30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elf Garderobe

Garderobe Elf - de vigtigste elementer.

Elf påklædningsværelse Dette er en designer til voksne, der skal udforme et minimum af værktøjer og indsatser, i modsætning til fremstilling af skabet med egne hænder, er det nok at lære bekendtskabet at montere klædeskabet Elfa.

Officiel forhandler af produkter Elf i Kaliningrad http://elfa39.ru/.

De vigtigste elementer i omklædningsrummet er vist nedenfor i diagrammet, så vil vi se nærmere på alle elementer.

1. Bæreskinne - fastgjort vandret til væggen, flere detaljer om fastsættelse af bærebjælke til garderobe elf . Længden er 82-195 cm.

2. Monteret føringsskinne - monteret på understøtningsskinnen, er der ikke behov for yderligere fastgørelse med hængsler på væggen. Ledernes længde er 90, 120, 153, 200, 230 cm.

Vægguide, der er fastgjort til væggen og ikke til skinnen, fremstilles i længder på 31,6, 63,6, 96,6, 127,6, 160, 191,6, 223,6, 240 cm. Guiderne giver dig mulighed for at hænge uden binding til skinnen hylder, kurve på væggene.

3. Beslag til hylder - fastgjort til gardinstangen. Beslag er både til ledningshylde og til hylde fra spånpladen. Beslag til flanger af spånplader med bredde på 12,17,22, 32, 37, 47, 57 cm. Beslag til trådhylder med en bredde på 32, 42, 51 cm.

Konsol til en trådhylde.

Beslag med krog og rille til ophængning.

Konsol til hyldeflise 47 cm koster 250 rubler. Konsol til en kabinethylde 42 cm koster 250 rubler. Der er varianter af beslag med en krog og en rille til en ophængsbeslag.

4. Trådhylde - fastgjort til beslagene. Trådhylderne fremstilles i dybder på 30, 40, 50 cm og en bredde på 60, ​​90, 121, 181 cm.

5. Tegningsramme af kurve - En finmasket eller almindelig kurv er anbragt i rammen. Kurven installeret i en sådan ramme kan skubbes ud.

6. Lille trådkurv - Gitteret i denne kurv er meget lille, du kan gemme små genstande. Denne kurv kaldes også mesh kurv. De producerer også 1,2, 3 skinner og bredder på 35, 45, 55 cm. Små kurvekurve er omtrent dobbelt så store som almindelige kurve, to dybder på 54 cm og 44 cm i overensstemmelse med dybden af ​​stativet.

7. Buksebukserne er fastgjort til beslagene, den er trukket ud, hvilket er mere bekvemt end det faste bukseben.

8. Hyldekurv - en kurv med lave sider, fastgjort på parentes, egnet til opbevaring af alle mulige små ting. Kurvenes hylder sælges i bredder på 60, ​​90 cm og dybder på 30, 40 cm.

9. Mesh kurv - udtrækskurv, monteret i racket. Kurvene er produceret på 1, 2, 3 skinner, 25, 35, 45, 55 cm brede, dvs. på tværs af tværbjælkens bredde. I dybden af ​​2 typer kurve - standard 54 cm og såkaldt mini - 44 cm højde 80.180.280 mm.

10. Suspension til stangen - fastgjort til beslaget nedenunder holder stangen på plads.

11. Stangen til skuldrene - der er forskellige længder af stangen, installeres i stangstøtterne.

12. Sidevæg til kurve - Elfa lader sidevægge af forskellig højde og dybde ud, det er muligt at opnå den ønskede højde ved at forbinde sidevæggene ved hjælp af T-tværstænger. Siden af ​​stativet er 4 skinner med en højde på 44 cm, 7 skinner 74 cm i højden, 10 cm høje med en højde på 104 cm. Sidene producerer en standarddybde på 54 cm og en mini version med en dybde på 44 cm.

13. Crossbars - til at forbinde siderne af stativet med hinanden. Lav en tværbjælkebredde på 25, 35, 45, 55 cm. Pakken består af 4 stk. L og T tværstænger.

14. Sko - fastgjort direkte til gardinstangen. Indstil den ønskede mængde i højden.

15. Hylder til sko / flasker - enheden er udtrækket, den er monteret i stativet, ligner udtrækskurverne. Hylderne er tilgængelige i bredder på 25, 35, 45, 55 cm til et stativ med en dybde på 54 cm.

Men dette kan naturligvis ikke alle omklædningsrummet suppleres med mange tilbehør, der gør brugen af ​​Elfa garderoben mere praktisk.

Vi vil diskutere mere detaljeret tilbehør fra Elfa.

Tilbehør, der udvider mulighederne i Elfa garderobeskabet.

Stangholderen er en stativstang. Holderen gør det muligt at fastsætte stangen mellem hylderne, mellem væggene og også mellem væggen og stativet.

Indtrækbar sko giver dig mulighed for at opbevare op til 9 par sko.

Bøjle til sko, fastgjort på hængslede skinner. En god løsning til ordnet opbevaring af sko.

Indtrækbar bar til bøjler, gør det muligt at placere bøjler med tøj i parallel garderobe, der også bruges til lavt skåle af coupe.

Ben til stativet, hvis du ønsker at beskytte gulvet mod skader, når du flytter stativet. Sættet af ben, som reference, koster 96 rubler. Benene er indstillelige i højden, hvilket hjælper, når du monterer stativet på ujævne gulve.

Hjul til stativet. Takket være hjulene kan racket let flyttes, flyttes.

Universal krog, du kan hænge noget.

Cover af spånpladen, som lukker toppen af ​​stativet med kurve.

Fokus for bøger giver dig mulighed for at organisere opbevaring af bøger, mapper med dokumenter, en fremragende tilføjelse til brug på kontoret.

Hylde til skiver, fastgjort direkte til gardinstangen.

En stop til kurven, som forhindrer kurven i at falde, hvis forlængelsen mislykkes.

Universal skinne, som gør det nemt at glide ud kurven.

Klemme til montering af en hylde mellem to stativer.

Sidekurven, som er fastgjort til stativet til kurven, og kan også fastgøres til væggen.

Indtrækbar skinne, som giver dig mulighed for at skubbe kurven, f.eks. Med vaskemidler.

Systemet af kurve til døren. Du kan også placere på væggen og placere på guiden kurv for at gemme små ting.

Fotoelementer i garderobeskabet Elf fra webstedet http://www.elfarus.ru/.

Brug af elementer i garderobeskabet Elf i kombination med tilbehør giver dig mulighed for at skabe mange kompositioner til opbevaring i garagen, vaskerum, spisekammer og selvfølgelig i omklædningsrummet. Især det er velegnet til alle møbler elskere, loft-stil design.

Overvej eksempler på kompositioner fra Elfen.

Organiseringen af ​​opbevaring i vasken ved hjælp af Elfen er særlig vigtig under forhold med høj luftfugtighed. Mesh hylder og kurve giver dig mulighed for at placere vaskemidler, organisere opbevaring af snavsede og rene tøj.

Hvor ellers placerer Elfens elementer ikke som en garage, hvor mange værktøjer, haveværktøjer, reservedele. Elfa tilbehør tilbehør i layout med elementer af Elfa classic giver dig mulighed for elegant at organisere opbevaring af hele denne sort.

Ligesom at lave mange lagre, er der et værelse under spisekammeret, Elf er en fremragende og enkel løsning til opbygning af lagerplads til lagre.

Men det er ikke alt sammen med Elfens hjælp, du kan organisere opbevaring i butikken og endda på kontoret, for i Elfs arsenal for dette er alt der, vi beundrer billedet nedenfor.

Hvis der ikke er nogen penge til at købe en Elf garderobe.

Og hvad hvis der ikke er penge til at købe varer for at skabe en Elf garderobe? På internettet kan du finde budget muligheder for at lave opbevaringssystemer med egne hænder, overveje nogle af dem.

Til fremstilling her som her, er det muligt at fortælle systemer til opbevaring, træ бруски placeret lodret og vandret og fastgjort til en væg anvendes. Vær særlig opmærksom på, hvordan bolde er opbevaret: fire kabler er strammet, hvilket begrænser pladsen, så du ikke kan springe ud af kuglerne.

Den anden mulighed er at lave en skærm med mange gennemgående huller, hvor du kan installere kroge. Skærmen er fastgjort til væggen. På kroge kan du hænge alt fra cykler og sportsudstyr til mange sy tilbehør.

Den tredje mulighed til væggen er monteret skinner, svarende til dem, der anvendes i køkkener til alle former for hængslet tilbehør. I stedet for tilbehør hænger vi flettet kurve, hvor du kan gemme alt: håndklæder, sengetøj, cremer, shampooer, lotioner og andre parfume.

Hvad man skal gøre, købe eller gøre noget med egne hænder, er det op til dig at beslutte.

Læs videre:

1 . Materialer fra fabrikanter.

2. Ny på webstedet vil regelmæssigt blive genopfyldt.

4 . Alt om omklædningsrum.

DESIGNERE

Elfa garderoben er en anerkendt verdensleder på lagermarkedet. Deltag i vores team og brug Elfa lagringssystemer i dine projekter. Her kan du finde ud af, hvordan indretningsarkitekter arbejder med os.

FRA INSTALLATIONER

Få en ide om vores evner og produkter af høj kvalitet ved at se på billeder fra installationerne. Vis dine kunder eksempler på løsninger til skabelse af garderobeskabe og garderobeskabe. De nødvendige tekniske oplysninger findes i afsnittet Dokumentation.

dressing

Benyt vores gratis online 3D designer garderobe. Hvis du selv vil prøve at designe din egen garderobe eller få en ide om elfa tilbehør, kan du gøre det på vores hjemmeside.

I sammenligning med andre opbevaringssystemer har Elfa garderobeskabe fremragende kvalitet og holdbarhed. I bekræftelse af dette giver vi en garanti på 10 år for komponenter.

Hvert projekt garderobe eller garderobe kan tage hensyn til alle kundens behov. Erfaringer fra vores specialister hjælper med at identificere disse behov.

På grund af et bredt udvalg af tilbehør i forskellige størrelser og funktioner er den mest effektive pladsudnyttelse, uanset størrelse.

Elfa er det mest berømte lagringssystem blandt kvalitetsgarderobesystemer.

i designprojekter

Hundreder af de bedste indretningsarkitekter i hele Rusland har allerede valgt Elfa som et opbevaringssystem, som de anbefaler til kunden. Elfa passer perfekt ind i ethvert interiør på grund af det rige udvalg af tilbehør, som du kan indse næsten ethvert design af kunden. Når du har installeret et garderobe i dette svenske system, vil du aldrig bekymre dig om kundens utilfredshed med kvaliteten. Arbejde med os kan du vælge det praktiske format for interaktion med vores specialister.

at skabe dørrum og andre korps i klassisk og skandinavisk stil

dekorere åbningerne med dekorative elementer (søjler, forskellige dekorative patches)

udføre levering og installation af designede produkter

Komendantsky udsigter, 4, bygning 2, bogstav A, 2 etage, sektion 214

Elf Garderobe

  • Den eneste elfa-leverandør i Rusland og CIS
  • 8 800 500 12 63
  • 8 495 215 08 08

Hvor kan man købe

fra 1. januar til 31. januar

Gå til bibliotek

Mere om os

Svar på dine spørgsmål

Find den nærmeste butik

garanti, pålidelighed, miljøvenlighed og produktsikkerhed

Kan bruges overalt i huset

Personlig tilgang med et stort udvalg af elementer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 67 = 74