30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Цинии foto

Oversigt over sorter af zinnia

Vil du have din blomsterhave for at behage øjet ikke kun om sommeren, men også til frosten? Så i dine senge skal du have zinnia! Lys og farverig skønhed vil bringe glæde i en række farver, bogstaveligt talt omdanne stedet. Du kan forestille dig det selv, at du er blevet bekendt med billedets kvalitet med navne og kynisme.

Navnet på den tyske læge og botaniker Johann Cinne, der i det fjerne 18. århundrede var den første til at bringe frø af en blomst, der var ukendt for europæere, var for altid fast i blomstens navn. Fra det øjeblik stod han fast i europæiske blomsterhave.

Blomsten, der tilhører Astroids familie, har en lige, noget forgrenet stamme, hvorpå ovale blade er plantet uden blomstrer. De har alle en noget spids top. Både blade og stamme af planten adskiller sig ikke jævnt, tværtimod er overfladen dækket af små, men ret stive hår.

Inflorescences - simple eller terry kronblade, samlet i en kurv. Størrelsen af ​​blomsterstanden er forskellig: den mindste har en diameter på ca. 5 cm, de store når op til 15 cm.

Planten kan lide varme, åbne solrige steder, det kræver ikke særlig pleje, og det er ikke lunefuldt. Det er kendetegnet ved evnen til at vokse hurtigt og blomstre i lang tid. Blomster ligner dahlias, morgenfruer og krysantemum.

Af de 22 kendte naturarter i denne årlige i prydplantebrug anvendes kun fire: elegant, smalbladet, tyndblomstret, linearis. Efter at have undersøgt sorterne af cynia med fotos og navne, vil du være i stand til at vælge det mest egnede til at dekorere dine blomsterbed.

Den er lav (op til 60 cm) buske, der består af skrøbelige stængler, hvis udsmykning er små blomsterstande (op til 3 cm).

de korteste blomster af zinnia (25-35 cm). På miniature buske blomstrer de samme miniatureblomstrer, som har en karakteristisk kant af orange på kronblade.

Men det mest egnede til klimaet i vores land er blevet elegant og smalbladet, disse zinnia sorter af beskrivelse vil blive præsenteret mere detaljeret.

sorter er tilfredse med deres hurtige vækst, stor (op til 15 cm) blomsterstand.

De mest populære sorter af fint stål:

 • Georginotsvetnaya-gruppen, der omfatter sorter med forgrenede buske af forskellig højde, lange (op til 12 cm) blade og store blomsterstande, der har form af en halvkugle.
 • Den pomponiske gruppe har endnu et navn - Lilliputian. Lavt (op til 55 cm), ret kompakt, men samtidig producerer mange skud, sorterer sorter af denne sort normalt med små (op til 4 cm) blomsterstande og kendetegnes af små blade.
 • Gruppen af ​​zinnia "Fantasy" eller "Fantasy" er repræsenteret af mellemstore (op til 65 cm) sorter med store blade og store nok (op til 10 cm), bløde blomsterarter.
 1. angustifolia

sorter karakteriseres ikke kun af aflange og noget aflange blade med spidsede spidser. De har små blomsterstande, hvis diameter er kun 4-6 cm.

To populære sorter, elegante og smalbladede cyni - har mange sorter og er i stand til at opfylde den mest krævende anmodning fra landskabsdesigneren.

Lad os bekendtgøre blomsten og dens sorter.

Zinnia af ringe sort er både elegante og smalbladede sorter. Blomsterproducenter elskede sådanne sorter af miniature zinnia:

"Little Red Riding Hood" (Rotcopchen) - elegant pomponous zinnia. Blomsten blev navngivet på grund af sin lyse røde farve, mætningen, som ikke kan ændre selv sommersolen. Lav halve meter buske (45-55 cm) har form af en bold dekoreret med tætte, tykblomstrede blomsterblomstrer, i nogle tilfælde afrundede, i andre - ligner en afkortet kegle).

"Persisk tæppe" (persisk tæppe, persisk tæppe) - smalbladet zinnia, der tilhører de mest dekorative sorter. Buske er lave, fra 40 til 50 cm, med masseplantning, de giver indtryk af et lyst tæppe, hvor gule, røde, brune nuancer dominerer. Blomstrer op til 6 cm i størrelse - tofarvede, ligulatblomster er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​karakteristiske kontrasterende pletter. Fordelene ved sorten omfatter evnen til at tolerere tørke og frost.

"Tom-Tamb" (Tom-Thumb) - En anden repræsentant for elegant zinnia. Miniature buske (35-45 cm) minder om "Little Red Riding Hood" med deres egne lyse rødt, solblomstrende blomsterblomstrer. Men i sammenligning med sfæriske eller runde blomstrer, der er særegne for Rotcopchen, synes blomsten af ​​Tom-Thumb at være mere flad.

"Short staf" er en af ​​de laveste selv blandt lavvoksende sorter, hvis højde op til 25 cm er dækket af temmelig store (op til 10 cm) flerfarvede blomsterblokke (kirsebær og koralfarver, rød og hvid).

For planterne af zinnia - planten er unik. Den kan dyrkes både på et blomsterbed og i en gryde. Blomsten viser sig også godt, når den skæres af, og kan glæde sit udseende op til 14 dage. Særligt værdifuld er zinnia buket, fordi blomsten ikke har nogen lugt og ikke vil give ubehagelige fornemmelser til mennesker, der har en blomstret dufter forårsager hovedpine.

For at dyrke en zinnia, en buket, som er rart at give, anbefales det at bruge en zinniumblanding af udskårne sorter.

California giganter (California Riesen) - en blanding der er ideel til skæring. Høje buske (fra 90 til 100 cm) er imponeret over store (14-15 cm) blomsterstande, som har meget forskellige farver. Blandt jomfruerne - blomsterne er hvide, gule, creme og lilla, røde og i forskellige nuancer af denne farve - orange og lilla, pink og laks. Hold en fantastisk udsigt i vasen blomster kan op til 10-12 dage.

Kaktusformet zinnia - takket være den høje vækst på op til 90 cm, er fremragende til skæring. Lige stængler, store blomster, usædvanlige kronblade. Kontinuerlig blomstring - fra juni til september står der langsomt i skåret form i vandet.

Tips til designere på landskabet

En attraktiv blomst i designen af ​​hjemmesiden for mange fagfolk indtager et af hovedstederne.

Professionelle tilbyder at overholde nogle anbefalinger, der gør det muligt for zinnia at se på dit websted mest effektivt.

 • Det er at foretrække at bruge planten til gruppeplantager, men med en enkelt plantning ser zinnia smuk ud.
 • For mixborders er de højeste sorter mest velegnede, for kanten bruger low-necked zinnia.
 • Hvis du kan lide det design, der belyser den rustikke stil, skal du bruge zini i kombination med sådanne farver: aster, marigold, calendula, bell, kamille, krysantemum.
 • Brug zinnia til enkeltplantager i haven, på en seng af grøntsager, bordgrønt. Lyspunktet vil være ekspressivt på en grøn baggrund, og desuden bliver det en ekstra kilde til at tiltrække insekter til bestøvning.
 • Velopdragen lineære plantager af zinnia, som er ejendommelige dividere af vegetabilske senge eller plantet langs haven strukturer, have stier.

Erfarne dyrkere ved: for pleje og omsorg opfylder zinnia skønhed indtil kulden.

Cynicism: art, sorter, navne med billede og beskrivelse

Zinnia er en flerårig eller årlig urteagtig plante. Der er omkring 22 arter af zinnias, men kun to varianter af denne en-årige blomst bruges til at dekorere husstandsarealer. I det naturlige miljø vokser denne plante hovedsageligt i Sydamerika. I Europa ramte zinnia i 1795.

Zinnia blev populær, ikke kun på grund af sine attraktive udsigter. her flere fordele, som får dig til at elske disse planter endnu mere:

 • Konstant blomstring. Jo flere blomster du mejsel fra zinnia, jo mere vil de fremstå.
 • Enhver højde. Blandt zinnia-arterne er der både lave og høje arter; med dem du let legitimere i enhver fantasi.
 • En masse farver. Zinnias kan være af forskellige farver, undtagen blå, fordi de let kan kombineres med enårige eller stauder, løvfældende græs og planter.
 • En fest for sommerfugle og fugle. Plant en zinnia, og du vil se, hvordan din homestead kommer til liv med udseendet af et stort antal vingede væsner.
 • Minimal pleje efter plantning. Uhøjtidelige planter vil glæde øjet, og det vil ikke være nødvendigt at passe godt på dem.

Zinnias er flerårige og årlige, semi-buskede og urteagtige blomster. Bladene er sessile, ovale med spids apex, er på stenglen hvirvet eller modsat, hele. Blomstrer er enkle kurve, apikale, ret store, sessile eller på lange, fortykkede peduncles. Indpakningen af ​​kurvene er flisebelagt, multi-række. Edge blomster er reed; de er farvet anderledes: rød, lilla, gul, pink, hvid, lilla, lilla, vokse tæt med en konveks eller afrundet bøjning; indre - rørformet, lille.

I havenes landskabspleje anvendes to årlige sorter - Zinnia angustifolia og Zinnia delikat, hvilket giver anledning til mange sorter af haven zinnias, og som er meget forskellige i dekorative egenskaber. En stor popularitet af zinnia bruges i Amerika.

Cynisme er termofile og fotofile blomster, som ikke tåler frost. For langvarig og rigelig blomstring kræver plantning i en jord med en neutral reaktion og med næringsstoffer. Sted tildelt til dyrkning, først grave igennem, og tilsæt derefter løvet jord, kompost eller humus 9-11 kg pr. 1 kvm. Fra gødninger tilsættes 1 el. nitrofoski, kalium og superphosphat og igen grave over en bajonet.

Fremragende udvikling, når du lander på et solrigt område, beskyttet mod udkast. Når den forlader, tåler den ikke en langvarig tørke og en overflod af vand i jorden, hvor blomsterne bliver mindre. Planten på blomsterbedet reagerer på indførelsen af ​​agn ikke kun under landingen, men også i agn, afholdt flere gange en sæson.

Den første agn af kyllinger er lavet før pudding: på 11 liter. vand fortyndes 1 el. urinstof, 2 spsk. betyder "blomst".

Den næste agn er færdig først pudding: 11 liter. vand er fortyndet 1 spsk hver. flydende betyder "Rainbow" og "Agricola for blomstrende buske".

Før agn, med alle midler falder i søvn med træaske i forholdet mellem 2-3 spsk. på 1 kvadrat. m. Ved åbning af knopper behandles blomster med "Buton".

Frøet vokser som regel gennem frøplanter, fordi planterne er følsomme selv til små frost. Før plantning skal du suge frøene i en fugtig klud for at udvælge germinalfrøene. De gamle frø spire i om 7-11 dage, friske om få dage. Så på vindueskarmen i tørvevogne, i begyndelsen af ​​april, plantning til en dybde på 1 cm. Det bedste temperatur for vækst 21-25 gr. Hvis frøplanten er strakt, kan den lukkes. Planter vises hurtigt i underordnede rødder. I begyndelsen af ​​sommeren er plantematerialerne hærdet og bringer blomster til loggia.

Landing på stedet er lavet efter slutningen af ​​foråret frost, modstå blomster med en afstand på 32-36 cm fra hinanden. Transplantation med en jordklump blomstrer nemt. Hver blomst på busken varer lang tid, op til en måned. Frø har spiringskapacitet på op til 3 år.

Cinnabar i udformningen af ​​infielden

Dyrket i rabatkah, senge, til skæring, i store arrays og grupper. Tall synspunkter er ideelle til at dekorere hytter og blomsterbed. Til containere og altaner er korte og mellemstore (16-21 cm) arter egnede. Disse sorter blomstrer kontinuerligt og rigeligt, er modstandsdygtige over for vind, kræver ikke meget omhu. Særligt attraktivt er, at kynderne ser ud som en gruppe. Planter står godt i vandet og bevare lysstyrken af ​​farven lang tid. De afskæres, når blomstrækningen åbnes med tre fjerdedele, stængernes ender skæres af i varmt vand eller brændes. En visnet buket kan genoprette friskhed, idet man tidligere har opdateret det nedre skråt snit og placerer det i varmt vand.

Lavt voksende cynicia kan udgraves før frosten med en jordklump, plantet i store potter, hældes forsigtigt og holdes indendørs på en lys vindueskarm. I dette tilfælde vil de dekorere rummet i endnu et par uger.

Varianter og kvaliteter af cyanier: foto og beskrivelse

Fastvoksende og årlig plante med stabile og oprejst stængler, højde 35-95 cm. Bladene sessile, hele, ovale spidse, mørkegrønne, placeret modsat. Blade og stilke har en hård kant. Blomstrer - kurve 4-16 cm i omkreds. Tunge blomster er hvide, lyse, gule, fløde, røde, orange, lilla, lilla, lilla. I form - foldet langs røret, lineær-langstrakt eller langstrakt-oval. Blomstrer er lange og meget rigelige fra begyndelsen af ​​juli til frost. Frugtsætning. Frø har spiringskapacitet på 3 år.

Højden af ​​zinnia, formen af ​​røde blomster og strukturen af ​​blomsterblomstring af blomster er opdelt i flere grupper:

 • hrizantemotsvetnye;
 • georginotsvetnye;
 • gayyardiotsvetnye;
 • skabiozotsvetnye;
 • fantasi;
 • pompon.

I vores land, de mest populære sorter af pomponous og dahliascent kanel, plantede nogle gange en slags fantasi.

Frø sælges som regel i en blanding, men i dag er udviklingen af ​​landskabsdesign i dag blevet større, og behovet for frø, divideret med farver og sorter.

Georginotsvetnaya gruppe af elegant kynisme

Georginaceous zinnias er kompakte, spredte eller kraftige buske, 65-95 cm høje, med færre grene af lavere orden. Blade store, op til 14 cm lange. Blomstrende er terry, stor, halvkugleformet, 11-16 cm i omkredsen. Ligula blomster er cristate med lidt hævede kanter, en langstrakt-lobate art.

Nogle sorter af dahliaer

Raspberry Monarch - bushøjde på 65-76 cm, sprawling. Blomstrer tætte, terry, nogle gange store og bløde, mørke røde, 12-14 cm i omkreds. Blomstrer, der blomstrer 17-26. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Violet - bushøjde på 64-80 cm, sprudlende. Blomstrer tætte, terry, 11-13 cm i omkreds, violet, af forskellige nuancer. Blomstrende, som blomstre 17-24. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Orange King - bush højde på 66-75 cm, spredning. Blomstrer store, lyse rød-orange, medium-densitet, terry, 13-16 cm i omkreds. Blomstrende, som blomstrer 19-23. Blomstrer fra begyndelsen af ​​juli til frost.

Lavendel Queen - en bushøjde på 70-85 cm, sprawling. Inflorescences af lavendel farve med en lilla nuance, terry, tæt, 11-13 cm i omkreds. Blomstrende, som blomstrer 18-24. Blomstrende lavendel dronning fra tidlig sommer til frost.

Lilla Prins - Plantehøjden er op til 65 cm, med store blomsterstande af en lilla nuance, blomstrer fra slutningen af ​​juni til frost.

Envy - plante højde 64-75 cm, med grønne frotté blomsterstande 11-14 cm i omkreds af de mest usædvanlige og, mest sandsynligt, fra dette den mest populære form for dag zinnias .. Begynder at blomstre fra begyndelsen af ​​juli til frost. Meget fordelagtigt ser på en kontrastfarve baggrund af lilla og lyserøde blomster.

Isbjørnen - en bushøjde på 64-70 cm, kompakt. Blomstrende tætte, tætte, 13-16 cm i omkredsen, hvid med en let grøn farve. Blomstrende, som blomstrer 16-21. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Tango - bushøjde på 64-75 cm, halvspiring. Inflorescences løs, terry, rød-orange, stor, 8-12 cm i omkreds. Blomstrer, der blomstrer 17-29. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Rose - en bushøjde på 55-70 cm, sprawling. Blomstrende store, mellemdynde, dobbelte, 11-13 cm i omkreds, pink i forskellige toner. Blomstrende, som blomstrer 16-21. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Lilla bush højde på 65-85 cm, sprawling. Inflorescences stor, løs, terry, 11-14 cm i omkreds, rig rød. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.

The Cherry Queen - Plantehøjde op til 75 cm, med store mættede kirsebærkurve, der blomstrer fra begyndelsen af ​​sommeren til frost.

Pompon gruppe af elegant cynium

Disse buske er 44-60 cm høje, tæt forgrenede, kompakte, med et stort antal grene på 2-4 rækker. Bladene er små. Inflorescences små, runde, capiform, 4-5 cm i omkreds, terry, meget tæt. Ligula blomster er små, små. Blomstringen er samtidig og rigelig.

 • Tom-Tamb - en bushøjde på 41-50 cm, kompakt. Inflorescences meget tætte, terry, 3,5-7 cm i omkreds, flad, cap-formet, lys rødt, ikke brænde ud i solen. Blomstrende, som blomstrer 31-42. Blomstrer fra tidlig sommer til frost.
 • Red Cap -. Bush væsentlige sfærisk, gustomahrovye højde 51-61 cm blomsterstand tætte gustomahrovye, 5-6 cm i omkreds af keglestubben til en næsten cirkulær form, dyb rød, ikke falmer i sollys. Blomstring, som blomstrer 64-75. Blomstrer fra begyndelsen af ​​juli til frost.
 • Til salg er der en hybrid Thumbelina. Busken er op til 51 cm høj med meget tætte blomsterblomstrer, 3,5-7 cm i omkreds, blomstrer fra tidlig sommer til frost.

Kanel narrow-leaved. Den oprindelige, årlige plante har form af en forgrenet busk 34-44 cm høj. Blade spids, langstrakt eller lancetformede, siddende, med en bred base og 7,5 cm lang. Blomsterstanden op til 5,5 cm i omkreds, små, lyse orangefarvede, undertiden tungeblomster Semidouble og enkle, med en mørk rød-orange og spidsen af ​​basen. Tubular - sort eller mørk brun. Blomstrer fra begyndelsen af ​​juli til frost. Frugtsætning. Frø har spiringskapacitet på op til 3 år. Achenes oval-cuneate, stærkt fladt.

Solcirklen. Busken er stærkt forgrenet, højde 21-26 cm. Blomstrer 3,1-3,6 cm i omkreds, terry. Ligulære blomster er rige orange på bunden og rødbrune i enderne. Tubular - orange. Rigelig blomstring til frost.

Gartnere af zinnia er værdsat for sin pragt, skønhed, samt en uklar duft, der ikke forårsager hovedpine. Selv i afskårne blomster kan blomster forblive friske i omkring en halv måne. Erfarne blomsteravlere mener, at disse blomster kun er en gave for ekstraordinær skønhed, uhøjtidelighed i omhu og enkel dyrkning. Hvis du står over for opgaven med at dekorere din baghave, så er zinnia en ideel løsning.

Cynicism: sorter med billeder og beskrivelser. Plantning og pleje af zinnia

Cynia er en en-årig unik skønhed plante, nummerering omkring 20 sorter. Afhængig af arten kan denne blomst være høj, mellem og kort. Derfor er information uundværlig, som dyrkning af zinnia, sorter med fotos og beskrivelser. Stammenes højde varierer fra 15 til 70 cm. Knopper af denne type blomst har en anden farve fra hvid, så brunt bourgogne. Denne plante udvikler sig hurtigt, fra plantning til blomstring, ikke mere end 2 måneder. Derudover kan du finde en kombination af flere farver.

Typer af kynisme - navne og beskrivelser

Af de mange sorter er kun få arter meget populære i Rusland.

Elegant cynia har ovale blade, der skærpes ved bunden. Afhængig af afstanden fra centrum har de en større størrelse og en mere udtalt farve. Hvert kronblad er dækket af små villi og har langsgående vener.

Tsiniyu elegant opdelt såvel i underarter: pomponer skabiozotsvetnye, hrizantemotsvetnye, georginotsvetnye, gayyardiotsvetnye og fantasi. De mest almindelige er dahliaer og pomponer.

 • Georgiotsvetnye zinii har kraftige spredte eller lige buske, hvis højde kan nå næsten 1 meter.

Kronblad af afrundet form, som ligger tæt på hinanden. Klippeblomster holder længe og glæder deres friskhed amnoe længere end andre blomster.

 • Pomponous cynia er lidt mindre i størrelse og når en højde på 60 cm. Denne art kan stadig kaldes Lilliputian.

Kronblade i pomponisk svinebuk er mindre, identiske i form til dahliaer. I blomstringen begynder kronblade at vende, og blomsterne tager form af pompomer. Dermed deres navn.

Det er disse to underarter, der ofte kan findes på husstandsarealer. Hvis du sammenligner dem, kan dahlierne have på en stemme op til 25 åbningsfarver. Men Pompons kan arrangere et ægte fyrværkeri på stilken og have op til 70 blomster på en stamme. Blomstrer selv er små i størrelse, ikke over 5 cm.

 • Fantasier har buske i form af bolde, vokser op til 60 cm i længden.

Blomster med en gennemsnitlig størrelse på op til 10 cm. Denne art adskiller sig fra andre i form af kronblade, den har en røde. Bladene rulles ind i et rør og har en smal form med en bøjning i enden. På grund af dette ser de lidt krøllede ud og agiteres.

Smalbladet cynia er mindre lunefuld og bedre tilpasset klimaet i Rusland end det elegante. Hendes blomster er enklere, men ikke mindre elegante. Farven er ofte gul eller lyse orange med en terry kant af bladene. Buskene er små, ikke mere end 50 cm i højden, en meget smuk kugleform.

Chinstery narrow-leaved har færre sorter end elegant. Nogle gange ligner de guldsmykker. Det er værd at tale om de mest almindelige typer af smalbladet cynia:

 • Persisk tæppe - denne art er så navngivet til ære for foreningen med østtæpperne.

Farven på kronblade er fra gul til rig brun med interspersed, som tegninger. Meget flot udsigt, behagelig med sine farver. Meget smuk vil se i landskabsdesign.

 • Gloryenschein - denne sort blomstrer meget rigeligt indtil frosten.

Busser er meget forgrenede, blomsterblomsterne er dobbeltkanter. Kronbladene har en lys orange farve med brune spidser.

 • Kandy Stripe er et meget interessant udvalg, som ligner det persiske tæppe.

Endnu engang hedder det "tiger". Det er meningen, at de er stribede kronblade, som ser charmerende ud på blomsterbedet. Lys, farverig og så charmerende.

Der er også forskellige typer cynier, som opnås ved at krydse smalbladet og yndefulde cynia. Meget smukke og usædvanlige kombinationer opnås med frodige hætter og lyse farver.

En af de hybride arter er cynicismen hos den Shaggy Dog. Blade er snoet i tubuli og sænket nedad. Derudover er der en meget interessant hybridart kaldet Peppermint Stick, som har flettet kronblad af gul og rød farve. Se Envi har lyse grønne store blade og en rigelig hue.

Disse usædvanlige skønhedsplanter kan plantes på to måder: frøplante og uudviklet.

 • Seedbed metode. For at fremskynde spiring af frø kan de placeres i fugtig gasbind eller tilføj "Epin", som også er en vækstaccelerator. Den temperatur, hvor det er nødvendigt at modstå frø, må ikke falde under 25 grader. Efter at spirerne dukkede op, skal de transplanteres i separate beholdere og anbringes på en vindueskarm. Lys bør være nok til deres vækst, og jorden bør altid fugtes.
 • Bezrossadny måde. Landingen udføres i det åbne område, når lufttemperaturen allerede har et stabilt plus. Under gunstig temperatur og generelle vejrforhold begynder skudene at komme efter 10-14 dage. På koldt vejr reagerer cynisme negativt og kan øjeblikkeligt fortabes. Vanding dem er ofte, men undgå rigelig oversaturation.

Cynikerne er opdelt i perioder med blomstring og er tidlige, midterste og forsinkede. Alt vil afhænge af typen af ​​blomst og tidspunktet for dens plantning.

Ifølge deres blomsterblomsters opdeling er de opdelt i:

Højden af ​​cynia stilk er også opdelt i lav eller dwarfish (fra 15 til 30 cm), mellemstore (fra 30 til 50 cm) og høje (fra 60 til 90 cm).

Ud over denne opdeling af planter er opdelt i grupper i form af deres blomsterstand:

 • pomponaya - repræsenterer små buske med forskellige skud i forskellige retninger. De har små blade, der ligner en pompom fra en hat. Pompomarter omfatter "Lille Rødhætte", "Tom Tumb" og "Tambelina";
 • Fentezi - buske er ikke helt sfæriske, men tæt på det. De har store blade. Disse blomsterblokke er interessant foldet i rør og rettet i forskellige retninger, og deres tip er bifurcated;
 • Californisk - højden af ​​stammen kan nå 1 meter og den karakteristiske forskel er senere blomstrende. Dette er en zini med terry kronblade, som er placeret i en lige flise arrangement i form af tunger;
 • kæmpe kaktusfarvet - har dobbeltsamlinger op til 11 cm i diameter, som har en spiralformet konfiguration. Højden på stilken når ikke en meter, men den nærmer sig dette mærke.
 • dahlorchromatic - kraftige buske fra 70 til 90 cm høje. Bøsninger kan både udbrede og kompakte. Blomstrer er halvkugleformede, og bladene er store.

Denne type kan betegnes som "Violet" med en lilla palette, "Orange kenig" med lyse udvækst og "Isbjørn" hvid med en grønlig blomst af blomsterstande.

Alle cynikerne er meget smukke og har deres egen særpræg. De præsenterede sorter med et billede og en beskrivelse af zinnia vil hjælpe med at dyrke et smukt blomsterbed fra en eller flere arter på sit eget sted. De vil kunne dekorere et hvilket som helst dacha-sted og skabe en smuk farvepalet i enhver palisades. Kombinationen af ​​forskellige typer i landskabsdesign vil medvirke til at skabe fantastiske farvesammensætninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 53 = 56