30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Et godt musikcenter

Sådan vælger du et godt musikcenter: anmeldelse, funktioner og anmeldelser

Musikcentrene begyndte at fylde vores huse og lejligheder stille for ti år siden. Siden da har de ændret sig radikalt og ikke kun udadtil. Enheder med kassettdæk gik i glemsel, og den tekniske udvikling gjorde det muligt at opgive alle de sædvanlige cd-afspillere, som i dag ikke er udstyret med hvert center.

Lad os prøve at identificere de vigtigste punkter og de kriterier, der vil hjælpe med at bestemme indkøb af sådant udstyr .. Anmeldelser af musikanlæg, hvordan du vælger hvad man skal være opmærksom på det første sted, og så på alle de følgende modeller vil blive præsenteret i form af en rating for et klarere billede. I beregningen vil blive taget udtalelser fra eksperter på dette område og anmeldelser af almindelige enhedsejere.

Vurdering af de bedste musikalske centre:

For at læseren kan beslutte valget og bestemme for sig selv hvilket stereoanlæg der er mere egnet til hans behov, vil vi undersøge hver model mere detaljeret.

Dette er et relativt kompakt stereoanlæg, der passer perfekt ind i køkkenet eller soveværelset. Generelt er firmaet Mystery9raquo; adskiller sig fra andre mærker, idet den producerer uden overdrivelse de bedste billige musikcentre. Denne model er ingen undtagelse og fortjener særlig opmærksomhed.

Stereo CMI-750 lavet i strenge design farver med lidt mærkbar retronalotom. På trods af, at centret understøtter DVD- og cd-rom'er, kan modellen ikke betragtes som forældet: er USB-interface, single-chip-teknologi er til stede kodning, højteknologisk processor med Hi-Fi og moderne standarder for fejlkorrektion.

Dette ganske gode musikcenter kan bruges ikke kun til at lytte til musik, men også til at se videoer (selvfølgelig kombineret med tv'et). Ligesom mange andre modeller af dette mærke er centret meget afhængig af fjernbetjeningen, dvs. alle grundlæggende og avancerede indstillinger udføres kun fra den. Udgangseffekten i MMK-750 stereoanlægget varierer inden for 30 watt.

Ejerne er meget varme om modellen. De satte pris på kompaktiteten af ​​stereoanlægget og bekvemmeligheden (multifunktions fjernbetjening). Dette er et godt musikcenter for huset, det passer bare perfekt ind i de sædvanlige lejligheder og andre små værelser.

 • god magt for sin klasse (mikrosystem);
 • modellen tilhører systemer af 4. generation
 • intelligent digital lydprocessor;
 • god intern hukommelse (40 radiostationer);
 • attraktivt design med en retrofarve
 • der er mulighed for firmware og software opdateringer;
 • pris.
 • Modellen er for afhængig af fjernbetjeningspanelet;
 • ubelejlige grundlæggende indstillinger (starter DVD-afspilleren, når den er slukket, udgang - blinker).

Anslået pris er ca. 3500 rubler.

Et ret godt musikcenter til en demokratisk pris for små værelser. Et af de kendetegnende funktioner i stereoanlægget er, at udstyret kan styres ved hjælp af en hvilken som helst mobil gadget, det være sig en bærbar computer, smartphone eller tablet, det vil sige en enhed der understøtter trådløse Bluetooth-protokoller.

Hvis der ikke er noget ønske om at dykke ind i moderne og højteknologisk jungle, så tak venligst - indsæt cd'en og nyd din yndlingsmusik. Derudover er modellen udstyret med en universel USB-grænseflade, hvorigennem du ikke kun kan afspille spor fra flashdrevet, men også genoplade din mobile gadget.

De bedste højttalere til musikcentret "Phillips9raquo; (i sit segment) med Bass Reflex-systemet vil give ejeren en meget anstændig bas. Stereoens udgangseffekt varierer inden for 30 watt, hvilket er mere end nok til det samme soveværelse, køkken eller ethvert andet rum af mellemstørrelse. Ejere værdsat kvaliteten af ​​det fremtrædende brand i deres anmeldelser. Meget mange brugere kunne lide systemets beskedne størrelse og lydkvaliteten på outputen samt støtte til den "glemte 9raquo; SD-formater.

 • Et universelt udseende, der passer ind i næsten ethvert design;
 • Tilstedeværelsen af ​​trådløse protokoller til synkronisering med tredjeparts enheder;
 • evnen til at genoplade mobile gadgets;
 • en god indikator for strøm til sin klasse (mikrosystem);
 • hukommelse til 20 point;
 • god værdi for pengene.

Den anslåede pris er ca. 6000 rubler.

Dette ganske gode musikcenter har et usædvanligt udseende. Modellen ligner slet ikke de systemer, vi er vant til at se hjemme. Det kan forekomme, at centret er udstyret med fire højttalere på én gang. Men med nærmere undersøgelse viser det sig, at dette ikke er tilfældet - systemet arbejder i det traditionelle 2.0-format til midi-centre.

Begge søjler producerer omkring 150 watt strøm, hvilket helt sikkert vil glæde enhver "lejlighed" 9raquo; musik elsker. Du kan lytte til musik fra USB-drev eller fra diske. Det er også muligt at bruge centret som en videospiller: På bagsiden af ​​enheden er der en moderne HDMI-grænseflade. Fans af karaoke vil helt sikkert sætte pris på systemets muligheder: Din sang kan optages på et USB-flashdrev og behandles med indbyggede filtre.

Ejere værdsat centrumets muligheder i deres feedback. Meget mere end arrangeret enhedens styrke og lydkvalitet, samt tilgængeligheden af ​​et velkonstrueret kontrolpanel.

 • højt og stærkt nok til mellemstore værelser;
 • der er en equalizer;
 • tilgængelighed af dvd-drev;
 • evnen til at forbinde tv'et via HDMI-grænsefladen;
 • funktion af karaoke;
 • intelligent fjernbetjening.
 • design kan ikke kaldes universal, så systemet passer ikke ind i hvert rum.

Anslået pris - ca. 10 000 rubler.

Sikkert mange af spørgsmålet om hvilket musikcenter der er bedre, uden tøven, vil svare: "Se snævert på" Pionererne 9raquo; 9raquo;. Varemærket har tjent et ry i årtier, og som vi kan se det har udmærket sig i denne forretning.

Model X-PM12 modtog den klassiske "Pioneer9raquo; sammen med den traditionelle funktionalitet. For systemet i sin klasse (mini) fortjener lydkvaliteten på udgangen al ros. Og hvis nogen og dette ikke er nok, kan du altid tilslutte en ekstern subwoofer.

Et godt musikcenter fra Sonyaraquo; er forsynet med universale søjler, der kan placeres både lodret og vandret takket være selvklæbende ben. Systemet understøtter alle typer cd'er, og afspiller også musik fra flashmedier. Den eneste begrænsning for filformatet er MP3 og WMA.

Desuden vil den gratis proprietære applikation Pioneer Wireless Streaming være en uundværlig assistent til synkronisering af stereo med enheder på iOS-platformen og "Android 9raquo;. Udgangseffekten af ​​centret svinger inden for 76 W. Dommere efter feedback fra brugere, er modellen perfekt til de musikelskere, der sætter pris på kvalitet sammen med traditioner.

 • virkelig høj kvalitet lyd;
 • attraktivt design i klassisk stil for mærket;
 • evnen til at styre systemets grundlæggende funktionalitet fra mobile gadgets;
 • Du kan desuden tilslutte en ekstern subwoofer;
 • imponerende hukommelse på 50 point.
 • Skærmen kunne være mere informativ;
 • Når du afbryder stikkontakten, nulstilles uret.

Den anslåede pris er ca. 13 000 rubler.

Øverst på vores placering er det bedste musikcenter fra LG. Dette system er perfekt til at organisere støjende fester takket være dens misundelsesværdige kapacitet på 1000 watt. I virkeligheden er det selvfølgelig mindre, men figuren og lyden er ganske imponerende.

For fuldt ud at afsløre systemets potentiale er det nødvendigt at erhverve ekstern akustik, samme LG eller praktisk taget enhver fra Sonyaraco; middle og premium klasse. Egen subwoofer producerer næsten 500 watt output, så "serve9raquo; lejlighed eller privat hus, han er helt i stand til.

Det optiske drev læser alle typer SD- og DVD-drev. Og det er nok det eneste tidspunkt, der forbinder denne model med traditionelle stereosystemer. Centret er udstyret med en professionel og multifunktionel karaoke-funktion, hvor der allerede er standard ca. 2000 sange kombineret med en mikrofon.

Derudover kan modellen nemt bruges som hjemmebiograf, fordi systemet er udstyret med alt hvad du behøver: HDMI-grænseflader, udgange til ekstra højttalere og et kompetent kontrolpanel.

Anmeldelser fra ejerne er overdrevet af ros for ros for mulighederne og lyden af ​​musikcentret. Også mange var tilfredse med evnen til at styre enheden via mobile gadgets via Bluetooth-protokoller. Det eneste negative, som faktisk og kritisk, så kalder sproget sig ikke - det er vægt. I resten - en ideel mulighed for alle musikelskere uden undtagelse.

 • en misundelsesværdig udgangseffekt;
 • kvalitet og ren lyd;
 • professionelt og multifunktionelt karaoke system;
 • Muligheden for fjernbetjening fra en smartphone, tablet eller bærbar computer;
 • seriel forbindelse til tredjepartssystemer;
 • yderst sød og original belysning
 • hukommelse til 50 point.

Anslået pris - ca. 21 000 rubler.

Vi vælger et musikalsk center: lad musik altid spille!

Tror du, hvordan man vælger et musikcenter? Så du er en fan af god, ren musik. Selvfølgelig kan du lytte til dine yndlings melodier ved hjælp af en computer, en tablet eller endda en telefon, hvis du køber gode højttalere. Men musikcentret er stadig bedre: det kan gengive næsten perfekt lyd, du skal bare vælge den rigtige model.

Moderne musikcentre er opdelt i tre typer:

 • Mikrosystemer med en bredde på frontpanelet op til 180 mm;
 • Mini-systemer bestående af en eller flere blokke, op til 280 mm i størrelse;
 • Midi-systemer, der består af individuelle komponenter.

Inden du vælger et musikcenter, er det vigtigt at bestemme hvilke mål du har brug for. Hvis du vil lytte til musik i et lille rum (i køkkenet, i soveværelset eller i stuen), så er mikrosystemer fra en enkelt enhed nok til dig. På trods af kompaktiteten er sådanne modeller ret i stand til at klare de mest grundlæggende opgaver.

Mini-systemer er designet til et stort hus eller lejlighed. Deres kapacitet er tilstrækkelig selv for små virksomhedsselskaber og andre, ikke for massive begivenheder. Som regel har de en harddisk, en tuner, en forstærker og en omskifter på 2-3 cd-rom. De kan læse forskellige formater, løbende afspille musik, skifte fra et medium til et andet og skrive også sange til USB-bærer.

Midi-systemer kan henføres til professionelt udstyr. Deres kapacitet er tilstrækkelig selv til organisering af store helligdage. De er ikke billige, og har alle de nødvendige egenskaber for dyre lydsystemer: guldbelagte inputs, høj kvalitet højttalere lavet af træ, og andre vil blive værdsat af nidkære fans af kvalitetslyd og ivrig musikelskere ..

Her er det vigtigste ikke at tabe. Hvis du vælger en low-power model, som skal bruge mere end 70% af strømmen, så skal en god lyd glemmes. Treading vil højttalerne pope, hvilket vil beskadige lydkvaliteten af ​​melodien. På den anden side er overbetaling til professionelt udstyr også ikke værd, hvis du bare vil til tider lytte til musik i et lille soveværelse.

Vælg et musikcenter baseret på dets fremtidige formål.

En effektbedømmelse på 50-100 watt betragtes som god. Dette er ganske nok selv for krævende musikelskere. Effekt på 150 W og derover har lydsystemer designet til diskoteker og klubber. Men for en sommerophold eller ture uden for byen er et kompakt musikcenter med en kapacitet på op til 50 W retegnet.

Hvis du nogensinde lytter til lyden af ​​højttalere lavet af træ eller MDF, så vil du ikke gå tilbage til plastik. Fra disse kolonner hælder ren musik, ikke overskygget af en kunstig rattling. Oftest er de dækket af plastik af høj kvalitet. I nogle musikcentre er der to hoved og flere ekstra højttalere, som du kan arrangere efter eget valg.

Nogle modeller har et Surround-system, der kan sprede lyd i hele rummet, fordi dets højttalere har forskellige retninger.

Vær også opmærksom på antallet af bands i dit fremtidige højttalersystem. Kriteriet er simpelt: jo flere af dem jo bedre.

Nogle købere kan kun vælge et musikcenter på grund af dets udseende. Og generelt: Jeg vil have, at det ikke kun er af høj kvalitet, men også smukt - så det kan blive stolt demonstreret til gæsterne. Fabrikanter har længe forstået dette og giver derfor stor betydning for design. Ofte på hylderne kan du se stilfulde modeller af sort eller stålfarve.

Når du vælger, skal du huske at dit musikcenter skal læse forskellige formater: DVD, MP3, WMA og andre. Det er ønskeligt, at det havde plads til flere diske og evnen til at lytte til musik fra USB-medier. Andre funktioner vil ikke være overflødige:

Hvis du kan lide at synge, skal du vælge et musikcenter med karaoke. Heldigvis er i dag ikke et problem. Sådanne baggrunde som et ur, en timer, en baggrundslys osv. Bliver en behagelig, men slet ikke valgfri tilsætning. Med hensyn til mærket, så giv præference til dokumenterede mærker. Samsung, Philips, LG, Sony, Hyundai, Sony, AIWA, Yamaha og Panasonic har allerede vundet et navn på markedet for musikcentre.

Endelig lad os sammenligne nogle populære modeller af musikalske centre:

Total udgangseffekt, W

WMA, MP3, WAV, AAC

Line-In, Antenne Connector, USB, Bluetooth

Mikrofonindgang, hovedtelefonudgang, USB

Komponentindgang, kompositudgang, hovedtelefonudgang, AUX

Musikcenter, fjernbetjening, antenne

Musikcenter, antenne, konsol, højttalere

Musikcenter, fjernbetjening, højttalere, antenne

Hovedenhed: 13,9x25,9x21

Hovedenhed: 20,2x30,9x25,9

Selvfølgelig er der mange anstændige modeller, kun alle kan ikke passe i en anmeldelse. Sammenlign, vælg, køb og nyd smuk musik derhjemme!

Valg af et musikcenter ved 4 kriterier

Musikcentret passer perfekt ind i det indre af næsten ethvert rum. Musikcenter er et produkt skabt i forrige århundrede for at spille musik. Tidligere var de kassetter, lidt senere begyndte at se modeller for at lytte til diske af forskellige formater, og nu er moderne enheder blevet væsentligt forskellige fra deres forgængere. Detaljer - nedenfor.

Klassificering af moderne musikcentre

Muscentret er i stor efterspørgsel, på trods af at der er mange andre enheder til at lytte til musik. Uanset størrelsen på enheden vil den udføre alle de funktioner, der er beskrevet nedenfor, kan afvige i kvalitet, hvilket direkte afhænger af producenten.

Du kan nemt gøre dig fortrolig med klassificeringen af ​​moderne musikcentre på internettet

Musikcentre har en ret simpel klassifikation:

Det er værd at bemærke, at musikken centre - et højttalersystem, hvor der er en anordning til læsning og lydafspilning samt moduler, hvoraf den ene er ansvarlig for fangst af radiobølger, og den anden for omdannelsen af ​​musikken i en ren og mere høj kvalitet udseende.

Sådan vælger du det mest magtfulde musikcenter

Kan der være et billigt musikcenter med en god lyd, og hvordan man vælger en enhed til hjemme eller sommerhus? Det er værd at bemærke, at kvalitetscentre ikke altid vil have en attraktiv pris og alle de nødvendige egenskaber, som svarer til omkostningerne.

Kvalitet enheder har et aktivt system, hvorigennem støj undertrykkes. Moderne producenter begyndte at give præference til digitale tunere.

Når du vælger et godt musikcenter, skal du tage højde for lydkvaliteten, udseende, anvendelighed og andre egenskaber ved enheden

Der er karakteristika, der er bedre at være opmærksomme først og fremmest. Tilstedeværelsen af ​​en afspiller til diske betragtes ikke længere som relevant, og derfor kan man sikkert vælge modeller med 1 slot.

 1. Lige så vigtigt er tilgængeligheden af ​​et fremragende modul til at fange radioen, som interesserer dem, der kan lide at lytte til denne slags musik. Modulet skal have en fin evne til at indstille kanaler, støjreduktionsfunktion og hukommelse til at gemme de detekterede radiobølger.
 2. Når du vælger lydkvaliteten, skal du være opmærksom på en række punkter. Især den kraft, som forstærkeren og DAC har. Audioprocessoren anses for at være kernen i ethvert højttalersystem, da den er ansvarlig for mange processer, såsom reproduktion af lydkvalitet, øge eller mindske frekvensen, signalbehandling og efterbehandling. Det er værd at bemærke, at ikke alle modeller af museerne i centret har en DAC, og derfor er det nødvendigt at udelukke de produkter, der ikke har en sådan funktion.
 3. Det er også vigtigt at være opmærksom på vernal data, nemlig design og dimensioner. Mange har en tendens til at tage systemet til Micro-kodet, men valget er ikke den bedste, da enheden er virkelig små, og du kan flytte det til den ønskede placering uden besvær, men muser center vil være den mest magtfulde, og kan lide lydkvalitet.

Musikcentret og karaoke er to sammenkoblede enheder, da der er moderne musikcentre med en sådan funktion. Generelt er valg af design og omkostninger rent personlige præferencer for hver køber. I dag på markedet for sådant udstyr kan du finde et utroligt antal modeller, som hver især har sine egne specifikke funktioner.

Hvor er de populære Muses centre

Hvordan laver man et overblik over de efterspurgte produkter? Det er værd at være opmærksom på forumet, feedback på hvad der anses for at være den mest populære, producenten. Udover at vælge et mærke, der producerer musikcentre, skal du være opmærksom på, hvad det er nødvendigt for.

Musikcentret kan bruges til at lytte til musik i landet, i stuen, i køkkenet og i andre rum

Eksperter anbefaler at vælge enheden til at afspille musik middelværdien, da ønsket om at spare kan blive til at købe deklasserede produkter og ønsket om at blive ejer af en mega dyrt udstyr ikke opfylder forventningerne.

Dybest set er en høj pris ikke en garanti for kvalitet, men blot en banal popularitet hos et firma, der fremstiller.

Der er andre prisforskelle, for eksempel vil et musikcenter med karaoke være meget billigere end en enhed uden en højttaler. Forskellen vil være i prisen og kun, men kvaliteten afhænger af firmaet, som beskæftiger sig med fremstillingen. Ifølge statistikker gør et mindre stejlt mærke nogle gange bedre produkter med hensyn til mange kendte mærker, og derfor er det ikke værd at stole på fabrikanten.

Sådan identificeres et godt musikcenter

Til musikcentret kunne fuldt ud retfærdiggøre forventningerne og investeringerne, er det værd at være opmærksom på en række funktioner ved køb. Det er ikke umagen værd at tage installationen udelukkende i henhold til disse kriterier, da der også er såkaldte faldgruber, hvilket kan ødelægge indtryk af det købte produkt betydeligt, især hvis prisen var meget høj.

Du kan bestemme et godt musikcenter, hvis du lægger særlig vægt på design, lyd og producent

Naturligvis kan blandt de vigtigste egenskaber noteres:

Det er vigtigt at være opmærksom på dimensionerne, da hvis du ikke kun vil lytte til radioen på steder som et køkken eller en balkon, men også spille forskellige lydbærere af fremragende kvalitet, skal du ikke vælge for små enheder.

Det er bedre at foretrække dyrere udstyr, men vær sikker på at den har en DAC og andre nødvendige funktioner.

Hovedfunktionerne i enheden omfatter tilstedeværelsen af ​​en kvalitetsudligner og en funktion, der gør det muligt at justere LF og HF. Derudover skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​afspilningen af ​​alle formater, der hævdes af producenten, især flashdrevene, da der ofte opstår problemer med deres læsning. Dem, der sætter pris på den forbedrede funktionalitet, vil 100% kunne vurdere tilgængeligheden af ​​evnen til at optage radiosendelser eller optage filer fra et medium til et andet.

Når du vælger strømmen, er det værd at styre som produktets størrelse, jo mere er det, desto højere forbruges og udgangseffekten bliver. Det er især nødvendigt at tage højde for parametrene for det rum, hvor auditionen skal udføres. For eksempel er der en lille bygning i køkkenet, men i en hall eller et forstæderområde skal du vælge større produkter. Køb ikke musikcentret kun for æstetiske kvaliteter, men glem det om dets tiltrækningskraft. Med hensyn til finishen er det mere stilfulde udseende tilfældet af træ eller under det, hvor der er metalliske imprægneringer. Naturligvis forsøger mange producenter betydeligt at reducere omkostningerne ved at lave musikalsk udstyr og bruger oftest plastik, hvilket påvirker både tiltrækningskraft og lyd. Kolonner af træ, har en mere stilfuld udseende og kvalitetslyd, men prisen lægger bogstaveligt talt.

At købe et musikcenter er en ikke-triviel opgave og afhænger direkte af personlige præferencer. Før du køber, skal du dog stille et bestemt spørgsmål om, hvad der er nødvendigt. For eksempel, mange funktioner, kvalitetslyd, mange funktioner eller et stilfuldt udseende.

Valg af musikcenter (video)

Find et musikcenter, opgaven er ikke for kompliceret, men det kræver en kompetent individuel tilgang, som giver dig mulighed for at få en enhed, der fuldt ud retfærdiggør forventningerne og investeret penge. Det er at foretrække at ikke vælge de produkter, der har tvivlsomme driftsinstruktioner og er langt fra det mest kendte mærke, da dette udstyr ofte er en kinesisk forfalskning eller med andre ord en analog af bedre kvalitetsprodukter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + = 23