30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

End for at afslutte en bolle af huset udenfor

End at afslutte huset udenfor: varianter, materialer, foto

Ved opførelse af et hus etableres et pålideligt fundament, som kan repræsenteres ved en bestemt konstruktion. Værdien af ​​dette element kan ikke overbelastes, fordi det er han der tager vægtbelastningen på og distribuerer dem. Fundamentet stikker normalt ud over jorden og danner en socle-del.

Efter færdiggørelsen af ​​byggearbejdet står ejerne over for spørgsmålet om, hvordan man kan trimme basen af ​​huset udefra. Der er mange muligheder for at løse dette problem. Efter at have studeret dem, kan du forstå, hvilken finish du vil foretrække. Nogle ejere af privat ejendom tænker på hvorfor at bruge finish af socle.

Disse værker udføres for at gøre dit hus så attraktivt som muligt. Foreningen af ​​socle udfører imidlertid ikke blot denne rolle, det beskytter også materialerne i fundamentets fundament fra ødelæggelse. De bliver trods alt påvirket af eksterne negative faktorer. Blandt dem skal man skelne mellem fugtighed, vind og temperaturændringer. Desuden er væggene i bunden af ​​hætten modtagelige for forurening i det maksimale omfang.

Hvis du vil beskytte samfundet fra fremkomsten og udviklingen af ​​det biologiske liv, er det umagen værd at installere en beklædningsgenstand på det, så vil materialerne ikke blive dækket af svampekolonierne og formen. Hvis der er en mulighed, er det også muligt at opvarme denne del af huset. Basen af ​​socle er en rummelig kold akkumulator, hvor broer og hele linjer dannes for at trænge ind i lave temperaturer inde i lokalerne. En del af de brugte energiressourcer vil blive spildt, hvis ikke at udføre varmeisolering.

Basismaterialet under påvirkning af lave temperaturer vil fryse, hvilket aktiverer erosionsprocesser og reducerer styrke. I dette tilfælde kan vi konkludere, at kælderen skal færdiggøres, når vi driver bygningen, ikke kun af dekorative årsager.

Mulighed for efterbehandling af soklen: pudsning og farvning

Hvis du også spekulerede på, hvordan du kan trimme basen af ​​huset udefra, kan du bruge en af ​​de enkleste metoder - gips. Denne finish kan skabe en god beskyttelsesbarriere med høj dampgennemtrængelighed. Som den største fordel ved denne metode er billigheden, fordi materialet er en af ​​de tilgængelige på markedet.

Du kan selv udføre sådant arbejde eller bruge plasterer. Men hvis du ønsker at skabe på overfladen af ​​socle, ikke kun en effektiv barriere, men også gøre det attraktivt, så kan overfladen males med en permanent facade maling. Det er til salg i en bred vifte, og forbrugeren har mulighed for at vælge den rigtige løsning.

Som færdiglag kan du bruge dekorative gips, som tilbydes af producenterne i en bred palette af farver. Du kan give socle en række forskellige teksturer, hvoraf en vil helt sikkert tilfredsstille udlejerens behov. Hvis du viser fantasien, at den pudsede overflade kan laves meget originalt. Til dette formål gives basen udseendet af naturlige materialer, for eksempel en sten.

Direkte på overfladen af ​​socle kan dannes noget som en natursten. Til modellering i dette tilfælde behøver du ikke have særlige færdigheder. Det vigtigste er at forberede en høj kvalitet tæt løsning. Efter størkning forbliver det kun at dekorere ved hjælp af farvestoffer. Manglerne ved sådanne teknologier omfatter belægningens skrøbelighed. Lagets tilstand skal overvåges, rettidigt udføre reparationer eller renovering af beskadigede områder, der er dækket af revner.

Forskellige materialer: natursten

Løsning af spørgsmålet om, hvordan man kan trimme basen af ​​huset udefra, kan komme tættere på naturstenen. Denne beslutning kan kaldes elitistisk. Bygningen med et sådant design af socle vil se godt ud, og det naturlige materiale vil vise alle sine præstationsegenskaber og vil være klar til at tjene i temmelig lang tid.

Til ansigt brug specielle stenplader, der kaldes plader. Deres tykkelse varierer normalt fra 20 til 30 mm, de kan have en regelmæssig form eller ujævne kanter, hvilket giver mulighed for større dekorativitet.

Overfladen kan vælges, så den passer til din smag, den kan afspejles, poleret til at skinne eller have ru chips. På trods af den praktiske og skønhed af denne slags finish har han mange mangler, blandt dem:

 • imponerende vægt
 • øget installationskompleksitet
 • høj pris.

Med hensyn til vægten vil det give ekstra belastning på bunden af ​​bygningen, dette gælder især når soklen har et stort overfladeareal. Hvis du planlægger at trimme denne del af bygningen med en natursten, er det nødvendigt at beregne alt i designfasen for ikke at styrke fundamentet bagefter. En stor masse af produkter gør installationen vanskeligere. Selv brugen af ​​den højeste kvalitet lim kan undertiden ikke klare situationen, så der er behov for yderligere dannelse og oprettelse af stop.

Hvis du stadig ikke ved hvordan man trimmer basen af ​​huset udefra, så skal du blive mere fortrolig med flere løsninger på én gang. Blandt andet er det nødvendigt at allokere en natursten. Det er miljøvenligt, ser meget attraktivt ud, men har en betydelig ulempe, som udtrykkes i høj pris. Dette gælder også prisen på installationsarbejder, som er relevant for de boligejere, der ikke planlægger at arbejde selvstændigt.

Selv de mest budgetmæssige typer af natursten har en forholdsvis høj pris, som varierer fra 1200 til 1500 rubler. pr. kvadratmeter. I dette tilfælde taler vi om kalksten og shell rock. Men blandt de dyrere kan man skelne mellem marmor og granit, der har en flettet eller poleret overflade. Hvis du vil gøre dit hus eksklusivt, så kan du bruge materialer som labradorit og gabbro til at færdiggøre sin base, men du bør være forberedt på, at omkostningerne ved dem er virkelig himmelhøje.

Brug af kunstig sten

Afslutning af et privat huss samfund kan også gøres med en kunstig sten. Hvis du kan lide den slags naturmateriale, men er begrænset i budgettet, så er dette løsningen for dig. Det har mange positive træk. Blandt andet skal det bemærkes den overkommelige pris, såvel som en ubetydelig masse. Men i sidste ende kan du opnå næsten fuldstændig illusion af natursten.

Dette materiale er baseret på cementholdige blandinger, til hvilke lysfraktioner, mikroforstærkende midler og polymere plastificeringsmidler tilsættes. Blandt stenens komponenter til afslutning af huset af huset kan man skelne claydite murbrokker. Plader fremstilles ved hjælp af vibro-teknologi i silikoneforme og gentager bøjningerne af naturlig tekstur nøjagtigt.

Produktion kan indebære brugen af ​​hyperpressemetoden. Hvis du tænker på spørgsmålet om, at du ønsker at afslutte soklen til et privat hus med en kunstig sten, skal du forstå dets sorter. Blandt andet skal man skelne mellem produkter, der er standardiserede eller er stykkebaserede. Lige populære er sætene, komplet med et enhedsareal. En sådan efterbehandling er etableret på den sædvanlige måde, hvilket giver mulighed for lægning af produkter på flislim.

For at lette installationsprocessen kan du købe færdige paneler. På produktionsstadiet monteres monteringsbeslag i betonkonstruktionen, som har et præcist geometrisk arrangement. Disse dele tillader panelet at blive installeret på overfladen ved hjælp af mekaniske fastgørelsesdele, ikke mørtel. I dette tilfælde er der en ubestridelig fordel, som udtrykkes i enkelheden af ​​arbejdet.

Teknologien giver mulighed for brug af vejledninger. Hvis det ønskes, kan disse paneler installeres, og løsningen, beslagene svinger indad, hvilket gør belægningen mere pålidelig. Til salg er det muligt at møde og fliser fra en kunstig sten, der er etableret på polyurethanlim. Basen skal være stiv.

Derudover kan du bruge et lag af isolering. Sidstnævnte er fibrocement, glas magnesium eller OSB. I dette tilfælde opnår soklen yderligere varmeisoleringskvaliteter.

Samlingerne mellem panelerne vil være helt skjulte, hvilket fabrikanten mener, som udfører produkterne med låsedelen. Som følge heraf er det muligt at opnå effekten af ​​naturlig murværk. Den ydre overflade kan have en bestemt tekstur, som vælges af forbrugeren, blandt andre løsninger, er det nødvendigt at skelne knust sten, sten, skifer og tuff. Mosaikløsninger er også meget populære i dag, som omfatter optagelse af kunstige mini-plader med forskellige nuancer og teksturer.

Brug en mursten finish

Hvis du har et spørgsmål om, hvordan man kan trimme basen af ​​huset udefra, vil billedet af de tilgængelige muligheder være de bedste assistenter. Nogle, forresten, er præsenteret i artiklen. Blandt andre moderne løsninger er det nødvendigt at fremhæve murværk. Det giver bygningen respekt, og som følge heraf er facaden i harmoni med enhver form for efterbehandling af resten af ​​væggene.

Ved at vælge materialer til afslutning af huset, kan du bruge foringen i form af naturlige klodser. Denne tilgang har en vigtig fordel, som giver mulighed for at skabe et ventileret mellemrum mellem foringen og soklen. Fyld rummet kan være termisk isolering. Teglsten selv vil tjene som en yderligere barriere for kulden. Men murværket skal bruge et båndfundament, så dette problem bør overvejes i byggeplanlægningsfasen.

Nogle eksperter anbefaler at gøre ellers - skab for murværk sin støtte, som kombineres med et konkret område omkring basen. Afslutningen af ​​det private huss samfund, hvis billede er præsenteret i artiklen, kan også realiseres af hyperpresset mursten, som har en lav vandabsorption. Sådanne produkter er kun egnet til socle, de kan have en række størrelser, men den russiske producent tilbyder til salg standardparametre, de er lig med 250 x 120 x 60 mm.

Den mest økonomiske mulighed er silicat mursten. Men han bruger ikke særlig popularitet til sådanne former for efterbehandling. Den hule indre struktur af keramiske mursten, herunder klinker, gør det muligt at reducere vægten af ​​beklædningen og giver en varmeisoleringseffekt. Men det er ikke altid muligt at udføre ægte murværk. Hvis du stadig vil lave en base i form af efterligning af murværk, så kan du bruge klinkerfliser.

Afslutning af huset af huset, hvis billede er præsenteret i artiklen, vil have højtydende egenskaber, der ikke er ringere end mursten. Hvis flisen lægges af teknologi, vil det gøre det muligt at opnå pålidelig synlighed af murstensværket.

Paneler til efterbehandling af bunden af ​​huset er også ret almindelige. De er aflange flade produkter med låsforbindelser og monteringshuller til montering på bunden. Denne beklædning er kendetegnet ved en stor tykkelse, øget styrke og en lille bredde. Med hensyn til tykkelsen når der ved sokkelpanelerne 3 mm. Sådanne produkter er normalt bredere og kortere, hvilket er praktisk med en lille højde af rummet, der skal trimmes. I denne situation kan det vise sig at være kun en række.

Belægningen er ikke stor og udgør ca. 4 kg pr. Kvadratmeter, så der er praktisk talt ingen ekstra belastning på fundamentet. Sådan udsmykning af socle i et privat hus udefra kan indstilles af dig selv, det er også godt, at det kan have en skygge, der ligner resten af ​​facaden. Som følge heraf er det muligt at få en holdbar barriere, der ikke behøver at blive behandlet med beskyttelsesforbindelser, hvilket adskiller det fra træ og natursten.

Denne finish er billig, den er modstandsdygtig over for temperaturer og vand samt ultraviolette stråler. Materialet udsættes ikke for rådne, svampeformationer og korrosion. Det er karakteriseret ved duktilitet af mekanisk styrke. Efter støddeformation genopretter panelet den oprindelige form, som adskiller den fra metalpladerne.

Denne arkitektoniske og designløsning giver dig mulighed for at dekorere og beskytte samfundet med minimal omkostninger. Siding udføres i efterligning af forskellige naturlige materialer, blandt dem:

Denne liste er imidlertid ikke komplet. Paneler kan have en række forskellige teksturer og nuancer. Hvis du tænker på spørgsmålet om, hvordan man kan trimme grunden af ​​huset udefra billigt, kan du lære mere om sidesporet, som er lavet af polypropylen. Det indeholder særlige tilsætningsstoffer, der gør materialet slidstærkt og elastisk.

Efterbehandling er monteret på kassen ved hjælp af selvlukkende skruer eller galvaniserede negle. Det er bekvemt at anvende en sådan beklædning, at der ikke er behov for forudgående udjævning af overfladen. Easy panel docking leveres af systemet af riller. Hvis du står over for spørgsmålet om, hvordan man kan trimme bunden af ​​huset udenfor under stenen, så kan du bruge sidesporet, hvilket giver bygningen et respektabelt og solidt udseende. Med denne løsning er det muligt at lave en kontrastfarve ved hjælp af kunstige og naturlige materialer. Nogle gange anvendes paneler, der har en glat eller blank overflade.

Den mest sårbare del af enhver struktur er samfundet, fordi det er tættest på jorden, hvilket påvirker materialerne negativt. Den indeholder fugt, kontakt med som kan forårsage ødelæggende konsekvenser. Af denne grund tænker mange ejere af private huse om spørgsmålet om, hvordan man kan trimme grunden af ​​huset udefra billigt (billeder af sådanne løsninger er præsenteret i artiklen, som beskrivelsen af ​​disse materialer). Af de mest egnede valgmuligheder i denne henseende bør vi fremhæve sidespor, naturlig og kunstig sten, såvel som klinkerfliser og naturlige klodser.

Hvad der skal revet og trimme bunden af ​​huset - en beskrivelse af mulige materialer og teknologi af værker til plastering

Hej Så vidt jeg forstår fra din beskrivelse, har begge bygninger en båndtype af fundament.

For et mursten hus skal du fjerne de skårne stykker af gips eller slå helt af den gamle finish helt. I tilfælde af en træstruktur er det bedre at helt afmontere beklædningen, fordi i henhold til dine kriterier er det billigere at lave en foring eller efterligning af en naturlig belægning.

Som det var gjort hos dig, er det ikke klart, men jeg tror, ​​at overfladekvaliteten er blevet meget bedre. Desuden vil jeg, inden jeg beskriver teknologien for beklædning, mere detaljeret diskutere forberedelsen af ​​overfladen til yderligere efterbehandling.

Mens i dit tilfælde et vigtigt kriterium er materialets tilgængelighed og billighed, anbefaler jeg stærkt, at du ikke vælger dækningen kun på baggrund af disse faktorer.

Den udragende type konstruktion er mest modtagelig for virkningerne af nedbør og miljøet

Søjlens finish er ikke kun en dekorativ udvendig overflade. I dette tilfælde spiller materialet en rolle, der ikke kun står overfor, og udfører en række opgaver:

 1. Beskyttelse af bygningen - beskyttelse af kælderen del af bygningen fra ydre påvirkninger i form af nedbør, fugtighed, temperaturforskel og direkte sollys;
 2. Beskyttelse mod forskellige stoffer og mikroorganismer - brugen af ​​moderne materialer kan reducere virkningen af ​​skadelige og ætsende stoffer, der kan forårsage ødelæggelsen af ​​betonfundamentet. Afslutning med antiseptiske og beskyttende sammensætninger udelukker dannelse af foci for udvikling af skimmelsvamp og svampe;
 3. Beskyttelse mod kulde - brugen af ​​kombinerede efterbehandling materialer og isolering giver dig mulighed for at udjævne risikoen for fuldstændig frysning af bærebasis og udvikling af erosionsprocesser i beton. Om nødvendigt kan du foretage fuld isolering med et tilstrækkeligt lag af udvidede polystyrenmaterialer.

Under hensyntagen til og under hensyntagen til disse oplysninger er det muligt at udvide bærelagets levetid væsentligt, undgå dannelsen af ​​"koldbroer", reducere omkostningerne ved sæsonoverflade reparationer og opvarmning af bygningen.

Materialer til trimning og plating af soklen

De mest populære materialer til færdiggørelse af kælderen af ​​bygninger

Materialerne til beklædning og foring af kælderen i huset kan betinges af to grupper. Den første er overfor belægninger, hvis installation foregår på et flydende substrat i form af gips, cement-sandblanding mv. Den anden er overfor belægninger, som er installeret på en præfabrikeret ramme eller kasse.

Dette er en betinget adskillelse, da brugen af ​​forskellige materialer i første omgang afhænger af de omkostninger og krav, der pålægges den.

I tilfælde af at foringen af ​​husets bund skal være billig og overkommelig, kan du bruge følgende materialer:

 • Gips er den mest tilgængelige og nemme måde at afslutte og forbedre soklen. Gipset har en god dampgennemtrængelighed, evnen til at ansøge om en varmelegeme, et bredt udvalg af farveopløsninger og et dekorativt lag;
 • Simulering af stenen udføres med gips eller cement-sand mørtel. Det adskiller sig i sin enkle gennemførelse med muligheden for at skabe en absolut eksklusiv overflade. Mulig anvendelse, både til "bar" beton og til termisk isolering;
 • Socle sidespor - polyvinylchloridpaneler med evnen til at simulere stort set alle overfladebelægninger. Monteret på understøtningsrammen. Under installationsfasen er det muligt at udføre varme- og vandtætningsarbejder;
 • Teglsten - giver dig mulighed for at skabe høj kvalitet og pålidelig beskyttelse med mulighed for et komplet flot isoleringslag og et ventileret hul. Kræver en enhed af kvalitetsstøtte og overholdelse af murværksteknologi. Den kan udskiftes med modstående plader, der efterligner naturlig mursten og er monteret på en særlig limkomposition;
 • Stiften termopanel - synlig ligner en socle sidespor fastgjort på en styrofoam plade. Det er tilrådeligt at bruge, når enheden er påkrævet, både varmeisoleringslaget og efterbehandlingsarbejdet.

Dette er ikke alle de belægninger, der kan bruges i arbejdet, men de er helt tilstrækkelige til fodring af socle, både mursten og træ. Hvis du stadig overvejer tidens omkostninger, giver det mening at samle og forberede en tilstrækkelig mængde natursten.

Denne tilgang er ikke enkel, men kan bruges i områder, hvor du kan få dig en sten som kalksten, shell rock eller sandsten.

Til denne situation kan vi anbefale at gøre færdig sokkel gips eller murstenshus imiteret sten og træ for strukturen til at udføre trim Ground sidespor.

Nedenfor er en tabel, der tager hensyn til den gennemsnitlige pris for materialet til beklædningen. Til beregning blev 1 kvm / m2 taget som en mere bekvem værdi til evaluering.

Forberedelse og rækkefølge af værker med gips

Teknologien til at udføre værker med brug af start og dekorative gips er det nemmeste at gennemføre. Som plasteringskomposition kan du bruge almindeligt gips til udvendige arbejder, gips "Korode", gips med marmorchips mv.

Med due diligence kan du efterligne en natursten, klinker eller mursten murværk.

For at udføre færdiggørelsen er det nødvendigt at forberede den nødvendige gipssammensætning. Til konventionel justering skal købe et cement-sand-blanding M300-500 tør udgangssammensætning til pudsning, facade maling til udendørs brug, antiseptisk præparat, et forstærkende net med 10 × 10 mm og en trådtykkelse på 1 mm.

Når du opretter et dekorativt lag, skal du bruge specielle dekorative blandinger, som sælges i færdiglavet form. Det kan være "Bark beetle" fra forskellige producenter, færdigbehandling kitt osv.

Anvendelsen af ​​opløsningen gennemføres ved hjælp af en hvilken som helst bekvem spatel. Reglen bruges til justering. Oprettelsen af ​​fakturaen udføres ved hjælp af en træhalvstativ.

Rengøring og behandling af arbejdsfladen med en gennemtrængende primeropløsning

Konsekvent arbejde på beklædningen af ​​plintplastekompositionen udføres i flere faser:

 1. Forberedelse af arbejdspladsen og arbejdsområdet udføres. For et gammelt samfund, hvor skadesområdet er stort nok, bliver det nødvendigt at afmontere alle gamle møbler. For en overflade med små fejl er det muligt at fjerne kun eksfolierede og falde fra steder;
 2. Bøder og fejl på overfladen elimineres. Til dette anvendes en cement-sand mørtel eller gips. Før fogning behandles skadesstedet og selve defekten med en dyb penetrationsprimer;

Blanding af gipsopløsningen udføres i to tilgange, hvorefter den er fuldstændig klar til påføring

Indstilling af lineære guider og pudsning

Afslutningsfasen er fugtning og fugning af den plasterede overflade

Efterbehandling og efterligning af mursten eller natursten er lavet på scenen for udjævning af sammensætningen. Så er den stadig friske overflade dækket af reglen. Desuden syes syet med en lille genstand 1-1,5 cm bred.

Efter at have dannet det nødvendige antal søm, børstes overfladen af ​​en grov børste. Dette vil give den nødvendige tekstur. Processen gentages over hele området af hætten. Som en færdiggørelse brug facade maling.

Formation og efterligning af murværk udføres på et lignende stadium. For at gøre dette er gipsblandingen overlejret. Endvidere dannes en vilkårlig halvcirkelformet eller plan form af stenen fra den, og sammenføjning udføres. Som efterbehandlingscoat, for at give visse nuancer, kan du bruge maling til udendørs arbejde.

Før du afslutter husets bund anbefaler vi at du gør dig fortrolig med processen med at bruge en gipsblanding, murværk og stenimitation, som vises i den vedhæftede video.

Jo bedre og billigere at afslutte basen

Mens man går ind i facaderne i et landhus, er det værd at tænke over den overliggende del af kælderen, som i starten ligner en simpel betonvæg. Lige så grimt er lumen under bygningen opført på de nymodede skruebunker. Derfor er opgaven med vores artikel at overveje, hvilke materialer færdiggørelsen af ​​et privat hus er færdiggjort, og hvad det er bedre at sy i disse eller andre forhold.

Rollen af ​​kælderen i et privat hus

Vi har allerede nævnt forbedringen af ​​udvendigt design ved hjælp af et eksternt finishlag. Men udover dekorative udfører den andre vigtige funktioner:

 • forlængelse af levetiden for betonbase ved beskyttelse mod fugt, direkte sollys og pludselige temperaturændringer;
 • plating tager udgangspunkt i forurening og forskellige mekaniske skader;
 • beskytter armeret beton mod mikroorganismer - svampe og skimmelsvamp
 • i tilfælde af en stabel fundament lukker kløften mellem huset og jorden, så vinden ikke går på den.

Før du slutter basen udefra, skal den være isoleret, sådan er bygningskodernes krav. Termisk isolering er lavet af polymere vandafvisende materialer - skum, ekstruderet polystyrenskum eller ved sprøjtning af polyurethanskum. Derefter er isoleringslaget dekoreret udvendigt med modstående materiale.

Bemærk. Der er specielle termoplader til afslutning af soklen, som har et varmeisolerende lag, som det vil blive diskuteret senere.

Lad os give nogle anbefalinger vedrørende varmeisolering:

 1. Hele fundamentet er underlagt varmeisolering, både overjordiske og underjordiske dele til dybden af ​​nedfrysning af jorden.
 2. Hvis bygningen af ​​huset er færdig, er det nødvendigt at gøre termisk isolering af soklen med blinde, det er en billigere løsning.
 3. Der er ingen mening i opvarmning af kælderdelen, da kulden vil trænge igennem bygningen gennem jorden.
 4. Ekstern isolering kan ikke udføres, hvis hele huset er opvarmet til gulvene, selv om ekstra beskyttelse ikke er overflødig.

Der er mange muligheder, end du kan trimme bunden af ​​et privat hus:

 • glat eller relief gips
 • naturlige eller kunstige sten, fliser;
 • klinker og andre dekorative klodser;
 • plast eller metal sidespor;
 • en række paneler med et termisk isoleringslag og uden det.

Overvej nu hver enkelt mulighed mere detaljeret.

Dette er en af ​​de billige måder at afslutte fundamentet, der bruges i boliger uden særlige krav til eksternt design. Udover billighed giver plastering sådanne fordele:

 1. Mørtelaget har god dampgennemtrængelighed og anvendes derfor med succes til både betonoverfladen og polymerisoleringen.
 2. Enkelhed af plastering værker giver dig mulighed for at spare flere penge, hvis du gør det selv.
 3. En sådan facade kan hurtigt og billigt indrettes med en hvilken som helst farve og give en anden tekstur - fra et lavt lag til en efterligning af vild sten som vist på billedet.
 4. Moderne plaster uden problemer er tonet i den krævede farve, hvilket sparer dig fra malerierne 1 gang i 3-5 år.

Hjælp. Teknologien til at anvende gipset er ret simpelt. For eksempel smides "coat" fra den flydende opløsning et tyndt lag på den fugtede base, og barkbaglen overlejres og udjævnes af reglen. Efterligning af natursten udføres manuelt med en blanding af tyk konsistens.

Den negative side af gipsbelægningerne er en begrænset levetid. Fra virkningerne af vejrforhold og temperaturforskelle falder det gradvist, er revnet og spalter selv. Kvalitetsklædning vil vare 5 år uden problemer, og efterfølgende skal det repareres regelmæssigt. Moment to: Denne metode er af åbenbare grunde ikke anvendelig for bygninger på bunkefundamente.

Stenbeklædning - fordele og ulemper

Til opgradering af kælderdelen af ​​huset anvendes sådanne sorter af natursten:

Så det ligner granitvendt

Flagsten med polerede eller flisede kanter, skåret fra klipper, er i stand til at betjene hele bygningens levetid. Sådan udsmykning i mange år mister ikke et glimrende udseende, og kræver heller ikke pleje og reparation. Det er positive aspekter, men der er også negative:

 1. Høje omkostninger ved forarbejdet natursten.
 2. Du vil ikke kunne slikke soklen med dine egne hænder, du bliver nødt til at tiltrække specialister, hvilket er ekstra omkostninger.
 3. På grund af materialets vægt lægger materialet væsentligt fundamentet.

Giv hytten et elite udseende og til en lavere pris, hvis du trimmer de sociale vægge med produkter fremstillet af kunststen - fliser af fibercement eller porcelænfliser. De fremstilles på basis af cementblandinger med forskellige tilsætningsstoffer ved støbning i silikoneforme og med succes imiterer eventuelle sten. Kunstig sten til holdbarhed er ikke ringere end naturlig og vejer mindre. Men for at lægge fliserne på løsningen har du stadig brug for erfaring og færdigheder samt arbejde for at udjævne overfladen. Alle nuancer bliver fortalt i videoen:

Hjælp. Nogle producenter (for eksempel mærket "Canyon") tilbyder produkter med metalbeslag, fastgjort på skruerne til trærammen eller direkte til væggen. Så hvis du vil sokle soklen, kan du montere det selv.

Fordelene ved traditionel mursten er velkendte for husejere, der har brugt denne metode. Med hensyn til holdbarhed og respektabelt udseende er mursten praktisk talt ikke ringere end stenmurene, men den har følgende egenskaber:

 1. At pålægge en kælder fuld størrelse mursten, du skal bygge et pålideligt grundlag for det. Dette vil ikke være et problem, hvis en sådan finish var på forhånd og bredden af ​​fundamentet tape giver dig mulighed for at bygge en mur i det en halv mursten. En anden mulighed - enheden fuldt udbygget blinde område forbundet med grundlaget for huset armatur.
 2. Med murstensforing kan du organisere et luftlag eller lægge en varmelegeme i væggen.
 3. Hvis du ikke bruger billige silikat sorter, vil murværket selv tjene som en god opvarmning.
 4. Til opførelse af en modstående væg fra de dekorative mærker, der er lagt ud "i ødemarken", er det nødvendigt at involvere mesteren - muren eller lang tid til at træne mest.

Bemærk. For at reducere omkostningerne ved at færdiggøre kælderen del, i stedet for mursten, kan du anvende klinker fliser. Teknologien til at lægge på klæbemidlet er den samme som for keramisk granit.

På byggeprisen vinder denne metode ved stenen modstående, men vil koste mere end at installere kunstige fliser. Foruden den udragende ansigtsvæg vil der være brug for en vidvande omkring bygningens omkreds.

Metal- og plastikkuglefodring kan give alle boligejere en pris, samt forskellige farver og teksturer. De tilbydes i form af strimler og paneler af forskellige former, monteret på en ramme af træ eller stålprofiler. Ud over en overkommelig pris har materialet sådanne fordele:

 1. Hurtig og nem installation, takket være, at ejeren er i stand til at dække sokken ved sidespor.
 2. Bemærkelsesværdigt udseende af et privat hus.
 3. Da liner er monteret på delsystemet, ligger det under isoleringen af ​​den krævede tykkelse.
 4. I tilfælde af mekanisk skade er de beskadigede dele nemme at udskifte.

Hjælp. Sommetider bruges der som et sidespor og gør budgetmateriale - vægprofileret. Det er lige så velegnet til udsmykning af små landehuse, bygningsgjerder og lysporte.

Billige typer af beklædning er ikke ideelle. Men sidesporingen har ingen mangler:

 • vinyl cover er underlagt forbrænding, og den bedste kvalitet smelter fra opvarmning;
 • Polymere malerier af metalplader og bølgepap, der hurtigt brænder ud i solen;
 • Efter 5-10 år (afhængigt af produkternes kvalitet) forringes materialets udseende;
 • sidespor skal vaskes regelmæssigt fra støv og snavs;
 • utilsigtet mekanisk skade efterlader ridser på det malede metal, og plastik kan bryde ud af stødbelastningen.

På trods af disse ulemper mister væggen og bundbeklædningen ikke popularitet. Derudover er det dejligt at sy hulrum af bunke-skrue fundamenter. Sådan monteres korrekt, læses på vores anden side, og med skylleprocessen bliver du introduceret til følgende video:

Fordele ved finishpaneler

Da egenskaberne og metoden til montering af plastpaneler adskiller sig lidt fra vinylsider, foreslår vi at være opmærksomme på andre typer produkter:

 • tolags termoelementer, hvor polystyrenvarmeren limes til bunden af ​​en kunstig sten;
 • fibercementprodukter af den type japanske modstående fra mærket Kmew.

De præsenterede efterbehandling materialer til socle kombinerer de positive sider af sten og PVC paneler plus have en acceptabel pris. Dette er et lang levetid, bemærkelsesværdigt udseende og forenklet installation ved hjælp af selvdrejende skruer på rammen eller uden den.

Termiske paneler, der simulerer sten og murværk, er forsynet med et varmeisoleringslag lavet af skum eller ekstruderet polystyrenskum. Fastgørelsen gennemføres ved hjælp af specielle hemmelige huller, og der er næsten sømløs sammenføjning på grund af det perfekte låsesystem. På samme måde installeres fibercementplader uden varmelegeme. Flere detaljer om installationen findes i videoen:

Bemærk. Begge typer beklædning kan bruges i huse, der er installeret på en bunkefundament.

Fra ovenstående kan vi drage sådanne konklusioner:

 1. I de fleste tilfælde afhænger materialevalget af størrelsen af ​​det budget, der er afsat til byggeri. Undtagelse - stabel fundamenter, hvor det er umuligt at bruge hele spektret af modstående produkter.
 2. Selv med tilgængeligheden af ​​midler, er det ikke tilrådeligt at trimme socle med marmor, granit og andre sorter af dyre fliser. Der er erstatninger - paneler og klinkerfliser, ikke ringere i udseende og levetid, som er billigere og ikke lægger grunden.
 3. Brugen af ​​dekorative klodser er berettiget, når bredden af ​​fundamentbåndet beregnes under murværk. I andre tilfælde er det lettere og billigere at dække sokkelvæggen med enhver efterligning af en mursten.

Af de billige muligheder for socle er de mest egnede paneler og sidespor fremstillet af ubrændbare materialer. Erfaringerne med moderne konstruktion viser, at brændingen ud af facaderne af bygninger sker på grund af den ukorrekt udvalgte finish af socle, som antændes af en cigaretstub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 2