30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Chrysanthemum blomster foto

Chrysanthemum Foto

Chrysanthemum foto - galleri af fotos af krysantemum.

Denne blomst, i områder med et mildt klima, hedder dronning af efteråret.

Navnet på blomsten fra både latin og græsk er oversat som gyldenfarvet.

Chrysanthemum har en meget gammel og interessant historie. Ingen ved, hvor fødslen af ​​denne blomst. Mest populær - han blev født i øst.

For tre tusind år siden blev krysantemum æret i Kina som en kejserlig blomst. I disse dage var disse blomster meget dyrere end guld. Læs krysantemum i Japan. I lang tid blev billedet af krysantemmen betragtet som hellig, og kun medlemmer af den kejserlige familie havde ret til at bære tøj med et billede af en blomst.

En legende er forbundet med krysantemum: Den onde og forfærdelige drage besluttede at stjæle folks sol. Han greb stjernen, men brændte sig selv. I et raseri begyndte dragen at rive solen med klør. Solens skiver faldt til jorden, og i de steder, hvor de faldt voksede krysantemumerne op.

I oldtiden tilbragte japanske digtere krysantemum vers. De skrev digte om blomsten i Rusland. Mange digte. Og det mest populære og berømte værk kan kaldes en romantik "Har falmet for evigt krysantemum i haven."

Forresten har dette arbejde sin egen triste historie. Forfatteren af ​​romantikken Kharito Nikolai Ivanovich blev født i Kiev, som i disse dage simpelthen druknede i krysantemum. Og ovennævnte romantik blev den første skabelse af en ung digter og komponist. Romantik blev meget hurtigt populær.

Ifølge den eksisterende legende, i det øjeblik, hvor kuglen gennemboret hjertet af den unge forfatter, og han faldt, blødning i hallen af ​​den nærliggende restaurant, hvor brylluppet blev fejret, sang nogen:

hvor vi mødtes

Din yndlingsbuske

Vores have var tom,

du er ikke længere der,

Og ufrivillige tårer

Wilted krysantemum busk.

Bleget i lang tid

krysantemum i haven,

Men elsker alle liv

i mit hjerte syg.

På det smukke ansigt af Nikolai Kharito smilede frugt for evigt ... Han var kun 32 år gammel.

Kan du lide Chrysanthemums på billedet?

Jeg bringer din opmærksomhed:

Chrysanthemum er årets sidste blomster. De bringer os tilbage til lyse minder, fremkalder høje drømme ... Smukke billeder, tak! I Kiev hvert år i landskabsparken er den endelige blomsterudstilling dedikeret til krysantemum. Her er mine minder om sidste års udstilling: https: //www.youtube.com/watch?V=Gs63minLMz8index = 20list = PL0762A0B3B8F72F67

Guddommelige dronning af efteråret, jeg elsker det for sin skønhed, for senere udfolde læskende aroma: svagt syrlig, let bitter, men det er altid frisk, delikat, mere feminin, ikke underligt så mange parfumer skabt på baggrund af sine varianter! Chrysanthemum er multifacetteret, farverigt og altid med duften af ​​sommeren og bitterhed af skilsmisse! Tak for den interessante præsentation og flotte billeder!

Klassificering med glæde disse "imperiale" blomster af den mandlige! I falarmonii sæson begynder, og sort klaver nødvendigvis lægge hvide krysantemum. Det synes de blev kaldt nål i de indsamling, gul og meget "behåret", kun ét foto ad en stor klumbe.Podborka vidunderligt godt i alle former og flerfarvede rasteniy.Spasibo!

Mange tak for din feedback på mine publikationer! Med hele mit hjerte. Til min dyb beklagelse kan jeg ikke svare på hver enkelt af dine kommentarer - de går bare ned i båndet og besøgende på siden vil se en Admin. Og det er forkert. Endnu en gang, mange tak!

Chrysanthemum blomsterbilleder, krysantemum

Chrysanthemum, billeder og billeder af dem er præsenteret i dette afsnit, har med rette ret til titlen på Flora Riges første skønheder. Rosens skønhed, orkideernes yndefuldhed, påskeliljernes ømhed og liljernes majestæt giver beundring. Chrysanthemum er smukke, yndefulde, blide og majestætiske på samme tid. Til deres ære arrangeres overdådige festligheder, festligheder og bolde.

For japansk er solblomsten et nationalt symbol. I lang tid blev selv billeder med sit billede betragtet som hellige. De kunne kun være i kejserpaladset. Troede i guldfiskens magiske kraft blev en eliksir forberedt af ham og forlænget ungdommen. I dag tilsættes duftende kronblade til te, der bruges til madlavning. Rødder og blade bruges til medicinske formål.

Hvis du efter at have beundret billederne og fotos af krysantemumerne vil have dem til din herbarium, så er det nemt og enkelt. Alt arbejde tager ikke mere end et minut. Du skal bare bruge de gratis koder.

Flower Basket Matsumoto og repræsentanter baronesse gruppe har altid en lys gul kerne, og farven på kronblade varierer. Men uden tvivl er den røde farve i favoritterne.

Hertuginden sorten er kendetegnet ved en farveovergang fra periferien til midten, som i denne prøve: Karminrød bliver til guld.

Arachnoid sorter var usædvanligt populære i England i løbet af dronning Victoria. Meget elegante yndefulde hoveder med tynde buede kronblade, som ligner fjernbetjeningens pote.

Lav, men rigeligt blomstrende Allegro, dække blomsterbed med et solidt, rødt rødt tæppe.

Denne repræsentant hrizantemovidnoy har en rørformet form af en blomst kronblade, foring det er farvet i rødt og ekstern maleri - gul. Kronblade, lunefuldt vrider, ligner flammer.

I Japan menes det at have drukket dagg fra de solgule corollas, kan du leve adskillige hundrede år.

Hvis blomsten hovedet er den klassiske form af tå anlægget ikke særligt attraktive i en særskilt blanket, vil vægten konkurrere med enhver anden form.

Grøn skygge er ikke en bedrag. I krysantemum er der sådan en uventet farve, nogle gange er den grundlæggende.

Uden tvivl blandt medlemmerne af krystalgruppen er en blomsterkurv af brændig rød farve i favoritterne. I efteråret slush gave i form af et billede af en blændende blomst vil varme ethvert hjerte.

Chrysanthemum på smukke billeder og billeder

Chrysanthemum, ifølge den østlige tradition, symboliserer solen. Udsøgt blomst har lange inspirerede digtere og kunstnere, betragtes som en talisman for familie lykke, velstand og lang levetid. Charmerende planter blomstrer til det sene efterår, glæder sig i forskellige former og farvning af de strålende kronblade.

Foto af et smukt gul 16-kronet krysantemum, hvorfra våbenskjoldet og den højeste pris af Japan kopieres. Chrysanthemum tilhører Astro familien, så de er så let forvirrede.

Delightfully smukke snehvid skønhed.

Billedet af orange krysantemum, malet i nuancer af aftenen.

Delikat elegant nålformet krysantemum nåde.

Et farverigt billede af en krysantemum mirage, der minder om en flash af fyrværkeri i mørket.

En buket krysantemum. Et fotografi af en blomstersammensætning af flerfarvede krysantemum, modsat med gul alstroemeria.

Ligner flammens tunge, de bugget kronblad af den orange-røde riel.

Foto af en hvid nål krysantemum. Raffineret til en elegant vægtløs anastase med lidt buede kronblade-tråde.

Gradvist spredes rækkerne af kronblade rødt terry krysantemum nedbrud.

Et billede af mørk maroon bourgogne krysantemum.

Kronbladets snehvide skønhed ser ud til at smelte i luften.

Et nærbillede billede af en bud af en pompono cassandra.

Dejlige krysantemum til goeb er som lilla tusindfryd.

En storslået buket af forskellige typer af flerfarvede blomsterpom-poms.

Billede af en blid blomst, som i en tåge.

Baggrunde med gyldne krysantemum, der symboliserer solen.

Smukt tapet med forskellige slags krysantemumer, forskellig i form og farve.

Et lyst billede med gule terry kurve af krysantemum.

Trefarvet salute. Kronblade ligner fyrværkeri blinker.

Skinnende solsvinge på høje piskuner majestætiske knopper.

Et lyst billede af de åbne frodige pomponkurve.

Flower ekstravaganza. Blomsterbilleder af alle farver i regnbuen på tapetet.

Forsigtigt lader en om en ud af graciøst buede kronblade cremehave eventyr.

Som om månen var frosset mod baggrunden af ​​mange soler, er det hvide krysantemum Inga omgivet af gule lornadunes.

Skygger effektivt i den mørke grønne af taffets gule blomster.

Et smukt billede af krysantemum elen med en grønlig kerne, omgivet af en snehvid flerbladet krone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

24 + = 33