30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Etnisk stil i indretningen

Etnisk stil i indretningen - 39 billeder af værelser

Hjem »Indretning» Etnisk stil i indretningen - 39 billeder af værelserne

Kan du lide at rejse og vil have din lejlighed til at have den nationale smag af et elsket land? Anvend etnisk stil i det indre af et af værelserne! Et sådant design vil hele tiden give dig glæde og inspiration, samt glæde dine gæster. Men for dette er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer, møbler og dekorative genstande. Med hjælp af hvad og hvordan du kan dekorere et rum i etnisk stil - læs i dag, og se billeder med smukke eksempler.

Etno stil i indretningen: en række muligheder

Etnisk stil i indretningen kan udtrykkes med et billede af tapet, puder, gardiner og tæpper, usædvanlige møbler, samt malerier, statuetter og souvenirs bragt. Du kan anvende dem sammen eller tilføje portionsvis til det moderne design af værelser. Dernæst vil vi bringe ideer og billeder af de 4 mest populære etniske design stilarter til dato:

Hvordan man opretter en afrikansk etnisk stil i indretningen

Afrikansk etnisk stil brugt i interiører lige siden de første opdagelsesrejsende begyndte at bringe hjem trofæet i form af eksotiske dyreskind (zebra, giraf, leopard), de stødtænder fra elefanter og næsehorn, samt forskellige stammefolk tilbehør. Bemærk, at dyreindretning i dag ikke nyder sin tidligere popularitet på grund af menneskelige overvejelser. Selvom butikken altid kan købe kunstig pels eller stof med efterligning af hudmønsteret.

Alle former for udskæringer, masker og totems skaber i indretningen en stamme afrikansk smag; mange af dem har en interessant historie og selv, ifølge troen, er i stand til at bringe held og lykke til huset og beskytte det mod ond magt.

Ikke mindre atmosfæriske i huset vil se tematiske billeder og fotos, skåle, safari rifler, kurvekurve og afrikanske trommer. Lad os tage et billede af etnisk interiør i afrikansk stil.

Farverige interiør i den etniske stil i Indien

Indien har altid været forbundet med lyse farver, farverige stoffer, frodige mønstre og smukke møbler, dekoreret med udskæringer eller indlagt elfenben. Få mere at vide om møbler, indretning og indretning i indisk stil i vores artikel Indiske møbler og dekorationer i design af værelser. Nedenfor kan du kun se et par billeder til et eksempel.

Japansk etnisk interiør - 10 billeder

Lave borde, madrasser og puder på gulvet, vægge Shoji, billeder af drager, kanji, kirsebærblomster, kraner og andre fugle vil hjælpe dig med at oprette en japansk etniske stil i det indre af hans hus. Næste på billedet - 10 ideer til design af værelser i den fjerne Japan.

Læs også: Hvordan man laver et hus i japansk stil

Slaviske etnisk stil i indretningen - 9 billeder

Selvfølgelig er den slaviske etno-stil tættere på os og tættere. Petříkov maleri, håndklæder og andre tekstiler med broderede mønstre, lyse fliser og malede vægge, kniplinger duge, antikke træmøbler og, selvfølgelig, den russiske ovnen gør det muligt at realisere det indre kærlighed indfødte kultur og slaviske traditioner. Giv dette til de sidste 9 billeder i denne artikel!

Læs også: Skandinavisk stil i design af lejligheder - de 15 bedste inkarnationer

Etnisk stil: nationale træk i det indre

Etnisk stil er præget af brugen af ​​dagligdagse genstande, indretningselementer og indretninger, der er forbundet med en bestemt nationalitet. Dette koncept er meget bredt og dækker mange stilarter, derfor er det i hvert enkelt tilfælde nødvendigt at tale om en bestemt retning. Så den etniske stil i det indre kan inddeles i:

Samtidig bruges interiøret ofte som grundlag for den etniske stil, som var ejendommelig for repræsentanterne for denne etnos i antikken. For eksempel er den egyptiske stil stilen i Det gamle Ægypten, som ikke har noget at gøre med de kulturelle karakteristika for indbyggerne i det moderne Egypten.

Designet af lokalerne i denne stil har været relevant i flere hundrede år. Det bruges som kreative mennesker, rejselivere, forskere fra antikke kulturer og almindelige mennesker, der værdsætter varme og komfort. Denne retning giver dig mulighed for at dekorere dit hus helt original, ved hjælp af farven på et andet land.

Etniske stilarter har betydelige forskelle. Dette skyldes, at de afspejler menneskers samfund, deres kulturelle traditioner, som igen afhænger af landets situation, klima og andre forhold.

Nu har den etniske stil mange beundrere: det kan udføres interiører ikke kun af et bolig eller lejlighed, men også restauranter, butikker eller natklubber. Flyvningen af ​​designerens fantasi med dette design af rummet er ikke begrænset af noget, han kan skabe et interiør ved hjælp af alle de kendte teknikker. Der er tre retninger af etnisk stil.

Foto: plads til te ceremonier i kinesisk stil

Foto: soveværelse i arabisk stil

Foto: soveværelse i marokkansk stil

Foto: stue i indisk stil

Denne retning beskriver så meget som muligt den nøjagtige genopbygning af interiøret. Normalt anvendes dette design til, når de laver en tematisk restaurant, en café, men du kan også arrangere en boliglejlighed. For at gøre dette skal du omhyggeligt undersøge, hvordan dette interiør så i den kultur, den vil reproducere, hvordan væggene, gulvet, loftet, hvilke møbler og husholdningsartikler blev behandlet.

Foto: egyptisk stil

Rådet: I et moderne hus med en høj nøjagtighed til at reproducere hele teknologien til reparation er det ikke nødvendigt: I næsten enhver autentisk etnisk stil vil vægmaleri i neutrale lyse farver og brugen af ​​korrekt udvalgt parket passe.

Interiør, som indebærer brug af kulturelle motiver af forskellige stilarter. Totaliteten af ​​motiver fra forskellige kulturer, folk og lande uden kendskab til emnet kan gøre dit hus til et loppemarked. Tænk derfor gennem alle detaljer: Hvilket begreb kan kombinere forskellige objekter i livet?

Pas på, at der ikke er nogen komplet cacophony af farve. Vælg fra hele gammen en lys, mørk tone, en lys og et par dugede toner. Alle de indvendige varer, som du senere vælger, skal være i dette interval.

Overvej temaet: Alle fag er valgt tematisk: jagt, nat, hav, forår. Ornament og tegninger skal repræsentere en fælles stil, det er bedre at vælge en ting: orientalisk ligatur, geometriske ornamenter, plantemotiver.

Rådet: Etnisk stil giver generøs brug af dekorelementer og husholdningsartikler. Til indretningen var harmonisk, er det nødvendigt, at antallet af små detaljer harmonisk set kigget på møblerne og de store genstande.

Denne type design er den mest almindelige og enkle udførelse. Etnisk stil i indretningen, repræsenteret ved tilstedeværelsen af ​​separate accenter, kan udføres i en normal lejlighed, selv uden større reparationer.

For at en bolig med et neutralt moderne design skal blive et værelse med en slags national farve, er der nok mindre detaljer. Hvordan vælger du sådanne detaljer?

Stemningen er indstillet af tekstilerne: Køb indvendige elementer, der svarer til den valgte stil - Sofaer, tæpper, sengetæpper, gardiner, duge - alt, hvad der vil bringe farven til interiøret. Pick up flere elementer af forskellige størrelser til dekoration: en stor udendørs vase, en lampe, et panel, en statuette, flere små souvenirs. Dette vil være nok til ikke at røre rummet og skabe en hyggelig atmosfære i den.

Grundlaget for interiøret bør være et stort objekt, for eksempel et tæppe med etniske ornamenter i stuen, en duge på spisebordet eller et tæppe på sengen i soveværelset.

Foto: moderne stue i mexicansk stil

Hvilke etniske interiører vil fortælle

Med den rette tilgang, vil det indre af etniske stil skaber varme og komfort: i dette rum, kan du tage en pause fra hverdagens stress og jag og flygte fra hverdagens anliggender, at fordybe sig i en verden af ​​det land, hvor du har valgt til den kultur af design. Opret med smag vil denne stil vise dine gæster, at ejeren af ​​huset er en ekstraordinær, kreativ person.

Det skal huskes, at nationale indvendige genstande kan bære negativ energi. Dette gælder for genstande, masker, hieroglyffer, nogle symboler. Før du køber dette eller det pågældende objekt, skal du studere det: hvad det blev brugt til, hvad det fungerede, hvad det betyder.

Til en pris på organisering etnisk Interiør kan være meget forskellige: en autentisk ethnics det vil være meget høj, da det er nødvendigt at bestille produktionen af ​​husholdningsartikler, den mest hensigtsmæssige stil og relevante kulturelle funktioner i denne tid. Etniske accenter i interiøret tillade de laveste omkostninger til at fylde komforten i et hus på egen hånd.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til dette websted.

"Etnisk stil i det indre: eksotismens touch"

Etnisk stil i indretningen er et koncept, som alle har at høre, men hvad det betyder, det ved ikke alle. I oversættelse fra græsk er "ethnos" "folk", derfor kan etnisk henvise til italiensk, tysk, tyrkisk og til enhver anden kultur. Men i designmiljøet er dette ord blevet en fælles betegnelse for sydlige og østlige stilarter - afrikansk, marokkansk, mexicansk, brasiliansk, thailandsk, indisk og andre. Kolonistil i indretningen indebærer at blande arv fra kulturer af forskellige folk til en enkelt helhed, i henhold til begrebet eklekticisme. Men det vil være rigtigt at overveje hver enkelt af dem særskilt.

farve

detaljer

Afrika

Indien

Marokko

Mexico

porcelæn

Selvfølgelig, fra de mange forskellige af disse stilarter er ikke muligt at identificere en fælles farvepalet - i nogle lande til fordel for appelsin og røde nuancer, mens andre bruges i designet af alle regnbuens farver, og andre er ved at opbygge monokrome kombinationer, mens den fjerde og overhovedet vanskeligt at følge en logisk kæde. Derfor skaber en etnisk interiør, for at finde ud af mere om funktionerne i et bestemt land og betydningen af ​​farven i sin kultur.

Til at begynde med, vælg en stil! Hvad er tættest på dig, østlig afslapning eller den afrikanske oprør? Uanset hvilke elementer af hvilken kultur vi vil bruge, vælges materialer til dette enkelt og traditionelt. Træ, sten, tekstiler, så lidt som muligt plast og metal - samtidig realiserer nyttige principper for ekostilya i interiøret. Ideelt set, hvis du er som kolonialisterne, og fylder dit hjem med tilbehør, der er bragt personligt fra forskellige lande.

Afrikansk etnisk stil i indretningen betragtes som en af ​​de mest populære - det kræver ikke et stort område og total ombygning, da den udelukkende er bygget på møbler og tilbehør. Farver - varm sol: rød, orange, gul, terracotta, rødbrun, sort. Afrikanske interiører er slet ikke som maleriet af dette folk, der er lavet med tykke, brede penselstrøg af rene farver. De er relativt strenge og tilbageholdende, kendetegnet ved en klar geometri og en symmetrisk indrettet sammensætning.

 • For at gøre det så tæt på autentisk som muligt, vil flere kendte tilbehør hjælpe. Det mest bemærkelsesværdige af disse er dyrehud og efterligning af denne tekstur på forskellige overflader. Zebra, tiger, giraf, leopard - disse udskrifter kan placeres på sengetøj, tæpper, gardiner, møbelbetræk.

 • Som regel er afrikanske interiører meget brøkdele, der er ingen hoved og sekundære, hver ting virker til at skabe et fælles billede. Træ figurer og tallerkener er det andet kendte motiv, der vil dekorere dit værelse. De er sædvanligvis lavet af mørkt træ, på overfladen, hvor spidserne af kniven forbliver synlige. Uagtsomhed og en slags primitivitet af sådanne tal gør situationen fakturering.

Indisk stil er langt mere indviklet og farverige, det ligner en farverig kalejdoskop, hvor hældte azurblå, tranebær, rød, orange, citron stoklyshki skiftevis sølv og guld pailletter. Han adskiller sig ikke i sammensætningsdygtighed, og en europæisk person kan virke for afslappet og kaotisk. Men det er hans charme og filosofi.

 • Ud over dristige farver fylder du rummet med tekstiler - både dyre og enkleste stoffer vil virke, vigtigst af alt, at de kontrasterer skarpt med hinanden. Tæpper, puder og baldakiner kan overlappe hinanden, moderering her er ubrugelig. Børster og frynser er et andet vigtigt element i denne etniske stil i det indre.

 • Møbler kan være lave og enkle, men nødvendigvis dekoreret med rige udskæringer. Sådanne værelser er normalt zoned ved hjælp af skærme, træ eller silke på rammen. Kassér den øverste belysning, placer i forskellige vinkler små lamper med brede lampeskærme i situationen.

I den marokkanske stil lægges der større vægt på arkitektur end på indretning. Først og fremmest er dette prikken af ​​spidse buer, buer og kupledlofter. Marokkansk stil anses for at være farverig og lidt lurid, men i virkeligheden er det ikke altid tilfældet.

 • Nogle gange bruges farven meget moderat, for ikke at formørke designernes elegance som i billedet nedenfor. For at skabe et interiør til din lejlighed kan du låne en mosaikkarakteristik af Marrakech og udskårne portaler.

 • For dem, der opmuntrede prangende pop-art i det indre bliver nødt til at smage den rigdom af den marokkanske interiør skøre, ved første øjekast, at kombinationen af ​​farver og prints. Utroligt vil gul være i harmoni med fuchsia og lilla med lysegrøn, hvis du får gardinerne syet af håndværkerne der og kappen på møblerne.

Mexicansk etnisk stil i det indre af moderne lejligheder er ret sjældent, og det synes vi er ufortjent. Det kan blive et interessant alternativ til landets stil i indretningen, fordi mexikanerne uddriver huset simpelthen uden pompøse lækkerier og skaber stemning med lyse accenter.

 • Meget af det kom fra indisk og spansk kultur. For eksempel brugen af ​​massivt træ i fremstilling af møbler, bevaring af en stor mængde ledig plads i værelserne, brolagt med ru stengulve. Det er blandt andet meget budgetmæssigt, og du kan gøre meget med dine egne hænder.

 • Ligesom andre lande i Latinamerika er Mexico berømt for sin kunst til fremstilling af keramik, der er dekoreret med primitive ornamenter eller malet i saftige farver. Det er en ægte ferie af sjælen - for at se sådan en ekstravagance af lyse farver hver dag.

Kina er lidt ud af denne voldelige karneval, men den etniske stil i det indre er uadskillelig fra de østlige eksotiske. I modsætning til japansk gør det ikke til at være minimalistisk, hvilket giver os en glimrende mulighed for at låne de mest karismatiske detaljer fra os selv.

 • Kortet i den kinesiske stil er rødt, som symboliserer livets triumf, velstand, succes. Møbler skal være squat, uden skarpe hjørner og måske endda uden polstring. Vær særlig opmærksom på træets skønhed og dækker det med en blank lak.

 • Hvilke andre typiske tilbehør kommer til at tænke på? Bambusmåtter, dekoreret med kalligrafisk maleri af skærmen, papirlanterne, tynde fans. Bare undgå at komme tættere på kitsch, husk asiaternes ønske om at bremse kaos og uvillighed til at bære en tung materiel last. Til sidst kan du i nogle tilfælde begrænse dig til kun et usædvanligt hjørne.

Personlige indretninger i ethvert land - I den relevante artikel kan du finde ud af, hvad der er den traditionelle russiske stil i indretningen, og udfyld dit hus med en national farve, som mange af os har ufortjent glemt.

Chalet - (fra den franske hytte) er et lille hus i den schweiziske landestil. Interiør i stil med hytten er karakteristisk for landhuse og villaer. Nu er det meget brugt til design af turistkomplekser ...

Brutalt, koldt og samtidig attraktivt, utroligt hyggeligt, komplekst og simpelt - alt dette er chaletstilen i det indre, hvor billederne er placeret i denne artikel. Naturligvis er stilen rustik - men i de fleste ...

Stue i stil med hytten har ret til at leve og i en bylejlighed, men det er ønskeligt, at området for sidstnævnte ikke var mindre end 100 kvadratmeter, siger designerne. Denne stil er ret lukket, men ...

Fald i søvn omgivet af rent træ, hvor hele rummet er mættet med sin delikate duft, vågner ser spillet første sollys på lyse vægge ... Det er en fornøjelse, der er til rådighed for beboerne i land huse, samt ...

Sjælens betydning betyder, at man hviler fra hverdagen, et sted hvor det er dejligt at tilbringe weekenden alene eller hele familien. Køkken i stil med hytten er ikke ringere i funktionalitet til andre, og altid ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

63 + = 72