30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Eschsolcia vokser fra frø, når de plantes

Sådan plantes et escholcium fra frø: timing af såning, pleje af kimplanter. Sådan dyrkes en eskolation på en blomsterbed: vanding, fodring og problemer

Eschsolcia er en smuk årlig plante af valmuefamilien. Det kan ofte findes i haver og blomsterbed.

Med dyrkning af eschollations vil selv en begyndergartner klare, da blomsten er ret uhøjtidelig.

Men i områder med hårdt klima begynder plantningen af ​​en escholcia med dyrkning af kimplanter. Hvordan får man en stærk frøplante af en populær plante?

Frøsåning på kimplanter + foto

Frø af denne blomsters frø har nogle funktioner, der skal tages i betragtning ved dyrkning af kimplanter. Faktum er, at i escholzii rod rod system, som er næsten umuligt ikke at skade ved transplantation. Til bevaring af kimplanter, sås frø i tørv tabletter.

For at frø skal producere mindelige skud skal de desuden være stratificeret. Dette gøres sådan:

• Friske frø af escholla gennemblødes i varmt vand, hvis temperatur ikke overstiger 20 grader i 12 timer.

• Forberedte frø placeres i en beholder med sterilt sand og rengøres i køleskabet om to dage.

• Hævede frø er plantet i forberedt tørv tabletter.

Torvtabletter er installeret i en plastikbeholder, hvor varmt vand hældes. Når tørven svulmer og tabletterne stiger i størrelse, kan du begynde at såre frøene.

1. Fjern beholderen fra køleskabet, og hent forsigtigt frøene med et tandstikker.

2. Lav en lille indrykning i hver tablet, hvor omhyggeligt placeres frøene. Sæt to frø i en tablet.

3. Stænk let frø med et tyndt lag tørv, ca. 1 mm.

4. Smid overfladen af ​​tabletterne jævnt ud af sprøjten med varmt vand.

5. Dæk beholderen med låg eller glas.

6. Sæt beholderen med frø på et varmt og lyst sted.

Nøje overvåge fugtighedsniveauet i beholderen, sommetider vind det om nødvendigt og fugt så frøene fra sprøjtepistolen.

Så snart skuddene vises, skal du åbne beholderen og placere den på et lysere sted. Om nødvendigt skal du sørge for ekstra belysning.

Pleje af kimplanter escholtsii ukompliceret. Spirer forsigtigt vandet, forsøger ikke at for våd jorden. Om to uger bliver fodplanterne fodret med en kompleks mineralgødning til frøplanter.

Vigtigt! Frø til spirer udføres bedst i begyndelsen af ​​marts.

Tidspunktet for plantning af kimplanter i jorden

Plantning af frøplanter i jorden udføres i maj, når der ikke er nogen trussel om nattlige frost. Hjemmespirer før plantning skal hærdes. Gør dette gradvist uden traumatisering af planterne.

1. Tre uger før den foreslåede landing er beholderen med kimplanterne placeret i et køligere rum.

2. Efter nogle få dage trækkes frøplanterne ud i kort tid, efter 2-3 timer tages de tilbage til stuen.

3. Tre til fem dage før afstigning forbliver beholderen på gaden indtil aften, og rengør den kun for natten.

Hærdede frøplanter tilpasser sig hurtigere til nye vedligeholdelsesbetingelser, mindre ofte syge og i stand til at modstå en kortvarig temperaturfald til -5C.

Plantefrøplanter frøplanter i tør sandgrund. Før plantningen graves webstedet, udjævnes og huller laves. Afstanden mellem plantningshullerne er mindst 30 cm fra hinanden, fordi planten er godt bushet og danner voluminøse buske.

Brøndene er vandet og plantet i dem med frø tørv tabletter, lidt åbner dem nedenunder. Dette gøres meget omhyggeligt for ikke at skade roden. Stænk hullerne i jorden, hvorefter kimplanterne vandes rigeligt. Blossom buske escholtsii en måned efter plantning af kimplanter i jorden. Varigheden af ​​blomstringen er to til tre måneder.

Vigtigt! Frø af frøene i den åbne jord udføres om efteråret, så frøene vil gennemgå en naturlig stratificering. Blom sådanne planter før andre. For vinteren plantning mulch tørre blade.

Hvordan man bryr sig om eskolation i det åbne felt

På trods af at eshsol'tsiya - uhøjtidelig plante, har den stadig brug for minimal pleje.

Anlægget er temmelig tørkebestandigt og har brug for en sjælden vanding. Men hvis varmen varer i flere måneder, vandrer buskene lejlighedsvis. Nogle gange tager det op til fem vandinger pr. Sæson. I den regnfulde sommer kan escholtsiyu slet ikke vandes.

Til længerevarende blomstring kræver escholzia yderligere befrugtning. Brug nødvendigvis befrugtning på scenen af ​​voksende frøplanter. Hvis frøene plantes direkte i jorden, bliver planten efter to eller tre uger vandet med en opløsning af mineralgødning.

Derudover indføres træaske i jorden til plantning. Du kan grave et websted med aske eller gøre det fra hullet til plantning.

Vigtigt! Frisk økologisk er kontraindiceret til denne plante. Kvælstof-befrugtede buske vil helt sikkert dø! Det må ikke anvendes umodent gødning, kompost og andre organiske materialer.

Som allerede nævnt er roden af ​​eschholtzia afgørende, og tilbagetrækningen er dyb. Et sådant rodsystem har brug for regelmæssig adgang til luften. Det første tegn på, at planten har lidt luft er sygdom og et falende udseende.

Jorden på blomsterbedet med forkølelser bør altid forblive løs. Uerfarne gartnere gør ofte en fejl og vander den fading plante, hvilket kun forværrer situationen. Løs jorden regelmæssigt omkring busken.

Essholtsiya forstærker sig godt ved selvsåning, de fældne frø spiser øjeblikkeligt eller venter på godt vejr. Hvis kaotisk plantning af eschollations ikke er nødvendig, så er det bedre at udvinde de falende blomster.

De indsamlede escholcia frø opbevares på et mørkt, køligt sted indtil plantningen. Deres levedygtighed bevarer de i tre år.

Hvordan man plejer eschollection for at forebygge sygdomme

Eschsolzia påvirkes sjældent af sygdomme, og skadedyr kan ikke lide det. Men hvis vækstbetingelserne brydes, så kan planten blive syg. Hvordan kan jeg forhindre dette?

Hyppige fejl af gartnere:

• På en tør sommer blev planten ikke vandet, en edderkopmide slog sig fast. Væksten er stoppet, blomstringen er fraværende, det generelle udseende er deprimeret. At slippe af med problemet vil hjælpe med at behandle stoffet med stoffet "Aktellik9raquo;.

• Frøplanterne blev plantet uhindret, betefluidet slog sig fast på det. Planten behandles med lægemidlet "Commodore9raquo;.

• Hyppig regn eller vanding forårsaget planterot. Den starter fra roden og skifter gradvist til hele bushen. Hvis årsagen er i vejrforhold, så afskær de berørte dele af planten, efter et stykke tid vil nye spirer vokse. Hvis årsagen er i forkert vanding, så skære det, rive de røde dele af busken ud.

• Nabolag med roser fører til infektion med pulverlak. Behandlinger med svovlpræparater begynder straks. Spray alle planterne i haven.

Som du kan se, plantning og omsorg for skønheden escholtsey ikke bringe meget problemer. Denne plante er velegnet til sommerboere, der sjældent findes på stedet, men vil gerne have udsigt til lyse farver. Derudover opdrættes op til 20 sorter af escholcia af opdrættere. I dag kan alle plante ikke bare simpelt, men også dobbelt-sorter af denne fantastiske plante.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Eschsolcia - vokser fra frø og plejer en plante

Sky og romantisk Eschscholzia - vokser fra frø og omsorg for denne fordringsløs plante vil være en stor fornøjelse for gartnere. Sarte blomster, holde op med at erstatte hinanden, en rig palet, en bred vifte af teksturer - alt Eschscholzia - en reel udsmykning af blomsterbede og græsplæner.

Californien valmue, også kaldet denne usædvanlige øm og smukke blomst, er en urteagtig flerårig busk. I højden når planten 50 cm, har mange skud og grågrøn med et voksagtigt overtræk af små blade. Ifølge beskrivelsen escholtsii er det svært at forestille sig al sin skønhed. Blomster, sommerfugle ligner flagrende, kan males i en anden farve - hvid, rød, pink, gul, orange, creme, beskrevet knop diameter kan variere fra 4 til 8 cm.

Afslører blomsterne kun på en klar solskinsdag, regnfuld, overskyet, og natten - kronbladene er lukkede, den forventede levetid for en knop er 3-4 dage, og derefter erstatte det vokse og blomstre ny. Med passende pleje kan eshsolcia bushen tilfredsstille den rigelige blomstring hele sommeren og efterårsgulvet helt op til de første frost. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne de falmede blomster i tide og frugtkasserne formet med frø i deres sted.

I Europa kom denne fantastiske skønhedsfabrik fra Nordamerika. Der i 1816 var naturforskeren Johann Friedrich von Eschsoltz den første til at indsamle frøene fra den kaliforniske vallmo. Til sin ære fik planten sit andet navn, eschsolcia. Derhjemme selv i de dage, var der omkring 12 arter Eschscholzia, i vores land er blevet udbredt kun tre - Californien, turfy og Eschscholzia lounge. Men da videnskaben ikke står stille, kan i dag Eschscholzia haven blænde utraditionelle farver og vise dobbelt og normale kronblade.

Opdrættere bragte mange hybrider af denne blomst ud. Men blandt de mange sorter af Eschólcia er blomsterdyrket særligt stolt af blomsteravlere. Lokke store silkeagtig kronblade af forskellige farver - hvid, fløde, carmine, pink, har en korrugeret eller glat på den ydre kant af kronbladene, afhængig af sorten - forskellige blomstringen, form og størrelse. Ligesom hendes kolleger terry eshollatsiya, der vokser ud af frø og plejer hende, kræver ikke meget tid og kræfter. Planten er ikke lunefuld, tolererer godt tørke, multiplicerer sig selv ved selvsåning.

En af de typer af californiske eshcholtsii - escholtsiya Ballet danser vil dekorere blomsterbedene, alpine bakker og græsplæner. Blomsterne af denne sort er kendetegnet ved en blid laks farve, en stor diameter, halv-dobbelt kronblade, korrugeret langs kanten. Bushes escholtsii Ballerinas er meget smukke, vokser op til 40 cm i længden. Ballerina frø blandes ofte med andre hybrider - som følge heraf opnås lyse, ægte sommerplantager.

Royal blomst med en konventionel disposition, ringe til miljøforhold, tåler holodoustoychiv frysning til -5 ° C, varighed af blomstring er 120-150 dage. Denne kvalitet har Eschscholzia orange farve - lys mættet, blomster nå en diameter på 5-6 cm, og banen terry simpelt i en mængde på fra 4 til 15 stykker, stærkt krympet uden den karakteristiske smag. Den orange konger passer godt sammen med andre farver og skaber storslåede kompositioner på blomsterbed, balkoner, blomsterbed.

Ægte udsmykning af blomsterbedet, stenhuggen vil være eschholtsiya flerårige Mirage. Denne sort er repræsenteret af en rig farvepalet. Alternativt skifte hinanden hvide, lyserøde, lilla, gule blomsterblomstrer glæder øjet fra juni til oktober. Blomster når en diameter på 5 cm, kan have både en glat og silkeagtig tekstur. Mirage elsker lys og drænet jord, i flere hyppige vanding behøver ikke.

Meget smuk og delikat blomst. Denne sort er den mest populære blandt gartnere og gartnere. Apple blomst blomster ligner et frugtbart træ, men overgår dem i størrelse, i udvidet tilstand diameteren af ​​blomsten når 5 cm. Blomsterstande har en lyserød farve, konsistens og gustomahrovye krympet i kanten af ​​kronbladene. Denne form Eschscholzia er ikke kræsen i pleje.

Svar på spørgsmålet, hvordan ser den thailandske silke ud, er det svært at give en entydig beskrivelse. Denne sort er fuld af rige, varme nuancer, danner en frodig busk højde på omkring 50 cm, har en smuk gennembrudt løv, der changerer i solen. Thailandske silke blomster nå en diameter på 7 cm, begynder at blomstre i forsommeren, og helt op til Mid-Autumn glæde øjet med sin rigelige blomstring.

I modsætning til deres kunstigt afledte brødre betragtes Californien som en flerårig plante. Når du så det på blomsterbedet, kan du sikkert forvente, at næste år vil skudene begynde at dukke op med den første varme. Ydermere ligner blomsterstanden en vild valmue, med den eneste forskel at deres farveområde kan variere fra hvid til rød rød. Blomster Eschscholzia - dyrke dem på land og personlige uchastkah- er ikke besværlig, da anlægget ikke er kræsen, ikke kræver hyppig vanding og regelmæssig gødskning.

Hvordan plantes frø med frø?

På grund af særegenhederne i rodsystemet af blomsten plantes planten kun med frø. Så dem på det åbne område om foråret eller efteråret. Udøvelsen af ​​dyrkning af kimplanter ved kimplanter er kun almindelig blandt erfarne blomsterhandlere, der bruger færdige skudd til at sammensætte ornamental blomsterdekorationer. Processen med dyrkning af kimplanter af frøplanter fra frø er besværlig, dens algoritme er omtrent som følger:

 • Indledningsvis skal frøene gennemblødes og behandles med vækststimulerende midler og fungicider;
 • Derefter sættes tærtepottetabletter i en beholder med vand.
 • så skal tabletterne fjernes fra vandet og i hvert sted placeres to frø;
 • derefter skal frøene drysses med tørv og drysses med vand;
 • klare tabletter sat i en tør beholder, som er lukket med en film eller et glas;
 • placere i et køligt, godt oplyst sted
 • Hvis det er nødvendigt, bør pillen vandes, kun i det omfang eschsolcia ikke tåler overskydende fugtighed;
 • ca. to uger senere begynder planterne at spire i tabletterne, hvorefter beholderen skal åbnes;
 • på dette stadium kan du begynde at temperere plantene, for så skal plantene regelmæssigt bære et koldt sted, hvor temperaturen falder til -5 ° C;
 • Når plantningen overføres, overføres den til brønden med en tørvtabletter;
 • Preliminær træning kræver og jorden på blomsterbedet, hvor frøplanterne bliver plantet. Tre uger før plantningen skal stedet blive gravet op, umiddelbart inden det flyttes, skal det lave huller på en afstand af 30 cm fra hinanden.

Hvornår skal man plante en åben jord?

At dyrke en blomst eshsholtsiya fra frø på en ubeskyttet grund, på grund af uhøjtidelighed og uhøjtidelighed af planten, betragtes som den bedste mulighed for begyndere inden for blomsteravl. Såning i åben jorden kan ske under den første sne og dækkes med et tykt lag blade, du kan plante om foråret - i april. For blomster er det bedre at vælge områder, der ikke er beskyttet mod solstråler, med sandblød jord, der er svag i surhed. Før plantningen skal jorden blive gravet og furet. Frøene sigtes bedst med sand.

Før plantning er det nødvendigt at forberede frøene til escholcia for sig selv. Plantematerialet opsamlet fra efteråret skal opbevares i køleskabe, så det gennemgår en naturlig stratificering. Stærk krydrede frøplanter kan opnås om foråret, hvis frø er plantet i efteråret. Men det er værd at huske, at for kold vinter eschholtsiya ikke kan stå, så afgrøderne har brug for at omhyggeligt dække faldne blade.

Have blomster eschholziya kræver ikke særlig pleje. Til planten tilfreds øjet med dens rigelige blomstring hele sommeren, skal du overholde nogle få enkle regler:

 • plantet på en solrig plaster af blomster bør være regelmæssigt, men ikke for rigeligt vandet. For et godt helbred vil planten have nok vand om aftenen;
 • gødning med mineralske - fosfor- og kaliumgødninger - vil være til gavn, befrugte jorden bedre før blomstringstrinnet;
 • skadedyr har ikke noget imod at spise eschol'tsiyu, så planten skal sprøjtes. I begyndelsen af ​​sommeren kan bønnebladlusen blive fyret for blomster, i varme dage i midten af ​​sæsonen - en edderkoppemide. Skadedyrsbekæmpelse skal udføres rettidigt ved systemiske præparater;
 • Planten kan blive ubehagelig ud fra et overflød af fugt, når rhizomet begynder at rådne. I sådanne tilfælde bør vanding stoppes, det er også uhensigtsmæssigt også i den regnfulde sommer.
 • indebærer pleje af planten mulching og løsning af jorden;
 • skudd af blomster, frøavl, som blev produceret om foråret, har brug for udtynding;
 • For rigelig og langvarig blomstring skal de falmede blomster fjernes fra busken.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Dyrkning af eschólcia fra frø: et billede af blomster, når plantet

En smuk have kan ikke forestilles uden blomster. Blomstrer er normalt prydet med flerårige og årlige planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter. Blandt de mange delikate og duftende blomster foretrækker gartnerne uhøjtidelige i pleje af former for prydplanter.

Det er for denne kategori af blomster eshsoltsiya, som med sin lange blomstring vil genoplive enhver blomsterbed. Hvad er denne slags blomster? Hvordan vokser frø fra frø, hvad er kravene til omsorg for det?

Tremulous essisholtsiya: billede og beskrivelse

Tender og smukke escholcia tilhører familien af ​​valmue. Folk kalder det "malurt", fordi bladene på stilkene ligner malurt. Planten er kendt som "Californien vallmo", fordi fødestedet for blomsten er Californien, det er også et blomstersymbol for den eponymous stat.

Denne familie af valmuer indeholder omkring et dusin arter. Eschsolzia er meget populær blandt sommerboere af en simpel grund - smuk og uundværlig i omhu. Blomster afhænger af arten, kan vokse til 60 cm. Glatte og tynde grene danner en frodig busk. Bladene på planten er lysegrønne i små størrelser. En usædvanlig farve efterlader voksbelægningen på bladene, og de virker blåagtige. Blomstene af eschóltcia er små og når næsten 5 cm blomstrer næsten hele sommeren. Blomstringstidspunktet begynder i anden halvdel af juni og slutter i september. Farve af blomster eschollations kan være anderledes:

Under naturlige forhold multiplicerer blomsten sig selv. Dens frø krummer tilfældigt under blomstringen og nye planter vises. På landets websted er det nok at så frøene en gang, og det vil vokse i mange år. Det kan også dyrkes ved kimplante metode.

Det ses tydeligt på billedet, at det er svært at se væk fra suppens lyse dobbeltfarver. Blomster kan sammenlignes med en stærk blitz af lys. Knopper åbner i solrigt vejr, og hvis der er overskyede dage, falder de bare. Revealed blomsterstande, som sommerfuglens vinger, pryder blomsterkransen gennem sommeren med deres lyse farver.

Dyrkning fra frø, når plantet

I de klimatiske forhold i Rusland er blomsten blevet bemærkelsesværdig veletableret, den tolererer let alvorlige frost. Eschsolcium er let at vokse, det vigtigste er at straks beslutte sig for et permanent sted til plantning. I det åbne område er frøene sådet i det tidlige forår, men nogle eksperter i blomsteravl frøer dem om efteråret. Så kan de lyse farver af blomsterne ses allerede i det tidlige forår.

Mange gartnere for deres blomsterbed og vokser eshsoltsiyu plantemetode. Dette gøres meget simpelt. Det er nok at så frøene i en beholder og spire dem. Skudd optræder normalt efter 2-3 uger. Spirerne skal styrkes godt, det sker, når de har 2-3 ægte blade. For at gøre kimplanterne stærke, skal det være tyndt og fjerne svage skud.

Når frøplanten bliver stærkere, er dens plantet i åben grund. Ved plantning skal afstanden mellem kimplanterne være ca. 20 cm og ikke mere. Højden af ​​blomsters stilk afhænger af blomsternes sort. Planten vokser som regel i bushen under væksten og begynder derefter at sprede sig langs jorden.

Blomsten har et stangformet rodsystem, og det er derfor let at beskadige, når det transplanteres i jorden. Fordi frøene er meget små, placeres de først i tørv tabletter og derefter i en plastikbeholder med jord. Det skal fugtes forsigtigt med vand fra sprøjtepistolen. Bakken skal være dækket af film eller glas. Frøene vil hurtigt spire i godt lys med en temperatur på +5 +18 o C. Under normale forhold vil skud optræde efter ca. et par uger, og i løbet af denne tid må tabletten ikke blive vandet. Skylter skal fjernes umiddelbart efter fremkomsten.

Beholderen med frøplanter er udsat for et oplyst sted med en optimal temperatur på +20 о С. Vanding af tabletter skal gøres efterhånden som de tørrer op, det kan ses af deres bundfald. Hvis der er overskydende fugt, skal den fjernes, fordi planten dør på grund af for høj fugt.

Efter 14 dage kan du lave mineralske gødninger i flydende form. Det er bedst at vælge en gødning, hvor den på emballagen er markeret - "til frøplanter". Alligevel før plantningerne plantes i det åbne jord, bliver det slukket i flere timer. Dette kan gøres om morgenen og tager udplantningerne på balkonen eller verandaen ved en temperatur på -5 º cirka to uger før plantningen plantes.

Frøplanter er plantet sammen med tabletterne i en afstand af 30 cm fra hinanden. Sørg for at fugte godt inden plantningen.

Dyrkning af eshsholtcia er under enhver gartneres magt. Hun er undemanding i omhu, men for at planterne skal udvikle sig godt og blomstre i lang tid, Nogle af de vigtigste pleje henstillinger.

 • Eschsolcia kan ikke lide stærk fugtighed, men det er bedre at udtømme jorden ved plantning. I blomstringsperioden er det også ønskeligt at øge vandingen. Den bedste tid til vanding er om aftenen. Med for høj fugt rotter rodsystemet.
 • Eschsolcia har brug for regelmæssig ukrudt og tolererer ikke ukrudt. Weeding er ikke let, da planten kryber, så fjernes sædvanligvis fjernes manuelt.
 • Før blomstringen er det nødvendigt at udføre en blomstring, hvis jorden er udtømt.
 • Blomstringen af ​​eschólcia vil blive forlænget, hvis den er i tide for at fjerne de blomstrende blomstrer på stilkene. Det er nok at forlade kun et par farver for at samle frøene. Når frøpladen bliver moden, er det muligt at samle frømaterialet.

Anlægget er vidunderligt formeres ved selvsåning, ikke bange for frostige vintre. Efter plantning af kimplanterne inden for et år vil det give en masse nye skud, som perfekt udvikler sig under normal pleje. For en sådan holdning vil eschsolcia helt sikkert gerne med en lys farve og i lang tid vil dekorere husstandens plot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

47 − = 38