30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Elektrisk drev til svingporte

Sådan installeres drevet på den svingende port

Hovedproblemet for folk, der tvivler på deres evner, at de kan installere et elektrisk drev til svingporte, er deres uerfarenhed og måske hastigt i deres handlinger. Og sagen skal omhyggeligt gennemtænkes og tænkes gennem hvert trin i aktionerne for at undgå fejl, især når man arbejder med elektriske kredsløb.

Placering af drevet på porten

Årsagen til manglende automatisering er meget svært at finde ud af, om fejlen opstår ved tilslutning af enhederne. Hver forbindelse skal markeres som færdig, så kontroller alle forbindelsers korrekthed, og kun derefter fortsæt til næste trin.

Årsager, der komplicerer driften af ​​automatisering

Først og fremmest ved at starte installationen af ​​drevet, bør du kontrollere lethedens svingporte på svingportene. Korrekt installeret og veljusteret port kan enhver person åbne med en finger - det er under denne betingelse, at drevet kan fungere som det kræves.

se efter, interferens på bringe porten bevægelse til tilsvarende tal: I skew flapper eller kolonne i en dårligt olieret hængsler, til skråt svejsede hængsler.

Hver af de ovennævnte grunde kan forårsage en større indsats, og vil bidrage til ødelæggelsen af ​​automatisering. Forskydningerne af begge søjler og vinger bør elimineres. Eftersom elektriske drev til sving porte skal placeres vandret og tilt kolonnen dukkede op i bevægelse baneafvigelse der kan forårsage automatisk marmelade - skæv stang vises.

Forberedelse af steder til fastgørelse af bæltemekanismen

For et positivt resultat af venture med installation af automatisering på porten alene, er det ønskeligt at følge de anbefalede anbefalinger fra fabrikanten. Instruktioner for hvert udstyr er individuelle, men der er en fælles regel for alle - når du markerer fastgørelsespunkterne, skal du observere de afstande, der er angivet i installationsinstruksdiagrammet, så præcist som muligt.

Diagram over automatisering til dobbeltdøre

Afvigelsen af ​​kun nogle få millimeter fører til at mistet evnen til at lukke eller åbne tværsnit i den ønskede vinkel, eller kun aktiv arbejde slagtilfælde del af sneglens mekanisme, hvilket vil resultere stigende mekanisk belastning af motoren.

Monter beslag på et niveau

Efter nøjagtig mærkning svejses monteringspladerne til mørtelene i polerne. Heraf følger, at når man installerer poler på de beregnede steder, skal metalmørtelene lægges i murværk, dette vil i høj grad forenkle installationsopgaven.

Svejset til monteringspladen.

Montering af monteringsplader på portens søjler udføres i et spejlbillede. Derudover udføres handlinger på tilpasningerne. På beslagene kører smøre messingbøsninger.

Mobil montering enhed

Når parenteserne er installeret, begynder de at installere drevmekanismerne på portlinjerne.

Et sted forberedt til fastgørelse af drevet

Fastgørelse af elektriske drev på dørene

Lås op til det drev, du installerer til svingportene ved hjælp af den medfølgende nøgle, det vil sige, sæt mekanismen i manuel tilstand.

Venstre drev med elektrisk drev

Efter fastgørelsen af ​​drevene på understøtningspolerne og på portens beslag er det nødvendigt igen at kontrollere dørernes forløb og paralleliteten af ​​de installerede drev. Hvis der opstår en fastklemning af enheden under drift, er udseendet af klik eller en banke, en skæv bevægelse eller paralleliteten af ​​det horisontale krænket, skal vi eliminere ulemperne. Normalt indstillet og justeret kører drevet glat og forsigtigt, næsten flyver.

Elektrisk drev styreenhed

Ved hjælp af dowels er drevstyringsenheden fastgjort til understøtningen. Tilslut drevet af hver vinge på svingportene strengt i henhold til ledningsdiagrammet, og luk forbindelsespanelerne. Ved hjælp af en flad skruetrækker strammes beskyttelsesstangen.

Ordningen for tilslutning til motorkraft

Når du åbner enheden inde i åbningen, er ledningen "W" for begge ventiler almindelig, og på bordet er der fastgjort til en terminal. Installer derefter modtagerkortet i det røde stik på kontrolkortet.

Diagrammet med indskrifterne tyder på, hvor og hvad man skal forbinde. For at starte drevet:

 • Den første switch er indstillet til "OFF" og den anden til "ON".
 • Strømmen er forbundet til stik L1 og L2, de er røde, og de lukker kontakterne 1-2 og 2-C1 med wirehoppere.

Programmering af fjernbetjening og nøglefobs

Derefter begynder de at etablere en kontakt mellem tastaturerne og modtageren. For at gøre dette, skal du klikke på knappen (modtager) Fjernbetjening programmering af styrekortet og pauser, og tryk derefter på knappen i et par sekunder på nøglering, den, du vil køre efter programmeringen. LED'en skal tændes på bundkortet. Det betyder, at fjernbetjeningen er registreret korrekt i modtageren.

Således er en knap tændt på dørstyringens nøglefob. Det åbner, stopper og lukker. De resterende knapper kan bruges til at indtaste andre kommandoer. I nærværelse af to indgange til territoriet kan også styres fra samme fjernbetjening med begge porte.

Tips til at håndtere fejl

Det er på tide at teste driften af ​​todørs portdrev. Hvis alt er indstillet korrekt, skal justeringene bevæge sig i overensstemmelse med signalet modtaget fra konsollen. Hvis du laver en fejl i at forbinde, og måske flaps ikke flytter til det rette sted, er det simpelthen fjernet, byttes ledninger X og Y, eller U og V om kontrol bord. I dette tilfælde udveksles ledningerne fra den første og den anden motor.

I næste fase sættes driftstiden for et blad og den anden forsinkelsesværdi på bordet. Pausetiden for det andet blad bør helst ikke være mere end 1-2 sekunder.

Desuden giver kontrolkortet dig mulighed for at justere drevets strøm. Dette reguleres ved at omplacere chippen på transformeren på den eksisterende klemme. Det er ikke nødvendigt at sætte den største indsats for det elektriske drev. Erfarne mennesker udsætter et minimum af arbejdskraft, hvor sektionerne fungerer normalt. Hvis porten er lys, så ved maksimal indsats - automatikken vil konstant fungere ved maksimal effekt, og i øjeblikket af bremsning vil portene tolerere unødvendige belastninger ved standsning.

For at sikre, at portløvene er klart fastsatte, og der ikke er nogen bump i tilstedeværelsen af ​​stærke vinde, anbefales det at installere stop eller mindst en central, hvilket vil give stivhed til strukturen.

Dette er påkrævet for at undgå snekværdets snacking og udseende af stort slid på dette sted. I fremtiden kan dette føre til ødelæggelsen af ​​ormmekanismen.

Yderligere automatiseringselementer

Installation af fotoceller eller sensorer til porten samt signallampen er helt valgfri, portene kan fungere normalt og uden dem. Hvis du ønsker det, vil du alt efter de samme instruktioner du allerede som erfaren elektriker gøre alt installationsarbejdet. Antenne i denne henseende er et mere nødvendigt element i elektronikkens arbejde. Det vil øge række nøglefobs.

Passiv beskyttelse fra ulykke

Efter tilslutning af alt, hvad der kræves, kontrolleres driften af ​​alle systemer, og den elektriske drevets automatiske styrebok er tæt lukket. Det er fortsat at justere grænsekontakterne, styret af vejledningen, der følger med produktet.

Og hvis alt efter dette flytter krydserne let og jævnt, og mekanismen overholder kommandoer, kan du lykønske dig med at finde gode automatiske svingporte.

Automatisering til svingporte med egne hænder

De mest populære i mange århundreder er swing gates. Men for nylig udstyre ejerne af private lande dem med automatisering. Den største fordel ved denne type port er deres fjernbetjening med fjernbetjening. Komfort fra tilstedeværelsen af ​​det elektriske drev er særligt mærkbar om vinteren, når ejeren ikke behøver at berøre den kolde dør for at åbne den. Før du vælger et elektrisk drev til svingporte, skal du vide, hvad der skal være opmærksom på, så valget faldt på en af ​​de bedste modeller.

Elektrisk drev fabrik på swing gates vil kun dekorere dem og gøre dem komfortable

Rådgivning til fagfolk inden for valg af automatisering

Så gå til butikken for at købe et elektrisk drev, du skal kontakte en mester, der kan give gode råd. Generelt skal du være opmærksom på sådanne nuancer:

 • At vælge bedre modeller af berømte producenter, der har et veludviklet servicenetværk, fordi i dette tilfælde kan du være sikker på, at det vil tjene el-drevet i lang tid.
 • Inden du stopper udvælgelsen på en bestemt model, skal du kende en specialistes mening, så han råder dig til at købe for at automatisere en svingport eller en anden type.
 • Det ville være rart at læse anmeldelser på internettet af dem, der allerede bruger automatiseringen og forblev, hun er tilfreds.
 • Drevet skal have en lille margen på de vigtigste tekniske egenskaber, lige fra 25% og derover.
 • Hvis du ser billigt og dyrt ud og ikke kan bestemme hvilken model der skal stoppes, er det værd at huske på, at du ikke kan tabe strømmen og pålideligheden af ​​harddisken under alle omstændigheder.

Men hvad er de typer af automatisering, som producenterne tilbyder?

Det er ikke svært at fremstille et elektrisk drev alene

Vælg det elektriske drev, du skal stole på størrelsen af ​​klapperne og den side, de åbner (udenfor, indenfor eller ved 180 grader). Jeg vil også gerne advare dig om, at ud over det faktum, at automatisering gør det nemt at åbne og lukke skodderne, det fungerer også som en sikkerhedslås, låses aktuatoren i lukket position, selv på et tidspunkt, hvor der slukkes for strømmen. I enhver model, der præsenteres i butikken, er der et særligt system, der er ansvarligt for nødoplåsningen af ​​dørene, takket være, at de let kan åbnes manuelt. Alle eksisterende modeller i dag er opdelt i flere typer, de adskiller sig hver især i metoden for arbejde og design:

 • Worm. Denne type kan højst sandsynligt henføres til husholdningsapparater. Deres fabrikant anbefaler at installere på de samlede døre, hvilket meget sjældent virker. Et så originalt navn de gav takket være designet, inde er en orm - dette er en stang, der er udstyret med en tråd, den er på denne og bevæger vognen, som er direkte forbundet med døren. På grund af at stangens længde er kort, kan portene kun svinges åben inde. Denne type anbefales at installere på portene indstillet ved indgangen til multi-apartment bygninger, hvor det mindste antal biler.
 • Hydraulisk. Denne type fungerer takket være pumpen inde i mekanismen, hvilket skaber det rigtige olietryk. Disse enheder har god effekt og er monteret på porte med en høj intensitet i brug. Men de er bange for lave temperaturer, så de skal også udstyres med varmeelementer. De hjælper med at forhindre, at olie presser ud gennem olietætningerne i svær frost.
 • Lever. Dette drev af alle eksisterende på markedet betragtes som den mest pålidelige og modstandsdygtige over for revner. Den kraftige håndtag af stål giver øget modstand af mekanismen til at bryde. Denne type giver dig mulighed for at køre en port med en anden masse, herunder dem, der kommer ud både udefra og inde.
 • Underground. Denne type bruges på de steder, hvor det er nødvendigt at skjule automatik fra nysgerrige øjne for ikke at ødelægge portens æstetik.

I et sæt med et drev af enhver type er der: To enheder, der er fastgjort til hvert blad, en enhed, der er ansvarlig for kontrollen og en modtager indbygget i den. Ud over alle typer kan købes fjernbetjening, fotoceller, der giver sikkerhed, en alarmlampe, en nøgleknap og meget mere, uden hvilken det ikke er muligt at åbne porten - udenfor eller indeni.

At købe en færdig automatik til at automatisere et svingende metal eller træport er ikke svært, men hvis du vil spare penge, kan du selv lave dem. Hver person kan sig selv ud af improviseret middel til at udstyre sin gård med automatiserede døre, der åbner både udvendigt og indvendigt.

Ingen synes endda, at det elektriske drev på billedet er lavet af dele til en parabol

Drevet er netop det element af automatisering, som er ansvarlig for bevægelsen af ​​dørene. Den aktiveres ved at trykke på fjernbetjeningsknappen. Det er på dem, som oftest stopper valget af købere, fordi det er deres installation giver maksimal komfort og pålidelighed. Derudover kan de ikke kun købes klar, men også lavet med egne hænder fra improviserede værktøjer, der kan findes i garagen. For at besvare spørgsmålet om, hvordan man selv laver dem, skal man forstå, hvilke dele der er i garagen, fordi man kan bruge dem til fremstilling:

 • Jacks. Hver bilindehaver i garagen har en sådan enhed. Men for at skabe drevet har du brug for to rackmodeller, som motoren med reducereren er skruet på. For at beskytte den anvendte bøsning, der anvendes bølgepap, sælges den i enhver sanitetsvarebutik, og du kan styre den ved hjælp af en hvilken som helst signalknap.
 • Styrestativer. Passer perfekt til gamle modeller, der allerede er blevet glemt, udstyret med styrestænger, som du desuden skal reparere motoren og praktisk kontrol.
 • Drej apparat fra parabolantenne. Men det er også nødvendigt at købe lagre, fjernbetjening og transformer.
 • En aktuator med en ankermotor er en af ​​de nemmeste metoder til at køre med selvkvalificerede håndværkere hjemme. Men her er der én væsentlig ulempe - drevene kan operere på et ikke-synkron manglende slippe af med det vil være vanskeligt under brug af apparatet.

Det er også muligt at lave elektriske drev til svingporte fra en skruetrækker, som kan findes i hvert hus. De drev, der fremstilles uafhængigt, kan have nogle nuancer, der ikke giver dem mulighed for at tjene i lang tid, eller de vil ikke fungere længe. Derfor falder valget i stigende grad på billige fabriksmodeller, hvis valg er enormt, og alle kan finde deres bedste mulighed.

Installation af det købte elektriske drev på svingportene kan udføres uafhængigt

Regler for montering af et elektrisk drev

Drevet skal tilsluttes og installeres så præcist som muligt efter instruktionerne. Til arbejde skal du udarbejde værktøjer:

 • den bulgarske
 • målebånd og blyant;
 • bore;
 • Apparater til svejsning;
 • Hex nøgler;
 • skruetrækker og dyse til det;
 • tænger og hammer.

Hjemmelavet drev vil koste mindre, men det kan fungere med fejl, og fabrikken er pålidelig og praktisk

Vi har allerede sagt, at det er nemt at køre med egen hånd. For swing modeller, ville det bedste valg være at købe en aktuator med en ankermotor, bare installer det på det nøjagtige sted og alt, intet kompliceret. Men hvis der ikke er nogen færdigheder til at skabe enheder til automatisk åbning af porten, så kan de overtagne ikke bruges, som de vil være, men du kan selv installere dem og følge klart hvert trin:

 • drev er installeret på strengt udpegede steder for dem, de er foreskrevet i instruktionerne, derfor skal der ved mærkning foretages alle målinger tydeligt;
 • afhængigt af typen af ​​søjle, vælges det optimale fastgørelsesmateriale, og derefter udføres fastgørelsen;
 • Indstil motor og håndtag;
 • Fra flappernes type er frontbeslaget og den bøjede håndtag installeret;
 • Efter at have udført installationsarbejder, kontrolleres enheden grundigt og alle de ulemper;
 • fjern låsen fra drevet, døren åbnes manuelt, og grænseafbrydere justeres;
 • Blokens position kontrolleres i lukket portposition, den skal tage sit oprindelige sted;
 • Om nødvendigt løsnes fastgørelsesskruen i endeblokken;
 • Drevet er blokeret, og strømmen er tilsluttet.

Efter alle manipuleringer kontrolleres dørene. Til dette formål startes porten flere gange for at sikre, at installationen blev udført nøjagtigt med instruktionen, og dørene selv åbner let og bremser ikke overalt. Efter testen skal signallampen og andre fotoceller være tilsluttet.

Det er al installation af automatisering blev udført, intet at installere nej, hver nybegynder skal klare opgaven.

Besøgende i gruppen gæster, kan ikke kommentere denne publikation.

Automatisk port og drev med egne hænder

Den største fordel ved automatiske svingporte er muligheden for fjernbetjening, dvs. ved hjælp af betjeningspanelet. Den automatiske komfort er specielt mærket om vinteren, når ejeren eller gæsterne ikke behøver at kontakte den kolde konstruktion.

Det er ikke let at installere det elektriske drev på portene, men hvis du tager højde for polens højder og anvender bøjlerne, bliver elmotoren nøglen til hele bygnings succesfulde funktion.

Automatiseringspakken indeholder normalt flere enheder:

styreenhed - 1 stk.

Den elektriske drev til portene, monteret med egne hænder, er holdbar, holdbar og hurtig at betjene. Han åbner porten om cirka 15 sekunder.

Men hvis der er nogen hindring i løbet af vingebevægelsen, standser automationen ikke længere. Fraværet af forhindringer før åbningen er en vigtig forudsætning for portens langsigtede service. Den mindste indblanding vil medføre fejl i enheden og jamre dørene.

Ved montering af et selvfremstillet drev skal du bruge parabolantennemekanismen - dens maskegear erstatter et fuldt udstyret eldrev. I forhold til butiksvarianten er den roterende motor mere økonomisk, da den drives af 36 V. Butiksautomatiseringen trækker 220 V.

For at montere el-drevet med egne hænder, som porten åbner, skal du opbevare et par arbejdsdrev med lange stænger, et panel og en transformer med et effektområde på 36 - 40 V. Konsollen skal bruges til at åbne og lukke strukturen. Den skal fungere inden for en radius på 50 m. Der er stadig brug for to nøglefob til sikkerhedsudstyr og et aktuelt relæ. Uden det vil automationen bryde eller overophedes.

Til selvinstallation af det elektriske drev har du brug for følgende værktøjer:

Automatiske porte adskiller sig fra gynger, fordi de har et elektrisk drev. Enheden er produceret i to versioner - lineær og håndtag.

Hvilken af ​​dem at vælge? Den relevante automatisering bestemmes ved at måle kløften, der adskiller indersiden af ​​stolpen og sløjfen. For en værdi på op til 1,5 cm anvendes et billigt lineært drev. Til store værdier op til 3 cm er håndtaget type passende.

Efter at have besluttet med drevet, skal du vælge sættet. Dette styres af bladets bredde og mulige vindudsving. For eksempel er den gennemsnitlige vindbelastning på terrænet 40 kg / m. For porte af bølgepap med 2 x 2 m blade, er belastningen 160 kg (2 x 2 x 40). Til denne værdi skal du tilføje den faktiske vægt af et blad (sige 100 kg). I alt - 260 kg. I betragtning af sikkerhedsmarginen vælges drevet for vingerne i vægtkategori 400 - 800 kg.

Det anbefales også at tage højde for åbningens intensitet, dvs. hvor mange biler vil savne strukturen om 1 time. Denne parameter er registreret i det tekniske pas. Det er angivet som en procentdel.

Når du installerer det elektriske drev, skal du anvende det som sådan. Hvis bladet åbner om 15 sekunder, tager lukningen samme tid. I alt 30 sekunder. Hvis intensiteten foreskrevet i den tekniske dokumentation er 25%, trækkes de ud fra antallet af minutter pr. Time (60 x 25% = 15). Ved at dreje 15 minutter i sekunder, får vi en værdi på 900. Opdel den med 30 og få 30. Således vil porten i løbet af hver time gøre sit arbejde 30 gange. For et privat hus kan denne båndbredde være overflødig, og for en solid virksomhed - den er temmelig svag.

Et vigtigt punkt er den lette bevægelse af foldere. Når polerne og hængslerne står perfekt jævnt og hængslerne er godt smurt, vil dørene fungere ordentligt. Men vintervejr kan skabe yderligere modstand. Derfor skal kørslen tages med en magtmængde.

Hvordan man laver automatiske svingporte med egne hænder

Der er mange porttyper til i dag, og hver af dem har en unik automationsmekanisme. Med egne hænder er det nemmest at lave automatiske svingporte. Hele processen er opdelt i etaper.

Fremstilling af porte. At tage det et svejseapparat, et rør eller en profileret hjørne, eller profileret stålplade, samt forskellige hjælpeværktøj. Hovedmaterialet er mærket, baseret på størrelsen af ​​den ønskede port. For at opnå et kvalitativt design skal der tages højde for parametrene for klapperne og mellemrummet mellem dem.

Svejsning af rektangulære rammer med efterfølgende stivning af broen. Emnerne er dækket af forberedt materiale. Samlingen udføres på en flad overflade i overensstemmelse med porternes geometri.

Portramme. Til indgangskonstruktionen er det ikke nødvendigt. Jorden er indbygget i støtter og fastgjort på søjlens søjler ved hjælp af skur. Rammeløs konstruktion er fastgjort med beton under hensyntagen til den nøjagtige afstand mellem understøtningerne og et klart lodret arrangement. Hvis ejerens valg er blevet en fuldgyldig portramme, skal han korrekt beregne længdebredden og modstå paralleliteten af ​​linjerne og diagonalen.

installation. Uanset hvad ejeren har sat - en ramme eller søjle, er pålidelig fastgørelse af vingerne forsynet med mejsede baldakiner med bolde. Swing struktur med en ramme er ikke svært at samle. Efter at dørene er anbragt i "konturen", er de jævnt udsat og forbundet med baldakiner ved brug af svejsning. Ved arbejde med en rammeløs struktur fastgøres klapperne og fastgøres med klemmer (klemmer med skrue). Sommetider anvendes i løbet af positionering svejse, overskuddet afbrydes efterfølgende. I slutningen af ​​arbejdet er markiser svejset.

Efter installation af hoveddesignet, startes installationen af ​​auto-åbningssystemet. For det første er beslagene - glidemekanismens holdere - svejset. De reparerer dem på niveauet af stiveren med overholdelse af vandret og afstand fra samlingstegningen. Det er til rådighed for porte åbne ved 90 grader.

Derefter installeres det elektriske drev. Først sættes den i manuel tilstand, for hvilken brug nøglen til enheden (oplåsning muliggør bevægelse af mekanismestangen). Herefter skubbes stangen til maksimum, og mekanismen er monteret på støtteposter og portvinger.

Efter de elektriske ledninger er sat til test. Når debugging er afsluttet, er porten udstyret med en elektronisk lås. Om nødvendigt hjælper det med at åbne strukturen manuelt.

Elektrisk drev til svingporte

Hvilken slags elektrisk drev kan installeres på svingportene? Enheden er valgt ud fra portens størrelse og åbningssiden, dvs. indad eller udad. Ud over sin umiddelbare "åbningslukning" funktion fungerer mekanismen som en pålidelig lås i mangel på elektricitet, hvilket er vigtigt under moderne forhold. Uanset hvilken type automatisering det altid er udstyret med nødopløsningsindstillingen, som gør det muligt at åbne dørene manuelt.

Elektriske drev designet til svingporte er opdelt i tre typer i henhold til driftsmåden.

orm. Apparater til husholdningsbrug betjenes godt af små strukturer med en arbejdsintensitet under gennemsnittet. Deres navn er knyttet til placeringen i en stangs krop med en tråd (den såkaldte orm). På den bevæger vognen, der er forbundet med rammen. En kort stang giver dig mulighed for at åbne strukturen inde. Orm mekanismer er egnet til at drive indgang porte på gårdspladser af boligbygninger eller privat bolig med en lille mængde indgående transport.

løftestang. Et pålideligt stålsystem er modstandsdygtigt over for indbrud. Drevet af en sådan plan er effektiv til at betjene store tunge strukturer. En kraftig mekanisme åbner portene ude og inde.

hydraulisk. Denne form for automatisering virker fra en pumpe, der skaber olietryk. Hydraulikmekanismen er kendetegnet ved høj effekt, som er nødvendig til automatisering af ikke-standarddøre med øget brugintensitet. I kolde områder er det ønskeligt at installere varmeelementer for at forhindre, at olien undslipper gennem fyldkasserne.

underjordiske. Ikke en populær mulighed, hævdes kun, når det er nødvendigt at skjule automationen for at bevare portens ydre skønhed. Underjordiske strukturer er dyre, almindelige forbrugere har ikke råd til dem.

Hvordan vælger man et elektrisk drev, så det holder så længe som muligt for svingportene? Da orm og hydrauliske anordninger er lineære mekanismer, skal valget foretages mellem dem og håndtagsmotorer.

Forbrugeren styres ofte af produktets billighed, og med denne tilgang kan han rådes af et lineært drev. Når du køber det, skal du tage højde for åbningsflapens bredde. Apparaterne tillader at åbne dørene på 2,5, 3 og 5 m. Specialisterne med de maksimale egenskaber anbefales ikke at tage mekanismen. Den optimale løsning er midten af ​​drevområdet.

Den maksimale mulige vægt af porten, der er beskrevet i artiklens begyndelse, er en vejledende foranstaltning. Men du bør ikke forsømme det, ellers vil enheden ikke klare sin opgave og for tidligt mislykkes. Arbejdets intensitet blev også sagt. Jo mere imponerende antallet af indkommende objekter, desto højere intensitet skal være.

Omkostningerne ved enheden er et individuelt kriterium. Imidlertid er et acceptabelt tal det, der svarer til driftsbetingelserne og styrken. En gennemtænkt tilgang udvider mekanismens liv og sparer finanser.

Under forholdene i post-sovjetiske rum vil det ikke være overflødigt at tage hensyn til hele bygningsområdet. For eksempel bruger europæere svingporte til at blive blæst. Vores landsmænd foretrækker blinde konstruktioner af metal eller plast. Tekstilens integritet øger vindbelastningen.

Automatisk portarrangement

Traditionelle komponenter i automatiske porte er:

håndtag til åbning;

poler til fastgørelse

Stængerne til fastgørelse af strukturen er nemmeste at bygge af et stålrør. Tung port er bedre placeret på den U-formede ramme. Mens du er involveret i enheden af ​​automatiske porte, er det nødvendigt at tage sig af lejedelen. Masters rådes til at lave et glas-type fundament.

For glat styring af porten bruges hængsler (se i det komplette sæt med lejer). Afhængigt af størrelsen af ​​strukturen er de hængt i mængden 4 til 6 stk. Hængslerne er lavet af metal og polymer.

Taler om enhedens automatiske port, er det værd at overveje muligheder for at fylde lærredet. I rammen indsættes en af ​​typerne af dåser:

Rammen er lavet af en metalprofil, påfyldningsafsnittet er lavet af rulle- og aluminiumsprofiler, sandwichpaneler og jerngjerder. For en lang service er metalelementerne primet og malet.

Stopper - lateral og central, et vigtigt element i hele strukturen. De tillader ikke bladene at forlade de etablerede grænser. Stoppene har form af metalstifter, som er opdelt i flytbare og permanente.

Beslag til fastgørelse af elektriske drev følger med dem i sættet. Det anbefales ikke at købe disse varer på en række måder, fordi forskellige producenter producerer dem med forskellige størrelser. Derfor vil drevindretningen til automatiske porte og parentes ikke matche.

At købe bolte og penne - for at løse forbrugeren. Men disse lavpriselementer vil komme til redning i tilfælde af afbrydelser af elektricitet og eliminere behovet for at tinker med porten manuelt.

Et velovervejet valg af elektrisk drev skaber optimale betingelser for porten. Mekanikens ejer giver komfortabel brug af konstruktionen og det moderne udstyr. Tør og brug automation til din egen fornøjelse!

 • Varm garagedøren med egne hænder
 • Sådan svejses en port og en wicket port fra røret med dine egne hænder
 • Løfteporte med egne hænder - enkelhed og funktionalitet
 • Barer på porten med egne hænder - en simpel mulighed for at styrke beskyttelsen af ​​ejendom
 • Gade dør tættere - praktisk lukkemekanisme
 • Fremstilling af garageporte med egne hænder - fra A til Z

Copyright © 2017 Et aktivt link er påkrævet, når du kopierer indhold fra webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 1