30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Dekoration af hallen til et bryllupsbillede

Indretning af hallen til brylluppet: billeder og ideer

Dekoration af hallen til brylluppet med egne hænder

Traditionelt er der flere zoner, hvor hovedindretningen af ​​hallen til brylluppet holdes. Den nærmeste opmærksomhed er dekorere hallen til et bryllup med egne hænder er givet til et separat bord, bag hvem de nygifte sidder, er det ikke kun rigeligt og udsøgt fjernet, men bagved er opført en særlig skærm, den spiller rollen som baggrund for mere spektakulære billeder. Det andet vigtige område er stole og borde til gæsterne, der er ikke så mange dekorationer her længere, fordi du skal lægge mad på borde et eller andet sted. Men vær opmærksom på at denne zone er nødvendig i anden omgang. Den tredje opgave er at dekorere loftet eller perimeteren med forskellige dekorative sammensætninger. Dette gør det muligt at opretholde det nødvendige niveau af dekorativitet både i løbet af festet og når gæsterne bevæger sig til danseområdet i hallen.

De næste to zoner er mere hyldest til mode end til vores mødres traditioner, for i deres tid var der ikke et særskilt sted for smukke billeder. Men du bør gøre det, tro mig på grund af din ferie efter nogen tid vil dømme ved personlige billeder, som vil forblive i albummet for hver inviterede familie eller par. Derfor er du nødt til at give i hallen til dette hjørne, rigt dekoreret, måske med indskrifter, breve, der hjælper straks med at identificere din fest i fotografierne. Derudover er der også tabeller, en til at lægge på alle de medførte gaver, og den anden - hvor banket bordet er indstillet, om det er en bar med slik, sushi eller frugt, alt efter dine ønsker. Generelt har bryllup indretning meget til fælles med, hvordan man kan dekorere et værelse til fødselsdag.

Hall dekoration til bryllup blomster

traditionelt, end udsmykningen af ​​hallen til brylluppet af blomster bare svært at tænke på noget. Men det blev ikke en kedelig eller kedelig indretning, men hvorfor? Det er rigtigt, fordi kvinder bare elsker blomster i forskellige former, deres duft, bløde kronblade, deres fotogene til sidst. Så hvis du vil gerne snakke venner og familie af alle generationer, og du har nok til dette budget - er du velkommen til at vælge kompositioner fra blomster og til bruden og brudgommen bordet og til den lodrette indretning.

Hvis du ser på eksemplerne dekorere hallen til bryllup blomster, du vil se, hvordan det ser ud som romantisk og udsøgt, og uanset hvilken slags sorter og sorter der anvendes. Der er sæsonbestemt i at vælge nuancer og sorter, især hvis du vil spare lidt. Så i foråret kan smukke tulipaner og narcissusser skabe et meget blidt, luftigt humør, sommerblomster vil altid se chic ud, selv mark- eller havebuske som lilla eller hortensia. Efterårsdekoration med egne hænder kan bygges med optøjer af nyanser af asters, dahliaer, krysantemum. Nå, dronningen af ​​alle tider og alle årstider var selvfølgelig, der er og forbliver en rose.

Derudover kan du se på eksemplerne dekorations hal til bryllup blomster, foto som er placeret ovenfor, en anden interessant tendens, som vi allerede har anvendt i designen af ​​påskebordet. Vi taler om kompositioner, der sammen med blomster, bær og frugter omfatter. Absolutte favorit designere er æbler, for det meste grønne, så de er nemme at skabe den ønskede stemning, men også om praktisk ikke kan glemmes, de er gode til at bo i den ideelle form fra begyndelsen til festen er færdig, selv om ægteskabet i henhold til de traditioner, du spiller indtil de tidlige timer .

Hvis de dekorative buketter i interiøret holdes længe nok, fordi de står i vandet, så er baggrunden bag de nygifte, for baggrundsdesignet, mere originale metoder til plantens ernæring. Du kan bruge en blomstervase, nære den med vand og indeni holde små blomster. Denne fornøjelse vil ikke være billig, men effektiv til 100%. På billedet kunne man også se sammensætningen af ​​figuren langs bordets omkreds. Dette sker også på grund af en skjult base, så planterne ikke bløder til slutningen af ​​aftenen.

Dekoration af hallen til bryllupskuglerne

Hvad angår dekoration hal til bryllup bolde, så er det bestemt et af budgettet og samtidig spektakulære måder at hurtigt omdanne interiøret på en cafe eller restaurant. Faktisk, meget ofte i de institutioner, hvor fejringen holdes, er der simpelthen ingen værdifulde dekorelementer, der harmonisk ser med bryllupsindretningen. Men bolde er altid en følelse af fest, sjovt, især siden her er du praktisk talt ikke begrænset i farve og du kan bringe til bryllupet enhver skygge, du kunne lide eller en kombination af dem.

Bolde bruges ofte til opgaven med at dekorere en dacha, for som det allerede nævnt ovenfor er det bogstaveligt talt instant dekoration. Det er værd at hænge kulørte kugler af bolde på flere steder, da der allerede skabes en helt ny, glædelig stemning. Da dette materiale er billigt, og hele hemmeligheden ved at opblæse deres helium ved hjælp af en særlig installation, vil du i hver større eller mindre stor by kunne finde flere agenturer, der med succes er involveret i denne form for design. Du kan se eksempler på deres dekorere hallen til bryllupskugler, foto det er nødvendigt at have i katalogerne, og også at spionere på ferie venner og bekendte. Selvfølgelig vil du ikke rigtig gøre det samme som alle andre, så du har ret til at udvikle din egen skitse, hvor og hvordan boldene skal løses i dit design. Og måske vil det næste par være glade for at gentage nøjagtigt dit design.

Dekoration af hallen til en brudeklud

For de fleste klassiske og romantiske bryllupsstile er det meget mere passende end balloner at være Udsmykning af hallen til et bryllupsklud. Draperier og folder vil ikke koste dig meget mere end bolde, men de vil se meget mere effektive og rige ud. Ulempen ved denne indretning er, at ydelserne til smukke draperier ikke så ofte tilbydes, det er sværere end blot at puste ballerne op. Men hvis du har mulighed for at finde mestere, der gør dette, og du kan lide denne ide, så vil du blive tilgivet barmhjertighed for at se ideer.

Hvis du ikke kan vælge hvilket stof du kan lide, så er det værd at starte fra den brudekjole, som bruden har valgt for sig selv. Hvis det er en atlas eller silke, skal indretningen gentage disse teksturer. På billedet ovenfor ses eksempler dekorere hallen til et bryllup klud, blomster, i hvilken chiffon anvendes. Samtidig ser bordet ud som et storslået nederdel, det ser meget romantisk og blid ud. Baggrunden er også dekoreret med draperier, brug svagi og kinks, som i dyre gardiner. Men hvis du vil have noget mere simpelt, luftigt, så er det bare værd at tage en mere lys monofonisk chiffon og lade den gå i store bølger på rammen.

Separat er det nødvendigt at fortælle om en mere tekstil dekoration af en festlokal til et bryllup. Denne gang er aftenens hovedmateriale en delikat blonde eller blonde. Igen er dette berettiget, hvis du vil lave et retro-stil bryllup eller du kan lide den franske Provence. I dette tilfælde er det ideelt, at kuponen til brudens kjole også minder lidt om blonder, der bruges i indretningen. Tilgangen til materialet er modsat af behandlingen med chiffon - hvis der skulle være en mængde for effekten, så her er det kvalitet. Du ser på billedet, at der er meget få stykker stof, men på grund af finheden af ​​arbejdet, på grund af den synlige selv visuelt høje pris for materialer, ser det ud til at være luksuriøst. Ikke underligt, at denne teknik bruges til mange af de mest højt profilerede bryllupsfestninger i de seneste år.

Billig udsmykning af hallen til et bryllup

Og alligevel må vi indrømme, at blomsterne og kludens klip og endda ballongernes overflod - det er stadig et alvorligt hul i bryllupsbudgettet. Men hvis bruden og hendes venner har kreative ideer, hænder der vokser fra skuldrene og lidt fritid, er det helt muligt at mestre billig udsmykning af hallen til et bryllup. Blandt et stort antal kreative ideer valgte vi to - indretning med papirelementer og dekorationer ved hjælp af et stort antal satinbånd.

papir bryllup værelse dekoration, foto som du ser ovenfor - bare toppen af ​​isbjerget af en sådan ny fashionabel trend. Mange unge tror med rette, at for en bryllupsfest skal du ikke smide ud så store penge, fordi du kan erstatte levende blomster med papir, og på billedet ser det bare luksuriøst ud. Desuden kan de fleste af de ornamenter, der er lavet af papir af egne hænder, laves selv af dem, der har farvet papir, saks og lim holdt sidste klasse i reklamer i den sjette. Den eneste innovation for dem, der efter den sjette klasse ønsker at vende tilbage til papirhåndværk, er, at papir til disse ting ikke bliver brugt den billigste. Ofte kan sådanne farvede ark enten købes i specialbutikker eller bestilles online. Det er mere tæt end børns farvede papir, perfekt bevarer formen, det er ikke muligt at danne bøjninger og glatte linjer.

Foruden blomster er bolde og kranser meget populære, som derimod er lavet af tyndt farvet papir, kaldet bølgepapir. Det hjælper med at få det krævede volumen af ​​sådanne pompomer. Derudover på eksempler dekorere hallen til et bryllup med egne hænder, foto som er placeret ovenfor, kan du se de plissede cirkler. De gøres elementære - tykt papir foldes et accordeon, er fastgjort i midten, og halvdelen af ​​kanterne limes sammen. Del i fem minutter, men udsmykningen ligner en ægte eksklusivitet.

Og den sidste billige idé, som vi vil overveje i dag, er bånd. De hjælper med at skabe en baggrund af uendelig skønhed, og også se godt ud på design af borde og loftkonstruktioner. Faktum er, at båndene selv har en blank overflade, perfekt refrakterer lys og vil se ud som levende og i fotos.

Registrering af hallen til brylluppet: Årets trends og tips til valg af stil, farve og indretning

Dekoration af hallen til fest i ferskenfarver

Bryllup - den vigtigste begivenhed i livet af et par i kærlighed, drømmer om at forbinde to kærlige hjerter. Forberedelsen af ​​denne glædelig begivenhed begynder om et par måneder, så arrangørerne har tid til at arbejde gennem alle detaljer. Stor betydning er designet af rummet, hvor fejringen finder sted. Indretningen af ​​hallen vil skabe en festlig atmosfære og vil blive husket for gæster og nygifte i mange år.

Ikke-standard dekorationer festligt og oprindeligt dekorere festlokalet

En vigtig beslutning om at gennemføre et bryllup er at vælge en stil med fest. Fra det valgte tema afhænger hallenes design, det festlige bord og indretningen af ​​briller og selvfølgelig de nygifte tøj. Bryllupper i stil med Provence, retro, Tiffany, som allerede er blevet klassikere, er meget populære. Alle mulighederne er interessante og fristende på deres egen måde. Hvordan stopper man ved en? For at vælge din bryllupsstil skal du tage hensyn til tidspunktet for det år, for hvilket der er planlagt registrering, tage hensyn til nygifternes præferencer og de særlige forhold på det sted, hvor banket vil blive afholdt.

For kendetegnende for antikviteter, natur og russiske traditioner er rustik og øko-stil ideel. Et rustikt bryllup er bedst brugt i et landhus i naturen.

Tip! For at dekorere huse i bjælkehuset er naturlige elementer egnede: kegler, hør, chintz, markblomster og hø.

Træmøbler i kombination med naturens gaver vil skabe en fremragende atmosfære af komfort. Dekoration bør være i varme farver: beige, brune og gule toner.

Country stil indretning er simpel i præstation, men det ser meget interessant ud

I de senere år vælger de mere og mere ofte i kærlighed stilen Boho-Chic og Cheby-Chic. Kombinationen af ​​incongruous, excentricitet og blanding af forskellige stilarter - alt dette boheme chic.

Tip! Til indretningen har du brug for et stof med etniske mønstre, det bruges til at skabe levende farver accenter på baggrund af klassisk hvid eller creme farve. For at dekorere hallen bruges stearinlys, frynsede tekstiler, tæpper og bånd.

Nem Boho stil hjælper med at fejre i lyse naturlige farver

Hvis parret foretrækker de gamle biler, film 20-30s og musik på vinyl, bør se på retro stil eller Chicago. Passion, spænding og jazz vil helt sikkert skabe en mindeværdig atmosfære til et bryllup vil glemme snart, fordi det adskiller sig væsentligt fra standarden ceremoni.

Tip! Til indretningen af ​​hallen vil der kræves et klassisk værelse med antikke møbler og arkitektur eller en smuk restaurant indrettet i mørke farver. Du kan dekorere hallen med et flygel, grammofon og endda en skrivemaskine. I stedet for en standard krans er vinylpladerne, der hænger rundt om hallen, flotte.

Chicago stil er præget af saftige farver og en masse tilbehør

Tip! Når du vælger Chicago stil, bliver hallen udsmykket specielt, da det ekstraordinære interiør er skabt ved hjælp af kreative ideer i detaljer. Til registrering brug afklipp fra aviser, våben, plakater fra gamle film og endda casino chips.

Bryllup vitrinistika - skaber et fantastisk rum af kunstige elementer

Farve design er uløseligt forbundet med temaet for brylluppet, den valgte stil. Når du vælger et farveskema, skal du overholde hovedbetingelsen: Brug kun organisk kombinerede farver for at gøre værelset til at være raffineret og stilfuldt.

Pastellfarver er altid en win-win-mulighed. Restraint, beskedenhed og adel er ideelle ledsagere af ethvert bryllup. Hovedfordelen ved neutrale nuancer er, at de let kan kombineres med hinanden, og også tilføje enhver lys farve, samtidig med at der opretholdes en streng sammensætning.

Bryllup i stil med Guerlain i pastellfarver

Ofte, når man bruger hallen, bruges en farve: blå, lyserød eller lilla. Med denne mulighed er der en fare for, at det ikke vil være muligt at finde indretningen af ​​den ønskede skygge.

Tip! Oprettelse af et bryllup i en enkelt farve er det meget vigtigt, at du ikke overdriver det, idet du spiser den klare farve af klassisk hvid.

Blød lilla skygge, suppleret med blomster

Når du blander nuancerne, skal du have en vis smag, fordi uhyggelige toner kan ødelægge hele indretningen. Det er vigtigt at være opmærksom på detaljerne, de bør ikke være ude af billedet. Når du vælger den primære farve, skal du overveje den stil, hvor rummet er oprettet.

Harmonisk kombination af tre nuancer

Tip! For at dekorere hallen er det uønsket at bruge mere end tre forskellige farver, så rummet ikke virker farverigt og smagløst. Som den grundlæggende tone passer den hvide perfekt, som kan forfriskes med et par lyse farver.

Vinter eventyr ved hjælp af tre komplementære toner

I hallens udsmykning udføres hovedfunktionen af ​​elementer, der tjener til at dekorere og skabe en festlig atmosfære. De mest populære dekorationer, der passer til næsten ethvert bryllup, er:

Som ekstra dekorationer bruges stearinlys, papir, bogstaver eller ord. For at skabe et højtideligt udseende, skal du kombinere forskellige muligheder, og ikke glemme at vælge detaljer efter stil og farve.

Tip! For at dekorere bordduken kan du bruge en satin med blonder eller broderi - det ser kongeligt elegant ud. Og for resten af ​​indretningen er det bedre at bruge lette stoffer, da de er smukt draperede og smukt falder i bølger. Til fastgørelse af perfekt pasformede buer med blonder.

Varm efterår farver til indretningen af ​​festlokalet

Hovedreglen i udsmykningen af ​​hallen er en kombination af indretning med et generelt koncept. Altid ved brylluppet er de vigtigste folk nygifte, derfor i centrum af begivenheder og dekorationer bør der være et sted for brudgommen og bruden.

Tip! Som en accent kan du bruge blomster i dekorerede potter eller LED-kranser. En fabelagtig atmosfære vil skabe lanterner og fans lavet af farvet papir.

Ideelt - lys, suppleret med blomster sammensætning

En fremragende løsning til dekoration af stole vil være klud og blomsteromslag. Det er ønskeligt at lave stole i et enkelt farveskema med duge. Sager af blonder og tyll vil se udsøgt og coquettishly.

Lufttekstiler er en egentlig variant til efterår og sommerfester

Vigtigt! Blomster på borde er et must for ethvert bryllup. Glem ikke om en så vigtig nuance, som størrelsen af ​​buketter. Blomsternes højde må ikke overstige 25 cm, så gæsterne føler sig godt tilpas og dekorationerne ikke forstyrrer bordet.

Udsmykning med blomster er en af ​​de bedste måder at skabe en romantisk atmosfære til en ægteskab ceremoni

Tip! Når du udsmykker et værelse, bør du ikke være bange for eksperimenter, fordi kreative ideer ikke blot er en unik ferie, men en manifestation af kreative evner. Følelser fra et sådant bryllup vil uden tvivl blive mere levende og mindeværdigt.

Når du vælger friske blomster til dekoration, husk at de ikke hurtigt skal smuldre og have en stærk smag

En speciel aura i hallens design hjælper med at skabe belysning. For at gøre dette kan du bruge stearinlys, belysning eller LED lamper. Dekorative lysekroner, lygter, hængende lamper - belysning skal nødvendigvis harmonere med farveskema og stil med dekoration. Korrekt valgt lys vil fremhæve skønheden i indretningen.

Når man planlægger et bryllup, holder bruderne ofte ikke kun opmærksom på deres præferencer, men også forsøger at følge de seneste udviklinger i modeverdenen. Udviklingen i udsmykning, stil og underholdning af gæsterne ændrer sig konstant. Den populære boho med etniske motiver er erstattet af Eden 's luksus og rigdom.

Høstens udsmykningsmønster er let forsømmelighed, en kombination af natursten med en snoet vin. I Edens Have er ædelstene, eksotiske fugle, ikke-standardfarver og mærkelige frugter. Opskriften på den seneste bryllupstrend er en blanding af fantasi med troperne.

Præsidiet for unge i skovstil

Til noten! En anden populær tendens er det multidimensionale rum, universets mangfoldighed, illusionsverdenen. Hovedelementet i designet af denne stil er belysning, flimmer og perlemor.

For at skabe et bryllup i denne stil, skal du bruge teknologien i 3D og 5D. Dybblå toner hjælper med at realisere ideen om det ydre rum.

Designer indretning af festlokalen

Til noten! I trenden - bryllupsdesign i rolige pastellfarver. Delikat lyserøde, lyseblå, lyse lilla og salatskygger - den perfekte kombination med hvid og fløde skaber en atmosfære af lethed og vægtløshed.

Ofte anvendes en farvegradient - overgang fra en mørkere skygge til en lysere farve. For at tilføje en lille eksotisk, kan du gøre en klar accent på baggrund af en rolig og rolig skygge.

Romantisk stil med draperi sarte tekstiler

Hovedtrenden i bryllupstemaet er stadig individualisering. Jo flere stilarter og ideer opstår i designet af den højtidelige begivenhed, jo skarpere lyst til at komme op med en unik ferie, der ikke har nogen analoger. Når du vælger en stil, er nygifte derfor mere og mere afhængige af deres relationer, kendskab eller egenskaber. Således er en ideel ide født, som altid er i en trend.

Tip! Ved brylluppet må du ikke glemme børn, fordi de kan kede sig under en voksenferie. Organiser et børnebord med forskellige spil og materialer til kreativitet. Når du vælger et tematisk program, kan du konsultere en animator.

Bryllup dekorationer 2017-2018 ideer til at dekorere en festlokal til et bryllup

En bryllupsfest er altid et øjeblik, hvor hjerter går sammen, lovende at elske hinanden og leve i trofasthed, uanset hvad der sker. Alle forbereder brylluppet omhyggeligt for at skabe en fortryllende begivenhed, der bliver husket for livet. Typisk i stil med brylluppet begivenhed er til stede, hvor respekterede farver bryllup indretning, plot, udsmykning af hallen, musikken, selv bryllupskage gøres på samme måde.

Før man vedtager et bryllup stylist, er det ønskeligt at rådføre sig med de designere, der kender alt om design af brylluppet, i det ekstreme tilfælde er det ønskeligt at se online tidsskrifter, hvor der er masser af billeder af bryllup haller, catering festlige bryllup tabeller. Vi tilbyder et lille udvalg af bryllupsindretningsbilleder, som vil hjælpe med til at bestemme, hvad nøjagtigt bryllupshallen skal være designet til.

Bryllupsdekoration af festlokalet 2017-2018 foto

Det er nødvendigt at tænke på forhånd hvordan hallen vil se ud. Gem ikke på indretningen af ​​bryllupsdesignblomsterne. Med det samme tildele budgettet for blomster og blomster. På forhånd tænk over brudens stil og forberede alle ideer og ideer og sætte dem ind i projektet. Så du vil have et billede af din festlokale. Du vil være i stand til at komme op med alt og lappe op alle de huller, der måtte have vist sig.

I trenden i 2017 for at dekorere haller til bryllupsfesten - indretningen med blomster. Blomster, grene og kronblade er normalt dekoreret med søjler, buer, borde, indgang, hvilzone, danszone, stedet hvor bruden og brudgommen sidder. Hvis du beslutter dig for at dekorere hele rummet med blomster, skal du ikke glemme at dekorere kagen i samme stil, så den passer til det samlede design af brylluppet. Selvfølgelig bør brudekjole passe ind i hallens design. Hvis du har krystaller i din indretning, krystal og glasperler, vedhæng, lysekroner, så vil brudekjoleet dekoreret med sten, næsehorn, blonder se harmonisk ud. Med en blomsterdekoration skal kjole være frodig, der strømmer med en indretning af blomster eller blonder.

Flower dekor bryllup foto trend ideer

  • Velvet kjole solbriller tendens 2017 slags fløjl stilarter af jakker dragter med hvad man skal bære velour (39765)
  • Kreativ på billedet: Refleksion af elskere i vielsen (20021)
  • Modeller af fashionable bluser 2017 fashion trends foto (17943)
  • Kvinders frisurer 2017 typer nyheder foto (16014)
  • Moderigtige lange nederdele trend foto stilarter (15663)
  • De smukkeste kager 2017 dekoration trend ideer foto (13585)

Du skal blot gå til firmaets officielle hjemmeside og registrere. Processen med at udfylde spørgeskemaet.

Hvis du har din egen neglesalon, eller du gør negle derhjemme, bør du vide, at manicure gør.

For nylig er piger i stigende grad kommet med nye måder at ændre deres naturlige.

Køb kosmetik til mange mennesker er bare hårdt arbejde. Det største problem i kosmetikindustrien er.

Om vinteren er det meget vigtigt at føle sig godt tilpas, ikke kun i de varme og hyggelige indendørs, men udendørs i.

Der er et stort antal handsker, der er designet til at arbejde med bestemte miljøer. .

Vintertøj er en meget mere kompliceret ting i forhold til sommer ting. Sagen er det på russisk.

Den Russiske Føderation er et land med meget, meget alvorlige vintre. I mange byer og amter, slags.

Mange kvinder elsker at shoppe. I nogle byer, som Paris, er der forskellige salgssæsoner. .

Mange mennesker bruger flere specifikke typer sko. For eksempel kender alle skoene.

I kommer sikkert sikkert på tværs af et problem, at du har revet en jakke, som nu er varm, men.

Brylluppet er en af ​​de vigtigste begivenheder i hver kvinde og mands liv. Men hvis med mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 2 =