30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

End at lukke rør i et badeværelse

Sådan lukker du rør i badeværelset - de mest enkle og effektive metoder til forklædning

Når badeværelset begynder at reparere, er der en chance for at skjule uhyggelig kommunikation, hvilket gør interiøret mere attraktivt. Men for at skjule rørene er det vigtigt at forlade muligheden for at kontrollere dem og reparere dem. Og der er flere måder at løse dette problem på.

Badeværelse er en vigtig del af et hus eller lejlighed, som altid søger at give en hyggelig og smuk udsigt. Men selv de mest kvalitetsmæssige og fashionable reparationer vil ikke bringe glæde, hvis rørene og andre kommunikationer forbliver i syne. Derudover samles ofte dråber på ubemandede rør på grund af den store luftfugtighed i rummet. Resultatet er en mørkning af rørene med tiden.

Korrekt kamouflering af rør er obligatorisk under reparation, det vil gøre værelset rent og dets design - stilfuldt og moderne.

Hvilke rør er installeret på badeværelset

Afhængigt af deres formål kan rørene i badeværelset henvise til vandforsyningssystemet, opvarmning og kloakering. Rørledning af vandrør er mere praktisk til montering og udskiftning, men husk altid den hældning, der leveres i rattens retning, når du arbejder med spildevandsledninger. Hvis der er en radiator i badeværelset, vil spørgsmålene om maskering af rørene også gælde for dem, der vedrører varmesystemet.

Desuden er rørene i badeværelset kendetegnet ved deres materiale. Nu er det sjældent at finde metalrør, fordi moderne plastrør har mange fordele. De er nemme at installere, behøver ikke at blive malet, let at udskifte. Sådanne rør er lette, korrosionsbestandige.

Ofte bruges stærke nok og tykke polypropylenrør til rør i badeværelset. Produkter fremstillet af PVC varierer mindre tykke vægge, selvom de tiltrækker prisen. Men de klare værre med høj temperatur og vandtryk. Hvis du vælger dem til installation i badeværelset, skal du være forberedt på kortvarig brug og ikke skjule dem forseglet.

Ud over rør af polymerer i badeværelserne installeres ofte metal-plast og stålsvetsede rør, men det er mere dyre muligheder.

Hvad kan være skjult og hvad der ikke kan være

Hvis du planlægger at lukke maskeringen af ​​rør tæt, skal du forstå, at ikke alle kommunikationer skal skjules på denne måde. Først og fremmest er det ikke egnet til maskering af fittings - forbindelser i form af bogstaver X, T eller G. Det er punkter, hvor risikoen for lækage er øget. Du må heller ikke lukke de steder, hvor der er tællere, rengøringsfiltre og andre forbindelser.

Stålrør med svejsede ledd samt svejsede kobberrør kan svejses ind i væggen. Alle gevindskårne rørledninger, der skal gemme sig i væggene uden mulighed for hurtig adgang til dem, anbefales ikke.

Først, når du installerer rør i et badeværelse, skal du forsøge at reducere antallet af forbindelser. For at opnå dette vil det hjælpe ledningsføring og tankevækkende arrangement af udstyr.

For det andet, hvis forbindelserne er tilvejebragt, skal de være af samme materiale som rørene. Det er vigtigt, at deres sikkerhedsmargen er identisk eller højere.

For det tredje, for at få hurtig adgang til ventiler, målere, kraner og andre elementer, skal du efterlade specielle luger.

For det fjerde, for at undgå kondens på rørene, brug isoleringsmaterialer. Hvis rørene er skjult i væggen, vil isoleringen gøre det muligt for rørene at ekspandere (dette er især vigtigt for rør, der bærer varmt vand).

For at skjule kommunikation i badeværelset anvendes forskellige metoder. Vandret placerede rør ved hjælp af ekstra arbejde er skjult i væggene, udfører shtirovanie, og derefter finish overfladen med fliser eller gips. Også rørene er ofte gemt i en kasse, hvis konstruktion er lavet af gipsplader eller krydsfiner, idet man vælger et materiale, der er modstandsdygtigt mod fugt. En sådan kasse kan være færdig med fliser eller andet materiale.

For at skjule rør kan strukturer, der ligner udseende af møbelskabe, også oprettes. Rør i sådanne kabinetter optager kun en del af stedet, og det resterende hyldeplads bruges til at gemme husstandens trivia. Også en populær mulighed er at installere en rulleskodder på badeværelset. Når man vælger en smuk indretning, udsmykker de endda rummet. Og altid er der mulighed for kreative mennesker - maling rør, dække med mosaik, anvende kunstige planter, stucco eller andre ideer.

Væggene anbefaler kun at skjule rør fremstillet af kobber eller polypropylen - stærkt svejset eller svejset uden gevindforbindelser. På denne måde er det muligt at skjule rørene vandret æstetisk. De er foreløbigt anbragt i korrugeringen, så efter at shtrobirovaniya er stablet i væggen og behandlet ovenfra med beton eller cementskræl. På det tørrede skræl kan du lægge et laminat, flise og anden belægning.

Det er vigtigt, at skruen er helt tør, inden du bruger rørene. Hvis du tænder varmt vand med et vådt skræl, vil belægningen knække. Metoden er ret dyr både med hensyn til styrke og tid (kræver meget forberedelse). Det er ofte valgt til nye lejligheder (til reparationer fra bunden) eller i tilfælde af ombygning. For at gennemføre det skal du bruge en bulgarsk, en mejsel, en hammer og andre værktøjer.

Før du begynder strobing, er det vigtigt at lave et layoutdiagram på papir, hvilket vil være det mest optimale til dit badeværelse. Dannelse af en sådan ordning, tage hensyn til ruten, og diameteren af ​​rørene, og er også udstyret vægge (egnet til shtrobleniya om hvad tykkelse hvis forstærkning, vil være behov for en tykkelse af det støbte gulv). På de rigtige steder (adaptere, kraner, tællere, udskæringer) arrangerer visning af vinduer.

Husk at shtroblenie vandret ikke udfører i panelets vægge. Også sådan manipulation udføres ikke med en murbredde på en halv mursten.

Til denne metode skal du bruge en fugtbestandig version af gipsplader. Populariteten af ​​denne camouflagemetode er sikret ved dens enkelhed og fremstillbarhed samt af økonomisk tilgængelighed.

Gipsvæg er med til at skjule ikke bare røret, men også kloakker som en helhed, men en væsentlig ulempe i dette tilfælde er at reducere det anvendelige område, at for små badeværelser er et akut problem.

Oftest, gipsplader boks installeret i nye bygninger, hvor badeværelserne rummelige lignende lokaler i "soklen" eller "Khrushchev".

Basen af ​​kassen er en metalprofil eller en ramme lavet af træstænger. Den er dækket af gipsplader, som derefter er færdig til smag.

For at få adgang til visse dele af ledningerne i gipsvæggen, lav huller på hvilke dørene til inspektionsluge er installeret.

En praktisk mulighed for at skjule rørene i badeværelset er at skabe et møbeldesign. Med sin hjælp kan interiøret se rigere og mere attraktivt ud. Typisk er dette design et skab med hylder.

Til lodret placerede rør anvendes muligheden for en færdigbehandlet kasse-blyantposer, hvor bagvæggen tages væk, og i hylderne skæres et sted for rør ud. Det er dog ikke let at finde møbler, der kan kontaktes i lang tid med våde rør og ikke ødelægge. Og behandlingen af ​​alle overflader af det købte skab med et middel til beskyttelse mod fugt vil bruge dine penge og tid.

Derfor er designet i tilfælde af maskeringskommunikation med møbler skabt uafhængigt eller på anmodning.

Materialet til at lave møbler på badeværelset vælges ofte som lamineret spånplade, der er modstandsdygtig overfor fugt. Dørene i dette skab vælges afhængigt af placeringen af ​​VVS-inventar - glidende eller svingende. Efter installation af strukturen behandles alle slidser med silikone for større tæthed.

En anden måde at maskere på, som kan kaldes let og praktisk - brugen af ​​en særlig skærm. Det er en ramme, hvor gipsplader eller plastpaneler er fastgjort på 2 skinner. En sådan skærm er billig og ser pæn ud. Det er let at fjerne, hvilket gør reparationen lettere, men minus er den samme som for gipspladen - reduktionen i rummet.

Dette er en interessant løsning til forklædning af kommunikationer, der ikke optager nyttig plads. Da de fleste rør passerer tættere på gulvet, er det nok at lave et lille skridt for at skjule vandforsyningen. Til et sådant podium anvendes spånplader med behandling med fugtafvisende materialer.

Deres største fordel er muligheden for let fuld adgang til rør, filtre, tællere og resten. Skodderne til toilettet og badeværelset kommer i en række forskellige materialer. De er den bedste løsning, hvis rørene er i en niche. Installer dem, når du reparerer, så vil du undgå unødige omkostninger.

I tilfælde af maskering i væggen minus vil der være mulige begrænsninger for arbejdet, da vandret skæring i en panelbygning og arbejde med tynde vægge er forbudt. Også, hvis de er gemt i væggen, er uhensigtsmæssige for dette og lavkvalitets rør, er der risiko for gennembrud og oversvømmelse naboer. Selvom du laver visningsvinduer, vil adgang til kommunikation stadig være begrænset.

Fordelen med muligheden for at skjule rørene i væggene er badeværelsens æstetik. Du kan trimme toppen af ​​de skjulte rør efter ønske, for eksempel flise. Derudover, så du ikke reducerer arbejdsområdet.

Alternativet med en gipspladekasse begrænser også adgangen til reparation eller verifikation af kommunikation. For at udskifte rørene skal kassen være helt afmonteret, og efter reparationen skal den geninstalleres. Desuden vil installationen af ​​kassen tage i badeværelset værdifulde centimeter af området.

Valg af rulleporte, du tværtimod får maksimal adgang. Dette er en praktisk og meget mobil mulighed. Men da der er nok bløde materialer til deres fremstilling, kan skodderne let blive beskadiget (bøjet eller brudt), hvis de læner sig mod eller strejker.

Ulempen ved maskering af rør med møbler er kontakt med fugt. Selv vandtæt materiale forringes med tiden, og for at forlænge servicen af ​​møbler i badeværelset, bør det ofte tørres tørt. De steder, der behandles med silikone i sådanne møbler, skal altid kontrolleres (at silikone laget ikke er brudt). Ridser bør også undgås. Fordelene ved at bruge møbler som en måde at skjule rør på er et attraktivt værelse, såvel som praktisk, fordi du kan gemme forskellige tilbehør i et skab.

Sifon til en vaskemaskine: Hvilken er bedre at vælge?

Ventilation i et træhus. Funktioner af ventilation i badeværelset

Vandtæt gipsplader: Moderne design på badeværelset - nemt!

Reparation af badeværelset i "Khrusjtjov"

Sådan drænes vand fra kedlen - trin for trin instruktion

Gabet mellem badeværelset og væggen: de mest enkle og effektive måder at forsegle kløften på

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Sådan lukker du rør på badeværelset: måder, teknologier, materialer

Uanset hvor originalt og stilfuldt designet er i badeværelset, kan hele effekten nemt komme til intet. Fejl af alle rørene, som er meget slående. For at gemme situationen skal du fjerne disse meddelelser væk. Lad os se på, hvordan rørene lukkes i badeværelset, så du har adgang til dem til service og eliminering af ulykker.

Udvælgelse af materialer og krav

Det første og vigtige kriterium er en lille masse. Du skal vælge materialet på en sådan måde, at fastgørelsen ikke kræver konstruktion af tunge rammekonstruktioner. Egnede træplader eller aluminiumsprofil.

Modstand mod øget fugtighed er også vigtig. Vand i badeværelset er almindeligt. Alt, der skal bruges i finishen, bør ikke udsættes for de destruktive virkninger af fugt. Der bør gives fortrinsret til sådanne materialer, der ikke absorberer fugt, og også forandrer deres form i nærværelse af vand på overfladen.

Modstanden mod forskellige kemiske påvirkninger er vigtig. Til rengøring i badeværelser og badeværelser anvendes husholdningskemikalier. Ved udførelsen af ​​generel rengøring underkastes alle elementer af overflader ofte kemisk behandling. Derfor skal materialer, der vender mod hinanden, nemt overføre kontakter med husholdningskemikalier.

Skjulte rør i badeværelset og badeværelset er altid den rigtige løsning. Kassen kan være lavet af gipsplader, MDF, plastpaneler. Du kan også anvende gips 3D-paneler. De er kendetegnet ved et stort udvalg af teksturer og kan præcist simulere mursten, træ, mosaik.

Før du gemmer kommunikation, bør du kontrollere deres pålidelighed. Hvis du lukker rørledningen, hvor der er mindre fejl, skal du snart afmontere strukturen.

Hvordan man vælger en måde at camouflage engineering kommunikation

Der er mange måder at lukke rørene på i badeværelset. Varianter varierer alt efter strukturens form og de anvendte materialer. Lad os se på de enkleste og mest populære løsninger.

For badeværelser er det nødvendigt at købe gipsvæg, som er beregnet til brug i våde rum. Fra konventionelle analoger er det kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en speciel belægning. Arkene er imprægneret med imprægnerede og antifungale forbindelser. Fra almindelig gipsvæg varierer fugtighedsbestandigt i farve. Det kan skelnes af den grønne skygge af overfladen.

Som grundlag for den fremtidige boks vil der blive brugt en ramme lavet af en rackmonteret profil. Profilstørrelsen er 27 x 60 mm. Guider vil også blive brugt. Deres størrelse er 26 x 27 millimeter. Støttestrukturen er konstrueret først, og allerede på dette grundlag skæres gipsplader i størrelse.

Først og fremmest markere væggene og gulvet. Efter at have bestemt det mest fremspringende punkt på rørene på en lodret væg, skal du trække sig tilbage fra det omkring 3-5 centimeter og tegne en linje. Det samme princip bruges til markering af vandrette overflader.

Derefter langs linjen med hjælp af dowels montere slats. For at gøre dette skal du bruge en guideprofil. Til disse stativer fastgør tværstænger fra rackmonteringsprofilen. Detaljerne er forbundet med krabbefiksere i en afstand på 15-20 centimeter.

Du skal oprette en afskrivning for strukturen. Til dette formål lægges et specielt tape på steder, hvor det støder op til rørene. Dernæst er den færdige konstruktion dækket af gipsplader. Installation af ark, du skal overvåge forsiden. Det skal være udenfor. Ved at skrue skruerne er det nødvendigt at opvarme deres hatte i gipspladen.

Herefter kan du fortsætte til fremstilling og dekoration af døren. I kassen er en teknologisk luge skåret. For at skjule det sidder døren på hængslerne. Derefter er kroppen og døren færdige med hængslerne.

En demonterbar kasse til rør i badeværelset er mashed med et rivejern, pudset med en grundig pasform af alle sømme. For at styrke styrken af ​​den færdige kasse før kittet, anbefales det at udstyre hjørnerne med et perforeret hjørne. For at putten sætter bedre på leddene mellem arkene, er kantene på gipsvæggen forkælet. Hvis dette design vil skjule opvarmningssystemets eller varmtvandsforsyningens kommunikation, så er det i den øverste del nødvendigt at lave huller - igennem vil de forlade varm luft. I tilfælde af vandlækage er der lavet et ekstra lille hul i bunden af ​​konstruktionen. Dette er nødvendigt for hurtigt at opdage en lækage og rettidig reparationsrør på badeværelset.

I processen med at fastgøre profilerne på gulvfladen er det nødvendigt at udelukke de mindste forskydninger. Enhver, selv en lille fejl påvirker strukturens kvalitet. Det vil se latterligt ud. Hvis gulvet og væggene i badeværelset er flisebelagt, bør i færd med at bore også være opmærksomme - hvis unøjagtige handlinger fliser kan knække og smuldre. Det drejer sig især om keramik. Brug kun specielle øvelser, ikke universelle øvelser.

Brug keramiske fliser

Denne proces svarer meget til arbejdet med gipsplader. Men for at skjule rørene under fliserne i badeværelset tager det meget mere arbejde. De vigtigste fordele ved keramiske fliser: smukt udseende og god fugtighedsbestandighed. Designet af fliser passer nemt ind i ethvert design, mens kommunikationen bliver usynlig, der oprettes et ekstra område til opbevaring af små genstande, der er nyttige i økonomien. Belægningen kan være mat eller blank. Farven på flisen bør ikke afvige meget fra badeværelsens overordnede design. Kun så kan kassen passe godt ind i interiøret.

Lad os se på, hvordan rørene lukkes i badeværelset med fliser. Som et grundlag kan en metal eller træramme anvendes. Ved arbejde med træ forbehandles alle elementer med vandafvisende forbindelser. Dette er vigtigt, fordi et sådant materiale straks "fører".

For at forenkle opgaven og for at forhindre mulige fejl i installationsarbejdet, er det bedre at lave en omtrentlig skitse af designet med alle vigtige dimensioner på forhånd. Det er heller ikke overflødigt at lave en betegnelse af stederne til fastgørelse af boksens elementer. Dette vil i høj grad forenkle installationsprocessen.

For det første er de zoner, hvor kommunikationspas er markeret. Derefter laves der en ramme fra en træstrimmel eller metalprofil, som så sikkert er fastgjort til overfladen af ​​gulv, vægge og loft. Derefter er bunden dækket af ethvert tilgængeligt materiale. Det kan være en fugtbestandig krydsfiner eller spånplader.

Den forreste del af strukturen skal have en luge reparation eller installation af rør i badeværelset vil være meget lettere. Det modstående materiale (i dette tilfælde spånplader eller krydsfiner) er indsat med forstærkningsnet. Næste på gitteret sætte en keramisk flise. For at klæbe nettet, har du også brug for en servicelukdør. Sømene mellem fliserne er mashed og derefter dækket med mastik mod svampen.

Kropets design og form bestemmer stort set, hvordan rørene lægges i badeværelsesvæggen. Ved hjælp af fremspringet kan du skjule kommunikationen, der passerer i det kombinerede badeværelse. I dette tilfælde gemmer en indbygget dræningstank i kassen.

Du kan hænge strukturen på niveauet af skallen. Denne løsning vil ikke kun skjule sig fra rørets øjne, men også give et ekstra sted, hvor du kan opbevare husholdningskemikalier og andre nødvendige ting.

Som dørene kan du anvende allerede færdige produkter fra plastik. Deres sortiment er ret bredt. Tilstedeværelsen af ​​en inspektionsluke er meget vigtig, hvis rørledningen har måler, ventiler eller andre kontroller. Ellers skal du demontere konstruktionen for at kontrollere målerens læsning eller for at afbryde vandet.

Dekorative paneler til badeværelset - det er en enkel og overkommelig måde at skjule rørledningen på. På grund af det store farveskala af disse paneler er det muligt at skabe design til ethvert interiør. Convenience er også i den kendsgerning, at hvert panelelement nemt kan udskiftes. Dette forenkler i høj grad opgaverne, når en delvis demontering af strukturen er nødvendig.

Den eneste ulempe ved plastpaneler til badeværelset - en svag brandmodstand. Selvom de fleste producenter garanterer, at i tilfælde af brand, vil produktet kun smolde, men røgen er ikke mindre farlig for menneskekroppen.

Montering af panelerne udføres på den færdige ramme. Den samme metalprofil bruges som basis. Før start af slagtekroppen sættes startstøbningen fast ved hjælp af selvdrejende skruer. For at skjule skruenes hoved udføres fikseringen gennem hylden, som er dækket af det næste panel.

I støbningen indføres de udskårne præforme. De er spændt efter hinanden. Hvert panel skal skubbes tæt til enden. Og for pålidelighed er dens fri side fastgjort med selvdrejende skruer. Ved dockning af tilstødende paneler skal kanterne passe ind i låsen på de allerede installerede paneler. Ved afslutningen af ​​installationsarbejdet er der installeret en ekstern støbning. Det eliminerer også forbindelsen mellem rammen og gulv- eller loftoverfladen.

Sådan lukker du rørene i badeværelset med plastpaneler. Faktisk, hvis du har visse færdigheder, er det ikke så svært. Det vigtigste er at være opmærksomme og præcise.

Du kan gemme kommunikation på en mere grov måde. De zamorovyvayutsya direkte ind i muren. Så du kan gemme ikke kun kommunikation, men også tilføje lidt plads til badeværelset eller på badeværelset. Det skal erindres, at det ikke er tilladt at Stroebe mur, delingen af ​​bygningsreglementer og tyndvæggede partition i præfabrikerede huse.

Desuden er dette arbejde ret svært, den største ulempe er umuligheden på kort tid for at få adgang til rørene i tilfælde af en ulykke. Hvis du vælger denne mulighed, bør du overveje risikoen for lækager.

Der bør ikke være nogen forbindelser i væggen. Til montage brug fittings og rør af polypropylen - de kan let svejses sammen. Til lægning af kommunikation af varmt eller koldt vandforsyning skal hylsteret være forsynet med en ærme lavet af skumgummi eller en termoflet. Dette er de grundlæggende regler for opbygning af datakommunikation i væggen.

Så vi regnede ud, hvordan lukke rørene i badeværelset. Som du kan se, kan du udføre denne operation på forskellige måder. I slutningen af ​​værkerne vil indretningen på badeværelset være fuld og harmonisk.

Hvordan og hvordan lukke rørene i badeværelset - muligheder for camouflage og dekoration

Hvis du drømmer om at omdanne et badeværelse til et hyggeligt hvilested og udføre hygiejneprocedurer, så skal du først og fremmest forkæle alle rørene der. Den mest optimale løsning er at samle plastpaneler, der passer perfekt til badeværelset og også sikre vand- og kloakrørene fra nysgerrige øjne.

Du kan lukke rørene på badeværelset

Luk rørene i badeværelset er ægte, hvis du monterer et skab af plast eller bruger andre metoder.

Overvej det mest almindelige tak til:

 • mosaik. En kreativ løsning, der har fundet anvendelse på dræningsrør med stor diameter. Maskering repræsenterer processen med laminering af rør med mosaik under farven på fliserne, der er lagt ud på væggene, og at få en stilfuld del af indretningen.
 • Rollet. Dette er en anden god metode til at skjule rør. På grund af sanitære skodder, let at dekorere et værelse i stilarter, der passer til enhver smag :. High-tech, moderne og andre skodder vil ikke tage meget plads, og i tilfælde af force majeure, de er nemme at fjerne et par sekunder for at se på den skjulte kommunikation. Ved montering rulleskodder mestre udstyre deres manuelt betjent eller mekanisk betjent.
 • Skumstøbning af polyurethanrør. Hvis du stadig tænker på, hvordan du lukker rørene i badeværelset, så det tager et aristokratisk udseende, skal du bruge polyuretanstøbningen. Takket være et sådant let materiale kan du ikke kun drape rørprodukterne, men også give rummet et unikt design i enhver stil. I nødsituationer er denne universelle dekoration let fjernet og skåret med en hacksav. Fittings fra polyurethanrør er acceptable for rør med lodret arrangement.
 • Metal gitter. Denne indretning stykke i form af glimtende arrays med "chrome" overtrækning fremragende kombinerer med haner og andre VVS dele af det samme materiale. Metalgitre er ideelle dekoration fashionable badning i stil med hi-tech og perfekt lukkede vandrør i badeværelset og toilet (også læses: "Hvordan til at dekorere et rør i toilettet - det mest praktiske muligheder"). Specialister installerer grillene direkte til rørene eller fastgør dem til en speciel ramme af metal.
 • Falske vægge. Effektivt sy rør i badeværelset kan være takket være falske vægge. Denne camouflage komponent, i modsætning til andre arter, kan lukke flere rørformede produkter på samme tid. Naturligvis vil baderummet blive reduceret betydeligt, men designet bliver imponerende. Valget stadig efter dig: et hyggeligt og smukt værelse på badeværelset eller tilstedeværelsen af ​​blanke rør, som hele tiden minder dig om kælderen. Uigennemtrængelige falske rør løser flere problemer på én gang: De vil give beboerne et hyggeligt og smukt humør og også sy helt op i vandrøret på dit badeværelse.

Vær opmærksom på, at du efter lining og lukning af rørene vil reducere deres støj betydeligt under drift. Hvis de trufne foranstaltninger ikke løser problemet positivt, bør der anvendes særlige midler, f.eks. Varmelegemer. Sidstnævnte kan også reducere støj fra røret af rør og forlænge driftstiden og beskytte dem mod fugt og deformation.

Til bad er plastbelægningen bedst egnet. For det første er det ikke udsat for deformation som følge af temperaturændringer og høj luftfugtighed, det gøres let af forskellige forurenende stoffer, ser stilfuldt og festligt ud.

Stor betydning i maskeringsrør har evnen til at fastgøre plastpaneler til vægge og rørprodukter. Og også meget tilfreds med et smukt sortiment af plastik - efterligning af træ, stukkegods, metal mv., Som sikkert kan bruges til et badeværelse af alle slags stil. Det er ikke for ingenting, at plast trygt tager palmen af ​​det første sted til at besvare det brændende spørgsmål: hvordan man reparerer rør i badeværelset?

Forberedelse til at skjule rør med plast starter med erhvervelse af roulette, blyant, nedstryger på metal med millimeter klinge, søm, skruer eller en hæftemaskine, en hammer, et siliconeklæbemiddel, plast, barer for rammen. Sidstnævnte kan være fremstillet af forskellige materialer (træ, metal, etc.).

Sekvensen af ​​maskering af rørene i badeværelset:

 1. At rette stængerne på væggen strengt vinkelret på panelerne, alt efter niveauet.
 2. Skær plastelementerne til rammens hud med en hacksav, der nøje overholder det dekorative ornament.
 3. Fastgør panelet til rammen med negle, selvlukkende skruer eller hæfteklammer.
 4. For styrken af ​​forbindelsespunktet skal du anvende et silikoneforseglingsmiddel for at beskytte leddene mod fugt.
 5. Fastgør plastpanelerne.

Skabet er den ideelle løsning, når du maskerer rør placeret lodret direkte på en væg eller i en niche på badeværelset.

 1. Vælg et skab efter målene.
 2. Monter rammen eller hængslerne på væggen.
 3. Bor huller til rør fra toppen og bunden af ​​kabinettet.
 4. Monter produktet permanent på rammen eller hæng det på hængslerne.

Flise til fliser

Rør af vand kan dækkes med fliser fra flisen. Dens form, dimensioner og farve skal være identiske med væggens. Og i tilfælde af nødreparation eller lækage af vandrøret kan forklædning let adskilles. Derfor udformes disse mønstre ikke forgæves og er en presserende nødvendighed i tilfælde af force majeure.

På denne måde er det nødvendigt at forberede værktøjer, materialer i form af:

 • Boremaskiner med fjerboringer;
 • fliser skærme eller hacksave til metal;
 • selvskærende skruer;
 • metalprofiler;
 • flise;
 • hjørner af plastik.

Sekvensen af ​​handlinger ved maskering af rør med fliser:

 1. Installer rammen fra profilerne.
 2. Udfør skæring af fliser i henhold til rammens dimensioner.
 3. Bor huller i forbindelsespunkterne til rammen.
 4. Fastgør fliserne med selvlukkende skruer og komplement hjørnerne med plastik.

Træ kasse og camouflage af akvedukten

For at implementere denne metode vil der være brug for specifikke værktøjer og materialer i form af:

 • hammer og negle;
 • hacksave og øvelser;
 • målebånd og blyant;
 • brædder (tykkelse fra 10 til 20 mm);
 • fliser og lim;
 • korker fra et træ.

Sådan repareres og syes rør af en vandrør med et træ

For at gøre dette skal du forberede tre brædder, beregne afstanden fra rørets yderside til væggen og tilføje 2 cm til den resulterende værdi. Dette vil være bredden af ​​kassen. At afskære et bord af denne størrelse, som vi kalder nr. 1. Størrelsen af ​​bord nr. 2 langs længden skal svare til rummets højde.

Størrelsen af ​​bord nr. 3 kan opnås, hvis du vedhæfter nr. 2 til røret og beregner længden til væggen under hensyntagen til overlapningen nr. 2 på nr. 3 for stærk fastgørelse af begge plader med negle. Derefter kan du lave bord nummer 3.

Følgende procedure til syning af rør i badeværelset:

 1. Forbindelse med negle i 4 punkter af brædder nr. 2 og 3.
 2. Boring (hvis nødvendigt) huller i nr. 2 til slangen.
 3. Forudsætninger skjule rør - boring i væggen tre eller fire huller med en diameter på 40 mm, adskilt fra hinanden i samme afstand (læses som: "How to maskere rørene i badeværelset - overkommelige og praktiske måder"). Huller er bedre at gøre lidt skråt og ikke at glemme alt om en centimeter indrykning fra hjørnet af lokalet. I de færdige huller til at køre træpropper.
 4. Tegning af linjerne på væggen fra proppens center, for senere at sømme dem uden problemer.
 5. Ved installation kasserne over toilettet vigtig overlapning af vand i systemet, vridning af slangen, overvågning af kabinettet til væggen og den krænkende af slangen i en færdig hul og derefter fastboltning det.
 6. Nailing kabinettet med negle i kurverne er lavet af træ.
 7. Det er tilladt at holde fliser eller mosaik på kassen.

Lining af kassen vil blive lettere, hvis du bruger krydsfiner, gipsvæg, modstandsdygtig over for fugt eller spånplader. Læs også: "Sådan lukker rørene i badeværelset i boksen - muligheder for konstruktion af strukturen."

Det sidste stadium af maskering af vandrøret er at male rørene. Det skal gøres, så der ikke er synlige spor af rust, og resultatet overskrider alle forventninger selv ved høje fugtighedsniveauer.

For proceduren skal du købe:

 • jord med korrosionsegenskaber;
 • Oliemaling (vandbaseret maling);
 • flad børste;
 • handsker;
 • klude;
 • sandpapir;
 • spatel;
 • bygning hårtørrer.

Sekvens af handlinger for malerør:

 1. Rengør overfladen af ​​rørene forsigtigt fra resterne af den foregående maling. Til dette formål skal du behandle overfladen med en hårføner eller spatel, og derefter smøre den med sandpapir, fjern støvet efter udførelse af byggearbejdet.
 2. Sluk for vandforsyningen.
 3. Dæk slangen med en anti-korrosions primer for at forhindre deformation af metalet i et fugtigt rum.
 4. Forsigtig gør maleriet for ikke at plette gulvet.
 5. Indledningsvis maling stedet med vanskelig adgang og rørets bagsider uden huller og striber, lodret - at bearbejde fra toppen ned. Farve match i henhold til væggenes farve.
 6. Så snart det første lag af maling tørrer, påfør et andet lag, så maling er ensartet og grundig.

Udnyt vores tips:

 1. Hvis du skal belægge røret med varmt vand, er det bedre at købe radiator emalje.
 2. Til vandrør og udstødning bedste løsning ville korrosionsbeskyttende belægning emalje kombinerer kvalitet antikorrosiv primer emalje forbedret slidstyrke og rust konverter.

Når du har gennemført alle disse handlinger, vil du endelig klare opgaven at camoufleere rørene i stedet for at tage hygiejneprocedurer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 53 = 62