30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elite indgangsdøre

Forskelle i elite indgang strukturer fra konventionelle døre, funktioner

Den personlige plads for hver person begynder præcis, hvor hoveddøren til boligen lukker. Selvfølgelig vil jeg have produktet til at opfylde kravene og status. Derfor opstår spørgsmålet, hvad er eliten indgangsdøre til lejligheden, og hvad er forskellen mellem de sædvanlige og luksuriøse muligheder?

Eksklusive pansrede døre

Først og fremmest er elitestålets indgangsdøre funktionelle og rige på udseende, og kun derefter omkostninger. Hvert sådant design er lavet i henhold til den enkelte skitse af designeren. Alternativt kan du selv forberede billedet af modellen, og fabrikanten vil allerede tage vare på produktet for at se præcis som krævet af kunden.

Klassificering af input strukturer

Alle yderdøre adskiller sig i deres funktionalitet. Bemærk, at sådanne produkter ikke kun omfatter indgangen, men også balkonstrukturen. Om disse produkter i dag går det ikke, så lad os overveje indgående strukturer og deres sorter. Første division er baseret på åbningsmetoden:

 • svingende - den mest almindelige mulighed for boligbyggeri;
 • Swaying - bruges i busstationer og administrative bygninger;
 • Roterende - bruges på steder med en livlig strøm af mennesker.

Inputstrukturer klassificeres og afhænger af det anvendte materiale. Armored døre er lavet udelukkende af stål eller er foret med naturligt træ. Den første type produkter har ikke et attraktivt udseende, selvom de andre parametre ikke er ringere end "træmodellerne".

Afslutning af elite indgangsdøre til en lejlighed til træ

Faktoren for antallet af lærred er også vigtig. Så er der produceret enkelt- og dobbeltdøre. Elite stål indgangsdøre kan have to elementer, hvis det kræves af åbningens dimensioner. Ellers er det ikke hensigtsmæssigt og uacceptabelt at montere et sådant system. Afhængig af åbningens bredde har tofeltversionerne forskellige størrelser af lærred. Hvis strukturens vinger ikke er lige store, så kaldes sådanne produkter sesquioxider.

Selve boksen er anderledes. Dens kvalitet er direkte relateret til den anvendte profiltype. Vigtigt i denne henseende og metoden til installation - vnakladku udenfor eller i et andet område af døren. Antallet af ankre klassificerer ikke denne eller den pågældende model, men deres tal angiver vægten af ​​de købte produkter.

Hvis der er en samtale om eksklusive indgangskonstruktioner, er det her sædvanligvis betegnet pansrede stålindgangsdøre. De er trimmet til ædle træ, hvilket øger omkostningerne ved sådanne modeller. Disse døre tilhører kategorien elite ikke kun på grund af de høje omkostninger, men også på grund af følgende egenskaber:

 • praktiske;
 • høj styrke af stål;
 • pålidelighed af design
 • højteknologisk beskyttelse;
 • komfort i drift;
 • flot udseende;
 • lang levetid.

Elite indgang metal døre

Et særpræg ved disse produkter er, at de er lavet af tykt stålplade. Som et alternativ anvendes en buet profil med yderligere ribber. Stålets tykkelse overstiger således 2 mm. Dette giver et højt sikkerhedsniveau. Den interne påfyldning er lavet af ikke-brændbare materialer. Fordi en sådan varmelegeme vil tillade modellen at modstå udbruddet af ild i lang tid i tilfælde af fare.

Lad os sige et par ord om yderligere elementer af elite input strukturer. Der skal lægges særlig vægt på hængslene, som er udstyret med specielle antisektioner. Sådanne detaljer er på vagt for sikkerheden af ​​boliger, hvis uønskede ønsker at komme ind i lejligheden. Eksklusive elite døre er udstyret med pansrede overlays nær markiserne. Dette øger også sikkerheden. En sådan indretning tillader ikke, at hængslerne skæres gennem metalhængslerne fra monteringsstederne.

Canopies af pansrede døren

Vigtigt! Elite døre er udstyret med ekstra beskyttelse inden for dørhåndtaget og direkte låsemekanisme. Her bruger fabrikanter også pansret foring, der forhindrer indtrengere i at åbne jerndørene, uden om forsvaret.

Elite metalstrukturer og andre døre til en lejlighed adskiller sig ikke i deres design. Kernen i hver model er en rektangulær krop med interne stivere. Stålrammen svejses til rammen af ​​produktet fra ydersiden og indersiden. Alle modeller er monteret i dørkarmen, monterede hængsler, som "holder" bladet på vægten. I dette tilfælde kan forskellige modeller indeholde følgende dele og bestå af sådanne materialer:

 • æsken;
 • dørblad
 • anti-flytbare stifter, skure;
 • gummi sæler, trim hjørne;
 • lodret bolt.
 • yderligere elementer: kilehul, ventil;
 • inde er en varmelegeme: mineraluld, polystyren.

Et vigtigt element i sikkerhed er låsen. Moderne eksklusive metalindgangskonstruktioner er låst fra tre sider. I folket kaldes et sådant design "krabbe". Eksperter klassificerer også et lignende låsesystem, som en lås med glidebolte. Sådanne løsninger er mere pålidelige end andre muligheder.

Den version af den eksklusive dørkonstruktion

Afslutningen af ​​den yderste del af lærredet kan være anderledes. Samtidig anses den dyreste for at være naturlig træ, pulverlakering. Indvendig er de eksklusive designs hule, monolitiske, men indeholder oftest mineraluld, hvilket forbedrer indgangenes lydabsorberende og opvarmningskarakteristika. I rollen som varmeisolering og lydabsorber anvendes basaltuld, polyurethanskum også. Men klassisk glasuld anvendes ikke af moderne producenter.

Indgangsdøre af metal, der tilhører eliteklassen, fremstilles under hensyntagen til brugernes overdrevne krav. Samtidig er alle detaljer i designet vigtige, fordi de alle sammen skaber en udelelig mekanisme. Lad os overveje hver enkelt komponent separat:

 1. Dørblad. Eksternt ark af et eksklusivt produkt spiller en stor rolle. Dette er et visitkort til boliger, og kvaliteten af ​​stål er ansvarlig for sikkerheden. Det ydre ark gør nøglesystemet sikrere, beskytter det mod indbrud og er ansvarlig for indgangenes integritet.
 2. Låsemekanisme. Selve slottet er det sårbare sted for produktet. Elitørene er dog karakteriseret ved en pålidelig konstruktion af låsemekanismen. Låsen er beskyttet af rustningsplade, hvilket vil komplicere opgaven med ubudne personer, der måske forsøger at komme ind i lejligheden.
 3. Dørhængsler. Funktionaliteten af ​​strukturen og slagtilfælde afhænger af denne detaljer. Brug af dette element er fyldt med dårlig åbning af indgangsdørene.
 4. Dørkasse. Det er forskelligt fra den sædvanlige modstand mod mekanisk stress. Det har to eller flere ankre, afhængigt af den pansrede dør.

Slottet af eliten døren

Ikke mindre vigtigt er udseendet af dørstrukturen. Udseendet skal tiltrække opmærksomhed, men på samme tid gøre det klart, at dette er et dyrt og sikkert system. Elite modeller adskiller sig, fordi de er skabt på en individuel skitse. Derfor kan den anden sådan konstruktion næppe findes.

Alle ovennævnte krav er opfyldt, for eksempel de elite moderne indgangsdøre Comtur. De er en højkvalitetsprodukter fra den tyske producent. Andre elite mærker: Italian Dierre, Austrian Topic; Russiske døre Lewis mv.

Det er værd at forstå, at disse er elitdesign - udformningen af ​​designdesignet, den storslåede ide om indretning. Sådanne produkter inspirerer tilliden til husets ejere, hvilket afspejles i modellenes eksterne overlegenhed over andre, øget sikkerhed og funktionalitet.

Metal tredobbelt konturdør er en høj konstruktion.

Elite indgangsdøre er en egenskab af et sommerhus. Og ikke.

Enhver bygning har en indgang. Som regel til registrering.

Leder du efter en input struktur til dit hjem, alle.

Ingen kommentarer eller anmeldelser endnu, men du kan forlade din.

Elite indgangsdøre

Entré elite døre, deres fremstilling og realisering er de vigtigste forretninger i Doorstreet. Vi har en moderne produktions- og teknisk base, udstyret med udstyr af høj kvalitet. Alt personale har de relevante kvalifikationer og omfattende erhvervserfaring. Alt dette sammen gør det muligt at producere jerndøre af fremragende kvalitet og i overensstemmelse med alle de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Vi forbedrer løbende arbejdsmetoder og bruger de mest effektive teknologier. Kontrollen over produktionen foregår i alle faser - fra valget af råvarer til forsendelsen af ​​det færdige produkt. Tilgængeligheden af ​​egen produktion gør det også muligt at gøre indgangsmetaldøre til ordre under hensyntagen til de nødvendige størrelser og designfunktioner.

Sortimentet af produkter er ret omfattende. Derfor er vi sikre på, at vi vil kunne tilfredsstille selv de mest raffinerede smag og høje krav. Et særligt sted i vores katalog er besat af hvide elite døre. De er kendetegnet ved den klassiske renhed af linjer og adel af farve. Smedede elementer og glasindsatser understreger den udsøgte stil og giver hele strukturen elegance og lyshed. Dette er en win-win-mulighed, der passer perfekt til den overordnede stil i dit hjem eller kontor.

Fordele ved elitørene Doorstreet

 • Højkvalitetsprodukter, kontrol på alle produktionsstadier.
 • Styrket styrke og tyverisikring af strukturen.
 • Høj grad af varme og lydisolering.
 • Et bredt udvalg af efterbehandling materialer og dekorative elementer.
 • Muligheden for individuelt valg af låsemekanismer.

Salg af elite ståldøre

At være et produktionsselskab, vi kan justere mængder og vilkår for fremstilling af elit døre, samt sætte vores egne priser. Det betyder, at vores virksomhed tilbyder gunstige betingelser for sine kunder. På os kan du altid købe elit ståldøre til de bedste priser. Vi udfører både detailhandel og engros af vores produkter. Derfor er vi interesserede i at etablere gensidigt fordelagtigt samarbejde løbende.

Ved gentagne ordrer og store mængder tilbyder vi individuelle rabatter. Der er altid forskellige handlinger og specialtilbud, der giver os mulighed for at købe vores produkter til en attraktiv pris. Listen over vores tjenester omfatter også levering og professionel installation i Moskva og Moskva-regionen. Deres omkostninger er allerede inkluderet i detailprisen. Når du køber vores elite metal døre "nøglefærdige" - Garanti op til 5 år!

Elite DOORSTREET døre fra producenten - smuk, pålidelig og rentabel!

Sortimentet af Dorstreet-produkter blev præsenteret i april på udstillingen "Mosbuild-20139quot ;.

Nye elite døre med 3D fotoprint venter allerede på deres kunder!

Dorstreet selskabets hjemmeside begynder at fungere!

Zhenya I.

Jeg elsker, når huset er varmt, hyggeligt og smukt. Ved at vælge en god hoveddør stoppede jeg på denne site-directory. Har arrangeret alt: og prisen, og et udvalg af modeller og varianter af møbler. Støj og varmeisolering er også på højeste niveau. Hurtigt bragt, installeret om en halv dag. På døren og låsen gav deres garanti, som nu er meget sjælden. Kort sagt, jeg er tilfreds med valget.

> "title =" >> "class =" r_quot "/>

 • 25. juli 2013

  Anton Ivanchenko

  Jeg besluttede at købe en ny indgangsdør til mine forældre i deres landsted. Jeg ringede her, fortalte om alle nuancer og mulige yderligere beskyttelsesforanstaltninger. Jeg valgte døren udefra med en fræsning til farven på huset, inde med et spejl. Forældre var virkelig glade for gaven, nu er deres hus blevet en rigtig fæstning.

  > "title =" >> "class =" r_quot "/>

 • 22. juli 2013

  Vladimirova

  Troede aldrig at købe en hoveddør fra metal - det syntes at den sædvanlige dør, der installeres selv under opførelsen af ​​huset, er i stand til at forsvare sine funktioner. Men en gang blev vi røvet, og spørgsmålet om køb blev bestemt af sig selv. De besluttede ikke at spare på sikkerhed: de tog en af ​​de mest "heaped up 9quot; modeller med flere grader af beskyttelse, to låse med rustning plader og en lås. Jeg kunne godt lide valget af overfladebehandlinger, der blev fræset på begge sider.

  > "title =" >> "class =" r_quot "/>

 • Representerer Selskabet på internettet som en platform for bekvem visning af oplysninger fra købere og praktisk placering af priser på varer og tjenesteydelser, udstationering af selskabets nyeste tilbud, firma nyheder og kontaktoplysninger.

  Elite indgangsdøre

  Elite indgangsdøre er kendetegn for enhver by lejlighed eller land herregård. Hvis teatret "starter med en bøjle", begynder ethvert rum med smukke indgangsdøre.

  Intens tempo i det moderne liv indebærer en daglig gentagen åbning og lukning af hoveddøren, så det er tilrådeligt at vælge høj kvalitet elite døre i lejligheden, ikke at bekymre sig, at de hurtigt mislykkes, og er nødt til at ændre dem til den nye indgang design.

  Sådanne omslutte systemfolk kaldes den sande udformning af udsøgt smag, demonstration af den materielle rigdom af ejeren af ​​forstæder fast ejendom.

  I øjeblikket er en række elite indgangsmetal døre repræsenteret på byggemarkedet, og originale træmodeller kan også vælges.

  Lad os prøve at finde ud af, hvad der er de vigtigste forskelle mellem konventionelle standardøkonomiske design og elitørdesign. Distinktioner mellem dem fagfolk tildele en masse. For eksempel, når de produceres ved hjælp af forskellige materialer, er der forskelle i designfunktioner, design ydeevne.

  Materiale til fremstilling af elit dørkonstruktioner

  Elite indgangsdøre til lejligheden er lavet af høj kvalitet metal, hvis tykkelse når fem millimeter. Modeller af økonomiklasse er lavet af tyndt metalplade. Det færdige produkt har fremragende æstetiske egenskaber, men styrken af ​​den resulterende hoveddør efterlader klart meget at ønske.

  Tyndt materiale, der er valgt til produktion af inputstrukturen, har meget begrænset funktionalitet og kan derfor ikke garantere ejeren af ​​lejligheden eller husbeskyttelsen mod tyve.

  Elite produkter er lavet af stålplader, så den resulterende konstruktion har en imponerende vægt. Fabrikanter bruger specielle konstruktive systemer, så de færdige produkter kan åbnes og lukkes uden særlige problemer.

  Derudover har elitets indgangsdøre til et landhus en høj grad af beskyttelse mod hacking. Lignende egenskaber findes ikke i træanaloger, det er digteren, der forsøger at installere dem kun inde i hytten.

  Blandt de mange fordele ved elite metal døre kan også skelnes og brugen i deres design af en kvalitetsvarmer.

  Blandt dem kan du identificere mineraluld, uldfiltning, som stables inden i rammen af ​​døren i flere lag.

  Muligheden for en indgangsdør til en premiumklasse indebærer ikke installation af en ekstern lås. Til sådanne blokke bruger fabrikanterne låsemekanismer, der monteres samtidigt på flere punkter i dørbladet. En lignende version af indkapslingslåsemekanismen giver beskyttelse mod uautoriseret hacking af indgangsdøren. Sådanne designs er fastgjort på skjulte hængsler, som også giver dig mulighed for at beskytte sommerhuset eller lejligheden fra tyve.

  Videoen præsenterer funktionerne i elite døre, deres karakteristiske egenskaber, nyttige tips til drift og installation af lignende enheder

  Nogle producenter af elitindgangsstrukturer supplerer deres produkter med specielle blokeringsmidler. Sådanne tilbehør bruges til at sikre, at kluden ikke slæber for skarpt eller ikke åbner hele bredden af ​​døråbningen. Selv håndtagene af sådanne produkter anvendes med en speciel "hemmelig" 9raquo, og derfor kan man efter en enkelt tryk ikke åbne døren, men denne mekanisme virker først efter det andet tryk.

  Dørblokkene af elitypen har andre karakteristiske træk. De består af to ark af højeste kvalitet stål, en pålidelig og tæt isolering placeret mellem dem. Hvis der i standardblokke kun anvendes to låse, kan der i elite modeller være fra tre til fem af dem. Desuden er der i konstruktionen af ​​premium-class dør peephole installeret, der er en klokke.

  Der er betydelige forskelle i designet af førsteklasses døre. Producenter tilbyder flere muligheder for efterbehandling eliten døre er installeret ved indgangen til det hus på landet, en by lejlighed, for eksempel, den oprindelige form for har en struktur, hvor den træpaneler. De er lavet af en række dyre træ, så de har et fantastisk udseende, anses af fagfolk som den bedste mulighed for at dekorere premium input strukturer.

  Udover naturligt træ bruges huden til at dekorere indgangskonstruktionerne, vælge en ikke-polymer erstatning i stedet for et naturmateriale.

  En interessant variant af indretningen vil være brugen af ​​metal overlays, som har et originalt relief mønster.

  Professionelle anbefaler ikke at gemme på input strukturer. Valg af elite metalvarianter, der har fremragende tekniske og operationelle egenskaber, du får garanti for pålidelig beskyttelse af dit hus mod hacking.

  På hvilke parametre anbefales det at være opmærksom på fagfolk i udvælgelsen? Ud over kvaliteten af ​​det stål, der anvendes til produktion, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​låsemekanismen, beslagene samt ydersiden af ​​dørkonstruktionen. Ved korrekt installering og vedligeholdelse vil metaldørene i lang tid være en pålidelig beskyttelse af huset eller lejligheden.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 7 = 2