30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Endnu smør tærter med protein eller æggeblomme

Endnu fedtpander til en rød rød skorpe inden bagning?

En duftende og velsmagende hjemmekage nyder både voksne og børn. For at bage for at lykkes, er det ikke bare nødvendigt at følge en bestemt opskrift, men også at sætte en partikel af din sjæl ind i madlavningsprocessen. Det endelige tryk, som vil give det kulinariske mesterværk et dejligt udseende, er anvendelsen af ​​glasuret. Ved at vide, hvad man skal smøre tærter til en rødlig skorpe, vil værtinden ikke kun være i stand til at gøre dem smukkere, men vil også forbedre smagen af ​​hjemmelavede kager. Artiklen giver den bedste kombination af ingredienser til at give smukke og effektive ruder. Hver kulinarisk ekspert kan vælge de produkter der passer til ham.

Fedt en kage til skorpe, som vil være blød og ikke for mørk? Dette er egnet til drikkevand. Det skal være fugtet eller strøet med færdige, men stadig varme kager. Dette er den nemmeste måde at give kagen et appetitligt udseende. Denne metode kan bruges, hvis der ikke er tid eller ønske om at forberede en blanding til smøring, hvis huset ikke har de nødvendige produkter, eller hvis værtinden simpelthen glemte at behandle dejenes overflade lige før bagning starter.

For at få en glat og skinnende skorpe på kagen, der er rig på farve, skal du tilføje lidt sukker til vandet. En sådan blanding bør fremstilles på grundlag af følgende forhold: en teskefuld granulatsukker pr. 1 spiseskefulde drikkevand. Med denne sirup skal du drys kagen to gange: i slutningen af ​​dejen viser og kort før madlavningens afslutning.

Than at fette tærter for en rødlig skorpe? Det mest almindelige og enkle produkt til ruder er et kyllingæg. Desuden kan denne ingrediens anvendes uanset hvilken type test der anvendes.

Eyed ruder kræver nøjagtighed i at arbejde med det. Når alt kommer til alt, kan blandingen, der er faldet på en bageplade, holde tærter til den under bagning.

Overfladen af ​​bagningen kan smøres som en hel kyllingæg og en blanding af dette produkt med vand eller mælk. For at opnå effekten af ​​en lys skorpe med en smuk glans, skal du slå lidt op med en gaffel med æggeblommeprotein og anvende på dejen inden du begynder at lave mad.

Hvis du bruger en blanding af æg og vand, vil du ende med en blank overflade af mættet farve. Og i det tilfælde, hvor protein og æggeblomme, fortyndet med mælk, bruges til at smøre tærter, vil den resulterende rødskare gøre værten velkommen med glans og blødhed. Andelen i begge tilfælde er den samme: Til et kyllingeg - en teskefuld væske.

Kyllingeg er ikke altid brugt i sin helhed. For behandling af bagefladen anvendes proteinet og æggeblommen separat fra hinanden. De mulige anvendelser af disse komponenter beskrives nedenfor.

Hvis du smør kagen med protein, får du en sprød, skør skorpe. På forhånd bør det være lidt slået med en gaffel. Det er også muligt at bruge en blanding af æggehvide og en lille mængde drikkevand. I dette tilfælde vil bagfladen være hård og skinnende.

Than at fette tærter for en rødlig skorpe? Godt med denne opgave vil klare æggeblommen. Det er ved brug af dette produkt, at skorpen viser sig at være den lyseste og mest mættede. Æggeblomme bruges både i ren form og i blandinger med mælk eller smør.

Når du bruger en hel æggeblomme, er det nødvendigt at slå det lidt med en gaffel og anvende på dejenes overflade lige før bagning. Skorpen i dette tilfælde vil have gylden farve og unik lysstyrke.

Hvis kagen smøres med en æggeblomme blandet med mælk, vil bageoverfladen være mindre mættet og ikke så skinnende. Skorpen får blødhed. Og hvis du tilføjer lidt sukker i denne blanding, vil glansen blive fjernet, kun farvemætningen forbliver.

En anden interessant variant af glas er en blanding af en æggeblomme og to spiseskefulde af blødgjort smør. Til forberedelsen er det nødvendigt at male disse komponenter til en homogen tilstand ved hjælp af en gaffel. Dernæst skal du anvende den resulterende masse på overfladen af ​​tæren ved afslutningen af ​​dejprocesprocessen. Den resulterende skorpe vil værdsætte værtinden med sin blødhed, gyldne farve og smukke glans. Du kan erstatte smør med margarine.

Vegetabilsk olie eller fløde

Endnu fedtpander inden bagning, så skorpen er usædvanlig blød? Til dette er det bedre at bruge smør, både cremet og vegetabilsk (solsikke, majs, oliven osv.). Overfladen af ​​tærterne vil ikke skinne, men farven bliver lys. Når der laves bagning fra pudderdej eller dej, anbefales det at bruge vegetabilsk olie til at smøre overfladen. Creamy produkt er mere egnet til frisk, gær eller søde tærter. Det skal smelte og smøre bagefladen, når den er klar, men er endnu ikke afkølet. Derudover giver smør kager en unik smag.

For at fedtede en kage, var der en rød og skarp skygge af en skorpe uden glans? I dette tilfælde er stærk te egnet til overfladebehandling. Du kan bruge både usødet infusion, og med tilsætning af en lille mængde sukker. I det andet tilfælde vil skorpenes farve blive mere intens. For at gøre dette opløses ca. 2-3 spiseskefulde sukker i 100 ml væske. Med den resulterende opløsning skal dejenes overflade smøres to gange: umiddelbart før bagning og et par minutter før kagen er klar.

Du kan også tilføje farve til farven med mel. For at gøre dette skal du tilføje en spiseskefuld af dette produkt til den forberedte sweet tea infusion, bland godt, og smør overfladen af ​​kagen med den resulterende masse ved afslutningen af ​​dejprocessen.

Hvad skal smøre kagen, hvis der ikke er noget æg? Også egnet til glasering er egnet til almindelig mælk. Dette produkt vil være egnet til enhver bagning, uanset hvilken type test der anvendes. Mælk skal nødvendigvis opvarmes. De bør smøre overfladen af ​​kagen et par minutter, før bagningen er klar. Når du bruger dette produkt til glasering, vil skorpen af ​​det færdige kulinariske produkt smag smagfuldt. Hvis bagningen er sød, anbefales det at tilsætte lidt sukker til mælken. I dette tilfælde vil overfladen af ​​kagen ikke være så blank, men farven bliver mere mættet.

En anden interessant variant af ruder kan være en blanding bestående af smør og mel. Det bør udarbejdes som følger. Det anbefales at blande smeltet smør med en lille mængde koldt drikkevand. Derefter skal du medbringe lidt mel og male godt, indtil der opnås en homogen masse. En sådan glasur er egnet til enhver test.

Hvis kagen er sød, anbefales det at tilsætte en lille mængde sukker til blandingen. Dette vil give skorpe en gylden nuance. Det er nødvendigt at behandle bagefladen med denne glasur lige inden madlavning. Det er tilladt at erstatte smør med margarine.

Du kan bruge creme som belægning. Mayonnaise er tilladt for tærter med salte påfyldning. Disse produkter påføres overflade på dejen lige før bagning. Det er vigtigt, at laget af creme fraiche eller majones er meget tyndt.

For at behandle overfladen af ​​søde tærter er en blanding fremstillet som følger et godt match. I sur creme tilsættes lidt mel, bland godt. Derefter indføre smeltet smør og bringe til en homogen tilstand. Med denne belægning skal dejenes overflade behandles, efter at prøvningen er afsluttet. På toppen af ​​kagen skal strøges med en lille mængde sukker.

For at gøre hjemmet bagning endnu mere appetitligt udseende, skal du bruge glasuret. Than at fette tærter for en rødlig skorpe? Hertil kommer vand, kyllingæg, smør eller vegetabilsk olie, teblad, surkrem eller mælk i forskellige kombinationer. Udseendet af tærterne vil variere afhængigt af den valgte glasur. Smør overfladen af ​​bagningen med pæne, lette bevægelser. En ideel enhed til dette er en speciel silikone børste. Det er kendetegnet ved dets blødhed, brugervenlighed og holder absolut ikke destilleret dej.

Svar på eventuelle spørgsmål

Hver kvinde er en elskerinde af natur. Alle ønsker at glæde sin mand, børn eller gæster med lækker og sund mad. Men ofte er der situationer, hvor kvinder ikke ved, hvilken ingrediens der er bedst for denne eller den pågældende skål. Et af de mest almindelige spørgsmål i det retfærdige køn opstår på temaet æg, nemlig - fedtet bagning - med protein eller æggeblomme. I dag vil vi forsøge at forstå dette emne.

Et dusin æg findes altid i køleskabet af enhver værtinde. Med deres hjælp kan du lave mange retter - røræg, røræg, forskellige kager. Æg er også et meget nyttigt produkt. Æggene indeholder 15% af den daglige protein norm. Derfor er der i æg på mange atleter æg, fordi proteinet er "byggematerialet" af kroppen.

Også i opførelsen af ​​æg proteiner involveret leucin Er en vigtig aminosyre. Selvfølgelig indeholder dette produkt mange nyttige vitaminer, mineraler og sporstoffer, som meget godt påvirker kroppens vitale aktivitet.

Hvad er mere nyttigt - æggeblomme eller protein i ægget?

Tvister om viden om æggene, såvel som dets bestanddele - protein og æggeblomme, ophører ikke i videnskabelige kredse. Mange mennesker kan lide æggeblomme mere, fordi det er mere lækkert, men er det så nyttigt og kan det bruges i ubegrænsede mængder?

Æggeblomme er mere kalorisk end protein, og det indeholder mere kolesterol. Imidlertid indeholder kun æggeblomme sådanne stoffer:

Ernæringseksperter siger, at folk, der ønsker at tabe sig, skal give op æggeblommer og forbruge kun proteiner. Vi mener imidlertid, at vi ikke bør tage dette spørgsmål så radikalt. Det er nok bare at begrænse indtagelsen af ​​æggeblommer. Det er ideelt at spise to æg om dagen med æggeblommer, og så forbruge kun æggehvider.

Than tærter smøre - med protein eller æggeblomme?

Det skal bemærkes straks, at uanset hvad du hælder på tærte eller wienerbrød, vil det ikke give nye smagsoplevelser. Men elskerinder fedt kager ikke til smag, men for skønhed. Den smurt tærte viser sig strålende og med en sprød skorpe.

Smør tærterne med både protein og æggeblomme, kun effekten er noget anderledes. Hvis smurt kun æggeblomme, så bliver kagen mere strålende, og hvis eneste protein - så bliver skorpen skarpere.

Nogle elskerinder dræber to fugle med en sten og smør bagning af et lidt slået æg eller æg med salt eller sukker. Den bedste måde at smøre bagningen på er en silikonebørste, fordi den er meget behagelig at håndtere, blød og vil ikke ødelægge dejenes udseende.

Andre muligheder for smøring af bagning

Det kan ske, at der ikke er æg på hånden, men stadig ønsker at gøre kagen smuk og skinnende. I dette tilfælde kan sødt vand hjælpe. Kun ved brug af sødt vand bør ikke smøres, men drys kager fra sprøjten. Og du behøver kun at gøre dette i slutningen af ​​bagningen, når det bogstaveligt talt forbliver fem minutter før den færdige tærte.

Nogle kvinder smører tærter med sådanne ingredienser:

 • Vegetabilsk olie;
 • Det smeltede smør;
 • mælk
 • Mayonnaise eller creme creme (tyndt lag)

Alle disse måder vil sikre skønheden i kagen og skinnende skorpe, men de indeholder mere kalorier og kolesterol end æg. Derfor er det bedre at lagre nogle æg, hvis du planlægger at bage noget.

For at give tæren nye smagsakenter og skønhed kan den sprøjtes med sesamfrø, karvefrø, valmuefrø, frø, havreflager og kokosnødspåner. Valget af sprinkling afhænger af det faktum, hvad slutresultatet ønsker du at få.

Hvad skal man tilføje til cutlets - æggeblomme eller protein?

Måske bemærkede du, at hver husmor kokker forskellige koteletter efter smag. Det afhænger af kvaliteten af ​​produkterne og tilgængeligheden af ​​visse ingredienser i kødet. I cutlets tilføjer normalt protein, som er pisket, æggeblommen er bedre ikke at bruge, kan du ødelægge hakket.

Du får fremragende koteletter, hvis du tilføjer dem:

Forsig ikke også hemmelighederne ved korrekt stegning. Første koteletter steges over en stor ild, og så reduceres den. I selve koteletterne er det nødvendigt at tilføje olie fra tid til anden. Ved at følge disse tips, vil dine koteletter overgå forventningerne og blive en dekoration på bordet.

Vi talte meget om fordelene ved æg, men der er ikke sådan noget, at produktet er helt harmløst. Ud over kolesterol og ekstra kalorier i æggeblommer bærer æg andre farer, som er meget mindre behagelige end hundrede ekstra gram på skalaer.

 • Hyppig brug af protein fører til lever og nyresygdom, da det øger belastningen på dem.
 • Også, når du spiser æg, kan du fange salmonellose. Men denne sygdom undgås let: det er nok ikke at forbruge rå eller ikke fuldt forberedt æg, og du skal vaske dine hænder efter råæg.
 • Det er ingen hemmelighed, at langvarig termisk behandling dræber nyttige stoffer i fødevarer, æg er ingen undtagelse. Dette vil dog hjælpe dig med ikke at fange salmonella. Hvis en person har god immunitet, vil han klare dette patogen.
 • Æg, der møder os på hylderne i butikkerne, kan være "fyldte" 9raquo; antibiotika. Dette gøres for at gøre æggene større og se mere attraktive ud. Derfor, hvis du har adgang til gårdæg, er det bedre at købe dem direkte fra producenten, som du stoler på.
 • Æg indeholder nitrater og giftige stoffer, med begrænset konsum af æg, de er ikke farlige, men det er nødvendigt at spise æg med forsigtighed til børn og gravide.

I artiklen forsøgte vi at forstå fordelene og skaderne på æg og deres komponenter, end de smørede kager med protein eller æggeblomme, som skulle tilsættes til koteletter. Disse tips hjælper dig med at blive en god husmor og korrekt beregner det daglige indtag af æg. Et produkt som æg kan være både meget nyttigt og ret skadeligt, det vigtigste er at kende forbrugsmåden.

Kulinarisk video: hvordan og hvordan smøre kager

I denne video vil kokken Ilya Lazarev fortælle dig, hvad der er bedre at smøre tærter inden bagning og hvordan det kan gøres uden en kulinarisk børste:

 • Indsamling af svar på dine spørgsmål

  Brug af webstedsmaterialerne er kun tilladt med samtykke fra indehaveren af ​​ophavsret. Oplysningerne på webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke en vejledning til handling. Rådfør dig altid med din læge, inden du bruger lægeord.

  Har du fundet en fejl? Lad os vide! Vælg den og tryk på Ctrl + Enter. Tak!

  Anbefalinger: Smøring af patties, så de er ruddy og mundvandende

  På et eksempel på enkle velsmagende boller fortæller vi, hvordan det er korrekt at smøre et parti, at efter at du har fået det fra en ovn var der ingen skuffelser.

  Smør kun produktet, hvis der leveres andre smykker. Således vil følgende beskrive en opskrift af friske, duftende, røde boller, der smøres æg, hvilket gav en skinnende, gylden skorpe som et stykke papir.

  1. Æg - 3 stk. (1 stk. Til smøringsruller);
  2. Mælk - 230 ml;
  3. Mel - 120 gr;
  4. Salt - 0,5 tsk.

  Til bagning for at være blank kan den smøres, før den sendes til ovnen

  1. Du skal blande mel, salt, et par slagne æg. Rør for at undgå klumper.
  2. Så skal du tilføje mælk.
  3. Hæld dejen i forme til muffins op til halvt, som når bagning det vil stige.
  4. Lad den bages i ovnen.
  5. Så snart det ses, at rullerne er næsten klar, skal du åbne ovnen, skubbe bakken og salve bollerne med pisket æg, til efter bagning de skinnede. Når bollerne er lidt bagt, garanteres en glat rødlig farve.

  Endnu fedt tærter til at skinne efter bagning

  Påfør blandingen lige på rådejen på det færdige produkt, som allerede er lagt på pergamentet, på papiret til bagning.

  Bakers anbefaler smøring tærter, tærter og ruller af en af ​​følgende blandinger:

  1. Til rødlig skinnende bagning anvendes det normalt et protein adskilt fra æggeblommen, pisket. Det påføres produkterne inden bagning.
  2. Hvis du smeder wienerbrød ikke adskilt æg, bliver bagningen rosenrød, men stadig lidt lysere.
  3. Hvis du slår ægget med smør og spred det med en blanding af kager, bliver bunerne blødere og mere duftende.

  OBS venligst! Hvis konditoren smøres med et pisket æg ikke adskilt, skal blandingen påføres tyndt, ellers vil bagningen knække og miste sin tiltrækningskraft.

  Hvad fedt patties med protein eller æggeblomme

  Pajer og ethvert bagværk kan smøres med både protein og æggeblomme, og du kan også skinne med andre barbermaskiner. For eksempel vil hver husmor være interesseret i, hvordan man smører boller for at gøre dem smukke, vanddrevne, hvis hun glemte at smøre dem før forsendelse til ovnen.

  Vi må ikke glemme, at de smurte kager og kun boller at gøre dem skinne, og en smørende sammensætning under alle omstændigheder bør ikke afbryde smagen af ​​produktet

  Bakers har nogle tricks, som de er glade for at dele:

  1. Lad bollerene skinne og blødgøre skorpen lidt varmemelk.
  2. Smør vil gøre bagningen blød og duftende.
  3. Hvis du smør boller med sukkervand, så er sirupet tørret, efter at sirupet er tørret.
  4. Enkelt vand vil også nærme sig. Hvis du smeder let på bagefladen, vil du efter tørring få effekten af ​​perlemor.

  Sådan smøres man godt bagværk

  Hvilken sammensætning bagen er smurt for at få den til at se appetitlig og have en rødlig overflade, er det nødvendigt at kunne anvende blandingen korrekt. Patties skal smøres i længderetningen, helst med et enkelt slag af hele produktet, ellers bliver det med en skilsmisse. Påfør en blanding af en særlig konfekture børste.

  Børsten ridser ikke produktet og får sammensætningen til at påføres jævnt. Smør et meget, meget tyndt lag.

  Desuden bør du ikke glemme temperaturen på bagning, ved en lavere temperatur tærter og ruller bliver blødere og lettere ved 200 gr. de får en rødlig, velsmagende skorpe.

  Bagning glæder altid familien og gæsterne. For hver elskerinde, der elsker ovnen, vil der ikke være for meget information om, hvordan man smører kager korrekt.

  Æg-røget æg: Opskrift trin for trin med et billede

  For at forberede skeer skal du opvarme mælken til 30-40 grader, fortynd gær i det, tilsæt sukker og sigtet mel

  Nu er det nødvendigt at tilsætte æg, salt og sukker til spyttet. Rør til en homogen konsistens og hæld i melet

  Tilsæt smør til den resulterende blanding og ælt dejen

  Efter dejen har nærmet sig, opdele den i lige dele og form boller

  Smør bollerne med æggeblomme og sæt på et smurt bakkeplade. Vi sender det til ovnen opvarmet til 200 grader i 20-30 minutter

  Boller, smurt med æggeblomme, er klar. Bon appetit!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 + = 12