30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elektriske kedler til private huse

Opvarmning af et privat hus med el-kedel: anmeldelser, priser og ordning

Takket være den hurtige udvikling af moderne teknologier vises nye, mere sofistikerede enheder dagligt, hvilket gør vores liv behageligt. Dette gælder for sortimentet af produkter fra enhver industri. Sfæren af ​​varmeanlæg er ingen undtagelse.

I dag har mange producenter startet masseproduktion af kedler. Dette udstyr er kendetegnet ved mange fordele.

Alle kender fra fysikens erfaringer, at ingen energi kan opstå fra ingen steder og ikke forsvinder overalt. Termisk energi omdannes fra elektrisk energi og tjener til at opvarme rummet.

Mange i dag foretrækker opvarmning af et privat hus med el-kedel. Omkostningerne ved dette udstyr varierer fra 5.800 til 77.000 rubler. Det afhænger ikke kun af udstyrets nyhed, men også af dets tekniske egenskaber. I øjeblikket er der flere muligheder for opvarmning af elektriske kedler til private huse.

Alle elektriske kedler kan opdeles betinget i tre typer:

De adskiller sig primært fra metoden til opvarmning af kølemidlet.

Derudover er alle elkedler, afhængigt af vedhæftet fil, opdelt i:

Afhængigt af netspændingen kan udstyret være:

Disse kedler kan også være:

Omkostningerne ved opvarmning af en elektrisk kedel afhænger af den valgte type udstyr.

Denne el-kedel fungerer på samme måde som en el-kedel. Særlige opvarmningsanordninger er placeret inde i kedlen. Disse er rørformede varmeelementer. I sådanne kedler spiller vandet rollen som et kølemiddel. Dens opvarmning foregår i en flydende tilstand, som følge af, at den naturlige cirkulation af varmt vand i systemet opstår.

Har du besluttet at opvarme et privat hus med en el-kedel? Anmeldelser om denne type udstyr er mere detaljerede. Dette udstyr har små dimensioner, det er nemt at passe på væggen. Du bør også overveje sit attraktive udseende. Installationen af ​​en TEN elektrisk kedel er ret simpel. Enheden er udstyret med termostatisk udstyr, som kan overvåge alle processer uden ejerens opmærksomhed. Sådant udstyr er ofte karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​to sensorer.

Sådan organiseres opvarmning af et privat hus med el-kedel, anmeldelser, pris - disse er alle spørgsmål, du kan specificere på salgsstederne for udstyr. Prisen på en TEN elektrisk kedel varierer i mellemstore områder. Dette udstyr kan arbejde med forskellige typer af kølemiddel: fra vand til frostvæske. Ejeren af ​​huset kan selvstændigt justere udstyrets kapacitet, afbryde eller tænde alle rørformede varmeelementer. Således kan du spare energi forbruges fra tid til anden.

Desværre er der på overfladen af ​​varmeelementerne, som i tilfældet med kedlen, dannet skala. Dette påvirker kvaliteten af ​​varmeoverførslen negativt, hvilket medfører øgede omkostninger til elektricitet.

Induktion elektriske kedler

Opvarmning af huset med en elektrisk kedel er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Visuelt ligner den en transformer i et svejset metalhus. Induktoren er placeret i et lukket rum, på grund af hvilket muligheden for dens kontakt med kølemidlet er udelukket. Ved opvarmning giver varmebæreren væk varmen til kernen i spolen, som konstant bevæger sig omkring den.

Størrelsen af ​​dette udstyr er ret stort, men producenterne forbedrer årligt denne model, hvilket reducerer størrelsen.

Fordele ved induktionsudstyr

 • I denne el-kedel er der ikke noget varmeelement, der udelukker muligheden for brud.
 • Skala er praktisk taget ikke dannet.
 • Som kølevæske kan du bruge både frostvæske og vand.
 • Det er kendetegnet ved et højt sikkerhedsniveau.

Ulemper ved induktionskedlen

Ikke alle kan opvarme et privat hus med en elektrisk kedel. Omkostningerne ved induktionsudstyr er ret høje.

For installation af dette udstyr er det desværre nødvendigt at forberede et tilstrækkeligt område, fordi udstyrets dimensioner er ret store.

Elektrode elektriske kedler

Elektriske kedler adskiller sig ved hjælp af metoden til opvarmning af kølemidlet. I denne type el-kedel er der ingen rørformede varmeelementer. I stedet er der elektroder. Elektroden er ikke en varmelegeme, den er i stand til at sende en strøm til varmebæreren. Vand opvarmes i sin egen modstand. Dette skyldes samspillet mellem negativt og positivt ladede molekyler på molekylært niveau under påvirkning af elektroden.

Den mest populære i vores land er opvarmning af et privat hus med el-kedel. Feedback er bekræftet.

Fordele ved elektrodekedler

Den største fordel ved dette udstyr er den lille størrelse, som muliggør installation i ethvert rum. Omkostningerne er acceptable for mange indbyggere i vores land.

Ulemper ved elektrodeudstyr

Før du starter systemet med dette kølemiddel, skal det være forberedt. Kedelens normale drift er kun mulig med en specifik resistivitet af vand. Desværre er det meget svært at måle disse indikatorer alene, ligesom at normalisere dem. Derfor er det nødvendigt at bruge tjenester fra specialister.

Kun vand kan bruges som kølevæske. Det er nødvendigt at regelmæssigt overvåge sin omsætning i systemet.

Regelmæssigt er det nødvendigt at udskifte elektroderne, fordi de til sidst opløses i kølemidlet.

Funktioner af elektrisk opvarmning

Desværre er der ikke noget permanent i vores land som i verden. Og hvert år er der meget kontroverser om emnet: "Vil elvarme være billigere?"

I dag tror de, at det er urentabelt at opvarme et privat hus med el-kedel. Anmeldelser siger, at elforbruget i flere år for at opvarme landstedet langt overstiger forbruget af midler til gasopvarmning. Men elektrisk udstyr til opvarmning er flere gange billigere end gas. Dette er let forklaret.

Prisen på elektricitet vokser hvert år. Mange mennesker, der besluttede at installere billigere udstyr, risikerer at opleve strømbrud, høje priser. Derudover må du ikke glemme force majeure, for eksempel dårlige vejrforhold. Men elvarme har mange fordele.

Fordele ved opvarmning af et landhus elektricitet

Ejere af private huse er meget vigtige for at bestemme typen af ​​varmeudstyr. Tross alt er disse huse ofte præget af et stort område, og huset skal holdes varmt.

Brug af elektricitet til opvarmning er fordelagtig, fordi:

 • Højt sikkerhedsniveau under drift.
 • Lav pris og minimal installationstid.
 • Der er ingen grund til at søge brændstof.

Mange forbrugere udfører allerede opvarmning af et privat hus med el-kedel. Tilbagemeldingen fra de fleste af dem tyder på, at det er bedre at vælge et kombineret varmesystem. Sidstnævnte tillader brug af både gas og elvarme. Dette er en ideel mulighed i tilfælde af force majeure situationer. Elektricitet vil være i stand til at hjælpe i enhver situation, når for eksempel ballonggas ender. Og gas bliver uundværlig i tilfælde af tordenvejr eller tungt snefald, når strømmen oftest skæres af.

Derfor er den ideelle løsning til opvarmning af elektricitet i et landsted tilgængeligheden af ​​yderligere kilder, der kan hjælpe i en uforudsete situation.

Montering af el-kedel

Opvarmning af et privat hus med el-kedel kan arrangeres af dine egne hænder! Installation af en elektrisk kedel, i forhold til gas, faste brændkedler er ret simpelt. Men du bør følge alle regler og krav.

 • Har ikke brug for at tildele et særligt rum til udstyret. På grund af de mindste dimensioner kan de fleste elektriske kedler installeres overalt. Og det moderne design af udstyret kan perfekt passe ind i ethvert indre af rummet. Hvis det ønskes, kan du skjule kedlen i en særlig niche.
 • Særlige ventilationssystemer eller skorstene kan undgås. Dette udstyr skaber ikke affald, der truer menneskelivet og kræver genoptagelse.
 • Tilslut udstyret let.
 • Opvarmningssystemet med el-kedel er ret simpelt, så installation og tilslutning af denne type opvarmning kræver ikke godkendelse og godkendelse fra de relevante myndigheder. Også i fremtiden vil systematisk kontrol ikke blive gennemført, hvilket ofte medfører ubehag og konflikt.

Opvarmning af et privat hus med el-kedel er en innovation, men hvert år er det ved at blive populær. På grund af tilgængeligheden af ​​forskellige modifikationer af varmeudstyr til el, kan du finde en passende mulighed for en bestemt facilitet. Inden køb af udstyr skal hver hussejer beregne el-kedlens kraft til et bestemt rum under hensyntagen til alle varmetab. Derfor er det nødvendigt at bekymre sig om opvarmning af bygningen på forhånd. Dette undgår problemer i forbindelse med varmesystemet.

Opvarmning til et privat hus: Vælg en el-kedel

Det moderne marked er fyldt med en masse udstyr til opvarmning af huse. Sammen med gas er el-kedler også tilgængelige. Men er det klogt at bruge dem som hovedelementet i det private husvarmesystem? Hvordan går forbindelsen mellem den elektriske kedel og hvilken slags strøm, der er nødvendig for hele udstyret? I dette vil vi behandle videre.

Fra navnet på dette udstyr forstår alle det under hans arbejde omdannelse af elektricitet, forbruges af installationen til opvarmning af kølevæsken, som kan være vand, frostvæske eller olie. Hvordan sker dette? Alt afhænger af typen af ​​kedel.

Kernen i deres arbejde er et simpelt handlingsprincip. I vandtanken er der flere rørformede varmeelementer. Takket være dem opvarmes vandet. Effektregulering udføres ved trin-for-trin tilslutning af varmeelementer.

Som eksempel vil vi give en el-kedel til opvarmning af private huse med en kapacitet på 12 kW. I en sådan anordning kan placeres op til 6 varmeapparater med en effekt på op til 2 kW hver. Moderne installationer med et fald i kølevæskens temperatur selv på det rigtige tidspunkt i en automatisk tilstand, tilslut det nødvendige antal elementer. Ejeren af ​​den elektriske kedel er imidlertid i stand til at begrænse installationens strøm ved hjælp af kontrolpanelet.

Elektriske kedler til huse af denne type, der er udstyret med to kredsløb, kan også bruges til at imødekomme behovet for varmt vand til husholdningsbrug. I dette tilfælde suspenderes processen med opvarmning af kølemidlet til tiden for vandudvinding.

 • overkommelig pris på elektriske kedler til private huse af denne type. I deres design er der ingen komplekse elementer;
 • I varmesystemet, hvis hovedelement er en el-kedel til opvarmning af huset, kan enhver varmebærer anvendes. Udover vand kan der som sådan virke frostvæske eller olie. Hovedkravet for varmebæreren er modstandsdygtigheden mod frysning i situationer hvor den elektriske kedel er stoppet til opvarmning. TEN'er er ligeglad med, hvad der skal opvarmes.
 • store størrelser. Varmeelementer i elektriske kedler til opvarmning skal placeres i et ret stort vandvolumen. Og selve varmeelementerne er ganske store;
 • Skalaens udseende, når vand anvendes som kølevæske.

Elektrodekedler til private huse

I sådanne kedler, i modsætning til elektriske kedler til opvarmning af et privat hus, foregår opvarmningen af ​​kølevæsken ifølge et andet princip. I installationen er der elektroder med en potentiel forskel. I vandet opløses saltet, på grund af hvad det bliver til en elektrolyt. Som følge heraf opstår der en vekselstrøm i den. Årsagen er, at elektrodernes polaritet kan variere med en frekvens på 50 Hz. Vandets modstand i kedlen er stadig ret stor, og i nærvær af en leder og modstand er opvarmning et uundgåeligt fænomen.

Brugen af ​​dette udstyr i et privat hjem er for ejeren følgende fordele:

 • kompakt størrelse. For at bruge kedlen i huset behøver du ikke en stor tank. Derudover kan cirkulationspumper dispenseres;
 • lav pris. Kedler af denne type har et simpelt design, som afspejles i deres pris. Det er ikke højt, og sådant udstyr er tilgængeligt for mange ejere af husholdninger;
 • sikkerhedsinstallation. Hvis der opstår en lækage af opvarmningsmediet i el-kedlen på varmeapparaterne, opstår der i så fald opstart af varme på grund af termostatens tænding. Det virker dog ikke altid. Men i elektrodevarmekedlerne stopper opvarmningen uden yderligere forsikring. Hvis der ikke er nogen leder, så er der ingen strøm. Dette udelukker opvarmning.

Dette udstyr har og visse mangler:

 • Det særlige driftsprincip for disse enheder tillader ikke at bruge andet end vand som kølevæske. Derudover bør der anvendes vand med en specifik resistivitet. Hvis du bruger destilleret vand som kølevæske, vil varmekedlen simpelthen ikke fungere;
 • Under driften af ​​installationen opløses elektroderne gradvist. Derfor er det nødvendigt at udskifte dem regelmæssigt.

En anden type udstyr til opvarmning af huse - induktionskedler. Hvis vi taler om dem i enkle ord, så er hovedelementet i deres design det dielektrisk rør, omkring hvilken en spole er såret. Inde i samme rør er kernen. Når strømmen kommer i spolen, skyldes den også elektromagnetisk induktion i kernen. Og da der ikke er nogen strømning til det, begynder processerne for migration af ladede partikler som følge af den inducerede potentialforskel inde i kernen, hvilket fører til opvarmning.

Det kan forekomme, at tilstedeværelsen i kedlerne af denne type af et så komplekst design, kombineret med overførsel af energi i flere faser, bør føre til et fald i effektiviteten. Men dens tilbagegang forekommer ikke. Takket være isolationslaget, der er placeret udenfor, bliver også varmen, der frigives af viklingen, forbruget for at opvarme kølemidlet. Forekomsten af ​​induktionsstrømme forekommer kun inde i spolen. På samme sted er al den energi, der indtages af viklingen, dannet.

Bemærk, at en sådan kedel, hvis det ønskes, kan alle gøre med egne hænder. På samme tid er denne opgave ikke så kompliceret, som det kan synes ved første øjekast. 50 mm polyethylenrøret fungerer som et isoleringsrør. Fra dens ender er der trykbeslag. Vindingen kan tages ved at afvikle den fra enhver tilstrækkelig kraftig transformator. Kernen er en stang af stål. Dens fiksering i røret kan gøres på enhver bekvem måde.

 • Installationen har en ubegrænset ressource og er samtidig modstandsdygtig overfor fejl. Sådanne fænomener som skalering og overophedning til kernen er ikke forfærdelige. Viklingen kan også tjene i lang tid;
 • i fabriksfremstillet udstyr er der ingen plug-in forbindelser, hvilket eliminerer risikoen for lækage;
 • muligheden for at bruge kølevæske i kedler. Det vigtigste - det skal være flydende.

i forhold til andre typer kedler vil køb af en induktionsenhed til et hus være meget dyrere.

Alle elektriske kedler har fælles funktioner hvad angår design og dets funktionalitet.

 • I konstruktionen af ​​dette udstyr er der en termostat. Hovedformålet er at styre kølemidlets temperatur. Derudover styrer den installationens kraft. I alle modeller af elektriske kedler er det muligt at tilslutte en ekstern sensor. Med sin hjælp er det muligt at opvarme luften i et rum op til en vis værdi;
 • I øjeblikket produceres ikke elektriske kedler med en effekt på mindre end 3,5 kW. Tilslut udstyret til et separat skjold. Hvis du tilslutter el-kedlen til en stikkontakt, vil dette føre til overophedning af ledningerne. I dette tilfælde er udstyr med en effekt på op til 7 kW forbundet til 220V. Og hvis ejeren af ​​husstanden har planlagt at installere en større kedel i hans hus, så er tilstedeværelsen af ​​380V i dette tilfælde en forudsætning;
 • Fejlagtigt er det synspunkt, at ineffektive og elektrodekedler er mere økonomisk udstyr. Alt dette blev opfundet for at øge salget af udstyr af disse typer.

Valget til en elektrisk kedel til opvarmning af et hus betyder, at 100% af energiforbruget ved drift i varme vil blive omdannet. Et andet problem er, at det kommer til at varme op i kølevæsken, vil ikke være alt energi. Det afhænger af hvilken slags konstruktion er kroppen elektrisk kedel. Princippet om drift af udstyr betyder ikke noget.

Hvis du beslutter at opvarme dit hus med en elektrisk kedel, skal du i dette tilfælde for ikke at lave fejl ved køb med et valg af installation, du skal beregne kedlens udgang. Det er ret nemt at gøre dette. For at finde ud af værdien af ​​den parameter, du har brug for, er det nødvendigt at dividere med 10 det område, som den købte el-kedel vil varme op. Resultatet er enhedenes maksimale effekt.

Vær ikke bange for de tal, du har modtaget under beregningerne. Hvis beregningerne viser, at i deres eget husstand du brug for en kedel 12 kW, så betyder det ikke, at enheden vil forbruge så meget strøm som det gør 24 timer i døgnet. Husk at under drift er strømmen af ​​varmelektrisk kedel reguleret af termostaten. Derfor bruges det mest, når det bruges, i tomgangstid.

Hvis vi overvejer udstyr som elektriske kedler med hensyn til brandsikkerhed, bemærker vi, at de ikke bærer nogen fare for mennesker. Under ingen omstændigheder kan en elektrisk kedel forårsage brand i et træhus. Men der er nuancer at være opmærksomme på. Ved beregning af ledninger er det nødvendigt at tage opvarmning anlæg kapacitet. Hvis dens tværsnit er mindre end hvad der kræves til dit udstyr, vil det varme op. Og dette er allerede usikkert for huset og for de mennesker, der lever i det.

Ved bestemmelse af det optimale tværsnit er trådene baseret på beregningen: 8A pr. 1 mm 2 tværsnit. Hvis der er installeret en 6 kW kedel i huset, må det mindste tværsnit af ledningen, der fører til det, ikke være mindre end 3,4 mm 2.

Det vandopvarmede gulv er det optimale varmesystem til el-kedlen. Blandt alle installationer beregnet til rumopvarmning, en elektrisk kedel til opvarmning af private huse - den dyreste klasse. I 3-4 rubler koster kW * h termisk effekt ved kørsel af dette udstyr. Når man har en samling i den nederste del af rummet, er det muligt at tilvejebringe den mest effektive anvendelse af den medfølgende varme.

Hvis man antager, at der ikke er gasledning i nærheden af ​​stedet, og der ikke er noget ønske om at skifte til en trævarmeinstallation, så er det i dette tilfælde nødvendigt at søge efter en erstatning for gasopvarmning.

Andre muligheder for at bruge elektrisk energi til opvarmning af hjemmet

 • varm gulvvarme med en effekt på op til 150 W / m2. Den største fordel ved anvendelsen er manglen på ledningsføring under gulvet af rør og radiatorer. Desuden er et sådant varmesystem ikke bange for lave temperaturer, hvilket adskiller sig fra vandopvarmning;
 • varmepumper kan bære varme fra gaden. 5 kW pr. 1 kW el er deres termiske kapacitet. De kan dog bruges ved udendørs temperaturer op til -25 ° C;
 • brug af IR varmeapparater skaber en subjektiv varmeoplevelse, så temperaturen i det opvarmede rum kan være lavere;
 • Anvendelsen af ​​IR-paneler til opvarmning af husholdninger giver mulighed for betydelige besparelser. Når temperaturen i rummet falder med 2C, falder forbruget af elektricitet med 20%.

Hvis stedet ikke forgases, er den bedste løsning til opvarmning af huset en elektrisk kedel til opvarmning. På markedet repræsenteres de af forskellige typer udstyr. Kendskab til deres fordele og funktioner ved drift, kan du vælge den rigtige installation. Ved at forbinde kedlen vil der altid være et behageligt mikroklima i dit hjem, uanset vejret på gaden. Men husk: at det valgte udstyr uden fejl gav dit hus varme, det er nødvendigt at overlade arbejdet til dets installation til højt kvalificerede specialister. I dette tilfælde kan du spare på vedligeholdelse af varmeapparatet.

El-kedel til opvarmning af et privat hus, priser og typer

At skabe komfortable levevilkår i et privat hus er umuligt uden at installere et moderne varmesystem. Det skal være sikkert, effektivt og let at vedligeholde. Energikilden bør være tilgængelig overalt. Disse betingelser svarer helt til autonome systemer på elektrisk energi. Da en billigere gaskilde ikke er til stede på alle steder, er el-kedlen ofte den eneste mulighed for opvarmning af et privat hus, de priser og typer, som vi vil overveje i denne artikel.

Elektrisk kedel til opvarmning af et privat hus ser meget moderne ud

El-kedel til opvarmning af et privat hus, funktioner

Principen for drift af elektriske kedler er baseret på ledernes egenskab for at frigive termisk energi, når elektrisk strøm passerer gennem dem. Generelt er apparatet simpelt. Elektriske komponenter placeres i varmeveksleren, med vand, der cirkulerer over det. De opererer fra det indenlandske 220 V-netværk, selv om der er kraftfulde modeller, der fungerer fra 380 V-industrien. Varmeveksleren er forbundet til husvarmesystemet gennem indløbs- og udløbsarmaturerne. Cirkulationen af ​​opvarmet vand udføres på en naturlig måde eller ved hjælp af en centrifugalpumpe. Hele processen styres af automatisering.

Moderne elvarme kedel passer perfekt ind i køkkenet

På grund af mangel på flamme og stærk opvarmning har el-kedler en række fordele i forhold til anden varmeteknologi:

 • der er ikke behov for en skorsten og et rør;
 • der er ingen støj;
 • ilt forbruges ikke indendørs;
 • lille størrelse;
 • der er ingen risiko for gaslækage;
 • lav pris;
 • let vedligeholdelse og ledelse.

Samtidig er el-kedler til opvarmning af et privat hus ikke uden deres ulemper:

 • høje omkostninger og hyppige strømafbrydelser
 • følsomhed over for spændingsudsving i netværket.

Hvis det er nødvendigt, kan den elektriske kedel være skjult i en forsænkning

Hvis det er nødvendigt at opvarme et stort område, er der brug for en kraftigere el-kedel, som foruden det høje strømforbrug også nødvendiggør yderligere koordinering med elleverandøren. I nogle tilfælde er installationen af ​​en kraftig kedel uacceptabel på grund af begrænsningen af ​​belastningen på lysnettet.

Nyttig rådgivning! Ingen grund til at jagte små kedler. At reducere størrelsen sker altid på bekostning af kvalitet. Belastningen på varmeapparatet øges, og de svigter hurtigt.

El-kedel til opvarmning af et privat hus, priser og typer

Afhængigt af typen af ​​varmeelementer er alle kedler opdelt i tre hovedtyper.

Den vægmonterede el-kedel tager ikke meget plads og er nem at bruge

Varmeelementer anvender tallerkener eller rørformede varmeelementer. De placeres direkte i varmeveksleren. I en enhed kan der være op til 8 elementer på 2 kW. Alle er forbundet trinvist. Dette reguleres automatisk eller manuelt. Nogle kedler er dobbelt kredsløb, som giver dig mulighed for at varme ikke kun kølevæsken, men også vand til huslige behov. Enhedens enkelhed, muligheden for at bruge væske (vand, frostvæske eller olie) som kølevæske og en lille omkostning gør denne enhed til den mest populære blandt brugerne. Skaldannelsen og de store dimensioner er de største ulemper ved disse kedler. Priserne på denne type kedler starter på $ 50. og øge afhængigt af kapaciteten, kompleksiteten af ​​elektronik og producenten til 1000 USD.

Sådanne elektriske kedler til opvarmning af et privat hus arbejder på et andet princip. På elektroderne anbragt i varmeveksleren er der skabt en potentiel forskel fra vekselstrømmen. Da salt altid er opløst i vand, er det en god elektrolyt med en vis elektrisk modstand. Den strøm, der passerer gennem et sådant medium, forårsager dets opvarmning. Fordelene ved denne type varmelegemer omfatter: små dimensioner, enkel design, sikkerhed og lav pris (fra $ 60). Ulemper: Vand skal indeholde salte, der øger dets resistivitet, elektroder skal ændres hyppigt på grund af deres gradvise opløsning.

Elektriske kedler er dobbelt kredsløb. De opvarmer ikke kun kølevæsken, men også vand i det indenlandske vandforsyningssystem

De er meget mere komplicerede end andre kedler. I designet er der en induktionsspole, som er en ledning viklet omkring et dielektrisk. Inde i den er der en metalkerne. Når den elektriske strøm passerer gennem spolen, forekommer elektromagnetisk induktion, hvilket skaber en potentiel forskel på kernen, opvarmer den. Dette design giver dig mulighed for at formere effektiviteten af ​​hele enheden. Fordelene ved denne enhed er: Lavt strømforbrug, ligegyldighed for typen af ​​kølemiddel, holdbarhed, ikke-overholdelse af skalaen. Ulempen ved en sådan el-kedel til opvarmning af et privat hus er prisen. Det er en størrelsesorden, der er højere end for andre typer varmeapparater og starter fra 450 cu. for de mest enkle enheder. Omkostningerne til kraftfulde og komplekse enheder kan nå 3000 USD. og mere.

Nyttig rådgivning! Hvis det er muligt, skal du vælge en kedel i en god pakke, da nogle elementer simpelthen er nødvendige. Det er bedre og billigere at købe alt i sættet end at købe en overspændingsbeholder, en ventil, et beskyttelsesrelæ eller et filter.

Den elektriske kedel er let at bygge i de hængende møbler

Yderligere muligheder for elektriske kedler

Alle eksisterende typer elektriske kedler kan have ekstra muligheder. Den mest populære mulighed er muligheden for manuel strømstyring. Selv de billigste eksemplarer besidder det. Dyrere enheder er udstyret med automatisk strømstyring og afbrydelse ved overbelastning. Af de ekstra funktioner kan du stadig oprette følgende:

 • automatisk dræning af vand, når temperaturen er slukket og sænket til værdier tæt på 0 grader;
 • Fjerntermosensor til automatisk styring af kedelfunktionen afhængigt af omgivelsestemperaturen;
 • beskyttelse mod stigende eller faldende tryk i systemet
 • indbygget centrifugalpumpe;
 • mulighed for at opvarme vand til husholdningsvandforsyningssystem.

Afhængig af tilstedeværelsen eller fraværet af andre ekstra muligheder i elektriske kedler til opvarmning af et privat hus, kan deres pris variere inden for meget store grænser.

Stilfuldt design og små størrelse elektriske kedler er en god tilføjelse til deres funktionalitet

Beregning af strøm og tilslutning af elektriske kedler

Før du køber en kedel, skal du bestemme dens kapacitet. Trods alt vil dens mangel ikke tillade effektivt opvarmning af boligen, og overskuddet vil resultere i uberettigede omkostninger til elektricitet. Der er en simpel formel til beregning af kedeludgang:

hvor w er katten - Kedelens nødvendige kapacitet, S - området af rummet, Wud. - Apparatets specifikke effekt med 10 m 2. Denne indikator adskiller sig fra forskellige klimazoner:

 • for regioner med tempereret klima - 1,2 - 1,5 kW;
 • den sydlige zone - 0,7 - 0,9 kW;
 • Den nordlige zone er 1,5-2,0 kW.

Ved anvendelse af denne formel beregnes kedelens nødvendige kapacitet til et rum på 100 m 2 i et hus i midten af ​​banen: W cat. = (100 * 1,5): 10 = 15 kW.

Det store design af en dobbeltkreds elektrisk kedel kan gemmes i et skab på gangen

Nyttig rådgivning! De, der ikke kan lide at forstyrre sig med formler og beregninger, kan simpelthen dele rummet med 100. Derefter skal man til det opnåede resultat tilføje 15-20% afhængigt af klimaet.

Sådan tilsluttes en elektrisk kedel korrekt

Når beregningen af ​​den nødvendige effekt er lavet, kan du starte processen med at forbinde udstyret. Inden du gør dette, skal du få den rette tilladelse fra ejeren af ​​lokale elnet. Organisationen er forpligtet til at udlevere tekniske betingelser, hvori de tilladte parametre for kedlen angives. I tilfælde af at den nødvendige kedeludgang er større end den maksimale belastning på de elektriske netværk, der er angivet i specifikationerne, er det ikke muligt at tilslutte en sådan kedel. I dette tilfælde skal du bruge alternative energikilder.

Vægkedler er tilfredse med små dimensioner

Installation af kedlen kræver en separat dedikeret gren af ​​det elektriske netværk. Et beskyttelsesrelæ er installeret på det. Kedlen er jordet og udstyret med en spændingsregulator. Disse handlinger sikrer sikkerhed og forhindrer apparatets svigt, når spændingen falder. Derefter sættes kedlen på plads. Et tilførselsrør og et returrør er forbundet med de respektive beslag. For modeller, der ikke er udstyret med en overspændingsbeholder og en kontraventil, skal disse elementer også leveres.

Elektrisk kedel til opvarmning af et privat hus, hvis pris er inkluderet i opgørelsen af ​​opvarmningsinstallationen, og de funktionelle egenskaber og kvalitet tilfredsstiller forbrugeren, hvis den er korrekt installeret, vil behage ejerne med en lang uafbrudt operation.

Vi studerer typer og priser på gas kedler til opvarmning af et privat hus

Ordning med opvarmning af 2-etagers privat hus: typer af ledninger og udstyr beregning

Kedler til fast brændsel til opvarmning af private huse

Installation af privat husvarmesystem:

Gas kedler til opvarmning af et privat hus: hvordan man vælger og installerer

Billige husvarme elektricitet: hvordan man vælger en økonomisk kedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 6 =