30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elkedelskema

Elkedelskema

I el-kedler er der implementeret en ret simpel ordning, hvis hovedelement er en varmelegeme. Dybest set anvendes der en flad varmelegeme her, som er placeret på bunden af ​​kedlen under et metaldæksel. Netspændingen går til spidsen, som har en vis modstand. Spiralen er placeret indenfor de ti. Den termiske energi overføres fra spiralen til Tenu, sidstnævnte opvarmer vandet. Anvendelsen af ​​PETN er fordi han gør kedel sikker, er der ingen fare for elektrisk stød, fordi selve varmeelementet-helix har ingen direkte kontakt med vand, er det ikke lukket for Tan, så strømmen ikke overføres til vandet. I sin enkleste form ser el-kedelens kredsløb ud således:

Varmekedlen kan have en timer (tidsrelæ), en termostat, en spændingsindikator, en strømafbryder. Mere komplekst begreb:

Termostaten har et standard kredsløb, medmindre kedlen ikke er dyr. Kredsløbet til styring af spiralspændingen, i mere avancerede modeller, er ret simpel - en afkobling fra en diode og en tyristor. Thyristoren styrer belastningen, og dinistoren bestemmer driftstilstanden for tyristoren (faktisk styrer den thyristoren). En diode eller diode-tyristor er i det væsentlige en diode, som har en bestemt driftsspænding, som er indstillet ved hjælp af en regulator. Det er ved at styre spændingen, vi kan styre temperaturen. Enkelt sagt, TEN opvarmer vandet til den rigtige temperatur - det er hele princippet om el-kedlen. I dag findes der elektriske kedler med fuldautomatisk styring, som vil opvarme vandet til den indstillede temperatur og derefter slukke automatisk. Disse omfatter en gruppe af tekande-termoser - en termokande. Da omkostningerne til termokedlen er ret høje, er selvbetjeningen af ​​termopot i mange tilfælde ikke kun berettiget, men også nødvendigt. Diagrammet til styreenheden og billedet af printkortet med delene er vist nedenfor:

Viskestykker med ultralydopvarmning testes allerede - en kedel, der ikke opvarmes, men opvarmer vandet. Men hidtil har indflydelsen af ​​sådanne tekande ikke været fuldt undersøgt, derfor er de sjældent tilgængelige til salg.

El-kedel reparation med egne hænder

Reparation af el-kedlen er enkel - alle vil klare. Indvendigt er der et spiralsår i bunden, der styrer termostaten, knappen. Designet er drevet af 230 volt, beskyttet mod overophedning med en termisk sikring. Oftere wire - det er nødvendigt at ændre. Billige modeller er berøvet subtiliteten af ​​beskyttelse.

Reparation af en el-kedel med egne hænder kan undertiden blive en interessant aktivitet, især hvis låget plus håndtaget er støbt, undocking fra el-kedlen virker ikke. Årsag: skruerne er under kanten af ​​døren. Du tænker ... hvordan kineserne lykkedes at indsamle teknologiske mirakel. De så ikke engang skrivebordslampen.

Produkterne i Guangdong-provinsen er almindeligt kendt, bare forbrugeren har glemt at advare om derfra. Kina er rig på økonomiske og andre nysgerrige zoner, der giver skat, nogle andre efterladsler til producenterne. USA er ikke begejstret for konflikten med kommunismens arvinger, som forudsagde Nietzsches skæbne for et par århundreder siden. I dag, lad os se, hvordan du kan reparere Kina kedel lavet til standard design til virksomheden, der ikke søger at afdække den sande oprindelse, med en sandsynlighed på 95% er en repræsentant for Østeuropa, mb, Russian Federation. Lad os se, hvad landsmændene forkæler - de bedste eksempler på verdens husholdningsapparater passerer hænderne på Guangdong-arbejderne.

Kinas BNP tager andet æressted. Japan - den tredje. Ikke dårligt, i betragtning af tilstanden i den stigende solens land, overlevede anden verdenskrig. Feudal Japan blev verdens største producent af elektronik.

Hus, sidepanel, når man reparerer en el-kedel

Nedenfor er billeder, der giver dig mulighed for personligt at nyde detaljerne i det enkleste design. Under teksten på billederne vil der være links. Hvis du vil - se, vil ikke - bliv gennem blindt. Demontering begynder med et låg. Ved at hoppe over et trin kan du ikke fjerne sidepanelet, der skjuler LED'en plus kontakten. Med et beklædt sideplade er det vanskeligere at fjerne bunden. Dilemmaet. Gør det modsatte, hvis du leder efter vanskeligheder, så kan du ikke fjerne dækslet!

Cover. Indeholder to ører med to ben. Plastmonolith, du lider at demontere, installation er vanskeligere. Stifterne viser perfekt det første billede. På siderne af de to skruer skal du straks skrue af, fjern sidepanelet. Alle pænt inde - plus modeller, finder ofte et helt rod i ledninger. Vi videregiver til Donets.

Omkring stikket, hvor jordterminalen er forsynet (strukturen hænger i luften), tre skruer. Skru, sørg for: bunden er langsom til at virke. På omkredsen er der seks plastænder, der går ind i kroppens seks huller. For at undgå at falde fra hinanden, udtømt ved udnyttelse på siderne af hver tandguide. Alternativt skal tænderne løsnes med en skruetrækker separat (se billedet nedenfor), break - break bunden og tage af. Har taget et billede af hver tand, der illustrerer sagt. Vi sætter de demonterede dele til side, vi ser på kontakten.

Switch, temperaturføler: Visningen af ​​reparatøren af ​​en el-kedel

Billedet viser fra bundpositionen. En strålende cirkel med et snit er en mekanisk sensor. Tak bimetallisk plade, der tager fat i øjeblikket, slukker el-kedlen. Vandet koger, en øget mængde damp begynder at blive frigivet. En lille åbning af huset passerer under omskifteren, dækket af en cirkulær, løs plastikplade (se billede). Pladen er installeret, idet den ligger over porten et par. Kogningen starter, temperaturen stiger kraftigt. Efter et øjeblik kan du høre et klik. Pladen, der består af et par metaller, springer skarpt opad. Det ligner et bimetallelæ.

Skift nu. Ikke så simpelt. Delen er blottet for synlige forbindelser, med undtagelse af metalbeslaget vist på sidebilledet. Den er fastgjort til den øvre bevægelige del. Når vi tænder kedlen, hviler dysen på kontakten mod den runde plade med udskæringen, klemmen er komprimeret. Takket være udformningen bevarer delene den oprindelige position på ubestemt tid. Klik! Den mindste jerk frigiver klemmen, som vender omskifteren til sin oprindelige position.

Lad os undersøge bunden af ​​sagen. Her er:

  • cirkulære stik;
  • en spiral spiral;
  • modstand divider LED med en rating på 14 kOhm.

Mens tændingen slukker, lyser lysdioden blåt. En total spænding på 230 volt påføres. Billedet er tilgængeligt, der viser: Modstanden er brændt, kontakterne blev indsat i klemmerminalerne, man kunne ikke holde inspektionen. Jeg var nødt til at lodde. Modstanden til fordeleren er forbundet parallelt med den klemmevarmer. Varmekedlen tændes - gløden bliver orange. Dobbelt LED (skole lærere er tavse?), I modsætning til den typiske brug arbejder begge nuancer samtidigt, mens vandet koger. Tilsætningen af ​​elektromagnetiske bølger i forskellige nuancer giver orange. Det er svært at liste de nuancer, der udgør superpositionen (reparatøren er dybt ligeglad).

Fjern modstanden, eller brænd ud - intet forfærdeligt vil ske. Blot vil LED'en ikke ændre farven og holde øje med ændringer i kontakten. Farve er irrelevant for vandtemperatur. Det er let at se - der er ingen termisk sikring. Vi mener, at forsvaret simpelthen ikke er der. De, der ønsker, kan udstyres med et metalhus ved siden af ​​ringstikket. Giv beskyttelse mod en tom optagelse. Denne kedel kan forårsage brand, uden beskyttelse. Vi anbefaler at tilføje enheden med en termisk sikring. At sætte ikke et sted i midten, omkredsen af ​​et varmeelement, med øget pålidelighed.

Modstanden af ​​varmeren er 30 ohm. Billedet viser gennem brøkdelen af ​​effektværdierne på metaloverfladen på 220 og 240 V. Nok til at forstå, hvad der kan bryde. Enheden af ​​el-kedlen er enkel, reparationen vil trække selv kedlen, men ... Det var nemt at fjerne låget, men for at sætte det tilbage! Vi håber, at læsere vil løse problemet alene, vi finder det svært at besvare. Men vi viser dig hvordan du afmonterer kontakten med dem, der ønsker at rense kontakterne. Afstanden mellem spalten er skarp, dampen er i luften. Se bare på de to skruer fra billedet: De var dækket af rust, selv om el-kedlen ikke var rigtig brugt.

Vi tror, ​​et halvt år senere bliver det nødvendigt at opdatere kontakterne. Vi afmonterer kontakten:

  1. Placer fingeren på plastøret, der fastgør omskifteren til huset.
  2. Brug din tommelfinger til at trykke på knappen på den modsatte side.
  3. Klem dine fingre forsigtigt, fastgørelsesklemmen flyver ud. Beskyt skoven af ​​æblet af øjet, ellers vil el-kedlen kun kasseres.

Montering er i omvendt rækkefølge. Klem klemmen med forsiden af ​​knappen, læg den i bunden forsigtigt, uden unødig indsats, sæt den på plads. Bimetallisk plade uden problemer fjernes med en kniv, skruetrækker. Selvreparation af kedler består af sådanne baggrunde, ellers vil det ikke være lang tid at bryde omslaget, dressing! Kontaktpersoner er lavet af bronze, synlig på billedet. Rens alkohol, benzin kan ikke ved siden af ​​plastik. Vi tror, ​​det er nødvendigt at få fat i eddikesyre, kontakten skal vente om natten.

Jeg skal frakoble terminalerne. Saturn-modellen er ikke enkel. Billedet viser et lille hul i terminalen, hvilket svarer til stigningen i anden halvdel. Hvis du trykker der med en el, bliver forbindelsen sorteret uden problemer. Ellers ... Det er umuligt at rive den ene fra den anden. Processen forværres: Leddene er beskyttet af en krympeslange, der er meget dårligt opvarmet af en hårtørrer. Smelter nemt, knap holder, men ... det tager ikke af. Hvis det er nødvendigt, skære, demonter samlingen. Spændeklemmerne er disponible. Trådens modstand hoppede ud, det fungerede ikke, det var ikke praktisk. Jeg var nødt til at lodde.

Plast til svejsning med lodde. Ved forbrug under anvendelse af de nødvendige tilsætningsstoffer (polyethylen). Vælg et materiale, der er kompatibelt med fødevareindustrien. Lim påføres varmebestandig, harmløs for mennesker.

Konklusion om reparation af el-kedel

Som læserne forstod, er dette en af ​​de billigste modeller af kinesiske tekande, lavet på bestilling af et bestemt firma. Vedligeholdelse af produktet er nul. Det er svært at demontere, det er endnu vanskeligere at samle. Plukker, det er nemt at forkæle præsentationen, funktionaliteten. Donce klædt ganske enkelt, med stor indsats, truende klik. Låget forårsagede reelle problemer. Har en hårtørrer, for at kunne bruge godt - mange problemer kan undgås. At have den samme skruetrækker, ved demontering er det næppe nødvendigt.

Vi anbefaler at evaluere samlingen i butikken. Hvor svært det vil være at demontere enheden for at reparere el-kedlen med egne hænder. Hvis produktet er engangsbrug, er det ikke så godt, men hvis det også er farligt ... ingen kommentar.

Vi håber, at vores læsere efter en så detaljeret gennemgang vil kunne reparere Tefal-kedlerne og reparere Scarlet-kedlen. Til sidst produceres langt de fleste produkter af Kina ... Vi vil sige farvel, se tegninger, evaluere, studere. Hvis du indsætter den bimetalliske plade med den forkerte side, stopper el-kedlen, når den koger! Selvom kliket er hørbart. Forkert steppe ...

Kogt vand forårsager allergiske reaktioner. Det er svært at nævne procentdelen af ​​mennesker, der er tilbøjelige til sygdommen. Kashpirovsky halvdelen af ​​planeten lister en akut reaktion. Behandler næsten 100% af dem, der har ansøgt. Nogle (dumme) sender tilbage. Lad de lokale hospitaler prøve ud.

Regulering af immunsystemet er dårligt forstået af videnskaben. En sund person, der har kendt Quinckes ødem, vil være forsigtig med at afvise den mindste mulighed for helbredelse.

  • Reparer selvvindende termopot
  • Reparation af LED lamper og lysekroner med egne hænder
  • Reparation af olievarmeren med egne hænder
  • Reparation af lamper og lysekroner

I den nye el-kedel, Scarlett-dækket baggrundsbelysning, kan du rette det på egen hånd? Vattenkokeren er dyr, garantien er lige forbi. Generelt fungerer det godt, men uden belysning. En lille smule, men ikke behagelig. Tak fordi du lyttede.

Det samme problem med Scarlett. Kedlen er smuk, arbejder - to måneder af garanti, men baggrundsbelysningen er brudt. Hvordan løste du problemet?

Meget nyttigt, men med skæve hænder anbefaler jeg ikke.

Med venlig hilsen VALEROS.

Og generelt er det nyttigt!

Fremragende. I videoen er alt tydeligt vist. Jeg reparerede 2 tekande.

Hej Jeg har en Scarlett termos. Når det koger, slukker det ikke. Han afmonterede den lave temperaturføler - han koger stadig og slukker ikke alene. Fortæl mig, tak, en mulig grund.

Jeg forstår, at vi taler om en tekande-termos? Det er designet til at opvarme vand, så det slukker ikke ...

Hej Jeg er vant til at komme til bunden. Tekande Siemens. Jeg arbejdede 10-12 år (ikke grine, det handler ikke om penge.) Nu bruger vi de billige Phillips. Lad os gå tilbage til Siemens. Tænd den. Det begynder at opvarme vandet. Indikatoren lyser rødt. Pludselig slukker sig. Indikatoren slukker. Det er muligt og kan selv (hørbart klik) igen et øjeblik for at tænde. Og så mange gange. Men vandet når ikke kogen selvfølgelig. Har transporteret til elektrikeren. Skilles ad. Han sagde ikke noget problem. Jeg var meget glad for det. Bragt hjem. Testet - billedet er det samme. Hvad kan man antage? Ja, det var lavet i Tyskland var (derfor er det synligt så længe og arbejdet). Det er en skam veteran. Jeg bor i Makedonien. Her behandles elektriske killinger uden kærlighed og ærbødighed. Kan det fortælle mig det? Med venlig hilsen.

Gode ​​mennesker, fortæl mig venligst, hvis det gennemsigtige sidepanel af kedlen bryder, kan det på en eller anden måde forsegles.

Natalia, jeg har dækket med et gennemsigtigt silikoneforseglingsmiddel, har arbejdet i 3 år.

Scarletts kedel brækkede låsen på låget. Hvordan demonteres og repareres lukningen ikke, og kedlen slukker ikke?

Låget lukker ikke tæt.

Kedlen fungerer fint, men det begyndte at lække. Er det muligt at fjerne lækage? Tekande tekande.

Problemer: Kontakt i bunden, som kedlen er placeret på. Hvis du renser sandpapiret eller nadfile - ordren ... Men nok i en uge ... Og så hvad?

Varmekedel: arbejdspraksis

Elektriske kedler har længe og stødt ind i moderne folks liv. De bruges ikke kun i kontorer, men også hjemme, og erstatter gradvist de klassiske kedler af konventionelt design. På trods af det store udvalg af modeller har hver elkedel et generelt arbejdspraksis.

Driftsprincippet for elkedler

Til fremstilling af moderne elkedler anvendes oftest varmebestandigt plast eller rustfrit stål. De fleste modeller er udstyret med en automatisk afbrydelsesfunktion.

El-kedelens samlede arbejde er baseret på opvarmning af vandet i en speciel kolbe. Processen med opvarmning selv udføres af et varmeelement fastgjort til huset på forskellige måder. Hvis fastgørelseselementerne er beskadigede, kan der opstå et vandlækageproblem.

I de fleste moderne elkedler er skiveelementer installeret. Ved kogning af vand kommer dampen i kontakt med et bimetallelement gennem et lille hul. Som følge heraf bøjes pladen og virker på kontakten. I nogle modeller er der en særlig beskyttelse, som fungerer og slukker for el-kedlen i tilfælde af komplet vandkogning. Vandstanden i el-kedlen styres af en indikator.

For at spare elektricitet og holde varmen så længe som muligt, bruger mange tegninger af tekande termosprincippet. I dette tilfælde opstår ikke kun opvarmning af vandet i kolben, men også efterfølgende vedligeholdelse af dens konstante temperatur. Dette gælder især for store familier, hvor varmt vand er konstant påkrævet.

For at kunne styre el-kedlen korrekt, er det nødvendigt at vide, at hver enhed har en indbygget elvarmer, hvis effekt er 1,5-2,3 kW. Kogende vandets hastighed afhænger af varmerens effekt.

For kedler med øget effekt anbefales det at installere specielle stik med forstærket kabel. Disse foranstaltninger hjælper med at modstå enhver belastning.

Forøgelse af enhedens levetid gøres lettere ved korrekt fyldning med vand. Før påfyldning skal kedlen frakobles fra stikkontakten eller fjernes fra stativet. Det er nødvendigt at sikre, at vandstanden er optimal, uden overløb og understrømning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

32 + = 37