30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Etnisk stil

Etnisk stil i tøj

Etnisk stil i tøj er en stil, der kombinerer nogle funktioner i nationale kostumer. Normalt er sådanne tøj rig dekoreret med broderi, forskellige dekorative elementer og originale prints.

I den fjerne fortid var tøj et middel til frelse fra kulden eller varmen. Tid gik, og tøj erhvervede ud over praktisk, også kulturel betydning. For eksempel indrettede folk tøj med broderi af en bestemt art og troede på, at det hjælper dem med at holde kontakten med naturen eller gudene. Andre former for broderi var rettet mod at beskytte folk mod onde ånder. Tøj har også hjulpet folk med at demonstrere deres sociale status, familiestatus og alder.

Etnisk stil, som vi plejede at se det, optrådte relativt for nylig - i tresserne, og dets første tilhængere var repræsentanter for subkulturhippierne, som foretrak at bære usædvanlige tøj fremstillet af naturlige materialer. For hippien betyder blanding af etno-motiver i tøj, at alle mennesker er ens i naturen, uanset nationalitet, social status, alder og farve.

Etniske tøj er nu kjole og sarafaner, tunika og ponchos, overall og jeans, samt brudekjoler, kostumer og meget mere. Særlige kendetegn på varen er dens bekvemmelighed, valg af naturlige stoffer til produktion, såvel som den indretning, som består i at blande de stilistiske elementer og dekorative ornament i Indian, afrikansk, orientalsk, asiatisk, marokkansk, slavisk stil.

Til produktion af produkter i etno-stil vælges især miljøvenlige stoffer og materialer - linned, bomuld, uld, chintz, ruskind, læder, mindre ofte viskose eller silke.

Samtidig skelnes ethno-stil af beskeden beskedenhed, små udskæringer, lange kjoler og nederdele, brede bukser og brede bukser.

Etnisk stil er altid unik, uordentlig, eksotisk og unik på grund af valget af farve løsninger og fed stilistisk mangfoldighed, det kan ikke kaldes kedeligt. Det ser ud til, at han altid vil være populær og vil tiltrække de mest krævende fashionistas opmærksomhed rundt om i verden. Hvis du vælger en kjole i etnostil for en aften gåtur, vil du helt sikkert ikke gå ubemærket, fordi denne stil vinder ved første øjekast og for evigt.

Moderne mode er utænkelig uden etnisk stil. Det er mangefacet, de er årligt inspireret af hundredvis af designere rundt omkring i verden for at bringe deres samlinger en karakteristisk og unik personlighed. Indisk sari, kimono kinesisk, russisk sundress, arabisk dekoration, japansk broderi, afrikansk tunika - alle disse ting fascineret af sin pragt og entydighed og finder ekkoer i dagens modebranchen.

Etno-stil har nogle af de mest berømte og levende udtrykte retninger. Dette for eksempel land stil kombinerer indiske og cowboy kulturelle træk. Den er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​beklædningsgenstande lavet af ruskind og læder, broderet med perler, perler og glasperler elementer af tøj, frynser, tasker, tasker, mokkasiner, støvler med smalle næser og brede ben i cowboy stil skjorte og Calico. Det antages, at det er landets stil, at vi skylder overflod af tasker, jakker, sko, dekoreret med forskellige frynser.

Indisk stil kombinerer lange kjoler og nederdele af lyse farver, bukser-bukser, tunikaer, broderi med perler eller tråde. Den er altid karakteriseret ved flerlags, fritmonteret og ofte asymmetrisk snit.

Afrikansk stil præsenterer kjole og tunika pandekager "midi" og "maxi", tørklæder og bandana slidt på hovedet, traditionelle ornamenter lavet af læder, træ og metal. Beklædning afrikansk stil er som regel produkter af stoffer med lyse store udskrifter og udskriver animalic eller almindeligt materiale i brun, kaffe, beskidte gule, okker lyse farver med enkelte elementer.

til Asiatisk stil kendetegnet ved produkter fremstillet af silkemættede farver, flerlags, simple-trapezformede såvel som rektangulære - produktskæringen, blomsterprints og brodertråde. Ofte asiatiske kostume er designet i kontrastfarver, hvilket gør det endnu mere levende og mindeværdigt.

Arabisk stil kendt for sin nærhed, lange kjole i gulvet, ærmer med bredt snit, silke lommetørklæder, stoles, broderier og forskellige former for kapper. Denne stil fanger med sin mystik og mystik, den er designet til at gøre en kvinde attraktiv og på trods af sværhedsgraden af ​​tøjene for at understrege alle dens dyder.

Kjoler og sarafaner

Kjoler og sarafaner i etno-stil er nu meget populære. De kendetegnes ved femininitet af linjer, bredt skåret, samling, draperi, flap fra brystet, beskedenhed og bekvemmelighed. Etniske kjoler og sarafaner med "maxi" eller "midi" længde syes.

Kjole kan være både hverdag og aften - billedet ser helt ud i det ene og det andet tilfælde, og det kræver ikke en masse smykker og tilbehør.

Dressing i etnisk stil vil være meget passende til ture med venner, på ture til havet og på sommerferie. Det kan suppleres med en kort denim jakke og vævede sandaler for at gøre billedet komplet.

En populær mulighed er en kombination af en sarafan i etnisk stil med en almindelig hvid T-shirt semi-tilstødende silhuet eller en turtleneck om vinteren.

Meget populære er hvide sarafaner og kjoler, dekoreret med blonde og broderi på bodice. De ser let og original om sommeren.

I den nye sæson har sarafaner vundet et stærkt sted i kollektionerne af verdens modehuse. Som regel er disse lange modeller i traditionel stil og suppleret med avancerede detaljer.

Nederdele i etno-stil har som regel en lige, trapezformet snit eller skåret solskærmet. Meget populær er lange nederdele med print i afrikansk eller zigensk stil. Et sådant nederdel kan perfekt matche med en hvid eller sort top, sandaler på en flad sål og en lille håndtaske med en frynse over skulderen.

En af de slående detaljer af etno-stil er en tunika. Det er relevant for kvinder i forskellige aldre og hudarter. Fremstillet af uld, er det lykkeligt slidt om foråret og efteråret som varme tøj og modeller af bomuld, linned eller silke - som en lysende accent i billedet med smalle bukser eller skinny jeans om sommeren.

Tunikken giver billedet en blødhed og kvindelighed, hvorfor det er så elsket af kvinder og piger rundt om i verden. Pick up en tunika er ikke svært, de er i dag mange - lang, kort, med et lyst tryk, draperi, broderi eller frynser.

Mange fashionistas har længe været på lager med en så praktisk og alsidig garderobe som en poncho. Homeland af hans udseende betragtes som Sydamerika. Poncho er velegnet til kvinder i alle bygge og alder, kan det kombineres med stramme jeans og bukser og ruskind støvler og lange, smalle nederdele og læder støvler - det vil se lige så godt og ekstraordinært. Tilføje dette billede af en læder taske, en taske "body-cross" eller en lille taske med en smal læder frynse.

Poncho i den etniske stil er normalt dekoreret med en geometrisk print samt fantasy abstrakte tegninger. Det sys normalt af et tæt stof eller strikket ulddug, dekoreret med broderi, og på kanterne kan du ofte finde frynser eller børster af forskellig længde.

Jakken i etno-stil har som regel en fri snit, dekoreret med broderi, perler eller tråde eller en kombination af dem. Han ser godt ud med en simpel top eller bluse og jeans. Ved at supplere dette billede med åbne sandaler med hæle og lyse tilbehør som perler og massive armbånd, får du et godt billede til en fest. Og i en mere streng version kombinerer du en jakke, top, smalle bukser og lukkede sko med en lille hæl, kan du gå på arbejde.

Linned eller bomuldsbluse, dekoreret med broderi, ser meget ømt ud og rører. De kan kombineres med bukser, jeans, nederdele eller denimoveraller. De er næsten alle ting ser søde og harmoniske ud. For eksempel, iført en bluse med jeans og en strikket vest, og også tilføje et billede med et bredt læderbælte og cowboy støvler med en bred bootleg, kan du oprette et originalt billede til at gå og møde med venner.

 • Den hvide bluse i etnisk stil, dekoreret med broderi på kraven og ærmerne, passer perfekt til de smalle læderbukser, en lille håndtaske på kæden og åbne hvide sandaler i farven "nøgen". På denne måde kan du gå til en aften gåtur, og en dato og middag med venner.

 • En kort kort sort top og et stramt nederdel til knæene repræsenterer en fremragende sommer tandem. Billedet suppleres med åbne sandaler gyldne i høje hæle.

 • Stilfuld uldkjole med fri snit med etnisk tryk i rød-blå-gule farver kompletterer jeans med scuffs på knæ og en cardigan af blå farve. Taske taske og ruskind rødhælede støvler gør dette billede komplet og stilfuldt. Så du kan gå på en shoppingtur eller en efterårsture i køligt vejr.

 • Den originale strikkede vest giver umiddelbart unikke og unikke til et simpelt billede bestående af jeans og en almindelig hvid bluse, der bliver hovedpunktet for hele udseendet som helhed. Selv sådan en ubetydelig, forekommer det, at garderobeens detaljer kan understrege den fremragende smag og ikke-almindelige tænkning hos dens besidder.

 • En kompleks to-lags chiffon nederdel i kombination med en grå jakke af enkle snit- og ruskindstøvler på små behagelige hæle, ser elegant ud og original. Denne kombination viser endnu en gang, at etnisk stil er hensigtsmæssigt ikke kun i den varme årstid, men passer også godt ind i efterårs- og forårssembles.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Etno stil i moderne modetøjs tøj

Med folkloriske motiver møder vi næsten fra vuggen. Sange af bedstemødre, mors fortællinger, dities, vittigheder og endda anekdoter. Men først når vi vokser op, indser vi værdien af ​​denne viden. Mode står aldrig adskilt fra folkemusikmotiver. På trods af hendes lidenskab, og undertiden endda pretentiøsitet, "håner hun højt" når det kommer til etniske rødder.

På trods af at etnostilstanden i tøj er dybt "populær", er det i modelovgivernes historie, der anses for at være den nuværende af hippierne, der opstod i 60'erne af det 20. århundrede. Følgere af denne tendens klædt under mottoet: "Maksimal naturlig og praktisk." Frie snit, naturlige stoffer af naturlige nuancer, alle slags broderi, frynse og jævn pelsbeklædning - disse er hovedtræk ved denne stil.

Men ikke alt er så simpelt. I nogen art spiller historiske aspekter næsten hovedrollen. Faktisk er fødslen af ​​etniske tendenser skyldige i de rejser og opdagelser af nye lande, forskellige erobringer, invasioner og slaveri, der førte menneskeheden til en vis symbiose.

Etno stilen i tøj og på moderne måde viste os i et ændret aspekt. Moderne mode designere bruger aktivt i deres outfits elementer af folkedragt fra forskellige lande. Tross alt, perfekt i sin enkle cocktail kjoler i indisk sari stil, en klassisk dragt i stil med japanske kimono eller efterårs lyse ponchos på billedet af mexicanske traditioner! Det bliver helt klart, at en af ​​de kendetegnende egenskaber ved denne stil er volumen. Lys, flyder ned væv, som det var omsluttet, forsøger at beskytte og gøre en kvinde mere skrøbelig. For at understrege dette billede er kun naturlige stoffer egnede. Men farveskalaen er ændret til i dag. Disse er ikke falmede farver, men lyse, rige farver med etniske ornamenter og utænkelige farvekombinationer.

Jo længere folk eksisterer på jorden, jo dybere er dets rødder, jo mere mangfoldige er dens folklorebase. Dette er en ubestridelig kendsgerning, så lad os forstå, hvordan denne eller den pågældende nationalitet har bidraget til dannelsen af ​​etno-stil.

Vores indfødte tøj kan ikke ses i den nuværende strøm af mode. Enkelhed i udskæring af tøj, ubestridelig bekvemmelighed og bløde naturlige stoffer, som er behagelige for kroppen. Komfort og komfort. Fashion returnerede os lyse broderier, blomster store udskrifter og smukke blonder. Denne sæson er domineret af lyse farver i naturen: farven på forårsløv, modne hindbær og frostbitten Kalina. Nå og hvordan uden tilbehør? Store smukke perler eller et eksklusivt Pavlov Posad tørklæde på skrøbelige skuldre - og billedet af en smuk prinsesse-svane er klar.

Ovenstående er tydeligt afbildet etno-stil i tøj (foto taget i 2015).

Aladdins fabelagtige land præsenterede et stort ensemble tøj i etnostilstanden i modekunst. Air saris, bukser a la "Aladdin9raquo ;, forkortede toppe og forskellige tunika - det er arven, der kom til os fra bredden af ​​floden Ganges. Mindst et af de anførte varer er i ethvert klædeskab af den moderne fashionista. Og det betyder ikke noget, at dine ting ikke har det indiske provinss etniske mønster, det vil være nok at have et langt nederdel med en duft, der er så let at bære. Forresten er nederdele i denne stil et hit i sommersæsonen.

Lyse og aggressive farver på det afrikanske kontinent accepteres ikke fuldt ud af samfundet. Men for mode er der hvor man skal rydde op. Rige farver af vilde afrikansk natur, tribale træk ved tryk og lette naturlige stoffer er stadig den fashionable karakter! Men på første side er det nødvendigt at oprette tilbehør. Ornamenter af træ, metal, glas er meget relevante i denne sæson. Bred armbånd i kombination med massive øreringe vil supplere dit selvbevidste billede.

Etnisk kultur i landet er længe blevet en repræsentant for street fashion i alle verdens hjørner. Jeans, skjorter i et stort bur, læder ting, frynser - alt dette kan kombineres eller bruges i kombination med andre ting. Til dette billede er brede læderbælter med stort spænde, fjerøreringe, cowboyhatte og poser trimmet med fryns egnede.

"Billedet i etno-stilen tolererer ikke overdreven variation. På moderne måde skal du kende foranstaltningen. Forklædning, der kun bruger en stil af etno i tøj, er ikke sandt. Tilføj et etnisk element, og dit billede vil være unikt. "

Kvindelighed og demokrati er de grundlæggende principper i den græske stil. Kjoler i etnostil med høj talje i gulvet, løse tunikaer og sko på stropperne besatte en stor niche på moderne måde. Måske er der ingen kvinde, der ikke passer til en kjole i den græske stil. Overraskende er de modelleret, så de dækker, hvad de ikke behøver at se og understrege alle fordelene ved figuren. Dette er grunden til deres popularitet til denne dag. De siger, at alt nyt er en lang glemt gammel. Ved du, at vi skylder grækerne til asymmetri i outfit? Kjoler i stil med den græske etno er velegnede til både aftenen ud og til gaden promenaden.

Den egyptiske civilisation bragte treasury af fashionable ideer sin "rosiner9raquo;

Enkelhed, geometriskitet, klare linjer er arven fra den gamle Cleopatra og Nefertiti. En lang sarafan på tynde stropper, en kappe, der afslører en skulder, ser overraskende altid spektakulær ud. Denne stil bruges i deres shows Zhivanshi, Emilio Pucci, Donna Karan. Hovedfarver: blå, rød, hvid, turkis.

Egyptiske modeller suppleres altid med metal tilbehør til guld med lyse sten.

Her er det vigtigste ikke at overdrive det. Udklædet skal se organisk ud. Glem ikke den lyse makeup.

Når de taler om Japan, er det første, der kommer til at tænke på, Sakura, Kimono og Geisha. Men vi undgår de unødvendige definitioner og tal om kimono. Denne slags tøj har altid været meget populær i Japan. Landet i den stigende sol har altid tiltrukket originaler i modebranchen, som naturligvis ikke kun kunne påvirke modetrends. Japansk fodspor i tøj ethno, som i Gulliver. Smukke kjoler, klassiske kostumer, tunika i kimono stil ... Og hvor mange mode tilbehør Japansk mode har bragt til mode! Her og fans og paraplyer, hatte og hårklip.

Afghanere. Brede bukser af frie snit. Er kommet ind i mode fra Afghanistan. Nationale mænds tøj. De ligner på kosakkernes bukser. Bukser passer til høje, slanke piger og ejere af en frodig bust og smalle lår.

Afghanistan skal bæres under en høj hæl eller komfortable åbne sandaler.

Tipala. Stilfuld kinesisk kjole. Opretter et unikt orientalsk billede. Kjolen kendetegnes af en streng silhuet, en kraveholder, en duft på højre side, mange dekorerede øjeblikke og kant. Oprindeligt var tsipao meget lang. Nu er der en zipao midi og endda en mini. Outfitet skal bæres med højhælede sko. En sådan kjole er udelukkende lavet af silke eller satin af lyse farver.

Kimono. Stil i tøj i japansk etno - det er ikke bare tøj, det er en slags filosofi. Den nationale japanske outfit opfordrer modedesignere til at skabe unikke kvindelige billeder. Det er simpelthen umuligt at ikke genkende ham. Tøj i japansk stil har en usædvanlig snit. Det skelnes af en almindelig silhuet, en integreret ærme, tilstedeværelsen af ​​mange små knapper, et bredt bælte. Tøj i ethno-stil med egne hænder er hurtigt lavet af japanske kvinder.

Dette er altid den vigtigste komponent i modebilledet. Du kan ikke gemme sig bag et langt nederdel. Stilen er kendetegnet ved enkle og komfortable sko. Balletsko og lavhælede sko er karakteristiske for etno-slavisk billede. Til indianer - flotte broderede pailletter eller rhinestones hjemmesko. Sandaler passer til græske og egyptiske stilarter. Sneakers, moccasiner, cowboy støvler er typiske for de amerikanske etnos.

Hvor uden tilbehør! For at gøre et billede mere problemfrit vil disse søde snudevarer hjælpe. Tilbehørene er opdelt i flere typer:

 • Tekstiler (tørklæder, tørklæder, ponchos, capes, pareo, stoles, sjaler, pashmina, strømper - knæestrømper, fiskesjaler osv.);
 • dekorationer af træ (typisk for afrikansk, slavisk etno);
 • dekorationer lavet af sten (typisk for afrikansk og græsk ethno);
 • ornamenter fra forskellige metaller (typisk for den græske, egyptiske etno);
 • læder tilbehør (typisk for den amerikanske etno).

Der er flere regler:

 • Du kan ikke kombinere incongruous (for eksempel futurisme og tøj i ethno-stilen).
 • For at realisere ideen om etno i moderne tøj er en ting nok, som vil understrege din individualitet.
 • Tilhøje forsigtigt valg af sko og tilbehør. Dette vil gøre dit billede mere komplet.

Folk, der positionerer sig i denne stil, er mystiske, store originaler, som frihed i alt. Hvis denne egenskab passer dig, kan du trygt klæde dig i denne stil af tøj. Hvis du ikke er klar til folk til at opfatte den måde, så anbefaler stylisterne at fortynde dit outfit med elementer af etno.

Faktisk kan tale om den etniske stil i tøj og dets rolle i en persons kulturelle liv være ubestemt. På trods af en ret respektabel alder fører ethno-stilen i tøj til en stor hær af unge beundrere. Mesterværker af designere af verdens modehuse sprænger stadig med deres uigenkaldelige fantasi, som dristigt syntetiserer forfædres traditioner med moderne tendenser. Mest sandsynligt vil etno-stil på moderne måde være populært i et uendeligt lang antal år. Det er trods alt utrolig unikt.

Etnisk stil i tøj: hvis du vil skille sig ud

Denne mode er opstået på et tidspunkt, hvor næsten hele verden gik amok mini. Snarere lille del af befolkningen med harme tog denne masse sindssyge og en kort stramninger tøj kontrast mere naturligt for kroppen lange og løse klæder. Den hippiebevægelsen var international - han fik følgeskab af repræsentanter fra forskellige nationaliteter, som hver især bringer den en lokal smag. Ny retning levende interesseret i mode, de skønnede det er ikke-triviel og intern diversitet. Så der var den etniske stil kjole - en rigtig Guds gave til dem, der ønsker at være anderledes.

Den store modeskaber Yves Saint Laurent var den første til at turde at chokere publikum rejst på det højeste podiet tøj "vilde" folk. Han skabte en kollektion i, Peruviansk, kinesiske og russiske stilarter afrikanske. Fashionistas er chokeret over de korte cocktail kjoler, vævede fra materialet ved hånden: træperler, hørfibre og de tørrede blade af palmer. En prangende farver og primitive dyr stødtænder dekorere tvunget dem til at få fat i hjertet. Men det mest dristige damer straks følte fordelene ved garderoben. For at gøre opmærksom på sig selv, for at understrege deres individualitet, den bedste måde, du kan forestille dig.

Eksemplet på Yves Saint Laurent var smitsomt. Andre designere vurderede udsigterne til retningen åben for dem og besluttede at prøve deres hånd på det. I dag uden en ny samling af etniske motiver, ikke en uge af haute couture. Stylists "play" med mange elementer og detaljer om forskellige nationale tøj, der konstant tilbyder friske originale løsninger.

Blomstermotiver anvendes aktivt af modedesignere, da det altid ser originalt ud

Ethno-stil er international. Han absorberede de karakteristiske stilarter, trykkerier, farver og indretning af forskellige folk, der beboer vores planet. Derfor sondres flere nationale underarter inden for den:

 • græsk
 • egyptisk
 • indiske
 • afrikansk
 • japansk
 • kinesisk
 • slavisk
 • Indianer
 • skotsk
 • skandinavisk

Hertil kommer, afhængigt af klimaforholdene, fik hver af disse stilarter sin "specialisering". For eksempel er græsk og indisk meget brugt til at skabe sommer solbriller og aftenkjoler. Og det skandinaviske tog et solidt sted i vinterklædeskabet.

Alle mikrofabrikker i dag bruges ikke kun i ren form - nogle af dem er bredt spredt i modeverdenen og opfattes ikke længere som noget ud over det sædvanlige. En trøje med hjorte, en kjole med duft eller sandaler med en finger på en finger blev de samme kendte fænomener som et kuffert og en trøje. Allerede husker ingen deres norske, japanske og græske rødder. Men samtidig er etniske detaljer stadig i stand til at tilføje et interessant billede til et hvilket som helst billede, så det bliver originalt og original. I denne rolle udføres for eksempel leopardtrykket, lånt af afrikansk stil, med succes.

Et karakteristisk element i den afrikanske retning er meget populær blandt designere

Lyse geometriske udskrifter er meget relevante for den varme sæson

I betragtning af oprettelsen af ​​et klædeskab af etnisk orientering er det værd at omhyggeligt studere egenskaberne ved en mikrostil for at bestemme, hvad du bedst kan lide, og hvilke billeder der passer dig. Alle disse retninger eksisterer sammen under etnikens tag - og vælger nogen af ​​dem, finder du dig selv i en trend. Hertil kommer, at nutidens mode værdsætter individualitet og ikke kræver at overholde det almindelige, det vil sige som alle andre. Efter at have gået igennem en bølge af masse entusiasme japansk, indisk og skandinavisk-tema videnskab tilbyder nu fashionable kvinder ikke "sidde fast" på én ting, og prøve forskellige muligheder, ikke bliver træt med at overraske andre med nye billeder, søge og finde sig selv.

Så funktioner af etno-microstyles:

 • Sultry African. Han var øverst på listen, da han nu er i højden af ​​popularitet. Det er kendetegnet ved lyse animalske og geometriske udskrifter samt fængsomme dekorative elementer - børster, tov og så videre. Ting "fra Afrika" er designet til at blive brugt udelukkende i den varme årstid, da lette stoffer bruges til deres skræddersyning, og deres stilarter er gratis, flyvende. Men de "bestial" udskrifter - under zebra, slange og leopard - slog sig trygt i dagesæsonen og vintertøjet. Interessant nok er afrikanske exotics egnet til næsten enhver form for udseende - og blondiner, brunetter og rødhårede, da farvespektret af det er ekstremt omfattende. Ideel til afslapning til søs og rejser til varme lande.

 • Guddommelig græsk. Det nøjagtige modsatte af den tidligere retning. Ingen skrigende udskrifter og baggy stilarter. Etniske kjoler i den græske stil, som kolonnerne i den græske hal, skelnes af skønhed, elegance og enkelhed. Autentisk version - en hvid kjole i gulvet af flydende stof med draperi - i dag har mange fashionable variationer (med en overdrevet talje, dyb hals, åben skulder osv.). At sætte på sådan en outfit kan enhver kvinde føle sig som en gudinde. Det er noget - fordi mange faldende folder vil skjule mangler og forsigtigt understrege kvindelighed. En god mulighed for en aften ude.

 • Raffineret japansk. For at understrege pigerens yndefuldhed blev accentet i japanske tøj lavet på hendes slanke nakke og talje. Dermed en speciel snit - en V-hals, et bredt bælte, løse ærmer, som vi ser i en kimono. I starten anvendte den kun tre farver - sort, hvid og rød. Men med tiden ekspanderede farvespektret. Det karakteristiske tryk er Sakura blomster. Formen af ​​en kimono bruges meget i moderne kjoler - det er for det meste en model med en duft. Og længden i dem kan være meget anderledes - op til mini - i modsætning til den klassiske version i gulvet. Stoffer til syning vælges som regel bløde, flydende og skinnende. Indledningsvis blev kimono syet af silke.

Det ser meget godt ud på skrøbelige kvinder.

 • Elegant kinesisk. Noget ligner den tidligere mikrostil, sandsynligvis fordi den også er designet til tynde kvinder med lille statur med et lille bryst. En typisk repræsentant for kinesiske nationale tøj i en kvinders garderobe er en smal lige kjole med en kraveholder af silke og andre sarte stoffer. Brug ofte lokale kvinder og et bomuldssæt fra en lang skjorte med samme kraveholder og lige bukser. Af blomsterne i kinesisk tøj anvendes rød, guld og hvid mest udbredt. Fælles udskrifter er hieroglyffer, drager og store smukke blomster.

Stilfuld kjole til slanke kvinder i mode

Etnisk stil i tøj 2016

Fortsæt samtalen om nationale tendenser i etno-stil ville være ønskeligt i sammenhæng med deres relevans i den nye mode sæson.

Den slaviske stil er stadig i efterspørgsel. Under dette begreb kombineres træk af russiske, ukrainske, hviderussiske og andre slaviske folkeslag. Der er utvivlsomt særlige nationale træk for hver af disse retninger, men der er også fælles elementer for dem: overflod af broderi, store blomster, ornamenter, linnedstof, blonder og pels. Fra denne modelere og afvise, tilbyder nye modeller i denne stil. Sammen med russiske farverige tørklæder og ukrainske broderede skjorter er en ny trend også meget populær: T-shirts med hviderussisk rød på en hvid baggrund af ornamenter.

Stilfuldt og blidt billede

Må ikke falde bag mode og dem der kan lide cowboy stil. Afgørende piger og kvinder vil se uimodståelig i jeans på et bælte med en massiv spænde i høje ruskindsstøvler med sporer, en hvid skjorte med en kort vest, læderjakke med frynser og terracotta taske over skulderen. En hat med brede buede kanter fuldender billedet - men det er ikke nødvendigt, som faktisk og iført alle cowboyelementerne på samme tid. Par af dem vil være nok til at betegne denne stil.

For mange mennesker, der følger mode, er udførelsen af ​​etnik i tøj den skotske stil med sit unikke bur. Det kan være hvor som helst på en artikel af tøj - tørklæde, nederdel, jakke, taske, strømpebukser og støvler selv, men kun én - ellers dit billede vil være utilgiveligt overbelastet. I den nye sæson vil det være fashionabelt at kombinere en rød-hvid-sort version af en tartan med sorte ting, især en sort turtleneck. Skotsk stil er ganske succesfuldt kombineret med erhvervslivet. Kostumer, kjoler og nederdele i et bur diskreter kontormiljøet diskret.

Separat skal vi skelne et irsk grønt bur, der ikke er så kendt for vores øjne, men som det viste sig, meget sødt og behageligt. Et langt fladt nederdel lavet af varmt stof med et sådant mønster lover at blive meget populært om vinteren.

Indisk stil gav os en utrolig behagelig overkjole - en poncho. Det går næsten ikke ud af mode, idet man kun har gennemgået små ændringer med hensyn til dets eksterne design. Så i den nye mode sæson, er det foreslået at bære en poncho med et Jacquard mønster.

Lys og ekstraordinær ligner strikkevarer med et indviklet indisk mønster. Indehavere af ting med et sådant print er ikke ligefrem tabt i mængden.

Forfatter: Olga Belskaya

Efterlad en kommentar Annuller svar

Hej. Vi er glade for at se dig på vores hjemmeside.

Her finder du en masse nyttige oplysninger, du vil opdage mange hemmeligheder. Alle vores materialer er kun skrevet til dig.

Kun relevante og nødvendige oplysninger. Intet vand.

Makeup i stil med anime

Leopard nederdel. Med hvad man skal bære en leopard nederdel på

Med hvad man skal bære leggings på

Forretningsstil: hvordan man former, maksimalt bevare kvindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 − = 46