30.01.2018 / by / Kategori navn / No Comments

Bright tapet

Bright tapet

Baggrunde håndterer deres hovedopgave - for at gøre boliger attraktive, smukke og hyggelige. Og hvis tapetet også er lyst, så skab et dejligt humør selv i det mest overskyede vejr.

Vær ikke bange for at bruge lyse, saftige farver, når du arrangerer en lejlighed eller et hus. Eksperimenter med maling og tegninger er velkomne i dag. Store udskrifter, kontrasterende striber, lyse monofoniske tapet i dag er lige i højden af ​​popularitet. Du kan bruge dem i forskellige værelser.

Bright tapet i stuen skaber en fantastisk effekt af friskhed og eksplosionen af ​​følelser. Vandrette og lodrette striber, store blomsterprint, asymmetriske mønstre, billeder af flora og fauna gør det indre af positiv og dynamisk.

Bright tapet i soveværelset bør udvælges efter følgende princip: hvis rummet er rene, lyse, skal du ikke bruge tapet varme farver og vælge de kolde lyse farver af turkis, grøn, blå. Og omvendt - til soveværelset på den nordlige side, hvor solen sjældent forekommer, skal du bruge saftige nuancer af gul, orange, rød, pink.

Bright tapet i børnehaven med billedet af din favorit eventyr figurer vil elske børnene, også vil medvirke til at udvikle fantasi og endda hjælpe i spil.

Bright tapet i køkkenet vil skabe en god stemning og forbedre appetit. For at gøre det behageligt at engagere sig i tilberedning af mad, og du ikke blændet i øjnene af de store blomster og striber, lyse og farverige make kun én væg, mens resten vil blive lukket ind roligere og almindelig tapet.

Lysstribet tapet med et abstrakt mønster, tapet i popartens stil i gangen - valget af dristige og kreative mennesker. En kombination af farverigt tapet med en monofonisk, lyst - med en mere afslappet. Under alle omstændigheder vil din hall være uordentlig og interessant.

Ikke alle tør at bruge lyse tapet af den grund, at de ikke er sikre på, at de vil kunne anvende dem korrekt. Ved ukorrekt fastgørelse og manglende overensstemmelse med proportionerne i designet er det måske ikke præcis, hvad du gerne vil have.

For eksempel er et værelse uden vinduer (vestibule) fuldstændigt indsat med lyst tapet med et stort mønster, der næppe vil være hyggeligt. Ikke mindre forfærdeligt er ubalancen og den forkerte kombination af uhyggelige nuancer inden for et rum.

Brug lyst tapet til visuelt at dele rummet, for at fokusere på dets individuelle zoner. Kombinationerne af vandrette og lodrette tegninger ser ret usædvanligt ud.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Bright vægpapir: ansøgning

Bright tapet til vægge igen i top mode, så de bruges ofte til design af moderne interiør. De giver ubegrænsede muligheder for udførelsen af ​​de mest originale fantasier, takket være en lang række tegninger og farver.

Tøj af rige nuancer perfekt kombineret med moderne elementer af dekoration, lavet af stål, plast eller glas. Derudover passer de perfekt i forskellige designretninger. Tapetet, dekoreret med blomstermønstre, vil se harmonisk ud i værelserne lavet i stil med land, moderne, klassisk eller eklektisk. Produkter dekoreret med komplekse ornamenter, eksotiske planter og forskellige symboler er en glimrende løsning for værelser indrettet i orientalsk eller japansk stil.

På trods af alle fordelene ved lyst tapet anbefales det at bruge i et interiør i moderate doser. For modley design overbelaster plads og reducerer det visuelt. Derudover har overflod af saftige farver en udmattende effekt på nervesystemet og forhindrer korrekt hvile.

Den optimale løsning - at indsætte disse malerier en eller to vægge i værelset, som vil tjene i det så spektakulære og kontrasterende accent, som den grundlæggende baggrund for at gøre neutral. Hertil kommer, at ved hjælp af denne teknik, kan du vælge en zone og at henlede opmærksomheden på de mest interessante elementer indretningen. Dette design vil supplere møblerne af lyse toner, og beroligende nuancer af gulvbelægning.

For at blødgøre tapens overdrevne lysstyrke kan de kombineres med lyse eller mørke farver. Overvej de mest almindelige kombinationer:

 • gul og himmelblå;
 • crimson og grå;
 • orange og lyserød;
 • blå og fløde
 • turkis og brun;
 • rød og hvid.

Tapetet, dekoreret med geometriske eller blomstrende ornamenter, vil se godt ud sammen med monofonæsker.

I hvilke værelser vil de lyse vægge være særligt harmoniske? Designere anbefaler ikke brugen af ​​sådanne rige farver til soveværelse design, da de ikke bidrager til en rolig og fuld søvn. Om ønsket kan du dække en del af væggen med farvede tapeter i det område, hvor din seng er placeret for at understrege denne detaljer i interiøret.

I stuen er der også sjældent lavet vægge i et lignende farveskema, her bør præferencen gives til en neutral generel baggrund. For ikke at overdrive det med en overflod af farver, kan du i dette rum gøre lys og kontrast en af ​​væggene.

Som regel er moderne køkkener ikke særlig store i størrelse, så tapet med prangende nuancer eller store tegninger kan visuelt yderligere reducere deres område. Men i børnenes værelse vil malerier med lyse og sjove billeder se helt passende ud. Der er imidlertid en vis forsigtighed, der er nødvendig her. For at sikre, at en sådan farverig baggrund ikke udøver en "presserende" effekt på barnets psyke, skal den fortyndes med elementer af interiøret, der har rolige neutrale nuancer.

Baggrunden af ​​saftige farver anbefales at dække væggene i værelser, hvor du ikke bruger for meget tid. En interessant løsning er at dekorere overfladerne i gangen eller korridoren. I dette tilfælde vil der altid være en munter og venlig atmosfære.

De lyse vægge vil se godt ud i badeværelset og understrege det stilfulde og raffinerede design af moderne sanitetsartikler. Yderligere komfort til rummet vil blive givet af forskellige tilbehør, lavet i samme farveskema som tapet.

Tøj med geometriske mønstre passer perfekt ind i kontorets indre. Væggene, dekoreret med strenge lakoniske linjer, giver dig mulighed for at koncentrere din opmærksomhed og tune ind i forretningen.

Smukt og originalt tapet til væggene: hvor skal du stoppe dit valg

Moderne tapet - det er ikke bare en afsluttende materiale, takket være dem, at rummet bliver en distinkt stil og originalitet i at vælge den bedst egnede tapet til hvert værelse er det bydende nødvendigt at være opmærksom på ikke kun på deres kvalitet, men også i design, fordi på denne måde kan man opnå en fremragende effekt. De mest almindelige af alle præsenterede tapet muligheder er traditionelle papir tapet, som kan være single-layer og double-layered. De vigtigste fordele ved sådanne baggrunde er den lette afslutning, overkommelige omkostninger, miljøvenlighed.

Takket være alle disse fordele kan sådanne baggrunde meget nemt ændres uden store monetære omkostninger. Udsmykningen af ​​sådan tapet tager ikke for lang tid, forudsat at væggene er forberedt på forhånd, så de kan ændres ret ofte, og hver gang du opretter et unikt design.

Moderne smuk tapet på væggen i lejligheden

Alle, der laver reparationer i lejligheden, forsøger at vælge smukt og usædvanligt tapet, der vil være ideel til den stilistiske beslutning og vil bidrage til at oversætte alle kreative ideer til virkelighed.

Høj kvalitet vinyl tapet giver dig mulighed for at skabe på væggene imiteret træ, fliser eller natursten

Meget interessant udseende flizelinovye og vinyl tapet, som er forskellige:

 • styrke;
 • Forskellige teksturer og nuancer;
 • Holdbarhed.

Det er værd at bemærke, at kompakt vinyl tapet kan simulere dekorative sten, gips og meget mere. De ser bare godt ud i indretningen og bringer den i en speciel stil og virkelig unik elegance. For at opnå maksimal effekt og give lejligheden en speciel stil, kan du kombinere tapet og vælge de kombinerede nuancer. Det er meget interessant og usædvanligt at blande vægpanelet i kombination med tapet af forskellige farver.

Tapetindretningen tyder på muligheden for at skabe en temmelig usædvanlig visuel effekt, og hjælper også med at bringe harmoni ind i interiøret. Originaliteten af ​​design kan opnås ved at kombinere forskellige farver og teksturer. Kombination af tapet hjælper med til fuldstændig at omdanne rummet og korrekt maskere de eksisterende layoutproblemer.

Kombinationen af ​​tapet i udsmykningen af ​​væggene hjælper med zonering, fremhæve accenter, visuelt udvide rummet

På den måde kan du gøre rummet mere rummeligt og afgrænse det i separate zoner, vælge lettere toner eller ved hjælp af vandret trim.

Før du begynder at vælge tapet, skal du huske, at en af ​​de udvalgte nuancer skal være til stede i interiøret. Dette kan være en sofa polstring, gardiner eller tekstiler.

Meget smukt ser ud i indretningen af ​​væggene med tapetindsatser, som er kendetegnet ved kantsten. Disse indlæg kan dog kun udføres på monofonisk tapet.

Der er enkle, velkendte for hvert tapet og meget usædvanligt, som simpelthen er fantastisk og imponerende med dets design og tekstur. Ganske interessant er tapetets puslespil, som ikke alene hjælper med at pynte rummet, men også bruge tid til gavn for sindet.

Baggrunde med optisk illusion og billedet af dyr passer perfekt ind i barneværelset

Derudover er et ret kreativt og moderne tapet med effekten af ​​optisk illusion. De hjælper med at fordybe dig i et helt andet rum. Men for at skabe en optisk effekt, skal sådan tapet være korrekt klippet og indsat, hvilket kan tage meget tid.

For børnenes værelse er perfekt tapetfarvning, som i lang tid kan fange barnet og give ham mulighed for at vise kreativitet.

Udsøgt panorama tapet til væggene

En ganske interessant mulighed er en vægmonteret panoramabaggrund, der hjælper med at give rummet et helt usædvanligt udseende og gøre væggen accentueret og tiltrække opmærksomhed. Med en sådan indretning åbnes der en fantastisk udsigt hver dag, som virkelig fascinerer og imponerer med sin originalitet.

Ved hjælp af panoramabillede wallpapers vil forvandle rummet, gøre det mere raffineret og elegant

Emnet for panorama tapet er ganske forskelligt. For dem, der foretrækker et travlt liv i en moderne by, er et billede med skyskrabere i New York eller Shanghai perfekt.

For at skabe en gunstig og beroligende atmosfære kan du vælge tapet med naturen, hvilket vil påvirke mental tilstand positivt. For eksempel ser meget smukt i det indre ud som kirsebærblomstrer eller de uigennemtrængelige jungler i Amazonas.

Den høje kvalitet af trykning på panorama tapet giver et realistisk billede, så med deres hjælp kan du hurtigt og nemt omdanne et hvilket som helst værelse fuldstændigt og tilføje en særlig sofistikeret og unikhed. Hvis du placerer panorama tapet på krydset af væggene, så vil rummet få en glat omrids.

Høj kvalitet bred væg tapet

Meget populært er bredt tapet, fordi de kan klistres meget hurtigere og dermed reducerer antallet af sømme betydeligt. En stor fordel ved sådanne tapeter er, at det er meget nemt at lim selv en uforberedt person, fordi du ikke behøver at bruge meget tid på at tilpasse mange sømme.

Indsætning af stort tapet tager ikke meget tid og kræver ikke særlige færdigheder

Derudover er det muligt at realisere alle dine drømme og kreative ideer i virkeligheden takket være de mange forskellige færdigvarer, der skaber et unikt og unikt interiør i huset.

For hurtigt og uden særlige problemer at dække rummet med stort tapet, skal du følge instruktionerne og forsigtigt forberede væggen, så den ikke har nogen uregelmæssigheder. Derudover skal du huske at tapetet kun skal klistres på tørre vægge.

Miljøvenligt tapet til vægge: kvalitet og pålidelighed

Ved indretning af en lejlighed eller hus, mange tænker over sikkerheden i deres hjem, så det er meget populært og efterspurgt i de senere år er blevet miljøvenlige tapet, som ikke indeholder skadelige komponenter og er ideel til alle rum, uanset dens type.

Simple papir tapeter anerkendes ikke kun den billigste, men også den mest miljøvenlige af alle tilgængelige arter

Især i efterspørgslen efter miljøvenlige tapeter til efterbehandling i soveværelset og børnehaven.

De mest miljøvenlige og usædvanligt populære er papirbaggrunde, fordi de er lavet af naturlige materialer, passerer perfekt luft og har en acceptabel pris.

Og takket være de mange farver og teksturer, er det muligt at skabe et unikt interiørdesign.

Derudover er det ganske godt med hensyn til miljøvenlig tekstil tapet. Sådanne strækstoffer bidrager til at skabe et unikt og unikt design, men man må huske på, at naturlige stoffer er udsat for udbrænding, så de med tiden kan miste deres tidligere tiltrækningskraft. Det mest interessante er fløjlklæderne, som blandt andet også er meget behagelige at røre ved.

Lyse vægpapir: boligindretning

Lyse, muntre, originale interiører dekoreret ved hjælp af unikt tapet af mættede farver og nuancer er en drøm for mange. For at lyse tapet havde en positiv effekt på den menneskelige psyke, skal du lære at kompetent vælge farver og kombinere nuancer.

Ved dekoration af mure i de fleste tilfælde, er lyst tapet kun brugt til at skabe accenter

Vægpapir af lyse farver til vægge bør kun bruges til at fremhæve specielle accenter, og det er nødvendigt at se kombinationen af ​​nuancer placeret på en væg. Dette design hjælper med at genoplive situationen, gøre det mere gunstigt og visuelt fjerne væggene. Bright tapet klarer sig godt med problemet med zoneinddeling. Det hjælper med at opdele rummet i flere separate zoner og kræver ikke brug af massive skillevægge.

Ved hjælp af lyst tapet kan du oprette de mest usædvanlige kombinationer på væggene og betydeligt sprede husets rum, hvilket gør det mere interessant og usædvanligt. Brug af lyse farver vil medvirke til at gøre værelset varmere og mere behageligt.

Funktionelt spejl tapet

Spejl tapet til væggene optrådte relativt for nylig og lykkedes allerede at få stor popularitet og relevans. De er unikke, fordi de kan give et fremragende design af rummet og samtidig garantere ekstra lydisolering, hvilket er særligt vigtigt for bylejligheder i højhuse.

Udformningen af ​​sådanne spejlbaggrunde kan være meget forskelligartet, alt afhænger af dine egne præferencer.

For at skabe en hjemlig atmosfære af forfining og speciel adel, skal du vælge en matte tapet med mønstret spejle mønster.

Spejl 3D tapet er en fashionabel trend, der hurtigt vinder popularitet

En række stilistiske og farveløsninger gør det muligt at vælge den skygge, der er bedst egnet til design af et værelse i enhver stil.

Ikke mindre interessant og attraktivt udseende i interiøret og glas tapet, præget af en særlig stærk og unik stil. En stor fordel ved sådanne tapeter er, at de går under maleri, hvilket gør det muligt hurtigt og nemt at ændre interiørdesignet uden ekstra tid og penge.

Sådan afkrydses notationen på tapet

Alle, der beskæftiger sig med tapet, står over for det faktum, at rullerne har visse symboler i form af tegn, helt uforståelige ved første øjekast. Hver sådan betegnelse tjener som en slags hint, når du vælger det rigtige vægmateriale til efterbehandling.

Hver rulle af tapet har et antal symboler, der angiver materialets egenskaber

Symboler anvendt til tapetrullerne kan opdeles i flere grupper:

 • Funktion af limning;
 • Modstandsdygtig over for udbrænding;
 • Modstand mod eksterne faktorer;
 • Funktion ved fjernelse;
 • Sikkerhed.

For nogle varianter af tapet er en vis lim eller imprægnering påkrævet. Mange muligheder kræver valg af et billede og dets korrekte sammenføjning. Derudover skal du være opmærksom på niveauet af fugtresistens og graden af ​​vaskemidler, når du vælger vaskbar tapet.

Kombinationen af ​​tapet i det indre (video)

Uanset det valgte tapet med en gennemtænkt stilistisk løsning kan du omdanne og diversificere det indre af dit hus betydeligt, hvilket giver det en særlig forfining og unik stil.

© 2017, homeli.ru. Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Kopiering er kun tilladt med en henvisning til kilden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 4 =