grøn, hvid, violet til genoprettelse af styrke og rensning af træthed.

Uønsket er brun, grå, sort.

Materialerne er underlagt særlige krav. De skal være smukke, praktiske, fugtbestandige. Dette gælder for alle overflader.

Loftet kan være glat eller tegnet, det er vigtigt at overveje højden af ​​væggene. Suspenderede strukturer vil blive stjålet mindst 5 cm fra højden. Hvis der vælges forskellige belægninger til vægge, gulve og lofter, er det vigtigt, at de passer problemfrit ind i det samlede interiør.

Badeværelsesdesign er en kreativ proces, hvis det er svært at tegne et billede i fantasien, men du vil have noget interessant at se indretningen af ​​de kombinerede badeværelser på billederne præsenteret på netværket. Egnede produkter i det moderne marked, som de siger, for enhver smag og pung.

Til vægafslutning:

 • Lægning af keramiske glasplader;
 • Farvning af vægge med vandtæt maling;
 • Pasta med vandtæt tapet;
 • Dekorative plaster;
 • Plastpaneler.

Hovedmaterialet er ofte kombineret med naturlig og kunstig sten, småsten, mosaikker.

 • farvning;
 • Loft af fliser;
 • Hængende loft fra fugtresistent gipsplader;
 • Aluminium ophængte paneler;
 • Plastpaneler.

 • Keramiske og porcelæn fliser;
 • Gulvbelægning af naturligt træ (terracotta);
 • Naturkork;
 • Vandtæt laminat;
 • Selvnivellerende polymergulve.

Hvis du valgte keramiske fliser til afslutning af rummet, kan du lave layout i specielle computerprogrammer. Ud over visualisering hjælper de med til at beregne mængden af ​​efterbehandling og forbrugsstoffer korrekt.

Sådan organiserer du belysning korrekt

Belysning er vigtig, som mange undervurderer. Korrekt udvalgte og lokaliserede lamper vil give normal belysning, gøre badeværelset mere hyggeligt, lægge vægt på den valgte stil, hjælpe med at skjule eller fremhæve enkelte elementer, visuelt øge eller formindske rummet.

Lyskilder anbefales at placeres på forskellige niveauer: Hovedbelysningen (loft) kombineres med en væg- eller gulvlampe, så der ikke er plads til skyggefulde områder.

Den oprindelige moderne løsning er belysningen af ​​forskellige zoner ved farvet belysning samt tildeling af individuelle dele med et LED-bånd.

Belysningstips:

 • Ideelt set bør hvert funktionelt område have sin egen belysning i form af en eller flere armaturer;
 • En direkte stråle af lys bør ikke afspejles i spejlet;
 • Udformningen af ​​et lille badeværelse indebærer altid lyse belysning, det hjælper med at visuelt forstørre rummet;
 • Lysudgangseffektregulatoren vil hjælpe med at organisere det nødvendige humør;
 • Det er uønsket at bruge fluorescerende lamper med koldspektrum (5000-7000K), de bidrager ikke til skabelsen af ​​komfort.

Spejl er valgt i overensstemmelse med det overordnede koncept og stil. Hvis firkanter dominerer, skal den have spidse vinkler, i et interiør med glatte linjer ser det bedre ud som ovale eller runde. Ifølge monteringsmetoden er spejlet opdelt i indbygget (forsænket i finishen), hængslet i rammen og gulvet. Desuden kan spejlet være forsiden af ​​hængeskabet.

Meget ofte er designet af et kombineret badeværelse i en moderne stil understreget med neonbelyste spejle, men den bærer ikke en funktionel belastning og er kun en dekoration, der hurtigt plager. Reflekterende overflader øger visuelt rummet, men med deres overskud kan det være ubehageligt.

Spejlets hovedområder:

 • Over vasken;
 • På en mindre ofte to tilstødende vægge over badeværelset;
 • Inde i indgangsdøren;
 • Nichens bagvæg
 • I værelserne er gulvspejle installeret i personens højde.

Det skete så, at design af et badeværelse med et vindue er sjældent for os. Medmindre der i lejlighederne ofte er et lille vindue i køkkenet. Lys fra dette "vindue" er så lille, at åbningen sædvanligvis sys op. Som en mulighed i stedet for det kan du indsætte et farvet glasvindue, et billede, genindføje i en niche.

Rummelige værelser i private huse kan ganske enkelt erhverve en vinduesåbning af enhver form og størrelse. Der er mange fordele ved denne løsning: naturlig belysning, ekstra ventilation, visuel udvidelse af rummet, æstetik. Hvis landskabet fra vinduet i fremtiden ikke er tilfredsstillende, kan du begrænse det falske vindue. Det kan også udstyres med en bred vindueskarm med udskæring under håndvasken, dekoreret med rulle gardiner, søde tekstilgardiner. Og hvis på vindueskarmet for at sætte fugtighedsbevidste planter bliver toilettet til en ægte grøn oase.

Ikke-standardiserede løsninger og teknikker

Moderne teknologier og overflod af finish gør det muligt for badeværelset at legemliggøre de mest originale arkitektoniske ideer og komplementere indretningen af ​​badeværelset med innovative elementer. Måske vil en af ​​disse ideer også være til din smag.

 • Podiet kan allerede betragtes som en klassisk teknik. Det hjælper med at skabe usædvanlige bøjninger, linjer, bade.
 • Indbygget brusebad - en rationel og smuk løsning, hvorfra det indre af et kombineret badeværelse i et hvilket som helst område kun vil være til gavn. Fraværet af en palle åbner nye muligheder for at organisere rummet. Derudover ser disse brusere stilfulde og moderne ud.
 • Pejse - denne originale, ikke-standardiserede løsning blev mulig med fremkomsten af ​​bio-pejse. Nyheden arbejder på miljøvenligt brændstof, kræver ikke en skorsten, kuldioxid i forbrændingsprocessen er ikke mere end et lys. Oftest er disse pejse indbygget i væggene.
 • Skillevægge i design af delte badeværelser udfører normalt en dekorativ rolle, samtidig med at et separat funktionelt område blokeres.
 • Nicher findes ikke ofte, fordi deres arrangement indebærer at reducere rummets rumfang.
 • Arrangement af gipsplader er normalt forårsaget af behovet for at skjule kommunikationer, der er blevet glemt eller ikke kunne gemmes i væggene i de indledende stadier af reparation.

Designet af et kombineret badeværelse stort eller lille - et ret komplekst, besværligt arbejde, hvor man skal tage højde for et stort antal nuancer. Skynd dig ikke, før du forsøger at genskabe et billede fra internettet, tænk om det fuldt ud opfylder dine krav.

Interiør af et badeværelse

Ofte i lejligheder og huse er et badeværelse lavet kombineret. Dette er berettiget ud fra det synspunkt at spare plads (en væg er mindre) og også fra det funktionelle synspunkt. Men for at udvikle badeværelset er det ikke let: du skal placere VVS'en korrekt og til og med nogle gange husholdningsapparater (vandvarmer og vaskemaskine). Om alle finesser af denne vanskelige besættelse yderligere.

For at bruge VVS var praktisk, bør den være placeret i en bestemt højde, samtidig med at der opretholdes mindste tolerancer for vægge og andre genstande:

 • Den optimale størrelse af håndvasken er 48-61 cm (i mindre størrelser er lige hånd ikke behagelige at vaske);
 • før vasken skal være ledig plads - mindst 69 cm;
 • de øverste hylder i badeværelset bør ikke være placeret mere end 180 cm;

Korrekt arrangement af håndvasken og hylderne over den

Placeringen af ​​toilet og bidet i forhold til væggene

Placering af papirholder og håndklæder

Under udviklingen af ​​badeværelset skal disse dimensioner tages i betragtning, men de kan og bør tilpasses. De beregnes for gennemsnitshøjde og gennemsnitsstørrelse af en persons krop. Bestemt med det nøjagtige sted for et bestemt interiør, "prøv på" afstanden til dig selv. Hvis du er komfortabel, i denne afstand, og du kan installere.

I det moderne badeværelse er der udover sanitetsartikler også husholdningsapparater. For mangel på et andet sted anbringes her en vaskemaskine og nogle gange en kedel. Så i tillæg til toilettet, håndvask og bad / bruser, skal du kigge efter et sted til yderligere to ting.

En af mulighederne - hent maskinen og vasken, så stilklen skjuler under vasken. Ulempen ved denne løsning er, at vasken bliver højere end normalt, og maskinen skal se smal ud. Hvis der er høje mennesker i familien, er lidt højere VVS ikke forfærdeligt, og pladsbesparelsen er solid. På billedet nedenunder en af ​​varianterne af et sådant design af badeværelset. Vasken bruges rektangulær - der er mange sådanne i dag.

Maskinen under vasken er en måde at spare plads på i badeværelset

Runde skal tager mindre plads

Hvis du ikke kan løfte vaskeserviet på nogen måde, skal du sætte maskinen, hvor den passer ". Til stedet over det gik ikke, du kan lave hylder på toppen. Hvis der er behov for at hænge en kedel, over maskinen, er det stedet.

Kedel (vandvarmer) over vaskemaskinen - en rimelig løsning

Over maskinen kan du lave hylder

Hvis rummet er meget lille, skal du kigge nærmere på de øverste vaskemaskiner. De har mindre dimensioner og kan klemme ind i et lille rum.

Hvis der er et lille ledigt rum i badeværelset, kan du prøve at finde en vaskemaskine til det

Badeværelset har selvfølgelig den fordel - i det kan du suge i varmt vand. Men det tager meget plads og i nogle tilfælde kan denne bekvemmelighed forsømmes ved at sætte eller lave et brusebad.

Hvis du ikke vil sige farvel til badeværelset, vil vi "indskrive" det og alle de nødvendige ting. Den mest oplagte måde er at placere vasken, så den er ved en kant over badeværelset. Men du bør sørge for, at håndvasken er behagelig.

Håndvasken er valgt i en lille cirkulær form

Hvis du bare bruger en lille håndvask, vil dette medføre stor ulejlighed: Sprøjten vil flyve i alle retninger, og tilbehør har ingen steder at sætte. I sådanne tilfælde skal du lave et bordplade (som i billedet ovenfor), fliser det med mosaikker eller fliser. Det tager mindre plads, og funktionaliteten er endnu højere.

En anden mulighed er at lægge et vinkelbad, hvorved der frigøres et hjørne til at installere en vaskemaskine eller en toiletskål.

Hjørnebad er mere kompakt

En anden mulighed er at bruge et badeværelse med ikke-standardform. For eksempel, som i billedet. Og der var plads til en bil ...

Badeværelse af ikke-standardform er også en stikkontakt

Hvis alt det samme i badeværelset ikke kan komme ind på badeværelset, sæt bruser (hvordan man installerer en brusekabine læs her). Og ikke nødvendigvis køb klar, du kan lave det selv - bygg en palle fliser og installer døren.

Bruserum på badeværelset

Hjemmelavet brusebad omslutter godt med enden af ​​et langt og smalt badeværelse. Du kan simpelthen hegn omkring en meter fra væggen og sætter døren ind. Og dørene kan lægges glas (hærdet glas). De deler ikke et lille rum, og badeværelset er mere harmonisk.

I firkantede rum er en del af området afskærmet og anbringer en adskillelsesvæg. Med denne beslutning skal du huske på, at bruseboksens mindste størrelse er 90 * 90 cm. Det er ikke nok - du vil ikke vinkle så meget med dine hænder, så hvis det er muligt, lav lidt mere.

Hegn en del af badeværelset med en væg

At bruge et badeværelse er meget mere praktisk, hvis det har et bidet. Optimal, hvis den kan placeres ved siden af ​​toilettet (afstanden mellem to lervarer er ikke mindre end 40 cm). Hvis der ikke er nok plads i nærheden, kan du installere det på den modsatte væg. Det vigtigste er, at der blev bragt vand og en afløb.

Den bedste variant af bidet arrangementet

Problemet er, at med alle tilgange tager dette hygiejneelement omkring en meter nyttig plads. Hvis det samlede areal på badeværelset kun er 4-5 kvm. dette er meget. I dette tilfælde kan du installere et hygiejnebruser. Toilettet er forsynet med varmt / koldt vand, en blander og en fleksibel slange med en speciel dyse er placeret. På funktionaliteten af ​​denne mulighed er lidt ringere end budet, men det er også meget praktisk.

Hygiejnisk brusebad i nærheden af ​​toilettet - praktisk og sparer plads

Badeværelset er oftest udviklet under hensyntagen til, at væggene er foret med keramiske fliser. Indtil for nylig havde konkurrenterne ikke dette materiale. I dag er mere og mere populært mosaikken. Dette er en meget lille flise (glas eller keramik), klistret på et polymernet. Små fliser har normalt flere nuancer, som giver væggene et interessant udseende og er til stede i de fleste moderne interiører på badeværelset.

Mosaik ser attraktivt ud

Ved udformningen af ​​badeværelsens vægge overholdes de samme tendenser - kombinationen af ​​fliser i forskellige farver og nuancer. Samt når der kombineres wallpapers, producerer fliser producenter samlinger, hvis design er designet, så de kombinerer med hinanden.

Badeværelse design ved hjælp af fliser fra en samling

Stilene i badeværelsens design er også ændret - de udsmykker i stigende grad rummet med en moderne stil i minimalistisk eller højteknologisk ånd. Når du opretter en sådan indretning, brug en VVS af rektangulære former og et minimum af farver. For alle disse stilarter er neutrale toner til vægge - hvide, grå, beige karakteristiske. Og mod denne baggrund kan der allerede være flere lyse elementer fra et kompatibelt gamma.

Stil minimalisme i design af badeværelset - ingen ekstra detaljer

Imidlertid kan moderne VVS selv være en dekoration. Der er meget dekorative former med elegante konturer.

Usædvanlig form for sanitetsartikler til stiligt design af et badeværelse

Designet af et kombineret badeværelse er mere kompliceret end en separat

Mosaik på væggene og gulvet - en af ​​de mest fashionable trends nu

Badeværelset er 4 kvm. for meget kan placeres

Til romantiske mennesker - et lyserød badeværelse med blomsterdekoration

Et brusebad i et lille badeværelse er en måde at "få" mere plads på

Minimalisme i alt ...

Og igen mosaikken ... Succesmæssigt adskilt badet fra håndvasken - der vil være mindre spray

Interessant layout af fliser til badeværelset - både let og kedeligt

Panel af mosaik - dekoration af ethvert interiør

Døre i brusebadet kan også laves af farvet glas i tone eller sætte skillevægge for at skabe en mere hyggelig atmosfære

Hjørne toilet er et sjældent fænomen, men nogle gange uerstattelig

Design af et lille badeværelse er en kunst

Ikke altid på fliserne. Mulighed med malede vægge

Selvniveauende gulve med eller uden mønster - en anden nyhed i de seneste år

For dem der er tættere på moderne stil tættere på firkantede eller rektangulære VVS

Badet adskilles af en glasskillevæg med et mønster

Mosaik i kombination med fliser i tone - stilfuld og smuk

For dem der har et vindue på badeværelset

Hvid og lyserød udgave af badeværelset

Lys turkis til et munter stemning

Hvid baggrund fortyndet med bløde gule tilbehør

Et usædvanligt spejl i badeværelset sætter tonen til hele designet

Variant af layout af et lille badeværelse

På væggene - natursten, usædvanlige møbler og en glasvask - et stilfuldt interiør

Pink matte fliser på badeværelset - en slags anden

Uden klassikere kan ikke gøre

Juicy greener på en hvid baggrund - simpelt og effektivt flise layout (den modsatte side er helt grøn)

Hvid og brun badeværelse indretning

Hvidgrøn version af designet

Mosaikken er trods alt meget smuk

Usædvanligt design - en mur i "murstenen"

Valget af planlægning og design af et kombineret badeværelse

Badeværelse og toilet er værelser af beskeden størrelse, hvor du skal placere mange funktionelle husholdningsområder og tekniske anlæg, og derfor lave reparationer, beslutningen gøres oftest til fordel for et kombineret badeværelse.

I denne artikel, vi vejer alle de "professionelle" og "ulemper" af den kombinerede rum, vil fortælle om, hvordan man kan lave en plan, arrangere VVS og møbler, hvilken slags materialer til efterbehandling er bedre at bruge, hvordan man laver uddannede design kombineret badeværelse, vil foto eksempler med til at illustrere den mest praktiske og originale ideer.

Kombiner eller ikke kombinere - fordele og ulemper ved ombygning

Lad os prøve at finde ud af, hvor praktisk ideen om at kombinere badeværelset er. Vi bemærker straks, at det er umuligt at besvare dette spørgsmål utvetydigt, vi kan kun fremhæve de vigtigste øjeblikke for ombygning, og i overensstemmelse med dem skal vi allerede træffe en beslutning.

Billede af et lille badeværelse kombineret, ideen om at udstyre 3 kvm. m.

Positive sider af tilpasningen:

 • da mellemvæggen og en dør fjernes, vises en betydelig besparelse af de finansielle ressourcer på efterbehandlingsmaterialerne;
 • Du kan mere bekvemt og kompakt placere kommunikation: For at lave et nyt rørlayout skal du gemme tællerne;
 • ved at kombinere synes ekstra plads, kan du planlægge en ny plads, for at skabe et moderne interiør og rumme ekstra udstyr eller inventar, for eksempel, en vaskemaskine eller et skab, sætte et hjørne badekar eller bruser.

Minimalisme passer bedst til et lille kombineret badeværelse

kan sikkert tilskrives ulemperne ved at kombinere sådanne gener som omkostninger, og ikke små, at sanere, da denne begivenhed er obligatorisk kræver enighed og alle ændringer skal dokumenteres.

Foto af designet af et kombineret badeværelse, ergonomisk arrangement af sanitetsartikler

Det er også bedre ikke at kombinere et badeværelse, hvis familien er talrige, og der er børn i den. Og det er selvfølgelig ikke muligt at kombinere et badeværelse, hvis væggen mellem toilettet og toilettet er en transportør.

Original design af badeværelset, muligheder for at kombinere materialer

Udformning af det kombinerede toilet

Projektet af et kombineret badeværelse udføres på en sådan måde, at der samlet set opnås maksimal komfort og funktionalitet i lokalerne. Værelset vil være ergonomisk, hvis der i rummet skal tages hensyn til følgende henstillinger:

 • Før badeværelset eller bruseren anbefales det at lade 700-105 mm ledig plads.
 • Afstanden fra bad til bøjler og håndklædetørrer er 500 mm;
 • Før toilettet skal der være 600 mm ledig plads på siderne af sin midterakse på 400 mm.
 • Spylerøret skal føres fra panden ned til kloakåbningen i en vinkel på 45 °.
 • Håndvask er placeret 800-860 mm over gulvet, den bekvemme bredde er 500-600 mm.
 • Fra vasken til sidevæggen skal der være mindst 200 mm, for ikke at kæmpe med albuer.
 • Fra et håndvask til en toiletskål mindst 250 mm.
 • Før håndvasken skal 700 mm ledig plads overlades.
 • Hvis der er 2 dræn til vask, skal de placeres 250 mm fra hinanden og 900 mm mellem blanderne.

Tip: Hvis huset er to eller flere etager, skal badeværelserne placeres oven over hinanden, de kan ikke placeres over stuerne.

Design af et kombineret badeværelse med badekar, en kombination af dekorative gips og træ i interiøret

Bemærk, at den mindst mulige område af den kombinerede toilet lidt mere end 2 m2, bør overvejes sådant arrangement plads omhyggeligt, for eksempel, er det bedre at installere en kompakt bruser eller indlejret pomyvochnaya montere panelet og isolere rummet med skærme.

Design af et kombineret badeværelse i en Khrusjtjov, et eksempel på hvordan man designer et lille rum med et indbygget brusebad

For at installere et badekar, en håndvask og et toilet, er der mindst 3,3 m 2 på gulvet, i dette område med et kompetent arrangement af VVS, kan en smal vaskemaskine også monteres. Og på store områder kan du allerede sikkert installere og et skab og en anden vask og et bidet. For at installere et bad i midten af ​​rummet skal du have et kombineret badeværelseområde på mindst 8 m 2.

Billede af det kombinerede badeværelse i Khrusjtjov, foto af det lineære arrangement af sanitetsartikler

Reparation i et kombineret badeværelse, billeder af de mest praktiske og interessante ideer er præsenteret i galleriet, kræver et kompetent udvalg af efterbehandling materialer, da rummet er specifikt med komplekse driftsforhold og et specielt mikroklima. Her er det vigtigt, at foringen er modstandsdygtig over for øget fugtighed og temperatur delta, ikke bange for eksponering for husholdningskemikalier, herunder alkaliske, sure opløsninger og slibende pastaer.

Kombineret badeværelse, foto af ikke-standard design og brug af ikke-karakteristiske til dette værelse dekoration materialer: træ og tapet

Efterbehandling kombineret badeværelse plast-paneler i dag en af ​​de mest overkommelige og populære muligheder for at foretage reparationer i badeværelset med deres hænder. Men det skal understreges, at en allerede lille størrelse rum, installation af paneler mister 50-100 mm på hver side. Men dette materiale er let, nem at installere, ikke bange for mug og skimmel, og kræver ingen yderligere efterbehandling, hvilket gør PVC-paneler indtager en førende position blandt de materialer til reparation af budgettet.

Billeder af det kombinerede badeværelse i Khrushchev, sandy farver af dekorationen øge visuelt rummet

På smalle vægge anbefales paneler at blive fastgjort vandret for at visuelt udvide rummets grænser for at øge effekten, kan du bruge glatte teksturer.

Det er nyttigt at vide: På glatte overflader er forurening fra vand og skum tydeligt, på matpaneler er sådanne mangler mindre mærkbare. Glans vaskes kun med blide løsninger, det kan ikke gnides med slibemidler, da selv mikroarrays er synlige på den.

Interiørfoto af et kombineret badeværelse, PVC-paneler

Tile er en klassisk version af badeværelset, som skyldes praktisk, pålidelighed, æstetik, hygiejne og ekstraordinære fysiske og mekaniske egenskaber af materialet. Selvfølgelig, for at færdiggøre badeværelset med fliser - begivenheden er dyrt, men holdbarheden og funktionaliteten af ​​flisen motiverer omkostningerne over tid.

Reparation af et kombineret badeværelse i en hruschevka, zoneinddeling med kontrasterende fliser

Til vægge bruger normalt en glat flise med en blank eller silkeagtig tekstur, den reflekterende overflade skaber illusionen af ​​ekspanderende rum og desuden fjerner det let snavs. For gulvet er det bedre at bruge en flise med en shagreen (hård) tekstur for at undgå at glide på det våde. Fliser bekvemt zonirovat kombineret badeværelse, fremhæver funktionelle rum med forskellige teksturer, kontrastfarver, grænser eller dekorative indsatser.

Interiør af et kombineret badeværelse er lille i størrelse, genopfriskning i en Khrusjtjov

Træindretningen af ​​badeværelset er ærlig talt ikke den mest populære måde at lave reparationer på. Ofte kan beklædningen af ​​badeværelser og toiletter findes i private huse, i lejligheder til afslutning af badeværelset træet er normalt kombineret med andre materialer.

På grund af det komplekse badeværelsets komplekse mikroklima er ikke alle klipper egnede til efterbehandling, du kan sikkert bruge: eg, elm, lærk, yew. Men i hvert fald skal træet behandles med antiseptika og tilsætningsstoffer, så det ikke rotner og ikke bliver fugtigt og lugter.

Billeder af de kombinerede badeværelser efter renovering, efterbehandling af træ og gips

Om andre varianter af efterbehandling af det kombinerede badeværelse

For at skabe en original, der kaldes "ikke-slået" indretning af et kombineret badeværelse, bruger de ofte maleri, dekorative gips, natursten og akryl, agglomerat, flydende teknologier, mosaik og endda tapet. Men denne finish kræver vandtætning af rummet, fortrinsvis tvungen ventilation, samt omhyggelig udjævning og forberedelse af overflader.

Reparation af et kombineret badeværelse, originalt interiør med dekorative indlæg

Yderligere aktiviteter er besværlig, kræver inddragelse af specialister, tegne en betydelig omkostning, udover priserne på disse materialer er betydeligt høj, så dette slut kombineret med luksuriøse badeværelser berettiget eftersyn, og er typisk købt i en specialiseret virksomhed "nøglefærdige".

Afslutning af det kombinerede badeværelse, foto af interiøret i klassisk italiensk stil

WC åbner perspektiver for designløsninger, kan rummet opdeles i zoner med en kombination af forskellige teksturer og farver til at bryde rummets geometri, en ny måde at planlægge tilpasningen af ​​VVS og møbler, der kombinerer en række forskellige materialer.

Design af et fælles badeværelse med et lille område, praktisk layout af funktionelle områder

Til efterbehandling små badeværelser med toiletter anbefales at bruge materialer med en blank tekstur, lys, pastel farver: beige, creme, hvid, sand, bleg blå og grønne nuancer af grå kombineret med koral, dæmpet gul, oliven, pink og lilla.

Delvis kombination af badeværelset i panelhuset, kontrasterende farver i finishen

Til det kombinerede websted blev ikke kun renoveret, smukke, men også stilfulde, brug tipsene til landskabet:

 • Palace stil - hvid keramik, spejle, stucco, elegante møbler, forgyldning eller bronze prætentiøse elementer.
 • Marine temaer kan bedst understreges af blå, blå, sand og gule farver i dekorationen, dekorative indsatser med fisk, skaller, glatte overgange (bølger) fra den ene zone til den anden.

Stort kombineret badeværelse i marine stil

 • Retro er et massivt badekar på buede ben, vintage kraner - venil-lam, messingskål, møbler fra broche træ.

Vintage indretning elementer vil understrege stilen af ​​det kombinerede rum og føje til det indre af udtryksevne

 • Hi-tech - det er blanke og rene kontrastfarver: metallisk, hvid og sort, rød og hvid (sort), nymodens bruser med alle mulige muligheder, vandhaner med temperaturkontrol, godt gennemtænkt scenariet af lys.

Interiør af et kombineret badeværelse i højteknologisk stil

 • Land (Provence, russiske stil hytter, Middelhavsområdet) - tree dekoration eller fliser med en tekstur, der efterligner træ, enkle hylder, gardiner med farvelægning er karakteristisk for landsbyen farvelægning (blomster, linned).

Provence er en uforanderlig farve og identitet af den landlige livsstil

 • Moderne - fliser eller paneler pvc beroligende farver, sort-hvid eller med en sten tekstur, komfortabel bad med usædvanlige former, måske et hjørne, eller et brusebad, møbler med buede flydende linjer.

Kombineret badeværelse i jugendstil, kontrastzonering

Stilen er i detaljerne, du kan bruge de dyreste materialer til reparation af det kombinerede badeværelse, købe VVS af et utroligt design, men rummet forbliver ansigtsløst.

For at give plads til individualitet, bør du tænke over hver detalje, det er genstandene for indretning og detaljer i detaljer, som vil hjælpe dig med at understrege indretningen af ​​dit interiør.

Det vandrette spejl udvider visuelt grænserne for det kombinerede rum, og kontrasterende lodrette indsatser vil gøre det højere

Sådan vælges et gulv og loftsplank til badeværelset

Hvad er standardstørrelsen på badeværelser og minimum ifølge snap

Oversigt over udformningen af ​​kombinerede badeværelser med billedeksempler

Kombineret badet med toilettet, desto bedre er det at niveauere væggene for at udligne overgangen?

Fugtbestandigt gipsplader er det nemmeste, gips kommer ud og længere og dyrere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 1