30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elvarmer på væggen

Økonomisk elvarmer i form af et billede

Den vægmonterede elvarmer i form af et billede kan blive ikke kun en kompakt løsning til at skabe et behageligt indendørs mikroklima, men også en indretning.

Hvorfor vælge en vægmonteret radiator

Som de vigtigste fordele ved denne løsning er det muligt at udelukke sikkerheden i drift og enkelhed. For sådanne strukturer er der ikke behov for at kigge efter brændstof, det vil være nok til at dreje enheden til et elnettet, og lufttemperaturen vil stige på kort tid.

Hovedtyper af elektriske vægvarmere

En vægmonteret elvarmer i form af et billede kan have forskellige designfunktioner. Moderne teknologier gjorde det muligt at fremstille sådanne enheder lette og kompakte. Placering på væggen er en praktisk løsning med hensyn til pladsbesparelse samt en sikker tilgang, samtidig med at der elimineres muligheden for en dråbe i enheden samt uheldet kontakt med det. Den vægmonterede elvarmer i form af et billede kan være infrarød, olie, keramik eller konvektion. Hver af disse modeller fungerer fra en almindelig stikkontakt, og kan også efterlades uden opsyn i et stykke tid. På basis af sådanne varmelegemer er det muligt at organisere autonom fuldvandsopvarmning, hvilket ikke indebærer menneskelig kontrol.

Hvis du vælger en vægmonteret elvarmer i form af et billede, kan du foretrække en olieversion af den, som er et lukket kabinet. Inde er det en mineralolie og en rørformet elvarmer. Princippet om drift af sådant udstyr er ret simpelt. Det består i, at olien, der er i kogende tilstand, opvarmer metallet, og strålingen fra den heler væggen og den omgivende luft. Som følge heraf spredes varmen i rummet.

Sådanne indretninger er kendetegnet ved en lang levetid, lav pris og stille drift. Apparatets krop opvarmes ikke, så det tørrer ikke mere luft end en konventionel vandvarmer. Blandt manglerne kan identificeres meget imponerende vægt, langsom opvarmning af rummet samt problemer, der kan opstå, når du skal monteres på en væg. Hvis bafflen ikke er for stærk, er det muligvis ikke muligt at fastsætte fiksering. Olievarmere af vægtyper anbefales ikke at blive installeret i badeværelser, og også at forlade indvendige sommerhuse uden brug.

I betragtning af elektriske elektriske vægvarmere er det værd at være opmærksom på konvektorerne, som er i stand til at sikre en ensartet opvarmning af rummet. Arbejdet med sådant udstyr er baseret på opvarmning af kold luft, som falder ned i henhold til fysikkens love. Sådanne indretninger giver ens opvarmningsrum, brænd ikke ilt af typen af ​​enheder, der kaldes termiske ventilatorer.

Funktioner af konvektionsanordninger

Den elektriske konvektor har et varmeelement og et hus. I sidstnævnte er der huller til bevægelse af luftmasser. Kølet luft går ind i de nedre griller, opvarmer og går ud gennem de øvre persienner, som er placeret på forsiden. Varmeelementet kan være rørformet, monolitisk eller nålformet. Mange producenter i dag begyndte at opgive den sidste type af varmeelementer, fordi varmeovnerne er mere holdbare, mindre opvarmede og tillade udstyret at blive brugt i værelser, der er karakteriseret ved et højt fugtighedsniveau. Monolitiske varmeapparater fungere som en del af skroget, de er de mest effektive, rolige og holdbare. I betragtning af princippet om konvektorer kan det bemærkes, at de er aktive og passive. Den første har en tvungen fan, hvilket øger effektiviteten. Næsten alle konvektorer fremstilles ved hjælp af en teknologi, der forudsætter tilstedeværelsen af ​​et vandtæt kabinet. Dette giver dig mulighed for at betjene lignende enheder i badeværelser samt brusere. Sagen opvarmer op til 60 grader, hvilket helt eliminerer forbrændinger.

Mulighed for konvektionsvarmer af elektrisk type

Hvis du overvejer vægmonterede elektriske varmeapparater, så vil dit valg måske falde præcist på konvektorer. Men når man køber lignende udstyr til en lejlighed eller villa, er det nødvendigt at tage højde for, at effektiviteten af ​​enheden afhænger af produktets kapacitet og ikke på kabinettets dimensioner. Hvis lofthøjden i værelset er standard, vil der hver 10 kvadratmeter gulvplads kræve 1 kilowatt konvektor effekt. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på andre faktorer.

Blandt dem kan man skelne mellem en termostat, som er en indretning til justering af varmetemperaturen. I varmelegeme af den nyeste generation er der installeret elektroniske termostater, som giver mulighed for den mest præcise justering af instrumentet. Som en meget nyttig tilføjelse er timeren, som det er nok simpelthen at justere driftstiden af ​​udstyret. For mange forbrugere er en vigtig antifrysningsfunktion også en vigtig funktion, der fungerer i en automatisk tilstand, herunder apparatet, når den kritiske temperatur er nået. Denne mulighed er meget nyttig til betjening af enheden i boliger eller i hytter, hvor ejerne kun lever periodisk.

Det er umuligt ikke at vælge genstart af funktionen, hvilket giver mulighed for automatisk aktivering af enheden med foruddefinerede indstillinger. Denne funktionalitet udløses, når strømmen er afbrudt. Du kan ikke ringe unødvendigt og en sådan tilføjelse som en fjernbetjening, som giver dig mulighed for at ændre indstillingerne i kort tid uden at forlade dit sted.

Hvis du er bekymret for det faktum, at luften efter en lang drift af enheden kan miste den nødvendige luftfugtighed, er det værd at vælge enheder, der er udstyret med en befugter. Hvis du bekymrer dig om dine elskendes sundhed, anbefales det at foretrække den model af konvektorer, der leveres med ionisatorer, dette modul påvirket af højspænding giver iltmolekyler en negativ ladning.

Funktioner af keramiske varmeovne

Hvis du vælger en vægmonteret varmelegeme til en dacha, kan du være opmærksom på det keramiske sortiment. I udseende kan sådant udstyr ligne den interne enhed i split-systemet, men sagen i dette tilfælde vil være noget tyndere. Ventilatorvarmeren arbejder med princippet om tvungen konvektion. Luft fra rummet leveres konstant til varmeelementet, som udviser en plade bestående af keramiske elementer. Passerer gennem små åbninger opvarmes luften uden overdrypning.

Hvis du beslutter dig for at købe en vægmonteret varmelegeme til en dacha, og for dig er det ligegyldigt, om udstyret gør støj, så er denne løsning den mest egnede. Vægmodeller har en effektregulator, termostat, fjernbetjening samt et display. Sidstnævnte giver mulighed for automatisk drift. De listede funktioner kan dog suppleres med nogle forbedringer. Som en ekstra fordel ved denne varmeapparat er det, at den kan bruges som klimaanlæg i den varme sæson, herunder udstyr uden opvarmning.

Infrarøde elektriske varmeapparater

Hvis du vælger elektriske varmeovne af vægtykkelse, vil billedet være den bedste løsning, som harmonisk komplementerer interiøret. Ud over ovennævnte sorter er det muligt at identificere infrarøde enheder, der arbejder med solstrålingsprincippet. Sådanne varmekilder adskiller sig fra resten af ​​varmeanlæggene, idet de opvarmer de omgivende genstande snarere end luft. For at kunne organisere et autonomt varmesystem kan sådanne varmeapparater befinde sig rundt i rummet, mens der er behov for at bruge enheden som en ekstra varmekilde, skal enheden installeres på det sted, hvor du bruger mest tid på dagen.

Karakteristik af infrarøde paneler

Hvis du vælger elektriske varmelegemer af vægtyper, vil billedet være en perfekt udsmykning til ethvert rum. Infrarøde paneler er økonomiske og kompakte, de nyder godt af sammenligning med en ventilator og konvektorer. Driften af ​​et sådant panel vil være ubetydeligt, da udstyret ikke skaber støj og luftbevægelse, hvilket ikke altid er behageligt. Komforttemperaturen vil blive leveret af en automatisk temperaturregulator.

En sådan vægmonteret radiator, hvis anmeldelser kun er positive, fremstilles ved hjælp af glaskeramik og metal, som danner grundlaget for sagen. Et sådant udstyr ser moderne og stilfuldt ud, hvilket lindrer ejerne af det besvær, der er forbundet med, at udstyret skal være skjult for sommeren. Varmvarmere, elektrisk infrarød, antager tilstedeværelsen af ​​et varmeelement, der er placeret inde i huset og har ingen begrænsninger i forhold til drift.

Egenskaber af filmvarmere

Sådanne indretninger er helt brandhæmmede, de kan ikke forårsage forbrændinger, og overfladen opvarmer ikke mere end 60 grader. Sådan dekorativ opvarmning kan med succes anvendes i gange, balkoner, i soveværelser samt i badeværelser. Den elektriske infrarøde filmvarmer, hvis anmeldelser kombineres med de positive egenskaber, er den tyndeste på det moderne marked for varmeapparater. I fremstillingsprocessen anvendes en kulfiber, hvis tykkelse er 1,5 millimeter. Denne varmekilde er fleksibel, så det kan om nødvendigt enkelt rulles ind i et rør til transport eller opbevaring. Ubetydelig vægt gør det muligt at fastgøre sådanne anordninger på alle overflader, hvor det er muligt at bære lige døre og tynde vægge.

Beskrevne varmelegemer elektriske væg kan hænge selv en uerfarne mester, dette vil ikke forårsage nogen problemer for husmor. Driften af ​​sådant udstyr er slet ikke mere kompliceret end et almindeligt husholdningsapparat.

Elvarme batterier - varme dit hjem, kontor eller dacha

I vores klima uden opvarmning om vinteren kan det ikke. Og i nogle perioder kan personaleopvarmning ikke klare. Derfor kræves en ekstra mulighed, som vil tjene som en backup varmekilde i tilfælde af unormalt koldt vejr eller en ulykke. En sådan varmekilde serveres normalt af elektriske varmeapparater. De vil hjælpe i lavsæsonen: Når opvarmningen ikke længere fungerer, og lejligheden er ikke bare kølig, men til tider retfærdig kold eller fugtig. De vil også være nyttige i landet på kølige nætter eller regnfulde dage. Imidlertid kan elektriske varmeapparater ikke kun være en hjælpekilde til varme. Nogle af deres typer kan godt være grundopvarmning.

Ved installationsmetoden er apparaterne gulv eller vægmonteret. Vægge er mere attraktive, fordi de ikke forstyrrer og ikke fjerner boligarealet. På typer vægmonterede elvarmeanlæg og vil fortælle i denne artikel.

Hvad er og hvordan anderledes

Disse er de mindste elektriske varmeapparater - infrarøde filmpaneler

Valget er stort, forskellige metoder til varmeoverførsel, forskellige varmeelementer, temperaturreguleringsanordninger og forbedring af luftkonditioneringen anvendes. I butikkerne kan du se følgende typer vægmonterede elektriske batterier:

Der er mange enheder, og du skal forstå, hvad der er forskellen mellem dem. Og forskellen i opvarmningsmetoden og de ovne der bruges til dette. Så konvektorer og varmelegemer opvarmer luften, men bruger forskellige varmeelementer. I konvektorer er disse varmelegemer af et specielt design i varmelegeme af en spiral. Olievarmere er også udstyret med varmeelementer, men de opvarmer olien, som er i et lukket kabinet, og luften opvarmer allerede fra kroppen.

Infrarøde varmeapparater har et helt andet driftsprincip. Bølgerne i IR-området udstråles af varmeelementer i rummet, og luft er allerede opvarmet fra objekterne. Panel er en lav-effekt kompakt varmeovn, som kun kan bruges som en ekstra kilde. Mere kraftfulde infrarøde paneler kan fuldt ud udføre og uafhængig opvarmning.

Hver type enhed har sine fordele og ulemper, det kan være nyttigt i denne eller den pågældende situation.

Vægmonterede elektriske konvektorer

Disse anordninger er gode, fordi luftens bevægelse er tilvejebragt af naturlige fænomener: den opvarmede gas stiger opad. Et sådant simpelt princip sikrer en konstant bevægelse af luft langs varmeelementet: Kold luft går gennem husets nedre åbninger gennem hullerne ovenfra, det forlader opvarmet luft. Og der kræves ingen ekstra enheder (fans).

Opførelse af vægmonteret elektrisk konvektor

Basen af ​​den elektriske konvektor (undertiden kaldet "konverteren", men det er ikke sandt) er et lukket varmelegeme, som vi stadig plejede at kalde TEN. Men i moderne modeller er den lukket i en metal radiator-varmeveksler. Dette sænker udetemperaturen og øger samtidig varmeafgivelsesområdet. Hvorfor øge varmeelementets kontaktområde med luften klar: For effektivt at aflevere varme. Men hvorfor sænke temperaturen? Dette gøres af følgende grunde:

 • Ved en høj temperatur brændes ilt ud af luften i rummet og drænes. Dette har en negativ indvirkning på sundhed og trivsel. Når temperaturen på varmeren falder, forbedres de atmosfæriske forhold.
 • Luftstrømmen bærer støvpartikler. Kom på den opvarmede overflade, de brænder. Der er en ubehagelig lugt. I alt garanterer dette med hovedpine med brændt ilt.
 • Pakket i en konvektorvarmer varer længere: med en sådan enhed er kontakt med ilt fra luften praktisk taget udelukket. Derfor falder den ydre belægning ikke sammen og dets levetid øges.

De enkleste modeller af en elektrisk konvektor har kun en switch, mere komplekse er en termostat, endnu mere "sofistikeret" har mulighed for at programmere temperaturer i løbet af dagen og / eller på ugedagen. Med stigende kompleksitet og antallet af servicefunktioner vokser prisen også.

Fordele - stille drift og relativt hurtig opvarmning af rummet

Elektriske vægkonvektorer har en gennemsnitlig driftshastighed: mellemstore rum opvarmes om 20-30 minutter. De arbejder helt lydløst, de har et sikkert design: sagen har lave temperaturer, den kan ikke brændes, en tilstrækkelig høj grad af brandmodstand. Modellerne udstyret med termostater kan arbejde uafhængigt.

Den største ulempe: affugtning og iltforbrænding, ubehagelig lugt under drift. Det moderne design af termoelementer reducerede signifikant disse effekter, men de er stadig til stede.

Der er et meget interessant system af sokkelopvarmning. Det kan arbejde fra elektricitet. På den elektriske varmeskab læses her.

Elektriske ventilatorer

Faktisk er dette en modificeret konvektor. I disse enheder leveres luftbevægelsen fra fansen. Varmeelementet er en spiral. Den luft, der blæser gennem ventilatoren, passerer igennem den og opvarmer.

Vægmonteret ventilator er meget ligner udseende til klimaanlægget

Problemet er det samme: Ved kontakt med det opvarmede element bliver ilt brændt af og støvet brændes. For at reducere disse ubehagelige fænomener i nogle modeller brug ikke almindelige, men cermet eller keramiske spiraler. De forringer ikke atmosfærens tilstand så meget, de er en mere blid mulighed. Prisen på modeller med en konventionel metal-keramisk spiral fra $ 30-35, med en keramik fra $ 40-45.

Eksterne minder om aircondition, men de har ikke kølefunktioner. Varmvarmere har ofte flere driftsformer:

 • forskellige intensitetsopvarmning (strømafbrydelse);
 • tilstand med eller uden opvarmning (udskift blæser).

De fleste har termostater eller termostater, som muliggør automatisk vedligeholdelse af den ønskede temperatur. Da sådanne enheder ofte er hængt fra loftet, er der en fjernbetjening til rådighed til at rette driftsfunktionen. Der er indbyggede timere, der kan programmeres til at slukke efter en vis periode. Oplysninger om den aktuelle tilstand kan vises ved hjælp af indikatorer (billigere modeller) eller på et flydende krystal display.

Udførelse og funktionelle (samt pris) kan være anderledes

Disse enheder er designet til generelle lokaler, hvor der er øget fugtighed eller vandspray, anbefales de ikke til brug.

Den største ulempe: brændende ilt fra luften og dræne det. Når du bruger billigere modeller, skal du installere befugtere eller lave et effektivt ventilationssystem. Keramiske varmeapparater af sådanne strenge foranstaltninger kræver ikke, at mange befugtere er indbygget.

Der er endnu en minus: støj fra den løbende fan. I enheder over klassen anvendes der støjsvage superchargere. De er næsten ikke hørbare. Men budgetmulighederne kan skabe en ret seriøs baggrund.

Plus, at værelset opvarmer om et par minutter. En høj grad af sikkerhed leveres af flere grader af beskyttelse: fra overophedning og kortslutning. Da denne anordning ofte har bevægelige styrede skodder, kan den anbringes under loftet, idet luftstrømmen styres i den ønskede retning.

Vi er mere vant til udendørs mobile muligheder, men der er et ret stort udvalg af vægmodifikationer.

Det hermetiske metalhus er fyldt med olie. Inde i varmeapparatet (eller flere) er indsat. Når strømmen er tændt, opvarmer olien op, fra den igen opvarmer huset, og det overfører varme til luften. Ved en sådan opvarmningsordning leveres en stor del af varmen af ​​termisk stråling. Konvektion er også til stede, men mængden af ​​overført varme på denne måde er i størrelsesordenen 20-30%. Og termisk stråling opfattes af os som mere behagelig. Og ingen brænding ud af ilt eller tør luft.

Vægolie radiatorer optager meget lidt plads

Vægmonterede olie radiatorer er flade paneler, som er monteret på beslag på væggen. De har udseende svarende til panelet radiatorer til vandopvarmning og er oftest placeret på samme steder: under vinduerne eller nær indgangen.

Denne type elektrisk vægmonteret opvarmning kan være grundlæggende. Dette lettes af høj pålidelighed, enkelhed og sikkerhed i strukturen. Der er forskellige versioner af disse varmelegemer: simpelthen med kontakter, rheostater (strømafbrydere på enheden) og termostater. Der er modeller med programmerbar temperatur og fjernbetjening.

Priserne her er mere alvorlige. Vægolie radiatorer tilbydes hovedsageligt af europæiske producenter: Sverige, Finland, Tyskland. Og de mest budgetmæssige koster fra 200 dollar. Russisk udstyr er værd i sammenligning med dem en krone - fra $ 20, men tilbyder et panel i gulvversionen. Hvis du har brug for at spare, er udgangen simpel: Køb udendørs, fjern benene (de er fastgjort til skruerne) og kom med et vægmonteringssystem. Men du skal tage højde for, at udseendet af indenlandske produkter - ikke det bedste.

Deres udseende er næsten identisk

Ulemperne omfatter en stor inerti af denne type elvarmer: indtil olien er opvarmet, vil luften ikke varme op. Desuden er manglen på forslag i budgetsektoren ikke særlig opmuntrende.

Et positivt aspekt er en høj grad af sikkerhedssikkerhed, herunder brandsikkerhed. Olie radiatorer tørrer ikke luften, og udbrænder ikke ilt, varme overføres hovedsageligt gennem termisk stråling.

Infrarøde vægvarmere

Denne type elvarmer udsender elektromagnetiske bølger i det infrarøde område. Sådan stråling er tæt på sollys. Og det virker på en lignende måde: Alle genstande, der falder under strålerne, opvarmes. Fra dem er den omgivende luft allerede opvarmet. Fordi følelsen af ​​varme kommer næsten umiddelbart efter tændingen: strålerne kommer på huden og det opvarmes. Ikke mindre behageligt er, at overfladen af ​​stole, sofaer og senge opvarmes. Ved anvendelse af andre typer varmelegemer er det modsatte sandt: luften er varm, sengen og stolen er kolde.

Varme i det infrarøde område føles som behageligt

Der er to typer infrarøde varmeapparater:

 • panel (glas eller plast i udseende);
 • lampe med kvartsrør, beskyttet af et gitter.

Uanset udseendet opstår opvarmning næsten øjeblikkeligt: ​​30 sekunder efter tændingen. Efterhånden som huden og genstandene opvarmes, kommer varmefornemmelsen til 16-18 o C, mens for andre former for opvarmning tager det mindst tre til fire grader mere. Dette betyder, at for at opnå en behagelig temperatur kræver mindre el, og derfor er denne opvarmning mere økonomisk.

Til priser er billedet som følger: rørformede infrarøde varmeapparater koster fra $ 50, infrarøde vægpaneler - fra $ 90. Sådanne betydelige priser generelt igen priserne, fordi de europæiske producenter er til stede på markedet. Men det er usandsynligt, at det vil være bedre at købe billigere produkter fra kinesiske herrer: der er ringe tillid til dem.

Væg infrarøde paneler ser dekorative ud

Umiddelbart på manglerne: en temmelig kort rækkevidde. Når man køber en lav-effekt enhed varme i en radius på flere meter, så begynder sænkning af temperaturen. Løsningen er at købe en mere kraftfuld enhed og placere den under loftet. Det andet tilfælde - flere radiatorer med medium eller lav effekt. I så fald skal du arrangere dem, så de dækker hele rummet i rummet. Men det er tilfældet, hvis de infrarøde vægvarmere er den vigtigste varmekilde. Hvis du har brug for lokal opvarmning - det er et glimrende valg.

En anden ulempe kan henføres til den kendsgerning, at elektromagnetiske bølger udsendes. Nogle mennesker kan blive utilpas og have hovedpine. Men disse er isolerede tilfælde, og for størstedelen af ​​denne stråling har en sundhedsforbedrende effekt: Infrarød opvarmning er ordineret som en procedure for mange sygdomme.

Nu om plusserne: hurtig opvarmning opvarmes objekter, ikke luft, behagelige fornemmelser, energibesparelser.

Vægmonteret infrarød varmeovn

Denne type kan kun anvendes som en ekstra varmekilde: strømmen er lille. Anvendt her er en anden kilde til infrarøde stråler - kulstofpasta (modificeret grafit). Dette stof udsender varme, når det passerer strøm. Til en lille termisk effekt er et tyndt lag tilstrækkeligt.

Film infrarød varmeapparat - lys, tynd, fleksibel

Ved fremstillingen påføres et lag carbonpasta på polymerfilmen. En ledende stang eller leder ledes sammen med hvilken el leveres. Alt er fyldt med et andet lag af polymer. Som et resultat er enheden helt sikker. Den kan bruges i forhold til høj luftfugtighed - f.eks. På badeværelset.

Denne teknologi gør film varme gulve, og vægmonterede filmvarmere har dukket op som et "biprodukt". Men de er så bekvemme: fleksible, har en tykkelse på kun få millimeter, lys (alle 0,4-0,8 kg), hurtigt opvarmer objekter tæt på dem, at de måske er blevet mere populære.

Ofte udstedes de i form af paneler og malerier. Der er tegninger til børnenes værelser, der er landskaber eller mere neutrale billeder. Priserne på denne type varmer afhænger af størrelsen, men den gennemsnitlige pris er omkring $ 20.

Der er mange fordele: Lys, fleksibel, sikker, begynder hurtigt at arbejde (umiddelbart efter tænding), forbruger lille elektricitet. Kan bruges til yderligere opvarmning.

Kun utilstrækkelig kapacitet kan være en ulempe. Der er ingen andre mangler, faktisk nej.

Der er mange slags vægmonterede elektriske varmeovne. De har forskellige egenskaber, bruger forskellige typer stråling og måder at overføre varme på. Med et så bredt udvalg kan du vælge den bedste mulighed til ethvert formål:

 • brug for hurtig opvarmning af luft - vælg model af ventilatorvarmeren;
 • hastighed er ikke kritisk, men stilhed er påkrævet - være opmærksom på konvektorer, oliekøler, infrarøde varmeapparater;
 • behøver ikke overdreven luft - dette vil give en oliekøler og IR paneler, film.

Stadig nødt til at overveje den vigtigste eller ekstra kilde til varme vil fungere som en enhed. Hvis du arbejder konstant, har du brug for pålidelige enheder, som kan fungere i en autonom tilstand: ventilatorvarmeelementer, konvektorer, oliekøler. For at spare skal alle være udstyret med termostater og bedre programmerere.

Elvarmer på væggen: typer, fordele og ulemper

Elektriske ovne længe og støt nyde efterspørgsel og popularitet på grund af dets mobilitet og brugervenlighed.

De er uhøjtidelige, de er inkluderet i netværket enkle handlinger, Afviger ikke i indstilling og regulering.

Elvarmer på væggen

Moderne teknologier gik langt fremad, og med dem udviklingen af ​​elektriske varmeapparater. Hvis før det var en velkendt elektrisk pejs med to spiraler inde, kan du nu finde olie, konvektor, keramik, infrarød, filmvarmere. De udføres i forskellige former og med forskellige installationsprincipper - de er installeret på gulvet, fastgjort til loftet, monteret under gulvbelægningen.

Selvfølgelig opvarmning, organiseret ved hjælp af vægmonterede elektriske varmeovne mindre rentable fra et finansielt synspunkt, men det udmærker sig perfekt i kontorer, i hytter, i badeværelser i lejligheder, hvor det ikke altid er muligt at holde rør med varmt vand til tilslutning af radiatorer. Overvej de mest almindelige vægmonterede elektriske varmeapparater.

Princippet om drift Enheden består i opvarmning af TENom mineralolie, som er inde i det forseglede hus.

Olien cirkulerer konstant og opvarmer gradvist op til den samme temperatur. Som følge heraf begynder varmelegemet, når det opvarmes, at give varmen til rummet.

Fordele af denne type varmelegemer består i, at olien køler langsomt ned og derved giver den akkumulerede varme så meget som muligt.

På den anden side er olien lige så varm i lang tid, og du får sandsynligvis ikke en hurtig effekt fra et sådant instrument. Til plusser er det nødvendigt at bære en lydløshed i at fungere, miljøvenlighed og sikkerhed.

ulemper - varmelegemet er ret tungt, og i tilfælde af trykudslip og som følge heraf olieudslip, mister enheden sine kvaliteter og skal repareres.

Konvektorer - eller konvektionsvarmere med mulighed for at fastgøre til væggen. Princippet om deres arbejde er den konstante opvarmning af kold luft, som er tungere end varm luft og falder i henhold til fysikkens love.

I tilfælde af konvektor i de nedre og øverste dele er der huller, der er færdige dekorative gitter, gennem hvilken den afkølede luft bliver opvarmet, bliver lysere og stiger opad og derved skaber en konstant cyklus.

Varmeelement kan præsenteres i form af rør, og også være monolitisk eller nålformet. Selv om der for nylig har været en tendens til at fremstille konvektorer med varmeelementer, indesluttet i apparatets hus.

Sådanne varmeapparater er mere holdbar og næsten lydløs i arbejdet. Konvektionsvarmerne kan kondenseret opdelt i aktiv - med indbygget ventilator og passiv - uden det.

Den første er kendetegnet ved høj effektivitet i hastigheden af ​​opvarmning af rummet og den maksimale varmespredning. Når du vælger en konvektor være opmærksom på på apparatets kraft. Så med en lofthøjde på 230 cm kan et kilowatt med strøm opvarme 10 kvm. område.

Konvektorer er udstyret hovedsagelig med følgende enheder:

 • Termostat til temperaturregulering;
 • en timer;
 • fjernbetjening;
 • ioniserende luft.

Den største fordel vægkonvektor er hastigheden af ​​opvarmning af rummet (om et par minutter ændres lufttemperaturen).

Minus en sådan varmelegeme - højt strømforbrug. Overvej derfor ikke denne enhed som en mulighed for opvarmning af huset. Det er mere egnet til kontorer, små butikker mv.

Keramiske vægvarmere afhængigt af den interne enhed og principperne for drift kan repræsenteres i to former: konvektion og infrarød.

Eksternt, sådan en varmelegeme ligner en plade, størrelsen på et konventionelt batteri inde i det består af keramiske elementer, der dækker varmeelementet.

I en konvektionsvarmer indbygget ventilator, flytter varme luftmasser efter det konvektionsprincip, som vi er bekendt med, så værelset opvarmer hurtigt.

Når den infrarøde varmeapparat virker, opvarmes genstande, som falder ind i den elektromagnetiske zone af enheden. Hertil kommer, at kroppen opvarmes på en lignende måde, giver varme til rummet. Keramiske varmeovne tager ikke meget plads, de er moderne og problemfrit integreret i interiøret.

Til plusserne kan omfatte stilhed, styrke, modstand mod skader, lavt strømforbrug, hurtig opvarmning og opvarmning af rummet, den gavnlige effekt af infrarøde stråler på menneskekroppen.

Af manglerne det er muligt at udelukke apparatets manglende evne til at opvarme et stort område.

Infrarøde varmeapparater er en uafhængig enhed til opvarmning og bliver mere populære hvert år. Operationsprincippet ligner en keramisk infrarød varmeapparat.

Monteres på væggen, det opvarmer de omgivende genstande, i modsætning til andre enheder, som først giver deres varme til luften i rummet. Således vil det opvarmede gulv og andre genstande placeret i varmeapparatets arbejdsområde være sekundære varmekilder.

Filmvarmere - Dette er en nyhed på markedet for varmeapparater. De handler også på grund af stråling af varmestråler og er en tynd varmebestandig film mellem lagene, hvor varmeelementet er skjulte tynde grafitstrimler.

En sådan film nem at installere, Det er stærkt nok og virker lydløst. Lavet i form af et fotografi eller et billede, kan det blive en udsmykning af et kedeligt kontormiljø.

Den største fordel en sådan varmelegeme - lavt strømforbrug.

Om vinteren, uanset placering, har vi alle en tendens til at varme. Hver af varmeovnerne er opmærksom, alle sammen dets fordele og ulemper. Det vigtigste er de betingelser, hvorunder de vil blive udnyttet. Baseret på dette og på instrumentets tekniske egenskaber er det lettere at vælge et varmeapparat.

Hvordan filmen elvarmeren fungerer på væggen "Velvet Season", se videoen:

Oversigt over infrarøde panelvarmere ENSA ser på videoen nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 1