30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Dance mat video

Børns dansemåtte

Det ser ud til, at dansegulvemåtte kun er et legetøj, der dukkede op efter populære i 90'ens musikalske maskiner. Men faktisk udvikler han perfekt barnets hørelse, rytmens følelse og reaktionshastigheden. I dag tilbyder markedet et stort antal modeller til forskellige aldre.

En musikalsk tæppe er en speciel platform til danse og lege børn med en skridsikker overflade. Den indeholder knapper og pile til angreb, mens du spiller og spiller musik. For småbørn er der en forenklet version - pianoer eller dyr billeder.

Slut det til tv'et eller computeren med specielle kabler. I et sæt med det er der også en disk med øvelser og spil af forskellig kompleksitet. Jo bedre færdigheder, jo højere niveau er barnets styrke. Der er også mulighed for turneringsdanser. I sættet kan der gå et par dansegrunde, hvilket er vigtigt, hvis huset har to eller flere børn.

Tæppet udvikler flere sider af barnet på en gang. Dette er barnets motoriske færdigheder, og hørelse, en følelse af rytme og direkte dansevidenskaber. Barnet spiller, træner opmærksomhed og kreativitet. For ældre børn er dette en god start for udviklingen af ​​plasticitet og blødhed i bevægelser.

Hvis dit barn er hyperaktivt og kan lide at hoppe og hoppe, så kan tæppet blive din frelse, fordi hele barnets aktivitet vil blive lokaliseret på ét sted.

Sammen med dansevnen udvikler og styrker barnets muskler og deres strækninger. Ikke underligt atleter er involveret i aerobic.

Nøjagtighed og reaktionshastighed kan også tilskrives sportskompetencer. Jo højere niveauet af spillet er, desto mere har barnet netop disse kvaliteter. Veluddannet og udholdenhed. Tæppe kan være et godt alternativ til svækkende træning for børn med stor vægt, at spille, at tabe vil være lettere og sjovere.

 • DDR - dance dance revolution (simpel musikmatta med 4 eller 6 knapper foran);
 • PIU - pump det op (et interaktivt panel med pile, der er placeret i en cirkel med det aktive center).

 • med forbindelse til tv'et;
 • med forbindelse til computeren;
 • med forbindelse til spillekonsollen;
 • med forbindelse til en anden slags udstyr;
 • trådløs.

Der er ingen specielle problemer her. Barnet kan lokkes ved at begynde at danse alene. På dette tidspunkt vil konkurrencerånden tage sin egen og umærkelig for sig selv, barnet vil også være involveret i spillet. Tilbyd at invitere venner og lege sammen.

Hvis dette ikke virker, så tag barnet med dig til butikken, og lad ham afhente den model, han kunne lide.

Først bestemme materialet af tæppet. Den mest økonomiske mulighed er en belægning, der ligner olieklud, men den kan ikke prale af holdbarhed. Derfor er der måtter med forstærkede gummi knapper. De dyreste er gummieret med reliefknapper, men de er også den sikreste - barnet vil ikke skade foden, og vil tjene en sådan dansesimulator meget længere.

Undersiden af ​​tæppet skal have en glidende belægning og velcro til fastgørelse.

Jo ældre barnet er, desto tættere skal dækket være. For teenagere er det bedre at vælge en speciel platform.

Hver matte har et andet antal knapper. Den mest alsidige - med 9 knapper. Det passer til forskellige aldre og spil. Men hvis dit barn stadig er lille, er det usandsynligt, at han vil sætte pris på et sådant billede, det er bedre at give præference for lyse børnesækker.

 • X-tream - Den nemmeste mat til begyndere at danse børn 3-4 år. Forholdsvis billig og høj kvalitet.

 • Hej pige - et dansegulv for piger i pink, har to driftsformer.

 • Dance Pad Deluxe Piu - Universal universal med tilslutning til andet udstyr med en blød indsats. Udover musik, udover musik, er der også 8 spil.

 • Hold Cool Duplex Wireless - en spilleflade til to spillere.

 • Dance Mat - Tegnet gør visse bevægelser, du skal gentage det. Der er mulighed for et multiplayer spil for op til 4 personer.

Alle uden undtagelse anses dansemåtte for både børn og forældre.

Mange ved køb er tabt med antallet af knapper og pile. Et andet problem er, at softwaren ikke er egnet til installation, så når du vælger det, skal du omhyggeligt studere dokumentationen. Dernæst er der vanskeligheder med indstillingen, knapperne lytter ikke, og al interesse for spillet forsvinder.

I danseprogrammer foretrækker de dem, hvor matten og dens knapper vises på skærmen, men det er sværere at danse med karakteren, her skal reaktions- og tankens hastighed være endnu hurtigere.

Slip mat eller ikke ønskeligt at tjekke ind i butikken, for ikke at blive skuffet og ikke såret. Et stort plus for brugerne er den effektive forbrænding af kalorier, barnet, legetøj, du behøver ikke at tænke på overskydende vægt, både kalorier og utilfredshed forsvinder.

En børns dansemåtte er en fantastisk måde at underholde et barn på. Mens barnet spiller, finder hans allround udvikling sted, hvilket påvirker hans kreative og sportslige evner, stemning og sundhed generelt. Og nedenunder er en video, der opsummerer reglerne for brug af børns dansemåtte.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Dance mat video

Dance Dance Revolution

Vi er glade for at informere vores kunder om nye rabatter og gaver.

Endelig er StepMania udover at være kendt for fans af Dance Dance Revolution-programmet blevet tilgængelige for fans.

Dansemåtte X-TREME Dance PAD Platinum

8-800-333-89-80 (opfordring til regioner er gratis)

Nu kan du arrangere en rigtig dansekonkurrence i dit hjem. Find ud af, hvem din familie danse bedst.

En dansemåtte til børn er let at oprette forbindelse til dit tv eller enhver computer.

Lange vinteraftener vil aldrig være kedelige for dig efter, når du beslutter dig for at købe og for første gang vedhæfte et dansetæppe til tv'et.

Ja, absolut alt! Både børn og voksne. Til alle, der elsker musik og dans.

Vil du altid være i god form? Dans!

Dine børn vil være i stand til at udvikle koordination og fingerfærdighed. Der vil ikke være flere problemer med overskydende energi eller spørgsmål om hvad du skal gøre i din fritid.

En dansegulvmåtte vil distrahere dig fra at se normal tv og vil være din yndlings tidsfordriv.

Dette spændende spil er blevet en ny underholdning for voksne fester. Dine gæster vil aldrig kede sig!

Efter at have købt en dansemåtte til børn, vil du forstå, at det er en fremragende fitness simulator for dig. Et par brændende danser om dagen, og du vil glemme gymnastiksalen. Hold din form med glæde!

Hvad er reglerne i spillet?

På skærmen vil du se en række pile i musikens rytme. Spilleren skal trykke sine fødder, præcis i tide med musikken, de rigtige steder på dansegulvemåden, når pilene på skærmen falder sammen med den gennemskinnelige stencil, der er placeret øverst på skærmen.

Efter det rigtige hit vil du vokse niveauet. For blunder er en vis mængde energi taget væk.

Behagelig underholdning! Og store dansevaner!

Sort tilslutningskabel (2 meter) med tv-stik

Pakken indeholder:

sort forbindelseskabel (2 meter) med USB-stik til pc og tv-stik

adapter til strømforsyning

DVD med dansprogram og 240 spor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

28 + = 34