30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Cloth Stencil

Cloth Stencil

Stencil af tæt gennemsigtig plastik, 0,5 mm tykt. Størrelsen på billedet er 14,6 x 16,4 cm. Stencilen er ideel til brug med tekstureret pasta, 3D gel, akrylmaling, blæk, markører, spray og aerosoler.

  • Producent: Craftstory
  • Model: 706003
  • Tilgængelighed: På lager

Stencil af tæt gennemsigtig plastik, 0,5 mm tykt. Picture Size 14.6 x 16.4 cm. Stencilen er perfekt til brug med pasta tekstur, 3D gel, akryl, blæk, markører, spray og aerosol malinger. Stencilen behøver ikke ekstra rengøring, det er helt klar til brug. Mønsteret på stencilen er tegnet på en sådan måde, at enhver side kan udvides ved at skifte stencilen. Efter brug skal stencilen skylles med vand. Til flere formål.

Stencil "Clouds"

Stencil lavet af gennemsigtig plastik, 0,5 mm tykt. Størrelse 14.6 x 16.4 cm. Stencilen er egnet til anvendelse med tekstur pasta, akryl, blæk, spray og aerosol maling. Tegningen kan forlænges i enhver retning ved at flytte stencilen. Efter brug skal stencilen vaskes med varmt vand. Til flere formål.

Kun registrerede brugere kan efterlade et svar.

størrelsen er 14,5x15,7 cm.

Feedback og forslag

Efterlad en kommentar eller still et spørgsmål

Ved at klikke på knappen accepterer du behandlingen af ​​dine personlige data i overensstemmelse med Privacy Policy

Spil til børn, børneudvikling, farvebøger, børnehåndværk

Hilsner! Du besøgte en usædvanlig blog, hvor hun arbejdede hele familien: far Kostya, mor Sasha, datter - samme alder Xenia og Sima. Læs mere om os her.

Udenfor er vinduet stadig køligt, men foråret er tydeligt kommet. På tematætet har vi allerede behandlet, og nu skal vi tegne foråret!

Vi skabte 8 stencils til tegning med børn: sol, sky og en dråbe regn, paraply, blomst, fugl, sommerfugl, kanin og påskeæg.

Hvordan tegner man en stencil papir?

2. Klip i midten. Hvis du skærer omhyggeligt, kan den indvendige del også bruges i nogle håndværk;) For eksempel mal med maling eller feltpidser og indsæt på den færdige baggrund.

3. Vi sætter gouache på en tallerken. Det er bedre at sætte kolde og varme farver på separate plader.

4. Sæt et ark papir, hvorpå billedet vil blive vist. Vi sætter en stencil på den.

5. Giv barnet en svamp og forklare tegningsprocessen. Hvis barnet er lille, så forklarer vi ikke noget - lad han bare tegne, som han vil - alt vil vise sig fint 🙂

En lille video af tegneprocessen gennem skabelonen:

6. Når det er tørt, kan du male noget oven på det, men hidtil har vi forladt det.

Fælles kreativitet af Sima og Xuni

Påskeæg kan du endda male dem på toppen 🙂

7. De mest succesrige tegninger - i rammen og stenochku;)

P. S. Hvis du kunne lide vores stencils - del det med dine venner på sociale netværk. Disse stencils kan være nyttige selv for voksne!

For at modtage de seneste nyheder fra bloggen "Grow smart!", Inviterer jeg dig abonnere på dem her.

Vi ønsker dig en god fjederstemning og solen, ikke kun på papir, men også på himlen!

Vi har samlet 5 mere interessante artikler til dig:

AAAA! Hvad en fornøjelse! Der er mennesker, der ikke forstår stencils. Og jeg elsker dem! Vi har stadig omkring fire stykker et eller andet sted. Datteren voksede op: Andre erhverv. Og en gang gjorde vi det samme, som du viser i dag. Og vi havde også sådanne markører, hvor det var nødvendigt at blæse på stencilen. Og som følge heraf fik vi et billede fra en sky med små prikker. Efter min mening blev de kaldt flop. Deres brug sammen med kreativitet udvikler sig og barnets evne til at blæse

Og jeg kan huske dem selv fra min barndom 🙂 De havde en sådan fætter. Det var interessant, og vigtigst af alt - det viste sig altid smukke :)))

Tak for stencils! Og generelt har du et meget interessant websted.

Tegn på sundhed!

Åh tak! Og jeg glemte hvad mere og så du kan tegne. Sørg for at prøve =)

Prøv det! På os sker sådan teknik til tider hos en datter på beskæftigelse. Jeg kan godt lide børn meget.

Det virker så simpelt, og et barn fra sådanne aktiviteter får en masse sjov.

Jeg ved ikke, hvor meget af dine Ksjushe år, men det ser ud som det er omkring samme alder som min toårige Ksyusha) Mine elsker tegning og generelt fungerer som en helhed, jeg har det i denne meget meget støtte dit websted og hjælpe os med ideer, tak!)

Og for den tematiske pakke, selvfølgelig tak 🙂

P. S. Jeg skriver "dig" med et lille bogstav, fordi jeg appellerer til hele din familie))

Åh, hvor dejligt! Tak for dine venlige ord!

Vores Ksenia er allerede 2,8. Det er bare, at vi er lidt mindre end de fleste børn. Og selvfølgelig elsker han også kreativitet :))))

Meget smukke tegninger du har, klasse! Jeg elsker stencils, jeg bruger det altid når jeg arbejder med børn, især med små børn! Hus hele mappe cut stencils til senior brug komplekse stencils, skabeloner til at tage vytykanok, og du kan lave et postkort og et billede, flot arbejde!

Tak! Ja, stenciler er meget gavnlige ting i børns kreativitet, du kan ganske enkelt og hurtigt gøre det, men resultatet er imponerende.

Ksyushka umnichka, så klart taler. stencils er bare bemærkelsesværdige.

Tak! Ja, Ksiaha er en meget snakkesalig ung dame. Nu bygger sådanne designs nogle gange sammen med alle der "fordi", "forestil dig" :)))

Hvilke vidunderlige stencils har du! Og Ksyusha taaak prøver! Umnichka!

Vi kan også lide at male med en stencil. Dette er en unik teknik, med hvilken selv krummer klare sig og så bliver det endnu mere interessant!

Jeg kan også lide i stencils hvad du kan tegne med meget krummer. Her for eksempel værdsatte Sima denne teknik 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

32 − 28 =