30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bygningsberegner til beregning af tagdækning download gratis

Konstruktionsregnemaskine

Selvfølgelig er det bedre at lave omtrentlige priser selv (selv om priserne kan tages fra biblioteket), fordi du ved bedre, hvor man skal købe, og hvilke fradrag du er villig af hensyn til kvalitet og design af materialer. Selvom brugeren ikke er virkelig bekendt med de teknologiske krav og med den specifikke anvendelse af de relevante materialer, strukturer og andre komponenter i byggeprocessen, giver byggekalkulatoren ikke kun de nødvendige oplysninger, men også automatiserer denne proces.

Byggekalkulatoren vil bringe organisationen i dine problemer, fordi den har en enorm base af materialer til at udføre enhver form for byggeri og installationsarbejde. Denne database indeholder standarder for udførelse af sådanne værker som opførelse af fundamenter, montering af vægge, installation af lofter, integration af trapper, installation af elektriske kabler, udskiftning / implementering af kloaker og meget mere.

Gratis download af den russiske version af byggekalkulatoren, Du vil blive overbevist om, at det vil blive til dig en fuldgyldig arrangør af reparationsarbejde, som optimalt udfører beregningen af ​​taget, de nødvendige byggematerialer til at hælde fundamentet, de nødvendige produkter og andre nødvendige strukturer og beregne deres samlede omkostninger.

Programmet er udstyret med et specielt grafisk delsystem, der i høj grad hjælper brugeren til gentagne gange at ændre plan og visning af bygningen for at opnå optimal repræsentation af reparationsarbejdsfronten, visualisering af dette i prisfeltet. I dette program kan du ændre layoutet af vinduer, døre, skabe nicher, tilføje forskellige elementer for at forbedre designet osv. Baseret på den beslutning du har truffet, vil automatisk beregning blive udført, og det korrekte estimat vil blive givet. Fra dette punkt kan du begynde at bygge.

Free Building Online Regnemaskiner og Beregninger

Beregning af strimlens fundament

Beregning af bundpladen

Beregning af kolonnefundamentet

Beregning af byggesten

Beregning af luftbetonblokke

Beregning af keramiske blokke

Beregning af et enkelthældet tag

Beregning af et gaveltag

Beregning af loftet tag

Beregning af hofte taget

Beregning af tung beton

Beregning af letvægtsbeton

Beregning af mørtel

Kabel tværsnit beregning

Før du fortsætter til direkte konstruktion, er det nødvendigt at beregne omkostningerne til byggematerialer til et bestemt design. Denne fase vil undgå ødelæggelse af bygninger, deformering af dets elementer og andre negative faktorer. Hertil kommer, at byggeriets hastighed afhænger af kvaliteten af ​​de foretagne beregninger, da manglen på noget materiale kan sænke virksomheden, og det kan bremses i ubestemt tid, fordi det ikke er meget nemt at finde ekstra materiale i højden af ​​byggesæsonen.

For din bekvemmelighed og hurtig forberedelse af alt det nødvendige er der en speciel hjemmeside for byggekalkulatorer til rådighed, hvor det er nemt at undgå problemer med indledende indkøb af materialer og følgelig den efterfølgende mangel på sidstnævnte.

Om online-regnemaskinen hjælper med at foretage følgende beregninger:

 • forbruget af materialer, der er nødvendige til opførelse af alle de grundlæggende elementer i konstruktionen;
 • beregning af de nødvendige størrelser og parametre af elementer
 • beregning af de krævede egenskaber ved byggematerialer.

M multifunktionalitet af onlinetjenesten er en utvivlsomt fordel ved webstedet. Opbygning af online-regnemaskine giver dig mulighed for at producere et stort antal af alle slags bygningsberegninger uden at gå hjem. Desuden kan beregningerne ikke kun være tekniske, men også økonomiske, som spiller en positiv rolle i forberedelsesfasen af ​​byggearbejdet.

Kom i gang med online-regnemaskinen

For at komme i gang skal du vælge den ønskede partition fra listen på venstre side af skærmen. For hver beregning er det nødvendigt at indtaste de nødvendige indikatorer og data, såsom dimensionerne af den foreslåede struktur, de krævede styrkeegenskaber, lokalitetsregionen osv. De fleste beregninger indebærer flere retninger, det vil sige, ud over den grundlæggende beregning af byggematerialer, er det muligt at ved beregning af strukturens størrelse beregnes. Hver beregning er forsynet med yderligere referencematerialer, og også illustrativt understøttet af en brugervenlig tegning.

Nogle beregninger giver dig mulighed for at beregne den økonomiske komponent i det foreslåede arbejde, for eksempel med angivelse af prisen på en enhed af materiale, beregner regnemaskinen de samlede omkostninger for alle de nødvendige mængder. Beregning af supplerende indikatorer udføres med en tick markeret over for interessepunktet. Resultatet af beregningen vises øjeblikkeligt på skærmen efter at have trykket på "Beregn" -knappen. Nederst i resultatet er knappen "Print" bekvemt placeret.

Bygningsregnemaskine, eller de positive øjeblikke, hvor den anvendes

Regnemaskinerne på webstedet minimerer opgaven med lange beregninger til et minimum, hvilket sparer tid.

Hvert afsnit og underafsnit af webstedet tillader:

 • vælg de foreslåede typer arbejde
 • beregne de nødvendige omkostninger og mængden af ​​materiale, der kræves til arbejdet
 • læs den detaljerede tegning
 • beregne det samlede beløb, der er nødvendigt for køb af byggematerialer
 • at blive bekendt med referencematerialer og anbefalinger
 • Udskriv resultatet af beregningerne;
 • still et spørgsmål til en specialist.

I alle disse regnemaskiner indebærer, uden undtagelse, en lille fejl. I den henseende skal foreløbige beregninger koordineres med eksperter på dette område, eller de skal kontrolleres af de allerede foretagne beregninger.

Med ait er i sidste etape. Konstant udvikling af nye regnemaskiner og beregninger udføres. For alle de konstaterede fejl, giv venligst feedback.

Konstruktion calculator - et program til beregning af omkostningerne ved byggeri og installation og reparation arbejde

Byggekalkulatoren er et meget simpelt program, takket være det muligt at automatisere processerne til beregning af det krævede antal komponenter og materialer samt de samlede omkostninger til udførelse af byggearbejde.

 • indførelse af input parametre: valg af rumvariant, størrelsen af ​​væggene, buer, nicher mv .;
 • Tilføjelse af færdige tegninger til projektet;
 • Evaluering for at vælge de bedste finish;
 • beregning af behovet for forskellige materialer: komponenter, fastgørelsesanordninger mv.
 • beregning af omkostningerne ved reparation og efterbehandling afhængig af priserne på materialer
 • dannelsen af ​​en liste over ressourcer, kommercielle skøn
 • Bestemmelse af sekvensen samt timing af arbejdet.

fordele:

 • indbygget database med detaljerede oplysninger om arbejde med træ, mursten, metalkonstruktioner, ydre belægning mv.
 • En simpel grænseflade med bekvemt placeret sektioner;
 • hurtig beregning af lønomkostninger i overensstemmelse med de nuværende GOSTs.

Ashampoo 3D CAD Arkitektur. En pakke af forsyningsselskaber, som du kan oprette projekter til butikker, højhuse, lejlighedshuse, lejligheder. Programmet har et rigt sæt værktøjer til visualisering og planlægning af bygninger. De oprettede projekter kan eksporteres til rigtige billeder.

Tagbygger. En applikation der kan beregne facade og tagbeklædning. Det beregner nøjagtigt størrelsen og antallet af nødvendige tagplader, sidespor, fliser, fliser, metal. Dette tager højde for alle de tekniske egenskaber: bølgens tonehøjde, overlapningen og så videre.

PromOffice Brigadir. Programmet, hvorigennem du kan styre byggeri og reparation arbejde. I det er tilgængelige funktionerne for personalefordeling ved genstande, sporing af udført arbejde, regnskab for forbrugsvarer, udarbejdelse af kommercielle skøn mv.

For at beregne omkostningerne ved opførelse og reparation skal du indtaste de ønskede parametre i rummet: højde, bredde, længde, antal vinduer og døre mv. Angiv derefter listen over planlagte værker. Derefter udfører programmet automatisk alle beregninger.

For eksempel i menuen "Strukturer af mursten" kan du beregne antal og volumen af ​​murværk:

I afsnittet "Overflade maling" - den nødvendige mængde maling:

I emnet "Yderbeklædninger" - antallet af belægningsplader.

Og så videre afhængigt af arbejdets behov i et bestemt rum.

Konstruktionsregnemaskinen vil medvirke til betydeligt at forenkle rutineoperationer til at beregne omkostningerne til fremtidige reparationer eller konstruktion.

Download Byggekalkulator

Building Calculator til Windows (7/8/10)

Version: 3.0 af 11/03/2017.

Bygningsberegner til Android

Version: 1.8.6 fra 11.03.2017.

Alle versioner af programmet Byggekalkulator

OBS venligst! Vi forsøger at kontrollere alle programmerne omhyggeligt, men vi garanterer ikke den absolutte sikkerhed for de downloadede filer. Administrationen af ​​webstedet er ikke ansvarlig for indholdet af filer, programmer og mulig skade fra deres brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

34 + = 35