30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elektronisk timerudgang

Elektronisk stikkontakt: Funktionsegenskaber og egenskaber

Begrebet "smart home" omfatter forskellige enheder, der øger komforten af ​​levende rettigheder. En af disse enheder er en stikkontakt (stik med en timer).

En stikkontakt med en timer er en meget nyttig og nem at bruge enhed, der tjener til at automatisere alle dine husholdningsapparater. I denne artikel beskriver vi, hvordan du korrekt vælger og anvender enheden.

Socket-timer er en enhed der kan automatisk tænde og slukke med bestemte tidsintervaller forskellige elektriske apparater eller computerudstyr. Disse enheder skaber mere komfort og sparer energi forbruges.

Især kan de:

 • at skabe et behageligt miljø i huset omfatter varmeapparater til ankomsten af ​​ejerne;
 • Kontrolvarmeanlæg til opvarmning af akvariet eller garagen
 • administrere vandforsyningssystemet til vanding af haven i mangel af ejerne ved dacha;
 • Opret effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​ejerne i et tomt hus for at afskrække indtrengere.

Funktionsprincippet for en enhed med en mekanisk timer består af ved at bruge urmekanismen, som fra tid til anden lukker strømkontakterne. Denne stik kan have op til 96 programmer om dagen. Betjeningen af ​​det elektroniske timerudtag kan programmeres i en uge. 140 programmer kan bruges.

Kredsløbet af en sådan indretning indbefatter den elektroniske og kraftdel. For eksempel for model Freon TM 22 Strømdelen er et kredsløb med et elektromekanisk relæ på 48 V, der er inkluderet i transistorens samler kredsløb.

Når styreenheden modtager en transistor signal fra den elektroniske del, relæet ture. Dens kontakter lukkes eller åbnes, og apparatet er derfor tilsluttet eller afbrudt fra 220 V strømforsyningen.

Kredsløbet drives af en broensretter, som omdanner netspændingen til en konstant. Derudover skal du gemme indstillingerne og sikre stabiliteten af ​​tidgeneratoren et batteri er installeret i enheden.

Elektroniske stikkontakter har følgende fordele:

 • for hver dag i ugen kan et program specificeres, der tager hensyn til værtsens daglige rutine. I en mekanisk model kan et sådant program kun oprettes i en dag.
 • Programmet kan oprettes i flere dage;
 • manglende mekaniske dele og tikkende, som i et mekanisk vækkeur.

 • afhængighed af interne batterier. Hvis batteriet fejler og der ikke er udskiftning, vil modellen af ​​den elektroniske type være uhåndterbar;
 • fraværet i denne model af oplysninger om strømsvigt, fordi timeren virker uanset tilstedeværelsen af ​​ekstern strøm.

Når man vælger den egnede stikkontakt, spilles hovedrollen med det formål, som det vil blive brugt til. I dette tilfælde først og fremmest Det er nødvendigt at estimere apparatets effekt, som vil blive forbundet til et sådant stik, og afhængigt af det, vælg typen af ​​enhed. Størrelsen af ​​strømstikket eller overstrøm Apparatet må ikke være større end deres tilladte værdier, der er optaget i certifikatet for en stikdåse med timer.

For de fleste modeller, der er anført i tabellen, er den maksimale belastning 3,5 - 3,6 kilowatt. Det maksimale tilladte strømmen for dem er 16 A. En undtagelse er modellen Dumi 66989 6, for hvilken strøm og tilladt strøm er henholdsvis 1,8 kW og 8 A.

Et vigtigt spørgsmål er, hvor stikkontakten skal installeres. De fleste af dem skal arbejde inde i huset (grad af beskyttelse IP20). Nogle arter (Primera-Line 1597490), har beskyttelse IP44 og kan installeres udendørs.

Nogle gange kan rollen som tilsyneladende sekundære karakteristika, når man vælger en model, spille en rolle. For eksempel som tilstedeværelsen af ​​en nedtælling eller en tilfældig talgenerator, ved hjælp af hvilken den "utilsigtede" tilkobling af elektriske apparater eller belysning i et landhus eller ved en dacha er simuleret. Det menes at sådanne indeslutninger skaber illusionen om at være i et tomt hus for beboere. I nogle tilfælde kan sådanne egenskaber være afgørende.

Priser på afsætningsmuligheder-timere afhænger af deres egenskaber og mærker. Som du kan se fra bordet, er de gennemsnitlige priser i området fra 640 til 1600 rubler.

Sådan gør du en kompetent erstatning for en gammel ledningsføring i lejligheden med egne hænder, find ud af denne artikel.

Hvad du skal vide, før du tilslutter en dobbeltstik til en enkelt stikkontakt med dine egne hænder, læses i dette materiale.

Konfigurationen af ​​elektroniske afsætninger af forskellige typer er lavet omtrent ifølge samme algoritme.

Inden du opretter en sådan enhed, det er nødvendigt at sikre, at belastningens effekt ikke overskrider den tilladte effektforbrug af stikkontakten.

Derefter skal du tænde enheden og oplade det indbyggede batteri i mindst 14 timer. Derefter ryddes enhedens hukommelse ved hjælp af push-knappen "MasterClear". Nogle gange omtales det som "Reset".

Det første skridt er at indstille den aktuelle tid. For at gøre dette skal du holde tænd / sluk-knappen nede «Ur», udsættes med knapper «Uge», Time og min henholdsvis dag i ugen, time og minut.

Programmerne er konfigureret ved hjælp af følgende algoritme:

 • Tryk på knappen skifte "Timer". Et "On1" billede vises på enhedens skærm. Dette indikerer, at enheden er klar til at installere det første program.
 • Ved hjælp af knappen "Uge" indstiller dagen eller gruppen af ​​dage i ugen. For TM 22 er der for eksempel 16 forskellige kombinationer af ugedage. Kombinationsnummer 1 er alle 7 dage i ugen, fra mandag til søndag. Kombinationer fra № 2 til № 8 omfatter 1 dag - mandag, tirsdag og så videre. De resterende kombinationer omfatter 2 til 5 forskellige dage i ugen.
 • Ved hjælp af knapperne "Time" og "Min" indstiller timen og minutterne for at tænde enheden.
 • Efter at have klikket knappen "Week" gemmer tiden på det første program. Displayet viser "Off 1", hvilket betyder at systemet er klar til at huske off-tiden.
 • Tryk "Time" og "Min" indstiller time og minutter fra enheden.
 • Tryk på knappen "Timer". De indtastede data for det første program gemmes.
 • For de efterfølgende indstillinger er det nok at gentage stykket. 1-6.
 • Husk de foretagne indstillinger gøres ved at trykke på knappen "Clock".
 • Video instruktion hvordan man korrekt programmerer et elektronisk timerudtag:

  Den største fejltagelse ved at vælge en stikkontakt er Forkert estimering af forbrugernes magt, forbundet til denne udgang. Overskride det i forhold til den tilladte effekt af stikkontakten kan føre til, at enheden simpelthen vil brænde.

  For eksempel er der data, der, når de er tilsluttet model TM 22 en induktiv belastning som f.eks. en kompressor, filter, transformator strømforsyningssystem fungerer fejlen ikke for at afbryde den tilsluttede enhed.

  I nogle tilfælde kan stikket brænde. Derfor til skal vælges den induktive belastning mere omhyggeligt stik, og konnektoren 22 til TM omfatter parallelle load balancing kondensator på 0,1 mikrofarad og en driftsspænding på mindst 400 V.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Ul. Zoe og Aleksandra Kosmodemyanskikh, 26 +7 (499) 350-26-73

  Elektronisk timerstik

  Tænd og sluk elektriske apparater og apparater i det ønskede tidsinterval i automatisk tilstand vil hjælpe stikkontakter-timere fremstillet af mange indenlandske og udenlandske producenter i et stort sortiment. Kontrol elektriske produkter driftstilstanden kan udføres både i hjemmet og industrien, husholdnings- og landbrug. Smart hjem systemer, indkørsel, gadebelysning og mange andre uden brug af timerudtag kan ikke forestilles. De giver komfort, og med deres hjælp gjort besparelse på el, som i vor tid er nummer et opgave, samt forbedret elektrisk sikkerhed.

  Elektronisk stikkontakt med en timer i det indre af rummet

  Sockets-timers bruges i vid udstrækning til følgende opgaver:

  • belysningskontrol. I et privat hus eller sommerhus, kan du indstille tiden til og fra lyset eller i de tidlige aftentimer, for at simulere tilstedeværelsen af ​​mennesker i områder af huset om aftenen, tænde lysene under visse timer i akvariet, terrariet, hønsehus, etc. Butikker og store supermarkeder bruger dem til belysning billboards, butiksvinduer og anden lys reklame;
  • kontrol af elektriske apparater og husholdningsapparater. Dette er især fordelagtigt i de faciliteter, hvor to og tre-rate tællere er installeret. Varmeapparater, kedel, klimaanlæg, gulvvarme mv. vil kun fungere på den programmerede tid, hvilket ikke blot vil spare strømforbruget, men vil også gemme udstyret fra overspænding;
  • automatisering af landdistrikterne. Vanding af planter, belysning, opvarmning, ventilation af drivhuse, pasning af dyr og fugle vil blive udført i henhold til tidsplanen, som kan installeres ved hjælp af en stikkontaktur;
  • Automatisering af arbejdet med apparater i industrielle lokaler. Belysning, aircondition, ventilation og varmeforsyning fungerer som et ur på et bestemt tidspunkt.

  Dobbelttasken Expert E-TE-modellen består af følgende hoveddele:

  • boliger;
  • kontrol knapper;
  • stik til optagelse i et stationært udløb;
  • kontrol bord;
  • to afsætningsmuligheder;
  • ledninger, der forbinder elementerne i stikkontakten.

  Intern struktur af udløser-timer model E-TE

  I det tilfælde er der et display til informationsdisplay og et sæt knapper (9 stk.) For at indtaste de nødvendige data:

  1. MASTER CLEAR - data sletning;
  2. RANDOM - annuller funktionen ved utilsigtet aktivering eller indstilling af de nødvendige data;
  3. CLOCK - knappen bruges i kombination med andre knapper:
  • WEEK, HOUR, MIN - for at indstille den aktuelle tid;
  • TIMER - til indstilling af 12, - eller 24-timers drift;
  • ON / AUTO / OFF - for at skifte til vinter eller sommer og vælg timerens driftstilstand;
  1. TIMER - programmerne er indstillet i forbindelse med knapperne WEEK, HOUR, MIN; i forbindelse med CLOCK-knappen udføres en indstilling på 12, - eller 24 timers format;
  2. WEEK - indstiller dag (er) i ugen i forbindelse med CLOCK eller TIMER knapperne;
  3. HOUR - indstiller uret i forbindelse med knapperne og CLOCK eller TIMER;
  4. MIN - indstilling af minutter i forbindelse med knapperne CLOCK eller TIMER;
  5. RST / RCL - annullere programmer eller genoprette annullerede programmer;
  6. LED: Indikation af driftspositionen ON, angiver tilgængeligheden af ​​udgangseffekt, OFF - indikerer fraværet.

  Stikkontakter med en timer er klassificeret i henhold til følgende egenskaber:

  • Kontrolsystem (mekanisk, elektronisk):

  For mekaniske produkter styres arbejdet med en urmekanisme. Indstillingen af ​​tidspunktet for fødning og slukning af spændingen udføres ved hjælp af knapperne på displayet. Ved sådanne udløb er minimumstiden begrænset, det er 15 minutter. Du kan bruge op til 96 programmer om dagen. Den nødvendige tid er indstillet på drejeknappen, og kun så er timeren aktiveret. En anden version af produktet - med mekanismen for udskudt deaktivering. I dette tilfælde er klokkeslættet indstillet, hvormed strømforsyningen slukker (ved at trække ringen ud).

  Elektroniske stikkontakter er udstyret med et display og et sæt nøgler. Den første er til visning af inputdata, den anden er til indstilling af parametrene. Ved hjælp af sådanne enheder kan du bruge op til 140 programmer, hvilket udvider funktionaliteten meget. Hvis du mener, at elektroniske stikkontakter kan bruges ved temperaturer fra minus 10 til plus 55 0 C, bliver det klart, hvorfor valg af stikkontakt med en timer skal give præference for digitale enheder.

  Mekaniske udgange er kun konfigureret til daglig drift, elektronisk kan fungere i både daglige og ugentlige tilstande. Ugentlig tilstand indebærer at tænde og slukke for enheder, enheder og udstyr på ugens dage, hver af disse dage kan afvige fra tidspunktet for tænd og sluk.

  Beskyttelsesgraden af ​​stikkontakter placeres af fabrikanterne på hvert fremstillet produkt. Dette giver mulighed for hvert værelse, herunder fugt - og støvet, at vælge produktet af det ønskede design. Jo højere IP, jo mere pålidelig beskyttelse mod støv og fugt ind i huset.

  Elektronisk stikkontakt med timer med IP44 grad af beskyttelse

  • Metode til installation (konnossement, i stikkontakten på DIN-skinne).

  Installer en stikkontakt med dine egne hænder er ikke svært. Det hele afhænger af dets design. De kan installeres ved hjælp af:

  1. gaffel, der leveres i deres design, installation i en eksisterende stationær stikkontakt;
  2. som en almindelig stikkontakt, installeret på en lukket måde
  3. I en betalingsform, som en konventionel billetfragt til ledninger udført på den åbne måde;
  4. DIN-skinner direkte ind i tavlen.

  Mekanisk stikkontakt, monteret på DIN-skinne

  Uanset design er alle typer af produkter udstyret med et batteri og backup data backup. Mange produkter har en indbygget tilstedeværelsesfunktion. Med sin hjælp tændes lyset spontant i tidsintervallet fra kl. 6:00 til 6:00.

  • driftsspænding i V;
  • frekvens i Hz;
  • maksimal aktiv og reaktiv belastning i W;
  • driftstemperaturområdet er 0 ° C.

  Den aktive og reaktive belastning af produkter, der indgår i arbejdet ved hjælp af afsætningsmuligheder med en timer, må ikke overstige de værdier, der er angivet i passet til selve apparatet.

  Fordelene ved produkter er indlysende. De sparer energiforbrug, giver et højt niveau af elektrisk sikkerhed. Mekaniske udtag med en timer er nemme at oprette, hvilket skyldes deres fordele.

  Men de har en række væsentlige ulemper. Med en pludselig forsvinden af ​​mad er et program, der er det samme for hver dag i ugen, slået ned. Elektroniske produkter, i modsætning til mekaniske prøver, kræver en grundigere undersøgelse af brugsvejledningen, men når strømmen er afskåret, går de ikke ud af programmet, de kan programmeres for hver dag i ugen forskelligt, som for hver uge i måneden. De ændrer sig nemt fra vinter til sommertid og omvendt.

  Programmerbare stikkontakter med en timer på markedet er repræsenteret af forskellige producenter. Bedst af alt om arbejdet siger brugerfeedback. De mest populære modeller i betragtning af lave omkostninger er de mekaniske produkter TM32 og TM50 fra firmaet Feron Company (Kina).

  Udseendet af den mekaniske timer TM32

  ТМ32, ТМ50 er forbundet til et netværk, hvor belastningen ikke overstiger 16 A, og den maksimale belastning er 3500 W. Denne enhed arbejder i temperaturområdet fra minus 10 til plus 40 0 ​​C. Indstillingen af ​​den aktuelle tid udføres ved at dreje drejeknappen med uret indtil den nødvendige koblingstid, indstil timeren ved at trykke på de segmenter, der er placeret rundt om drejeknappen. Apparatet tænder det apparat, som det er tilsluttet på den indstillede tid, og slukker det efter 15 minutter. Dernæst skal du tænde enheden på netværket, og derefter selve enheden, hvis driftstid den indstiller.

  Timerstikket virker ikke, hvis apparatet ikke er tændt.

  Elektroniske stikkontakter med en timer af modeller TM21 og TM22 fra samme firma er de mest efterspurgte. De har en minimumsjusteringstid, det er 1 min.

  Udseende af elektronisk stikkontakt TM22

  En anden model af E-TE-stikket med den elektroniske programmeringstimer fra firmaet Expert fra Hong Kong fortjener nøje opmærksomhed. Det har 2 udgange, som giver dig mulighed for at arbejde direkte og ved timer, er udstyret med et batteri, der gør det muligt for enheden at arbejde i lang tid med tab af elektrisk strøm, samt en indikator, der angiver dets arbejdsstilling. Den er programmeret som for hver dag, og for en bestemt dag i ugen med en minimumsindstillingstid på 1 min. Før brug skal denne model opkræves. Opladningstiden er 14 timer. E-TE modellen kan fungere ved lave temperaturer (op til minus 10 0 С).

  Udseende af timeren med stikket Expert E-TE

  Testen af ​​stikkontaktens effektivitet med en timer vises i videoen nedenfor.

  For at bruge enheden korrekt, er det nødvendigt at følge nøjagtigt alle instruktioner i den vejledning, der skal tilsluttes produktet. Der beskrives klart følgende:

  • generelle tekniske egenskaber
  • formålsknapper;
  • metode til integration i netværket
  • rækkefølgen af ​​indstilling af tid og programmer;
  • funktioner til tilpasning;
  • driftsformer
  • funktioner i flydende integration
  • hvordan man overgår til sommer og vinter tid.

  Timers-afsætningsmuligheder bruges overalt af dem, der ønsker at spare energiforbrug, beskytte anlægget mod de negative konsekvenser af forladte apparater uden tilsyn, nyd behagelige levevilkår i lokalerne og lette også arbejdet på dit hjemsted. Denne moderne enhed kan gøre meget, det vigtigste er at forstå princippet om dets drift og at vælge det korrekt for specifikke behov.

  Åh, og jeg havde en. Kun det er endnu nemmere end i billederne. Der for at vride timeren var det nødvendigt. En praktisk ting, hvis du skal kontrollere on-off tid. For eksempel til vanding planter eller belysning dem.

  Wow. Wow. Det viser sig, at selv en stikkontakt med en timer kan ske? Jeg har ikke set dette før. Tak for frembringelse!

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

  20 tips til valg af stikkontakt med en tænd / sluk-timer

  I artiklen hjælper vi dig med at forstå alle aspekter ved afsætningsmuligheder med en timer eller, som de ofte kaldes i dag i almindelige folk - smarte rosetter. Vi besvarer følgende spørgsmål: Hvad er det, hvad er funktioner, fordele og ulemper, hvordan man justerer og andre øjeblikke.

  Vi vil også vise nogle populære modeller, og vi vil fortælle om deres funktionelle muligheder. Nogle specielt avancerede har endda en kontrolfunktion via en smartphone.

  Automatisering af tænding og slukning af strømforsyningen til enhederne vil være meget nyttig for mange. Du kan ikke kun spare på el, men også redde dig selv fra rutinemæssig manuel strømstyring.

  For eksempel kan du indstille til og fra vanding af din have på et bestemt tidspunkt, det samme gælder for belysning. På samme måde reguleres opvarmning og drift af forskellige husholdningsapparater. Andre anvendelser diskuteres nedenfor.

  Enheden ligner en standardstik, men med en indbygget timer af forskellige typer. Dette kan være en mekanisk håndtag eller elektronisk styring med knapper og et digitalt display.

  Separate timere (ikke stikkontakter) sælges også, som er forbundet til ledningerne helt eller til en gruppe elektriske apparater, hvilket gør det muligt at aktivere pumper, ventilatorer og andre elektriske apparater på et bestemt tidspunkt.

  Hvad er stikkontakter med en timer?

  Nu vil vi se nærmere på, hvilke slags smarte udsalg der er. Der er to hovedtyper med forskellige typer ledelse: mekanisk og elektronisk.

  mekanisk - De mest enkle rosetter med en timer, hvor tiden er indstillet ved hjælp af en speciel tromle. Sådanne modeller kan fungere i automatisk tilstand i maksimalt 24 timer, så de kaldes også dagligt. Mekanik, som du ved, giver ikke disse muligheder til rådighed for modeller med elektronisk kontrol. Derfor er her og mellemrumene tydeligt cykliske: sige 10 minutter efter 10 minutter, og der kan være et vist antal af sådanne cyklusser, afhængigt af modelens funktion. Du kan ikke angive parametrene.

  elektronisk - Denne type kontrol giver meget flere muligheder for at justere automatiseringen. De mest almindelige modeller giver dig mulighed for at programmere handlinger fremad i en hel uge. Der er mere avancerede modeller med en lang programmør for en hel måned og endnu mere. Afhængigt af funktionaliteten kan du indstille timeren til enhver tid til og fra. Antag 1 time om morgenen, en halv time om eftermiddagen og 2 timer om aftenen, så med forskellige variationer i løbet af ugen. I dette tilfælde kan nogle smarte relæmodeller, der arbejder med en gruppe elektriske apparater, styre hvert element i systemet separat, det vil sige at vande plænen til en vis tid, justere belysning, aktiver pumper og meget mere.

  Dette omfatter stort set alt elektrisk udstyr: husholdningsapparater, opvarmning, vandpumper til vanding, akvarieudstyr, opvarmning og belysningsburer med dyr. Tildele et on-off-interval, der automatiserer processen, og i nogle tilfælde får endda betydelige strømbesparelser.

  Tænd automatisk belysningen i gården eller endda hjemme i mørket, så du sparer dig for at handle og spare meget tid. Ofte bruges den automatiske optagelse af lys i huset til sikkerhedsformål for at undgå uønskede gæster fra ejendommen, når ejerne ikke er til stede. I dette tilfælde skal du købe en stikkontakt med en timer med funktionen at generere tilfældige indeslutninger og nedlukninger.

  Forvaltning af landbrugsaktiviteter

  Hvis du er ejer af en landbrugsbedrift, er det simpelthen nødvendigt med automatisering. Konfigureret så vanding og ventilation af drivhuse, kabinetter belysning og fodring af dyr, er det muligt at opnå betydelige resultater i kommission af forretningsprocessen og frigøre en masse tid, og samtidig spare kostbar i sådanne mængder elektricitet. For øvrig giver brugen af ​​smarte afsætningsmuligheder på sigt mulighed for at spare 30-40% af alle månedlige elpriser.

  Hvordan vælger du præcis den model, du har brug for specifikt for dig? For at gøre dette, lad os se på kriterierne og funktionerne til valg af en stikkontakt med en timer. De adskiller sig i den type kontrol, som vi nævnte, programmørens kompleksitet, belastningen og andre parametre.

  Mekanisk eller elektronisk - i dette tilfælde er valget individuelt, hvis du kun ønsker at automatisere vandet i haven i flere timer, så vil en billig stikkontakt med en mekanisk timer gøre. Og i tilfælde af at du vil oprette kompleks automatisering i lang tid (en uge eller mere) ved hjælp af flere enheder, skal du have en elektronisk programmør.

  Programmeringstid - Afhængigt af typen af ​​stikkontakt kan du vælge den maksimale tid, hvor du kan programmere tænd / sluk for de nødvendige instrumenter. Normalt er minimumsindikatoren 24 timer, og den maksimale uge og endda en måned. Sidstnævnte er ret sjælden og refererer til meget dyre enheder, som bruges i intelligente hjem systemer.

  Timerens nøjagtighed - mere relaterer til mekaniske muligheder, da billige modeller muligvis ikke viser den mest nøjagtige tæller. Selvom det for simple operationer, såsom vanding og optagelse af en filtreringspumpe, er der ikke behov for særlig nøjagtighed, kun den korrekte cyklisitet. Vi råder dig til at vælge dokumenterede producenter med et godt omdømme. Fremragende fungerende stikkontakt timer fremstillet i Tyskland, selv om nogle russiske og kinesiske producenter også producere meget gode produkter: Theben og Brunnenstahl (Tyskland), Feron og Camelion (Rusland).

  belastning - Normalt er standardbelastningsparameteren for de fleste modeller 16A, du kan også vælge 10A, 7A eller, hvis du har brug for en kraftig gennemgang, er der 40A-enheder. Afhængigt af den belastning, du har brug for, vælger du typen af ​​enhed. Det vil sige, hvis enheden bruger 5 kW elektricitet, hvilket svarer til 25A, så er naturligvis 16A naturligvis ikke nok.

  Antal programmeringslinjer - I enkle billige stikkontakter med en timer, som regel en linje, hvor du kun kan hente en enhed. Dyrere modeller understøtter 2 eller flere linjer til tilslutning og programmering af driften af ​​flere elektriske enheder.

  Beskyttelse mod fugt og støv - nogle modeller har et beskyttelsesniveau mod fugt og støv, så du kan bruge dem udendørs - så er valget dit. Hvis du planlægger at bruge enheden ofte uden for dit hjem, er det tilrådeligt at vælge en stikkontakt med et beskyttelsescertifikat på mindst IP40.

  udgifter til - Afhængigt af kompleksiteten af ​​den funktionelle, såsom producentens udløb og producentens pris ændres prisen. Ikke altid, da er det dyrere, men de fleste af de dyrere modeller har god funktionalitet, højkvalitets montering og dermed pålidelig og holdbar.

  Fordele og ulemper ved afsætningsmuligheder med en timer

  • Evnen til at automatisere tænd og sluk for elektriske apparater: forenkler driften og sparer tid;
  • I en vis grad sparer det energi, hvis du bruger dette system til belysning, opvarmning eller gårdautomatisering;
  • Oprettelse af en bekvem tidsplan on-off (kun elektronisk kontrol).

  • Generelt er ulemperne rosettes med mekanisk kontrol. Denne unøjagtighed uret kørte, støj i form af en skovflåt, kort tid programmør (24 timer), den hyppige svigt af timeren (skrøbelighed).
  • Elektronisk kontrol har også nogle ulemper, men det afhænger af modellen. Ofte arbejder timeren uafhængigt af den totale strøm (på batteriet), og selv fortsætter arbejdet, selvom strømmen fejler uventet.

  • Først og fremmest, hvorfor du har brug for et smart outlet. Hvis der for kort automatisering, for eksempel en vandpumpe til vanding af en husstandsplot, så er en model med mekanisk styring mere end egnet. Ønsker en lang automatisering i en uge med forskellige variationer for hver dag, så uden elektronisk kontrol kan det ikke gøres.
  • Få stikket med timeren kun i specialbutikker, såsom her, så få ikke blot en kompetent konsultation og eftersalgsservice, men også den korrekte installation og konfiguration af enheder i dit hjem.
  • Hvis du skal nøjagtigt slukke og tænde enhederne nøjagtigt den angivne tid i ugen, anbefaler vi kun elektronisk kontrol, hvor du præcist kan indstille tidsplanen.
  • Det skal også tages i betragtning, at i de fleste af deres modeller med elektronisk kontrol kan tændes og slukkes ikke mere end 5-7 gange om dagen i ugen. Mekanisk kontrol giver dig mulighed for at angive intervaller fra 10 minutter til en halv time og arbejde på denne måde hele dagen.
  • Skim ikke på at købe meget billige modeller, især kinesiske producenter, for ikke at overbetale dobbelt. Vælg fremtrædende mærker helst tyske og andre europæiske producenter. Nogle russiske virksomheder, hvis de ikke bruger kinesiske forsamlingsbutikker, producerer også meget gode produkter. I den forbindelse er det bedre at konsultere direkte med konsulenten, da det ikke altid er kinesisk og russisk - substandard.
  • Yderligere funktioner såsom en tilfældig talegenerator eller flere programmeringslinjer vil give flere muligheder. Lad os sige at simulere tilstedeværelsen af ​​beboere i huset ved et uheld at tænde og slukke for elektriciteten. Hvis du forbinder to eller flere enheder, kan du straks kontrollere belysning og opvarmning.

  Hvordan opretter jeg en stikkontakt med en timer?

  Mekanisk kontrol indebærer tilstedeværelsen af ​​en tromle, der har en markering, der giver dig mulighed for at indstille tidsintervaller med en vis cykliskitet. Et eksempel er en filterpumpe til poolen, som kan køre hver anden time i 15 minutter eller med en anden frekvens.

  Modeller med mekanisk styring giver også mulighed for at spare energi på et tidspunkt, hvor den maksimale takst er fastsat for den. For eksempel fra 8 am til 11 am og dermed samtidig på aftenen. Denne cyklus er konfigureret i en daglig stikkontakt.

  Absolut ikke svært at oprette mekanikken er ikke så simpelt, at det vil blive forstået af enhver lille malsky-læsende person, der kan tælle antallet af timer om dagen.

  En mere kompleks enhed, der kræver en foreløbig kompilering af et ugentligt diagram, og derefter omhyggeligt indstilles alle parametre ved hjælp af elektronisk kontrol. LED- eller LCD-skærmen vil i høj grad forenkle indstillingen og signalere procesens fremskridt.

  Normalt indeholder mindste kontrolsæt sådanne funktionsknapper: venstre, højre, op, ned, aktivering, sletning, nedtælling og nulstilling. De hjælper med at skabe de nødvendige tidsintervaller gennem hele ugen eller bestemte dage.

  Der er flere sekventielle handlinger med et bestemt træk, som du skal tænke på forhånd og bruge nok tid til at indtaste dem. Generelt er det helt sikkert sværere end med mekanikere, men hvis du behersker smartphone, så er der ingen problemer med tuning.

  TOP 7 populære stikkontakter med timer

  Den mest enkle, men pålidelige model fra den tyske producent Theben. Det er kendetegnet ved høj pålidelighed og holdbarhed. Når on-off-cyklen udføres, giver den dig besked med et karakteristisk klik. I modsætning til kinesiske analoger virker det helt stille på timeren. Der er ingen lysindikation, men med andre fordele er det ikke kritisk. Den maksimale belastning er 16A.

  Virksomheden har vist sig fra den bedste side og producerer højkvalitetsudstyr af europæisk kvalitet. Naturligvis er prisen for denne ret enkle model ikke den laveste og er af størrelsesordenen 1800 gnidning.

  Den samme model til den tidligere version, men med en vigtig egenskab - beskyttelse mod fugt og støv ved certifikatet IP44. Hvad er vigtigt, når du bruger et lignende udtag i fri luft. I andre henseender er egenskaberne identiske: mekanisk styring, og den aktuelle intensitet er maksimalt 16A.

  Som allerede nævnt er kvaliteten af ​​produkterne fra denne producent af meget høj kvalitet, så prisen er også passende. Køb Timer 26 IP44 for ca. 3000 rubler. Materialer og montage svarer fuldt ud til prisen.

  Fra funktionerne udsender vi lydstyrken og lydsignalet for passage af den givne cyklus.

  Også en ekstremt simpel model af en stikkontakt med en mekanisk timer for indenlandsk produktion, men med europæisk kvalitet. E.Next producerer en bred vifte af elektrisk udstyr: pærer, kabelprodukter og switchboards af forskellige typer.

  Selskabets samarbejdspartnere er førende producenter af elektriske produkter: SGC (Belgien), ASCO (USA), LIFASA (Spanien), Ardic (Tyrkiet), KIWA (Slovakiet), POWER (Polen), OLMEX (Polen), Cetinkaya PANO (Tyrkiet), CWS (Tjekkiet).

  I modsætning til den tidligere version er omkostningerne ved denne udløb meget lave, hvilket med sin belastning på 16A er meget god. Prisen handler kun om 400-500 gnid.

  En anden model af et smart outlet med en timer fra firmaet E.Next er kun med elektronisk kontrol af ugen. Meget god enhed med al den nødvendige funktionalitet og ekstremt enkel kontrol. Indstil den nødvendige skema for at tænde og slukke for hver dag i løbet af ugen. Maksimal strøm er 16A.

  Byg kvalitet for deres penge, som vi allerede har rapporteret at være på et ret højt niveau. Indenlandske produktion ved hjælp af udviklingen og komponenterne hos de førende europæiske producenter af elektriske produkter.

  Den russiske producent, der producerer billige produkter, som er perfekt til forhold i de russiske realiteter. Ganske gode enheder, men ikke de mest pålidelige. Fabrikanten giver en garantiperiode på kun 14 dage, hvilket er noget alarmerende, men sælgerne er normalt opmærksomme på, hvilket parti der er mindst tilbageleveret, så vær interesseret.

  Ellers har modellen en maksimal belastning på 16A og er udstyret med en elektronisk programmør med en uges periode. Der er en simpel LCD-skærm, som viser tid og hele processen med indstillinger.

  For deres penge er en ganske god model, så hvis du vil spare, så kan du købe en stikkontakt med en timer til ca. 700-800 gnid.

  Selvom modellen har elektronisk styring, men timerens maksimale tid er kun 24 timer. Men elektronikken forenkler i høj grad indstillingen af ​​timeren og udvider dens evner. Du kan angive forskellige tidsintervaller, og ikke defineres som cykliske, som det sker i modeller med mekanisk kontrol.

  Det maksimale strømniveau er 10A, hvilket er mere end en gennemsnitlig lejlighed. Producenten er indenlandsk og producerer ganske gode enheder med høj kvalitet og pålidelighed. Priserne er ikke den billigste, som for vores producenter. Denne stikkontakt er 900-1000 gnid., at i forhold til de foregående muligheder og dets evner ikke er billige.

  En anden interessant producent af indenlandske relæer, timere og tilhørende elektrisk udstyr. Denne model er ens i forhold til den forrige og har en daglig programmør, men med elektronisk kontrol, som i modsætning til mekanisk gør den mere pålidelig og holdbar. Indstillingerne er mere fleksible, du kan indstille helt anderledes til og fra cykler. Maksimal strøm er 10A.

  Helt populær model med høj byggekvalitet og en anstændig producentgaranti. Du kan købe en model på det russiske marked for 1300 gnid.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 − = 18