30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elvarmeanlæg til et privat hus

Elvarme i et privat hus - vælg den bedste mulighed

Generelt er elvarmesystemet til et privat hjem den eneste alternative mulighed sammen med traditionelle løsninger. Sammenlignet med andre typer varmesystemer er elektrisk opmærksomhed primært fokuseret på praktisk, brugervenlighed, uafhængighed og autonomi. Med deres hjælp kan ejere af private hjem løse problemet med at opvarme lokalerne så hurtigt som muligt.

Elektrisk kedel i huset - varm, behagelig og ødelægger ikke det overordnede design

Typer af elektriske apparater

Ifølge den seneste forskning har el-kedler til hjemmeopvarmning den højeste effektivitet. Næsten alle varmere har en funktion af temperaturindstilling, så de er blandt de mest økonomiske. De kræver ikke nogen pleje og er næsten lydløse, hvilket gør dem til en rigtig gave for dem, der kan lide stille ro i landet.

I modsætning til flydende varmeoverføringsmedier transformeres energien fra elektrisk omgående til varme. Hertil kommer, at nødsituationer er udelukket med dette varmesystem. Af det ovenstående kan det allerede konkluderes, at elvarmesystemer opfylder alle moderne krav hos personen og er sikre, hygiejniske og lydløse.

Loft med infrarød varmeanlæg

OBS venligst! Sådanne systemer opvarmer først og fremmest objekterne i rummet og ikke selve luften. Med hensyn til popularitet kommer de snart til at erstatte forældede oliekøler og kedler.

Princippet om loft infrarød varmeapparat

Denne type varmelegeme bruges sjældent alene og virker ofte sammen med varme gulve. Sammen er de brugt til generel og lokal opvarmning af huset. Bredt brugt i dachas og i hytter, hvor hurtig opvarmning af alle værelser er påkrævet.

Det er også værd at nævne en sådan opvarmning som elektriske konvektorer. Hver moderne elektrisk konvektor er udstyret med specielle varmeelementer, der ikke brænder ilt og ødelægger ikke det naturlige mikroklima i huset. Denne opvarmning har vist sig at være en af ​​de mest tavse og effektive, og det er nemt at betjene en sådan installation.

Hvis du vælger en elektrisk konvektor med en indbygget styreenhed, der programmerer enhedens funktion, kan du generelt glemme at styre varmesystemerne (monteret og glemt). Varmesystemet i det private hus i sig selv vil opretholde den optimale temperatur. Hvis du forlader hjemmet i lang tid, går enheden automatisk i standbytilstand og opretholder en konstant temperatur på 5 ° C.

Fordele ved konvertervarmere

Med hensyn til sikkerhed er der her også intet at være bange for. Den indbyggede sensor slukker øjeblikkeligt opvarmningen i tilfælde af at et varmeelement falder til gulvet (her kan også apparatet overophedes). Den konvektor opvarmes til en temperatur på ikke mere end 65 år, så anvendes sikkert, selv når huset er beboet af børn og dyr.

System "varmt gulv"

Hvis du vælger et lignende varmesystem, du ikke vil fortryde - indbygget gulvkabel eller mat, bliver gulvbelægningen til en stor varmeovn, som fordeler jævnligt varme i rummet. Ved at bruge det kan du oprette en ideel (behagelig) temperatur for en person i huset.

Vigtigt! Vær opmærksom på, at varme gulve kan bruges med ethvert gulvbelægning, som derfor udvider mulighederne for indretning, fordi der i husets værelser ikke er faste radiatorer. Hele systemet er skjult for øjnene.

Gulvvarmeanlæg

Ved hjælp af ventilatorer kan du opretholde en stabil temperatur i husets lokaler og samtidig skabe et varmegardin. De adskiller sig fra vandopvarmning, primært ved hastigheden af ​​opvarmning af luften, minimalt varmetab og høj effektivitet.

Et sådant opvarmningssystem virker i en tilstand af fuld recirkulation (med andre ord opvarmer den kun indendørs luft). Men det er værd at bemærke, at med tilsætningen af ​​udendørs (udendørs) luft viser fansen gode resultater.

Elektrisk kedel Rusnit 2100

Hvis du kan lide vandopvarmning af et privat hus med el, kan du installere en el-kedel. Sådant udstyr anvendes i boliger, hvor det ikke er muligt at foretage et gasvarmesystem.

På grund af deres designfunktioner har el-kedler alle former for modifikationer og former. Deres vigtigste kendetegn er metoden til opvarmning af kølemidlet. Der er i alt to grundelementer i denne kedel: styreenheden og varmeveksleren.

Med hensyn til principperne om arbejde er alt simpelt - elektrisk energi omdannes til termisk energi og opvarmer vand, som ved hjælp af rørledningen kommer ind i radiatorer. Betjeningsenheden er nødvendig for at overvåge den korrekte drift af kedlen i indstillet tilstand.

Hvis der opstår fejl eller overophedning, signalerer apparatet dig om behovet for at slukke. Når maksimal opvarmningstærskel er nået, slukker apparatet automatisk for kedlen.

Fordele ved elektrisk opvarmning

Elektrisk enhed - praktisk, funktionel og praktisk

Generelt har elvarme en række fordele og fordele, der adskiller den mod baggrunden for andre typer varmesystemer:

 • sikkerhed - De ovennævnte typer udstyr har ikke åben ild, og den korrekte ledningsføring og installation af en "automatisk" beskytter dit hus mod en brand;
 • Manglende brændstof - Der er ikke behov for at købe fast og flydende brændstof, hvorfor du ikke behøver at søge et passende lagerplads til brændbare materialer.
 • Økologisk kompatibilitet - Running elektriske systemer producerer ikke støj og giftige emissioner i atmosfæren. Med fuldstændig fravær af en ubehagelig lugt er de helt sikre for mennesker. Desuden behøver du ikke, når du installerer elektriske systemer, tildele et separat rum - de kan monteres i køkkenet eller i stuen. En rig lineup giver dig mulighed for at vælge enheden til ethvert design og interiør;
 • udseende - Som nævnt før vil en bred vifte af modeller og farve løsninger give dig mulighed for at vælge nøjagtigt den model, du virkelig kan lide;
 • Funktionen af ​​sådanne anordninger kræver ikke regelmæssig vedligeholdelse. For det første - de er lette at klare, som et barn kan klare, og for det andet - i deres design er der ingen sådanne elementer, der ville kræve konstant rengøring eller udskiftning;
 • ergonomi - Elektrisk opvarmning af et privat hus med egne hænder er muligt. Hver enhed ledsages af en detaljeret ordning for montering og installation af systemet, så selv en uvidende person i denne virksomhed er ganske i stand til at klare forbindelsen;
 • pris - i sammenligning med samme gasudstyr er el-systemer relativt billigere
 • størrelse - Udstyret selv er lille i størrelse og let i vægt. Hele systemet er i stand til at bære en person, men ikke oplever nogen problemer.

Alle disse er elektriske kedler

Ud over positive kvaliteter er der også negative aspekter:

 • Ikke alle landsbyer har et kraftigt elnet, der er i stand til at modstå sådanne belastninger;
 • Høje omkostninger til elektricitet er ikke nok for nogen;
 • Før du installerer en elektrisk kedel, skal du kontrollere, at netværket fungerer korrekt i den givne lokalitet. Ikke alle enheder er tilpasset til at arbejde i russiske ekstreme forhold (konstant spændingsstigninger, pludselige ture osv.).

Her, måske og alt hvad du behøver at kende en mand på gaden, der skal installere et varmesystem, der arbejder i hans hjem (se også hvordan man vælger den rigtige el-kedel til opvarmning).

Hvis du ikke ved hvordan du laver dit hjem varmere, hjælper vores foto- og videoguide dig. Når du har set alt med dine egne øjne, vil du forstå, at elektriske varmesystemer ikke er værre end andre, og på mange måder overgår deres analoger!

Private husvarmesystemer: 3 typer

Ved opbygning af et privat hus skal der lægges særlig vægt på opvarmning. Et hyggeligt varmt hus er en drøm for enhver person. Til dato foretrækker de fleste at bosætte sig i private hjem, fordi det har mange fordele. Men hvordan man gør dit hjem mest behagelige, beslutter alle på deres egen måde. Og formentlig er det formentlig nødvendigt at håndtere mængden af ​​varme og lys.

Hvilken opvarmning er bedst til et privat hus

Der er flere måder at opvarme et landhus på. Hver af dem har sine fordele og ulemper, principperne for arbejde, det kræver visse omkostninger. Valget af en bestemt type opvarmning afhænger af mange faktorer. For eksempel fra tilstedeværelsen i huset af en pejs eller komfur, elektricitet, tilgængeligheden af ​​materialer som gas, brændstof, træ eller kul.

Afhængigt af dette er følgende typer opvarmning af huset:

Luftvarmeren passerer luft gennem en speciel enhed - en varmeveksler, hvorefter den opvarmede luft spredes jævnt i hele rummet. Denne type opvarmning er høj i pris og kræver et stort rum. Det giver dog en hurtig opvarmning af huset.

Elvarme er baseret på omdannelse af elektricitet til varme.

Denne type af miljøvenlige og let at installere og bruge, men på trods af det, øger prisen på elektricitet og tvinger hele tiden ventilere rummet, da ilt er brændt. Varmopvarmningen er baseret på væskens cirkulation gennem rørene, hvilket sikrer opvarmning af rummet. Et sådant system kan monteres uden hjælp fra eksperter, men i koldt vejr, når systemet lukkes ned, kan vandet fryse og rørbrud.

Den mest populære og økonomiske måde at opvarme er elektrisk på. Det vil blive diskuteret videre.

Husvarme elektricitet: billig eller dyr

Der er et stort antal måder at opvarme. Men desværre kan ikke alle dem bruges i dit eget hjem.

Mange foretrækker at bruge elektricitet til at varme huset, fordi det er praktisk og rentabelt

Elvarme er den billigste og mest bekvemme løsning:

 • For at installere sådan opvarmning tilbrages et minimum af indsats;
 • Installationen af ​​systemet kræver ikke justering for en sæson;
 • Varmesystemet er meget kompakt og behøver ikke at bygge et ekstra rum under kedelrummet.
 • Der er ikke behov for at yde vedligeholdelse;
 • Omkostningerne ved anvendelse af et sådant system afhænger af arbejdets omfang og temperaturniveauet;
 • Det elektriske varmesystem er det mest miljøvenlige.

Elektrisk opvarmning kræver således ikke særlige fysiske og monetære omkostninger og er den mest almindelige i private hjem.

Typer af elektriske varmesystemer

Opvarmning elektriske systemer er bygget til at konvertere elektricitet til varme. Måderne ved en sådan transformation adskiller sig, dette er grundlaget for hovedtyperne af sådanne systemer. Men minus er det samme for alle, i modsætning til gas - omkostningerne ved deres anvendelse er høje, fordi de er baseret på elektricitet.

 • Elektriske kedler;
 • Elektriske konvektorer;
 • Varmeapparater baseret på brug af infrarøde stråler;
 • Varmt gulv, der kører på el;
 • Varmtvandsbeholdere.

Elektriske kedler arbejder på baggrund af opvarmning af væsken i varmekredsen, som er forbundet med dem. Elektriske konvektorer bruger også varmeelementer. Kun i dette tilfælde passerer el ikke gennem væsken. Opvarmning udføres ved opvarmning af aluminium- eller stålforingsrøret og luften inde i dette hus. Varmluft stiger, skiftende steder med koldt. Med denne cirkulation opvarmes rummet også.

Elvarme er den mest økonomiske: uden kedel

Hvilken vej er den mest økonomiske? Konvektorer tager ikke meget plads og kan placeres på væggen, på gulvet, indbygget og eksternt. De opvarmer hurtigt luften og udfører de udførte opgaver nøjagtigt. Den eneste ulempe er, at en konvektor ikke vil være nok til at opvarme hele huset.

Elvarme til huset er populært, fordi det betragtes som ganske økonomisk

Infrarøde varmeapparater konverterer elektricitet til infrarøde stråler, der kan opvarme ethvert objekt. De kan have form af rektangler indbygget i gulvet eller væggen eller monteret på en stativ. Dette varmesystem opvarmer kun luften i et bestemt område af rummet. For at varme op i hele huset, skal du installere et stort antal sådanne enheder. På den ene side er de billige at bruge, men deres antal øger omkostningerne ved omkostningerne.

Infrarøde varmeapparater er økonomiske, fordi du på forskellige steder i huset kan sætte et individuelt temperaturregime. Derfor er disse varmelegemer i forhold til kedler mere økonomiske i gennemsnit med 35%. Elektrisk gulvvarme er installeret under flisen og kan ikke være hovedvarmesystemet.

 • Juster temperaturen i elvarme gulve kan være nemt og præcist;
 • Elektrisk gulvvarme behøver ikke oversvømmes med nye strøer, der kræver ekstra omkostninger og udøver overdreven pres på gulvet;
 • På grund af den nemme installation kan elektrisk gulvvarme udstyres både i et privat hus og i en fleretages bygning.

Ulempen ved dette system er kun omkostningerne ved elektricitet. Men på den anden side, hvis den elektriske varme gulv stadig ikke er den vigtigste, så kan denne ulempe krydses ud. Varmevarmere (varmeapparat, ikke batteri) er ikke hovedvarmesystemet. De har kun en hurtig effekt i små værelser, men de bruger en masse el, hvilket i høj grad øger omkostningerne ved omkostningerne. Elektriske batterier er ikke dårlige varmeapparater.

Økonomiske elektriske kedler: muligheder

Kedler er opdelt i varmeapparater baseret på varmeapparater - TEN'er og elektroder.

Betjeningen af ​​varmeapparatet er, at de opvarmer rindende vand og distribuerer det gennem systemet. Sammen med varmeapparater installeres specielle pumper ofte, hvilket hjælper væsken til at cirkulere gennem systemet. Normalt i kedlen er der 3 eller 4 varmeelementer, der kan fungere samtidigt eller en ad gangen - alt afhænger af temperaturniveauet.

Kedlenes kraft til elektrisk opvarmning varierer også. Der er modeller, der opererer på et enkeltfaset eller trefaset netværk. Elektrodekedlen udtømmes ved, at elektriciteten passerer gennem væsken fra elektroden til elektroden. I stedet for vand anvendes her en ikke-frysende væske.

Fordelene ved elektriske kedler:

 • Let at installere og justere;
 • Tag ikke meget plads op;
 • Justere temperaturniveauet præcist og hurtigt;
 • Deres arbejde skaber ikke støj;
 • Relativt lav pris og økonomisk service.

Ulemper ved elektriske kedler: store omkostninger til el, med langvarig brug af varmeapparater, varmeapparater er dækket af skum og ophøre med at arbejde, i mangel af vand, varmeapparater brænde ud. Ofte kan kedler ikke klare deres opgaver og kan ikke varme op i hele huset, det vil sige langsomt varme huset. Kedlernes drift afhænger helt af kraften i det elektriske netværk. De korrekte ordninger og kvalitetsbatterier til sommerhuset giver dig mulighed for at varme huset billigt. Hjemmelavet enhed er helt muligt.

Den mest økonomiske elektrovarme og elektriske apparater

Den mest økonomiske og nemme at bruge er et system med elektriske konvektorer. De består af et aluminium eller stålhus, der opvarmer luften både udefra og indefra. Varmluft giver plads til en kold en, og hele værelset bliver således opvarmet.

Fordele ved at bruge konvektorer:

 1. Konvektoren er det mest effektive varmesystem. På grund af varmeelementernes ringe størrelse opvarmes luften hurtigere, jævnt fordelt i rummet.
 2. Dette er den mest kvalitative type opvarmning, da det ikke spilder elektricitet, helt omdanner det til varme. Dette er også årsagen til økonomien.
 3. Konvektorer reguleres let og opvarmes ikke over 100 ° C. Mange modeller har et sikkerhedssystem, der slukker for enheden, hvis adgangen til luft er lukket.
 4. Et sådant opvarmningssystem er ret nemt at installere og bruge. Alt du skal gøre efter at have købt det er at installere det på en væg eller på en stativ og tilslut den til netværket.
 5. Konvektorer er meget billigere end elektriske kedler.
 6. Da en konvektor ikke vil være nok til at opvarme hele huset, skal du købe flere enheder. Du kan dog gøre dette gradvist afhængigt af behovet eller tilgængeligheden af ​​midler.
 7. Et sådant varmesystem reagerer ikke på mulige strømstigninger og fortsætter med at fungere korrekt.

Valget af konvektor afhænger først og fremmest af den forventede pris. Det er dog bedst at købe enheden fra førende producenter, da problemet her handler om hjemme sikkerhed. Det er vigtigt at være opmærksom på genstart-funktionen, når enheden er slukket. Hvis konvektoren i dette tilfælde kræver menneskelig indgriben, vil dette skabe nogle problemer i brugen heraf, herunder risikoen for meget skade fra frysning derhjemme. Effektiv og rentabel alternativ opvarmning i henhold til ny teknologi.

Installation af elektrisk opvarmning af et privat hus

Det elektriske varmesystem er meget let at installere. Derfor kan du selv gøre det. Dette vil spare penge, da det ikke bliver nødvendigt at ringe til specialister.

Installation består af tre faser:

Du kan selv installere den elektriske installation, hvis du følger trinvise instruktioner

I starten er det nødvendigt at forberede et varmekreds og instrumenter under hensyntagen til den måde, den anvendes på. For at foretage en økonomisk varmekalkulation skal du vælge en elektrisk kedel til et privat hus, for dette kan du ringe til en specialist eller bruge allerede færdige programmer.

Næste er skjold, der har separate maskiner til hvert værelse og ledninger er ledningsnet. Det er nødvendigt at overveje, hvor mange kedler og andet udstyr der skal købes. Automation, keramik eller andre rør er påkrævet. Det elektriske batteri, som vil blive opvarmet, med elforbrug som en pære - alles drøm. For at spare lidt brændstof vil modulære energibesparende gaselementer til sommerhusene hjælpe.

Når ledningsføringen er klar, kan du begynde at installere udstyr, der vil hjælpe med at varme rummet (energi eller økonomi radiatorer). Det er vigtigt at være opmærksom på temperaturregimet. I starten vil apparatet arbejde hårdt. Så værelset vil varme op meget hurtigt. Og så vil systemet gå i normal tilstand og tænde for at opretholde det indstillede temperaturniveau, som en dryp-enhed.

Men brugen af ​​kun elvarme kan gå til en smuk krone. Derfor bør andre midler til opvarmning af huset bruges til at forbedre levekomforten.

Måder til yderligere varmeisolering:

 1. Opvarmning af loggier, balkoner og verandaer vil lukke indtrængen af ​​kold gadeluft ind i huset. Således vil opvarmning af huset være meget mere effektivt.
 2. Udskiftning af gamle vinduer med plastik. Dette vil fjerne forekomsten af ​​udkast, hvilket også er godt til opvarmning i dårligt vejr. Hvis der ikke er mulighed for at sætte nye vinduer, så er det muligt at isolere de gamle. For at gøre dette er det nødvendigt at smøre mellemrummet mellem rammen og forseglingen og forsegle med tape.
 3. Ved samme princip erstattes gamle døre med nye.
 4. Det er muligt at isolere vægge både udenfor og indeni. Intern isolering reducerer rummets størrelse, så eksperter anbefaler isolering af væggene udefra. For at gøre dette bruges varmeisolatorer.
 5. Opvarmning af loftet udføres ofte på loftet. Samtidig anvendes måtter, hvorunder en dampspærre placeres, og en hydrobariar placeres på måtterne.
 6. Vær opmærksom på gulvets isolering. Dette er vigtigt, fordi gulvvarmen ofte opvarmes meget, hvilket forårsager ubehag.

Ifølge fysikens love stiger den varme luft og giver plads til kulden. Derfor er det vigtigt at isolere taget, så den opvarmede luft ikke overgår huset. Metoden til tagisolering afhænger af dens type. Hvis det er et hældet tag, er isoleringen produceret inde i huset ved hjælp af mineraluld. Hvis taget er fladt, så udefra bruges hårde materialer, som ikke udsættes for forskellige negative virkninger for dem. Hjemmelavet (konvektion, autonome, innovative opvarmning i lejligheden) er også muligt, panelerne vil spare, men udstyret skal gennemtænkes grundigt.

Opvarmning af et privat hus med egne hænder: ordninger (video)

Alle metoder til opvarmning af et privat eller forstæder hus er helt muligt at gøre selv, uden at ty til hjælp fra specialister. Det vigtigste er at gøre det kompetent, så varmen bevares i huset og ikke efterlader den under frost. Trods alt er det første sted altid komfort, uanset vejrforhold, tilbyder det til din husstand!

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Elektrisk opvarmning af et privat hus

I mange lande er elvarmeapparater designet til elforbrug. I Rusland er der også en tendens til at øge andelen af ​​installerede elektriske apparater i dette område. Ud over de mest kendte vandvarmeren anvendes forskellige systemer, baseret på højteknologiske materialer og processer.

Når man løser dilemmaet om, at det er bedre at gas eller elvarme huset, vokser antallet af fans af den anden mulighed. Dette skyldes blandt andet det mindre bureaukratiske bureaukrati, der er forbundet med installationen af ​​gassystemer.

Fordele / ulemper ved elektriske apparater

En bred vifte af elektriske varmeapparater til hjemmet giver dig mulighed for at identificere størstedelen af ​​dem en masse positive aspekter. De vedrører både de operationelle egenskaber ved opvarmning fra elektricitet og til installationskvaliteten af ​​elvarme i en lejlighed eller et hus.

Vandsystem med el-kedel

Blandt dem er følgende ting:

 • Der er ikke behov for at opsamle store brændstofreserver, som det er tilfældet med faste brændkedler.
 • relativ sikkerhed, da elvarmeapparater ikke har områder med åben ild i deres konstruktion;
 • elektrisk opvarmning af lejligheden er mere økologisk end andre typer varmelegemer, på grund af fraværet af aggressivt affald i atmosfæren, minimumsparametre for lydegenskaber, fravær af lugt;
 • elektrisk opvarmning af huset kræver ikke ekstra plads til udstyr, det passer nemt i næsten ethvert køkken, passer ind i indretningen;
 • et bredt udvalg af modeller vil give mulighed for at vælge udstyr af passende farve, dimensioner, strøm og installationsmetoder;
 • varme elektriske apparater til hjemmearbejde offline uden menneskelig indgriben, om nødvendigt kan du hurtigt justere / omkonfigurere parametre, udføre forebyggende foranstaltninger;
 • Elvarmesystemer har et mindre prisniveau end gasenheder, og deres installation er nemmere og lettere;
 • Dimensioner og masse, som elektriske varmeelementer i et privat hus har, er lille, hvilket ikke skaber yderligere belastning på nogen struktur.

Men der er også negative aspekter af elektriske varmeapparater til huset:

 • ikke alle kraftige elektriske ledninger udføres, der er i stand til at modstå betydelige belastninger;
 • elvarmesystem øger forbruget af elektricitet, hvilket påvirker kommunale betalinger;
 • hvis elvarme private huse lavet med deres hænder, hvordan man video, du har brug for at kontrollere foreneligheden af ​​hver af de husholdningsapparater med husstanden netværk, og kæden er etableret, eller nødstrømsforsyning evt.

VIDEO: Installation af udstyr ved hjælp af eksempel på en el-kedel "Nevsky 9quot;

Anvendelse af elektrisk vandvarme

Elvarmesystemer af vandvarmesystemer er i de fleste tilfælde anerkendt som mere effektive end systemer, der udelukkende drives ved direkte opvarmning fra elektricitet. Kølevæsken i vandanlæg er vandet opvarmet til driftstemperatur.

Væsken opvarmes i en integreret kedel eller kedel. En el-kedel til et vandopvarmet gulv skal have højeffektegenskaber for at give varme til huset eller lejligheden.

Under installationen af ​​autonome systemer, hvor hovedrollen spilles af en elektrisk vandvarmer, anvendes følgende typer installationer:

Sidstnævnte type er mest almindelig. Principen for drift er, at vand kommer ind i tanken, det overføres varme fra TEN, og derefter gennem systemet er det tvunget til at sprede sig gennem en vandpumpe til radiatorerne. Fra dem vender kølemidlet tilbage til kedlen.

VIDEO: Oversigt over elektriske kedler

Det er sjældent at finde et vandopvarmet gulv fra en elektrisk kedel som hovedkilde til opvarmning. Oftere bruges det som et ekstra system. Bygningen er monteret under gulvbelægningen. På nogle områder er temperaturfølere installeret for at styre opvarmning.

Ikke alle tilfælde kræver en elektrisk kedel til et vandopvarmet gulv. Opvarmning kan udføres med et specielt kabel, inden for hvilket der er et varmeelement. Ordninger til dets ledninger kan enten være en snegle eller sløjfer. På toppen af ​​sådanne termiske strømforsyninger hæld betonrør. Det sikrer ensartetheden af ​​varmefordeling.

Layout af kabel gulvvarme

På trods af kompleksiteten af ​​installationen af ​​kabel gulvvarme giver de fleste forbrugere det foretrukne. Et sådant system betragtes som mere pålideligt end infrarøde gulve eller varme måtter, selv om der ikke er objektive estimater eller ekspertudtalelser om dette problem. Tværtimod alternative systemer flere fordele - de endelige omkostninger er lavere, fordi der ikke er noget forberedende arbejde til udlægning afretningslag, høj vedligeholdelse - intet behov for at demontere gulvet, nok til at erstatte den beskadigede enhed, velegnet til alle typer af gulvbelægning mv

Anvendelsen af ​​konvektorer og radiatorer af forskellige typer

Til lokal opvarmning kræves aggregater, der er oliefyldte radiatorer, der fungerer fra elnettet. Sagen af ​​en sådan anordning er strukturelt udstyret med den største mulige overflade på grund af brugen af ​​ribben. I kølevæsken af ​​mineraltypen er elvarmeelementer indlæst. I de fleste tilfælde er deres effekt 2-3 kW.

Sådanne indretninger tilhører ikke den mest økonomiske, og gælder ikke for permanent drift. Men de håndterer effektivt deres funktion inden for et lille rum.

Det er mere berettiget at anvende konvektorer, som installeres i lokaler, hvor det er problematisk at installere vandsystemer. Disse opvarmning elektriske apparater til hjemme arbejde i henhold til følgende princip. Indvendigt er der en varmelegeme, der gør elektrisk energi til varme. Opvarmet luft omdirigeres opad gennem en speciel rist. Fra bunden kommer den naturlige luft i kølet luft.

I hver anordning er der en termisk føler, der afbryder opvarmningen, når der indtages en tilstrækkelig opvarmet luft til det lavere indtag. Købere vælger ofte hvilken elektrisk konvektor der bedst er baseret på udgangskarakteristika og strømforbrug.

Til dato er sortimentet af sådanne konvektorer meget stort, og i salg kan man ofte finde forskellige designløsninger i form af malerier.

En mere moderne type elektriske varmeapparater til hjemmet er infrarøde radiatorer. Dette elektriske varmeanlæg i et privat hus opvarmer ikke luften, men genstandene inde i rummet. Det er nødvendigt at forstå, at oliekøleren kan konstrueres af sig selv, men systemer med infrarød stråling skal købes.

Hvordan IR-varmeren virker

I denne type opvarmning er el i et privat hus en af ​​de højeste effektivitet blandt elektriske analoger. Dette gør det så effektivt og økonomisk som muligt. Men i et købsstad er det nødvendigt at betale høje omkostninger ved sådanne enheder. Populariteten af ​​IR-varmeapparater er forbundet med deres evne til hurtigt og i lang tid at varme op lokalerne. Operationsprincippet svarer til solens stråler, når det ikke er luften i rummet, der opvarmes, men faste genstande, herunder mennesker, indvendige elementer, gulv og loft. På grund af det store antal varmeafledende overflader opvarmes rummet meget hurtigt. Ulempen er kun tæt på hinanden - jo længere fra IR-varmelegeme, jo koldere.

VIDEO: Økonomisk elektrisk opvarmning af et privat hus - en myte eller virkelighed

Phoenix Sirius er bare en bombe. I regimet af potstil spredes til 4 liter pr. Time. SS modtaget med fæstningen.

 • 01/17/2018 »Selvfremstillet enhed Phoenix - Narodny, Dream, Elegant, Mechanic og andre

  Jeg kører anden gang til Phoenix-elegant. Jeg forstår ikke hvorfor en sådan høj temperatur destillation? Fire.

 • 01.01.2018 »Sådan isoleres en væg i en lejlighed indefra

  I PIR-plader er det fornuftigt, hvis du har brug for et privat hus for hurtigt at vedlægge varmeisolering. Lugt ikke, ikke.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Hej Hvert år forbedres apparaterne, børns sår elimineres, vi anbefaler.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Nyttig artikel. Hvis du vil vide min mening, vil jeg dele det. Jeg gør også mit hjemmebryggeri.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 + 1 =