30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

End at færdiggøre vægge i huset inde

Vi syr huset inde billigt og smukt

IIndretningen af ​​huset er en vigtig del af reparationsarbejdet. Til dato tilbyder markedet mange materialer, hvor du kan skabe et unikt design af lokalerne. En vigtig rolle er spillet af et specielt mikroklima, som også afhænger af, hvad de indre vægge blev lavet af. Hvilket materiale er bedre? Hvilken er mere egnet til hver enkelt sag? Lad os prøve at forstå dette problem mere specifikt.

For at dekorere væggene inde i ethvert hus, kan du bruge to metoder:

Hver har sine egne fordele, men manglerne er også iboende i den ene og den anden. De er radikalt forskellige.

Hvad er en våd finish? Dette viser sig, er banal pudsning. En ret arbejdskrævende proces, der kræver mange materialer. Arbejdet kan med rette betegnes snavset, fordi dets gennemførelse ledsages af en stor mængde støv og affald, der forbliver med den obligatoriske rensning af arealer fra unødvendige belægninger allerede. Plastering vægge er bedst udført i et helt tomt rum. De positive aspekter af dette arbejde omfatter dens komparative levetid, såvel som det faktum, at væggene bliver monolitiske, de er ikke bange for enten gnavere eller insekter.

Ved hjælp af en tør metode til indvendig efterbehandling af huset kan du løse flere problemer på én gang:

 • For det første er der ikke behov for helt fri værelser fra møbler. De kan endda leve;
 • For det andet er arbejdet ret rent, uden støv og snavs;
 • For det tredje er implementeringen mindre tidskrævende.

Men man skal huske på, at sådanne vægge kan blive et godt tilflugtssted for gnavere og insekter. Derfor er forsigtighedsforanstaltninger obligatoriske, såsom lægning af et ekstra lag af speciel konstruktion, bomuldsuld, som skal fyldes med alle hulrum. Perfekt egnet basalt.

For at dække væggene anvendes arkmaterialer. Det kan være gipsplader, træfiberplade. Træbrædder eller polymerer anvendes ofte. Selv om det reducerer pladsen, men denne metode er god til yderligere isolering af rum, hvilket skaber større støjisolering.

Beslutter at vælge denne metode til at dekorere rummet inde, er det vigtigt at vælge materialet, afhængigt af rummets funktionelle formål, samt dets driftsmæssige egenskaber. For vægge i stuer er det bedre at bruge gipspap, som efter installationen er klistret med tapet eller malet med specielle farvestoffer. Men plast eller tapet, som indeholder harpikser og formaldehyder, bør overlades til lokaler uden for boligen. De kan frigive farlige for giftige kemikalier til sundhed, og det er fyldt med udviklingen af ​​forskellige sygdomme blandt dem, der bor i lejligheden.

Alle materialer har en vis mærkning. Så hvis de er E1, betyder det at de er beregnet til hjemmet. Påskriften E2 siger, at produktet kan bruges til at sy eller færdigbehandle efterbehandlingen i gangen, køkkenet, toilettet og også i bryggerset. Produkter med E3-mærkning er kun egnet til lokaler i produktionsfaciliteter, på offentlige steder og så videre.

Separat er det nødvendigt at fortælle om indretning af vægge i lokaler med den hævede fugtighed. Der kræves fugtbestandige materialer her. De beskytter væggene mod overskydende fugt og tåler hyppig vask ved hjælp af vaskemidler.

En meget høj kvalitet, økologisk, med stor æstetisk værdi, betragtes som træ. Og foringen der er lavet af det er også ret praktisk at bruge. Det er en fremragende varmeisolator, transmitterer dårligt lydbølger. Og hvis det er korrekt monteret, så bliver det en vidunderlig udsmykning af huset i mange år. Sådanne vægge inde i bygningen skaber en behagelig atmosfære takket være den gode energi, der kommer fra træet.

Disse produkter produceres i et stort udvalg, forskellig i bredde, profil og andre indikatorer. For at være universel kan foringen monteres i alle retninger. For stuer i huset er velegnet af ethvert træ. Men for at sy en sauna eller en sauna, er det bedre at vælge eg, linden eller alderen.

Evrovagonka - innovativt materiale

At være visuelt ligner den sædvanlige beklædning og lavet af træ, er foringen radikalt anderledes. Som svar på høje krav har materialet mange fordele. Det svarer helt til den europæiske kvalitet. Har et fugtafløbssystem, det har en øget holdbarhed, fordi den ikke reagerer på fugt og ikke tillader fugt at trænge ind i husets hovedvægge. På grund af sin unikke egenskab springer den ikke fra hævelse selv i de rum, hvor fugtigheden er høj.

I den teknologiske proces af fremstilling indgår en speciel belægningsoperation. Dette giver dig mulighed for at gemme teksturens tegningstegning, da der ikke er behov for ekstra dækning efter installation i huset. Med gode egenskaber fremmer det et sundt mikroklima, en særlig hygge og også komfort i en bolig.

Sandsynligvis en af ​​de mest populære, når du udfører efterbehandling arbejde inde i en lejlighed eller et privat hus er gips. Materialet har mange fordele. Takket være de iboende egenskaber er det muligt at bruge det til arbejde på loftet, og selvfølgelig til vægafslutning. Let at installere giver dig mulighed for at skabe interessante indretningselementer.

Gipspap er et miljøvenligt materiale, fordi det består af et gipsfyld og pap. Men det er meget skrøbeligt. Af denne grund anbefales det ikke at bruge gulvbelægning i huset.

I dag kommer malede og laminerede plader af gipspapir til markedet, de fremstilles og dækkes af vinyl. Sådan materiale hjælper med at løse problemerne med indretningen. Det vil gøre gode skillevægge, stativer, der ikke kræver yderligere efterbehandling.

Der er mange andre materialer, der med succes anvendes til primær vægbeklædning. Det er vigtigt at vælge det bedste, så efter en fuld reparation er dit hjem lykkeligt.

Jo bedre væggene inde i et træhus

Indretningsarkitektur - en vigtig del og den sidste fase af opførelsen af ​​et landhus. Mange mennesker tænker ikke på dette under etableringen af ​​fundamentet og installation af rammen, installationen af ​​kommunikationssystemer. Men når huset allerede er under taget, opretholdes tekniske netværk, opstår spørgsmålet end at færdiggøre træhuset inde. Efterbehandling "under nul" passer ikke til alle, og det kræver også særlig behandling af vægge med maling og lak. Desuden ser huset med en sådan udsmykning sig tom og ubehageligt.

Jeg vil have materialerne til at være stærke, pålidelige, men samtidig billige. Og det indre har som følge heraf vist sig hyggeligt, behageligt og attraktivt. Derudover er det vigtigt, at produkterne er miljøvenlige ved opbygningen af ​​et træhus, at bevare den naturlige struktur og opretholde et behageligt indendørs mikroklima. I dag byder markedet meget på materialer. I denne artikel vil vi overveje, hvordan man dækker væggene i et træhus inde i billigt og smukt.

Valg af valg af efterbehandling materialer

 • Vær opmærksom på mærkning. Betegnelsen E1 siger, at byggematerialerne er beregnet til boliger, E2 - til gangen, køkken, toilet, bryggerier, E3 - til offentlige og industrielle lokaler;
 • Hvis du bruger efterbehandling materialer fra træ, kan du vælge en klasse og kvalitet værre end nødvendigt. Derefter forfine produkterne og bringe dem selv til æstetisk udseende. For eksempel, sand og sand, frakke med lak og / eller maling, imprægner med beskyttelsesforbindelser, skåret om nødvendigt. Således vil du bruge mindre penge end at købe high-end materialer;
 • For værelser med høj luftfugtighed (badeværelse og badeværelse, balkon, kælder, kælder osv.) Vælges vandtætte materialer. Hvis du bruger træprodukter, skal du sørge for at behandle produkter med beskyttelsesudstyr mod de negative virkninger af fugt, rot og skimmel;
 • Miljøvenlige naturlige materialer til arrangementet af træhuset. I en sådan struktur ville det være uhensigtsmæssigt at se plastic termoruder eller paneler. De vil krænke husets økologiske kompatibilitet, introducere disharmoni og kun forkæle interiøret;
 • Vælg stærke, pålidelige materialer og glem ikke kvaliteten af ​​efterbehandlingsarbejdet. Husk at trærammen gradvis sidder ned, hvilket kan føre til revner. Overvej dette punkt på forhånd, ikke at reparere hvert 3-5 år og ikke forandre den skadede hud.

Før du bestemmer dig for hvad du skal gøre med et træhus indefra, demonterer du, hvilke materialer der ikke passer. Når du er færdig, skal du opgive plastpaneler og linoleum. Sådanne produkter karakteriserer tilgængelighed og økonomi, høj modstand mod fugt og et bredt udvalg af farver, nem installation. Fordelene ved PVC er imidlertid blokeret af kunstig og manglende miljøvenlighed. De afgiver en skarp toksisk lugt ved opvarmning, samler støv, lad luft og damp komme i gang.

Linoleum er en populær belægning til rådighed, men anbefales ikke til trægulve. Det er ikke-økologisk og kræver grundig forberedelse af substratet, da materialet kun kan lægges på en plan overflade. Hertil kommer, at det ikke ser rigtigt ud i et træhus. I sjældne tilfælde kan linoleum lægges i vaskerum eller i kælder. Men selv der er det bedre at lægge de sædvanlige træplader.

Paneler OSB, fiberboard eller spånplader er heller ikke egnede, fordi der ved fremstilling af materialer anvendes skadelig industriel lim. Derudover er disse de mest ikke-økologiske produkter, der er fremstillet af træaffald. De er ikke meget æstetiske, så disse materialer bruges ofte til roughing. Især anbefales det ikke at anvende et laminat til gulvbelægning. Det er ikke modstandsdygtigt mod fugt, glat og koldt.

Vægpaneler MDF - en udenlandsk analog fiberboard, som er mere miljøvenlig, som når man limer individuelle elementer ikke bruger giftige harpikser og enzymer. Sådanne paneler er lette at fastgøre direkte på væggene. De kendetegnes af forskellige designs og farver. De er dog fuldstændig resistente over for øget fugtighed og slitage.

De ovennævnte paneler er ikke stærke nok og er ikke modstandsdygtige over for fugt. Derudover er de brandfarlige og kendetegnes af et ikke meget attraktivt udseende. Ved plettering af sådanne paneler er rummet mere som et kontor eller et kontor end en stue.

Men hvad så at vælge og jo bedre at dække væggene inde i et træhus? En passende mulighed vil være naturlige træmaterialer med beskyttende imprægnering. Det kan være planede og polerede plader, foring, finer og andre lignende produkter. Lad os se nærmere på, hvilke materialer det er bedre at trimme et landhus ud af en stråle eller en log.

Træmaterialer til efterbehandling

Med det samme vil vi bemærke, at den mest egnede variant bliver en træforing. Dette er et overkommeligt materiale med et attraktivt udseende, miljøvenligt og naturligt, nemt at installere og vedligeholde. Tynde stativer bruges til både loftet og væggene. Hvis du vil oprette effekten af ​​et loghus, skal du vælge et blokhus, der simulerer en rund log. Den ene overflade af blokhuset er halvcirkelformet, og den anden er flad.

Foring er den bedste kombination af pris, kvalitet, udseende og miljøvenlighed. Men hvis du er klar til at betale, skal du vælge elite naturlige træmaterialer. Disse er korkpaneler og paneler fra arrayet.

Cork cover - moderne materialer, der skelner miljøvenlighed, høj kvalitet, holdbarhed og holdbarhed, luksuriøst udseende. De tolererer fuldt ud høj luftfugtighed og passer til alle typer rum. Den eneste men betydelige ulempe er den meget høje pris.

Massivt bord eller panel lavet af massivt træ er også en dyr løsning, men den er meget pålidelig og høj kvalitet, da den er lavet af naturligt træ af elite racen. Sådan dækning ser dyre, luksuriøse og prestigefyldte ud. Massivt træ selv med stærke belastninger og høj luftfugtighed tjener nemt uden reparation 30-50 år.

Parket bord - en passende mulighed for at afslutte gulvet i et træhus. Dette er et overkommeligt materiale, som karakteriserer nem og hurtig installation. Og dekorative maling eller lak belægning vil gøre parket look udsøgt og æstetisk.

Paneler lavet af finer er fint budgetmateriale, som væggene dækker. Det repræsenterer en tynd sektion af en række træ, der bevarer det træagtige mønster, farve, tekstur og tekstur. Til efterbehandling vælges kun naturlig finer, da den er mere holdbar og pålidelig.

Finer har et attraktivt udseende, der er karakteriseret ved let installation og praktisk, god lyd- og varmeisolering, lav pris. Men samtidig er basismaterialet en plade fiberboard eller spånplader, så materialet er ikke 100% miljøvenligt og kan ikke bruges i rum med høj luftfugtighed.

Andre typer budgetmidler

Stucco er en traditionel version af loftet, som nogle gange bruges til vægge. Det er billigt og overkommeligt materiale, let at bruge og installere. Det vil give en flad hvid overflade, men hvid farve er ikke altid passende i et træhus. Sådant materiale bruges, hvis det passer indretningslokalernes stil. For eksempel kan det være en klassisk eller fransk Provence.

Gipsvæg er en overkommelig og hurtig mulighed for efterbehandling. Disse er plader af cellulose og presset gips, der er nemme at installere og fastgøre. Moderne producenter fremstiller et materiale med en særlig behandling, hvilket øger modstanden mod fugt og ild. Gipsvæg giver dig mulighed for at oprette komplekse designprojekter, installere to niveauer lofter. Dette er imidlertid et skrøbeligt og ikke meget æstetisk materiale, så det kræver omarbejde efter installationen (maleri eller vægpapir).

Keramiske fliser eller fliser er egnede til efterbehandling af badeværelse, badeværelse eller køkken. Hvis du lægger fliserne på gulvet i badeværelset, skal du vælge produkter med grov overflade for ikke at glide og sikre sikkerhed. Et sådant materiale er kendetegnet ved styrke, holdbarhed og øget modstandsdygtighed mod fugt og fugt. I dag kan du finde en masse designmuligheder for fliser, herunder dem der er designet til et træ.

Men når du lægger fliser på trævægge, skal du overveje, at materialet skal styrkes, ellers vil produktet ikke vare længe! Det er ikke nødvendigt at sprede fliserne helt. Du kan sy kun enkelte områder eller bruge mosaik. Forresten ser kombinationen af ​​mosaik og træmaterialer sig meget imponerende og harmonisk ud.

Træpaneler er præget af høj styrke, pålidelighed, æstetik og 100% miljøvenlighed. Sådanne produkter anvendes til belægning af vægge og lofter i et træhus, sommerhus, sauna og sauna, en balkon og en loggia i lejligheden. Dette er et alsidigt materiale, der nemt kan lægges, så selv en amatør kan klare installationen.

Smalle tynde skinner tæt tilstødende hinanden, danner en god lyd og varmeisolering, niveauer overfladen af ​​vægge og loft. Træmaterialer ser æstetisk glædeligt og udsøgt ud. Hvis du vil spare penge, skal du købe klasse B. Efter at have lagt fejl kan du skjule med en belægning af lak eller maling. Klasse A er dyrere og elit, det behøver ikke at blive ændret, og klasse C er kun egnet til rudearbejder eller efterbehandling af hjælpefaciliteter.

Glem ikke den beskyttende forarbejdning af foringen. Du kan købe materialer med færdig behandling eller behandle træet selv. Den anden mulighed vil være billigere. Monter lining på lathen, lavet af stænger. Det er bekvemt at installere vand- og varmeisolerende materialer i kassen. Reiki kan stables lodret, vandret eller diagonalt.

I dag finder du en bred vifte af foringer, der varierer i trætype, bredde og længde, profil og klasse. Den bedste kombination af kvalitet og pris i fyrretræ. Denne slags træ er egnet til et hus, dacha eller lysthus. For et bad skal du vælge lime eller alder, da de godt tolererer fugt og varme, må du ikke varme op. Efter installationen kan du male materialet i enhver farve, opnå den ønskede skygge eller skinne.

Kan jeg bruge gipsplader til afslutning af et træhus

Gipsvæg er det mest populære efterbehandling materiale, som bruges både i lejligheden og i det private hus. Disse er fleksible plader med ildfast overflade og øget fugtmodstand. De skaber en flad overflade og skjuler væggenes eller loftets mangler, er nemme at installere.

Gipsvæg hænger rør, ledninger og anden kommunikation. Men den største fordel ved dette materiale er tilgængelighed og lave omkostninger. Derudover kan du i dag på markedet finde plader af forskellige størrelser, former og farver, som giver dig mulighed for at skabe ethvert design af rummet.

Men gipspladen er ofte ufærdig og kræver efterbehandling af maleri eller vægpapir. Derudover er det et skrøbeligt og skrøbeligt materiale, der ikke kan klare alvorlige belastninger. Derfor er gipsvæg bedst brugt til at oprette skillevægge eller hylder, men ikke til færdiggørelse af træhuset.

Hvis du vælger at bruge gipsvæg, skal du kun vælge højkvalitetsprodukter fra en pålidelig producent. Ofte tilsættes skadelige giftige stoffer til materialet, hvilket er skadeligt for menneskers sundhed og krænker træhusets økologiske kompatibilitet. Kvalitets ægte gipsplader er sikkert, fordi det er lavet af naturlig gips.

I firmaet "MariSrub" kan du bestille byggeri af et hus fra en log eller en nøglefærdig stråle! Virksomhedens ledere vil udføre alle færdiggørelsen på en kvalitativ og pålidelig måde, herunder installation og tilslutning af elværker, dækning af vægge, loft og gulv, installation af vinduer og døre. Bestil komplekse nøglefærdige konstruktion, og du behøver ikke bekymre dig om noget!

Udvalgte artikler

Om bloggen

Dette er en blog fra firmaet "MariSrub", der er afsat til temaet konstruktion, arrangement og pleje af et land træhus.

Forskellige materialer til færdiggørelse af væggene inde i huset

Afslutningen af ​​væggene i et privat hus begynder med udvælgelsen af ​​egnede materialer. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne nuancer som den valgte belægning, tekstur, installationsmetode, ydeevne, samt egenskaberne ved bygningen selv.

De nuværende materialer til indretning af vægge, eller rettere deres sortiment på byggemarkedet, er simpelthen fantastisk. Tænk bare, at for 10 år siden var de vigtigste typer af efterbehandling maleri, vægpapir og limeforarbejdning, i dag er der mange finishmaterialer. Og de er opdelt i visse underkategorier, især der er materialer, hvis brug er berettiget udelukkende i private hjem. Her vil vi se nærmere på dem.

Til at begynde med kan alle færdige materialer opdeles i:

Forskellen mellem dem ligger ikke kun i slutresultatet, men også i anvendelsesmetoden, omkostningerne, den nødvendige forberedende forberedelse mv. Derudover er nogle materialer til efterbehandling bedre egnet til træoverflader, mens andre vil være en glimrende mulighed for reparation af et murstenhus.

Når man vælger en finish, er det nødvendigt at tage højde for en række faktorer, herunder hvilken type bygning der skal repareres. Hvis vi taler om et lille feriehus, der hovedsagelig anvendes i den varme årstid, så er den ideelle løsning rackmaterialer til vægafslutning. Denne mulighed er også udbredt i rammekonstruktion. Blandt fordelene ved rack-og-pinion efterbehandling kan identificeres muligheden for hurtig reparation, samt manglen på behovet for at forberede grundlaget for belægning.

Rack-type materialer findes på markedet i en bred vifte og et bredt prisklasse og er en glimrende mulighed for at afslutte et landhus

Rackmaterialet omfatter:

 1. Træpaneler er et miljøvenligt, slidstærkt og æstetisk efterbehandling materiale. I øjeblikket er der en række underarter af træpaneler, for eksempel en amerikansk, en foring eller efterligning af en bar, der vinder popularitet. I dette tilfælde kan den bruges til vægbeklædning under forskellige temperaturforhold. En af ulemperne ved denne form for plating af huset er en træplade, der er ret dyrt, men dens fordele kompenserer fuldt ud for de brugte penge.
 2. Paneler PVC - en af ​​de billigste muligheder for plating vægge i huset, et andet navn er en plastforing. Blandt fordelene ved en sådan belægning kan man skelne mellem sin billighed og brugervenlighed. Derudover er plastbeklædningen let at rengøre og præsentere på overfladen. Eksperter anbefaler dog ikke at installere et foring i stuer, og det kalder det en af ​​de værste muligheder for efterbehandling. Faktum er, at det ikke kun er skrøbeligt nok, men også usikkert for helbredet. Maksimum, hvor den kan bruges - i økonomiske bygninger eller i sjældne tilfælde. En af de acceptable muligheder for at bruge PVC-paneler er også indretningen af ​​lofter.
 3. MDF paneler er et ret slidstærkt efterbehandling materiale. De refererer til billige muligheder for efterbehandling og er helt egnede til reparation af et feriehus.

Væg efterbehandling med MDF paneler

Roll materialer til udsmykning af vægge, nemlig tapet - kan kaldes en af ​​de mest anvendte til design af private huse og lejligheder. Billighed, brugervenlighed, et stort udvalg af farver og teksturer - alt dette tiltrækker stadig opmærksomheden hos dem, der nogensinde har tænkt på reparationen. Fremskridt står dog ikke stille, og i dag på byggemarkedet er der moderne variationer af rullebearbejdningsmaterialer, som er meget mere egnede til færdiggørelse af væggene i et privat hus i stedet for det sædvanlige papir tapet:

 • Naturlig tapet er en helt nyskabende form for tapet lavet af græs, stok, bambus og andre plantematerialer. En sådan finish refererer til en miljøvenlig belægning, det er ret nemt at installere og samtidig fortynder storslåede interiører. Minuserne kan kun kaldes en høj pris.

Bambus tapet i det indre af huset

 • Cork tapet - en af ​​de typer tapet tapet, der har et interessant udseende, miljøvenlighed og nem omhu - for at rense overfladen af ​​snavs, er det nok at tørre det med en fugtig klud. En af fordelene ved denne coating - kork tapet skaber ekstra støj og varmeisolering. Blandt manglerne i dette materiale kan tildeles høj pris, såvel som krævende til overfladen beregnet til limning.
 • Maling er en af ​​de billigste og nemmeste måder at dekorere vægge på. I øjeblikket er der mange moderne variationer af malingsmaterialer, som afviger i typen af ​​applikation, egenskab og også det endelige udseende. Én ting forbliver uændret: de såkaldte "flydende" sammensætninger refererer til malingsfinishen, som efter påføring på overfladen danner en film.

  Farvning - den mest enkle og billige måde at afslutte væggene i huset

  1. Akrylmaling - en af ​​de mest almindelige typer af lakmaterialer. Efterbehandling med det ser ret æstetisk ud og er præget af høj styrke og også modstandsdygtig over for fugtighed. Men når du anvender en sådan finish, er det værd at være opmærksom på det materiale, hvorfra husets vægge er lavet, da akryl "trækker ikke vejret".
  2. Silikone maling er en holdbar, åndbar belægning, for hvilken der ikke kræves forudgående overfladebehandling, forudsat at bredden af ​​de eksisterende læsioner er mindre end 2 mm. Fra manglerne af et sådant materiale kan man skelne mellem sine høje omkostninger.
  3. Silikatmalinger - en af ​​de mest holdbare efterbehandlingsklude, på grund af hvilken en sådan version anvendes i værelser med høje driftsbelastninger. Ulempen ved en sådan finish indbefatter kravet om grundig forberedelse af overfladen.

  Et andet ofte brugt materiale til færdiggørelse af væggene i huset er dekorative gips. Fordelen ved dette materiale er, at der for sin installation praktisk taget ikke er behov for overfladebehandling. Derudover har sådanne belægninger mange moderne variationer, som giver dig mulighed for at vælge det bedste for egenskaberne og udseendet af finishen for hvert enkelt tilfælde.

  1. Tekstureret plaster - Til forskel fra standardgipstyper anvendes lignende blandinger som efterbehandling, dekorative belægninger. Der er flere typer teksturerede plaster, hvoraf de mest kendte er pelsbeklædningen, venetiansk gips og barkbille, hovedforskellen mellem dem er teksten af ​​den allerede frosne belægning. Af minuserne af sådanne efterbehandling materialer kan vi notere de høje omkostninger, både materialerne selv og arbejdet.
  2. Flydende tapet - på trods af navnet, det er svært at tildele tapet i deres klassiske forstand, er denne form for dekoration ofte ligestillet med dekorative plaster. Det er en flydende blanding fremstillet på basis af naturlige materialer, såsom bomuld, silke og cellulose, som påføres væggen ved hjælp af specialværktøj. Fordelene ved flydende tapet er at fremhæve deres miljøvenlighed, nem installation, holdbarhed samt muligheden for at reparere de enkelte dele af belægningen. Sandheden og koster en sådan finish vil være meget.

  Flydende tapet - et godt alternativ til deres papirmodeller, har mange fordele og passer perfekt ind i det indre af et privat hus

  Ud over alle ovennævnte muligheder er det også værd at være opmærksom på følgende typer af boligindretninger, der vinder popularitet:

  • Tile - taler om udsmykningen af ​​væggene, du kan ikke hjælpe med at huske flisen. Æstetisk og ret slidstærkt foringsmateriale er meget nemt at passe på og overkommelige. Samtidig giver det nuværende udvalg af designvarianter dig mulighed for at vælge en indstilling til ethvert interiør.
  • Natursten - dyr, meget holdbar og tilstrækkelig specifik belægning, som skal bruges med forsigtighed. Eksperter anbefaler at dekorere med naturlige sten individuelle områder af interiøret for et mere æstetisk udseende, fordi væggene fuldstændigt dekoreret af dem ser meget besværligt ud.
  • Kunstig sten - en fremragende mulighed for vægbeklædning. En holdbar, lav vedligeholdelse kunststen vil være en glimrende tematisk indretning til både køkken og hall samt til boliger. I dette tilfælde fremstilles dette materiale i forskellige designvariationer, så denne finish perfekt supplerer ethvert interiør.

  En række moderne materialer til færdiggørelse af væggene inde i huset vil tilfredsstille selv den mest krævende kunde. Men for at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at fokusere ikke kun på det ønskede resultat og æstetikken i finishen, men også i bygningens funktioner, hvor reparationer foretages.

  • Indvendig finish
   • loft
   • vægge
   • Paul
   • Døre, buer
   • vinduer
   • Komfur, pejs
  • Afslutning af lokaler
   • køkken
   • Badeværelse, toilet
   • Korridor, entré
   • Balkon, loggia
   • Andre værelser
  • Afslutning af bygninger
   • Sommer og private huse
   • Træhuse
   • Badehuse, saunaer
  • Efterbehandling materialer
   • gips gipsplader
   • Facing paneler
   • Baggrund, kork
   • flise
   • Laminat, linoleum
   • Dekorative gips
  • Afslutningsarbejde
   • gips
   • underuld
   • caulking
   • Maling, hvidvaskning
  • Udvendig finish
   • facade

  Oftest for at færdiggøre væggene i badeværelset brugt fliser. Selvfølgelig er materialet godt til forhold.

  Når du lægger fliserne, skal du tinker med den korrekte sømdannelse. Det var at lette denne procedure var.

  Når du skal male en stor overflade, er det ret trættende at arbejde med en børste eller rulle. I så fald.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  34 − 28 =