30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Cynderia værelse

Cynderia værelse

Cineraria Room er tilfreds med den rigelige blomstring og skønheden i lyse blomster. Blomsten vokser som en flerårig, men oftere en årlig plante. Blomstrende ser meget imponerende ud. Af de mange plantetyper kan du vælge en blomst til enhver smag, afhængigt af blomsterblomsternes farve.

Pleje og dyrkning af cineraria

Når der dyrkes et blomsterrum, observeres en række enkle regler. For anlægget er det nødvendigt at allokere plads i rummet, hvor planten vil blive forsynet med lyst spredt sollys. Der skal lægges særlig vægt på vanding af cineraria. Vanding bør være regelmæssig, jorden skal altid være lidt fugtig. Det skal dog tages i betragtning, at et overskud af fugt påvirker planten negativt. Cineraria rum vandet med varmt vand, idet man undgår fugt på plantens blomster og blade. For at bevare luftens fugtighed er potten med planten bedst placeret på en palle med fugtige småsten, udvidet ler. Derudover kan du med jævne mellemrum sprøjte vand omkring planten med luft.

For at planten skal trives, er det nødvendigt at ventilere rummet fra tid til anden. I øverste dressing behøver ikke gødning af cineraria plads. Det er værd at bemærke, at plantens blomstringstid under varmen reduceres. Den gunstige lufttemperatur for blomsten er 10-14 grader Celsius. I dette tilfælde garanteres plantens rigelige og lange blomstring.

Reproduktion af cineraria i rummet

Cineraria i rummet er forplantet med frø. Frø udføres til enhver tid afhængigt af, hvornår du ønsker at få en blomstrende plante. Hvis du så frø i maj eller juni, vil planten blomstre om vinteren, hvis du sår fra juli til december, begynder blomstringen i foråret. Kasser med afgrøder sættes i et rum med en lufttemperatur på 20-22 grader. Plukningen af ​​planter udføres med 2-3 ægte blade. Planterne transplanteres i separate potter med en diameter på ca. 10 cm.

Cineraria værelse er en yndlings godbid for mange skadedyr. Blandt skadedyrene er hvidfly, bladlus, edderkoppemider. Blomsten er ikke resistent over for sygdomme som grå rot, rust. I forbindelse med plantenes disposition til forskellige sygdomme og skadedyr dyrkes de som en årlig plante.

Cineraria i billeder

Da jeg vågnede om morgenen så jeg, at bladene blev visnet. Hun lagde en pande blomster på balkonen og om en time eller tre genoplivede blomsten

Hvordan man tager sig af cineraria derhjemme

Cineraria er en plante af familien af ​​astrologiske slægter af de kriminelle. Der er årlige og flerårige arter, planten kan være herbaceous eller buskede. Hans hjemland er De Kanariske Øer (Spanien). I øjeblikket er der mange sorter af cineraria, der er tilpasset et koldere klima end det er på paradisøerne. I indendørsforhold vokser hybrid sorter, der blomstrer fra november til marts og har en smuk lys farve.

Hvordan man passer til forskellige sorter af cineraria

Cineraria ser utroligt effektivt ud i mixborders og blomsterhave.

Cineraria maritima (Cineraria maritima) er kendt for mange som en kort sølvfarvet plante med udskårne pinnate blade, der dekorerer blomsterbedens fælge og rammer gadeblomstersammensætningerne.

I Middelhavet, i hjemlandet af denne sort cineraria, vokser den som en toårig. Men planten tolererer ikke frysning, så i et tempereret klima vokser det til oktober, og så udgraves og kasseres det. På Middelhavskysten frigiver den gulblomstring af moder-og-mormor eller mælkebøtte i andet år. De repræsenterer ikke nogen æstetisk værdi, og derfor anvendes i blomsterdyrkning kun den ikke-blomstrende Cineraria maritima. Hvis det fra efteråret er dækket af faldne blade, vil planten godt overleve vinteren, og fra det tidlige forår vil det glæde sig i frostvægget sølvfarvede udskårne blade. Karakteristika for pleje af cineraria ved havet er som følger:

 1. Planten elsker solen, fordi dens hjemland er sol Italien, det vokser dårligt i skyggen. Plante på åbne, godt oplyste områder.
 2. Det behøver ikke hyppigt vanding, det tolererer let tørke. Det er helt muligt at vand bare en gang ved plantning, dette vil være nok.
 3. Det vokser godt på lette løse jordarter, ikke nødvendigvis nærende.
 4. Sea cineraria dyrkes med frø som en årlig, men om vinteren kan man dække en årlig plante. Om foråret bliver bladene fjernet, de frosne skud bliver afskåret, og blomsterblomsterne dannet om sommeren fjernes.

Cineraria bloody (Senecio cruentus) er en buskig plante med ovale blade og mange fløjlblomster som ligner på tusindfryd. Senecio cruentus har en række sorter, der varierer i størrelse og tilstand af pleje.

 1. Sort af Grandiflora har kronblade med en hvid base og en lysfarvet kant. Planten når en højde på 45 cm, så den har brug for støtte.
 2. Stellata-sorten er et sæt stjerneformede blomsterarter, der danner en sprudlende krone. Anlægget har en høj, over 70 cm bagagerum. Denne sort har også brug for støtte under dyrkning.
 3. Sorten Multiflora Nana har en kompakt form og en kort stilk op til 40 cm. Det behøver ikke støtte.

Cineraria Bloody bruges oftest som en potkultur. Pas på hende er som følger:

 • pas på temperaturen i rummet, den bør ikke overstige 18 grader
 • placere potten og blomsten i en godt oplyst og ventileret vindueskarm
 • for at undgå udkast
 • Vanding udføres som jordens øverste lag tørrer op.
 • Hver 2 uger anvendes gødning til blomstrende planter
 • blade sprøjtes i varmt vejr fra en spray
 • falmede blomster fjernes
 • i løbet af blomstringen er planten taget til et køligt sted, det er muligt i hallen.

Cineraria elegant (Cineraria elegans) vokser i dyreliv i afrikanske lande. Bladene og stilkene er dækket af klæbende hår, når en højde på 60 cm, har en stærk forgrening. Blomstrer i udseende ligner daisy blomster af lyse eksotiske pletter. I det tempererede klima af cineraria, den udsøgte også rod og blev forelsket i gartnere for deres uhøjtidelighed og attraktivt udseende. Det blomstrer ikke så pragtfuldt, da cineraria er blodig, men ikke så krævende for vækstbetingelserne. Variety Ligulosus er en hybrid, terry blomsterstand er malet med alle nuancer af regnbuen. Nanus sorten vokser ikke over 25 cm, og den bruges mere som en keramik hjemme kultur. Omsorg for cineraria er elegant som følger:

 1. Cineraria yndefulde elsker sollys og varme, så det er placeret på velopvarmede vindueskarme eller i de åbne solhaveområder.
 2. Det er nok at plante en plante i en jord rig på organiske gødninger, og du behøver ikke at tænke på periodisk top dressing.
 3. Pas på god dræning, cineraria yndefuldt kan ikke lide vandstagnation.
 4. En gadeplante tolererer ikke frost, selvom den er dækket af løv- eller fyrretræspoter.
 5. Begrænse vanding, planten mangler naturlig nedbør. Vand kun i tilfælde af tørke.

Cineraria hybrid (Cineraria hybrider) i udseende ligner en flok violer. Rough og robust ved bladets kanter har en længde på 15-20 cm, hele busken er dækket af mange knopper og kurvformede blomster 5 cm i diameter, der minder om tusindfryd. Blomsterfarve er tofarvet eller monofonisk (blå, blå, lyserød). Hjemmelandet for hybrid cineraria er De Kanariske Øer, hvor planten vokser i de kølige bjergskove. I et tempereret klima dyrkes det i drivhuse. Planten når en højde på 30-35 cm. De mest almindelige sorter af hybrid cineraria er:

 1. Sorter Sympati, den højeste klasse, når en højde på 70 cm med en blomsterdiameter på 8 cm.
 2. Dobbelt sorten har en tofarvet farve, har en højde på 35-60 cm og en blomsterdiameter på 5 cm.

Pleje af hybridcineraria har sine egne egenskaber:

 • placere blomsterkrukken på vindueskarmet mod nord
 • tolererer dårligt sollys og direkte stråler
 • knopper lægges ved en temperatur på 10 ° C, og potter i denne periode udsættes for altanen
 • ved blomstringens indtræden overføres potten til et rum
 • vandet planten meget og ofte på varme sommerdage
 • sæt potterne i panden og hæld vand derinde.
 • Sprøjt bladene med sprøjtevand
 • Planten skal især fodres, som skal udføres hver uge

Hvilke gødninger skal fodres cineraria

Gødning "Agricola til indendørs, have blomster og alpine bakker" er egnet til gødning både indendørs og haven sorter af cineraria. Produceret i form af pinde, fast i jorden. Under indflydelse af fugt i jorden, bliver planten fodret med makro- og mikroelementer. Sticks beskytter rødderne mod råd og fra skadelige insekter. Lægemidlet er praktisk, hvis dacha formår at komme ud kun i weekenderne.

Gødning "Agricola-Aqua til indendørs planter" tilsættes til vand og anvendes til rodfoder. Det er en vækststimulator, der mætter jorden med nyttige stoffer. Fremmer øget blomstring, stimulerer planteimmunitet.

Plantevækstregulator "Vækst for blomster" er et helt naturligt præparat lavet på basis af gær. Det gør planten mere modstandsdygtige over for ugunstige forhold (tørke, frost), reducerer stress under transplantation, forlænger blomstringsperioden og forbedrer farvelysstyrken.

Flydende gødning "Torv Oxidat til Blomster" indeholder 4% koncentrat af tørv rig på aminosyrer og næringsstoffer. Lægemidlet er sikkert for mennesker, flora og fauna, helt giftfri. Det opløses i vand og påføres roden. Fremmer vækst og blomstring, øger resistens mod sygdom og tolerance over for ugunstige forhold.

Cineraria er en meget smuk plante. Det kan dyrkes både i landet og hjemme. Vælg en sort for dig selv, givet de muligheder og funktioner i pleje. Hvis reglerne overholdes, vil planten være tilfreds med den lyse rigelige blomstring i mange år.

Hvordan man tager sig af gardenia derhjemme

 • Hvordan man plejer værelse violer

 • Hvordan pleje primrose derhjemme

 • Sådan pleje et figen i hjemmet

 • Hvordan man laver en Kalanchoe-blomst hjemme

 • Hvordan man laver en violet blomst i hjemmet

 • Sådan plejer du en Decembrist derhjemme

 • Sådan vandes en orkidé derhjemme

  Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at løse dette!

  Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at løse dette!

  Den mest usædvanlige skole er placeret i Cambodja, det er midt i floden og hedder Kompong Luong. Det er bemærkelsesværdigt, at børn svømmer til det på bassinerne.

  Cynderia værelse

  Cineraria i rummet - vokser i vores hjem, kontorer og virksomheder. I det indendørs miljø er den mest almindelige den blodede cineraria eller hybrid cineraria (Cineraria hybrida). Det hedder også en ragwort.

  Cineraria blodede refererer til familien Sofistikeret. Spektakulært smukt blomstrende indfødt til De Kanariske Øer.

  Room cineraria "blodig" Biologiske egenskaber

  En flerårig urteagtig plante op til 60 centimeter høj. Stammen er oprejst. Bladene er enkle, hjerteformede med kantede kanter. Leaf cheet sheet er winged. Blomstring - en kurv, repræsenteret som i alle Compositae rørformede og røde blomster. Blomstrer af kurven opsamles igen i blomsten af ​​scuten. Blomsterfarver er farvet i forskellige farver - fra pink til lilla.

  Der er ingen gule cineraria. Der er blomster med dobbelte blomster. Dyrkning af cineraria.

  Egenskaber ved dyrkning af cineraria

  Cineraria rum er ret krævende for betingelserne for vækstkultur. Det kræver et lyst værelse med en meget høj temperatur. Når direkte sollys rammer anlægget, er det pritenyayut. Det anbefales ikke at sætte potterne med cineraria på vinduer med nordlige orientering, men i forbindelse med temperatur, placering er den mest fornuftige. Den mest optimale temperatur er fra 16 til 18 grader.

  Rigelig blomstring observeres, når temperaturen falder til 10-14 grader. Ved temperaturer over 20 grader begynder planten at blomstre værre. Vand planterne med vand ved stuetemperatur, og sørg for, at vandet ikke falder på blade og blomster af cineraria. I rummet anbefales det at opretholde en høj luftfugtighed, mens det kyniske rum ikke kan lide direkte sprøjtning. Nogle blomsterproducenter som potter med cineraria sat på paller med fugtet claydite, tørv eller småsten.

  Cineraria rum tåler ikke stagnation af luft, så rummet skal regelmæssigt udluftes. Cineraria er blodet, i modsætning til de fleste indendørs planter, foretrækker en svagt alkalisk reaktion af jorden. I foråret-sommeren er det fodret hver anden uge med en kompleks gødning til blomsterplanter. Du kan bruge "Agricola til blomstrende planter", nitrophosco eller "Agricola-Fantasy". Om sommeren kan du bruge infusion af grønne planter, gylle.

  Ofte til indendørs planter anvendes tørrede fuglefedt eller tørkogsmed.

  Cynderia room Varianter og hybrider

  Denne blomst er opdelt i linjer, der er forskellige i kurvens størrelse og plantens højde. I "Grandiflora" blomsterstand diameter ligger i området fra fem til otte centimeter, den "Stellata" mellem 2,5 og fire centimeter i "Double" diameteren af ​​kurven op til 5 cm med en højde på 35-70 cm i diameter kurv 2 "Multiflora Nana" , 5 til fem centimeter og plantens højde er 20 til 40 centimeter.

  I øjeblikket er sorter og hybrider af forskellige farver og nuancer udledt. Der er understørrelser med monofoniske farver, for eksempel "Jester Scarlet". Højden af ​​dværgvarien Scarlett når ikke 15 centimeter. Sorten "Senetti" har en højde på 30-45 centimeter, og blomsterne kan have en helt anden farve. En af de mest uhøjtidelige sorter af cineraria er "Spring Glory" sorten.

  Blomsterne af cineraria af denne sort har en anden farve. Sorten blomstrer tidligere end cineraria af andre sorter. 

  Cineraria værelse er en ideel gave. Sandsynligvis er der ingen, der ikke ville være tilfreds med en sådan gave. Efter alt har denne plante i form af en kompakt busk en hel hætte af hvide, lilla, violette, røde eller lyserøde blomster. Det er bedst at købe blomster af cineraria i det tidlige forår. Vælg en bedre plante med et stort antal ublæst blomsterblomstrer. Så blomstrende selv uden meget omhu kan vare op til fire uger.

  Hvis du vil fortsætte med at dyrke den tilkøbte plante, skal du begynde befrugtning umiddelbart efter udseendet, og efter blomstringen er det bedre at transplantere til en mere frugtbar jord. Til dette formål fremstilles en jordblanding fra sand, blade og græs i et forhold på 1: 1: 1. Da cineraria-rummet er ustabilt over for sygdomme og skadedyr, er det lettere at dyrke det som en årlig potkultur. 

  Til salg er der ikke kun voksne planter, men også frø. Derfor kan du med succes vokse cineraria fra frø. Blomstrende planter kan opnås nøjagtigt på det tidspunkt, der er mest gunstigt for dig. Hvis du sår blomster i maj vil planten blomstre om vinteren, og hvis i slutningen af ​​sommeren, vil udfolde begynde i foråret. Frø er sået til en lille dybde i æsker. Frøene vokser bedre ved en temperatur på 20-22 grader. Efter fremkomsten reduceres temperaturen gradvist til atten grader.

  Når 2-3 nuværende blade vises, dykker frøplanterne ind i individuelle potter med en diameter på mindst 10 centimeter. Blomsterne af cineraria kan lide af gulvning af bladene. Årsagen til gulning af bladene kan enten være utilstrækkelig vanding eller superkøling. Fra infektionssygdomme er cineraria blomster tilbøjelige til svampesygdomme såsom phytophthora, grå skimmelsvamp, rust, pulveriseret meldug.

  Med nederlag svampeinfektioner er effektive præparat "Topaz" og andre kobberfungicider. Skadedyr omfatter hvidfly, bladlus og edderkoppemid. I kampen mod dem anvendes insekticider, for eksempel "Iskra BIO".

  Cinerarie blomster er ikke kun smukke udsmykning af vores hjem, en vidunderlig gave til nogen væsentlig begivenhed, men de kan stadig bidrage til en forbedring af den generelle tilstand af den menneskelige krop. Det vises, cineraria værelse udfylder luftrum ikke kun ilt, men også ozon, luft ioner, fitoorganicheskimi flygtige stoffer. Blomsterne af cineraria forbedrer lokals mikroklima.

  Administrationen af ​​webstedet er ikke ansvarlig for indholdet af meddelelser, der er indsendt i forummet, i kommentarerne og kommentarerne til materialerne.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  59 − 55 =