30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Den mørke korridor

Forvandle den mørke korridor til et attraktivt lyst værelse

Varianter af at gøre en mørk korridor til en lys og hyggelig

Remodeling af gangen, du skal huske, at det vil være meget succesfuldt at bruge lyse toner i dekoration og skinnende dekorative elementer.

Der er flere måder at løse problemet med en mørk korridor på:

Drømmetolk

Interpreter DARK CORRIDOR drømte om hvad drømme i en drøm DARK CORRIDOR? For at vælge fortolkningen af ​​drømmen, indtast søgeordet fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på det indledende bogstav, der karakteriserer drømmebilledet (hvis du vil få en online fortolkning af drømmene pr. Brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at drømme en DARK CORRIDOR ved at læse nedenfor gratis fortolkningen af ​​drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

Drømmeinterview - Korridor

Drømmeinterview - Korridor

Drømmeinterview - Korridor

At dukke op i korridoren (i stedet for plads) er et tegn på ydmygelse.

Jeg havde en mørk korridor i lejligheden, indtil jeg så denne ide ... Det er fantastisk!

En lang korridor, der ikke forlod et enkelt vindue, havde brug for belysning. Det var vigtigt ikke bare at placere lamper i rummet, men også for ikke at bruge for mange penge på det. Outputen blev fundet. Tilføj et nyt vindue til værelset!

Følgende materialer var nødvendige for projektet:

  • belægning til matting af briller;
  • LED stripe;
  • dør med stort glas;
  • vinkler til fastgørelse til væggen;
  • blonde gardin.

På den ene side var der en indgangsdør, på den anden side en klædeskabs blanke væg.

Som en original lampe blev det besluttet at bruge en gammel dør med fuld længde glas. Døren blev fundet i nærheden, og det kostede ingenting.

På bagsiden af ​​glasset måtte sprøjte en matt belægning, så lyset spredte jævnt. På rammen blev der fastgjort et LED-bånd. Denne var på et specielt klæbebasis, takket være, at det var meget nemt at fastgøre det på trædelen af ​​døren. Sådanne bånd er af forskellige farver, men dette projekt anvendes almindeligt hvidt.

Og kontrolpanelet for lamperne ser sådan ud. Her er der en timer, takket være, som lamperne kun vil fungere om dagen.

Disse er hjørnerne placeret på det sted, hvor de ikke ville forstyrre nogen. De holder hele strukturen.

Det er fortsat at hænge lampen og tilføje en lille blonde gardin. Nu vil få mennesker gætte med det samme, at før han ikke er det rigtige vindue. Designet ser meget naturligt ud og belyser rummet som det ville gøre dagslys. Og om natten bliver vinduet mørkt.

Nu kan du udstyre dit hus med "vinduer" på steder, hvor de simpelthen ikke kan være. Byg en lille "vindueskarm" og læg den på en kunstig blomst (du har virkelig brug for en solskin farve), og dine gæster vil ikke kunne skjule deres overraskelse!

Klik på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

82 − 75 =