30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

En skuffe under vasken på badeværelset

Gør skabe under vasken med egne hænder

Bøjlen under vasken med egne hænder kan udtænkes og laves af næsten enhver amatørmester. For selvstændigt at producere det vil det tage en smule indsats og de nødvendige materialer. Tilstedeværelsen af ​​design færdigheder og kreativitet er velkomne.

Så før du finder ud af, hvordan du laver et skab under vasken med dine egne hænder, skal du forstå, hvad der kræves for dette. Der er trods alt ingen grund til at købe en dyrere mulighed i butikken. Et sådant interiør lavet af egne hænder vil ikke kun tjene som en stilfuld tilføjelse til badeværelset, men også et sted til opbevaring af forskellige baggrunde: vaskemidler, svampe og andet.

Følgende materialer og værktøjer kræves til arbejde:

 • spånplader;
 • loop;
 • glas;
 • hjørner til møbler;
 • selvskærende skruer;
 • kittens blanding
 • priming sammensætning;
 • lak;
 • nedstryger;
 • dobbeltsidet scotch tape;
 • skruetrækker;
 • sandpapir;
 • sekskant;
 • pensel;
 • en simpel blyant
 • spatel;
 • cutter på glas;
 • sand;
 • boremaskiner;
 • centimeter tape;
 • slibeskive;
 • beskyttelseshandsker.

For at lave et natbord under vasken i badeværelset, skal du først bestemme dens størrelse.

 1. For at gøre dette skal du måle vaskens dimensioner. Så skal du bestemme højden fra vasken til gulvet. Det er også nødvendigt at tegne en skitse af det fremtidige produkt og bestemme dets dimensioner og komponenter.

Efter montering af produktet under vasken i badeværelset med egne hænder, kan du begynde at behandle den færdige struktur. Det skal være glat. Til disse formål skal du oplagre kittet, som skal påføres spånpladen. Sammensætningen skal omhyggeligt nivelleres ved hjælp af en spatel.

Det er nødvendigt at lade opløsningen tørre helt, hvorefter du kan polere det. Derefter skal en primer frakke påføres fra toppen. Jo tyndere det bliver, desto bedre. Når det tørrer, kan du begynde at male.

Til sådanne formål er det bedre at bruge en speciel farvemaling. Det skal omhyggeligt påføres den færdige overflade med en børste i to lag. Når produktet er helt tørt, kan du gå videre til sin direkte installation.

For at gøre bordet æstetisk glædeligt anbefales dets døre at være lavet af glas. For dette er materialet markeret og skåret ud i den ønskede form. For at gøre produktet kedeligt skal du hælde noget sand på det og lægge på toppen af ​​det andet glas, omhyggeligt at male, fugtgivende.

Gradvis bør mængden af ​​sand øges, indtil overfladen af ​​strukturen erhverver de nødvendige egenskaber. For at undgå at vente i lang tid kan du bruge en speciel slibemaskine. Det sidste skridt er at installere døren.

En anden måde at fremstille tommelfingre på

Tumba under vasken i badeværelset kan konstrueres og ellers ved hjælp af stativer og plader. Til dette formål kræves følgende værktøjer og materialer:

I første fase skal du bestemme højden og bredden af ​​produktet, mens du skal bygge på størrelsen på skallen. Derefter klippe bunden og dørene i den rigtige størrelse.

Læg derefter pladerne ud for væggen, som er fastgjort sammen ved hjælp af skinner og skruer. For at et sådant skal produkt skal være praktisk at bruge, vil det være hensigtsmæssigt at skære hylder til det. De er installeret over specielle afstandsstykker, som er fastgjort til væggene ved hjælp af skruer.

For at sikre, at sengebordet har varet i mange år, anbefales det at male det. Men før det gøres, skal det imprægneres med en særlig forbindelse. Derefter kan du gå videre til belægningen med lak i flere lag.

Før du begynder at arbejde, bør du bestemme materialevalg. Det er ikke nødvendigt at tage kun spånplader eller plader, du kan bruge krydsfiner eller fiberplader.

 • Negle kan bruges som fastgørelsesdele i stedet for skruer eller skruer.
 • For at sikre, at produktet passer perfekt til vaskens dimensioner, skal et niveau bruges til at styre den vandrette struktur. Belægningen kan laves ikke kun med lak, men også med maling. Herved bliver kvaliteten af ​​produktet ikke påvirket på nogen måde. Når du vælger en maling, skal du stole på din egen smag.
 • I stedet for en børste kan du bruge en sprøjtepistol. Dette vil gøre arbejdet lettere. Det anbefales at starte fra størrelsen af ​​vasken og sifonen. De skal integreres med det fremstillede produkt. Et sådant element af indretningen vil vare i mange år.
 • Det er godt at imprægnere spånpladen med silikone for at forhindre negativ indflydelse af fugt, fordi vasken ligger over konstruktionen, og dråber vand falder på overfladen af ​​produktet.

I nærværelse af visse færdigheder kan piedestallen under håndvasken med egne hænder således konstrueres og fremstilles om få timer.

Vælg en terning (moydodyr) under vasken: nuancernes valg

Bøjlen under vasken i badeværelset - et integreret element i arrangementet af et moderne badeværelse. Det er ikke kun en praktisk og funktionel komponent af møbler, der giver dig mulighed for at opbevare personlige plejeartikler og badeværelsestilbehør, men også et fashionabelt designer tilbehør, der vil dekorere indersiden af ​​dit badeværelse.

Vaskeskab: fordele

Virkeligheden er, at badeværelserne i vores huse og lejligheder har meget beskedne dimensioner, hvilket komplicerer processen med at vælge attributter og møbler. Den bedste mulighed for et lille badeværelse vil være et skab med hylder samt et opbevaringssystem af skuffer, hvor det er meget bekvemt at holde små ting og personlig hygiejne.

Men udover dette kan du nævne en række fordele:

 • en kantsten gør det muligt at redde et betydeligt nyttigt område af en forudsætning så funktionelt at bruge plads under en skål;
 • i kabinettet kan skjule grimme VVS-kommunikation;
 • Produktionen af ​​piedestaller bruger materialer, der er resistente over for fugt, hvilket garanterer produktets langvarige brug;
 • er et dekorativt element i interiøret.

Producenter tilbyder et stort udvalg af produkter, så vælg den mulighed, der passer til badeværelset og dine præferencer, det vil ikke være svært. Du kan altid bestille et individuelt produkt efter din størrelse, hvis butikken ikke fandt den rigtige.

Rådet. I et rummeligt badeværelse er det hensigtsmæssigt at arrangere to piedestaler. Den ene skal fastgøres permanent under vasken, og sæt kanten på hjulene på ethvert sted og bevæge den under høst.

Måske berører alle ulemperne ved piedestalerne de materialer, de er fremstillet af:

 • fajance er praktisk og nem at rengøre, men vil bryde ved indflydelse;
 • marmor er meget smuk, men ustabil til udseende af pletter, udover veje og er tilbøjelig til chips;
 • polymerer er tilbøjelige til at ridse.

Foretrækker modeller på benene - de vil delvist beskytte produktet mod fugt og kan let udskiftes, hvis det er nødvendigt. Skab og møbler fra træ er meget mere pålidelige end fra spånplader og MDF, men prisen er ikke tilgængelig for alle.

Moydodyr kaldte et sæt møbler fra skabet (gulv, hængslet eller på hjul), kantsten med vask og spejle. Alt dette er vedvarende i en stil, lavet af et materiale og kombineret i farve.

Mydodyr søjler varierer ikke kun i overordnede dimensioner, men også i intern fyldning. Dørene kan både klassisk svinge og glide, og der er modeller, der kun består af skuffer. Nogle modeller er udstyret med kurve til snavset tøjvask. Hvis du vælger modellen af ​​kantsten under vasken, skal du overveje designfunktionerne ved fordelingen af ​​vand og spildevandsledninger.

Klassificering af piedestaler efter installationsmetode

 1. Suspenderet model egnet til alle størrelser af lokaler. Vælg et skab svarende til badeværelset, så det ikke ser for lille ud eller omvendt meget besværligt. Denne piedestal har ingen sæle eller ben, hvilket forenkler hygiejnisk rengøring af gulvet og væggene under vasken. Det hængende skab har en forstærket struktur og er fastgjort i parentes til vægoverfladen. Væggen, hvorpå kantstenen skal monteres, skal være en hovedvæg, der er i stand til at modstå vægten af ​​produktet.

Materialer til fremstilling af piedestaller og bordplader

Bøjlen under vasken i badeværelset kan sælges komplet med en vask og uden den. Der er flere kombinationer:

 1. Bøjlesten i badeværelset og håndvask har ikke kontaktpunkter. Vasken er monteret over bordpladen.
 2. Overheadvasken er monteret ovenfra, som en bordplade.
 3. Den indbyggede vask indebærer et hul i bordpladen under håndvaskeskålen.

Ofte anvendes lamineret spånplader, MDF eller kombinationer deraf som materiale til fremstilling af motdioderne: et spånpladerhus og MDF-døre, enderne er beskyttet med en polyvinylchloridprofil. Et træ bruges også. Alle disse materialer behandles med specielle forbindelser for at give dem fugtresistens og modstand mod deformation, fordi der er høj fugtighed på badeværelset. Skabets kabinet kan være fremstillet af slagfast glas, rustfrit stål eller plast.

Bordpladen kan være lavet af poleret marmor, glas, granit, onyx, træ, støbt polymer, quartz eller faience.

Cast polymer Det giver mulighed for at fremstille monoblok, når håndvask og bordplade kombineres til en enkelt struktur. Der er også en mere avanceret polymer baseret på akrylharpikser - duralite. En sådan bordplade er to gange billigere end en natursten og meget lettere i vægt. Den har styrke, miljøvenlighed og modstandsdygtighed over for skimmelsvampe.

marmor ser luksuriøst ud og kan være af forskellige farver. Fra en marmorblok kan en fræsemaskine udskære et enkelt produkt fra bordpladen og synke. Omkostningerne ved et sådant produkt er ret høje. granit billigere end marmor, det giver dig også mulighed for at få materialet unikt i dets tekstur og farve. Fordele ved granit og marmor i deres styrke, er disse materialer ikke bange for ændringer i temperatur og luftfugtighed, ultraviolet stråling og er nemme at betjene.

glas bordplader er lavet af hærdet glas, der er i stand til at modstå tunge belastninger. De er nemme at passe på, må ikke absorbere lugt og er resistente overfor svampeformationer. Kvarts agglomerat har den rigeste farve, varmebestandig, holdbar og hård, modstandsdygtig over for syrer.

Hvordan man vælger badeværelsesmøbler: video

 • Valg af den rigtige dør til badeværelset og toilet
 • Sanitær skabet på toilettet: Interessante løsninger og muligheder
 • Funktionelle funktioner i dræn med et ophængt skab til badeværelset
 • Installation af glasdøre i badeværelse og toilet

For fem år siden, vi købte i badeværelset ligesom headset: en stand på benene og under vasken skab på ben. Disse møbler er meget nødvendige på badeværelset. Alt hvad du behøver, er ikke i nogen form for stole eller en vaskemaskine, og lagt ud på hylderne i kabinettet og kabinettet. Det eneste, vi konfronteret med dette dårligt behandlet møbler fra overdreven fugtighed, som er skrevet i artiklen, (citat) "specielle strukturer til bibringer vandbestandighed og counter forvridninger." Efter et stykke tid gik denne glatte paneler bare væk. Forsøgte at indsætte, men sandsynligvis blev den forkerte lim valgt, intet skete. Vil medføre, at master og giver møbler reparation, lad den nye skinnende hud til at levere. Møblerne selv er ikke opsvulmet, fast, hele ben, så slippe af med det på en måde medlidenhed.

Bøjlen under vasken i badet: Et overblik over de populære tommelfingertyper + lær hvordan man vælger den rigtige

Langt væk er de tidspunkter, hvor badeværelsesarrangementet kun var begrænset af et sæt af nødvendigt sanitært udstyr og et spejl. I dag byder markedet på et stort udvalg af funktionelle badeværelsesmøbler.

En af nøglepositionerne på denne liste er klapstenen under vasken i badekarret, hvor du med succes kan dekorere de rystede vandrør og maksimere rationaliseringen af ​​de småblade, der er nødvendige i husstanden.

Hvilke varianter af modeller tilbydes af moderne producenter og hvordan korrekt vælger en kantsten under vasken? Lad os overveje mere detaljeret

I det moderne badeværelse skab er et nødvendigt element. Og til hendes valg bør kontaktes ansvarligt. Et skab med en håndvask er primært designet til at udføre en praktisk funktion.

På hylderne er det bekvemt at opbevare husholdningskemikalier og hygiejneprodukter - alle rør, flasker og flasker, uden hvilke der under rengøring og modtagelse af vandprocedurer ikke kan gøres.

I besiddelse af et minimum af plads er curbstone i stand til at rumme en række forskellige ting, som i det offentlige område tidligere simpelthen rodnede rummets rum.

Designet af curbstone er i høj grad bestemt af versionen af ​​shell design, som kan være en af ​​tre typer:

 • Den er bygget i bordpladen og udgør en enkelt struktur med den;
 • Enheden er installeret over overfladen af ​​de tilsvarende dimensioner;
 • overhængende struktur, hvis kanter strækker sig over kabinettet;

Hver af mulighederne er gode på sin egen måde. Men det er værd at overveje, at det er vigtigt at fokusere ikke kun på den æstetiske parameter, men også placeringen af ​​installationen.

For eksempel vil en skål, der tårner over en bordplade, være mere hensigtsmæssig at se på et værelse med et stort område, mens det i et lille badeværelse vil se lidt besværligt ud.

Hvis du ikke er klar til at bruge tid på at tørre bordpladen hver dag, skal du vælge skabe med indbygget vask.

Kriterier for at vælge en kantsten under vasken

Badeværelserne i både private og multi-lejlighed bygninger varierer i planlægning og størrelse. På den baggrund tilbyder møbelproducenterne en række tommelfingermodeller, der kan passe ind i badeværelser af enhver størrelse.

Materiale til fremstilling og tilbehør

Til de materialer, der anvendes til fremstilling af badeværelsesmøbler, stiller producenterne særlige krav.

De vil trods alt fungere som et supplement til det indre af rummet, der er præget af høj luftfugtighed og hyppige temperaturudsving. Og kantstenene er ikke undtagelsen. De skal:

 • at modstå virkningerne af damp og vand
 • styrke til tilfældige mekaniske påvirkninger
 • ikke modtagelighed for skimmel og korrosion
 • modstand mod deformation uanset levetid.

Oftere til dette formål brug: MDF, polymerer, lamineret spånplade, glas, træ, metal. De kantstener, der er lavet af træspånplader, besidder den lavere priskategori.

Møbler fra et naturligt træ koster naturligvis mere expensivt. Det er ikke lavet af en massiv masse, men fra flere pressede lag. Overfladelaget er dækket af en fugtighedsbestandig imprægnering.

Men selv med denne behandling, med langvarig udsættelse for fugt, kan træet deformere med tiden. Derfor er træmøbler bedre at vælge til arrangement af rummelige værelser med god ventilation.

Når du vælger et produkt, skal der lægges særlig vægt på topdækslet, som kan fungere som:

Udstyret, der er skabt af slagfast glas, kan have en meget anderledes design og farveudførelse.

I dag er bedømmelsen af ​​popularitet ledet af frostet glas suppleret med elementer af forkromet metal. Møbler af glas og metal er mindre udsatte for vand.

Men de er meget dyrere. Og ikke alle producenter har sådanne konfigurationer til stede i området.

Særlige opmærksomhed betales af de ansvarlige producenter til beslagets kvalitet. Mere pålidelige og holdbare er beslagene af forkromet metal.

Plastprodukter med guld- eller sølvsprøjtning mister deres appel efter nogle få ugers aktiv drift.

Ofte er badeværelserne i moderne huse ikke forskellige i store områder. Og så skal vi kigge efter universelle løsninger, som vi med held kan bruge hvert centimeter af tildelte rum.

De mest populære modeller er størrelser 50-55 cm og 80-90 cm.

For at vælge den bedste løsning skal du først foretage målinger af placeringen til installation. Til dette formål er det nødvendigt at beregne udløbsniveauet for vandforsyningsledninger og tilslutning til spildevandet i forvejen.

Ikke mindre vigtigt er den type gulvbelægning. Så for badeværelser udstyret med et system med "varmt gulv" er det bedre at vælge piedestaler med ben.

En sådan designløsning forhindrer overophedning af overfladen, hvilket forlænger produktets levetid.

En hjørnestensmodel kan også være en god løsning. Det ser kompakt og pænt ud, men på samme tid bliver det en ubetydelig vinkel til en multifunktionel struktur.

Let at bruge er et udkast kompakt skab. Designet på rullerne kan let flyttes rundt om i rummet, hvis det er nødvendigt, og ændrer placeringen af ​​positionen.

Den eneste ulempe ved denne model er manglende evne til at installere en integreret skal, da kommunikationssystemer kan installeres permanent på kun ét sted.

I dag tilbyder producenterne tre versioner af tommelfingerne til vasken, som afhængigt af installationsmetoden er:

Suspensionstype konstruktioner giver ikke tilstedeværelse af sokkelstøtter, hvorfor effekten af ​​visuel ekspansion af rummet bliver mulig.

Suspended strukturer kan gøre interiøret mere moderne og mere effektivt.

På grund af manglen på direkte kontakt med gulvet i møblerne i den suspenderede udførelse er pytter på gulvet og oversvømmelser ikke forfærdelige.

Suspended curbstone - en ægte frelse og i tilfælde, når den placeres langs gulvvvs-bokse, tillader dig ikke at montere traditionelle modeller på benene. De kan hænges til ønsket højde.

Den eneste ulempe ved suspenderede strukturer er installationens kompleksitet. Installation af denne type konstruktion stiller store krav til vægens styrke.

Ikke hver væg er i stand til at modstå den samlede vægt af kabinettet med vasken, herunder påfyldningen.

Pedestals på benene er bekvemme, fordi de let monteres på pladsen, der er reserveret til dem. De er nemme at passe på og rydde op i det snavs, der er akkumuleret under dem.

Mellemrummet mellem piedestal og gulv vil skabe gunstige betingelser for bedre luftcirkulation, der sikrer ventilation af møblerne.

I tilfælde af ubetydelig oversvømmelse er det maksimale, der vil lide i en sådan konstruktion, benene. Og det er ret nemt at finde dem på markedet, og det vil ikke være svært at erstatte dem.

Masters anbefales at give yderligere fastgørelse til væggen for at øge strukturen pålidelighed og den generelle sikkerhed ved brug af møbler.

For at beskytte de glatte overflader af benene er disse piedestaller udstyret med specielle silikone puder.

Den største fordel ved gulvstande er deres evne til at modstå store belastninger, hvilket ikke kan siges for hængende strukturer.

Piedestalerne med basen er meget enkle at installere. Det er nok bare at samle kassen og sikre en stabil position af strukturen.

Men i denne enkelhed er der også en nøglefangst. Stramt i kontakt med gulvbolten når den udsættes for vand, hvilket i badeværelset simpelthen er uundgåeligt, vil i sidste ende blive forringet.

Og vær ikke særlig fristet af materialets super fugtighedsbestandighed, især MDF eller spånplader. Ingen af ​​dem er i stand til at modstå vandprøver hver dag. Selvfølgelig handler det ikke om flere uger.

Det drejer sig om to eller tre år - en periode, hvor alle producentens garantier allerede er overstået, og du skal selv opdatere møblerne.

Den gulvmonterede struktur interfererer med manøvredygtighed, når der tages vandprocedurer, og skuffer svingende døre kræver også ekstra plads.

Produceret af moderne producenter af kabinetter under vasken til et bad er meget varierende, således at der vil være problemer med valget af en model, der ville svare til størrelsen af ​​rummet og på samme tid blanding harmonisk med sin stil og farvesammensætning.

Oftest udføres disse piedestaler i en lys farvepalet: hvide, creme, blå, salat nuancer.

Dekorativt design af piedestalernes overflade kan være mat eller blankt og suppleret med tegninger, udskæring, gravering.

Blandt fans af usædvanlige designløsninger er møbler, der ikke kun er traditionelle rektangulære former, men også med facade af runde, ovale og radius meget populære.

Fans af udsøgte stilarter vælger ofte elegante modeller på ben, dekoreret med farvet glas.

Træskabe er perfekte til badeværelser indrettet i landstil eller Provence.

Hvis designet af badeværelset viser den traditionelle europæiske stil, er den ideel til et blyantshus eller en kantsten i den gamle stil.

Elegante armaturer på baggrund af en kunstigt alderen produkttype vil fremhæve interiøret.

Visuelt vægtløse gennemsigtige kantstener fremstillet af glas med elementer af metal vil med succes supplere den moderne stil af high-tech.

Hvad skal man overveje, når man vælger fyldningen af ​​kantstenen

Skuffer, hylder, kompakte vaskekurve - alt dette gør det muligt at forhindre forstyrrelser af rumsrummet, beregnet til hvile og modtagelse af vandprocedurer.

Efter at flere muligheder for intern fyldning vil have en kantsten, vil de mindre nødvendige, men distraherende småblade være i sikte.

Antallet af døre, der er involveret i designet, afhænger direkte af kabinets størrelse:

 • med dimensioner på 30-40 cm - med en dør;
 • i en størrelse af en kantsten på 60-80 sm - to døre.

En kantsten med to døre er den mest almindelige mulighed. Det er kompakt og rummeligt.

For at forbedre enkelheden i driftsprocessen leverer designerne kantstenene med alle mulige "gadgets" - hylder og praktiske skinner, hvis position bestemmes af placeringen af ​​forsyningen af ​​kommunikationssystemer.

Curbstones med indbygget tøjvask kurv er perfekt til et lille badeværelse. Kompakt, men ret rummeligt design hjælper med at løse problemet med opbevaring af snavsede tøj.

Hvilken man vælger en terning under vasken, er det op til dig: vil det være en socle eller hængslet struktur. Det vigtigste er, at det skal være praktisk og praktisk.

Et vellykket køb vil give dig komfort under modtagelse af vandprocedurer og vil glæde dig over at beundre det usædvanlige design af piedestallen harmonisk tilpasset indretningen af ​​badeværelset.

© 2015-2018 Alle rettigheder forbeholdes

Internet portal om reparation og design af badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 4 =