30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

E. varmekedler

Opvarmning af et privat hus med el-kedel: anmeldelser, priser og ordning

Takket være den hurtige udvikling af moderne teknologier vises nye, mere sofistikerede enheder dagligt, hvilket gør vores liv behageligt. Dette gælder for sortimentet af produkter fra enhver industri. Sfæren af ​​varmeanlæg er ingen undtagelse.

I dag har mange producenter startet masseproduktion af kedler. Dette udstyr er kendetegnet ved mange fordele.

Alle kender fra fysikens erfaringer, at ingen energi kan opstå fra ingen steder og ikke forsvinder overalt. Termisk energi omdannes fra elektrisk energi og tjener til at opvarme rummet.

Mange i dag foretrækker opvarmning af et privat hus med el-kedel. Omkostningerne ved dette udstyr varierer fra 5.800 til 77.000 rubler. Det afhænger ikke kun af udstyrets nyhed, men også af dets tekniske egenskaber. I øjeblikket er der flere muligheder for opvarmning af elektriske kedler til private huse.

Alle elektriske kedler kan opdeles betinget i tre typer:

De adskiller sig primært fra metoden til opvarmning af kølemidlet.

Derudover er alle elkedler, afhængigt af vedhæftet fil, opdelt i:

Afhængigt af netspændingen kan udstyret være:

Disse kedler kan også være:

Omkostningerne ved opvarmning af en elektrisk kedel afhænger af den valgte type udstyr.

Denne el-kedel fungerer på samme måde som en el-kedel. Særlige opvarmningsanordninger er placeret inde i kedlen. Disse er rørformede varmeelementer. I sådanne kedler spiller vandet rollen som et kølemiddel. Dens opvarmning foregår i en flydende tilstand, som følge af, at den naturlige cirkulation af varmt vand i systemet opstår.

Har du besluttet at opvarme et privat hus med en el-kedel? Anmeldelser om denne type udstyr er mere detaljerede. Dette udstyr har små dimensioner, det er nemt at passe på væggen. Du bør også overveje sit attraktive udseende. Installationen af ​​en TEN elektrisk kedel er ret simpel. Enheden er udstyret med termostatisk udstyr, som kan overvåge alle processer uden ejerens opmærksomhed. Sådant udstyr er ofte karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​to sensorer.

Sådan organiseres opvarmning af et privat hus med el-kedel, anmeldelser, pris - disse er alle spørgsmål, du kan specificere på salgsstederne for udstyr. Prisen på en TEN elektrisk kedel varierer i mellemstore områder. Dette udstyr kan arbejde med forskellige typer af kølemiddel: fra vand til frostvæske. Ejeren af ​​huset kan selvstændigt justere udstyrets kapacitet, afbryde eller tænde alle rørformede varmeelementer. Således kan du spare energi forbruges fra tid til anden.

Desværre er der på overfladen af ​​varmeelementerne, som i tilfældet med kedlen, dannet skala. Dette påvirker kvaliteten af ​​varmeoverførslen negativt, hvilket medfører øgede omkostninger til elektricitet.

Induktion elektriske kedler

Opvarmning af huset med en elektrisk kedel er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Visuelt ligner den en transformer i et svejset metalhus. Induktoren er placeret i et lukket rum, på grund af hvilket muligheden for dens kontakt med kølemidlet er udelukket. Ved opvarmning giver varmebæreren væk varmen til kernen i spolen, som konstant bevæger sig omkring den.

Størrelsen af ​​dette udstyr er ret stort, men producenterne forbedrer årligt denne model, hvilket reducerer størrelsen.

Fordele ved induktionsudstyr

 • I denne el-kedel er der ikke noget varmeelement, der udelukker muligheden for brud.
 • Skala er praktisk taget ikke dannet.
 • Som kølevæske kan du bruge både frostvæske og vand.
 • Det er kendetegnet ved et højt sikkerhedsniveau.

Ulemper ved induktionskedlen

Ikke alle kan opvarme et privat hus med en elektrisk kedel. Omkostningerne ved induktionsudstyr er ret høje.

For installation af dette udstyr er det desværre nødvendigt at forberede et tilstrækkeligt område, fordi udstyrets dimensioner er ret store.

Elektrode elektriske kedler

Elektriske kedler adskiller sig ved hjælp af metoden til opvarmning af kølemidlet. I denne type el-kedel er der ingen rørformede varmeelementer. I stedet er der elektroder. Elektroden er ikke en varmelegeme, den er i stand til at sende en strøm til varmebæreren. Vand opvarmes i sin egen modstand. Dette skyldes samspillet mellem negativt og positivt ladede molekyler på molekylært niveau under påvirkning af elektroden.

Den mest populære i vores land er opvarmning af et privat hus med el-kedel. Feedback er bekræftet.

Fordele ved elektrodekedler

Den største fordel ved dette udstyr er den lille størrelse, som muliggør installation i ethvert rum. Omkostningerne er acceptable for mange indbyggere i vores land.

Ulemper ved elektrodeudstyr

Før du starter systemet med dette kølemiddel, skal det være forberedt. Kedelens normale drift er kun mulig med en specifik resistivitet af vand. Desværre er det meget svært at måle disse indikatorer alene, ligesom at normalisere dem. Derfor er det nødvendigt at bruge tjenester fra specialister.

Kun vand kan bruges som kølevæske. Det er nødvendigt at regelmæssigt overvåge sin omsætning i systemet.

Regelmæssigt er det nødvendigt at udskifte elektroderne, fordi de til sidst opløses i kølemidlet.

Funktioner af elektrisk opvarmning

Desværre er der ikke noget permanent i vores land som i verden. Og hvert år er der meget kontroverser om emnet: "Vil elvarme være billigere?"

I dag tror de, at det er urentabelt at opvarme et privat hus med el-kedel. Anmeldelser siger, at elforbruget i flere år for at opvarme landstedet langt overstiger forbruget af midler til gasopvarmning. Men elektrisk udstyr til opvarmning er flere gange billigere end gas. Dette er let forklaret.

Prisen på elektricitet vokser hvert år. Mange mennesker, der besluttede at installere billigere udstyr, risikerer at opleve strømbrud, høje priser. Derudover må du ikke glemme force majeure, for eksempel dårlige vejrforhold. Men elvarme har mange fordele.

Fordele ved opvarmning af et landhus elektricitet

Ejere af private huse er meget vigtige for at bestemme typen af ​​varmeudstyr. Tross alt er disse huse ofte præget af et stort område, og huset skal holdes varmt.

Brug af elektricitet til opvarmning er fordelagtig, fordi:

 • Højt sikkerhedsniveau under drift.
 • Lav pris og minimal installationstid.
 • Der er ingen grund til at søge brændstof.

Mange forbrugere udfører allerede opvarmning af et privat hus med el-kedel. Tilbagemeldingen fra de fleste af dem tyder på, at det er bedre at vælge et kombineret varmesystem. Sidstnævnte tillader brug af både gas og elvarme. Dette er en ideel mulighed i tilfælde af force majeure situationer. Elektricitet vil være i stand til at hjælpe i enhver situation, når for eksempel ballonggas ender. Og gas bliver uundværlig i tilfælde af tordenvejr eller tungt snefald, når strømmen oftest skæres af.

Derfor er den ideelle løsning til opvarmning af elektricitet i et landsted tilgængeligheden af ​​yderligere kilder, der kan hjælpe i en uforudsete situation.

Montering af el-kedel

Opvarmning af et privat hus med el-kedel kan arrangeres af dine egne hænder! Installation af en elektrisk kedel, i forhold til gas, faste brændkedler er ret simpelt. Men du bør følge alle regler og krav.

 • Har ikke brug for at tildele et særligt rum til udstyret. På grund af de mindste dimensioner kan de fleste elektriske kedler installeres overalt. Og det moderne design af udstyret kan perfekt passe ind i ethvert indre af rummet. Hvis det ønskes, kan du skjule kedlen i en særlig niche.
 • Særlige ventilationssystemer eller skorstene kan undgås. Dette udstyr skaber ikke affald, der truer menneskelivet og kræver genoptagelse.
 • Tilslut udstyret let.
 • Opvarmningssystemet med el-kedel er ret simpelt, så installation og tilslutning af denne type opvarmning kræver ikke godkendelse og godkendelse fra de relevante myndigheder. Også i fremtiden vil systematisk kontrol ikke blive gennemført, hvilket ofte medfører ubehag og konflikt.

Opvarmning af et privat hus med el-kedel er en innovation, men hvert år er det ved at blive populær. På grund af tilgængeligheden af ​​forskellige modifikationer af varmeudstyr til el, kan du finde en passende mulighed for en bestemt facilitet. Inden køb af udstyr skal hver hussejer beregne el-kedlens kraft til et bestemt rum under hensyntagen til alle varmetab. Derfor er det nødvendigt at bekymre sig om opvarmning af bygningen på forhånd. Dette undgår problemer i forbindelse med varmesystemet.

Hvilket er bedre: at købe en elektrisk kedel til et privat hus eller gøre det selv?

Elektriske kedler til opvarmning af et privat hus benyttes ikke ofte, det skyldes høje elpriser. Ikke desto mindre har de mange fordele, og i nogle tilfælde er installationen af ​​en elektrisk kedel retfærdig og rentabel.

Når den elektriske kedel er den bedste løsning?

Gassen er ikke tilgængelig for alle: nogle lokaliteter er placeret for langt fra hovedlinjen, og til tider er installationen af ​​en gaskedel slet ikke hensigtsmæssig. For eksempel til et sommerhus, der opvarmes flere gange om vinteren, giver det ikke mening at købe et dyrt sæt gasudstyr.

Faste kedler har også en række ulemper: Det er nødvendigt at opbevare og opbevare brændstof, og de fleste faste brændselsaggregater kan ikke arbejde i længere tid, mere end 4-5 timer, på en enkelt brændstofbelastning. Derudover er de inertielle og tillader ikke præcis temperaturkontrol. I dette tilfælde kan den elektriske kedel løse opvarmningsproblemet hurtigt, pålideligt og uden ekstra omkostninger.

Fordele ved elektriske kedler til et privat hus:

 • Nem at installere, tilslutte og vedligeholde;
 • har et højt niveau af automatisering
 • giver dig mulighed for nøjagtigt at indstille den ønskede temperatur;
 • de arbejder lydløst;
 • Ingen forbindelse til skorstenen;
 • Behov ikke for et separat værelse, men de fleste husstandsmodeller er monteret på væggen med egne hænder.
 • kræver tilslutning til skjoldet med et separat kabel
 • Kedler med en effekt på mere end 9 kW produceres kun til en trefasespænding på 380 V;
 • På grund af høje elpriser, opvarmning koster flere gange mere.

Elektriske kedler adskiller sig i den måde, de konverterer elektricitet fra nettet til varme. Principen for deres drift kan baseres både på direkte opvarmning og indirekte ved hjælp af fysiske og kemiske processer.

 • TENovye - med en tank, hvori rørvarmere er indbygget;
 • Induktion, der anvendes til opvarmning af elektromagnetisk induktion af kølevæske;
 • elektrode - deres arbejde er baseret på elektrolyse.

Et populært, tidstestet design af kedler er yderst simpelt: flere varmeapparater er indbygget i tanken, så de kan medtage helt eller delvist af dem afhængigt af den effekt, der vælges af tilstanden.

Varmeapparater er et spiralsår fra en ledning med høj resistivitet - nichrome, kantal, fechral, ​​placeret i et keramisk rør. Når den opvarmes, når den tilsluttes, giver spiralen varme til det keramiske rør, og sidstnævnte opvarmer igen vandet i tanken.

Kedlen er også udstyret med en kontrolenhed med et panel, hvor du kan indstille den ønskede tilstand. Moderne modeller er udstyret med sensorer, der overvåger driftsparametrene og frakobler apparatet i nødsituationer.

Fordele ved modeller med elektriske varmeapparater:

 • stort strømområde
 • Muligheden for at anvende væske som kølemiddel - vand, olie eller frostvæske;
 • simpelt design, enkle reparationer i tilfælde af behov, som kan gøres af sig selv uden endda at have faglige færdigheder;
 • Kedler med elektriske varmeapparater er de mest økonomiske ved køb, de skelnes af en lav pris;
 • To-kredsløbsmodeller tillader tilslutning af varmtvandskredsløb.
 • Varmeelementer er modtagelige for skalaformation, på grund af dette reduceres enhedens effektivitet og effekt med tiden.
 • store dimensioner.

Deres handling er baseret på fænomenet hvirvelstrømme, der er i stand til at opvarme en kerne placeret i deres område. Kedlen er et hus af metal af cylindrisk form, hvor induktoren er placeret. Inde i spolen er en kerne lavet af ledende materiale. Når AC-spolen passerer om den, opstår der et magnetfelt, der frembringer hvirvelstrømme i kernen.

Sådanne varmeapparater har længe været anvendt i industrien, hvor de opererer ved en industrifrekvens på 50 Hz. I dette tilfælde er spolen og selve installationen mærkbar hum og vibrere med samme frekvens på 50 Hz.

For at undgå støj fungerer de indenlandske induktionstype kedler med en øget frekvens i området 10-100 MHz, så de er lydløse. Vibrationer forbliver i dem, men ved høje frekvenser er det ikke mærkbart og endda nyttigt - induktionstype kedler er ikke skræmmende, på grund af den konstante vibration, sætter partiklerne ikke sig på varmeelementerne.

 • små dimensioner;
 • induktionsmodeller er ikke modtagelige for skalaformation;
 • ingen lækage opstår - ingen løse forbindelser inde i tanken;
 • Ethvert kølemiddel kan anvendes, herunder lavkvalitetsvand med en stor mængde calcium-, magnesium- og jernsalte;
 • simpel forbindelse af dig selv;
 • lang levetid uden brud og reparation.
 • i mangel af elektromagnetisk beskyttelse af sagen kan induktoren være en kilde til skadelig magnetisk stråling, så det er nødvendigt at omhyggeligt overveje fabrikantens valg;
 • Modeller med tilsvarende kapacitet er meget dyrere end TENovyh.

Fabrikanter hævder, at induktionsmodeller er mere økonomiske, men praksis viser, at de med samme varmeudgang er omtrent det samme som TEN, og de er kun økonomiske i længden af ​​deres levetid.

Hvis det ønskes, er det muligt at montere en induktionstype kedel med hånden fra en trådspole og et polypropylenrør. Hjemmelavede ovne er slet ikke dårlige, men deres udseende er mindre æstetisk.

Vandkedler af elektrodtype opvarmer varmebæreren på grund af elektrolyse. Inden i apparatet er stålelektroder placeret på forskellige sider af tanken. Når en strøm er forbundet til dem, dannes et potentiale med et variabelt tegn, og bevægelsen af ​​de opløste partikler - ioner - begynder. Polariteten af ​​elektroderne varierer med en netværksfrekvens på 50 Hz, det vil sige 50 gange pr. Sekund, hvilket medfører hurtig opvarmning af kølemidlet.

For at processen kan gå videre med en given intensitet er det nødvendigt at opretholde en konstant tæthed af elektrolytten, i hvilken rolle kølemidlet virker, nemlig en svag vandig opløsning af saltet.

Fordele ved elektrodekedler:

 • små dimensioner;
 • sikkerhed - i tilfælde af vandlækage fra systemet, vil kedlen, i modsætning til TENovoy, ikke brænde, det vil simpelthen stoppe med at arbejde;
 • lav pris.
 • behovet for konstant kontrol af densiteten af ​​kølevæsken med ens egne hænder;
 • Over tid opløses stålelektroderne, giver op af ladede metalioner, og udskiftning er påkrævet.

For at opvarmning skal være effektiv, og temperaturen i huset komfortabel, før du køber en kedel til opvarmning af et privatbolig, er det nødvendigt at beregne maksimal termisk effekt. Forenklet beregning for Mellemzonen i Rusland er dette: Du skal tage det samlede areal af alle opvarmede rum og opdele det med 10. Det resulterende tal betyder den minimale installerede kapacitet af kedlen i kW.

For eksempel, til et privat hus på 95 kvadratmeter, er kedlens estimerede kapacitet 9,5 kW. I dette tilfælde skal du vælge fra et modelområde en kedel med højere effekt: hvis du har kedler til 9 og 12 kW, skal du vælge den anden mulighed.

For nordlige regioner med frost op til minus tredive og lavere eller for dårligt isolerede huse er denne beregning ikke egnet. For en fuldvarig opvarmning i vintermånederne er der brug for en strømreserve eller installation af yderligere varmekilder.

Selvfølgelig vil kedlen ikke fungere ved sin maksimale kapacitet i hele varmesæsonen. Hvis opvarmningen er korrekt installeret, vil den arbejde med delvis belastning eller i opvarmningstilstand op til 70% af tiden, så det er forkert at overveje elektricitetsomkostningerne for den maksimale kedeludgang.

Alle modeller, uanset deres type, er udstyret med beslag til tilslutning af varmesystemet. Det bedste valg for en elektrisk kedel er et usædvanligt radiatorsystem og varmt vand gulve. Elektricitet - en temmelig dyr ressource, og opvarmning af rummet fra bunden op vil reducere komforttemperaturen med flere grader.

Elektriske kedler, i modsætning til fastbrændselsmodeller, kan arbejde i systemer med naturlig cirkulation, mens kedelautomatikken straks lukker varmeovnen i tilfælde af overophedning.

For TEN-modeller, der er tilbøjelige til dannelse af skalaer, er det bedre at bruge specielt forberedt blødt vand. Varmebæreren til elektrodekedler er angivet i pasdokumentationen for en bestemt model. Før kedelens første opstart er det nødvendigt at fylde systemet med kølevæsken og fjerne luftstikkene.

Figuren viser koblingsdiagrammet for induktionskedlen til varmekredsen.

Elektrisk tilslutning

  Derfor skal du gøre følgende før du tænder for netværket 220V eller 380V:
 • Monter deres egne hænder i omstillingsbordet en separat afbryder, der er designet til kedlens maksimale effekt. For eksempel vil en 9 kW kedel, der opererer på et 220V netværk, forbruge 9000W / 220V = 40.9A i maksimal tilstand. Det er nødvendigt at vælge en automatisk afbryder med en nominel strøm lidt højere end denne værdi, for eksempel BA 47-29 med 50 A.
 • Kabelføring til kedlen sker ved hjælp af et kabel med passende tværsnit. Beregn tværsnittet af kablet med en lille længde af det kan også forenkles: med 10 A - 1 mm2. I dette tilfælde vil det være tilstrækkeligt at have et kabel på 4 eller 6 mm2.
 • Hvis du er usikker på dine færdigheder, er det bedre at ikke risikere at forbinde enheden selv, men at overlade installationen til en specialist.

  Alternative kilder til elektrisk opvarmning

  Nogle gange for maksimal belastning kan det være tilrådeligt ikke at øge kedlens kapacitet, men at installere yderligere kilder til elektrisk opvarmning. De kan være:

  Varme gulve fra varmekabel eller infrarøde måtter til køkken, badeværelse og andre lokaler i et privat hus.

  Infrarøde varmeapparater, installeret under loftet og opvarmning af de vandrette overflader: gulv, møbler. Dette skaber en følelse af varme selv ved en lav temperatur i huset.

  konvektorer. De kan installeres i husets lokaler, der anvendes periodisk: et kontor, et bibliotek, et motionsrum og tænder efter behov.

  Varme gardiner, Installeret over indgangen eller altanen døren og giver mulighed for at afskære en bølge af kold luft.

  Ved installation af yderligere varmekilder kan den nominelle temperatur på kedelens betjeningspanel indstilles 3-5 grader under, hvilket til sidst vil medføre besparelser.

  Opvarmning af el - en billig måde, men pålidelig og håndterbar ved hjælp af et foruddefineret program. At vælge den rigtige kedel og den efterfølgende rimelige brug af den vil give dig mulighed for at nyde varmen i et privat hus til en relativt lav pris.

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Ved at bruge dette websted anerkender du dit samtykke til at bruge cookies i overensstemmelse med denne meddelelse med hensyn til denne type fil. Hvis du ikke er enig i, at vi bruger denne type fil, skal du korrekt angive indstillingerne for din browser eller ikke bruge webstedet.

  Anmeldelser om elektriske kedler til opvarmning af private huse

  Elvarmekedler anvendes aktivt til opvarmning af husholdninger, der ikke er tilsluttet gasstrøm. De adskiller sig i deres yderste enkelhed og høj effektivitet, hvilket giver forbrugerne varme. Denne gennemgang vil give oplysninger om elforbrug og vurderinger på elektriske kedler til opvarmning af et privat hus. Du vil lære om de mest populære modeller og se, hvad brugerne siger om det varmeapparat, de bruger - det vil hjælpe med at træffe det rigtige valg.

  Elvarme kedler er kendetegnet ved mange opvarmning funktioner:

  • Kompakt - der er ingen voluminøse varmevekslere, forbrændingskamre og gasaggregater;
  • Høj effektivitet - det er tæt på 100%, da elektriciteten er næsten fuldstændig omdannet til termisk energi;
  • Enkelhed i drift - udstyret kræver ikke regelmæssig vedligeholdelse;
  • Du behøver ikke tilladelse til at installere - redigering er tilgængelig overalt.

  Fra de negative funktioner kan vi tildele et højt forbrug af elektricitet - opvarmning med elektricitet er altid meget dyrt. For eksempel omkostningerne ved opvarmning af boligejendom på 100 kvadratmeter. kan beløbe sig til omkring 25-30 tusind rubler per måned. (baseret på 1 kWh pr. 10 kvadratmeter område).

  Vandkedler er efterspurgte, hvor der stadig ikke er gasforsyning - der er stadig mange sådanne steder i Rusland. De erstatter hard-to-operate og dyre solid-fuel og flydende aggregater, der forenkler menneskeliv. De kan også bruges som backupudstyr, herunder dem, når der ikke er brændstof eller der ikke er gasforsyning.

  Dernæst vil vi se på de mest populære elektriske kedler til et privat hus, efterspurgt blandt købere. Disse modeller er fra udenlandske og indenlandske producenter, der har gode tekniske egenskaber.

  For os er en temmelig kraftig el-kedel, på grundlag af hvilken det er muligt at bygge et varmesystem i et privat hus. Den opererer på to typer netværk - enfase og trefase. Effekten af ​​enheden er 9 kW, effektiviteten er 99,5%. Kedlen er lavet i en vægmonteret formfaktor og leveres med en indbygget harness - der er en cirkulationspumpe og en 7-liters ekspansionsbeholder ombord. Det maksimale tryk i kredsløbet er op til 3 bar, kølevæskens temperatur er fra +30 til +85 grader. Yderligere funktioner og funktioner:

  • Tilslutning af varme gulve - ud over grundvarme
  • Indbyggede beskyttelsessystemer;
  • Self-diagnose.

  Hvis du vælger at bruge en elektrisk kedel i varmesystemet, er du velkommen til at købe den viste model.

  Hvis du har brug for den enkleste el-kedel uden ekstra funktioner og overskridelser, skal du være opmærksom på denne model. Enheden er den mest enkle el-kedel, fremstillet i en pærekasse og udstyret med en simpel TEN. Dens kapacitet er 2,62 kW, det maksimale opvarmede område - op til 25 kvadratmeter. m. For at styre temperaturen giver den en simpel termostat. Installationsmetode - udendørs. Der er ingen yderligere funktioner om bord.

  Før os er den bedste el-kedel ifølge brugerne. Opvarmning af et privat hus med el-kedel EVAN WARMOS-RX 9,45 220 vil være meget enkel - enheden er udstyret med et avanceret elektronisk styringssystem. Dens effekt er 9,45 kilowatt, opvarmet område - op til 95 kvadratmeter. m. For at sikre økonomi, øget levetid og reducere belastningen på lysnettet, er enheden udstyret med en trinvis strømjustering (5 trin). Der findes en cirkulationspumpe indeni. Hvis det er nødvendigt, er eksterne varmestyringssystemer forbundet til denne el-kedel.

  Hvis du vil købe en elektrisk kedel, vil det være nyttigt for dig at finde ud af, hvad brugere siger om visse modeller. Disse oplysninger hjælper med at træffe det rigtige valg. Derfor vil vi yderligere understrege den reelle feedback om de elektriske varmekedler, der modtages fra allerede eksisterende brugere.

  Elektrisk kedel Protherm Scat 6 KR 13

  Jeg har været involveret i installationen af ​​varmeudstyr i omkring fem år. I løbet af denne tid blev der installeret snesevis af systemer, så oplevelsen med elektriske kedler er stor. Men mest af alt kunne jeg godt lide at arbejde med teknikken fra Protherm. Først og fremmest bør den høje kvalitet udpeges, der var ingen klager fra brugerne. Og i anden omgang forenkler disse el-kedler betragteligt installationsarbejdet, da de er udstyret med pumper og ekspansionsbeholdere. Det er ikke overraskende, at ejernes feedback om de elektriske kedler i Scat 6 varmesystemet er positivt.

  • Høj pålidelighed - elektriske kedler arbejder uden brud, tilfredsstillende forbrugere med varme varmeledninger;
  • Evnen til at strøm fra ethvert netværk - til 220V eller 380V;
  • Der er mulighed for at arbejde med varme gulve - dette bruges af mange mennesker.
  • Lidt støj på arbejde, men i andre rum er det ikke hørbart;
  • Lejlighedsvis er der klager over lækager.

  Særligt lyse ulemper kan ikke udpeges. Er det prisen, der varierer fra 27 til 30 tusind rubler.

  El-kedel EVRAZ ЭВП-6

  Langt spekulerede på, hvilken el-kedel er bedre til opvarmning af et privat hus med et areal på 45 kvadratmeter. m. Kriterierne var sådanne - en overkommelig pris, den ultimative enkelhed, pålidelighed. Som følge heraf stoppede jeg på teknologien fra EVRAZ. Jeg valgte en model med en kapacitet på 6 kW til at have en lille bestand. Den elektriske kedel kan betjenes fra et enkeltfaset eller trefaset netværk og kan opvarme op til 54 kvadratmeter. m. Under driften blev hele bunden af ​​nedbruddet identificeret - et af varmeelementerne blev brændt, reparationen blev udført under garanti. Opvarmes godt og roligt, kræver ikke vedligeholdelse. Opvarmning med el-kedel i et privat hus er den bedste løsning, da det ikke er nødvendigt at røre med dieselbrændstof eller træ.

  • Den laveste pris - tog til 4000 rubler;
  • Der er ikke noget overflødigt - jo færre tilføjelser, desto højere er udstyrets pålidelighed.
  • Holdbart ståltaske;
  • Mindste kontroller er det ideelle valg til opvarmning i et privat hus.
  • I det første driftsår brød den elektriske kedel ned - TEN gik uden for rækkefølge;
  • Termometeret og manometeret skal købes separat;
  • Klik, når du skifter varmeapparatet.

  Dette er den billigste og nemmeste el-kedel, derfor kan den ikke øges.

  Elektrisk kedel Vaillant eloBLOCK VE 6

  Da jeg skulle købe en el-kedel til opvarmning i mit landsbyhus, besluttede jeg straks, at jeg ville tage teknologi fra kendte mærker. Butikken roste Vaillant, siger de, fungerer som et schweizisk ur. Jeg lyttede til rådet, købte udstyret og fortsatte med at installere opvarmningen. De første måneder med 3-4 glæde var ikke grænsen - huset var varmt og behageligt. Derefter begyndte problemerne, TEN'erne blev først slukket, så blev cirkulationspumpen standset. Et par måneder senere begyndte apparatet at lave støj, og opvarmningen var stadig varm. Appel til den officielle tjeneste løste ikke problemet.

  • Nøjagtigt design, forbruger forbrugeren;
  • Indbygget pumpe og tank;
  • Enkel operation;
  • Indbyggede sikkerhedssystemer;
  • Selv-diagnostik;
  • Evne til at arbejde i anti-frysepunkt.
  • På en eller anden måde har han problemer med TEN'er, hele tiden med dem problemer;
  • Ikke den mest lydhørige tjeneste;
  • Jeg har ikke lagt mærke til nogen skæv økonomi, jeg spiser meget som enhver anden el-kedel - opvarmningstransaktionen koster meget, selv til landpriserne.

  Fabrikanten ville gøre det godt at afslutte hans afkom.

  Elektrisk kedel Protherm Scat 9 KR 13

  Det var ikke let at vælge en elektrisk kedel til selvstændig opvarmning i et privat hus - der er mange modeller til salg, der er billige og dyre dem på én gang, og du forstår ikke, hvad der er bedre eller værre end dette. Vinteren nærmer sig, der var risiko for at forblive uden opvarmning og uden vinter resten udenfor byen. I den henseende er beslutningen om at købe den elektriske kedel Protherm Scat 9 modnet. Området er op til 82,5 kvm. m, så strømmen kom ud, hvad du har brug for, med en lille margen. I de sidste to år har el-kedlen ikke vist sig fra den bedste side. Opvarmningen var varm, men udstyrets pålidelighed var minimal. Konstante nedbrud, mange mangler - det er hvad der venter på dig, når du køber denne model. Hvis du har brug for opvarmning fra elnettet, skal du vælge en el-kedel fra en anden fabrikant.

  • Godt udseende, der minder om gasudstyr. Da huset er lavet fremragende reparation, havde du brug for en dejlig kedel;
  • Enkel styring - du kan forstå uden instruktioner, alt på et intuitivt niveau;
  • Kompakt design er den sidste fordel ved denne el-kedel.
  • Dette er ikke opvarmning, men angsten - den elektriske kedel er regelmæssigt ude af drift, enten på skema eller på skema. Sidste gang cirkulationspumpen var ude af drift, måtte jeg bruge penge på udskiftning;
  • Officiel tjeneste udsætter hektiske konti til reparationer, bogstaveligt talt er alle de sammenbrud, de har, forbundet med ikke-garantier. Nogle siger, de siger, de forbinder ikke i henhold til instruktionerne. Men instruktionerne har ingen strenge krav - de er skruet på væggen, forbundet og klar;
  • Følsomhed over for spændingsfald.

  I et ord er dette langt fra den bedste mulighed for at installere opvarmning i et privat hus.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 2 = 1