30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Charlotte med blommer

Charlotte med blommer. Et par enkle opskrifter

Charlotte er en af ​​de mest elskede og respekterede hjemmelavede tærter. Det er forberedt meget nemt. Dejen kræver ikke særlig opmærksomhed. Med en påfyldning er det især ikke nødvendigt at have potter. Og allerede spiser til begge kinder! Men i de fleste tilfælde koger de det udelukkende med æbler. Sandsynligvis, kun ved inerti - de siger, det er nødvendigt, så det er nødvendigt. Men charlotten med blommer har for eksempel en meget raffineret og usædvanlig smag, og er forberedt lige så enkelt. Så lad os eksperimentere!

Lad os begynde med det elementære. Til at begynde med, lad os bare have en charlotte med blommer, uden yderligere komponenter. Så tag 4 æg og et glas sukker. De slog ind i et tykt, tykt og hvidt skum. Dernæst falder et glas mel i retterne - og igen en grundig slag. Nogle husmødre foretrækker på dette stadium at bruge en ske, som også skal drejes strengt i en retning. Men måske er det bare overtro. Corolla eller mixer har ikke tarnished sig selv.

Ca. halv kilo tykke blommer vaskes og skæres. Nogen foretrækker at skære dem med halvdele, nogle kvartaler, men det er bestemt ikke for lille. Dejen blandes med frugt og hældes i en salvet form. Tærte med blommer anbringes i ovnen og bages indtil indtil en kamp, ​​som gennemborede kagen vil komme ud af det uden at klæbe test.

De, der er vant til at lave mad kagen kun med æbler, men er klar til ideen om 'tærte med blommer "opskrift kan rådgive og amatør muligheder. De er også interessante, fordi de ikke svarer til canons for at forberede dejen. Det er lavet af 2 små æg, slået med 150 g (ca. to tredjedele kop) sukker. I blandingen, gradvist, konstant piskning, tilsættes den samme mængde mel, blandet med en tsk bagepulver. Mere enkelt, at gå glip af mærket og floured pan placeret halvdele blommer (skræller op) til dem - melon tern. Du kan spilde kanel, men det er ligegyldigt. Og dejen hældes over frugten. Efter en halv times bagning (maks. Efter fyrre minutter) kan tærne forkæle børnene.

Selvom du ikke er klar til at opgive de sædvanlige stereotyper, og i din yndlingsdelikatesse skal du have æbler, har du stadig en charlotte med blommer. Opskriften tillader ganske enkelt kombinationen af ​​disse frugter. Til denne tærte skal du slå 5 æg med et glas sukker. Når du får et frodigt, tykt skum, tilføj vanilje (hvor meget du kan lide), bagepulver (ifølge instruktionerne på det) og et glas mel. Så snart massen bliver homogen, er den klar til yderligere handlinger med den. En tredjedel af prøven hældes i den smurt form. På toppen af ​​de udlagte 3 æbler børstes og skæres i forholdsmæssige skiver. En tredje hældes i og 8 blommer, skåret i kvartaler, sættes. Til sidst hældes resten af ​​dejen, og kagen sættes i ovnen i en halv time (160-180 grader afhængigt af ovnenes egenskaber). Denne charlotte med blommer og æbler kan blive en yndlingsret af dine børn.

Interessant kan en blomme charlotte suppleres med meget mange frugter. De samme ferskner vil meget opdatere smagen af ​​æble, blomme og æble-blomme pie. Dejen koges som sædvanlig: æg, sukker, mel. Der er meget debat om forholdet mellem dem. Hvis du endnu ikke har din egen mening, hold dig til traditionen: 3 æg, et glas sukker og så meget mel. Mere, mindre er allerede ekstremer, og den "gyldne middel" sparer normalt. Antallet af blommer og ferskner er også et spørgsmål om smag. Kærlighed frugt - læg mere, elsk et kiks - reducer frugtpåfyldningen. I gennemsnit er det nok at tage to frugter. Resten af ​​handlingene er forudsigelige: Halv dejen hældes i formen, frugtstykker hældes i den, som er fyldt med en testrest. Efter en halv time, som kagen vil blive i ovnen, er det tid til at ringe alle til te med dessert.

Plum Charlotte i multivariatet

I den nu populære køkkenenhed kan der også fremstilles en charlotte med blommer. Dejen til den fremstilles ret traditionelt, frugten behandles på samme måde som i de tidligere opskrifter - intet kompliceret. Det vigtigste i processen er at håndtere regimerne. Tænd for "Baking 9raquo; I en time skal du lukke låget på enheden og vente på lydsignalet. Sådan en simpel opskrift "for doven." Bon appetit alle sammen!

Charlotte med blommer

I sæsonen af ​​plumhøsten skal du bage charlotte med blommer, det er så lækkert! Charlotte med blommer viser sig så duftende og saftigt, at det helt sikkert vil bage mere end én gang, især da det tager lidt tid til dette. Og den tilsatte iskugle vil gøre fra en almindelig charlotte en udsøgt dessert.

Vask blommer og let tørre.

Træk knoglerne ud af drænene.

Smør indersiden af ​​bagningsskålen med smør og spred blommerne i den.

Æg bryder ind i en skål og pisker dem.

Tilsæt sukker og visp massen indtil lys og fluffy.

Tilføj nu mel og visp igen indtil glat.

Den resulterende dej skal hældes på blommerne i en form.

En charlotte med blommer er klar til at gå i ovnen. Fra oven kan du drysses sukker (1-2 spsk).

Form med charlotte sendes i forvarmet til 190 graders ovn i ca. 35-40 minutter.

En klar charlotte med en plumfyldning trækkes ud af ovnen. Lad det køle lige i form.

Cool charlotten på en tallerken og server den på bordet.

Du kan tilføje is og hæld med blomme saft, som vil strømme ud af charlotte.

Kan du lide opskriften "Charlotte with Plum"?

Charlotte opskrift uden kefir

Jeg foreslår en meget vellykket opskrift på madlavning Charlotte, som er æltet uden.

Jeg foreslår dig en meget lækker åben tærte med blommer. I denne pie i dejen.

I øjeblikket er der ingen ferie uden cookies, kager og bagværk. .

Om vinteren er det meget vigtigt at bage en charlotte med mandariner. Som du ved.

For elskere af lækre hjemmelavede kager tilbyder jeg en simpel opskrift på en sommerpai med.

Frugt charlotte i chokolade glasur

Forbered en charlotte, men ikke kun med æbler, men tilføj ferskner. Og vanding det.

Curd kage med blommer og krummer

Mindst en gang om ugen bager jeg en sød tærte. Jeg elsker det, når der er cottage cheese i cirkel.

Jeg understreger en simpel opskrift på hjemmelavede kager - charlottes med.

Charlotte med honning og æbler, bagt efter denne opskrift, opnås ikke kun.

Alt okay! men min ovn

Alt okay! men min ovn blev bagt i 20 minutter. Forresten har jeg også en dejlig dejdej, men den er høj og smager godt. Men! Jeg havde kun tre æg, og jeg tog 200 ml sukker på dem, slog dem til et stærkt skum og hældte derefter gradvist i 200 ml mel.

Åh-åh gjorde alt som en recept. Jeg venter på, hvad der sker.

Tak for opskriften. Jeg vil helt sikkert holde mig selv. Meget velsmagende!

Alt viste sig, det var meget velsmagende

Der er ingen sodavand))).

Der er ingen sodavand))).

Fortæl mig, tak og hvilken form du havde. I min (24 cm) var der slet ingen kage. Hertil kommer, tilsyneladende på en eller anden måde forkert piskede dejen, det viste sig en meget stram kiks. Kan du spise finesser? Selvom jeg forsøgte ikke at piske for længe.

Men generelt viste det sig, at det var ret velsmagende, tak!

Årsagen kan kun være én - du smagte ikke æggene godt med sukker, eller æggene var ikke meget friske))). Æg skal slås, indtil massen bliver lys og frodig))).

Jeg bage en sådan cirkel i en multivark. men kun en del af plommen, så det forblev :)) Et kiks mindede om at smagfabrik. Men jeg stod godt op 🙂 Tak for opskriften.

Om multivarkeren vil jeg ikke sige noget - dette er en opskrift på en konventionel ovn.

Tilsyneladende en meget velsmagende cirkel, Tanyush . Jeg prøvede ikke engang plumkage, det synes aldrig))

Natasha, jeg har mange blommer i haven og høster dem hvert år, så jeg har allerede ændret alt sammen med dem))).

Hvor mange problemer har du)). Men året rundt fornøjelse på bordet

Charlotte fra blommer

Charlotte fra blommerne - en lækker godbid, der er tilberedt hurtigt og nemt, og vigtigst af alt er det meget velsmagende!

 • 4 æg;
 • 200 gr. granuleret sukker;
 • bagepulver, slagtet med 9% eddike eller en pose bagepulver til dej;
 • klem af vanillin;
 • 200 gr. hvedemel af højeste kvalitet;
 • 500 gr. blommer;
 • Creme eller vegetabilsk olie for at smøre formen.
 1. Vi slår æg, indtil de øges i volumen, cirka to gange.
 2. Vi begynder at tilføje lidt sukker, ikke at stoppe piskning på samme tid.
 3. Så snart granulatsopløsningen opløses, og der vises et "stejlt" skum, begynder man gradvis i små portioner at tilsætte det sigtede mel.
 4. Dernæst tilsæt den kølede sodavand eller bagepulver til dejen og vanillinet.
 5. Alt grundigt visp.
 6. Mine blommer, vi deler dem i to dele og ekstraherer knoglerne.
 7. Vi sender plommer til dejen.
 8. Smør formen til vegetabilsk eller smør smør.
 9. Forvarm ovnen til 180 grader. Ved denne temperatur bages en charlotte med blommer, tilberedt efter vores opskrift i 45 minutter.

Charlotte med blommer, det er nødvendigt for alles smag, især børn! Du kan bage det både i ovnen og i multivarket.

Også den enorme popularitet af den klassiske opskrift charlotte med blommer, t. E. Denne opskrift bærer et langt større antal æbler på et standard sæt af produkter til det sædvanlige, kan vi endda sige primitiv Charlotte.

Charlotte med blommer og æbler

Forbered tærte med blommer og duftende æbler til denne opskrift i ovnen, og i multivarka, som i væsentlig grad vil forenkle processen med bageriprodukter.

 • æg - 6 stykker;
 • 200 gr. hvedemel af højeste kvalitet;
 • sukker - 200 g;
 • 50 gr. smør;
 • Vaniljesukker - Til smag;
 • omkring 10 blommer, deres mængde afhænger helt af dine smag præferencer;
 • 5 æbler.

I vores opskrift beskriver vi i detaljer hvert efterfølgende trin for at forberede charlottes fra blommer og æbler. Så lad os komme i gang!

Trin-for-trin forberedelse af opskriften

Vi har brug for en dyb skål eller skål, hvor vi vil slå æggene i et stejl skum.

Vi tager æggene, vi adskiller proteinerne fra æggeblommer. Begynd at slå de hvide til stejle toppe.

Efter piskning af proteinerne i et stejlt skum begynder vi meget forsigtigt at introducere æggeblommerne, mens vi stadig spisker.

Indtræder æggeblommer begynder vi gradvist at indføre granulat.

Det er på tide at tilføje mel. Før melet er i æggesukkermassen, siver vi det to gange. Dette er nødvendigt for at melet er mættet med iltbobler. Takket være denne manipulation vil en charlotte med blommer kogte ifølge denne opskrift vise sig at være storslået og utroligt ømt.

Så siver vi det sigtede mel med ægmassen og blander det med en spatel eller ske i retningen fra bunden opad som om "begrave" melet. Alt omhyggeligt blandes. Dejen skal ikke have klumper af mel. Dette er kategorisk kontraindiceret. Dejen til enhver charlotte, uanset den valgte opskrift og påfyldningen, skal være en homogen konsistens.

Smelt 50 gram smør. Vi lader det køle af.

Forbereder dejen til charlottes fra blommer med aromatiske æbler, som om de overholder anbefalingerne fra denne opskrift, vil vi beskæftige os med frugterne for vores krydrede og duftende kage.

Mine æbler og blommer. Fra blommer udpakker vi knoglerne og skærer æblerne i terninger eller halvringe, der kan lide dem.

Mens vi var involveret i at fylde charlotte med blommer - smør skulle have været helt afkølet. Kølet smør tilsættes til dejen til charlottes med blommer og blandes grundigt.

Vi tilføjer dejen vores frugter.

Vi forbereder bagekarret - vi smør det med vegetabilsk olie og sprinkler kanterne med semolina eller mel.

Hæld dejen i formen, fordel den jævnt i form eller skål på multivarket.

Hvis du bager charlotte med blommer bestemt i ovnen, skal du forvarme den til 180 grader. Ved denne temperatur vil vi bage vores kage i 45 minutter. Bagningstiden kan variere mere eller mindre. Det hele afhænger af din ovns kraft.

Hvis du vil bage en blommekage med æbler ved hjælp af en multivark, skal du vælge "Baking" -tilstand og indstille bage tiden i 50 minutter.

Vi får den klare charlotte med blommer og vend den om. Vi serverer til bordet, bestrøget med pulveriseret sukker.

Prøv at bruge en ret interessant og usædvanlig opskrift på madlavning af charlottes. Spicy creme, aromatisk sødme af æbler i en dessert vil ikke lade dine gæster og husstandens medlemmer ligeglade.

Kopiering af oplysninger fra hjemmesiden er kun mulig ved placering af et backlink til denne kilde. Site map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

79 − = 76