30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elektriske kedler til opvarmning af huset 220v

Opvarmning elektriske kedler til 220 V

Hvert år kommer der en tid, hvor en person tænker på, hvordan man opvarmer sit hjem. Og dette spørgsmål er ikke inaktiv. Oprettelse af hygge og behageligt ophold i en lejlighed er et hus en af ​​hovedopgaverne for en person. Til opvarmning af sit hjem har en mand længe været, siden han tamede ilden, blev opvarmet af bål. Derefter blev forskellige opvarmningsanordninger opfundet.

Nu bor folk i komfortable boliger, men føler sig stadig nødt til at opvarme deres hjem i den kolde periode. For at imødekomme disse behov har industrien skabt mange forskellige kedler og ovne, som bruger til at omdanne energien fra forskellige brændstoffer.

Blandt de forskellige opvarmningsanlæg indtager el-kedler et særligt sted. De er begge meget komfortable og dyrt i drift. Af den anden grund er deres massefordeling begrænset.

Kriterier for valg af el-kedel 220 V

Hvad du skal overveje, når du vælger en varmekedel:

 • type struktur;
 • prisen på kedlen;
 • stabilitet i elektriske netværk og evnen til at opnå den nødvendige effekt.

Hvis betaling for brugte kilowatt er ikke bange, og elektriske netværk er stabile og muligt at opnå den nødvendige magt, og på det sted, hvor du bor, er der ingen centralvarme og gas, samt der er problemer med installationen af ​​den faste enhed, elektriske kedler 220, vil bidrage til at løse dette problem.

Vælg en el-kedel 220V til den krævede effekt til opvarmning af et rum i et bestemt område. Formlen for beregningen er som følger. Ved 10m2 er 1 kW el-kedelkraft 220V nødvendigt i lofthøjde på op til tre meter.

Separation af elektriske kedler efter type installation

På deres monteringssted er elektriske enheder tilgængelige i to versioner:

Gulvversioner bruges til store mængder opvarmning af bygninger og strukturer. For små mængder, såsom små lejligheder, private huse, hytter, brug kompakte elektriske kedler 220V monteret version. De er hængt på væggen. Steder de besætter lidt. De er meget bekvemme at betjene.

Designet af el-kedlen 220V består af to dele. Det er en varmeveksler og et kontrolskab. I varmeveksleren opvarmes vandet ved hjælp af varmeelementer, giver kontrolskabet mulighed for at styre kapaciteten på den elektriske kedel 220 V og for at holde de angivne parametre for kølevæsken.

Da opvarmning af genstande, der bruger disse 220B elektriske kedler, er for det meste lukket type, har mange elektriske apparater indbygget eller endvidere inkluderet i det komplette sæt ekspansions membran tank, som kompenserer for det for store tryk af kølevæsken i netværket. De kan også have cirkulerende pumper til bedre distribution af kølevæsken i store mængder.

Termoregulatorer og programmører kan installeres, hvilket muliggør en mere økonomisk anvendelse af den elektriske enhed i automatisk tilstand. Elektriske kedler 220 V udføres oftest med et kredsløb. Til fremstilling af varmt vand er det nødvendigt at installere en ekstra vandvarmer, der akkumulerer eller flyder.

Hvilke slags elektriske kedler er 220 V?

I dagens marked leveres el-kedler mange forskellige modeller i dens udførelse. De er:

For en bedre forståelse af spørgsmålet om deres forskel, lad os overveje funktionerne i disse elektriske kedler.

Hvad er 220V elektriske kedler med teenagere?

Udformningen af ​​disse elektriske kedler er enkel. Et varmelegeme er en enhed, som genererer varme gennem et resistivt princip. Disse enheder hedder tans. Operationsprincippet er praktisk talt det samme som for en elektrisk flise, en tekande. En spiral lavet af en wolfram- eller nikrometråd, der har en høj resistivitet, når den opvarmes, passerer gennem den. Og siden spiralen arbejder i vand, er den først isoleret med et dielektrisk materiale, og derefter indsat i et vandtæt hus.

Ulempen ved TEN-el-kedlen 220 V er den langsomme opvarmning af kølevæsken, hvilket reducerer effektiviteten. Elektronik, der er fyldt med elektriske kedler 220 V, hjælper øge deres produktivitet på grund af muligheden for alternativ inddragelse af flere nuancer.

Elektronikken bestemmer automatisk væskens temperatur, og hvis den skal øges, omfatter den det nødvendige antal varmeelementer. Det giver dig mulighed for at holde det indstillede temperatur regime. I pas er det skrevet, at de har en effektivitet på 98%. Men regningen for brugt kilowatt, når der anvendes elektriske kedler på 220 V som den vigtigste kilde til opvarmning, vil være betydelig.

De vigtigste fordele disse elektriske kedler 220 V er:

 • lav pris;
 • nem installation
 • fuld automatisering;
 • driftssikkerhed;
 • Ved arbejde med elektriske kedler er 220 V ikke støjende;
 • økologisk sikkert;
 • uden affald
 • bekvemmelighed af installationen;
 • For at spare energi er det muligt at bruge dem sammen med andre typer kedler.

På toppen af ​​populariteten er de modeller, der har bevist sig kvalitet og langsigtet arbejde. Dette er model producenter:

 • Den slovakiske model er Eleco Protherm;
 • Den tjekkiske model er Dakon;
 • Tyske modeller - Wespe Heizung, Bosch;
 • Den belgiske model er ACV;
 • Den spanske model er Roca;
 • Den polske model er Kospel;
 • Russiske modeller - EVAN, RusNIT.

Alle disse modeller støjsvag og meget pålidelig. Og det er en garanti for, at boligen altid vil være varm. Priserne på disse modeller af elektriske kedler 220 V er ret acceptable.

Kedler el-varmekedler

De fysiske processer, der opstår med elektrolytten, når elektroder indsat i elektrolytmediet er forbundet til det elektriske netværk, anvendes i elektriske kedler af denne type. Ifølge denne fysiske proces ændrer elektrolytionerne deres bevægelse med en frekvens på 50 Hertz. Som et resultat opvarmes elektrolytten hurtigt.

Disse elektrodekedler har følgende fordele:

 • hurtig indstillet kølevæsketemperatur
 • meget høj sikkerhed. I tilfælde af elektrolytlækage stopper kedelfunktionen
 • Spændingsfald i netværket påvirker ikke enhedens funktion.
 • lave omkostninger ved udstyr.

Væsentlige svagheder, som kan dække alle fordele ved denne kedel:

 • behovet for konstant kontrol over elektrolytens kemiske sammensætning;
 • ustabilitet af arbejdet. Elektrolytens temperatur og kemiske parametre påvirker ydelsen af ​​den elektriske kedel 220 V;
 • kompleks styring af varmeprocessen
 • Der kræves en regelmæssig service til afkalkning i varmesystemet.
 • Hvis jordsløjfen er analfabeter, bliver den ubrugelig.

De er meget mere produktive end tenovye. Effekten af ​​elektromagnetisk induktion anvendes. Figurativt kan man forestille sig som følger. Der er en transformer, den primære vikling aktiveres med vekselstrøm ved den sekundære i en elektrisk magnetfelt dannet af spændingen i tilfælde af at øge sin nuværende kredsløb, og det begynder at varme op. Dette varmeprincip anvendes i disse elektriske kedler 220 V.

Fordele ved elektriske kedler 220 V er:

 1. fravær af udsatte dele
 2. har ingen saltaflejringer
 3. ethvert kølemiddel kan anvendes;
 4. Alle elektriske kedlers 220 V driftprocesser er tildelt den elektroniske enhed, som er en del af sit kit.
 5. Indstil temperaturparametrene for kølevæsken i 5 til 7 minutter;
 6. mindre energiforbrugende;
 7. levetid på mere end tredive år.

Induktion elektriske kedler på 220 V på ydeevne er opdelt i to typer:

Principen for driften af ​​disse indretninger er induktion. Forskellen er kun i udformningen af ​​deres fremstilling og hvordan varmeveksling er organiseret.

Strukturelt ser det ud til dette. Dette er et kortsluttet rørsystem fyldt med væske. På dem er en speciel induktor sat på - en transformer. Ved hjælp af et elektromagnetisk felt opstår opvarmning af varmevekslerfladerne. Det opvarmer det cirkulerende kølemiddel meget hurtigt. Varmeveksleren er lavet af tykke vægge rør med en vægtykkelse på 5 - 7 mm og har et labyrint kredsløb.

Effektiviteten af ​​induktionsspændingen 220 V SAV øges endnu mere, da det kortslutte system af varmevekslerrør uafhængigt frembringer yderligere reaktiv energi.

Scum og tilstopning truer heller ikke ham. Mikrovibrationer inden for el-kedlen 220 V giver beskyttelse mod skalaen.

På markedet for elektriske kedler er der et stort udvalg af elektriske kedler af 220 V SAV. Ud fra de udsatte elektriske kedler 220 V kan du altid vælge den, der er nødvendig for kapaciteten til bestemte opvarmningsområder.

Kedler kan bruges i planter med en teknologisk bias, hvor høj nøjagtighed er nødvendig for at opretholde temperaturparametrene. En af de påberåbte elektriske kedler er 220 V SAV - PROF, SAV - SPES + med forskellige kapaciteter. Deres minimumspris er omkring tredive tusind rubler. Med stigningen i effektparametre øges prisen på den elektriske kedel også.

Det er en højteknologisk enhed. Engineering tanke kunne skabe denne komplette enhed til opvarmning. Tilrettelæggelsen af ​​denne kedel fungerer lidt anderledes end SAV. Takket være den elektroniske omformer bliver netspændingen med en frekvens på 50 Hz højfrekvent. Intensiteten af ​​det elektromagnetiske felt øges kraftigt og forbedrer Foucault-eddystrømmene.

Alle dele af kedlen er lavet fra ferritiske og magnetiske legeringer. Foucault-strømmen opvarmer næsten øjeblikkeligt hele varmeveksleren med kølemidlet. Disse elektriske kedler har en cylindrisk form. Dimensioner afhænger af kedlens installerede kapacitet. For bedre drift og ekstra energibesparelser bruges fjernprogrammer til at holde temperaturen i overensstemmelse med en forudindstillet tidsplan. Installation af en elektrisk kedel 220 V skal udføres af fagfolk. De udfører dette arbejde på installationen af ​​VIN'er nemt, hurtigt og kvalitativt.

Elektriske kedler til 220 V til salg leveres komplet med styreenheden og er nødvendige til installation af varmelegemet med lukket type med udstyr og materialer, undtagen rør og radiatorer.

For eksempel er prisen på et sådant sæt af en elektrisk kedel 220 V af VIN-3 ca. 37 tons. For at øge varmekapaciteten på en 220 V elektrisk kedel kan en VIN kombineres i flere stykker, der er tilsluttet i serie. Ud over den fremragende ydeevne af disse enheder, de har også mangler:

 1. Den høje pris.
 2. De installeres kun i lukkede varmesystemer med kølevæskeomløb.

Til alt dette, kan du kun tilføje, at på trods af de relativt høje priser for Induction opvarmning elpatroner 220, overvejer deres økonomisk drift, de tager på retfærdighed først. Trods alt kontinuerlig drift uden ulykker, ubrugelighed af forebyggelse og vedligeholdelse, nem installation, uden yderligere tilladelse, nem kontrol, og også ganske økonomisk energiforbrug vil kompensere med en hævn for enhver pris.

Anmeldelser om elektriske kedler til opvarmning af private huse

Elvarmekedler anvendes aktivt til opvarmning af husholdninger, der ikke er tilsluttet gasstrøm. De adskiller sig i deres yderste enkelhed og høj effektivitet, hvilket giver forbrugerne varme. Denne gennemgang vil give oplysninger om elforbrug og vurderinger på elektriske kedler til opvarmning af et privat hus. Du vil lære om de mest populære modeller og se, hvad brugerne siger om det varmeapparat, de bruger - det vil hjælpe med at træffe det rigtige valg.

Elvarme kedler er kendetegnet ved mange opvarmning funktioner:

 • Kompakt - der er ingen voluminøse varmevekslere, forbrændingskamre og gasaggregater;
 • Høj effektivitet - det er tæt på 100%, da elektriciteten er næsten fuldstændig omdannet til termisk energi;
 • Enkelhed i drift - udstyret kræver ikke regelmæssig vedligeholdelse;
 • Du behøver ikke tilladelse til at installere - redigering er tilgængelig overalt.

Fra de negative funktioner kan vi tildele et højt forbrug af elektricitet - opvarmning med elektricitet er altid meget dyrt. For eksempel omkostningerne ved opvarmning af boligejendom på 100 kvadratmeter. kan beløbe sig til omkring 25-30 tusind rubler per måned. (baseret på 1 kWh pr. 10 kvadratmeter område).

Vandkedler er efterspurgte, hvor der stadig ikke er gasforsyning - der er stadig mange sådanne steder i Rusland. De erstatter hard-to-operate og dyre solid-fuel og flydende aggregater, der forenkler menneskeliv. De kan også bruges som backupudstyr, herunder dem, når der ikke er brændstof eller der ikke er gasforsyning.

Dernæst vil vi se på de mest populære elektriske kedler til et privat hus, efterspurgt blandt købere. Disse modeller er fra udenlandske og indenlandske producenter, der har gode tekniske egenskaber.

For os er en temmelig kraftig el-kedel, på grundlag af hvilken det er muligt at bygge et varmesystem i et privat hus. Den opererer på to typer netværk - enfase og trefase. Effekten af ​​enheden er 9 kW, effektiviteten er 99,5%. Kedlen er dannet i en væg formfaktor og leveres med den indbyggede omsnøringsbånd - om bord cirkulationspumpen og en ekspansionsbeholder volumen på 7 liter. Det maksimale tryk i kredsløbet er op til 3 bar, kølevæskens temperatur er fra +30 til +85 grader. Yderligere funktioner og funktioner:

 • Tilslutning af varme gulve - ud over grundvarme
 • Indbyggede beskyttelsessystemer;
 • Self-diagnose.

Hvis du vælger at bruge en elektrisk kedel i varmesystemet, er du velkommen til at købe den viste model.

Hvis du har brug for den enkleste el-kedel uden ekstra funktioner og overskridelser, skal du være opmærksom på denne model. Enheden er den mest enkle el-kedel, fremstillet i en pærekasse og udstyret med en simpel TEN. Dens kapacitet er 2,62 kW, det maksimale opvarmede område - op til 25 kvadratmeter. m. For at styre temperaturen giver den en simpel termostat. Installationsmetode - udendørs. Der er ingen yderligere funktioner om bord.

Før os er den bedste el-kedel ifølge brugerne. Opvarmning af et privat hus med el-kedel EVAN WARMOS-RX 9,45 220 vil være meget enkel - enheden er udstyret med et avanceret elektronisk styringssystem. Dens effekt er 9,45 kilowatt, opvarmet område - op til 95 kvadratmeter. m. For at sikre økonomi, øget levetid og reducere belastningen på lysnettet, er enheden udstyret med en trinvis strømjustering (5 trin). Der findes en cirkulationspumpe indeni. Hvis det er nødvendigt, er eksterne varmestyringssystemer forbundet til denne el-kedel.

Hvis du vil købe en elektrisk kedel, vil det være nyttigt for dig at finde ud af, hvad brugere siger om visse modeller. Disse oplysninger hjælper med at træffe det rigtige valg. Derfor vil vi yderligere understrege den reelle feedback om de elektriske varmekedler, der modtages fra allerede eksisterende brugere.

Elektrisk kedel Protherm Scat 6 KR 13

Jeg har været involveret i installationen af ​​varmeudstyr i omkring fem år. I løbet af denne tid blev der installeret snesevis af systemer, så oplevelsen med elektriske kedler er stor. Men mest af alt kunne jeg godt lide at arbejde med teknikken fra Protherm. Først og fremmest bør den høje kvalitet udpeges, der var ingen klager fra brugerne. Og i anden omgang forenkler disse el-kedler betragteligt installationsarbejdet, da de er udstyret med pumper og ekspansionsbeholdere. Det er ikke overraskende, at ejernes feedback om de elektriske kedler i Scat 6 varmesystemet er positivt.

 • Høj pålidelighed - elektriske kedler arbejder uden brud, tilfredsstillende forbrugere med varme varmeledninger;
 • Evnen til at strøm fra ethvert netværk - til 220V eller 380V;
 • Der er mulighed for at arbejde med varme gulve - dette bruges af mange mennesker.
 • Lidt støj på arbejde, men i andre rum er det ikke hørbart;
 • Lejlighedsvis er der klager over lækager.

Særligt lyse ulemper kan ikke udpeges. Er det prisen, der varierer fra 27 til 30 tusind rubler.

El-kedel EVRAZ ЭВП-6

Langt spekulerede på, hvilken el-kedel er bedre til opvarmning af et privat hus med et areal på 45 kvadratmeter. m. Kriterierne var sådanne - en overkommelig pris, den ultimative enkelhed, pålidelighed. Som følge heraf stoppede jeg på teknologien fra EVRAZ. Jeg valgte en model med en kapacitet på 6 kW til at have en lille bestand. Den elektriske kedel kan betjenes fra et enkeltfaset eller trefaset netværk og kan opvarme op til 54 kvadratmeter. m. Under driften blev hele bunden af ​​nedbruddet identificeret - et af varmeelementerne blev brændt, reparationen blev udført under garanti. Opvarmes godt og roligt, kræver ikke vedligeholdelse. Opvarmning med el-kedel i et privat hus er den bedste løsning, da det ikke er nødvendigt at røre med dieselbrændstof eller træ.

 • Den laveste pris - tog til 4000 rubler;
 • Der er ikke noget overflødigt - jo færre tilføjelser, desto højere er udstyrets pålidelighed.
 • Holdbart ståltaske;
 • Mindste kontroller er det ideelle valg til opvarmning i et privat hus.
 • I det første driftsår brød den elektriske kedel ned - TEN gik uden for rækkefølge;
 • Termometeret og manometeret skal købes separat;
 • Klik, når du skifter varmeapparatet.

Dette er den billigste og nemmeste el-kedel, derfor kan den ikke øges.

Elektrisk kedel Vaillant eloBLOCK VE 6

Da jeg skulle købe en el-kedel til opvarmning i mit landsbyhus, besluttede jeg straks, at jeg ville tage teknologi fra kendte mærker. Butikken roste Vaillant, siger de, fungerer som et schweizisk ur. Jeg lyttede til rådet, købte udstyret og fortsatte med at installere opvarmningen. De første måneder med 3-4 glæde var ikke grænsen - huset var varmt og behageligt. Derefter begyndte problemerne, TEN'erne blev først slukket, så blev cirkulationspumpen standset. Et par måneder senere begyndte apparatet at lave støj, og opvarmningen var stadig varm. Appel til den officielle tjeneste løste ikke problemet.

 • Nøjagtigt design, forbruger forbrugeren;
 • Indbygget pumpe og tank;
 • Enkel operation;
 • Indbyggede sikkerhedssystemer;
 • Selv-diagnostik;
 • Evne til at arbejde i anti-frysepunkt.
 • På en eller anden måde har han problemer med TEN'er, hele tiden med dem problemer;
 • Ikke den mest lydhørige tjeneste;
 • Ingen højt besungne effektivitet jeg lagde ikke mærke til, bruger en masse som enhver anden el-kedel - varmedrift koste en rund sum, selv i landdistrikterne satser.

Fabrikanten ville gøre det godt at afslutte hans afkom.

Elektrisk kedel Protherm Scat 9 KR 13

Vælg el-kedel til uafhængige opvarmning i et privat hjem var ikke let - de modeller på salg en masse, der er billige og dyre, og når du ikke vil forstå, at dette er bedre, og som er værre. Vinteren nærmer sig, der var risiko for at forblive uden opvarmning og uden vinter resten udenfor byen. I den henseende er beslutningen om at købe den elektriske kedel Protherm Scat 9 modnet. Området er op til 82,5 kvm. m, så strømmen kom ud, hvad du har brug for, med en lille margen. I de sidste to år har el-kedlen ikke vist sig fra den bedste side. Opvarmningen var varm, men udstyrets pålidelighed var minimal. Konstante nedbrud, mange mangler - det er hvad der venter på dig, når du køber denne model. Hvis du har brug for opvarmning fra elnettet, skal du vælge en el-kedel fra en anden fabrikant.

 • Godt udseende, der minder om gasudstyr. Da huset er lavet fremragende reparation, havde du brug for en dejlig kedel;
 • Enkel styring - du kan forstå uden instruktioner, alt på et intuitivt niveau;
 • Kompakt design er den sidste fordel ved denne el-kedel.
 • Dette er ikke opvarmning, men angsten - den elektriske kedel er regelmæssigt ude af drift, enten på skema eller på skema. Sidste gang cirkulationspumpen var ude af drift, måtte jeg bruge penge på udskiftning;
 • Officiel tjeneste udsætter hektiske konti til reparationer, bogstaveligt talt er alle de sammenbrud, de har, forbundet med ikke-garantier. Nogle siger, de siger, de forbinder ikke i henhold til instruktionerne. Men instruktionerne har ingen strenge krav - de er skruet på væggen, forbundet og klar;
 • Følsomhed over for spændingsfald.

I et ord er dette langt fra den bedste mulighed for at installere opvarmning i et privat hus.

Elektriske kedler til opvarmning af et privat hus på 220 V

Elektriske kedler til opvarmning af huset ved 220 V anvendes normalt, hvis der ikke er nogen mulighed for eller ønske om at lave trefasetilførsel. Sådanne elektriske kedler kan bruges som hoved-, ekstra- eller backupopvarmning. Her vil vi overveje, hvad der kan være elektriske kedler ved 220 V og hvor passende de er til opvarmning af et privat hus.

Elektriske varmeapparater, som er designet til forbindelse med enfaset netværk (220), såvel som tre-fase kan variere i overensstemmelse med fremgangsmåden ifølge opvarmning eller varmemediet siden varmeelementet magt og design.

Afhængigt af opvarmningsmetoden er der tre typer elektriske kedler med 220 volt:

 • TENovye, som opvarmer vand med TEN-rørformede varmeelementer, inden for hvilke der er en spiral;
 • Elektrode eller som de kaldes: ionisk, elektrolytisk - opvarmer kølevæsken ved hjælp af elektroder, hvorigennem en vekselstrøm passeres, hvilket forårsager nedbrydning af vandmolekyler;
 • Induktion - opvarmning af vand (kølevæske), som udføres ved hjælp af elektromagnetisk induktion.

Lad os se nærmere på dem.

Indtil for nylig var sådanne elektriske kedler, næsten den eneste slags, der blev brugt i hverdagen. Og nu er det stadig den mest almindelige art. De er en lukket beholder, hvor der er installeret en eller flere rørformede elektriske varmeapparater (TEN). Under drift leveres et koldt kølevæske til fartøjet, det opvarmes der med en TEN og leveres til det allerede opvarmede varmesystem. Afhængigt af typen af ​​varmesystem og rørlayoutet kan kølevæskens cirkulation være naturligt eller tvunget. Oftest er det tvunget og udført ved hjælp af en cirkulationspumpe, som ofte indgår i selve kedlenes kedel.

Effekten af ​​TAN-enfasede elektriske kedler overstiger normalt ikke 8 kW, og oftere: 2-3 kW, da tværsnit af enkeltfasetilførsel til et privat hus ikke tillader indførelse af en el-kedel med høj effekt. Derfor, oftest uden problemer kan du tilslutte en el-kedel, op til 3 kW. For at tilslutte en højere effektenhed er det nødvendigt at øge sektionen af ​​indgangen og ledningerne for at forbinde den. Dette gælder ikke kun TEN elektriske kedler ved 220 V, men også andre typer af dem, samt andre elektriske apparater.

Derudover skal det, uanset hvilken type og strøm den elektriske kedel har, være forbundet via separate ledninger til en separat automat i omstillingsbordet. I dette tilfælde skal ledningsafsnittet og maskinens maksimale strøm svare til varmekapacitetens kapacitet: henholdsvis 1 mm2 og 15 A pr. 1,5 kW. Det er også obligatorisk at forbinde det med jordsløjfen.

TENovye elektriske kedler er oftest lavet væg, men kan være gulv. De er nemme at installere og forbinde. Blandt manglerne kan man bemærke de vigtigste: dannelsen af ​​skalaen på TEN'er, især når man bruger hårdt vand. En 0,5 mm af denne skala reducerer varmeoverføringseffektiviteten med 10%. Når du bruger sådanne kedler, er det derfor nødvendigt at bruge så meget som muligt "blødt" vand (ideelt destilleret) og lukkede varmesystemer eller med et filter i systemet, der giver blødgøringen. Fx fyldning af polyphosphatkrystaller. Under drift kan det også være nødvendigt at erstatte TEN på grund af udbrændingen af ​​spiralen i den.

Elektrode elektriske kedler til 220 V

Dette er en relativt ny type elektriske kedler. Dens funktionsprincip er, at mellem elektroderne som en vekselstrøm strømmer elektrolyt (i dette tilfælde, den udfører en rolle varmeoverførselsfluid med en specifik modstand), ved hvilken nedbrydning af molekyler og bevægelsen af ​​ioner til elektroderne, hvilket forårsager opvarmning af vand. Derfor kaldes de ofte ionisk eller elektrolytisk. I de fleste tilfælde elektrode magt enfasede elektriske kedler beregnet til 220 V i området 1-3 kW, men kan være op til 6 kW, men installationen af ​​sidstnævnte, som nævnt ovenfor kræver en større tværsnit har input og ledninger.

Sådanne kedler, af cirkulær form med indløbs- og udløbsdyser, er meget nemme at installere. De installeres direkte på hovedvarmerøret. Sommetider kan det afhængigt af størrelsen desuden fastgøres til væggen med klemmer.

En ulempe ved sådanne kedler kan betragtes som særlige krav til kølemiddelets kvalitet (dets modstand). Dette bør være enten vand af en vis hårdhed (for dette tilføjes den nøjagtige mængde bordsalt) eller specielle væsker, der sælges til sådanne kedler. Under driften af ​​en sådan elektrisk kedel er det nødvendigt at sikre, at kølevæskens modstand er konstant, da effektiviteten af ​​dens drift reduceres. Desuden opløstes elektroderne selv under arbejdet, som før eller senere skal udskiftes med nye.

Induktion elkedler til 220 V

Denne nye form for elektriske fleste kedler, er hvis princip er baseret på evnen af ​​ferromagneter (materialer, der er tiltrukket af en magnet og kan magnetiseret, for eksempel - stål), opvarmet i et elektromagnetisk felt, der frembringes af induktionsspolen. Typisk har sådanne kedler to kredsløb: ekstern induktionsspole og intern - en ferromagnetets labyrint, som er en varmeveksler, og gennem hvilken kølemidlet strømmer. Desuden har formen og stivheden af ​​kølevæsken ingen betydning. Det kan være vand og frostvæske og jævn olie.

Da induktionsvortexstrømmen forårsager mikrovibration af varmevekslermaterialet, er skalaen praktisk taget ikke dannet på den. Levetiden for sådanne elektriske kedler er omkring 50 år. Og selvom deres indledende effektivitet er praktisk talt den samme som i andre arter (op til 98%), men på grund af den kendsgerning, at den over tid ikke falder, er de mere økonomiske og effektive. Derudover er der i konstruktionen af ​​en sådan el-kedel ingen dele, der i sidste ende vil ændre sig: hverken elektroderne eller varmelegeme. Deres levetid er omkring 50 år. Og den eneste ulempe i forhold til TEN og elektroden er deres højere omkostninger. Med samme effekt er de næsten 2-2,5 gange dyrere.

Påkrævet elektrisk strøm

For at bestemme, hvilken kapacitet en el-kedel er nødvendig til 220 V til opvarmning af et privat hus, kan der laves en lille beregning. Det anslås i gennemsnit, at der til opvarmning af 10 m2 af huset er kedlens effekt i 1 kW. Men det er meget simplistisk og tager ikke højde for rummet.

Du kan bruge en anden, mere præcis beregning, for hvilken den indledende værdi kræver kraften 40 W for opvarmning af 1 m3 af rumvolumen. Derudover tages der hensyn til det gennemsnitlige varmetab i vinduer og døre: 1 vindue - 100 W, 1 dør - 200 W. Selvfølgelig er disse indikatorer ret vilkårlig, da de i virkeligheden afhænger meget af deres materiale, størrelse, type, isolering.

Derudover er det nødvendigt at tage højde for tab gennem gulv og loft. I gennemsnit for at tage højde for disse varmetab, skal kedlens konstruktionskapacitet øges med en faktor på 1,5. Selvom her alt afhænger af, hvordan gulvet og loftet er isoleret og fra hvilket materiale de er lavet.

Du skal også overveje placeringen af ​​huset. Afhængig af bopælsområdet kan følgende korrektionsfaktorer indføres:

Således kan kræves Huset 60 m2, med en loftshøjde på 2,5 m i det sydlige Rusland følgende kapacitet elektrisk kedel (40h60h2,5 + 200 + 200) = 6720 h0,7h1,5 watt.

For at tilslutte en elektrisk kedel af denne effekt, kræves et ledningstværsnit på mindst 4 mm2 og en indgang på mindst 16 mm2.

Hvis der ikke er nogen evne eller vilje til at etablere elektrisk kedel 220. I en sådan kapacitet, kedlen mindre effekt, for eksempel 2-3 kW, i dette tilfælde, kan kun anvendes som supplerende opvarmning, der kombinerer det med andre typer af opvarmning - gas eller fast brændsel kedel eller ovn.

Mulighed for brug til opvarmning af et privat hus el-kedel 220 V

Er det tilrådeligt at bruge en enkeltfaset el-kedel til 220 V til opvarmning af huset? I lyset af de relativt små kapaciteter hos de fleste sådanne kedler og de høje omkostninger ved elektricitet kan det konkluderes, at:

 • - brug af sådanne opvarmningsanordninger er tilrådeligt til små huse, for eksempel at give uden tilslutning til gas og ikke ønsker at opvarme en ovn eller fastbrændselspedal;
 • - Brug en el-kedel ved 220 V kan bruges som ekstra eller backup opvarmning i mangel af trefasetilførsel (hvis der ikke er nogen mulighed eller ønske om at gøre det);
 • - Ved udskiftning af en konventionel elmåler med en takstregnemaskine og kun en el-kedel under den laveste takst (om natten) er det muligt at opnå rimeligt acceptable omkostninger til elvarme.
 • - det er nødvendigt at grundigt isolere huset med moderne materialer, hvilket kan reducere varmetabet i 1,5-2 gange, og tilsvarende den elektriske kedels krævede effekt til opvarmning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 2 =