30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Endnu at udlede en duft af urin fra en sofa

Sådan fjerner du lugten af ​​urin fra sofaen

Ren og frisk duft af hjemmet er altid behageligt! Men hvis der er små børn der vokser op i huset, lever ældre med dem, husdyr lever, vil der opstå et problem: hvordan man fjerner et vådt sted på polstrede møbler og dens konsekvens er en skarp specifik lugt.

I hver hustrues arsenal er der moderne stærke kemiske produkter (pulvere, sprayer, pastaer), der hjælper med at slippe af med den uberørte lugt, de seneste støvsugere og damprensere, hvor det er nemt at rengøre møblerne hjemme.

Du kan rense polstrede møbler på tre måder. Rengøring sker:

 • tør med pulver;
 • Våd med brug af specielle væsker og løsninger;
 • ved hjælp af skum.

Selv om mange eksperter ikke råder dig til at rense møblerne selv, er der billige folkemusik måder at rengøre snavs hjemme og neutralisere den ubehagelige lugt.

En frisk plet er lettere at rengøre og lettere at neutralisere den lugt, der ledsager. Nogle gange er det tilstrækkeligt at rengøre med sædvanlige bakteriedræbende midler, såsom vodka, te blade, mørtel fra vaskesæbe eller sodavand, du kan endda prøve mundskyl. Duften kan drukne med aromatiske æteriske olier.

Hvis de bløde møbler blev dæmpet af en baby, så kan du ikke føle en stærk lugt. Det vil være nok til at behandle pletten med surt vand. Til præparatet brug eddike, citron eller citronsyre. En del af eddiken opdrættes i fem dele af vandet. Citronsaft kan ikke fortyndes.

Det vil neutralisere lugten af ​​en lys opløsning af kaliumpermanganat, som ikke kun er en fremragende oxidator og kan rense sofaen, men har også deodoriserende egenskaber:

 1. fugt med en opløsning ethvert absorberende stof, klemme;
 2. dække det med en plet;
 3. gentag indtil lugten forsvinder fuldstændigt;
 4. Afslutningsvis er pletten på møblerne tørret rent med vand.

Ældre børn kan også spille og forårsage skader på møbler. Børns urin kan efterlade en bestemt lugt, så for at slippe af med det helt, efter at du har brugt eddikesyre, har du brug for:

 1. Tør overfladen med sæbe skum (det er bedst at bruge til dette formål vaske sæbe);
 2. lad tørre
 3. Rens det resterende skum;
 4. tørre med rent vand
 5. tørre grundigt med varm luft fra hårtørrer eller jern ved brug af klud.

For at øge effekten kan du blande eddike med vodka i en andel af en til en.

Duften af ​​voksen urin er mere kaustisk og vedholdende. For at neutralisere det kan du prøve at bruge ammoniak eller vodka, fugtning pletten og øge eksponeringstiden til en halv time. Derefter skal du gå med rent vand og tørre det.

Duften af ​​urin hos dyr er meget vedholdende og forårsager det meste af besværet. Hvis din yndlingssofa var våd af små hvalpe eller killinger, er det halvt dårligt. Du kan forsøge at dræbe lugten med en opløsning af kaliumpermanganat lyserødt. Lugten af ​​kaliumpermanganat, som forbliver efter behandling, er sædvanligvis ikke dyr af dyr og vil afvise de uklare kæledyrs ønske om at skubbe møblerne yderligere.

Det er sværere at fjerne pletten og den specifikke lugt, der forlod det voksne dyr. Mange ucastrated katte mærker så deres område, katte kan suge polstrede møbler ud af skade. Men fortvivl ikke! Med bløde møbler kan duften af ​​urin meget effektivt fjernes som følger:

 • behandle med koncentreret eddikesyre (1: 3);
 • Stænk stedet for koncentrationen af ​​duften med natriumbicarbonat (bagepulver);
 • Vent, indtil polstring er helt tør;
 • Sprøjt sodavand med en sæbeopløsning med hydrogenperoxid (1 tsk alt vaskemiddel, en halv kop vand og peroxid);
 • Efter afslutningen af ​​den skummende proces, lad den være i to timer for fuldstændig at fordampe lugten.
 • tørre med vand
 • afløb med en hårtørrer eller jern.

Lugten af ​​kronisk urin er et alvorligt problem

Hvis pletten fra urinen ikke blev registreret straks, bliver du nødt til at tinker lidt mere for at slippe af med den uaktuelle lugt.

 • først skal du suge den tørrede plet med vand;
 • sæbe med husholdnings sæbe og lad i 10-15 minutter;
 • med brug af eddikesyre til fjernelse af sæbe;
 • gå på stedet med klart vand;
 • tør først med et papirhåndklæde og derefter med et strygejern eller hårtørrer.

For at fjerne stærke lugte kan du lave en svag opløsning af blegemiddelvand efter at have prøvet det på siden af ​​møbler, der ikke er i syne, da blegemiddel kan ødelægge den farvede polstring.

En anden hjælper til at fjerne den specifikke lugt fra polstrede møbler derhjemme er jod. Kun 15-20 dråber pr. Liter vand vil hjælpe med at slippe af med den skarpe duft. Sandt, jod kan kun bruges på mørk polstring.

Butikkerne har moderne effektive rengøringsløsninger til at fjerne lugten af ​​urin derhjemme. Hvis du nøje overholder instruktionerne, kan du også få et positivt resultat og fjerne den ubehagelige lugt.

Hvilken måde du ikke ville vælge, med en lille udgift af tid, indsats og penge, kan du rense polstret møbler og redde huset fra den specifikke duft af urin alene! Og dit hus vil trække vejret, friskhed og nyhed!

Du kan være interesseret i

Vi anbefaler lignende artikler efter emne

Du kan efterlade et svar

Opdateringer på webstedet

© 2015-2018 - Alle rettigheder forbeholdes

Ved kopiering af materialer kræves det aktive og indekserede link til kildesiden.

Hvordan man effektivt slippe af med lugten af ​​urin på sofaen

Mange unge forældre forvirrer spørgsmålet om, hvordan du fjerner duften fra din yndlingssofa, hvor deres barn ved et uheld gik på toilettet. Da babyens urin endnu ikke er i stand til at holde væsken i lang tid, er den i stand til at tisse på overfladen af ​​møbler. Især ofte sker dette på scenen med løfte bleer og træning til en gryde. Det er ikke nødvendigt at køre til butikken for et specielt værktøj, da eliminering af problemet virkelig gøres af dig selv. Det anbefales at bruge kaliumpermanganat, citronsaft og eddike, hvorfra det er nødvendigt at lave en opløsning. Ved hjælp af en svamp påføres det på overfladen af ​​møblerne, hvorefter et stykke blød klud, der ikke er tilbøjelig til at skur, placeres på toppen og udføres med et jern. I tilfælde af, at dampen udstøder lugten af ​​urin, skal proceduren gentages for fuldstændig at fjerne den.

En anden måde er at hælde varmt vand i bassinet, tilsæt enhver rengøringsopløsning, der er tilgængelig i huset, på overfladen af ​​møblerne. Efter at have ventet i 5 minutter opsamles det resulterende skum med en blød klud eller svamp. En stor hjælp vil være en opløsning af hydrogenperoxid. Det er nødvendigt at blande præparatet med vand i forholdet 1: 1, og derefter på overfladen af ​​sofaen eller sengen. Efter ca. 50 minutter gnides overfladen med en børste. Mange mennesker tilføjer til denne blanding et par dråber af opvaskemiddel. Ryd sofaen fra pletten og duften virkelig med en opløsning af eddike med vand i en andel på 1: 5. Derefter dækker du kluden i det, dækker hun møblerne. Gentag denne procedure er nødvendig indtil det øjeblik sofaen ophører med at lugte. Du kan hælde te sodavand, og efter en time er det berørte område støvsuget. Et alternativ til sodavand er almindelig tør te.

Fra videoen lærer du at håndtere "spor" på sofaen.

Slippe af med den gamle aroma

Hvordan fjerner du lugten af ​​urin fra sofaen, hvis pletten dukkede op på det i lang tid? Dette kan kræve ikke kun nogle få procedurer, men en fuldstændig ændring af polstring i et særligt forsømt tilfælde. Oftest er årsagen til sådanne pletter løgnen af ​​voksne syge mennesker på sofaen eller sengen i mange måneder. Selv ved brug af lim er det muligt at lække urinen ind i beklædningen af ​​polstring.

Det anbefales at bruge rensemidler med et højt chlorindhold for at fjerne den ubehagelige lugt.

Brug ikke sådanne præparater til farvede stoffer. Klor gør et fremragende arbejde ikke kun med lugten, men også med de bakterier, der forårsager det. Hvordan fjerner du lugten af ​​urin fra sofaen ved hjælp af vodka eller alkohol? Det er nødvendigt at hælde en flaske vodka eller alkohol på et problemsted, og efter to timer stryge plænen med et jern gennem et stykke hvidt calico. Hvis din sofa har mørk polstring, kan du prøve at rense det med jod. Det er nok at tage 15 - 29 dråber af stoffet pr. 1 liter vand. Prøv at købe en af ​​de færdige rengøringsløsninger og følg vejledningen. Hvis den karakteristiske aroma ikke ønsker at blive fjernet, uanset hvor hårdt du prøver, er det bedre at ty til rensningstjenester.

Kæmper lugten af ​​urin hos dyr

Hvordan fjerner du lugten af ​​katturin fra sofaen? Ofte er sådanne "overraskelser" til værterne præsenteret af voksne dyr, der er blevet kastreret. Så de forsøger at markere deres territorium. Og katte er i stand til at markere møbler simpelthen på grund af skadelighed. Nogle gange kan hunde også lade en pølse på møbler.

Hvordan fjerner du lugten af ​​katturin fra sofaen? Når din kat har formået at markere møblerne, skal du ødelægge urinen, som ikke tåler virkningerne af syre. Det anbefales at rense det ved at anvende en eddikesyreopløsning - med 3 dele vand pr. 1 del af præparatet. Uronsyre kan fjernes med sodavand. Det er nødvendigt at forberede en opløsning af 100 ml hydrogenperoxid og samme mængde vand, tilsæt 1 tsk alt opvaskemiddel, læg blandingen i en spray. Spray det på sodavand, lad i to timer. Under den igangværende reaktion frigives en stor mængde ilt, som oxiderer urinsyre. Den dekomponerer i sådanne komponenter som ammonium og carbondioxid. De fordampes sammen med en karakteristisk lugt.

Hvordan fjerner du lugten af ​​katturin fra sofaen og bruger citronsaft? Når dine yndlings katte eller hunde har lagt til dine problemer, vil citrusjuice komme til hjælp, som skal gnides ind i problemstedet. Samtidig skræmmer væksten en uudholdelig duft væk dyr, der ikke ønsker at sidde ned igen på dette møbel. Det er muligt at udlede en karakteristisk lugt af katturin ved at bruge 20-25 dråber jod opløst i 1 liter koldt vand. Den resulterende blanding tørrer overfladen af ​​møblerne.

Før du slippe af med duften af ​​sofaen, anbefaler jeg stærkt, at børn og dyr tages ud af rummet. Når du beslutter dig for at fjerne lugten fra sofaen, skal du sørge for at sætte tætte gummihandsker på dine hænder og beskytte åndedrætsværn med åndedrætsværn. Rengøring anbefales at udføres i lokaler, der kan ventileres.

Det er bedst ikke at forsøge at fjerne lugten ved at anvende sådanne smag som kaffe, parfume, persille og bruge specielle dokumenterede stoffer købt i butikken.

Da ovennævnte stoffer lindrer et ubehageligt ambreem kun midlertidigt, og i kombination med urin kan udstråle en endnu mere utålelig aroma.

Fra videoen vil du lære at overvinde duften af ​​katten.

Eliminere konsekvenserne af forlegenhed: hvordan man fjerner duften af ​​urin fra sofaen?

En god husmor renhed bogstaveligt svæver i luften. Men selv i den ideelle tilbagetrukket hjem uden en eneste støvkorn kan ødelægge stemningen af ​​friskhed lugte, fjerne, der er mere kompleks end nogen snavs. I dag taler vi om, hvordan man kan slippe af med lugten af ​​urin på sofaen, så selv langsigtede noter af dufte ikke er mindet om den seneste hændelse på det forlegenhed.

Galleri af webstedet http://www.smartkilim.com

Årsager til stabiliteten af ​​lugten af ​​urin

Fra udseendet af et sådant problem er næsten ingen bløde møbler forsikret. Nyligt købt en sofa kan blive et yndlingssted for babyens spil, der efter at have spillet glemmer at bede om en gryde. I en lejlighed, hvor der ikke er små børn, kan møbler lider af voksne, der er vanskelige at kontrollere de fysiologiske processer - ældre eller alvorligt syge mennesker. Og ejere af kæledyr behøver ikke at forklare, hvordan uforudsigelige deres handlinger kan være.

Den specifikke stabilitet af urens lugt skyldes følgende faktorer:

 • Væsken trænger dybt ind i møblerne, blødgør den, og den kvalitative rengøring af polstret fjerner kun de ydre pletter uden at påvirke den indre struktur. Hvis mængden af ​​absorberet væske er høj, er stoffet, skumgummi og endog træelementerne i strukturen imprægneret.
 • Ved kontakt med ilt som et resultat af oxidationsreaktionen dannes vanduopløselige stoffer, som ikke kan fjernes ved simpel vask, kræves en kemisk reaktion.
 • Alderspidser er et gunstigt miljø for udviklingen af ​​bakterier, som tjener som en af ​​grundene til, at det er meget vanskeligt at fjerne lugten af ​​urin fra sofaen.

billede fra webstedet clubbrain.ru

Som du kan se, er der mange faktorer, der er ansvarlige for modstanden af ​​en bestemt lugt. Og for at håbe, at det i sidste ende vil ødelægge, er det ikke nødvendigt. Det er nødvendigt at handle så hurtigt som muligt og klogt, fordi ukorrekt vask kun giver mulighed for at trænge ind i ildelugtende stoffer dybere, og det vil ikke være nemt at rette op på denne fejltagelse.

Sådan fjernes duften af ​​urin fra sofaen: nødforanstaltninger

Handlingsplanen afhænger i vid udstrækning af receptets opfattelse. Hvis du finder et sted blurring over stoffet, forenkler dette i høj grad opgaven. Væsken har ikke tid til at reagere med ilt og trænger ind i betydelig dybde. Forsøg ikke kampen med udseendet af lugten på din fritid, handle straks:

 • Blot puljen med toiletpapir eller papirhåndklæder. Fold dem i 5-6 lag, så det bløde papir ikke pletter polstring endnu mere. Du kan få brug for en hel roll, fortsæt med at bruge denne metode, indtil papiret holder op med at blive befugtet.
 • Det er godt til din formål engangsble - spred den på pletten med absorberende side ned og tryk let på håndfladen, erstat bleen og gentag proceduren, tryk hårdere.

billede fra webstedet http://klubmama.ru

 • Når der ikke er nogen tilsyneladende fugt tilbage, skal du placere ulykkesstedet i 5 lag med papirhåndklæder eller en ble og knuse noget tungt. Du kan bare sidde og vente på, at fugtigheden skal absorbere, som har absorberet fugtigheden.
 • Nu fugte sofaen rigeligt med rent vand fra sprøjtepistolen, og gentag de foregående trin, vask den resterende væske fra stoffet. Hvis sofaen er skadet af barnet, så vil det være nok, men når det kommer til et voksen menneske eller dyr, kan der kræves to gentagelser.

Det er ikke nødvendigt uden forudgående udvaskning at forsøge at tørre det berørte område med en hårtørrer eller jern. Opvarmning kun vil fremskynde reaktionen, og løse problemet med at fjerne lugten af ​​urin fra sofaen bliver vanskeligere.

Hvis de beskrevne tips er for sent, fortvivl ikke - i de følgende afsnit finder du oplysninger om bekæmpelse af gamle, vedholdende lugt.

Sådan fjerner du lugten af ​​baby urin fra sofaen

Galleri af webstedet http://softrend.ee

Barnets urin er mindre koncentreret, så det lugter ikke så intensivt. Ikke desto mindre, med gentagen blotting, dannes en meget håndgribelig ubehagelig lugt. Hele huset er dækket med olieklæde fra barnet er umuligt, og især farligt i denne henseende er perioden at blive vant til potten. Der er få mødre, der aldrig har været udsat for en sådan ulykke. Men min mor er ikke så bange, så tag våbenne beskrevet nedenfor.

foto fra http://parazity.com

Det er ikke nødvendigt at bruge barske sovjetisk-stil økonomisk sæbe, men det er også rart, moderne producenter tilbyder smukke og velduftende sæbe, herunder sammensætningen tilpasset til børns ting.

 • Tør skumsvampen ordentligt, og tørk kluden med trykket.
 • Hvis pletten er gammel, så blød den rigeligt med vand og sæbe uden brug af en svamp.
 • Lad skummet stå i 15-20 minutter, fjern såpen med en svamp, og skyll det konstant i vandet.

Bemærk, at hvis du er heldig (eller uheldig, her hvordan du ser) at være ejer af en lys møbler, kan den lokale behandling efterlade grimme pletter på det. Bestil med tålmodighed og sæbe, og vask derefter hele sofaen eller i det mindste hele den berørte sektion.

foto fra http://www.wday.ru

En opløsning af kaliumpermanganat er kun egnet til mørke, bløde møbler. Hvis du ikke er sikker på, om farven på polstring sådan rengøring, inden de genoptager børnenes urin lugt fra sofaen, det er afprøvet i et ikke synligt område af polstring.

 • Forbered en lyserød opløsning af kaliumpermanganat ved at opløse flere krystaller i varmt vand.
 • Våd en ren gammel ble eller et håndklæde i det, som det ikke vil være skam at lægge på et lap, da det vil ændre farve.
 • Vrid let stoffet ud og dækk det med en plet, og tryk den ned med lidt vægt.
 • Efter 30 minutter, våd kluden igen, og gentag proceduren.

Nu er det kun at tørre sofaen. Når varmen er på gaden, vil den tørre op forholdsvis hurtigt naturligt, så det er bedre at planlægge en kamp med lugte til sommertid.

Galleri af webstedet http://www.sunhome.ru

Denne metode har fordelen af ​​absolut økologisk renhed. Så du kan ikke være bange for allergi eller irritation, hvis barnet efter tørring sidder på et blødt booty på det behandlede sted eller endog slikker det.

 • Klem saften fra en citron, og send den gennem ostekladen eller sigten for at fjerne pulpen.
 • Hæld saften i en spray og sprøjt jævnt på pletten.
 • Efter 20 minutter fugtes polstring igen med saft og dæksel med en blød blør for at tillade saften at trænge ind dybt.
 • Det er fortsat at vaske citronsaften fra overfladen med en svamp og rent vand eller med våde servietter.

En behagelig bonus er en let citrus aroma, som vil forblive i rummet i lang tid.

End at fjerne en duft af urinen fra personen fra en sofa?

billede fra sotspatron.ru

Ældre er ikke altid i stand til at kontrollere urinering, derfor fra store og små lækager, er ikke et møbel forsikret. Vær ikke vred på en elsket, fordi det er naturlige aldersforandringer, som du bare skal acceptere. For voksne er der en skarpere lugt af urin på sofaen, hvordan man slippe af med, som vil bede de anbefalinger, der er beskrevet nedenfor.

billede fra webstedet nailsoftheday.com

På forskellige online-ressourcer, i diskussionen om, hvordan man fjerner lugten af ​​urin fra sofaen, hyppige anbefalinger til at bruge 0,5% blegemiddel løsning. Meget kontroversiel rådgivning, i betragtning af klorens blegningsegenskaber, og om risikoen for stoffets farve er farlig - det er op til dig. Men det er bedre at købe desinfektionsmidler, der ikke indeholder chlor, for eksempel Abacterin eller Maxi-des.

 • Glem ikke at beskytte dine hænder med tætte husstandshandsker, før du begynder arbejde.
 • Korrekt våd stedet, som skal desinficeres, dette vil gøre det muligt for de aktive stoffer i opløsningen at trænge dybere ind.
 • Opløs desinfektionsmiddelet i henhold til producentens anvisninger.
 • Efter testen for stabiliteten af ​​polstringens farve vandrer opløsningen rigeligt med en plet og efterlades i 40-50 minutter, vask derefter overfladen med en fugtig svamp.

foto fra webstedet http://xcook.info

Det klæder også perfekt til eliminering af lugt, først efter at det bliver nødt til at ventilere rummet et par gange.

 • Den almindelige anbefaling er at opløse 6 spsk. eddike i et glas vand. I princippet har nogle brugere med succes brugt ufortyndet eddike, så hvis der er mulighed for at ventilere rummet i flere dage, så kan du ikke bryde med avl.
 • Hvis du er sikker på, at urin gennemblødt kun overfladelaget, blød håndklædet i eddikeopløsningen og spred det på pletten, og tryk det ned med en belastning.
 • Når du har en gammel dyb plet foran dig - hæld hele glasset på det og lad det tørre naturligt.

Det er ligegyldigt hvilken sammensætning der vælges for at fjerne lugten af ​​urin fra sofaen. Sørg for at teste modstanden af ​​materialet til misfarvning, fordi den kemiske reaktion kan være uforudsigelig. Påfør et par dråber på et subtilt område af polstring, og vurder efter 30 minutter efter resultatet.

billede fra http://anti-zapah.ru/

Ifølge de fleste anmeldelser er færdiglavede lugtfjernelsesprodukter førende i vurderingen af ​​midler, der løser problemet med at fjerne lugten af ​​urin fra sofaen. Forskellige linjer af dette produkt udstedes, beregnet til likvidation af ambre efter dyr, forfriskning af bilens interiør, eller bare for hjemmet. Du kan bruge nogen af ​​dem, det vil være nok til at fugte sofaen så rigeligt, at produktet dybt imbues det.

lugt eliminatorer ikke skjule problemet, nemlig ødelægge stærkt lugtende stoffer, så der er ingen frygt for, at når parfumen vil blive fjernet, vil ubehagelig lugt tilbage. Et vigtigt punkt at understrege - disse værktøjer kan klare en synlig plet på stoffet, så før du bruger dem, skal du rengøre sofaen.

Er det muligt at fjerne lugten af ​​katturin fra sofaen?

billede fra webstedet http://www.zlatamebel.ua

Det er måske den sværeste opgave. Dyrens urin har en skarp og ekstremt stabil lugt. Men hvis dit kæledyr har gennemblødt en sofa, er det nødvendigt at handle hurtigt og effektivt, så han ikke gentager fejlen, orienterer sig efter sin lugtesans. Tilføjelse af vanskeligheder er det faktum, at urin fra dyrene efterlader tydelige hvide pletter, så det er ikke bare nødvendigt at neutralisere lugten kemisk, men også at rengøre tekstilerne mekanisk. Der er ingen ikke-eksekverbare opgaver, eller næsten ingen, så fortsæt som følger:

 • Brug beskyttelseshandsker, og lav en opløsning af 50 ml eddike og et glas vand.
 • Behandle pletten grundigt med eddikesyre med en svamp eller klud. Tør overfladen med en hårtørrer ved medium temperatur.
 • Hæld hele det berørte område med et lag sodavand. Alkalisk reagerer med urinsyre og neutraliserer den.
 • Forbered en blanding af 100 ml hydrogenperoxid, 100 ml vand og ½ tsk. midler til vask.
 • Rør alle ingredienserne godt og hæld dem i en sprøjteflaske. Sprøjt blandingen på pletten og lad den gå i 1 time. Når der sprøjtes, vil blandingen skumme stærkt, men det er normalt.
 • Efter en time behøver du kun at rengøre sofaen med en børste eller vådservietter.

Pas på, at katten ikke gentager sin fejl. Butikkerne animalske produkter, du kan finde spray, der frastøder dyr. Før du køber nødvendigvis lugte spray, kan duften være ganske ubehageligt, og skræmme op af sofaen er ikke kun et kæledyr, men også dig. Prøv husråd, som også vil gøre dine møbler utiltrækkende for katten - lå i sofaen eller under citronskal eller orange. Atmosfæren i rummet vil være en behagelig citrus noter og en sofa vil være sikker.

foto fra www.youtube.com

Når duften er fjernet, kan man trække vejret frit, hvis ikke for en lille nuance i form af et vådt sted. Tro mig, i sammenligning med det arbejde, der allerede er gjort, er det kun små ting.

 • Brug hårtørrer. Vælg en gennemsnitstemperaturstilstand, og hold ikke apparatet for tæt på overfladen. Tør hårtørret i højst 10 minutter i træk, ellers kan det overophedes.
 • Jern jern. Forsøg ikke at stryge polstring direkte eller holde jernet længe på ét sted, møbeltyper brænder let. Det er bedst at stryge gennem en tynd bleie eller klud.

Nu ved du præcis, hvad der kan fjerne lugten af ​​urin fra sofaen, gør det hurtigt og effektivt. Og lad kommunikation med små, store eller fluffy familiemedlemmer kun bringe glædelige øjeblikke!

Jeg er nu rådede hver tørre tåge, men klatrede op på de steder, hvor deres bunke af al min ros, og prisen er ikke billig, og ikke at forlade alle gå, kort sagt til at forstå jeg ikke arbejde, men kan nogen fortælle mig der

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

93 − = 90