30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Enheden af ​​toilettetanken med knappen kredsløb

Knap toilet skål: princippet om drift, udskiftning, reparation

For et behageligt ophold har en person brug for vandforsyning og belysning af lokalerne samt regelmæssigt at arbejde med VVS-enheder forbundet med kloaksystemet. Et af de mest efterspurgte sanitære apparater er en toiletskål og en afløbstank. I øjeblikket er tanksne oftest udstyret med knapper, der er ansvarlige for den glatte afstamning af vand ind i toilettet. Knappen på toiletskålen bliver ubrugelig over tid eller kræver reparation. Sådan gør du det, læs videre.

Afløbstank, udstyret med en knap til dræning af vandet

Afløbstanken er en beholder, hvor vandet til dræning er opbevaret. Til arbejde er tanken udstyret med forstærkningselementer. Enheden af ​​en affaldsbeholder af en toiletskål med knappen:

 1. afløbsmekanisme. Enheden, der er tilsluttet knappen, er ansvarlig for dræning af vandet. I nedre del af afløbsmekanismen er udstyret med en forseglet membran, som beskytter mod dannelsen af ​​vandlækage i toiletskålen;

Mekanismen til dræning af vandet ved at trykke på knappen

Afløbsmekanismen kan udstyres med:

 • en enkelt-mode knap. Vandet drænes, når knappen trykkes. Samtidig går al væske fra tanken ind på toilettet;

Afløbsknappen fungerer i en tilstand

 • en to-mode knap. Knappen med flere driftsformer er opdelt i to dele: lille og stor. Når man bruger en mindre del, kommer halvdelen af ​​væsken i tanken ind i toiletskålen. Når vandet er drænet, drænes det meste af vandknappen helt.

Afløbsknappen, som kan fungere i to tilstande

 1. en påfyldningsventil, der er ansvarlig for indsamling af vand i tanken. Fyldningsmekanismen er udstyret med en flyde, som regulerer vandstanden i tanken. Mekanismen kan have:
  • side vandforsyning. Den mest almindelige findes i dåser af russisk oprindelse. Et særpræg ved mekanismen er dannelsen af ​​støj ved rekruttering af vand;

Vandindløbsventil med sidevandforsyning

 • lavere vandforsyning. Når ventilen installeres med bundlinjen, er det vigtigt at opnå en fuldstændig tætning af forbindelsen.

Mekanisme til at fylde vand med et lavere indløb

Alle fittings, der er installeret i afløbstanken, er indbyrdes forbundne. Når du har trykket på knappen, drænes vandet. I dette tilfælde sænkes fyldeventilens flåd til bunden af ​​tanken og åbner indsugningsventilen. Vand begynder at strømme fra vandrøret og hæve flyderen til det indstillede niveau. Når kapaciteten er fuld, lukkes indløbsventilen automatisk.

Hvordan virker afløbsventilen?

Tanktilbehøret kan blive ubrugeligt af følgende årsager:

 • brug af substandard mekanismer. Professionelle rørlæggere anbefaler at installere en ventilarmatur lavet af firmaer som Cersanit, Vidima, Jika;
 • naturlig slitage. Enhver enhed er designet til et vist antal års brug eller antallet af vaskecykler;
 • mekanisk skade. Ukorrekt brug kan føre til brud.

Knapfejl og hvordan man retter dem

De mest almindelige fejl i knapmekanismen er:

 • "Sticking" -knappen, det vil sige, at vaske vandet kun sker efter gentagne tryk på afløbsapparatet;
 • Knapbruddet, dvs. trykknappemekanismen sænkes ned i reservoartanken.

Hvis vandet skylles efter flere gange på knappen, er fejlen forbundet med stiften, der forbinder dræningsanordningen og afløbsmekanismen.

Knap og drænforbindelsesenhed

For at løse problemet skal du:

 1. at blokere strømmen af ​​vand ind i tanken;
 2. fjern låget. For at gøre dette bliver først den indvendige del af knappen fjernet, og låsringen på knappen er skruet mod uret og fjernet;

Demontering af knappen og fjernelse af låsering

Afskruet udløseren

 1. stangen repareres
 2. systemet er samlet i omvendt rækkefølge.

Hvis knappen i toilettetanken springer, kan følgende være årsagen til nedbrydningen:

 • Forkert indstilling af afløbsapparatet (mangelfuld højde på knappen er valgt);
 • Fejl i foråret, der returnerer knappen til sin oprindelige position. Problemet løses ved at erstatte fjederen.

For at justere afløbsmekanismen er det nødvendigt:

 1. sluk vandforsyningen til beholderen og helt dræne den resterende væske;
 2. fjern afløbsmekanismen (hele ventilen drejes til venstre, indtil den klikker);
 3. vride de holdere, der sikrer glasset
 4. øge højden

Fjernelse af mangler i VVS-knappen

 1. Installer ventilen og dækslet;
 2. Kontrollér problemet, og gentag proceduren, hvis det er nødvendigt.

Sådan justeres afløbsmekanismen, vist i videoen.

Hvis de viste handlinger ikke hjælper med at eliminere funktionsfejl i udløseren af ​​tanken, skal afløbsknappen udskiftes. Du kan udføre arbejdet på følgende måde:

 1. fjern knappen, ifølge skemaet beskrevet ovenfor;
 2. Afbryd knappen fra udstødningsventilen;
 3. installer en ny enhed.

Alt arbejde på fejlfinding af knappen skal udføres ekstremt omhyggeligt for ikke at beskadige andre elementer i ventilen. Hvis du ikke kan fjerne opdelingen selv, er det mere hensigtsmæssigt at bede om hjælp fra specialister.

Enhver kopiering af materialematerialer er tilladt, forudsat at der er placeret et aktivt link til kilden.

Princippet om drift, funktioner og arrangement af afløbstanken med en knap

I ethvert hus eller lejlighed i disse dage er der VVS-enheder, som integrerende elementer i komfortabel levevis. Separat er det værd at fremhæve enheden med en bredbåndskugle. Dens høje ydeevne skyldes det velkoordinerede system af nedstigningsmekanismen. Dette element er en af ​​hovedfunktionerne i hele toiletkonstruktionen. Den indeholder en skål keramisk materiale med indbyggede mekanismer til rekruttering og udledning af vand.

Til dato omfatter markedet for byggevarer en række nedkommere, deres forskel er i råmaterialet, arbejdsenheden af ​​dele, pris og kvalitet.

Princippet om at fungere i alle sådanne strukturer er omtrent det samme, en anden mekanisme, som sker:

Skål af en toilet skål med en knap af en afløb

 • med en flush-knap;
 • med et par flush knapper;
 • med en enhed, der har to tilstande.

Relativt for nylig blev der oprettet en mekanisme, der indeholder to knapper. Dette system kan reducere vandforbruget. Ved hjælp af en knap - alt væsken fra afløbstanken følger med en anden knap - kun en del vil flette sammen. Spolingsproceduren selv ser også anderledes ut:

 1. Indtaget af vand ind i toilettet udføres direkte fra afløbstanken, her flyder vandet i en retning.
 2. Under skylning strømmer vand hele tiden i forskellige retninger. Dette dræn er mere effektivt, men det giver meget støj.

For ikke at begå en fejl ved at vælge en sådan enhed, og i fremtiden er det nemt at udføre samling og reparation, er det værd at vide, at det er design. Driftstankens mekanisme er simpel: arbejdet begynder ved at indsamle den nødvendige mængde vand og dræne det i kloaksystemet gennem toiletskålen.

I en vis udstrækning ligner designet en konventionel hydraulisk tætning, som omfatter en tætning, løftestænger og en float. Uafhængigt af trykket på håndtaget eller knappen på låget løber vandet ud, mens de vigtigste opgaver udføres - eliminering af affaldslivet i kloakken.

Toilet skål konstruktion

Der er synlige elementer i konstruktionen, disse er:

Den usynlige del af designet omfatter:

Ved at trykke på udløserknappen starter tanksystemet. En sådan anordning af dræningsudstyr er i forbindelse med dens "fyldning", der er placeret i beholderen selv. Inden du trykker på knappen, er tanken i afventning. Det har allerede vand, som løber op til det etablerede niveau. Ved hjælp af en særlig pære fastholdes væsken i tanken. Gør det af gummi materiale, fordi det altid passer godt til sadlen. Takket være tryk på knappen bliver stangen trukket, som igen afviser pæren for at åbne drænet. Som følge heraf bliver sadlen ikke tilstoppet, væske vil komme ind i tankåbningen og lække ind i toilettet.

Toilet med en knap på tankens låg

Efter udløserknappen på tankdækslet vender pæren i sin oprindelige position ikke straks tilbage. Ellers ville det påvirke det faktum, at vasken var kortvarig. I den korrekte enhed er processen med langsomt at sænke pæren, helt hult indeni. I den er der kun luft, skubber den ud af sadlen.

Løftekraften af ​​denne komponent i systemet bliver mindre i graden af ​​opkald i vandtanken. Til sidst sutter pæren helt til sadlen. Det ville ikke have givet et positivt resultat uden et specielt styrør. Hemmeligheden her er, at gummilukeren håndteres af forskellige kræfter, som styrer den i retning af minimal modstand. Hvis der ikke var rør i strukturen, kunne dette gummielement ikke vende tilbage til sædet i midten af ​​tanken.

Dræningstankens funktion skyldes to systemer: et sæt vand og en dræn. Den første kaldes stadig på forskellig måde, dens arbejde er ret simpelt. Det passerer væsken og gør det muligt at fylde tanken på et tidspunkt, hvor der ikke er vand i det, og tillader det at flyde i overensstemmelse med beholderens fyldningsgrad. Der er mange typer armaturer, der arbejder for indtaget, men princippet er det samme overalt. I enhver enhed er der en flyde, der bestemmer vandstanden. Hvert system indeholder en floatjusteringsoperation, hvor du nemt kan justere graden af ​​at fylde tanken med vand. Indløbselementernes levetid afhænger af kvaliteten af ​​det indkommende vand. Derfor anbefaler eksperter at installere et filter.

Toilet system

Vandafvandingsbeslag - dette system giver dig mulighed for at kontrollere vanddræningen fra toiletskålen. Dette design kan placeres i flere positioner. Separate typer af komponenter, der arbejder på nedstigningen, tillader udledning af vand i to tilstande: standard og økonomisk. Desuden kan udløbsdelene i udledningstankens design om nødvendigt sørge for nøddræning af vand. Hvis detaljerne i dette system ophører med at fungere, skal du ændre alle afløbsventiler.

De største problemer i toilets drift skyldes funktionssvigt i disse to systemer. For at forhindre lækage skal du derfor bestemme, hvem der er stoppet med at arbejde ved at udskifte dele eller hele kittet og for at eliminere nedbrydningen.

For at købe stop ventiler er det ikke svært i nogen sanitetsvarer butik, men det vil være bedre at installere de branded komponenter indeholdt i sættet. Således er der større sandsynlighed for at matche alle komponenter.

For at installere afløbstanken med dine hænder har du brug for følgende værktøjer:

 • nøgler: justerbar og carob;
 • foldeslange;
 • skruetrækker;
 • vandforsyningssystem;
 • pakninger af den rigtige størrelse;
 • fuma af gummi.

Instruktioner til installation af sådant udstyr omfatter flere trin. I første omgang skal du udføre installationen af ​​den nedre del af drænanlægget i tanken, og det vigtigste er at få det til at passe tæt til hullet i stikkontakten. Mellem bunden af ​​beholderen og bunden skal der monteres en gummipakning. Derefter udføres tankens installation på toilettet. En tæt gummieret ring skal lægges mellem dem. Det vil undgå kontakt med overflader. Ved hjælp af bolte er det nødvendigt at skrue konstruktionen af ​​sættet og nedstigningen på toilettet.

Hvis dette er en tankenhed med en knap med en lavere vandforsyning, er det nødvendigt at installere de elementer, der skal levere væsken, korrekt før installationen af ​​konstruktionen. I dette system er det nødvendigt at fastgøre tætningerne tæt på gummi. De vil hjælpe med at undgå lækage. I det ovenfor anførte design vil disse elementer ikke være nødvendige, fordi de er over vandstanden. Når du har monteret tanken, kan du installere sådanne enheder. Den samme metode bruges til disse typer montering. Et rør ledes gennem tankens åbning og fastgøres på begge sider af møtrikker.

Det næste trin er at forbinde bøjningsslangen til stigrøret, og fastgør vandhanen, som om nødvendigt vil udføre reparationer og stoppe vandstrømmen. Typisk har slangerne i deres design møtrikpudeelementer, som sikrer styrken af ​​fastgørelsen. Men mestere bygger ofte en fum for større pålidelighed. Efter driften af ​​tilslutning af tanken til vandforsyningssystemet skal du sætte flyden. Væskeniveauet skal være 15 cm under tankens kant.

I sidste fase af installationen skal du installere mekanismen. Den øvre forstærkning skal placeres i lågets åbning og fastgøres med dekorative elementer, der dækker hullet.

Måder at installere en toilettank

Toiletskyllebeholderen kan fastgøres på tre forskellige måder:

 1. Den første metode ser sådan ud: Strukturen installeres direkte under vandstrømmen, og det er nødvendigt at kombinere det i hele systemet med et toilet ved brug af tankforstærkning. Lad skemaet ikke se så smukt ud, men det er i stand til at give et godt vandtryk i det øjeblik, hvor det kommer ned.
 2. Den anden metode til installation er, at dræningstanken her er fastgjort på toilettet. I de fleste tilfælde sker dette, når du skal udskifte den gamle tank, som installeres ved hjælp af den første metode. Den største fordel ved denne installationsmulighed er, at tanken og dækslet er placeret i sikte, og at udføre forebyggende vedligeholdelse og reparationer kan være så enkle som muligt.
 3. Den tredje metode til at installere afløbstanken er, at strukturen vil blive indlejret i væggen. Den største ulempe ved denne installationsordning er reparationen af ​​væggen. Fordelene ved denne metode omfatter: fuldstændig usynlighed af tanken og pladsbesparelsen.

Sådan repareres toiletskålen med en knap?

VVS-udstyr er underlagt store driftsbelastninger og svigter ofte. Når toiletskålen konstant flyder, forårsager det store tab som følge af vandoverskridelse. Det er ikke tilrådeligt at ringe til mastere på grund af apparatets fejl, da hovedparten af ​​reparationen er ved justering af tankmekanismen. Men for at forstå, hvordan man skal ordne toilettet, skal man først og fremmest vide, hvordan det er arrangeret. Vi finder ud af, hvordan du reparerer toiletskålen med knappen selv.

Toilettet består af følgende elementer:

 1. Toiletskål, forbundet til kloakrøret med hermetisk manchet.
 2. Afløbstank med tilbehør, der giver sin påfyldning med vand og dræning.

Vandforsyningsslangen er forbundet med tanken. Afhængigt af designet er den forbundet fra siden eller fra bunden. Skålen og tanken er normalt forbundet med hinanden med bolte og tætning.

 • udløsermekanismen fra stangen med afløbsknappen;
 • Låsemekanisme (indløbsventil) tilsluttet float;
 • gummipakninger.

Toiletens princip med en knap

Toiletskålen med en knap er en vandforsegling fyldt med en del vand, der føres ind i skålen, når bolten åbnes. Spylingskontrol sker ved at trykke på den knap, der skal trykkes. Dette åbner ventilen, og vand under egen vægt strømmer ned, vaskes skålen. Når tanken er frigivet, åbnes lukkeventilen ved indløbet, beholderen er fyldt med den næste batch til et bestemt niveau, reguleret af flyderen. Adgang til mekanismen er tilvejebragt ved at åbne tankens topdæksel.

Inden der fastgøres toiletskål, skal den åbnes. Den har kun adgang fra oven, hvis du fjerner dækslet. I mange modifikationer er den fastgjort ved hjælp af en ring rundt om knappen. På denne ring skal du trykke og dreje mod uret. Efter langvarig brug kan ringen ikke rotere. Så påføres et par dråber olie på vedhæftningsstedet. Når ringen drejer, skrues den af, og slip derefter knappen fra plastikspidserne og fjern låget.

Modeller leveres med en eller to knapper. I det andet tilfælde er en af ​​dem designet til lille skylning, og den anden til store. For at fjerne låget skal du trykke på en knap og fjerne den med den teknologiske rille. Efter at skruen er skruet af og fjern låget.

Metoder til reparation af tankens mekanisme med egne hænder

Gennem den øverste åbning i tanken er hele dræningsventilens mekanisme synlig. Det kan have følgende funktionsfejl:

 1. Tanken flyder konstant.
 2. Der er intet vandtryk ved indløbet.
 3. Ukontrolleret dræningsmekanisme.

Årsagerne til disse fejl kan være forskellige, og den måde, hvorpå toiletskålen bliver repareret, afhænger af dem.

 • Stikket (pære) er løs mod afløbshullet. For at forhindre dette bør du købe højkvalitets sanitetsartikler. Muligheden for reparation kan kontrolleres ved at trykke stangen med lidt indsats. Hvis vandet ikke flyder, kan stikket være lidt tyngre med ekstra vægt eller justere stammen. Det er også nødvendigt at regelmæssigt rense forseglingen af ​​rust og salte, på grund af hvilke lækagen er brudt, og væsken strømmer konstant ind i skålen.
 • Regulatoren blokkerer ikke vandstrømmen. I dette tilfælde vil tanken aldrig overflyde, takket være tilstedeværelsen af ​​et overløbsrør. Kontroller brugbarheden af ​​hvert enkelt element i enheden: flyde, indsugningsventil, fastgørelseselementer, stang. Den mislykkede del udskiftes, eller fastgørelsen af ​​float er simpelthen strammet.
 • Forlad fra tanken til værelset. Det kan have en sprække eller lækage tætning af pakningerne. Der skal lægges særlig vægt på kvaliteten af ​​tilslutningen af ​​den nuværende tank til skålen. Det skal strammes, og hvis det ikke hjælper, ændres gummipakningen. En anden årsag til lækage kan være slid på manchetten i leddet af skålens afløb med kloakrøret. Tætningen skiftes til en ny, der har ryddet forbindelsen fra snavs og behandlet overfladen med et tætningsmiddel.
 • Lav hoved gennem indløbsventilen. Normalt sker dette, hvis det træner. Dette kan forhindres ved at rengøre eller installere et filter foran den.

Inden du reparerer toilettet, skal du lukke vandhanen. Det er forbundet til rørledningen fra stigrøret. Efter at den fleksible slange er fjernet fra indsugningsmekanismen. Det fjernes let, hvis fastgørelsen løsnes. I stedet er den installeret ny eller repareret. Monter i omvendt rækkefølge. Plastgarnet kræver ikke forsegling, og fluoroplastbåndet er viklet på messingtråden.

Hovedårsagen er slid på O-ringen under ventilen. For at erstatte det skal du fjerne hardware og installere en ny pakning. Efter montering i omvendt rækkefølge.

Vanddrænknappen skal altid bruges forsigtigt og trykke på den uden nogen pludselig indsats.

Justering af vandstanden i tanken

Vandstanden er let justeret med hånden. Til dette formål er float installeret i en bestemt position.

Det optimale niveau anses for at være, når vandforsyningen til beholderen er stoppet, og til sin øvre kant er der flere centimeter tilbage.

Justeringsmåden afhænger af forstærkningsdesignet. Den enkleste er bøjningen af ​​metalstangen. Hvis flyderen bevæger sig langs den vandrette styring fra plastik, fastgøres den ved hjælp af fastgørelseselementerne i en bestemt position. Med et lodret arrangement skal du flytte det med justeringsskruen.

Når du vælger påfyldningsniveauet, skal du ikke glemme overløbsrøret. Den øvre kant skal være et par centimeter over vandstanden i en fyldt beholder. Hvis den er placeret nedenunder, vil der løbende modtage vand gennem overløb i skålen.

Fejlfinding af tanken

Tanken kan passere vand på grund af en revne i den. Det samme gælder for koppen. I dette tilfælde er spørgsmålet om, hvordan man reparerer dræn cisternen eller skålen ikke værd: hele toiletskålen er normalt ændret. En lille revne i de øvre dele af keramiske produkter kan forsegles. For at den ikke spredes videre, og vandets udtømning ikke øges, er den boret i enderne og bearbejdet langs hele længden af ​​sandpapir. Arbejdet er udført pænt.

Hvis revnen går længere under drift, skal toiletskålen udskiftes.

Overfladen er affedtet, og hullet er fyldt med epoxyharpiks. Efter størkning sømmes sømmen.

Funktioner ved reparation af produkter med lavere vandforsyning

For ikke så længe siden begyndte tanke med lavere vandforsyning at blive brugt, hvilket gør dem mere kompakte på grund af manglen på udragende rør. Typiske fejl og særlige forhold ved reparation af toilettetanken med knappen med bunden vandforsyning:

 1. Svagt vandtryk. Til normal drift af membranventilen kræves et vandtryk på 0,05 mPa. Ellers vil vandet løbende strømme ind i tanken. Forøg trykket ved at rense indløbsventilen og filtrere.
 2. Fejl i installationen. Udstødningsanordninger bør ikke berøre tankens vægge.

Reparation af den indbyggede tank (med installation)

Til tankens mekanisme, der er installeret bag væggen, er det vanskeligere at få. Først og fremmest bør du købe en enhed med høj pålidelighed, hvilket sjældent kræver reparation. I væggen skal der være inspektionsluge, hvorigennem du kan komme til tanken og udskifte pakningerne, hvis lækage er brudt. Afløbsventiler kan ikke repareres med egne hænder på grund af konstruktionens kompleksitet.

Foran den skjulte cisterne er der installeret et groft filter for at fange faste partikler, hvilket i de fleste tilfælde forårsager lækage.

Hvordan vælger man den rigtige VVS?

Når man vælger et toilet, henvises der til følgende.

 • Vedhæftningsmetode: monoblocks, kompakte og separate toiletskåle. Valget er lavet under hensyntagen til rummets størrelse, design og arbejdskrævende vedligeholdelse af tanken.
 • Tilbehør. De fleste dele med lav styrke og pålidelighed er lavet af plastik.
 • Tilstedeværelsen af ​​positiv feedback, en velkendt producent, tilgængeligheden af ​​en garanti og et certifikat.

Holdbarheden af ​​udledningstanken sikres ved brug af ikke-ætsende og holdbare materialer. Tankens mekanisme er enkel og kan justeres og repareres manuelt. Du bør købe toiletskåle med fælles design, så du nemt kan finde en ny del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 46 = 50