30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elite indretning af lejligheden

Elite indretning af lejligheden

3 måneders hosting som gave!

 • Vil du ændre din vært?

  Præsentere saldoen på kontoen

 • 50% rabat

  på Xeon E3 og Xeon E5 Start servere!

 • Placer dit websted i timeweb

  Shared Hosting

  Dedikeret server

  dedikeret server

  Adresse: 196084, Rusland, Skt. Petersborg,

  Str. Zastavskaya, 22, bygning 2, tændt. А, 8 etage

  Elite lejlighed design

 • Indretning af elite lejligheder

  I den moderne verden kræver mange mennesker en professionel designer, der designer et interiør, der opfylder rummets ejere i alle henseender. Det kan være en stue eller kommerciel, stor eller lille, under alle omstændigheder, reparation og afslutning, det skal udføres klart i overensstemmelse med designprojektet. Lokaler af et vist niveau - dyre lejligheder, mode klubber eller seriøse virksomheder - har brug for et elite design.

  Ejere af lejligheder, der har brug for et stilrent design af høj kvalitet, tilbyder vi at gøre dig bekendt med kataloget af elite design lejligheder og vælge selv de mest ønsket.

  At erhverve et elite design projekt, kan du være sikker på at det vil opfylde alle eksisterende krav til et topniveau interiør. Lejligheden er indrettet i overensstemmelse med det, kan vi trygt invitere de vigtigste gæster, vil de blive glædeligt overrasket over den stilfulde og elegante indretning, og helt sikkert vil blik til dig endnu.

  Dette design gør det straks klart, at beboere i lejligheden har en følelse af stil, smag og viser også en vis grad af materiel rigdom. Hvis det er vigtigt for dig, at dit hus gør et specielt indtryk, så har du brug for et eliteindretning.

  Remodeling af elite lejligheder

  Ofte i en ny lejlighed kan du møde et standardlayout, der findes hos mange andre mennesker. For at designet skal være mere sjældent og usædvanligt, anbefaler vi, at du redigerer og differentierer lejlighedenes værelser på en anden måde. For at gøre dette skal du have et designprojekt med en ombygning, der passer til din lejlighed.

  Der er flere muligheder for ombygning i lejligheden:

  1. Kombination af to eller flere værelser i et. Denne teknik bruges ofte i sammenhængen af ​​køkkenet med rummet for at opnå en rummelig stue med spisestue. Denne mulighed er helt moderne og giver dig mulighed for at modtage gæster på værelset beregnet til dette, mens de ikke behøver at gå fra spisestuen til stuen og ryggen. Højdepunktet i dette værelse kan laves en pejs eller hjemmebiograf.
  2. Nedrivning af alle partitioner og deres placering i overensstemmelse med en ny designplan. Hvis du blev forelsket i en af ​​indretningsprojekter, men i din lejlighed værelser er placeret helt anderledes, så fortvivl ikke: kan du altid redo layoutet til din smag.
  3. Oprettelse af et åbent rum i en lejlighed, ikke zonet på vægge, men på anden måde. Denne mulighed er temmelig usædvanlig, men bruges også i store lejligheder. Hvis flere vægge nedrives, og det resulterende rum er afgrænset af farve, materialer eller skærme, vil en meget fashionabel udgave af stuen vise sig. Dette værelse kan trimmes, for eksempel i loftet stil, for hvilket der kræves en stor åben plads.

  Før du foretager nogen ombygning, skal du læse lejevæggenes plan i dit hus og få tilladelse til at ændre layoutet. Husk, at det ifølge loven er forbudt at nedrive bærende vægge, da de er nødvendige for sikker levetid i huset. At ødelægge de bærende vægge i lejligheden (eller endda bare lave en åbning i en sådan mur), vil du sætte hele lejligheden i fare for at falde sammen, så du kan ikke gøre det under alle omstændigheder.

  Designet af det indre af elite-lejlighederne kan opfyldes helt anderledes, udført i en række forskellige stilarter. Valget af design stil bliver bredere når det kommer til en rummelig rummelig lejlighed, så i tilfælde af en elite lejlighed, kan du overveje absolut alle muligheder.

  Først og fremmest, er du nødt til at beslutte, hvad form for indretning er tættere på dig - hvad enten det moderne kantede monokrom minimalisme, eller måske barsk, rig og frodig klassicisme. For at gøre det nemmere for dig at bestemme mindst retningen, lad os overveje de vigtigste grupper af design stilarter.

  Traditionelle stilarter. Sommetider kaldes sådanne stilarter historisk, det er fordi de tager deres oprindelse for flere århundreder siden, da de stadig var stilarter af arkitektur. Fælles funktioner og funktioner i disse stilarter:

  • klare kanoner;
  • pragt og elegance;
  • luksus og rigdom;
  • rummelige værelser, højt til loftet;
  • en masse små detaljer.

  Moderne stilarter. Disse stilarter er ret unge og for det meste rettet mod at holde så langt væk fra de traditionelle stilarter. I stedet for pragt og luksus demonstrerer de enkelhed og tilbageholdenhed. På samme tid, for indretningen i sådanne stilarter, er der brug for enkle ting, men de skal afspilles interessant og usædvanligt. De særlige kendetegn ved dette design er:

  • Rette linjer og geometriske former;
  • monokrome farver;
  • glatte og ensartede overflader;
  • mangel på mange små elementer;
  • brug af husholdningsartikler som tilbehør
  • glans er muligt, men der skal ikke være nogen genskin overalt.

  Etnisk-stilarter. Denne gruppe af stilarter kombinerer helt forskellige typer af interiører, i modsætning til hinanden. Men de er relateret i betydning: Etno-stil er en samling af kulturelle elementer af et bestemt folk, deres symboler, deres traditionelle husholdningsartikler og tilbehør. Det kan være svensk stil, japansk stil, mexicansk stil mv. Hvad forener dem er, at de efterligner det indre af et hus i en bestemt lokalitet. Hvis du er en amatør, for eksempel orientalsk kultur, så kig på de japanske og kinesiske stilarter. Hvis du er tiltrukket af cool, lavmælt farver og en beskeden atmosfære, skal du være opmærksom på skandinaviske stilarter.

  Køb et design projekt til en elite lejlighed

  Elite lejlighed design er en garanti for stil, status, elegance og raffinement. Uanset hvilken stil du vælger - futurisme med allestedsnærværende elektronisk kontrol af alle mekanismer eller traditionel rustik stil med ru stoffer og massive enkle møbler, vil elitedesign altid være mærkbar. Vælg et af de foreslåede projekter eller kombiner flere projekter i en, og din lejlighed bliver ikke bare et smukt billede fra bladets side, men også et praktisk, praktisk og funktionelt sted for permanent ophold med et unikt design. Projekter på vores hjemmeside kan du købe billigt, og nogle - helt gratis at downloade.

  Webstedet Interior For Me er en samling af færdige designprojekter til lejligheder og værelser. De er skabt af professionelle designere - begyndere og erfarne mestre. Nogle projekter er allerede implementeret: Du kan gentage dem eller supplere dem med dine ideer. Den anden del er en unik løsning, der afventer workshop implementering.

  Her kan du få ideer til design af en elite lejlighed. Det er meget billigere og hurtigere end at bestille et individuelt projekt.

  Hvad er designet af en elite lejlighed?

  Under elitenes design af lejligheder forstår vi projekteringsprojekter i store rum, der bruger de mest kvalitetsmaterialer. De beregnes hvis ikke i århundreder, så i årtier. Materialer supplerer interiøret fra de berømte designere og fremragende møbler. Dette omfatter også usædvanlige designløsninger: kunstneren giver ofte sig et dristigt trin, hvis det ikke er begrænset i midler.

  Sommetider er "elitisme" en komplet asketik, fraværet af unødvendige detaljer, et minimum af lyse farver. Tillad dig selv harmoni af farve og plads har ikke råd til alle. I almindelighed afhænger betydningen af ​​ordet "elite" helt på dig. Vi kan kun tilbyde et par ideer.

  Harmonitet, elegance og atmosfæriske forhold er uundværlige betingelser for hver af dem.

  • Undersøg så mange projekter som muligt: ​​Jo flere lejligheder du ser, jo mere interessante ideer finder du. De kan kombineres og suppleres, hvilket skaber et unikt design.
  • Begræns ikke rummet i rummet: Jo flere løsninger du ser, desto lettere vil det være for dig at forestille dig billedet af den fremtidige lejlighed. Se efter interessante farve løsninger, objekter, layout muligheder, materialer.
  • Hvert projekt indeholder et sæt af nødvendige tegninger, 3D-billeder af interiøret og et bord noteringsmateriale (artikler og mærker). For at få projektet helt, skal du købe det og downloade det i din konto efter registrering. Siden har også gratis projekter.
  • I materialetabellen kan du finde dit yndlings tapet, møbler, andre indvendige emner. Dette er de meget ting, der er afbildet i projektgalleriet. Ved artiklen og navnet er det let at finde en butik, hvor de sælges.
  • Du kan implementere det downloadede projekt helt eller bruge dets del. Vær opmærksom: På stedet er der sektioner "Værelser" og "Elementer", hvor der opsamles løsninger til forskellige hjørner af lejligheden. For eksempel til en arbejdsplads, spisestue eller tv-zone.

  Vælg klare projekter til Interior For Me: Der findes dusinvis af muligheder, som er fyldt med forskellige stilarter og genstande.

  Optimering og markedsføring af webstedet - Real web

  Elite interiør design

  Begrebet "elite interiørdesign" optrådte ret for nylig, men gik ind i moderne folks liv meget, meget fast. Denne måde at ændre huset på er den dyreste af mulighederne. Det indebærer globale ændringer, meget høj kvalitet og komplekst arbejde, brugen af ​​de nyeste byggematerialer, møbler og udstyr. Det er baseret på ideer, som ikke kun er vanskelige at oversætte til virkelighed, men også ikke bare forestille sig.

  Komplekse designintentioner gør ethvert værelse til et individuelt rum, hvilket er meget svært at finde analoger. I verden er der mange muligheder, der allerede anses for at være unikke, de falder ind under dette koncept, fordi de svarer til alle funktionerne. Det er vigtigt at sige, at det ikke er så nemt at oprette et sådant interiørprojekt, så det er bedre at lære detaljeret, hvordan det skal være.

  Det skal bemærkes, at udformningen af ​​det indre af elite-lejligheder først og fremmest er brugen af ​​ikke-standardiserede ideer og løsninger. Det vil altid afvige fra budgetmuligheden, idet alle elementer i indretningen vil koste en stor sum penge.

  Forskellen vil være i den kendsgerning, at hvert øjeblik for registrering vil blive gennemtænkt til mindste detalje. I stigende grad udføres et sådant interiør kun inden for de mest moderne stilarter. Det er sjældent, der beslutter at formalisere sit hjem ved at tage den klassiske stil som grundlag, da det ikke er nemt at introducere moderne innovationer i den.

  Derfor, hvis du drømmer om at skabe dit unikke rum i form af et dyrt og meget smukt interiør, bør du vide, hvordan det kan se ud. Vi præsenterer din opmærksomhed et billede af, hvad et elitindretning kan være i en stor lejlighed. Hvert foto er et eksempel, der kan tages som basis og suppleres med personlige og individuelle detaljer.

  Det skal huskes - jo mere plads, jo flere muligheder. Ifølge denne formel bygges og formes indretningen af ​​elitehuse og hytter. I tilfælde af hvor rummet har et stort område, kan du indse og flere ideer.

  I denne situation er der intet umuligt for dig, fordi dimensionerne af møbler kan være store, og i stuen kan du installere selv et poolbord. Der er mange måder at implementere dette projekt på, du skal blot identificere de vigtigste elementer.

  Elite interiørdesign kan karakteriseres af ordene:

  • luksus;
  • skønhed;
  • forfining af alle detaljer
  • maksimal rimelighed
  • uden skyld;
  • individualitet.

  Dit hus kan blive så smukt og ekstraordinært som i billedet, at mange vil misundne en sådan skønhed. Trods alt ligger kernen i hver ide ikke kun dine ønsker, men funktioner og præferencer; mange elementer er skabt under hensyntagen til naturen og vanerne hos ejeren, farver og nuancer - vælges kun efter din smag. Faktisk er ejeren af ​​lejligheden lovgiver for alle transformationer og transformationer.

  Den stil du vælger vil være optimalt tilpasset dine ønsker. For eksempel, hvis du foretrækker familieaftener ved pejsen - du kan dekorere alt i stil med en hytte, vil det være den mest optimale løsning. Når, for dig, overdreven glans og lysstyrke er uacceptable, så skal du bevæge dig væk fra barok- eller imperiumstrømmene. For dem, der har en speciel raffinement og er kreative i naturen, kan der skabes et fantastisk luksusindretning i Provence stil.

  Husk at elite design er en behagelig start og slut på dagen, det er en mulighed for at leve smukt og føle sig godt tilpas.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  + 26 = 35