30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Etcolic er

Etchikal i det indre - reglerne for udsmykningsrum

For nylig har øko-stil opnået stor popularitet blandt designtendenser i interiøret. Meget aktivt begyndte det at udvikle sig i slutningen af ​​forrige århundrede, og grundlæggerne er med rette betragtes som skandinaviske designere, der harmonisk kombinerede naturlige naturlige materialer med innovative former.

Også væsentligt påvirket dannelsen af ​​den nye øko-stil japanske traditionelle stil, som er baseret på brugen i design af naturligt træ og stoffer i fuldstændig harmoni med den omgivende natur.

Ved hjælp af ekostil i indretningen får du en rigtig naturlig oase, hvor du kan slappe af så meget som muligt, blive rolig og et hav af positive ting, ligesom i naturens nuværende naturreservat.

For at skabe ekostilya i indretningen skal du følge visse vigtige regler, uanset hvilken type værelse der er indrettet.

Her er de vigtigste:

  1. Maksimal ledig plads med et minimum af møbler. Værelset bør ikke være rodet med mange ting.
  2. Overflod af lys. Belysning kan både være naturlig og kunstig. Ofte i ekostil bruge fluorescerende lamper, LED belysning.
  3. Grundlaget for stilen bør udelukkende være naturlige materialer: sten, træ, hør, bomuld.
  4. Farveskemaet skal være lyse, naturlige farver: sand, cremehvid, naturlige grønne nuancer af vegetation.
  5. Værelset skal have et stort antal levende planter og tilbehør fremstillet af naturlige materialer.

Brug af øko-stil i forskellige værelser

Soveværelset er et ideelt sted til hvile og afslapning. Soveværelset i øko-stil skal være rummeligt, der skal være meget lys og luft i det. Loftet og væggene skal være lette, bløde, pasteltyper. Passer perfekt ind i det indre kork tapet eller træpanel. Lyscremefarver harmonerer med træ armlænene i lænestole og sengens bagside. Grøn farve ser meget flot ud i tekstiler. Grøn gardiner, puder og andre tekstilelementer kompletteres perfekt af levende planter i lerpotter.

Gulvet bør være lavet af træ eller fra et laminat under et træ. Gardiner skal være lavet af naturlige naturmaterialer. Det vil se godt romersk gardiner i tonen i tekstiltilbehør.

Hvis du vil oprette en marinestil, kan du i designen bruge alle slags marine attributter: rebsele, efterligne skibstænger, alle slags skalser. Også passende i soveværelset vil være et akvarium med en plante undervandsverden og eksotisk fisk. Sengelinned bør være farven på havbølgen.

Køkkenets design bør også domineres af naturlige materialer og farver. Møbler er udvalgt af naturligt træ, bedst af alt fra en matrix. Brugen af ​​møbler med plast eller metaloverflader er på ingen måde tilladt, da det ikke passer perfekt i øko-stil.

Træmøbler harmonerer perfekt med glasset, hvilket giver rummets luftighed og lethed, fordi det er meget hensigtsmæssigt at dekorere køkkenindretningen med et glasbord og forklæde med et vegetabilsk mønster. Forkladen kan også være lavet af en keramisk flise, der har udseendet af en ubehandlet overflade.

Køkkenredskaber og andet køkkenudstyr bør også følge stilen. På hylderne i form af dekoration kan du arrangere træplader, porcelæn, keramik og glas. Nødvendigt tilstedeværelse af rigtige blomster i krystal eller glasvaser.

En af væggene kan dekoreres med tapet med et passende tema, såsom et stilleben eller blomster. En interessant løsning vil være brugen af ​​træpaneler. Loftet er bedst lavet hvidt.

Gulvet kan lægges med en flise eller laminat, der efterligner en træoverflade.

Meget ansvarligt er det nødvendigt at bekymre sig om registrering af et salon, da det er hovedrummet i huset og oftest besøges af besøgende og husstandsmedlemmer. Vægge, gulve og lofter skal matche ekostil. Den mest økonomiske mulighed er at male overfladerne med let maling. Loftet kan laves klassisk hvidt, og væggene er fløde eller mælkeagtige.

Ved indretning af loftet kan du bruge bjælker af naturligt træ, som i landstil eller foring, som efter lægning er dækket af lak.

For at færdiggøre vægge skal du også bruge naturlige materialer. For eksempel tapet fra sisal, bambus eller jute. Se flotte vægge eller deres områder, foret med bambus eller korkpaneler, træ eller specialbehandlet sten. Kombinationen af ​​forskellige typer dekoration vil se original. Væggen kan også fotograferes med et billede af naturen.

Væggen i stuen kan indrettes med en vertikal have. For at gøre dette, et specielt design med mange lommer fra gulv til loft, hvor du kan plante eller installere planter. Væggen bliver som et levende grønt tæppe, hvilket giver rummet en særlig charme. Phytosten kan med succes erstattes af selvmonterede potter, korrekt udvalgte planter, hvor de vil se meget originale og smukke ud.

Væggene i stuen kan også dekoreres med installationer af naturlige materialer og suppleret med indbygget belysning.

På gulvet er det helt sikkert et hvilket som helst dæk af naturmaterialer, der er egnet: en sten, et bord, en parket, en kork og endda en tæppemåtte.

For fans af zoneinddeling af lokaler vil de lette bambusskillevægge være en god løsning. Også et stort akvarium eller en mur af store prydplanter i potter vil se originale.

Vinduer i ekostila bør være zadekorirovany lyse naturlige gardiner af lyse toner, for eksempel fra chintz, linned eller lærred, som vil tilføje en stue med lys og luftighed. Rammerne på vinduerne skal være træ, lakeret eller tonet.

Definition af ekostilya i interiøret

Etchikol i det indre af boligkvarter er det mest bekvemme og behagelige for en person i dag. Det giver dig mulighed for at slappe af, føle den indre harmoni, roe nervesystemet. Alt dette skyldes miljøvenlige materialer og overflod af grønt i stildesign. Hvis du vælger det indre af ekostyle, føler du straks en strøm af energi, en forbedring i humør og velvære. Desuden erklærer du ved at vælge rene, miljøvenlige materialer dig selv som en person kærligt og omhyggeligt relateret til moder naturen, være en del af det og forsigtigt at bruge sine gaver.

I rummet, der er indrettet i ekostila, skal der være meget lys, både naturligt, passerer gennem vinduerne og kunstig, der kommer fra forskellige belysningsenheder. For at lyset skal passere frit gennem vinduerne, bør de ikke skabe store hindringer for dette. Undtagelser er soveværelsesvinduerne, hvis lys kan forhindre en fuld hvile.

Belysningsarmaturer, såsom lysekroner, sconces, lamper, skal være dekoreret med naturlige materialer. For eksempel kan lampeskærme fremstilles af linned stof, træ, rispapir. Ofte som belysning bruges en række lysdioder og lysstofrør. Akvariet, der ofte bruges i øko-stil, kan også blive en kilde til belysning om aftenen. En usædvanlig og lunefuld undervandsverden vil skabe et særligt humør i ethvert rum.

For at designe værelset i ekostila så komplet, skal du bruge et stort antal af alle slags tilbehør. Det kan være glas og lerfarvede vaser, friske blomster i smukke potter lavet af naturlige materialer, for eksempel sten, ler eller træ, linned eller bomuldstekstiler.

Køkkenudstyr i ekostil kan med succes betjenes af trævaser eller ru keramiske retter. Også harmonisk tilslutte sig det overordnede design af vævede brødkrummer, bambus står under det varme, frugt, servietter. Køkkenets vægge kan dekoreres med malerier med naturlige temaer, sammensætninger af tørrede blomster.

En sofa eller en seng vil dekorere dekorative puder i pudebetræk fra naturlige stoffer under farve af gardiner eller et tæppebeklædning.

Oprettelse af ekostilya egne hænder

For at skabe ekostilya i indretningen er det ikke nødvendigt at invitere en dyr designer. Det er nok at vise din kreative fantasi, idet der tages hensyn til flere nyttige tips.

Der er flere metoder til at skabe en øko-stil, der kan kombineres med hinanden eller bruges individuelt.

Brug af grønt og dets nuancer

Grøn er den bedste farve løsning til ecostyle. Du kan fylde rummet med levende planter i smukke vaser lavet af naturlige materialer. Planter skal arrangeres i grupper, der skaber originale grønne øer, ligesom de ville fremstå i levende natur. Ud over naturlig grønt kan du tilføje tekstiler med grønne nuancer i form af gardiner eller møbelmøbler.

Ved hjælp af smukke små småsten kan man oprindeligt dekorere ethvert objekt i øko-stil, hvad enten det er en vase til blomster, et lysestage eller en ramme til fotografier. En del af væggen, foret med sten, passer også perfekt ind i interiøret i stil med øko. Mellem planter kan du placere store flerfarvede sten.

Etchikolu er præget af et stort antal træprodukter og overflader - møbler, vaser, rammer, lunefulde artikler fra rødder og grene.

Elementer af tekstiler anvendes i vid udstrækning inden for indretning. Tekstiler skal være lavet af naturlige materialer - hør, bomuld, bomuld. Tilladt som en farveversion og alle slags tegninger, der skildrer dyr, planter, blomster.

Tilføj grace i indretningen af ​​tapet eller billeder, hvis du vælger dem korrekt. Et billede med naturens syn vil give indtryk af, at du ikke er i lejligheden, men i hjertet af Amazonas eller oftere skoven.

Echikelu er kendetegnet ved naturlige naturlige farver uden brug af lyse kontraster. De vigtigste farver i ecostyle er: hvid, grøn og brun, samt deres nuancer.

I soveværelset er den ideelle kombination en kombination af hvide vægge og et loft med lyse beige skyggedæksler og saftige grønne puder og gardiner. På gulvet kan du lægge et tæppe med en lang bunke i gardinens tone.

Køkkenet er smukt indrettet med mørkebrune nuancer af møbler, mod baggrunden af ​​mejerimuren og loftet. Terracotta og keramik på hylderne er med fordel skyggefulde creme gardiner. I en kombination af farver og nuancer kan du nemt improvisere uden at krænke hovedbetingelsen - naturlighed.

I ekostyle burde råde over træmøbler i stramme linjer uden nogen pretentiøse elementer og udskæringer. Møbelmøbler bør være lavet af naturmateriale, for eksempel linned lærred. Naturligt træmøbler kan med succes erstattes med møbler fra spånplader eller MDF, men du skal være opmærksom på dens kvalitet og udseende. Ofte i ekostile anvendes kurvemøbler, og bord og afføring er lavet af spidsen af ​​en enkelt kuffert. Bordpladen kan være sten eller marmor.

Hovedprincippet om boligindretning er at undgå overbelastning. Værelset skal være rummeligt og åbent, godt oplyst, hvilket er hovedprincippet om at skabe øko-stil.

Effektiv, stilfuld farve til indretning er blåt til højre. Herunder.

Et soveværelse er et værelse, der er beregnet til en fuld, stille søvn. Til.

Børneværelse bør gives meget opmærksomhed. Først og fremmest er det nødvendigt.

At flytte til et nyt bopæl er altid hovedpine. Vi skal løse en masse.

Minimalisme i indretningen er mest velegnet til dem, der er interesseret i ledig plads.

Nogle gange tager ombygningen i lejligheden meget tid og energi, og det er ikke alle, der tør.

Forlad din kommentar Annuller svar

Hvis du laver et skab med dine egne hænder, kan det med rette betragtes som den mest funktionelle.

Bytovka med egne hænder er bygget på stedet selv før opførelsen af ​​huset. Dens hovedfunktion.

Med udviklingen af ​​moderne byggeteknologier har mange muligheder for loft vist sig.

Når en pige når adolescens, tænker forældrene på at ændre indretningen i.

Du besluttede at bygge et hus med egne hænder, og derfor valgte du en skumblok eller gasblok. Fremragende! Trods alt

For nylig syntes ideen om fri elektricitet fantastisk. Men teknologien.

Erhvervelse af flydende tapet, som faktisk er en slags dekorative gips.

Foldestol - ideel til elskere af fiskeri, friluftsliv. Det er uerstatteligt.

For nylig blev tapet på døren betragtet som en forældet teknik til udsmykning af værelset.

Meget ofte, for vores hjem behov, får vi gennemsigtig lim, kaldet "Cyanopan".

Hvad er "Etchikel"?

Så snart du ikke kalder denne stil!

Økologisk design eller økologisk stil, økologisk design eller øko-stil.

Der er mange muligheder. Men stadig er det mest almindelige navn ekostyle.

Så hvad er det sådan, og hvordan relaterer Hollywoodstjerner og den stærke af denne verden til denne stil? Du vil lære om dette fra denne artikel.

I flere dage har vi fået kendskab til dig, hvordan du laver forskellige produkter fra muslingeskaller.

Sædvanligvis anvendes skaller til indretning i marine eller økologiske stil.

Og det betyder, at panelet selv kan svare til en eller anden stil.

Før vi dekorere panelet i miljødesign stil, lad os se hvad det er - økologisk design og økologisk stil?

Vigtigste karakteristika ved økologisk design

I Frankrig har denne stil et andet navn - "Natyurel".

Og ligesom Ecostil svarer naturlige materialer til det.

Såsom træ, sten, vin, ler, bomuld, hør, reb, skaller, småsten.

Farverne i denne stil er bløde, rolige, farvekombinationer er harmoniske.

Du kan sige - oprigtig. Alt skal være enkelt og naturligt, som naturen selv.

Atmosfærer af Echkichil kan opnås ikke kun ved global interiør reparation, men selv ved små, ved første øjekast ubetydelige detaljer.

Såsom: lampeskærme fra matting og linned eller bomuld og papir, småsten placeret foran pejsen, buketter-tørrede blomster, reb indpakket i en flaske, vaser, kurvekurve og lænestole, bogreoler.

Og selvfølgelig alle slags paneler.

I denne stil kan du perfekt tilpasse sengetøjsgardiner og duge, produkter af burlap, som kan dekoreres med træperler.

Repræsentanten for den økologiske stil er IKEA-butikken, hvor mange elementer af indretning, møbler, tekstiler understøtter denne trend inden for indretning.

Overvej nu, hvilke materialer der er bedre at bruge, og overholder Echkichil.

Til udsmykning af vægge er det bedst at tage træpaneler, kork og selvfølgelig papirbaggrunde.

For eksempel under matting.

Passer som en færdig sten af ​​naturlige nuancer, småsten, gips, keramiske fliser med et ikke-catchy blomster ornament, hvid eller farven af ​​smeltet mælk. Den bedste farve til gips er også farverne af beige og smeltet mælk.

Hvidvaskning, plus træbjælker eller paneler.

En træplade eller et korkdække, efter min mening, nærmer sig ideelt. Brædderne må ikke males, men dækkes med matlak.

Det er dog muligt at påføre keramisk flise eller flise under en natursten eller en natursten.

Lavet af naturligt træ og rotting. Så vil sten og marmor.

Vi har allerede talt om dem. Men jeg besluttede at tilføje: kasser af ler, kurvkasser og kasser, håndværk fremstillet af halm, hvedeskiver, paneler med tørrede blomster, snags og birkesvampe, hamp og grene, fuglefjeder.

Tøj i økologisk stil.

Komfortable, frie, naturlige blomster, med blomstermønstre eller etniske ornamenter.

Fra naturlige sten, skaller, træ, uld, læder og stof ...

I et ord er alle naturlige materialer egnede.

Strikket af garn eller garn, alle slags reb, dekoreret med skaller, træperler og snørebånd samt lærredstasker med etniske broderier.

Smukt udseende og det samme gælder for økologisk stil af alle poser, flettet af strøer, tovværk og garn, fletning og saltpine.

Sko - vævet, sandaler, vidje og alle elskede støvler i Rusland.

Naturlige, farveløse, smagsadditiver (smagsforstærkere). Det er ønskeligt - dyrket af egne hænder på sommerhus eller køkkenhave.

EcoStyle - er ikke kun udformningen af ​​det omgivende rum i passende farver og specifikke naturlige materialer, men det er også en livsstil.

Hollywood Stjerner og Økologi

At inspirere dig til at ændre livsstilen (jeg forstår at det utaknemmelige, det er en besættelse, men stadig vil jeg risikere), jeg vil give dig et eksempel på, hvordan Hollywood-stjerner "former" økokemisk.

Sting, sanger og komponist - vokser grøntsager og korn i sin have, uden pesticider og syntetiske gødninger.

Julia Roberts - bygget en gård af miljøvenlige materialer og installerede solpaneler på taget.

Har sin egen grøntsagshave, og når du rengør lejligheden bruger stjernen ikke noget miljøskadeligt middel.

Prins Charles - gik ud over de andre. Prinsen og den fremtidige konge har råd til det!

Han grundlagde sit miljøselskab for produktion af ren mad, kosmetik og vitaminer.

Reese Witherspoon og Nicole Kidman har også gårde, hvor der ikke kun dyrkes grøntsager og frugter, men også gæs, geder, høns og svin.

Natalie Portman og hendes sko

Victoria Bethem - engageret i produktion af økospejle.

Cameron Diaz - udgivet en serie poser lavet af genbrugsmaterialer: gamle plakater, poser, lynlåse og nitter.

Lindsay Lohan køber kjoler, kostumer og meget mere i brugte butikker og derved reducerer produktionen af ​​nye tøj og reducerer forbruget af naturressourcer.

Her er de, disse Hollywood-stjerner.

Og hvordan har du det med Etchikol? Skriv til os. Vi venter.

Øko-stil. Tasker Cameron Diaz

Hvor meget interessante oplysninger. Mange tak!

God stil. komfortabel

Jeg er ekstatisk om øko-tøj i tøj og især fra naturlige produkter. Men i indretningen foretrækker jeg en blandet stil, hvor indretningen, møblerne, gulvet - i ekostyle.

Ja, hver person har sin egen smag. Og alle gør indretningen i deres hus kun i overensstemmelse med deres præferencer

I princippet "FOR" ekostyle, men imod hvidvaskning i loftet. Indtil nu ryster jeg, som to gange om året, sammen med min bror, blæste min bedstemors hus og slap mig ned med en sort sod.

Og min mor elsker stadig at lave hvidvaskede lofter.

Anna, i min sidste note er der også job i ekostyle. Sandt nok er de ganske små og nytår!

Jeg vil helt sikkert tage et kig på denne note.

Store ideer, de åndede frisk luft og hav. Alt, jeg løber til havet.

Det er fantastisk, hvis havet ikke er langt væk.

Etchikol meget, det er behageligt for mig, hvad der bringer roen, en hygge det.

Jeg kan også lide denne stil.

Dette er en god mulighed

Jeg elsker alt naturligt, derfor får jeg indretningens stil, hvilket svarer til økostilen. Ligegyldigt hvor moderne og populære er plastikvinduerne og linoleum, ligger min sjæl med træerne.

Og de er uden tvivl smukkere end plastikere

Jeg er enig med dig i, at ekostil er en livsstil. Livet i et hyggeligt miljø, hvor du kun er omgivet af naturlige materialer: træ, sten, ler, vin, skaller, ler, bomuld, linned, tovværk.

Enhver stil i indretningen afhænger kun af ejernes ønske. Hvem elsker hvad. Ecostyle er moderigtigt, men det er også godt for helbredet.

Jeg, ligesom økotyster, forsøger at prune naturlige ting i mit hus så meget som muligt. Jeg elsker virkelig produkter lavet af naturligt træ, borde fra karyag, alt-skaller, sten og andre sammensatte dekorationer af interiøret i stil med Eco

natyurel er også godt kombineret med andre mere "syntetiske stilarter"

Du har en øko-site! Tweet og Google!

En smuk stil, som jeg kan lide. Jeg vil helt sikkert gøre noget ved min tilbagevenden fra Frankrig ... Tak for tipsene

@ Olga Konovalova, Tatiana vil gøre mange flere sådanne tips. Og jeg sætter sit arbejde på stedet.

Ja, vi forsøger også at bo i ekostila, i det mindste begyndte vi bedre at overvåge mad - ingen halvfabrikata, deres grøntsager osv.

Etchikol - det er skønhed og sundhed og komfort! Tak! Det er værd at gennemse designet af dit hjem.

Jeg kan godt lide ekostyle. Og hvis jeg havde mulighed for, ligesom Julia Roberts, ville jeg også have arrangeret en sådan gård for mig selv.)))

@ Tatiana, du kan starte lille. Selvom du bringer denne stil gradvist ind i dit hjem og dit liv, så bliver det ikke dårligt.

Jo mere verden er moderniseret, jo mere værdifulde vil alt være naturligt, og mange forstår allerede dette.

Til sko i øko-stil, ville jeg overveje en anden bast sko :). Denne stil er for mig, jeg kan godt lide alt naturligt.

I den tid, hvor højteknologi og kunstige produkter er blevet en almindelig livsstil, vender mange tilbage til tanken om, at miljøvenlige materialer er nødvendige mere end teknologiske resultater.

@ Nina, jeg synes det også er et spørgsmål om overlevelse. Fra kemi er vi, mennesker, blevet for meget immun.

Jeg kan godt lide øko-stil, men nu jo mere naturligt, jo dyrere, desværre.

Om butikken er Ikea korrekt set - der er mange ting i øko-stilen. Jeg er også en tilhænger af denne tendens.

Hmm, ikke en dyr fornøjelse, men det er det værd 🙂 Ikke besværligt og meget stilfuldt 🙂 Positivt, jeg kan godt lide det!

Nu skal vi lave nogle fine ting i denne stil. I morgen, en mesterklasse om at skabe et panel i øko-stil.

Og jeg har Finland i mine naboer. Da de åbnede grænsen i 90'erne, var naturligvis mit første fremmede land dette land. Hvad overraskede mig da - mange træhuse.

Og vi skal bare - huske vores "træ forbi"

Jeg kan godt lide ekostyle, fordi det er helt naturligt og naturligt. Tak, tweeted.

@ Sergey, det blev ikke engang diskuteret før. Denne stil var overalt. De spiste naturlige produkter, boede i huse bygget af økologiske råvarer og klædt i hør, uld og bomuld. Men nu er det nødvendigt at kæmpe for dette og udbrede det.

Экостиль er min favorit trend i design, i denne stil dekorerer jeg min dacha.

Det er vidunderligt og naturligt. At webstedet rejser dette emne, er personen oprindeligt en del af naturen. Men det gælder ikke for den moderne mand. Lad os i det mindste komme tættere på hende. Tak!

Men hvem kan ikke lide det!))) Alle naturlige - nyttige.

Hænderne på dacha har endnu ikke nået podpandorit kuda-nibud store sneskaller fra havet

Jeg kan også lide ekostyle. Sandt, nu bliver det næsten et symbol på luksus. Og tidligere alle kun i økohuse og boede :).

Jeg kan virkelig godt lide ekostyle! natyurel er et meget smukt navn. Jeg tror, ​​at eksempler med berømtheder skal endda arbejde på fansen - så det er rigtigt, giv dem som et eksempel! Skaller, naturligt træ, natursten, læder, pelse, mire, bast, bambus, bonsai, endelig - det er kompilering af interiører i stil med øko. Hvis du bringer flere af disse komponenter ind i dit indre - kommer vi tættere på naturen. Det er vigtigt, at alt er lavet af naturlige materialer.

@ Natalia, det er hvad Tatiana og jeg vil gøre i den nærmeste fremtid. Tanya gør et vidunderligt panel i øko-stil. Så vi sætter disse master klasser på stedet.

Style øko i interiøret

Style eco (eikos) kan oversættes fra græsk, som et habitat, hjem. Fra titlen bliver det klart til legenderen, at naturlige naturmaterialer anvendes i denne stil.

Øko-stil i det indre - udførelsen af ​​helbredende hvile

Denne stil er mest velegnet til folk, der er trætte af glas og beton i en moderne storby. Det er ikke kun et smukt og stilfuldt interiør, men et udtryk for sin holdning til urimelig forurening af miljøet.

Værelset i stil med øko hjælper en person til at føle værdigheden af ​​naturlige materialer og slappe helt af fra den tunge og gassy by.

Øko-stil udtrykkes udelukkende i sin ide - naturlige materialer, naturlige farver, almindelige former.

Hus i øko-stil indebærer brug af materialer som:

Brugt beige, hvid (i kombination med mørkt eller sort træ), brune, pastellbløde toner. Men oftere bruger naturlige farver:

I rummet indrettet i denne stil er der meget lys, det ånder let.

Øko-stil i interiøret har ingen strenge begrænsninger. Den eneste regel, der altid skal overholdes, er brugen af ​​harmløse naturlige materialer.

Den moderne øko-stil bliver mere og mere populær hvert år. Det er egnet til udsmykning af en lejlighed eller et sommerhus, en chilaut på kontoret (hvilerum) og et mødelokale. Hovedprincippet, der skal overholdes, er naturlighed i alt. Derfor er det yderst uønsket at bruge spånplader, forkromet metal, plastik i indretning og møbler.

En af de væsentligste fordele ved øko-stil er ubegrænsede muligheder for udførelsen af ​​dine vildeste fantasier.

I slutningen af ​​det tyvende århundrede havde designere en ny ide om boligdesign, som begyndte at udvikle sig aktivt og snart blev meget populær i verden.

Naturlig eller øko-stil passer ikke ind under rammerne af strenge temaer. Ikke desto mindre talte vi allerede om en regel - naturlige materialer. En anden læsning af denne stil er oprettelsen af ​​en mini-oase på en bys lejlighed, nærhed til naturen. Er det muligt?

Designet i øko-stil indebærer tilgængeligheden af ​​ledig plads. Med andre ord skal lejligheden helt frigøres fra bedstemorens kufferter og kufferter, der forstyrrer lokalerne og tager plads.

Hvis det er muligt, bør rummet være godt oplyst af naturligt lys, men i hvert fald skal du have lysstofpærer.

Og nu vil vi overveje mere detaljeret, hvilke materialer der passer til denne eller den del af din lejlighed.

gulve - Du kan bruge brædder, stykke parket, fliser af natursten, kork. I afslapningsområderne er kurvebambus eller halmmåtter ret egnede. Og tæpperne skal helt opgives - øko-stilen accepterer dem ikke. Moderne øko-stil tillader brug af flydende 3D-gulve for at maksimere jordens virkning.

vægge - for deres efterbehandling natursten eller murværk er helt egnet. Men i dette tilfælde skal du kende foranstaltningen. Hele zakivayut interiør i stenen er uønsket, det er bedre at begrænse små fragmenter på korridorens vægge, køkkenforklæde, rekreative område mv.

På badeværelset eller i gangen ser fliserne godt ud, som efterligner træ, småsten, sten. I andre værelser kan du indsætte papirbaggrunde. Vælg fortrinsvis vegetabilske mønstre. Du kan vælge omslag fra forskellige naturlige materialer, såsom silke, bambus, sisal, jute, kork eller trævægspaneler.

lofter - oftest traditionelt hvidgips, men med efterligning af træbjælker, strækker stoflofter med billedet af himlen i skyerne, en træplade.

Vi har allerede nævnt, at øko-stil forudsætter brugen af ​​bløde pastelltoner. Den overvejende skala - alle nuancer af vegetation og jord - sort, grøn, brun. Fortynd dem med andre naturlige farver - beige, sand, blå, hvid. Lyse accenter (rød, gul, pink) er bedst efterladt til tilbehør og planter.

Lejligheden er fuldt møbleret af naturligt træ - ikke en dyr fornøjelse. Derfor anvendes forskellige kombinationer ofte - for eksempel møbler, rattan vidje, rack eller bambus. Det er tilladt at bruge MDF, men med en maksimal efterligning af træets struktur. Og fra plastik skal rustfrit stål helt opgives. Disse materialer er ikke i naturlig stil.

Bordpladerne er ofte lavet af natursten, tunge trækonstruktioner gør det lettere at lave hylder fra glas, hylder, forskellige skabe. Vær opmærksom på valget af polstrede møbler. Det bør også have en belægning af naturlige stoffer i naturlige nuancer og være med træ ryg.

Sandsynligvis er alle enige om at uden små detaljer ser værelset ubehageligt ud og på en måde er det tomt. Uden dem kan du ikke gøre, hvis du opretter en øko-stil. Designet i dette tilfælde kan omdannes til en mini-jungle i en separat lejlighed.

Du kan bruge store udendørs blomster, en række blomsterpotter på vindueskarme, potter, levende blomster i vaser og gryder, ikebana, som meget effektivt dekorerer nicherne og fylder det frie rum. Fans af boliginteriør kan skabe en levende væg i lejligheden. For denne ene af de tomme skillevægge i lejligheden vil gøre.

Dem, der ikke har tid eller lyst til at passe et stort antal blomster, kan du anbefale to eller tre imponerende potter med planter, der ikke kræver kompleks pleje. Derudover kan du i dette tilfælde give fortrinsret til at plante temaer i tekstiler og malerier. Puder og gardiner, duge og sengetæpper - alt kan vælges om ønsket med en efterligning af vegetationens struktur og farve. Således kan du fylde manglen i det indre af levende planter.

Overhold ikke nogen standarder, når du køber tilbehør til kvartetten i øko-stil. Du må ikke kopiere vaser eller figurer, som du så fra en ven eller nabo, selvom du kunne lide dem. I dette tilfælde er originalitet og kreativitet velkomne. Du kan med dine egne hænder skabe mange indretningsprodukter, som vil udføre en funktionel rolle.

Til dette formål egnede materialer, der er indsamlet i løbet af ferien - det være sig skaller, hvoraf viser sig meget dejlige rammer til fotos, krøllede hylder af neobstrugannyh boards, malerier på grundlag af den herbarium, lamper lavet af usædvanlige materialer (fx bark).

I denne sag er det vigtigt at observere foranstaltningen. Lejligheden behøver ikke at blive til et landhus i landets stil - øko-stil er funktionalitet og plads. Princippet om valg af tilbehør er det endelige tryk, som vil opnå effekten af ​​fuldstændig afslapning. Hvad hjælper dig - øjenplejende planter, blomsterdukker og måske lyden af ​​surfen - du bestemmer dig.

Det er ingen hemmelighed, at i mange familier anses dette værelse for at være det varmeste og hyggelige i huset. Her om aftenen samles alle husstandsmedlemmer og taler om deres succeser (eller fejl) for den sidste dag. Det er rart at dele med din elskede ven. Derfor vil vi i dag tale mere om dette værelse.

Køkken i øko-stil - rummet er specielt. Det omfatter alle de principper, der er karakteristiske for denne stil, men med nogle nuancer. For at færdiggøre loftet kan du f.eks. Bruge vandbaseret maling, gipsplader, tekstiler. I et ord bør det være naturligt, men modstandsdygtigt over for aggressive forhold, fordi temperaturen falder og høj luftfugtighed hurtigt vil gøre deres værste og sætte loftet ude af aktion.

Det samme kan siges for gulvbelægning. Selvom der i nogle tilfælde (med en lille udnyttelse af lokalerne) anvendes trægulve, men det må indrømmes, at de i køkkenet er upraktiske. Meget mere egnet keramisk flise eller sten. Stilfuld og i overensstemmelse med eco-minimalismens ånd er et gulvtæppe, som vil være passende i et rum kombineret med et køkken.

Designere mener, at væggene simpelthen kan males eller tapet. Men mange ejere foretrækker kork, træpaneler. Interessant og harmonisk vil se udsmykningen af ​​væggene, eller rettere deres individuelle dele med havsten, glasmosaik, lerfliser. Så du kan skabe hjørner af rummet og grænserne på rummet, kombineret med køkkenet.

Øko-stilen foreslår ideelt vinduer til hele væggen, fordi rummet skal være meget lys. Men en sådan mulighed er ikke altid, så ofte skal man bruge kunstig belysning.

I køkkenet skal lyset være blødt og varmt. Normalt er sådan belysning forsynet med glødelamper. Men da dette ikke er den mest økonomiske mulighed, kan du i dag bruge LED'er eller energibesparende armaturer. Deres nummer skal svare til rummets funktionalitet. Du kan bruge en række lys - dekorative lamper i spisepladsen, spotlys til arbejdsfladen. På loftet anbringes en lysekrone af den oprindelige form.

Dette spørgsmål er også meget vigtigt. Ofte designere, der skaber et interiør i øko-stil, overlade de sædvanlige klassiske gardiner, foretrækker træ persienner eller japanske gardiner.

Vinduerne kan om ønsket dekoreres med gardiner lavet af naturlige stoffer. Bomuld eller linned gardiner vil harmonisk passe ind i dit indre.

Køkkenets design i øko-stil er indrettet med massivt træmøbler. Dette er imidlertid en meget dyr løsning, hvorfor mange ejere kun bruger et naturligt træ til synlige vægge og facader. Usynlige strukturer er lavet af høj kvalitet MDF. Det er i virkeligheden i strid med filosofien om denne stil. Det er mere korrekt at lave møbler i form af indbyggede skabe, så designet er meget billigere.

Du har sikkert bemærket, at på billedet af færdige projekter i øko-stil, er mats ofte klistret på facaderne. Derudover kan dørene indsættes med bambus- og korkpaneler, rotting. Møblerens farve vil forblive naturlig.

Uden funktionelle detaljer er der ikke et enkelt køkken - hver værter kender. Dette er bordpladen og et forklæde over arbejdsfladen og meget mere. Det er interessant at se på træmøblerne og resten af ​​køkkenet, især hvis det kombineres med vægbeklædning.

Men træ er udsat for fugt, så brugen er begrænset, og meget ofte er køkkenet i øko-stil lavet med stenflader. Et lignende mønster kan bruges på et forklæde, hvis det er lavet af glas. Men bordpladen selv kan være glas. I dette tilfælde er skinnet til væggene i arbejdsområdet dekoreret med et billede med naturlige billeder. For eksempel ser et forklæde med et billede af en eng attraktivt ud.

Det udsmykker køkkenet og tallerkenen. Som regel er den placeret på åbne hylder. I miljøvenlig stil anvendes kun glas, træ eller keramiske redskaber.

Utvivlsomt, uden et sådant køkken kan det ikke gøres. Vaser, potter med planter er placeret på vindueskarme, hylder, de kan dekorere væggen. Mange husmødre foretrækker en hjemhave. Til dette er specielle sorter af grønne og grøntsager brugt.

Som køkkenindretning kan du bruge bur med fugle, et akvarium (hvis området tillader det), halmkurve til strøer. Til vægge og vinduer anvendes kurvepaneler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 36 = 42