30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

End at varme en dør i det private hus

Sådan isoleres en dør i et privat hus

Lækage af varm luft bliver et reelt problem for private husejere om vinteren. Steder hvor varme kan gå ud, meget, men en af ​​de mest grundlæggende er dørene. Når de ikke er ordentligt isolerede, forlader den opvarmede luft rummet og giver plads til den kolde. Så hvordan man isolerer en dør i et privat hus, så det kunne være en effektiv barriere for kulde, og huset blev varmt og behageligt?

I private huse, den mest almindelige dør træ og metal. Hvorfor ophører de pludselig med at være en pålidelig beskyttelse mod vind og frost?

 • Døre med tiden løsnes, deformeres og smuldres. Der er huller i dem, og det er bare de punkter, hvor varmen fordampes, og køen fra gaden kommer til at erstatte den.
 • Luften afkøles, når dørbladet er løst fastgjort til kassen. Dette sker i huse ikke nye, fordi de gradvist sætter sig ned, så er der huller, der bidrager til at køle rummet.
 • Hvis døren er ny, mister den ofte evnen til at bevare varmen. Tætningsmidlet eller passformen kan have været ustukket.

Du kan isolere døre på flere måder:

 • For eksempel at vedlægge en trædør med en varmelegeme.
 • Monter pakningen på kassen.
 • Tæt døråbningen med ruller.
 • Fyld den hule dør med monteringsskum eller en varmelegeme.

Materialer, der giver mulighed for at isolere døren i et privat hus, mange, men hvilken man skal bruge, måske vælge den gamle, allerede beviste eller bedre endnu mere moderne?

 • vat, Denne type isolering blev tidligere brugt ret bredt, den mest økonomiske, men ikke den bedste. Det er let imprægneret med fugt, og efter et stykke tid i dette gunstige miljø vil forskellige mikroorganismer begynde at formere sig, hvilket påvirker atmosfæren i huset negativt. Vade er også i stand til at bosætte sig, svigte i klumper, og efter en kort tid skal det ændres.
 • skumgummi. Dens struktur er porøs, prisen er behageligt tiltalende, den har været brugt succes siden sovjetiske tider til blød polstring. Men det begynder også at forringes hurtigt og taber sine positive kvaliteter.
 • Izolon er en ny slags skumgummi, den er lavet af skummet polyethylen, prisen er lidt højere, men de varmeisolerende parametre er forbedret.
 • Polyfoam, en fremragende form for isolering, der anvendes til hjemmearbejde, er populært på grund af dets lave omkostninger.
 • Mineraluld. Gnavere i det vil ikke blive fanget utvetydigt, varmebeskyttelse er høj. Men over tid kan det komme sammen, det adsorberer fugt godt, hvilket er en betydelig ulempe.
 • ekspanderet polystyren. På grund af de luftbobler, der er indeholdt i det, giver den fremragende isolering. Dette materiale dør hurtigt ud, når det tændes.
 • Polyuretanskum. Dette er den bedste kategori af isolering, den påføres ved sprøjtning og et lille nok lag, så døren kan spare varme og modstå forkølelsen. Det er selvfølgelig dyrt, men denne type isolering passer til enhver overflade.
 • Du kan også anvende færdige isoleringspaneler.

Materialer og forberedende arbejde

For at døren skal se ikke kun smuk ud, men fungerer som en uoverstigelig barriere for kulde, er det nødvendigt at vælge en passende varmelegeme til sammensætningen, at forberede redskaber og materialer afhængigt af det grundlag, hvor arbejdet skal udføres:

 • Bygning hæftemaskine.
 • Fret så.
 • Pencil eller felt-tip pen.
 • Selvdrejende skruer.
 • Roulette.
 • Skummontering.
 • Flydende negle.
 • Bor med en omvendt.
 • Isolering til dør og tætningsledninger.
 • Materiale til dekorative efterbehandling.
 • Fiberplade.
 • Stationery kniv.

For at isolere døren kvalitativt, før du begynder at arbejde, skal du fjerne den fra hængslerne og sætte den på en flad overflade, alle demontere møblerne (dørhåndtag, låse og andre dele). I tilfælde af at det er lavet af plader af spånplade, lignende materialer eller jern, skal en af ​​delene fjernes for at give adgang til at fylde hulrummet.

Efter fjernelse af den foregående belægning er behandling med et antiseptisk middel også vigtigt, dette gøres for at ødelægge de bakterier, der har udviklet sig under den gamle hud og forlænge dørens levetid. Derefter bliver flyet affedtet og begynder at blive isoleret.

For det første skal isoleringen skæres, når hele arket udsættes for proceduren, så stykket er skåret i størrelse. I tilfælde af den præfabrikerede model skæres den til størrelsen af ​​hver sektion.

Efter at have nedbrudt en varmelegeme på et dørplan, bliver dets ledd bearbejdet af et monteringsskum. Og at det ikke glider, så er det fastgjort med en styler.

Der kan være flere variationer i dørens udvendige udsmykning: Et elastisk materiale anvendes normalt, for eksempel læder eller dets substitutter. Materialet skal afskæres med en kant på ca. 10 cm på hver side. For den mest tætte krydsning af døren og lukke slots langs omkredsen, ved kanterne små ruller dannes.

Derefter er varmeren og rullerne dækket af polstring, kanterne er bøjede, og den er fastgjort. Det er mere foretrukket til dette formål at bruge møbler negle med smukke og store hatte. De holder pålideligt og varmemæssigt opvarmeren og dermatinen, hvis du arrangerer dem på samme afstand og opfinder en interessant tegning.

Hvis den bløde polstring af en eller anden grund ikke passer, kan du bruge et ark fiberboard eller krydsfiner. Derefter skal du klippe ud fragmentet svarende til dørens område og negle med små hatte. Derefter skal overfladen forsigtigt klappes og du kan klæbe den endelige finish i form af finer, film eller laminat. Dette gøres med jern, da de har et termisk klæbemiddel.

På det sidste trin returneres hardwareen til sit sted.

Selvom metaldørene er mere pålidelige end trædøre og varer meget længere, har de en god varmeledningsevne, hvilket betyder, at døren ikke bliver varm, hvis gaden er kold. Derudover er der efter efter installation altid huller, hvilket igen påvirker opretholdelsen af ​​hjemmevarmen negativt. Derfor skal de isoleres.

En varmelegeme til proceduren kan være polystyren og mineraluld, men sidstnævnte, i betragtning af akkumulering af kondensat i frostvejr, bliver vådt og mister sine egenskaber. Derfor er skummet i dette tilfælde foretrukket. Det ligner mineraluldkernegenskaber, men er ikke bange for fugt. Ja, og sparer betydeligt, du kan købe en billig dør, og dens varmeisoleringsparametre stiger på grund af billig materiale. Sådan isoleres jerndøren?

 • Som træ er det fjernet og demonteret tilbehør.
 • Hvis døren er dobbelt og indersiden er hul, fjernes den øverste plade, under den sættes en varmelegeme, hvorefter hulene forsigtigt blæses ud med monteringsskum. Derefter vender foringsrøret tilbage til dets sted.
 • Når døren består af et enkelt ark af metal på det omkring omkredsen skruer præcist, uden at beskadige integriteten af ​​metalpladen er fastgjort rammen af ​​træ.
 • Varmeelementet er placeret mellem stængerne. Den kan plantes på lim eller blot placeres i en vene, men nøjagtigheden er vigtig i målinger, og hvis der opstår væsentlige huller, vil en sådan installation mislykkes. Den bedste mulighed er at kombinere begge metoder, så byggeriets pålidelighed og stivhed vil stige. Hvis revner og hulrum stadig forbliver, skal de forsegles med et monteringsskum eller indsætte dem i isolationsstykker.
 • Når limen frøs, er det tid til at gå videre til beklædningen. Til dette, krydsfiner, spånplade, efterfulgt af dermatitis, pasta eller plast.

Når døren er isoleret, uanset hvad den er lavet af, er det nødvendigt tætning leddene på leddene kasser og døre. Dette er nødvendigt for at minimere de resterende muligheder for varmetab. Efter alt, selv når pasformen er perfekt, er der små huller, og den kolde luft trænger mellem disse strukturelle elementer, og hvis vinduerne er åbne, det er muligt og udkast. Afskaffelsen af ​​denne mangel er derfor langt fra overflødig.

For den bedste isolering af leddene i dørsystemet kan du drage fordel af billig skumgummiisolering eller specielle gummibånd, der ikke går glip af luften, selv med en stærk vind på gaden. En sådan isolering er fremstillet af smalle strimler, på den ene side er der et klæbebånd, så det er ikke svært at fastgøre det. I stedet for en gummiforsegler er det tilladt at bruge en strimmel af dermatin foldet flere gange. Hun er spikret til små nelliker

Snavs og støv fjernes forsigtigt, og så limes en varmeapparat langs rammens omkreds. Derefter skal du kontrollere, hvordan døren åbnes frit. Hvis slidserne er brede, er det tilladt at indsætte et andet lag.

Efter at have gjort alt rigtigt, kan ejeren være rolig, at huset vil være pålideligt beskyttet mod kulde, bliver varm og behagelig.

Og en ting mere: Ved montering af døren, er det vigtigt at sørge for, at alt det arbejde blev gjort på det rette niveau, og skum er ikke kigger ud, ellers snart under indflydelse af eksterne faktorer, mister sine egenskaber, og luft udefra vil trænge ind. Derfor skal alt, der virker, trimmes, og sting pudsede.

Sætte en moderne dør lavet af plastik, kan du være sikker på, at ud over at isolere det ikke er nødvendigt, det vil være helt lufttæt, medmindre, selvfølgelig, at opfylde alle de krav til montering. Men det er nødvendigt at vide, at den varmeste vil være to, og helst tre-kammer versioner. Du kan også at sætte energibesparende glas, hvis huset er placeret på et sted hvor svære vintre er hyppige.

Eksterne døre med termoruder ser interessant ud, og deres indflydelse på stilen i hele huset har kun positive aspekter. Oftest er de lavet af metal, klædt spånplader, og svarer meget til træanaloger. Deres varmeisoleringsegenskaber er høje nok, og yderligere isolering kræver ikke.

Hvis vi snakker om trædøre med glas indsat, så kan de selvfølgelig isoleres som almindeligt træ, men så ser de ikke så præsentabel ud.

Instruktioner til opvarmning af indgangen trædør med dine egne hænder

Varme og komfort i huset er de vigtigste opgaver, som hver ejer af sine egne boliger står over for. Der lægges særlig vægt på hoveddøren, da den direkte kontakter gaden. Og i den kolde årstid er varmen i stand til at forlade rummet gennem døråbningen. For at undgå ubehagelige konsekvenser er det nødvendigt at føre isolering af indgangsdøren. Du kan selv gøre dette arbejde. Men før du isolerer trædøren i et privat hus, skal du forberede alt, hvad der er nødvendigt for dette.

Endvidere kan du isolere hoveddøren

Fra det valgte materiale afhænger garantien for fremtidig komfort, for hvilken opvarmningen blev startet. Og hvis et par dusin år siden kun følte, var skumgummi og dermantin tilgængelige, i dag er der meget flere valgmuligheder. Og det er hvad producenterne tilbyder:

Mineral bomuld uld, såvel som polystyren, er ofte taget som grundlag for isolering af metal dør blade. Begge materialer holder perfekt varme inde i rummet og påvirkes ikke af mikroorganismer. Mineraluld skal noteres, og fordi ingen gnavere ikke vil ødelægge denne varmelegeme.

Mineral bomuldsuld absorberer fugt

Men disse materialer har nogle begrænsninger på brugen. Polyfoam tilhører kategorien brændbare ovne, derfor er brugen til træ kun mulig, når de behandles med specielle forbindelser. En "sygdom" af mineraluld er nedsættelse. Over tid kan huset være i den nederste del af lærredet og stoppe med at holde varmen. Derudover akkumulerer mineraluld uld inden i det, hvilket giver vægten til hele strukturen. Derfor bør sådant materiale ikke bruges til bad- eller saunaisolering.

Anvendelsen af ​​isolone er mere berettiget til at nå målet om at opretholde varmen. Dette materiale er lavet på basis af udvidet polyethylen, hvilket giver den en minimal termisk ledningsevne. Fordelen ved materialet kan tilskrives den kendsgerning, at der for arbejdet vil være nok linnetykkelse på 10-15 mm. Dette giver dig mulighed for at bevare dørbladets attraktive udseende, ikke fortykke det og ikke gøre det voluminøst.

Isolon har en lav varmeledningsevne

Fremragende præstation har udvidet polystyren. Den således isolerede dør bliver en sikker og sikker barriere mellem et varmt hus og en kold gade. Blandt fordelene ved udvidet polystyren er dets ubrændbarhed. Når en flamme opstår, forsvinder den gradvis på overfladen af ​​dette materiale.

For billig isolering er det altid muligt at bruge skumgummi. Materialet er praktisk i enhver henseende, og for en nybegynder hjemme mester vil være et rigtigt fund. Skum vil tilgive de fejl, der er lavet og tillade dem at blive løst smertefrit.

Det er ikke muligt at udføre jobbet uden et passende værktøjssæt. For at skabe isolerede indgang træ døre skal du:

 • Roulette og blyant;
 • Papirvarer kniv;
 • nedstryger;
 • hammer;
 • skruetrækker;
 • Lige rake- eller metalmåler;
 • Lashing eller negle
 • Bygning hæftemaskine.

Det er nødvendigt at forberede værktøjer og materiale

Om nødvendigt kan dette sæt udvides, men for de fleste operationer vil det være nok. Det skal bemærkes, at hacksaven nemt erstatter den elektriske jigsave. Dette værktøj giver dig mulighed for at udføre arbejde med samme kvalitet, men meget hurtigere. Og hvis huset ikke har en skruetrækker, så kan du tage en simpel øvelse. Det vigtigste er, at den har en omvendt, som om nødvendigt skruer skruen eller skruen af.

Ud over værktøjet er det nødvendigt at forberede beklædningsmaterialet. For de fleste dørblade vil det være tilstrækkeligt at bruge en læder, der har et attraktivt udseende. Dette materiale har gode egenskaber og holdbarhed, så stoffet ikke behøver at blive repareret i lang tid.

For at udføre isoleringen af ​​dørbladet, skal du gå trin for trin, trin for trin. Denne tilgang giver dig mulighed for at opnå et godt resultat og eliminere fejl. Og først skal du lave det forberedende arbejde.

For at forhindre noget at forstyrre arbejdet, skal du fjerne dørbladet. Dette gøres ved montering eller sømning. Det er nok at trække kluden nedenunder og det vil stige op fra hængslerne. Hvis rotationsaksen er lidt rusten, skal den smøres med motorolie. Herefter kan du med små fremadgående bevægelser røre løkken og fjerne dørbladet.

Når døren er uden for kassen, skal alle elementerne fjernes fra den. Hængslerne, håndtagene, peephole og lås er pænt uvævet og fjernet til siden. Hvis døren ikke kun er fremstillet af træ, er det nødvendigt at fjerne det indre hudark for at få adgang til stoffets indvendige rum.

Det næste trin i isoleringen af ​​dørbladet lægger det materiale, der gør det varmere. For at gøre dette skal du arme dig selv med en kontorkniv. Termisk isolering skæres langs lærredets længde og bredde, så der ikke er noget ledigt plads tilbage. Hvis døren er en ramme med hulrum, skal de fylde med en varmelegeme.

Isoleringen er tæt indført mellem stængerne

Alle stykker skal være ordentligt indsat mellem stængerne for at forhindre dannelsen af ​​koldbroer. Samtidig bør materialet ikke boble, hvilket vil tale om et for stort lager. I dette tilfælde er det nødvendigt at afskære overskydende materiale lidt. Når alt er justeret, skal du sætte varmeapparatet med hæfteklammer. Hurtigt og kvalitativt gør dette det muligt at lave en konstruktion hæftemaskine.

Nyt kabinet til dørblad

Den næste fase vil være polstring af de forberedte trædøre. Til dette formål kan du bruge bløde materialer som en hudsubstitut eller dermantin. Stoffet er skåret med en længde og en bredde på mindst 10 cm. Dette er nødvendigt for at folde materialet, som skal have noget fortykkelse langs hele omkredsen af ​​dørbladet.

Som færdigmateriale kan du bruge dermantin

Styrke dermantin er bedst til specielle negle. De har et stort dekorativt motorhjelm, hvilket giver plating et mere attraktivt udseende. Også på negle kan du starte en kobbertråd. Hvis du trækker det, får du en ekstra fastgørelse til både isolering og yderside.

En analog af bløde materialer er MDF. Denne type finish bruges til wireframes. I dette tilfælde er hvert panel fastgjort til kleymeren, og omkring perimeteren fastspidses.

Når lærredet får et nyt udseende, skal du installere den fjernede hardware på plads. Hængslerne bør optage deres rede lige som de blev installeret før starten af ​​arbejdet. Sædet til låsen skal skæres forsigtigt ud, så der ikke er skader rundt på dørbladets polstring. Derefter skal pakningen udskiftes, hvis den er på boksen.

Om nødvendigt kan isoleringen kombineres med udskiftning af låsen på indgangsdøren.

Isoleret dør er monteret tilbage

Installer en frostbestandig isolering på dørbladet - det er kun halvt så meget, at du ikke kan komme ind i kold luft i stuen. Selv med døren lukket, er der et lille mellemrum mellem den og den kasse, som kulden vil trænge igennem. Eliminer udkast - den næste opgave for hjemmet mesteren.

For at gøre dette arbejde bør du vælge den optimale type tætning. I dag kan producenterne tilbyde følgende typer af dette materiale:

 • Skumforseglingsmidler;
 • Silikone pakninger;
 • Gummi sæler.

Den første type forsegling giver dig mulighed for hurtigt og billigt at løse problemet med udkast. Det er ideelt til døråbningen af ​​en struktur som et sommerhus, hvor der ikke er nogen høj intensitet at åbne og lukke dørene.

Skumforsegling - billig, men også kortvarig

Brugen af ​​en silikoneforsegling til døre giver dig mulighed for at slippe af med et udkast i længere tid end en skumanalog kan gøre. Formen på produktet sikrer, at nettet presses ordentligt mod kassen, hvilket ikke tillader luftmasserne at bevæge sig inde i rummet.

Men den bedste mulighed er en gummitætning. På grund af dets egenskaber giver den dig mulighed for at få en varm åbning i lang tid selv under den mest intensive drift. Desuden gør forskellige former af dette produkt det muligt at installere det på alle typer dørblokke.

Ved intensiv drift af døre skal du bruge gummitætningsmiddel

Efter at have valgt den ønskede version af pakningen, er den kun for at installere den på plads. Der er to hovedinstallationsindstillinger:

 1. Ved hjælp af klæbemiddelstrimmel.
 2. Brug harpunen i rillen.

Den hurtigste måde at installere en ny sæl på døren er at bruge selvklæbende produkter. Men denne type holdbarhed kan ikke lade være, derfor anbefaler mange eksperter, at harpoon fastgøres i sporet.

Vælg en lille rille i kvartalet uden at analysere boksene, det vil være ret svært. Derfor er det tilladt at forsegle forseglet forsigtigt med små pinde. Montering skal ske i selve hjørnet af kvartalet. Dette gør det muligt for lærredet at indtage sin position i dørenheden uden problemer og vil give pålidelig beskyttelse mod udkast.

Sådan isoleres dørene i et privat hus. Opvarmning af en træ, metalstruktur. Isolering af dørkarmen

Varme i et privat hus afhænger af mange faktorer. De vigtigste er de kvalitets- og pålidelige isolerede komponenter i dette hus. Husk at varme forlader rummet gennem vinduerne, taget, og selvfølgelig indgangen strukturer.

Næste skal vi snakke om, hvordan man korrekt isolerer hoveddøren. Vi vil overveje to materialer, hvoraf disse elementer af private huse laves oftest: metal og træ. Kvalitativt isolerede døre kan hæve temperaturen inde i rummet ved 4 grader Celsius.

Døren er værgerens vogter i dit hjem

træ

Træet er ikke længere så populært som før

Trædøre bruges ofte i landhuse. De har deres fordele og ulemper. Sidstnævnte påvirker kraftigt de varmeisolerende egenskaber. Denne form for dørstruktur i processen med dens funktion knækker, og de nye sprækker påvirker kraftigt varmetabet i rummet.

Dørkarmen, der er lavet af træ, undergår også dannelsen af ​​revner, som bidrager til udseende af udkast over tid. Det er også farligt i denne henseende, og den skævhed, der kan opstå under operationen. Skewing kan også skyldes analfabetisering af dørkonstruktionen under installationen.

Som følge af ovenstående kan vi trække følgende konklusion. Det består i, at isoleringen af ​​indgangen træ døre begynder med dørkarmen. Vel og klogt isolerede døre til et landsted - en garant for komfort i dit hjem. Den termiske isolering af dørkarmen vil blive diskuteret separat i slutningen af ​​denne artikel.

Metal er mere som forbrugeren

Metal har i princippet ringe varmeisoleringsegenskaber. Døre af metal, der sælges i butikken, leveres med færdig isolering. På trods af dette giver deres design mulighed for at installere ekstra isolering.

Også i metalkonstruktioner er der det samme problem som i træ. Det er et spørgsmål om tab af varme på grund af en løs pasform af kluden til dørkarmen. Dens varmeisolering er ikke meget forskellig fra det for træindgangskonstruktioner.

Konstruktionsvirksomheder er glade for at præsentere hele færdige sæt, der er designet til termisk isolering af metaldøre. På trods af at du er nødt til at fjerne foringen, vil isoleringen af ​​et metalprodukt med dine egne hænder ikke være svært for dig.

Opvarmning af en træstruktur

Disse produkter findes mindre og mindre på hylderne i butikkerne og giver plads til metalprodukter. Men selvom indgangsdøren til huset er lavet af træ, kan den isoleres, selv om det vil tage meget mere tid.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken slags dør du har: Hul eller Altræ. Metoden for varmeisolering afhænger af dette.

Ved den første variant skal du fjerne et dæksel og fylde med en varmelegeme et interiør. Næste er polstring. Ved indgangen til hele kroppen er produkterne kun begrænset til polstring. Næste, processen med at arbejde med en af ​​varianterne af træ input strukturer

Billede af polstring indstillinger

Processen med at fylde et trædørblad med en varmelegeme, adskiller sig ikke meget fra en lignende proces til et metalprodukt. Derfor snakker vi om det senere i den tilsvarende sektion. Nu vil vi koncentrere os om polstring af dørbladet.

Til produktion af værker skal du have følgende:

 • Isolering. De kan være: skumgummi, batting, sintepon, burlap osv.
 • Clay.
 • Polstring. Det kan være et specielt væv, dermatitis eller endda hud.
 • Træskinner til fastgørelse af polstring omkring omkredsen.

Før du begynder at isolere, skal du lave forberedende arbejde, som omfatter: rengøring af trædørbladet, vådt rensning af snavs og fuldstændig tørring af trækludet.

Når alle ovenstående procedurer er færdige, kan du begynde at arbejde.

Vejledningen til det ser ud som dette:

 • Fjern døren fra hængslerne og sæt den i vandret position. Så det vil være meget mere praktisk at producere alt arbejdet.
 • Tag skumgummi eller en anden form for isolering til døre og skær den i formålte dele.

 • Påfør et lag af speciel lim til isoleringen. Gør det samme med den del af dørbladet, hvortil varmeren skal fastgøres.
 • Når varmeren er fastgjort til dørkonstruktionen, skal du tage polstret og lægge det fast på dørbladet. Montering er lavet med dekorative negle.
 • Spik træpladerne langs omkredsen af ​​døren og læg dem under en varmelegeme og polstring.

Resultatet kan være

Denne type isolering skaber ikke kun varme og komfort i dit hjem, der hæver temperaturen i flere grader, men er også æstetisk attraktiv.

Opvarmning af metalstrukturen

Metalstrukturer er oftest, som allerede nævnt, solgt med den allerede færdige varmeisolering. Ingen forbyder dig at styrke den eller erstatte den med en mere effektiv.

Ofte består et metalark af to halvdele, med hulrum mellem dem, som er beregnet til varmeisolerende materiale. Toppanelet er aftageligt.

Før arbejdet påbegyndes, skal døren fjernes

Til termisk isolering af metalkonstruktioner anbefales følgende isoleringsmaterialer:

Til indvendig polstring:

Varm metal døre til et landhus er også en garanti for sikkerheden i dit hjem.

Arbejdsprocessen er følgende:

 • Fjern toppanelet. Gør dette omhyggeligt for ikke at skade huden.
 • Sæt isoleringen i det eksisterende indre hulrum. Laying bør finde sted ved hjælp af klæbemidler. Dette gøres for at forhindre, at varmeren glider ned.
 • Efter det skal du tage færdiglavede ark af materiale til indvendig polstring. Polstring finder sted i overensstemmelse med de samme regler, der gælder for møbelbeklædningen.
 • Fastgør det aftagelige yderpanel af metalindgangsstrukturen tilbage.

Bemærk venligst at tilsætningen af ​​varmeisoleringsmateriale er muligt ved hjælp af specielle træafstandsstænger.

Undersøgelsesbokse

Termisk isolering af dørkarmen er en simpel proces

Før man går videre til den sidste fase af termisk isolering, både metal og træ indgang struktur, er det nødvendigt at foretage en komplet inspektion af kassen. Det består i visuel inspektion og påvisning af eksisterende fejl.

Hvis kassen er lavet af træ, så vil det i tide revne og rådne. Hvis disse fejl er tydeligt synlige, skal du helt sikkert udskifte dørkarmen før isoleringen.

Vær også opmærksom på kassen, fastgjort med et monteringsskum. Det har sådan en ubehagelig egenskab som chipping. Det vil sige, montering af skum, især af ringe kvalitet, kan til sidst smuldre, hvilket påvirker både varmeisoleringsegenskaber og fysiske egenskaber.

Dørrammens varmeisolering finder sted ved hjælp af en rørformet isolering, hvor prisen ikke er så stor som andre typer isoleringsmaterialer.

Dette arbejde er følgende faser:

 • Køb en rørformet forsegling. Det mest egnede til dette arbejde, vil være et varmeisolerende selvklæbende materiale på en gummibase.
 • Når du vælger et termisk isoleringsmateriale, er det vigtigt at vælge dens tykkelse. Dette gøres på en sådan måde, at varmelegemet i komprimeret tilstand er tæt mod døren og kassen. Der bør ikke være nogen synlige huller.
 • Fastgørelse af det rørformede varmeisolerende materiale til boksen. Dette arbejde er udført på en sådan måde, at hele karmens højre kant er dækket af en varmelegeme.

Bemærk venligst, at det rørformede varmeisoleringsmateriale også kan bruges til at isolere loggia og isolere plastruderne.

På baggrund af ovenstående oplysninger og den forberedte instruktion bliver det således klart, at det ikke er svært at isolere indgangskonstruktionerne i dit hus. Nu kan du forestille dig, hvordan du skal isolere døren i et privat hus. Hvis du stadig har nogle spørgsmål eller misforståelser, så vil du i videoen i denne artikel finde yderligere oplysninger om denne »width =» 640 "height =" 480 "frameborder =" 0 "allowfullscreen =" allowfullscreen ">

Bemærk venligst, at det rørformede varmeisoleringsmateriale også kan bruges til at isolere loggia og isolere plastruderne.

På baggrund af ovenstående oplysninger og den forberedte instruktion bliver det således klart, at det ikke er svært at isolere indgangskonstruktionerne i dit hus. Nu kan du forestille dig, hvordan du skal isolere døren i et privat hus. Hvis du stadig har spørgsmål eller misforståelser, så i videoen i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Har du stadig spørgsmål? Spørg dem i vores gruppe vkontakte

Hvilke vinduer er installeret i dit hus / lejlighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

42 − 38 =