30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elite køkkener af massivt træ

Elegante italienske facader til massivt træ

Meget luksuriøs og høj kvalitet betragtes som italienske facader, der er lavet af en massiv facade, har altid været og forbliver ansigtet i køkkenet. Dette er kjole, som er opfyldt, hvis du anvender ordsproget om interiør og møbler. Hvis nogen og presset ud maksimum af denne dom, så er også italienske møbler mærker, der ikke har brug for reklame. Disse er premium mærker, og mere beskedne producenter, som dog ikke ved et uheld bryder ud i salgsledere.

Italienske facader til køkkenet: sorter

Italienere producerer, som indenlandske producenter, tre typer køkkenfacader: træ, plast, MDF. Tilføjet til dem er glas og metal, som er aktivt brugt i dag i fremstillingen af ​​køkken sæt. Mod blev introduceret til den stil af high-tech, som i dag forsvandt i andre stilarter og interiørvariationer.

De italienske facaderes egenart ved at være de samme, at de passer perfekt sammen med en hvilken som helst indretningsstil. Dette er en klassisk præstation eller en let fortolkning om emnet i nutidens aktuelle trends.

Italienske facader til køkkenet er kendetegnet ved en række modeller og farver

Oftest bruger italienske producenter en matrix:

I møbelindustrien betragtes disse trætyper af høj kvalitet, især det unikke ornament af træ og selvfølgelig farven. Og for at slå disse naturlige, naturlige fordele ved rækken lærte italienerne som ingen andre.

Selvfølgelig er priserne på italienske møbler overkommelige, men det kan betragtes som en fordelagtig investering - dyre headset vil tjene i meget lang tid.

Varianter af italienske facader til køkkenet (video)

Ikke for ingenting, at de italienske producenters facader betragtes som en model i deres genre, men generelt betragtes det italienske køkkensæt som en standard. Og alt sammen fordi italienerne lærte at afbalancere, fandt den gyldne middelalder mellem den ubesmittede perfektion af klassikerne og nyhederne, et teknologisk gennembrud. De lærte at kombinere en række produkter med marmor, granit, rustfrit stål, som er nødvendige for at dekorere arbejdsfladen. Og denne kombination ser naturligt ud.

Connoisseurs af alle de smukke - arkitektur, kunst, mode og stil, skaberne af alle berømte mesterværker og kulinariske traditioner, italienerne rejste i kult og produktion af møbler

Derudover tager de italienske producenter hensyn til sådanne vigtige spørgsmål som moderne belysning, kvalitetsarmaturer, ergonomiske indvendige påfyldningssystemer til køkkenmøbler.

Hvis du ikke kan bestemme valget, vil denne liste hjælpe dig:

  • Classic Designs - Producenter bevarer ikke traditioner, men presser uigenkaldelig stil og smag og insisterer på soliditet og tradition. Med sådanne traditionelle køkkener fra gruppen kan Castello, Bamax, Arka, Busatto, Francesco Molon.
  • Moderne muligheder. Dette er ikke kun en ny form for facade, og en anden opfattelse af brugen af ​​det samme array er udnyttelsen af ​​enkle overfladelinjer, legets lys og rum, naturen af ​​de former, der skaber illusionen om en ny virkelighed. I et sådant køkken synes du at flytte ind i et andet rum, forbinde til et nyt livsforløb, en anden opfattelse af din bolig. En smule futuristisk, men samtidig bløde, varme hyggelige køkkener fra Composit, Aster, Biefbi, Pedini er en visuel udformning af drømmen om uendelighed, frihed og rum.

Før italiensk stil er det umuligt at modstå: Elegance og raffinement kombineres med et rasende ocean af lidenskab, maksimalisme og et lyst temperament

Italienske producenter, som tydeligt fremhæves af forskellige designere, skaber ikke nye interiører, de skaber nye verdener. Omgitt af sådanne møbler begynder folk at opfatte sig anderledes, for at se, at perfektion kan være i små ting, for at mærke, hvor tæt projektets høje funktionalitet og æstetik er sammenflettet.

Pedini, der kom op med modulære køkken systemer

Pedini - en af ​​de bedste møbler fabrikker i Italien. I dag er dette mærke kendt for alle, der studerer mulighederne for moderne møbler i køkkenet, et design der passer perfekt til dagens dag.

  • Elegant, gennemtænkt design;
  • Tanken om hver linje;
  • Nøjagtig vægt på detaljer
  • Glat af linjer;
  • Undgå hjørner;
  • Formularens runde
  • Begrebet urban minimalisme.

Elite køkken Pedini - den perfekte kombination af stil og ergonomi

Det er bemærkelsesværdigt, at sådanne køkkenmoduler er moduler, ikke headset. Dette er et system, hvis opgaver ikke kun er lukket på madlavning, men er noget mere i lejligheden - her og rollen i stuen, og selv arbejdspladsens rolle falder på samme køkken. Det er storslået og tænkt på alt - og facaderne, arbejdsfladerne og belysningen, og hvert af lagringssystemerne.

Nye samlinger af mærket fokuserer på ergonomi. Husholdningsapparater, forskellige hylder og rum er gemt bag vægpaneler, der bevæger sig adskilt eller åbent, såvel som i indbyggede skabe. Indretningen af ​​et sådant modulært system tænkes ud præcist til mindste detalje, således at køkkenet ikke bliver simpelthen rummeligt, men meget praktisk at bruge.

Et andet "trick" af italienske køkkener er en dobbelt belastning pr. Element. For eksempel kan lagringssystemet blive et sæde eller en ø, omdannelsen af ​​møbler er et af fokuspunkterne for moderne italienske køkkener. Og dette gælder for Pedini i første omgang.

Russiske køkkener med italienske facader: et alternativ

Et alternativ til sådanne dyre møbler kan være køkkenmoduler af indenlandsk produktion, som bruger italienske facader fra rækken. De er normalt lavet til ordre. Deres særegenhed er, at de holder varmen perfekt, de behøver ikke yderligere udvikling og yderligere design. Normalt dækkes denne facade simpelthen med en farveløs lak.

Italiensk køkken er en kombination af original stil, praktisk og fremragende præstation

Men prisen for facaden bliver ret stor, fordi den også omfatter transport til Rusland. Derfor kan du finde møbler fabrikker, der samler køkken sæt fra italienske komponenter.

Kontroller producentens omdømme, kræve et kvalitetscertifikat, tillader ikke overbetaling kun for præfikset "italiensk", hvilket måske ikke svarer til sandheden.

Elite italienske facader til køkkenet fra opstillingen (video)

Til italienske køkkener havde et stort antal potentielle købere en obsequious attitude - det er forståeligt, det er møbler i høj klasse. Dyrt pris betaler sig ved perfekt design, ergonomi og kvalitetssikring.

ADVARSEL! Du bruger en forældet Internet Explorer 8-browser

Dette websted er bygget på avanceret, moderne teknologi og understøtter ikke Internet Explorer 8. version.

Vi anbefaler kraftigt, at du vælger og installerer nogen af ​​de moderne browsere. Det er gratis, og det tager kun et par minutter.

Hvorfor skal jeg ændre IE8-browseren til en anden?

Browser Internet Explorer 8 er ikke bare en browser af den gamle version, men en forældet browser, den gamle generations browser. Det kan ikke give alle de muligheder, som moderne browsere kan tilbyde, og dens hastighed er flere gange lavere! Internet Explorer 8 kan ikke vise de fleste websteder korrekt.

Hvis du af en eller anden grund ikke har adgang til muligheden for at installere programmer, anbefaler vi at bruge "bærbare" versioner af browsere. De kræver ikke installation på en computer og arbejder med enhver disk eller dit flashdrev: Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Bare fakta

Senere versioner blev oprettet

9 og 10 forventes den næste version af Internet Explorer snart.

Explorer 8 stoppede sin støtte

og anbefaler at installere nye versioner af din browser.

Aution! Du bruger den forældede browser Internet Explorer 8

Dette websted er bygget på avancerede, moderne teknologier og understøtter ikke Internet Explorer version 8.

Det anbefales, at du vælger og installerer nogle af de moderne browsere. Det er gratis.

IE8 til en anden?

Browser Internet Explorer 6 er ikke bare en browser i den gamle version, det er en forældet browser! Det kan ikke give alle muligheder, der kan gives af moderne browsere, og arbejdets hastighed er flere gange lavere! Internet Explorer 6 kan ikke vise de fleste websteder korrekt.

Brug af IE8 er potentielt farlig. Virus og svindlere kan få

adgang til din computer throe brug

af denne browser.

Versioner Nr.8 og Nr.9 var

frigivet og tilgængelig senere.

Den næste version forventes snart.

Internet Explorer 8, har stoppet supporten til IE8 og anbefaler at installere en ny version af Microsoft-browseren.

Køkkener fra massivt træ

Køkkenet er lavet af aske træ dæk. Træets billede blev omhyggeligt udvalgt for at opnå en lav radial struktur. Køkkenfacader blev malet med fem forskellige farver i en bestemt rækkefølge

opstilling møtrik stål

Elite køkken, det kombinerer en kombination af et solidt udvalg af valnød, stålsprøjtning, dyre belægning. Dekorative cirkler af rustfrit stål er monteret i bordpladen.

Køkkenet er lavet af MDF med hvid emalje og massiv eg. Køkken top - granary gammel eg. Også lavet af egindsatser i form af hylder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

58 − 57 =