30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Brød i muleinekbrødmageren

Brødopskriften til muleinekbrødsmanden

Moulinex brødbagere hjemme

Ved du at frokosten ikke virker så tilfredsstillende for dig, hvis der ikke er brød i menuen? Hvis derudover brød er bagt i en brødmager hjemme, og ikke købt i en butik, forskellen vil du mærke med det samme. Hjemmelavet brød er meget mere tilfredsstillende og velsmagende end oplagret brød, og madlavningsprocessen vil ikke tage dig meget tid og energi. I dag på stedet med en ny oversigt - brødmager Moulinex.

Eller rettere, ikke engang et brød maker, men tre: Moulinex ow 1101. Moulinex i 2000, Moulinex 3022. Med deres hjælp, kan du forberede lækre produkter, og ikke bare den sædvanlige brød fra enkle ingredienser, selv pizza dej, men alt - sving .

Breadmakers Moulinex af disse tre modeller - det er en budgetmulighed for brødproducenter, der hver dag skal klare deres hverdag. Du kan købe dem fra 3000 til 6000 rubler. Hvad ved brødmageren? Ud over almindeligt brød er de i stand til at bage mange af alle godbidder:

Sødt og fransk brød, muffins, dej og endda kog marmelade.

Hvis du ikke har 3-4 timer til at lave brød i henhold til standardprogrammet, kan du indlæse alle de samme ingredienser, og efter en og en halv time får du det samme brød. Generelt har disse brødproducenter 12 programmer til brødfremstilling. Og blandt dem vil du helt sikkert finde en, som vil være den mest optimale mulighed for hele familien.

Børn og søde tand er især tilfredse med programmet for at lave sødt brød: både nærende og lækkert. Og hvis du også kog marmelade i samme enhed, får du en lækker sandwich til te.

Moulinex Baker Control

Styringen af ​​udstyret skyldes specielle knapper, som er placeret på instrumentbrættet. Enhver softwareændring vises på instrumentdisplayet. Og til madlavningsprocessen kan du se i vinduet. Kun låget bør ikke åbnes, da dejen truer med at falde, og så vil brødet selv mislykkes. Smagen vil ikke ændre sig, men det ser ikke så godt ud igen.

Du kan vælge farve på skorpen på det gyldne niveau som standard 3: lys, mellem og mørk. Blandt andet kan du opretholde brødens temperatur: i hele næste time forbliver produktet varmt.

Desuden, hvis du vil vågne om morgenen fra duften af ​​friskbagt brød, så hjælper Moulinex dig også med.

forsinket start-funktion er til stede i alle modeller, kun i 1101 og Moulinex Moulinex ow ow 3022 i 15 timer og Moulinex 2000 - på 13. Forskellen er lille, i virkeligheden, og at og der vil være nok, at brødet var klar til i morgen, eller ved ankomst fra arbejde.

I slutningen af ​​arbejdet bipper enheden meget højt og helt klart. Forresten, de er meget glad for at "snakke" med disse bagere, det er derfor, de knager af nogen grund. Og hvis der i løbet af disse mini-bagerier er en strømbrud, vil hukommelseskapaciteten i denne smarte teknik vare i 7 minutter. Du håber stadig, at elektriciteten i løbet af denne tid vises igen.

Skålen til at lave brød har en non-stick coating, så de brændte sider af dit brød er absolut ikke forfærdelige. Hertil kommer, komplet med alle de brød maskine opskrift bog gå, målebæger og ske, blev alle retter fremstillet i overensstemmelse med den valgte opskrift.

Hvis vi taler om forskellene i de viste modeller, så kan vi starte med magt. I dette problem er hver enhed individuelt. Den minimale effekt leveres af Moulinex ow 1101 - 600W bageri. Næsten væk fra Moulinex 2000, er dens effekt 610 watt. Moulinex 3022 trukket frem, dens effekt er 650 watt.

Hvad angår brødvalg, er hvert problem også individuelt for hver mini-bageri. Så mange som tre slags brød kan lave mad Moulinex 2000, for 500, 750 og 1000 gram. To andre brødmagere ved, hvordan man kun tilbereder to brødmuligheder: Moulinex ow 1101 til 700 og 900 gram, og Moulinex 3022 til 750 og 1000 gram.

Herfra ser vi, at den maksimale mængde bagning på to tusinde og tre tusind modeller er 1 kg, og den tusindte serie er 900 gram.

Der er også en forskel i materialet, hvorfra teknikken er lavet: Moulinex ow 1101 og Moulinex 2000 er lavet af plast. De er lette, og på grund af dette billigere. Men Moulinex 3022 er helt lavet af rustfrit metal, det betyder, at det vil tjene dig meget lang tid.

Det skal bemærkes, som en vejledning: for alle tre modeller er forståelig, alle malet i detaljer, med nyttige tips, opskrifter og detaljerede instruktioner. Og også - tabeller af mulige funktionsfejl og måder at eliminere dem på.

Desværre er der ingen grund til at tale om den høje kvalitet af butiksprodukter. Derfor vil de, der bekymrer sig om deres helbred og deres elskendes sundhed, være denne smag. Desuden er det værd at bemærke, at hjemmelavet brød er meget mere lækkert end butikens brød. Og endnu et plus: hjemme brød forfalder ikke meget, meget lang.

Opskriften til simpelthen lækkert brød i Muleinex Baker

I pund modtage brød: 400 gr.vody (varm mælk kan 50/50), 1 æg, solsikkeolie, 1st. l. sukker, 1 st. l. salt, 1 st. l. øjeblikkelig gær og gram 700 mel. Jeg falder i søvn i den rækkefølge, jeg nævnte. Mine mænd kan lide brød netop på grund af denne opskrift. Jeg præsenterer et program til bagning af almindeligt hvidt brød til 1 kg.

Corn corn grød i Muleinex brød maker

Kog grød i brødet maskine kan være af enhver korn - hirse, boghvede og semulje, selv - men jeg kan lide det er majs: det er den mest lunefulde, koge det er ikke altid i humør, men som en sommer side skålen det er simpelthen uerstattelige.

Vi koger vandet. Vi hælder i skålen til brødmagerens korn, olie, krydderier, salt og sukker. Vi hælder varmt vand over det. Tænd brødmageren, regimet - "Jam" eller "Gem". Når den første madlavning er forbi, vil vi prøve grød - hvis tilfreds, fjern beholderen fra brødmageren. Hvis du vil have en tykkere og mere tæt - vi tænder den igen. Vi tager grillen ud af skålen - det kan bestråles med revet ost, fint hakkede urter og hvidløg og serveres derefter varmt med shish kebab og friske grøntsager. Det er fantastisk!

Brød Rustik i Muleinex Baker

Program 3: Vand-365 ml. salt-1 tsk. sukker-1 tsk. mel i / c-390 g. rugmel-60 g. boghvede (batch) tør - 80 g. gær-1,5 tsk. output 900 g. Alt vejes på en elektronisk balance, og væsken er et måleglas.

Hvis du vil have mørkt brød, køb kvasnoy koncentrat (ur), producerer jeg 3 el. i den rigtige mængde vand, og lav brød fra fuldkorn (program 4). Meget velsmagende!

Jeg laver altid dej til dumplings og chebureks, nudler til program 11, men præcis 30 minutter. og sluk det. Ingredienser: vand-130ml, æg-1 stk. salt-0,5 tsk. mel 350g. (til 3-4 portioner af ravioli). Du kan tilføje eller ændre noget. I 1,5 timer inden bagningens afslutning skal du forsigtigt (efter at have ventet på et stop) - fjern skruemixeren.

Borodino brød i Muleinex brød maker

Ifølge denne opskrift opnås Borodino brød i brødmageren, som vi købte for ca. 20 år siden.

Ingredienser til Borodino brød i brød maker:

 • 250 gr. pshenich. mel
 • 370 g. Rye. mel
 • 3 te. l. gær
 • 2 spsk. skeer af æblecider eddike 6%
 • 1 spsk. en skefuld sukker
 • 3 tsk salt
 • 2, 5 spsk. skeer af honning
 • 5 spsk. skeer af vegetabilsk olie
 • 450 gr. kogende vandblanding med 5 el. skeer af tørret kvass

Sæt i en beholder i producentens anbefalede rækkefølge. Bage rugbrød af Borodino i "rugbrød" -tilstand. Skorpen er mørk. Brød viser sig duftende og velsmagende, da det burde være "Borodino" brød.

Relaterede opskrifter

Opskrift på usyret brød i brødmageren

Opskrift på brød til usyret brød

En tynd lavash hjemmeopskrift med et billede

Borodino brød i Moulinex brød maker (Moulinex OW 6002)

Elsker min bagemaskine Mulineks.Dolgo Jeg forsøgte at blive venner med hende, hlebushek klatrede pænt, alt var perfekt, men når bagning padal.I skønhed forsvandt og kom bitter razocharovanie.Togda jeg begyndte at læse anmeldelser og anbefalinger om de fora, og jeg indså, at jeg var ikke muchalas.Tak en, så ikke alle de opskrifter, som vi anbefalede opdrætter, skal du blindt doveryat.Teper balance endelig fundet: det reducerer mængden af ​​væske 20-30 ml eller tilføje lidt mere mel og få en stor Borodino brød.

(de tager også 100 ml til brygning af malt og koriander)

I stedet for malt kan du bruge tør kvass i pakker, der er malt.

Brygger malt og malet koriander med kogende vand og vent til blandingen er afkølet og sat i form.

Hæld derefter det resterende vand der, tilsæt salt, olie og honning. Hæld i melet, læg gæret ovenpå det.

Sådan skal det altid være en delfin fra en dej.

Installer programnummer 13 (gærdej) og tænd for enheden.

Når signalets slutning lyder, skal du tænde program nr. 9 (Borodino brød).

Om en halv time vil maskinen kræve tilsætning af manglende ingredienser. Da jeg satte det på en gang, gik det bare på æltning.

Ca. en time før lukningscyklen drysset dej korianderfrø (sound signal).

80 ml kogende vand

1 tsk jordkoriander eller spidskommen

omrør i 5 minutter

30 minutter for min 9 CP-programmet (jf bland godt alle ingredienser, så godt at få dejen, det påvirker den efterfølgende stigning af brødet)

Alt dette blandes godt og efterlades på et varmt sted i 30 minutter for at få dope.

Sæt i en spand spaghetti brygget i begyndelsen af ​​malt og tilføj

 • 240 ml varmt vand (jeg varierer denne tæller i mindre retning, fordi der ikke er tapetmel, eller du kan tilføje hvede 50-100 gr)
 • 1,5 h salt
 • Æblecider eddike 2 spsk
 • 2 spsk vegetabilsk olie
 • 1,5 spsk honning
 • 490 gram rugmel
 • 0,5 hr koriander eller spidskommen
 • 1,5 h l tørgær

Tryk på startknappen for det 9. program på mulinexen eller bages på

hovedfunktion i andre komfur mærker. Efter den sidste blanding, niveau med vand og en penseloverflade og drys med koriander eller kumminkorn,

Knive at tage ud efter afkøling, og at det var bedre at gøre olier dem med solsikkeolie før enhver blanding.

Dette brød med karvefrø er også meget velsmagende.

© 2017. Den peberkorns elskerinde. Alle rettigheder forbeholdes.

Lækre hvidt brød i brødmageren

  • Forberedelsestid:3 timer
  • portioner:6
  • Type skål:brød
  • køkken:russisk
  • Sværhedsgrad:For begynderen

  Hvis du lige har købt en bagemaskine, til at begynde med dig vil koste dem at være opmærksom på denne enkle lækker hvidt brød i bagemaskinen, opskrift med billede, som jeg har forberedt for dig. Måske, hvedebrød - er den nemmeste hlebushek, som kun kan tilberedes i denne vidunderlige assistent. Og jeg anbefale det til denne opskrift til at begynde sit bekendtskab med brød maskine.

  Dette brød, på trods af enkelheden i den opskrift, meget velsmagende. Og det er ikke kun lækker frisk, på den første dag, men selv om den anden (og tredje, hvis "overlever", selvfølgelig) ikke mister sine smagskvalitet, og endnu mere, for ikke at ødelægge, da det altid sker med butikken modstykker. Generelt hlebushek stor opskrift enkel, så du har uden tvivl alt vil lykkes, ikke engang i tvivl om det! Og bevæbnet med denne opskrift, så endnu bedre!

  • Vand - 290 ml
  • Salt - 1,5 tsk.
  • Sukker - 2 spsk.
  • Vegetabilsk olie - 3 stk. L.
  • Mel - 3 kopper
  • Tør gær - 1,5 tsk.

  Sådan bages hvidt brød i en muleinex brød maker

  1. Vi forbereder alle de nødvendige ingredienser.
  2. Så i skovlen hælder vi i vand med stuetemperatur.
  3. Nu er sødestoffet sukker.
  4. Hæld i saltet.
  5. Vi fylder vegetabilsk olie (kun vi tager det uden lugte).
  6. Hæld i melet, som vi sigter på forhånd.
  7. Og på toppen - gæren er tør og nødvendigvis kvalitet. Vi installerer skovlen i ovnen. Vi vælger programmet "Simple bread", vægten af ​​mursten er 750 g, og skorpen. Min skorpe er medium. Okay, lad ovnen stå i bippet.

  Godt brød til dig! Bon appetit!

 • Desværre, ingen kommentarer endnu. Vær den første!

  Kun i mikrobølgeovnen kan du bage cookies i 5 minutter, så ja, jeg ...

  Og i min familie elsker de ham. Dette er en god kage, som er på en festlig lejlighed ...

  Nå, og jeg troede stadig, at det var muligt at bage cookies i en mikrobølgeovn eller ej ...

  Jeg kender denne kage kaldes "Eventyr", men også "Ladies lyst" det t ...

  Og jeg kogte - det var meget velsmagende! Jeg har ikke et billede, fordi jeg ikke ...

  Bageopskrifter med fotos er enkle og lækre, lyse og smukke. Bage i ovnen, multivark, mikrobølgeovn, stegepande og brød maker

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  38 − 31 =