30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Butterfly Mønster til Carving

Butterfly stencils til dekoration

Hvad skal man gøre, hvis indretningen af ​​rummet er træt, og der ikke er nogen penge eller energi til at reparere det? Den hurtigste og ikke meget dyre måde er at ændre tekstiler og dekorelementer. Og ikke alle de indretninger du skal købe. For eksempel at bringe et element af lethed vil hjælpe sommerfugle til indretning. Af dem er der lavet paneler, vægkompositioner. Større og lyse "live" på gardiner eller blomster.

Sommerfugle på væggene er lavet af forskellige materialer, undertiden endda eksotiske. Fra dette valg afhænger af den resulterende indretnings vernal udseende. Mens der ikke er nogen erfaring, og du ikke rigtig forestiller dig det endelige resultat, kan du lave flere forskellige dekorative sommerfugle til prøven. De kan knyttes til placeringen af ​​den planlagte indretning. Så det bliver lettere at evaluere effekten og vælge den mest passende løsning.

At konvertere et værelse kan du bruge en masse penge

Sommerfugle til papirindretning gør det nemmere og billigere alle. Der er flere forskellige teknikker. Hvis produktet er fladt og limet helt til væggen / panelet, er kun den forreste overflade vigtig. Hvis det skulle være en voluminøs sammensætning, skal papiret være tosidet - begge sider skal males, fordi den hvide ofte "forkerte side" ødelægger indtrykket.

Fra almindeligt dobbeltsidet farvet papir

I stedet for det sædvanlige farvede papir kan man tage bølgepapir. Effekten vil være anderledes - den er mere let, luftig, gennemskinnelig, med hjælp er det let at gøre indretningen af ​​sommerfugle voluminøse.

Sommerfugle til indretning af bølgepap opnås ved luft og lys

Du kan lave sommerfugle fra gamle magasiner, aviser, postkort, farvede servietter, tapet passende farver, andre trykte produkter.

Selv fra det gamle magasin viser det sig meget godt

Som du kan se, er der kun mange varianter af papir. Hvis vi tager i betragtning, at de kan lyses op lidt, kombineret, flerlags, er det klart, at rummet til fantasi er enormt ...

Pap er ikke meget stor tæthed. Det er ret meget tykt papir. Det er også farvet og tosidet. Med sin hjælp gør oftere volumetrisk indretning - det er nemt at folde vingerne i forhold til kroppen. Dette materiale endnu bedre holder formularen. Kun det er værd at huske på, at de bølgede vinger ikke kan gøres mere - for hårdt materiale til at lave en fin krone.

På kartonmønstre ser skarpere ud

Det er også lettere at lave openwork sommerfugle fra pap. Har en ret skarp kniv skåret ud "ekstra" forlader kun skillevægge. Sådanne dekorationer kræver udholdenhed, stor tålmodighed og nøjagtighed.

Lav en skabelon, som derefter producerer de samme store vingede insekter

En anden pap anvendes til at lave mønstre af "masseproduktion" af identiske sommerfugle. Ved hjælp af sådanne stencils kan du gøre det samme i form og størrelse af insekter og bruge et minimum af tid på dette.

Med en skabelon kan du lave sommerfugle til indretning på en væg eller en lampeskærm af stof. Stofferne skal gives ekstra stivhed, men ellers er processen ikke meget forskellig. Konturen påføres, skæres ud, om nødvendigt udsmykkes og fastgøres til væggen.

Den enkleste version af sommerfugle fremstillet af klud

Med et stof til at arbejde sværere, udviser meget interessante dekorative håndværk. Dette er en mulighed for mere avancerede dekoratører og færdighederne ved at arbejde med en nål eller symaskine. Med deres hjælp kan du genskabe vener på vingerne.

Gamle vinylplader vil også være fremragende råmaterialer til indretning af sommerfugle. Da vinylen er svært at skære en sommerfugl fra den, skal den opvarmes i ovnen. Og for ikke at ødelægge bagpladen skal den være dækket af folie.

Sommerfugle til indretning af vinylplader

Konturen påføres vinylen med kridt, pladen sættes i en forvarmet ovn, så snart den begynder at blødgøre, tages den ud og skæres hurtigt ud med en saks langs konturen. Det er ofte nødvendigt at varme "arbejdsemnet" flere gange. Efter at være skåret opvarmer vi den sidste gang og giver den ønskede form.

Fra øl dåser eller andre relativt bløde tin kan også producere fremragende flyvende skønheder. Først skal du afskære bunden og dække og justere tyndstykket. Brug derefter en awl til at overføre konturerne fra skabelonen til arket, tilslut dem med en markør og skære dem ud langs den resulterende kontur.

Til "sommerfugl" væg indretning kan du bruge selv øl dåser

Du kan dekorere ryggen - den skinnende del. Dette vil kræve markører eller markører, du kan forsøge at dekorere med neglelak. Malede smukke mænd får den ønskede form. En nuance: kanterne er meget skarpe, du skal arbejde omhyggeligt, ellers kan man ikke undgå nedskæringer.

Sådan laver du kontur sommerfugle fra papir

Vi begynder med de enkleste, men spektakulære - kontur sommerfugle. Du skal bruge farvepapir eller magasinsider, konturkort osv. Du kan bruge gamle kort eller farvet pap. Du skal også bruge den sædvanlige pap - for at skære ud af skabelonen.

De er kontur sommerfugle til indretning - de er nemme at lave, men de ser godt ud

Tag et stykke pap - du kan endda pakke nogle (te, korn, korn osv.) Det vigtigste er, at pap er tæt og ikke cellulær. Find silhuetten af ​​den sommerfugl, du kan lide, overfør den til pap og skær den ud. Flere silhuetter er i fotogalleriet. De kan udskrives, så skæres og overføres til pap.

Nogle tips til at arbejde med skabeloner. Mange firkantede konturer er forsynet med to vinger, men det er bedre at skære en fløj - det vil være præcis symmetrisk.

Se gode dekorationer fra winged insekter af forskellig størrelse. Derfor kan en og samme kontur forstørres, reduceres ved hjælp af de enkleste funktioner i grafiske redaktører - den samme maling, der findes i enhver computer. Da i dette tilfælde kun konturen er vigtig, er tegningens kvalitet ikke så vigtig, så eksperimenter med dimensionerne dristigt. Den udskrevne skabelon er skåret ud, anbragt på pap og vi tegner. Skåret ud, vi får en hårdtarbejdende skabelon, hvor du kan lave snesevis af de samme elementer.

Sådan laver du en kontur sommerfugl fra papir

Tag et ark papir, læg det i halvt, brug en skabelon, tegne. Vi skærer ud snitlinjen. Videre vi bøjer vingerne fra "krop", vi får emnet. Skær et antal sommerfugle, fast til det valgte sted - på væggen, et stykke pap etc.

Du kan klare det til almindelig lim (PVA er normalt den bedste mulighed), små strimler af dobbeltsidet lim. Du kan bruge tapetpasta osv. Hvis der er tvivl som følge heraf, lager dine systifter op. De kan monteres på væggen flere gange uden stor risiko for at beskadige overfladen. Når du placerer alle sommerfugle og resultatet passer dig, kan du lim eller bruge et klæbebånd.

Lidt mere kompliceret med sarte sommerfugle. De er lavet af papir eller pap. Det er vigtigt at have en god skarp kniv og et mønster med linjer på det, hvorigennem det bliver nødvendigt at skære overskydende papir. Umiddelbart er det værd at sige, at dette er besværligt arbejde.

Processen er den samme som beskrevet ovenfor: Forbered skabelonen, og skar det ønskede antal elementer ud. Den særegne er den første snit og fjern små fragmenter, og så skåret et stykke papiroversigt ud. Med sådan en række handlinger er der mindre chance for at bryde tyndhopperne, og det er lettere at arbejde.

Sådan laver du en openwork sommerfugl fra papir - en proces i billeder

Arbejde med en kniv med en tynd og skarp kniv. Det er bedre ikke på bordet, men ved at sætte noget hårdt nok - du kan stykke krydsfiner, spånplader, plast osv. Men vi skal forstå, at overfladen forbliver riller og udskæringer, så dette stykke vil blive brugt til andre formål, vil være problematisk.

Når du laver flere lagede mængder sommerfugle, skar du flere stykker af samme form (størrelse og farve kan afvige). De stables ene oven på hinanden, limer "kroppe", og vingerne er bøjet i forskellige vinkler. Så disse sommerfugle er mere voluminøse.

Eksempler på flerlags sommerfuglpapir

Du kan lave en kombination af fisknet og kontur sommerfugle. Tag et papir af kontrastfarver eller find en farve, men forskellige nuancer. Gør dem sommerfugle af samme form. Kun nogle vil være med azhur, andre - uden. Komponere dem, lægge et fragment uden et mønster. Det viser sig en interessant effekt.

Du kan kombinere og så

Der er en teknik, der giver dig mulighed for straks at skære masse sommerfugle fra papir. Du skal bruge to rektangler papir - større (til større vinger) og mindre. Vi tilføjer dem diagonalt, så den anden. Der var to trekanter af forskellig størrelse. Nu, fra to modsatte sider, bøj ​​papiret indeni, så trekanten viser sig som på det tredje billede (med avisen).

Store papir sommerfugle til dekoration

På de resulterende trekanter tegner vinger. I stort åbent arbejde kan kun være placeret på kanten, i mindre - på hele området. Klip blankerne ud og læg den ene ind i den anden, lim sammen. Lige ovenfra limer vi "kroppen" udskåret separat med antennerne. På grund af det faktum, at papiret er foldet og vingerne er dobbelt, har produkterne et større volumen.

Med bølgepap er det lettere at arbejde, og sommerfugle til indretning er mere luftige og lette, da papiret er gennemskinneligt. Vi vælger egnede farver, vi tager tråde, saks, lim. Intet andet er påkrævet. Fra papiret skærer vi rektangler på ca. 7 * 10 cm.

Alt du behøver at gøre er dekorative bølgepapefotoner

De resulterende rektangler i midten sys med en nål og tråd, stram, vi laver et par omgange med en tråd. Det viser sig noget, der ligner en bue. Vi fold den i halvt, rett papiret med fingrene og forsøger at forlade så få folder som muligt - vi danner vingerne.

Når resultatet skal tilfredsstille dig, skal du tage saksen, klippe kanten af ​​strimlen et par millimeter - på antennene. På den resterende del danner vi en mønstret kant, der minder om en sommerfugl.

Strenger af antenner med fingre snoet i tynde rør. Nu ligner de nøjagtigt antenner. Vinger udfolde sig og endelig rettet. Der blev opnået lettere sommerfugle.

Fra tosidet farvet papir eller gamle magasiner kan du lave papir sommerfugle til dekoration, folde dem ind i et lille accordeon. Skær ud to kvadrater eller en diamant fra et papir (en lidt mere, den anden - lidt mindre), vi sætter dem ind i et lille "accordeon", der starter fra et af hjørnerne. Jo mindre fold, jo mere interessant bliver produktet.

Sådan laver du sommerfugle fra papir til vægindretning

To foldede rhombusser er stablet med hinanden, bundet med en tråd eller en fleksibel ledning midt i en passende farve. Fra ledningen af ​​ledninger laver vi antennerne, vi retter vingerne, hvis det er nødvendigt, korrigerer vi formen.

Først lidt om hvordan og hvad du kan vedhæfte allerede lavet sommerfugle til papir. Den nemmeste måde - på vægge eller paneler med lim. Den anden er ikke mindre enkel måde - på en dobbeltsidet scotch. Men at udsmykningen var mere voluminøs, er det bedst ikke at klæbe direkte til væggen, men på et lille stykke skumgummi. Få en mere luftig sammensætning med klare skygger.

Hvis du vedhæfter en sommerfugl på et stykke skumgummi, bliver indretningen endnu mere voluminøs

Papir sommerfugle bruges til at skabe voluminøse dekorative kompositioner på små hoops med en fiskelinie bundet til dem. Skær papirinsekter på linjen. De kan ikke hænge på væggen, men de ser meget originale ud, selv om det er sværere at oprette en sådan sammensætning end på en væg.

Hoops og fiske linje - alt hvad du behøver for at skabe denne skønhed

Og flere vægkompositioner, der brugte sommerfugle til indretning, lavet af forskellige typer papir.

Selv en forkælet ting kan omdannes til en smuk dekoration

En stor sommerfugl af små.

Fra et levende billede

At styrke det, så det syntes at de alle flyver i en retning

At genskabe en figur eller i en tilsyneladende lidelse for at indsætte i en ramme

Kan bruges til at dekorere gaver eller interiørartikler

En anden mulighed med en stor sommerfugl ...

Solhjertet midt i kompositionen

Det vigtigste er at finde et lyst billede og endda en simpel silhuet vil se godt ud

Sommerfugle i indretningen slapper af og beroliger, fordi dekorationen i form af sommerfugle giver dig mulighed for at skabe et lyst værelse design. Tak forfatter til artiklen.

Mønstre af sommerfugle

Mønstre af en bred vifte af sommerfugle til udskæring af papir.

For nogle skabeloner skal du folde et stykke papir i halvdelen.

Hvis du ikke har en printer, og du ikke kan udskrive skabeloner, skal du klikke på billedet for at forstørre og vedhæfte arket til skærmen, overfør billedet til papir.

Men disse sommerfuglmønstre kan bruges til at skabe mosaikker, farvet glas eller til maleri på glas.

Du skal udskrive den skabelon, du kan lide, sætte billedet under glasset og cirkulere sommerfuglens silhuet med en kontur til glasset.

 • Mønstre af duer Hvis du har brug for mønstre af duer til udskæring, er det meget vidunderligt, ...
 • Mønstre til skæring. Hjerte En lille samling af skabeloner til at skære ud alle slags hjerter og hjerter fra papir. ...
 • Mobil med sommerfugle Lys og luftig mobil med flydende sommerfugle fra papir. Du ...
 • Hegn indretning Den smarteste idé til at dekorere hegn med dine egne hænder. Du skal bruge pap fra enhver ...
 • Mønster til at skære et træ Brug en skabelon til at skære med træer, du kan lave en meget ...
 • Postkort til en nyfødt Du kan lave et smart postkort til en nyfødt eller nyfødt ...

5 kommentarer til "mønstre af sommerfugle"

Nu fashionable at hænge på gardinerne af kunstige sommerfugle .. de er ikke billige .. og at se i hvert hus det samme uinteressante. Her beskrives det perfekt, hvordan man laver originale sommerfugle fra almindelige plastflasker og endda præsenterer som en gave))

Jeg var ved med denne ide, og fordelene ved alt var godt malet og endda er der skabeloner af sommerfugle til enhver smag og farve, lavede mange smukke sommerfugle og veninder som gave))

Vobschem ideer er komplette, alt er beskrevet detaljeret og i billeder i etaper, ville der være et ønske.

Smukke produkter, der ikke kræver meget arbejde. De kan hænge på træet som en dekoration, eller bare på vindueslimmen. Skønhed er en simpel ting.

Mange tak. I lang tid søgte jeg efter.

For indretningen af ​​billedet skyder mest det!)))

Er der nogen der ved, hvordan man laver en genbrugs stencil eller skabelon? Hvad er bedre, så der er mindre problemer?

Mønstre til at skære en sommerfugl fra papir

Afslutningen af ​​reparationen er præget af en behagelig indsats for at dekorere rummet. Nogle gange opstår ønsket om at opdatere situationen spontant. En budgetmulighed for det oprindelige design af værelset vil være sommerfugle fra papir til væg. Mønstre af sommerfugle, hvoraf et stort antal er præsenteret i denne publikation, vil bidrage til at lave en individuel dekoration.

Traditionen til at bruge sommerfugle fra papir som en dekoration på væggen blev født relativt nylig. Flerfarvede møller kan hurtigt omdanne rummets indre, fylde atmosfæren med romantik og behagelige drømme om hvile. For at opnå det ønskede resultat vil forberedelsesfasen hjælpe:

 • Butterfly papir er bedst at fjerne de mest fri fra fremmedlegemer væg. En god anmeldelse forbedrer den æstetiske nydelse af en skabelse skabt af ens egne hænder.
 • Bestem billedets område og form på væggen. Det kan optage et kompakt område eller være maksimalt spredt over overfladen.
 • Gør sommerfugle den nemmeste vej ud af farvet papir, men der er mange interessante ideer om væggenes design ved originale møller. Fremstillingsmaterialet og dets kompatibilitet med indretningen af ​​rummet er gennemtænkt på forhånd.
 • En mur med sommerfugle af forskellig størrelse ser spektakulær ud. For hurtigt at klare opgaven vil det hjælpe pre-prepared stencils for excision.

Karakteristika for individuelle materialer til sommerfugle

Du kan lave elegante møller på væggen med dine egne hænder fra forskellige materialer. Kun papirmodeller har flere løsninger:

 • klassisk farvet papir eller dobbeltsidet farveark;
 • pap;
 • bølgepapir;
 • aviser og blanke blade.

Ud over papirindretning, i det indre af lokalerne, anvendes andre varianter af originale sommerfugle:

 • fra vinylplader;
 • Malet på væggen med fosformaling, en kontur stencilleret;
 • fra kapron strømpebukser, med hvilke trådrammen er indpakket;
 • Fra dåser eller plastflasker.

Det er mest simpelt og billigt at lave dine egne håndflader i almindeligt farvet papir. Der er flere designteknikker. Hvis du planlægger at indsætte en sommerfugl helt på væggen, vil papir, der er malet på den ene side, gøre. Når man opretter en voluminøs sammensætning, er det kun at bruge tosidet farvet papir til arbejde, når kun malens kuffert er fastgjort, så udseendet af de dekorative elementer vil kun være til gavn.

Ud over det klassiske farvepapir ser kopier af bølgepapir original på væggen. Butterfly er mere luftig og lys, figuren er lettere at give volumen.

Møllerne ser ekstraordinære ud på væggen, i fremstillingen af ​​hvilke blanke blade, postkort, aviser eller tapet er involveret. Udover at skære sommerfugle ud af papir, kan de desuden males, kombineret med andre nuancer af lignende materiale eller lavet i flere lag. Grænserne for flyvning kreativ fantasi eksisterer næsten ikke.

Til udskæring på sommerfuglens væg vælges pap for en lille tæthed. Ellers vil processen medføre mange problemer.

Naturligvis vil det i dette tilfælde ikke være muligt at lave en bølgepulver af en sommerfugl. Hårdt materiale kan ikke foldes i små folder.

Karton er bedst egnet til at skære åbent møl. Til registrering har du brug for en skarp kontorkniv og en tålmodighed. Det kvalitative resultat af indretning på væggen er kun muligt, hvis der er vedholdenhed og evnen til at arbejde pænt med små detaljer.

En sommerfugles stencil til efterfølgende skæring af mange eksemplarer er også bedre forberedt ud fra pap. Originale skabeloner til skæring af sommerfugle fra papir er præsenteret nedenfor:

At dekorere væggen af ​​papir har fået et komplet udseende, det er undertiden suppleret med lignende elementer på lampeskærmens lampe. Men papirmøller passer ikke her, så de vender sig mod vævsanaloger. Lavet af sommerfugl betyder ikke forskelligt i kompleksitet:

 • Ved hjælp af en karton stencil, er konturen af ​​figuren påført stoffet;
 • detaljerne er skåret ud;
 • Stivhed gives til emnet;
 • Om nødvendigt er møllen desuden dekoreret (antenner fra ledning på kuffert eller perler på vinger);
 • Butterflyen er fastgjort til en passende overflade.

Ekstravagante mennesker vil gerne skabe på væggen en indretning baseret på vinylplader. De vigtigste trin i processen er:

 • Indledningsvis påføres butterflyets kontur på vinylen med kridt.
 • I den oprindelige tilstand er materialet svært nok til at skære en figur ud af det, pladen skal blødgøres. Ovnen med et foliebageplade eller en mikrobølgeovn hjælper dig med at gøre dette.
 • Når vinylen bliver plastisk, bliver den taget ud og hurtigt skåret ud af figuren. Hvis sommerfuglen ikke fik den ønskede form før afkøling gentages varmeprocessen.
 • På det afsluttende stadium gives møllen det krævede volumen.

At fastsætte en vinyl butterfly på en væg er vanskeligere end en kopi af papir. Det kan ikke fjernes uden at beskadige overfladen.

Materiale til møllen kan være et ark tin eller en ølbeholder, som tidligere er vasket og rettet. Konturerne af den valgte stencil overføres til materialet med en markør eller en øl, emnet skæres ud. Dekorer figuren med neglelak eller farvede markører.

Tin kan hænges på tråde. Det vil være egnet i loftets indvendige loft. For klassisk design er moths lavet af papir stadig den optimale løsning.

Produktion af kontur sommerfugle

Lad os starte med den enkleste udgave af, hvordan man laver kontur sommerfugle. De vigtigste faser af den kreative proces:

 • Stencils af sommerfugle på væggen skæres bedst af mediumdensitetskarton. Egnet materiale vil blive emballeret fra under morgenmad eller te.
 • Den originale møll kan vælges og udskrives ud fra skabelonerne nedenfor.
 • Den lignede silhuet påføres pap og skæres ud. Mere farverig ser en mur, hvor sommerfugle af forskellige former er fikset.

Nogle nyttige tips til at lave sommerfugle fra papir:

 • Til skæring skal du bruge hele figuren fuldstændigt, hvis du vil opnå en ideel symmetri, er emnet foldet i halvdelen.
 • Mere naturligt udseende på væggen er eksempler med mindre asymmetriske afvigelser.
 • Hvis der er behov for at få møller af forskellig størrelse, bliver skabelonen omdannet gennem en grafisk editor.

Udførelse af openwork kopier

Openwork sommerfugle fra papir opnås bedst på basis af pap. For at arbejde har du brug for en skarp kniv, et kniv og et trykt mønster med linjer til skæring. At opnå en kvalitetsindretning på væggen er mulig under forudsætning af omhyggeligt arbejde. Algoritmen for handlinger adskiller sig kun lidt fra skærekontur sommerfugle. Vælg først og print skabelonen. Det skærer det nødvendige antal elementer ud.

Brug af kniv og skarp kniv i arbejdet kan beskadige bordets overflade, så det anbefales at beskytte bordpladen med et ark plast, krydsfiner eller spånplader. Openwork sommerfugle lavet af papir på væggen er normalt givet volumen. Et lille trick kan gøre processen nemmere. Produktet er lidt fugtet og afrundet, den resulterende bøjning er fast. Efter inddampning af fugt vil emnet beholde den ønskede form.

Varianter af volumetrisk indretning fra papir

Effektivt udseende på væggen er tredimensionale figurer af møller lavet af papir. Der er flere muligheder for at skabe sommerfugle af komplekse konfigurationer:

 • multilagskopier er oprettet;
 • Brug bølgepapir;
 • Tallene dannes ved at tilføje et ark til flere lag;
 • fortjent popularitet er kunst af origami.

Sæt på væggen af ​​flerskiksmøller er ret simpelt:

 • fra papir skåret flere emner af samme form;
 • farve og størrelse af dele kan variere;
 • elementer overlejrer hinanden, lim stammen, og vingerne er bøjet i forskellige retninger.

Se effektivt multilayerede sommerfugle, ikke kun fra konturemner, men også delikate detaljer. Dette vil kræve papir af kontrastfarver eller lignende nuancer. For den øverste del er det delikate emne taget, den nederste del forbliver kontureret. Vurdere resultatet hjælper de følgende fotos:

Der er en interessant teknik, når man laver en flerlags sommerfugl på en væg, kan den laves af et ark papir ved at tilføje det på en særlig måde. Billedet nedenfor viser en simpel fremstillingsproces:

Det er nemt at arbejde med sommerfugle på en væg af bølgepap. Handlingsalgoritmen omfatter følgende trin:

 • De rigtige farver på papiret er valgt.
 • Rektangler med en omtrentlig størrelse på 7x10 cm er udskåret.
 • Emnerne sys i midten med store sømme, hvorefter de samles med et accordeon og fastgøres med en tråd i flere omgange.
 • Den resulterende bue af papir folder i halvt, de fremtidige sommerfuglvinger er retret.
 • Derefter skæres den ønskede konfiguration ud ved kanterne.
 • Fra de smalle bånd dannet flagella til antennerne, som er limet til bagagerummet.

En interessant proces demonstrerer billedet:

Idéer til begyndere og fagfolk

Det er meget nemt at forberede sommerfugle fra bilateralt farvet papir til at dekorere væggen:

 • Først skær en diamant eller firkant.
 • Figuren er et lille accordeon.
 • To emner er sammenføjet og fastgjort i midten med en tråd.
 • Antennerne er dannet af ledninger.

At følge de vigtigste faser af at lave sommerfugle på væggen vil hjælpe fotos:

Origami-processen, som er så interessant for børn, er noget kompliceret. En variant af at gøre en møll lavet af papir er præsenteret nedenfor:

Du kan sikkert reparere sommerfugle fra papir på væggen på forskellige måder:

 • Hvis spørgsmålet om vægoverfladens sikkerhed ikke er relevant, fastsætter tallene for papir PVA lim eller tapetløsning.

Varianter til at skabe dekorative billeder på væggen ved hjælp af sommerfugle fra papirsæt. Et stort hjerte eller en hvirvelvind, der trækker sig tilbage i afstanden, særskilt fordelte prøver eller tæt placeret på flokke af en flokk - grænserne for kreativ fantasi eksisterer ikke.

Skriv en kommentar

Sådan laver du en blomsterbed af sten + foto Til hvem, og jeg kan lide mere kræft. Smerteligt smuk

Installer automation på pumpen Rigtig informativ video, så hvad du har brug for.

Hvilke vinduer skal du vælge et bad Smukke badehuse på et foto, i landehuse som du sjældent ser.

Opførelse af visir + tegninger Særlig tak for de detaljerede tegninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

52 − = 51