30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Du kan bruge nye hænder med dine hænder

Lære at lave legetøj på et juletræ med egne hænder fra næsten alt

Kan du lide at arbejde? Så vil du gerne lave juletøj med dine egne hænder! Dette er en behagelig og spændende aktivitet for hele familien, som ikke efterlader nogen ligeglade - du vil tilbringe flere aftener med glæde og laver legetøj på træet med egne hænder.

Enkelt håndværk fra improviserede materialer

Til produktion skal du:

 • garn;

Skabelonen skal fastgøres med stifter (eller sædvanlige tandstikker) til det porøse materiale, og på toppen sætte billedet, du har brug for - først skitseret ud og derefter indretningen. Træk ikke tråderne for ofte, legetøjet skal være fladt nok. Når du er færdig, tør produktet og fjern det fra stifterne, og bind øjet i øjet. Om ønsket kan du dekorere med palæer eller regn.

Til fremstilling af legetøj skal du:

 • to typer af tråd - tykt og tyndt (tyndt kan erstattes af lyse tråde, for eksempel en mulina). Meget rent ser rent hvidt stærkt gevind);

Når legetøjet er jævnt såret, har du brug for en fri hale af ledningen til at pakke rundt i legetøjet og binde et bånd i form af en bue - dit legetøj er klar.

Du skal bruge:

 • perler;

Indretningen på denne måde ser meget attraktiv ud.

Lav to figurer af pap, lim dem sammen, læg en tråd med en sløjfe mellem dem - stykket til legetøjet er klar.

Vi twist juletræet i forskellige retninger med en fri hale af garn. Efter et mønster af tråd vises på firetræet, kan du fortsætte med at indsætte med en serviet. Serviet kan afhentes af stykker, granen er godt spredt med lim og tæt limet med en serviet. Dette vil give en god tekstur til det fremtidige legetøj.

Når legetøjet er tørret, kan du begynde at male - male juletræet i grønt.

Efter at laget af maling tørrer, skygge legetøjets tekstur med en tør hård børste og hvid maling, og dekorér derefter efter din smag.

Forbered et par papirmønstre - for eksempel hjorte, stjerner, gingerbread mænd, unger, breve og hjerter. Åbn dine egne hænder fra stoffet på emnet, sy i par, efterlader et lille hul (til fyldning), og gennem dette lille hul strammer legetøjene med bomuldsuld eller sintepon. For at fylde det er det mest bekvemt i blyant.

Stjernemalen kan downloades her:

Først laves et mønster på almindeligt papir, og derefter overføres det til pap. Glem ikke at stjernen skal være dobbelt. Lav ikke en stjerne for tynd, det er bedre at gøre det en centimeter eller mere. Garnets garn er limet på pap, så skal du omhyggeligt sænke hele emnet.

Sæt tråden så tæt som muligt, så der ikke er huller tilbage. For at dekorere stjernen, lav et par blade og bær fra stoffet og dekorér et af strålerne. Din dekoration er klar.

For at gøre nytårs juletøj i form af hætter, skal du:

 • et par ærmer fra toiletpapir (du kan simpelthen lime ringene fra pap);

Tråd skal skære længder på omkring 20-22 centimeter. Hvert stykke er foldet i halvt, løkke igennem kartonringen, og gennem løkken strækker trådens frie kant. Det er nødvendigt, at tråden blev fastgjort på pap-basis. Så det er nødvendigt at gentage, indtil kartonbasen forsvinder under tråden.

Alle gevindstænger skal strækkes gennem ringen, så vores hætte har en "lapel".

Og nu er løse haler stramt fast med tråd og skæret i form af en pompon - hætten er klar! Det er kun at lave en loop og dekorere dit legetøj på træet med paillettes og pailletter.

Lav en loop på tråden og træk den grønne perler blandet med store perler - de vil på vores juletræ spille rollen som nytårskugler. Når tråden er fyldt, giv den form som et juletræ, fold det i en spiral.

Afskære et stykke tape, som danner fra det en løkke til ophængning og strække gennem juletræet og dekorere med en fri hale mønt (den nemmeste måde at lime på dobbeltklæbende tape). På hængslet til hængende binder vi en dekorativ bue - din indretning er klar!

Først skal du blæse bolden - ikke helt, men ifølge størrelsen af ​​den fremtidige dekoration. Bland to spiseskefulde vand, to teskefulde sukker og PVA lim (50 ml), og blød tråden i denne blanding, så tråden er imprægneret. Så skal du pakke bolden med en tråd kaotisk. Kuglerne skal tørres i flere timer. Efter limen er helt tør, skal du blæse en bold og tage det ud, og vat forsigtigt male maling fra spray og pynt med pailletter og glimmer.

Nytårets legetøj med egne hænder er gjort som dette:

 • Først skal du forberede et papir med et smukt mønster, en saks, en PVA og et cirkulært mønster (et låg eller en lille krukke passer);

At dekorere et sådant legetøj er ikke nødvendigt i tillæg, det er så udtryksfuldt.

Først lav skitser til dit fremtidige legetøj. Det kan være alt hvad du vil. Når mønstrene er klare, overfør dem til filten og skær dem ud. Hvad der er godt med dette materiale er, at det ikke smuldrer, du behøver ikke at behandle kanten af ​​hvert emne.

Prøv at sy filt pynt til nytår er ikke kun træerne, men også for huset - for eksempel en jul krans pyntet med en følt legetøj, ser meget elegant. Se et udvalg af julepynt med hænderne foto workshops - og du kan se, hvor mange interessante ting, du kan gøre, ud over det sædvanlige filt to eller tre farver.

 1. Skær 10-12 identiske strimler af papir omkring to centimeter bredt.

Nu hvor du ved hvordan man laver en julegave legetøj af ethvert materiale, som er lige ved hånden - det kan være en klud og pap, papir og sejlgarn, tråd, perler, brug kan være alt - det vigtigste er den inspiration og ånden i det nye år, som vil fylde dit hjerte i færd med at lave søde julepynt!

Nytårs legetøj med egne hænder

Nytårstræet er den evige udførelsesform for glæde og fest. Og ikke kun for børn. Også voksne, med dårligt skjult skælv, forventer, at det nye år kommer, når alle de mest elskede drømme realiseres. Og for dette behøver du ikke så meget - bare dekorere træet med dejlige pyntegjenstande. De siger, at det er dette ritual, der hjælper med at komme i opfyldelse af ethvert ønske. Desuden, hvis disse Nytårs legetøj med egne hænder.

Huset er dekoreret med glans, bliver straks varmere og hyggeligt.

Her er en blød strikket krans, jeg anbefaler at lave med et barn. Både smukt og kognitivt.

Nytårs legetøj med egne hænder

Det er selvfølgelig lettere at dekorere et træ med dyre købte legetøj: store glasbolde, sjove elektriske lys, lyse regn. Ingen hævder at dette træ vil se meget præsentabelt og elegant ud. Men vil der være så meget sjæl i et koldt glaslegetøj, som i et rørende karton legetøj, håndstitched og endda barnlige små hænder. Gennem årene vil selvfølgelig både købte og hjemmelavede legetøj blive forfaldne og miste deres tidligere glans. Men hvis en upåklagelig, men gammel fabrik dekoration du bare smider uden en dråbe fortrydelse, så legetøjet, du gjorde med dit barn, kaster en hånd ikke hæver. Og så forsøger du at indånde nyt liv i det, rette de revnede dele, lim eller farvetone. Og ikke fordi du vil være ked af at kaste et stykke papir eller klud, men fordi i dette naive produkt - et stykke af din sjæl, et fragment af dig med barnets liv. Når du rører ved dette håndværk, ser du ud til at genopleve øjeblikket af lange gåede år, som måske kan returneres, måske i sådanne minder.

For denne voluminøse krans skal du skære et par snefnug i henhold til ordningen og lim dem sammen.

Så lad os overveje, hvad vi kan gøre. Den enkleste og mest tilgængelige ting, vi kan gøre, er at ordne gamle legetøj fra vores børn og sy bånd til dem, hvis de er bløde legetøj, strækker fletningen gennem hullet eller binder det til den tyndeste del af legetøjet lavet af hårde materialer. Sådan et lille legetøj vil se meget flot ud på en juletræsafdeling.

Den mest almindelige variant af at lave juletræsindretninger er papirlegetøj. For at lave en simpel, men meget flot ferie legetøj-RING med egne hænder, skal du kun have ark farvet pap og papir samt saks og lim. Først skal du arbejde på en kartonring, som dog kan erstattes fuldstændigt med dekoreret - limt eller malet, en ring fra tape eller ethvert andet passende element. Derefter fremstilles et accordeon fra strimlen af ​​hvidt eller farvet papir, der er mindre end ringens radius, og limes indefra til basisringen. Herefter vil det kun være nødvendigt at tilføje lyse streger ved hjælp af kontrast til farven på firkantens basis. De er bøjet i halve og symmetrisk indsat ind i klaverets folder.

Hvordan laver man julemanden med egne hænder?

at lav et nytårs legetøj med dine egne hænder, du kan tænke op noget af dit eget, usædvanligt og interessant. Oprindeligt vil se dekoration i form af en lampe lavet af filt eller magiske snefnug fra perler, skinnende som en diamant placer. Og du kan lave en rigtig Frost Moroz. For at oprette denne slags gamle mand, der vil være en original udsmykning af et barns værelse, skal du bruge en papir plade, bomuld, farvede ark papir, markører, akvareller, hvid lim, akryl maling i hvide, sakse og, selvfølgelig, en god stemning. Så du kan fortsætte.

 • Først skal du tage en papirplade og male den i hvid med akrylmaling. Efter at malingen tørrer fra bagsiden af ​​pladen, limes næsen fra krummet papir, der er klædt med hvidt papirpapir på papir-mache-princippet. Af samme princip er det nødvendigt at lave kinder og øjenbryn af bedstefar og efter tørring af limmaling alt i hvid farve.
 • Efter fuldstændig tørring af næsen skal du blande lidt hvid og brun maling, indtil du får en naturlig hudflektion. Den resulterende skygge påføres pladen. På kinderne og næsen tilføjes en lille rød skygge.
 • Det kontrolleres, hvis alt maling tørres, markerer markørerne ansigtsegenskaberne. Når et barn ikke kan lide at tegne, eller er det ikke rigtig god til det, kan du lim mund og øjne af samme papirbundterne, malet hvid, og derefter til den naturlige farve: rødlige læber og blå øjne.
 • Længere fra den røde papirdrie er hatten lavet.
 • På toppen af ​​hætten limer vi en lille bomuldsbold, hvorfra pompom vil danne. Derefter tages en bred strimmel af bomuldsuld og limes til den nederste del af ansigtet. Så det bliver julemanden skæg. For at lave øjenbryn og overskæg, skal du tage mere tynde små strimler, der simulerer smarte overskæg og buske øjenbryn.
 • Når limen er tørret, er legetøjet klar!

Her kan du sætte denne julemanden på et postkort, og du kan lave en dobbelt og dekorere træet.

Jeg for eksempel kaster ud det grundlæggende under toiletpapiret, men nu vil jeg ikke, fordi med deres hjælp og flerfarvede fleeceflader kan gøre sådanne vidunderlige julemanden.

Og her er en anden interessant ide for den voluminøse far Frost og også fra kartonbaser. Således er det muligt at lave Snegurka og andre eventyrkarakterer.

Hvis du er en dygtig needlewoman, så væve julemanden ud af perler.

Ved nøjagtig det samme princip kan du gøre hovedet på SNOW, BURATINO eller et andet sjovt ansigt. Det ville være et ønske!

En anden nem måde at lave et smukt legetøj på er at dekorere perlerne med et hjerte lavet af polystyren. Til dette formål fastgøres en streng perler på legetøjets kant med en limpistol. Derefter begynder perlerne at blive klistret, og de lægges strengt i en retning og danner sving fra kanterne til midten. Perler behøver ikke at være det samme. De kan vælges i forskellige farver og størrelser. Efter at have nået midten af ​​hjertet, skal perlerne afskæres og derefter kun holde små dele af det og afskære det nødvendige antal perler med saks. Efter helt at fylde den ene side af hjertet, kan du gå videre til den anden. I slutningen er en tråd eller et bånd fastgjort for at suspendere legetøjet.

Nytårs legetøj med egne hænder: kranser og bolde

I december nytårsdage dekorere huset og skabe en festlig stemning vil hjælpe Juletræ krans. Og hvis du forbinder hele familien med det, vil varmen på vinteraften blive givet. Så en af ​​de enkleste, men meget originale varianter af denne dekoration er GIRLAND, lavet af papirpomponer-børster. For at producere det har du brug for papir af forskellige farver og forskellige teksturer, saks, reb og lim.

For det første foldes et stykke papir i bredden i halvdelen, så igen en gang langs længden.

Kugler af bølgepap er meget sarte og lette. For denne krans behøver du kun at dreje papiret og rette striberne.

Men denne krans kan laves om få minutter. Det tager kun en slag, tråd, lim og papir med en glitterer lysere.

Fra flerfarvede servietter kan du lave søde blomster og plante på en snor. Det viser sig en smuk krans!

På siden uden foldninger ved hjælp af saks er der lavet et snit - en stribe på en halv centimeter i fuld længde, hvilket efterlader en fold på 6 centimeter. Pladen udfolder sig og skæres i midten i to dele, hvoraf den ene er lagt til side. Pladen er fuldt åbnet og et ark opnås, skåret på to sider af strimler med et helt uberørt saks i midten. Så skal du tage fingrene til midten og vride arket og ikke røre kantkanterne. Når bladets centrum er helt krøllet, skal du bøje det for at danne en loop og derefter klæbe den i bunden. Når du har strammet denne børste på rebet, kan du begynde at lave den næste. Denne shaggy larve vil være en munter tilføjelse til juletræets indretning.

Af emballagematerialet opnås vidunderlige kranser, er det ikke? Og hvad laver du med emballagen fra den nye jern og mikrobølgeovn? Kopier det og lav dig selv en vidunderlig "stjerne" krans.

Fra servietter og LED-kranser kan du bygge et mesterværk på bare 10 minutter!

I quilling-teknikken kan du væve sådan en vidunderlig krans.

Fra et bølgepap er det muligt at bygge sådan en fluffy krans. Jeg anbefaler papir-goffered at købe i dag, og så vil alle adskille)))

Billig og vred, og vigtigst af alt - med egne hænder og med kærlighed.

Jul kranse af papir med egne hænder

Der er mange slags kranser, der let gøres travlt, husk, vi skrev allerede om, hvordan man selv laver en krans. Så på et reb er det muligt at stryge scraps af et multi-farvet stof.

Hvis et reb passeres gennem stoffet trekanter, så får du et glimrende kryds af flag! Hvis du laver pomponer af behårede garn og snor dem på en tråd, får du en krans, som barnet ønsker og bare spille, så det er rart og luftigt.

Hvordan kan du lide denne krans af popcorn? Jeg kan virkelig godt lide det.

Og hvis der mellem popcornen er spredt nogle bær (i vores virkeligheder snarere en dogrose), bliver det lyst!

Popcorn er let og enkelt med en nål. Forresten, sådan en krans er en god snack!

Nå en endnu vidunderlig version af en krans med myntkager. hvor uden det)

Og når stoffet strimler for at binde rebet med buer, får du en meget flirtende krans. Og resterne af gammelt tapet kan også anvendes med succes for at skabe et nytårs krans. Og selv om udskårne papirservietter foldes i halvt, læg et reb, limet sammen i hjørner, så får du også en fremragende krans. Vintage krans kan fås, hvis du udskærer et hjerte af farvet papir og tråd dem med en tråd. En sådan berørende romantisk krans kan blive ikke kun en juletræsindretning, men også en egenskab til Loversdagen. Dette symbol på kærlighed kan godt provokere sit udseende på det nye år. Tro mig ikke? Og du tjekker: Inviter din ven til at hjælpe dig med at dekorere træet, og som det var i forbifarten, lav en krans af hjerter sammen. Sørg for, at de behagelige konsekvenser ikke tager lang tid.

Og denne krans er nemmest at lave med en symaskine. Sy karton cirkler og det er klar!

Klassikere af genren er lyse nytårs kæder.

Hvis den mest almindelige LED-krans er dekoreret med snefnug, så lyser den helt anderledes lys. Prøv det.

Alle geniale er enkle. Nogle gange bør du ikke stærkt nidkær i udsmykning, og indskrænke dig til en minimalistisk stjerneklare krans.

Hvordan kan du lide en strikket krans af snefnug. Jeg bliver allerede varm, når jeg ser på den.

Og denne krans er også lavet af klud og tråd. Skær forskellige blomster fra fleece og dekorér rummet.

Riot af farver. Tænk ikke engang på at sige, at du ikke ville have fortryret det tre gange, før du fjernede en sådan krans fra væggen efter ferien.

sådan Juletræer med egne hænder det er bedst at lave almindeligt farvet papir til manuel arbejdskraft, men det er bedre, hvis det er tosidet. For eksempel kan du tage et rødt, pink og hvidt papir. Kombinationen af ​​disse farver vil skabe en meget delikat krans-krans. Også til fremstillingen skal du have: en pen, en saks, en linjal og en hæftemaskine. Strimler skæres af papir, hvis bredde er 3 centimeter. For at dit barn kan deltage i arbejdet, kan du tegne en linje med hver linje af klippet, og han bør tilbydes at skære dem. Derefter foldes hver strimmel i halvdelen. Spidserne er bøjet og hæftet med hinanden. Med hver efterfølgende strimmel foretages de samme handlinger. Hvert hjerte er forbundet med det foregående og det efterfølgende. Arbejdet fortsætter indtil den ønskede længde af kransen er opnået. Og således at hjerterne ikke strækker sig under spændingen af ​​kransen, kan du gennembore hjertet med et hæfteklammer i bunden. Her har du et hjertekrans.

Derudover eller rettere - oftest på træet som et ornament for at forstå BALLS. Disse traditionelle legetøj-hjemmelavede sker mest forskelligt: ​​glas, papir, skumplast. Af den måde, hvis bolden af ​​glasset kan brydes hurtigt, legetøjet af skummet er meget let at ridse, pause, smuldre. Hvis du har sådan en forkælet udseende bolde, kan de meget hurtigt forvandlet til en ægte juvel, ved hjælp af indretning hjuls lille plastik perler og dekorative snore - for eksempel en mælkehvid farve.

Fra værktøjerne skal du have en varm varm pistol, saks og pincet. På denne måde kan du ikke kun opdatere de gamle skumbolde, men også gøre ikke meget interessant plastik. Og diameteren af ​​brugte perler og ledninger kan være meget anderledes. Men selvfølgelig er små bolde bedst dekoreret med en tynd snor og en række små perler, og store legetøj kan klistres med både store og små perler. Endnu mere originale lookbolde, dekoreret i tre strenge eller tråde på samme tid. Til at begynde med skal du fjerne de færdige kranser for individuelle strings. Derefter tages ledningen, og dens ende er nedsænket i en skumkugle med manicure saks eller en almindelig pincet. En smule lim påføres på kuglens område nær snorens fastgørelsespunkt, og enden af ​​strengene af perler er fastgjort til den. Lim dækker gradvist den næste del af kuglen og langsomt, lag for lag, perler og snor lægges, indtil hele overfladen er fyldt fuldstændigt. Overskuddet er afskåret, enden af ​​blonderet dyppes i skummet. Ved enden med en tråd med en nål, der passeres gennem ledningen af ​​ledningen, laves en løkke til at suspendere legetøjet.

Hvordan kan du lide denne bold? Meget interessant ting, der kræver viden om geometri. At gøre det er meget informativt. Jeg råder dig til at prøve.

Først skal du forberede basiscirklerne som i figuren.

For at arbejde har du brug for 20 cirkler af samme diameter.

Fold dem i serie. Det ser ud til at være intet kompliceret.

Men sådan en morsom drejeskive er lavet af strimler af papir ifølge ordningen.

En skumplastkugle eller svampballon kan vidunderligt dekoreres med blomster og usynlige perler.

Og sådan en bold er lavet simpelthen, men i lang tid. At arbejde, blæs bolden, vind det med tråde, spred det med PVA lim og vent til det er tørt. Derefter gennemblød ballonen og tag den ud.

Også ballerne kan snoet fra ledningen.

Og sådan kan du dekorere et kuglepen af ​​skum eller svamppille og usynlige.

Strikkede cirkler kan bruges som legetøj, og derefter stå under kopper. Hvordan er ideen?

Og her er en anden bold med paillettes. Jeg kan godt lide det meget.

Ofte gør vi det Nytårs legetøj med egne hænder FRA BISER. Fra det virkelig fik meget flotte juledekorationer, som du kan hænge rundt i huset, der vil bidrage til at skabe en god atmosfære i det nye år har vi allerede skrevet, hvordan at væve træ perler. For at lave sådanne charmerende legetøj skal du have røde perler, bånd og ledninger. Så på en wire hængte perler, og derefter færdig ud af de hårde kugler dannede wire legetøj, for eksempel - stjerner, hjerter eller juletræer. Særlig arbejde er ikke påkrævet, men hvis du hænger sådanne legetøj på juletræet, pyntet med præ-tape deres buer, så resultatet vil være meget smuk.

Tilbage til de samme bolde kan du prøve at lave julegave ved hjælp af decoupage teknikker. Dette kræver, at alderen glas jul bold, plader af musik bog, PVA lim eller en speciel - for decoupage, glitter og maling sølv, særligt stempel med en inskription på en nytårsdag tema, blæk, lille klokke, bånd til at binde en sløjfe og tynd sejlgarn til loops. Mens alle disse komponenter kan erstattes med dem, du har ved hånden, så det vigtigste - bolden, lim og servietter. Teknikken til at lave legetøj er meget enkel, hvilket kræver ingen yderligere færdigheder. I første omgang er paletten lagt ud en lille smule af hvid akryl maling, så svamp til forsigtigt skamplet blæk og anvendt det til hele overfladen af ​​den hvide bold. På svampen skal du konstant skrive malingen, så får du et sned af sneplakat. Så høstes alle bolde og efterlades helt tørre. I mellemtiden er du nødt til at forberede servietterne. Til dette formål adskilles det øverste lag af serviet, den mest farverige. Så er PVA-limen halvopløselig med vand, og motivet limes til bolden. Begynder limning fra den centrale del af motivet med et ensartet fremskridt til dets kanter. Også alle motiv er vedhæftet. Generelt hver standard, som med enhver Decoupage, bare med en større andel af glitz og smykker.

At dekorere en gammel bold med nye perler er en god idé.

Snefnug fra perler er meget delikat dekoration.

Hvis du ønsker at lave en bold på et juletræ fra perler, behøver du ikke at væve, du kan simpelthen indsætte perler.

Interessante bolde er hentet fra ... bogsider eller for eksempel stykker af filt. Så på krydset af det materiale du vælger, er cirkulærets konturer angivet (du kan omslutte husholdningsartikler, for eksempel en kop). Ved hjælp af en symaskine samles ca. 10 cirkler langs diameteren sammen. På grund af manglende maskin kan du klare en hæftemaskine. Linjen skal passere nøjagtigt i midten gennem centrene i alle cirkler. Stingene er forbundet med ansigterne i forskudt rækkefølge: Der er en forbindelse i midten, så to led tættere på begge ender af sømmen. Og så videre. Det viser sig ligheden mellem en 360 graders bog med ovale sider, fastgjort to i midten og derefter langs kanterne. Dette giver papiret legetøj effekten af ​​en voluminøs korrugeret bold. I slutningen af ​​arbejdet vedhæftede sløjfe. Allerede et legetøj kan klamre sig til et juletræ, men det er bedre at anvende glitter og lim dekoration derudover. Bedre, selvfølgelig, hvis der er en klar lim med gnistre.

Nytårs snefnug fra perler

Snefnug af perler anbefales at væve på en tynd wire, ikke på en streng.

Meget usædvanlig og elegant ligner en gossamer. For at gøre det har du brug for en simpel ballon, enhver tråd, god lim (helst PVA), såvel som din fantasi og udholdenhed. Naturligvis bliver ballonen oppustet til den ønskede størrelse (i forhold til den fremtidige udsmyknings volumen), den er godt bundet og smurt med almindelig olie. Derefter bliver tråden befugtet i limen, overskydende lim fjernes fra den og passerer tråden gennem tæt komprimerede fingre. Selvom du kan lave en speciel beholder, der hældte lim, og i dækslet går gennem et lille hul. Hanken er anbragt i beholderen, spidsen af ​​gevindet føres ind i hullet, og det strækkes gradvist, hvorfor det er doseret med limen. Så trænger denne tråd gradvist ind i hele kuglen. I dette tilfælde skal du være veludstyret med tålmodighed, da de første rækker af tråd simpelthen kan glide af bolden. Tråden skal holdes i let spænding (lidt spændt). Efter afsluttet vikling skal kuglen hænge for at tørre. Men tør det ikke med en hårtørrer eller over et varmebatteri, fordi denne kugle kan briste. Trådens tykkelse kan vælges efter eget valg. Men skynd dig ikke. Lad skålen tørre i en dag, og så skal det forsigtigt gennemboret det med en almindelig nål og gradvist fjerne skeletet fra trådene. Frosne tråde, imprægneret med lim, vil holde formen godt. Men dette er ikke alt: du kan dekorere bolden igen, efter eget valg.

Hvis en stor perle er flettet med perler, kommer et smukt legetøj ud.

Ifølge denne ordning er en perle flettet.

Nytårs legetøj med egne hænder: Juletræer og snefnug

Mest populære Nytårs legetøj med egne hænder lavet af papir Er almindelige snefnug. De kræver ikke, at den udøvende kunstner har specielle evner, ingen dyrt materiale, ingen speciel tid. Alt er mere end simpelt, hvis ikke elementært. Til dette julepynt brug almindeligt papir - hvid til farve, lim - det er bedre, selvfølgelig, de samme PVA, clips og sakse.

Metoderne til at skære dem ud er meget forskellige: fra enkle, som dem vi skåret ud i skoledage fra notesbøger til komplekse snefnug. Foldning ved origami-metoden eller udskæring ved Kirigami-metoden sker i henhold til særlige instruktioner med demonstration af hvert trin. Hvis Origami er mere eller mindre fortrolige, er snefnug lavet i den teknik kirigami først folde firkantet diagonalt, så bøjning vinkler i en trekant til midten, at det er opdelt i tre lige store trekanter. Så oven i folderne og gjort flere parallelle buede snit, faner, som efter implementering snefnug bliver nødt til at putte under midten af ​​grundlaget for skabelsen af ​​kronblade lignende. Derudover kan snefnuget blive pyntet, smurt med lim og strøet med paljetter. Så snefnug bliver endnu smukkere og lysere. Et postkort i form af en snefnug er lavet af metoden til limning sammen enkelte dele.

Her kan en sådan volumetrisk snefnug fremstilles i henhold til en simpel ordning.

Sådanne gigantiske snefnug kan fremstilles af pinde fra is. tror mig ikke? Se masterklassen.

Du skal bruge mange ispinde. Har ikke tid til at indsamle? Så hurtigt behandle Eskimoens venner og vælg træene.

Hvis du maler en snefnug i en kontrast til væggenes farve, vil det nye år entourage blive leveret 100%.

Denne indviklede snefnug er lavet af tynde tynde strimler af papir. hun er usædvanlig smuk. Overhold nøje alle punkter i vores moderklasse.

Er det svært? Her er det vigtigste ikke at være nervøs.

Det er det, det færdige håndtryk og det vil være klar.

Resultatet var det værd, ikke?

uventet bløde nytårs legetøj med egne hænder er opnået, for eksempel i form af ELKI, skrev vi allerede om, hvordan man laver nytår træer med egne hænder. For at lave et sådant juletræ af værktøjer og materialer skal du bruge:

 1. Krog, hvis størrelse er egnet til trådens tykkelse,
 2. blødt materiale (som til fyldning af puder)
 3. pakning perler hvid farve,
 4. Resterne af tre nuancer af grønne tråde,
 5. Nåle og tynde tråde til syning, egnet i tone,
 6. gyldne voksede tråde.

For det første er der ifølge stiften et stativ, en trækamme og en trekantet bund strikket. Ved strikning af en trekantet rygrad benyttes et mønster, hvor hver række gentages fire gange. Træet er strikket stribet, hver stribe vil have en bredde på tre rækker. Strip alternation udføres i henhold til ordningen: grøn mørk tone, grøn, grøn lys skygge.

Så lukker de første fem luftløkker i ringen, og så fortsætter strikningen i henhold til dette mønster:

 • tre identiske rækker af 8 kolonner uden en hækling (mørkegrøn farve);
 • række med 8 barer uden hækling (grøn farve);
 • to identiske rækker af 14 kolonner uden en hækling (grøn farve);
 • to identiske rækker af 14 kolonner uden en hækling (lysegrøn farve);
 • en række på 20 barer uden hækling (lysegrøn farve);
 • tre identiske rækker på 20 barer uden hækling (mørkegrøn farve).

Legetøjet er dekoreret med store hvide perler eller perler som om det var Nytårs legetøj. Perlerne sys til basen vilkårligt. Så er bunden fyldt med et blødt fyldstof.

Tennisbolde let krogbevægelse kan omdannes til vidunderlige legetøj.

Stativet til juletræet og bagagerummet er strikket i henhold til dette mønster:

fem luftløjper er lukket i en ring, så er tre identiske rækker af 8 kolonner uden hækling (brun farve) bundet. Så det viser sig stammen af ​​træet;

Basen strikkes yderligere efter samme skema som vist i begyndelsen af ​​arbejdet (mørkegrøn farve).

Her er en blød strikket krans, jeg anbefaler at lave med et barn. Både smukt og kognitivt.

For at styrke basen skæres en cirkel fra papen, hvis diameter er lig med diameteren af ​​den strikkede stativ. Derefter syes det tilsluttede stativ til pap. Den første række af sløjfer passerer rundt om kufferten af ​​brune filamenter, den anden - langs yderkanten. Det er kun at binde et juletræ og en stativ, og et rigtigt nytårs skønhed vil glæde dig, ikke for et år. Ja, og denne gran kan bevares.

Bløde legetøj af brocade og perler: kongelig dekoration.

Der er mange flere muligheder for hjemmelavede juletøj. Du skal kun medtage din fantasi og prøve lidt. Og så vil helt sikkert noget af dit ønske blive til virkelighed. Den første - for at lave en kreativ juletræsdekoration - blev sandt. Nå, hvem tvivler endvidere på det nye års legetøjs magi?

Denne sildben perle med en hækle vil ikke være svært.

Sjov og sød sildben af ​​filt og perler.

Jullegetøj med egne hænder video

Nyttige artikler om temaet "Nytårs legetøj med egne hænder"

Læs også

Utroligt stort valg! TAKK! Meget tydeligt og tilgængeligt! Alle kan gøre det, hvis han vil)

TAK MEGET MEGET! Kun enig med Ksenia. IKKE EVERYWHERE der er ordninger og instruktioner til ideer! Og i spisestuen IDEAL! Nogensinde TAKK! 🙂

Fremragende håndværk, fantastisk design. Sjældent opfylder sådanne designer ting. Hvis alt dette er ude af dit hoved - du er simpelthen klog.

Jeg kunne godt lide udvælgelsen meget, jeg tager en note. Held og lykke!

Fremragende! Kun der ville være detaljerede instruktioner og ordninger for ALLE ideer))

Nytårs legetøj med egne hænder: originale ideer

Det er kendt, at håndlavede produkter værdiansættes meget højere end ting fremstillet under produktionsbetingelser. Hvis vi taler om gaver lavet med egne hænder, er det altid behageligt at modtage dem, fordi en person tilbragte ham ikke kun penge, men hans egen tid.

Nytårs legetøj med egne hænder - det er altid smukke og originale produkter, de kan dekorere ikke kun nytårs symbolet - juletræet, men også forvandle det indre af huset i ferien.

Gør julelegetøj af stoffet med egne hænder derhjemme (med video)

Vi besluttede på tærsklen til det nye år at gøre kreativitet, men ved ikke hvordan man laver nytårslegetøj med egne hænder, til at dekorere dit hus og behage dine kære? Følgende enkle, men ret originale ideer til at lave nytårslegetøj med egne hænder fra improviserede værktøjer, hjælper dig.

Bolde er de bedste julegave på juletræet med egne hænder, som vil dekorere det grønne symbolske træ i dit hus hele ferien. Sådanne juledekorationer kan være helt forskellige størrelser, farver og lavet med forskellige materialer. Du kan forlænge livet og give nytårsløjets tiltrækningskraft i form af bolde med egne hænder, indpakke dem med en smuk klud og binde toppen med et bånd eller en tråd.

For at gøre en kugle til at dekorere et juletræ, kan du gøre det anderledes: lav nytårs legetøj med egne hænder af stof, hvilket giver dem en rund form. Indenfor et smukt stof kan du pakke op krøllet papir eller stof ovenfra og binde et sådant layout med tråde, så det holder formen.

At designe nytårsbolde du kan bruge ikke kun stof, men også avis og magasin sider, musik notebooks. De ser smukke og usædvanlige ud, denne ide er velegnet til dem, der allerede er trætte af traditionelle juletrælegetøj. Ovenfor kan sådanne bolde være dekoreret med farverige bånd.

Hvis du vil øge det festlige humør, gøre det mere højtideligt, dekorere dine hænder derhjemme med en julegave med perler, paljetter, pailletter, perler, knapper og andre dekorative elementer. Smukt ser nytårskugle med knapper, der kan klistres på papir eller sys til stoffet. Vedhæft en lille perle med hvid farve til midten af ​​hver knap.

Ved hjælp af denne video bliver det nemt og enkelt at lave et nytårs legetøj med egne hænder:

Nytårs legetøj med egne hænder lavet af papir: master klasse med billede

Hvis du ønsker det, kan du lave et nytår legetøj med dine egne hænder lavet af papir, for dette kan du bruge mange ideer. Papir er et glimrende materiale til denne type kreativitet. Sådanne håndværk til nytår kan gøres med børn.

Papir flerfarvet krans

Den nemmeste måde at oprette papir ornamenter på juletræet er en flerfarvet kæde af ringlets.

For at gøre dette har du brug for lystfarvet papir, linjal, sakse og lim.

Fra papir skæres flerfarvede striber 1 cm brede og 6-7 cm lange.

En stribe i ringen, lim dens ender, læg en papirstribe af en anden farve ind i ringen og gør dette, indtil du får en krans af den nødvendige længde.

Det er bedst for denne hjemmelavede dekoration at bruge glat dobbeltsidet farvet papir.

Papirfirkanter med fotos

Originale legetøj med billeder af alle familiemedlemmer, hvor de mest behagelige og vigtige begivenheder i året er afbildet, vil være en god udsmykning af New Year symbolet.

For at oprette et sådant mesterværk skal du klippe seks identiske cirkler ud af papir, bøje dem, så i midten af ​​hvert element får du en firkant.

Forbind alle detaljer med lim, på siderne af kvadratet, hold billeder af alle familiemedlemmer.

Sådanne smukke nytårs legetøj med egne hænder lavet af papir på billedet nedenfor:

Disse ideer, du kan bruge på tærsklen til nytår, forbereder dit hus til ferien.

Nytårs legetøjsbold med dine egne hænder fra det praktiske materiale

Til håndlavning af bolden på juletræet skal du bruge følgende materialer:

 • tæt papir med et smukt mønster
 • saks;
 • lim PVA;
 • Kompasser eller et hvilket som helst rundt objekt, som du kan cirkle for at skære en cirkel.

Processen med at skabe en papirkugle:

På papir tegner 21 cirkler af samme størrelse og skær dem med saks. Hver cirkel bøjer to gange halvt for at bestemme midten af ​​håndbogen.

Rett derefter cirklen og bøj en af ​​siderne, så den er helt i midten.

Bøj de to andre sider af cirklen, så du får en trekant med lige sider. Skær denne trekant ud af papir, det vil fungere som en model for resten af ​​elementerne.

Den resulterende trekant anvendes til andre cirkler, cirkulerer den med en blyant og bøjer deres kanter udad langs disse linjer.

Ti cirkler til at deltage, så der opnås en bred strimmel: 5 under og 5 ovenfor, forbinder dem med ringen. Dette vil være grundlaget for juletræskuglen.

Del de resterende 10 dele i 2 dele: 5 pasta på den ene side af kuglen, fem på den anden.

Skær båndet til den ønskede længde og lim løkken til toppen af ​​bolden.

Hvordan man laver nytårs legetøj med egne hænder fra filt

Nytårs legetøj med filt med egne hænder - altid en faktisk ide, fordi de ser godt ud på træet. Felt er et meget interessant materiale, det er ideelt til selvfremstillede juletrælegetøj. Felt har en anden tæthed og en række farver, den er godt limet og syet.

Hvis du ikke har tid til at lave nytårslegetøj med dine egne hænder på komplekse ordninger, vil den følgende meget enkle ide hjælpe dig. Du skal bruge en filt i flere farver, hvoraf den ene skal være rød. Det ser smukke kombination af hvid, blå og rød. Fra en rød filt skåret en cirkel omkring 8 cm i diameter, en blå - mindre og hvid - den mindste, men ikke mindre end 5 cm. Skær derefter hjertet ud af rødt filt, så det er lidt mindre end et hvidt krus. Tilføj nu alle elementerne: Rød, Blå og Hvide Krus, og på toppen af ​​hjertet er alle lag syet eller limet, øverst vedhæft fletningen til at hænge håndværket på juletræet. Der er mange ideer til at skabe nytårs legetøj med egne hænder fra sådant materiale som filt.

Netop på denne måde kan du lave stjerner og hjerter: du har kun brug for to farver med filt, et element gør mere, en anden mindre, forbinder dem.

Her på billedet nytårs legetøj med egne hænder lavet af filt i en bred vifte af muligheder:

Nytår legetøj-pingviner af pærer med egne hænder

Nytårige legetøj fremstillet af pærer kan endog laves af et barn. En god mulighed er pingviner lavet af pærer.

For at gøre dem, skal du forberede sådanne materialer:

 • gamle lyspærer;
 • akrylmaling eller gouache;
 • børster;
 • Lille hætter - de kan være bundet eller fundet unødvendige fra dukkerne.

Master klasse af nytårs legetøj med egne hænder - pingviner fra kaniner:

Mal den ene side af lyspæren med hvid akrylmaling og den anden side med sort maling.

Foran en hvid baggrund maler vi pingvinens vinger i sort.

Fra ler, lav en næb og øjne.

Brug en pingvin kasket og tørklæde, se flotte små strikkede produkter.

Fastgør rebet til toppen af ​​hætten og hæng det håndlavede emne på juletræet.

Nytårs legetøj fra perler af egne hænder

Nytårs legetøj lavet af perler vil gøre dit juletræ lysere og mere elegant. Ved hjælp af små perler kan du lave smukke smukke ornamenter. Hvis du leder efter de nemmeste måder at lave et juletræ legetøj med dine egne hænder ved hjælp af perler til dette, skal du have følgende idé.

For at arbejde skal du have røde perler, tynd wire og bånd.

String perlerne på ledningen.

Form ud af det tal i form af en stjerne, hjerte, gran-træ.

Skær ledningen, fastgør den ovenfra, så perlerne ikke opløses, og dekorér toppen med et smukt bånd.

For at skabe et nytår humør i dit hus er det nok at hænge så sjovt håndværk i det.

Nytårs legetøj fra salt dejen i egne hænder: håndværk til børn

Nytårs legetøj fra dejen med egne hænder - Yndlingsjulepynt af mange børn. Børn elsker, når juletræet hænger ikke kun glasbolde, men også spiselige smykker - slik og peberkager.

Ved dekoration af et nytårstræ skal man huske på, at sådan peberkage kan prale et evergreen træ i højst to uger, hvis du planlægger at behandle dem senere med søde børn. I det tilfælde, når håndværk lavet af dej har et formål - dekorative, er det bedre at nægte bagning, idet man foretrækker følgende variant af at lave ornamenter.

Nytårige legetøj lavet af saltdej kan laves af et barn. Samtidig vil en sådan kreativ proces bringe mange hyggelige følelser til barnet.

Forbered en saltet dej ved hjælp af disse ingredienser:

Bland mel og salt, tilsæt vand og bland dejen. Kontroller testens beredskab til at oprette håndværk som følger: Rul hele ballens masse ud og gennembor det med fingrene, hvis dejen har formen, den kan bruges. Ved at ælte dejen tilsættes lidt vegetabilsk olie, så massen bliver plastisk, vil ikke blive dækket af en skorpe og holde fast i dine hænder.

For at lave nytårs legetøj fra dejen skal du bruge figurer til bakning af cookies. En række figurer fra dejen kan let skære selv af et barn. Når tallene er skåret ud, skal der laves et hul øverst, for dette kan du bruge et rør.

Herefter skal tallene efterlades et stykke tid, så de helt tørres og hærdes. Nu kan du fortsætte med deres design, brug maling til dette. For ikke at male tallene med malinger, når du forbereder en saltet dej, kan du tilføje gouache af enhver farve til den.

Der er endnu en oprindelig ide om at skabe julepynt fra dejen. Tag en figur i form af et hjerte, fastgør det til dejen og skær det ud. Så et rør langs hele overfladen af ​​hjertet gør huller, du skal få en openwork figur. Efter at have lavet mange sådanne åbent hjerter, tråd dem på en snor, og du vil få et smukt nytårs krans.

Nytårs legetøj-engle fra koldt porcelæn

Koldt porcelæn til juledyr med egne hænder - et andet materiale, der giver dig mulighed for at skabe smukke juledekorationer.

For at lave en porcelæn engel, forberede sådanne materialer:

Processen med at skabe smykker:

Fra folie og kold porcelæn beige farve rull en bold af samme størrelse.

Folie rulle i porcelæn, glem ikke at blæse ud i luften. Fra porcelæn med folie indvendig danner en ideelt rund bold.

Nu med en tynd stav form huller - øjne. Fra et lille stykke porcelæn laves en tud. Tag mere folie og rull ud af den en oval, som vil være torso til engelen. Igen tager du et stykke umalet porslin og ruller folien ind i den og danner en oval.

Tag et andet stykke umalet porslin og rul det med en rullestift for at lave et lag af mellemtykkelse. Vedhæft et mønstret serviet til overfladen og igen med en rullestift. Med denne klud vind engelens krop, skal det vise sig at være en mønstret kjole.

På samme måde skal du lave en mønster krave, men for at gøre dette skal du tage et mindre stykke porcelæn. Fastgør det oven på bagagerummet. Kanten af ​​kjole og krave trimmet krøllet. Gå til forsamling af engelen: I bagagerummet fra oven skal du sætte et tandstikker på hovedet.

Fra hvidt porcelæn ruller kjoleens ærmer op, fra beige - to små bolde og indsæt dem i ærmerne, disse bliver håndtagene til engelen. Fra den brune masse udruller laget, klipp det i tynde strimler og rul rullen med hver, fastgør dette hår til hovedet af engelen. Centrer ledningen.

Fra hvidt porcelæn klippe ud vingerne og fastgør limen til bagsiden. Fra den farvede porcelænmasse danner en bue og dekorere en frisure's frisure. Tag nu malingen og lak forsigtigt ansigtet: gør læberne mere ekspressive, træk øjnene med sorte eller blå farver.

Englen vil tørre og blive stærk, efter at den kan hænge på juletræet.

Nytårs legetøj fra makaroni egne hænder (med et billede)

Fans af usædvanlige ornamenter vil sætte pris på snefnug og kranser lavet af pasta. For at forbinde de små elementer med hinanden, skal du bruge lim.

På billedet ser New Years legetøj fra makaroni med egne hænder usædvanlige og meget smukke ud:

I processen med at skabe juletræs legetøj anvendes forskellige typer og former for pasta, ringer, blomster, spiraler, skaller, buer og rør er egnede. Hvis du vil, kan du male sådanne legetøj af din egen fremstilling med maling, men du kan lade det ligge.

Mest af alt, børn som nytår legetøj med egne hænder, så på tærsklen til det nye år, organiserer en kreativ proces derhjemme, og vær venlig med dine børn.

De mest varierede versioner af nytårs legetøj med egne hænder på denne video:

Moderigtige baubles på hånden Sikkert er mange af jer i det besiddede samfund.

At dekorere bordet med en klud giver dig mulighed for at skabe et festligt humør.

I dag forsøger vi at lave et armbånd med pigge med egne hænder. I vores.

Et barns stemning på en temafest er direkte afhængig af.

Sommer frisurer, hårklipp til langt hår, for hver dag fra berømtheder.

Ønsker du at overraske dine venner med en unik gave? Eller dekorere interiøret.

Foto af stjerner med enkle, smukke frisurer til hver dag du sover.

Sengelinned af satin med et 3D-mønster dukkede relativt for nylig.

20 smukkeste billeder af perlerne af perler. Nyd altid dine øjne.

Hver moderne person i hverdagen skal hele tiden.

20 foto makeup til Halloween for at overraske dine venner i 2018. Hvad kommer til dig.

Graviditet er en vidunderlig periode i en kvindes liv. På dette tidspunkt fremtiden.

Mode til teenagere. Fototendenser. Efteråret 2018 - det perfekte tidspunkt at udtrykke.

I dag er en af ​​de mest almindelige former for shopping.

Papir øjenvipper. Eyes makeup ideer fra Paperself Falske øjenvipper er stål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

40 + = 49